دوست عزيز فريمور دستگاه شما آپديت نيست برين اينجا آخرين فريمور و نصب كنيد :نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewforum.php?23
Printable View
دوست عزيز فريمور دستگاه شما آپديت نيست برين اينجا آخرين فريمور و نصب كنيد :نقل قول:
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewforum.php?23
سلام
یه سوال داشتم. خواستم بدونم خروجی اپتیکال چند کاناله هستش؟ توی تنظیمات که دوحالت 2channel و passthrough نوشته.
برای من وقتی به اسپیکرم وصل کردم دوکاناله بود. به نظرتون درسته؟ ببخشید که سوال مبتدیانه میکنم
خروجی اپتیکال حداکثر 5.1 را ساپورت میکند که البته بستگی به سورس شما دارد اگر سورس شما استریو دو کانال باشد بدون شک خروجی شما هم استریو میباشد حتی اگر از اپتیک خروجی بگیریدنقل قول:
سلام
بعد از مدتی تحقیق بالاخره پلیر acryan dvr76120راخریدم و بنظرم کاملترین پلیر موجود دربازار جهت کاربر ایرانی می باشد .
فقط خواهشمندم درمورد تغییر نوع فونت زیر نویس دستگاه راهنمائی فرمائید.:8:
آخرين فريمور Playon!HD Essential :
Firmware_PV73500_v5.0.4_r1794_RC1_Asian
آخرين تغييرات در Firmware_PV73500_v5.0.4_r1794_RC1_Asian
1. Added WIFI capability for use with ACR-WN10002 AC Ryan Playon! Essential wireless N USB dongle
*Internal HDD is required to create bin.wifi folder during firmware installation
2. Added Internet Media menu on home menu selection
- Yahoo Finance
- Shoutcast Radio
3. Added Network (SAMBA) selection in Files Manager menu
4. Improved displaying of mute status when volume is reduced to zero
5. Improved drawing of side scroll bar when moving down to the last file entry
6. Improved scanning of HDD with large amount of contents
7. Improved reaction time of selecting menus after booting up to home screen
8. Improved UI drawing speed
9. Improved audio playing when HDMI Output is set to LPCM Multi-Ch
10. Improved menu language to Asian and European versions
Asian
- English
- Simplified Chinese
- Traditional Chinese
- Japanese
- Korean
- Vietnamese
- Thai
- Arabic
- Indonesia
European
- English
- Spanish
- French
- German
- Italian
- Dutch
- Russian
- Polish
- Czech
- Bulgarian
- Slovak
- Romania
- Portuguese
- Hebrew
- Hungarian
- Slovenian
- Turkish
- Greek
- Icelandic
- Norwegian
- Danish
- Swedish
- Finnish
11. Fix misalignment of selector bar during scrolling in SETUP
12. Fix correct info display of file size when playing from BD structured folder
13. Fix random screen flickering when navigating images in thumbnail layout
14. Fix incorrect menu language selection when system is returned to defaults
15. Fix unable to format raw or un-partitioned HDD
16. Fix image misalignment of SETUP menu
17. Fix .ASF extension to list under recently added movies instead of music
18. Fix unable to index .VOB files during scanning
19. Fix unable to play .MKA files
از اينجا دريافت نماييد:
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?201.last
سلام آقا سیاوشنقل قول:
حرف شما درست ولی سوال من اینه چرا توی دستگاه playon dvr قسمت audio قسمت اپتیکال فقط دوکاناله و passthrough داره. این 5.1 که شما میگین کجاست؟
درود:نقل قول:
5.1 يا 7.1 قسمتي در منو صدا نيست كه شما انتخاب كنيد بلكه فرمتي از صداست كه سيستم صوتي يا سينما خانواده اي كه داراي ورديSPDIF (فقط 5.1) يا HDMI دارد آن را پردازش و پخش مي كند.
با سلام
کدام بهتر است
Jamm NTD 29 یا ACRyan Essentia
نقل قول:
مشخصات برتر ACRyan Essential نسبت به NTD29 عبارت است از :
1- ساپورت هارد 3.5 ساتا
2-ساپورت فرمت هاي صدای جديد HD فرمت 7.1
3-نرم افزار زيبا و كارايي بي نظير محيط كاربري
4-داراي فن خنك كننده سيستم و هارد ديسك
5-2 پورت USB
6- گارانتي 2 ساله
7- كابل هاي كامل HDMI,OPTICAL,RCA
8- ساپورت بيشتر از فرمت هاي ويديويي RM,RMVB
9- ريموت كنترل مناسب
10- ساپورت درایو DVD USB و فایل منجیر قدرتمند
با سلامنقل قول:
حرف شما متین ولی وقتی از pc خروجی SPDIF میگیرم 5.1 هستش و وقتی از دستگاه playon میگیرم 2 کاناله!!!! میتونین راهنماییم کنین؟
یه خواهش دیگه هم داشتم اگه امکان داره مراحل وصل کردن pc رو به دستگاه از طریق wireless به صورت تصویری (عکس) بذارین ممنون میشم. این فیلمی که اشاره کردین هم دیدم ولی نمی دونم مشکل من کجاست. بازم ممنون:20:
در قسمت audio قسمت اپتیکال خروجي را passthrough بگذاريد تا بدون هيچ عملياتي دستگاه داده هاي صدا را به صورت خام به امپ شما بفرستهنقل قول:
سعي ميكنم در اولين فرصت اين آموزش رو قرار بدمنقل قول:
سلام بر همه مخصوصا آقا سياوش.
جماعت من يه سوال پرسيدم اما نيست شايدم حذف شده اما نمي دونم چرا!!!!
دوستان من يه Acryan 76120 دارم.
نوشته Wmv ساپورت ميکنه اما نميکنه.....
مي خوام بدونم مشکل من هست يا همه اين مشکل رو دارن
درود:نقل قول:
wmw ورژن هاي مختلفي داره و هيچ پلير نمي تونه تمام ورژن هارو پخش كنه
با تشکرنقل قول:
آخه من کلي Wmv دارم هيچ کدومو ساپورت نميکنه
وقتی که روس حالت passthrough میذارم هیچ صدایی از اسپیکرها بیرون نمیاد.نقل قول:
با سلامنقل قول:
تصور من بر این بود که خود دستگاه به تنهایی قابلیت wireless را دارد و این تبدیل wi-fi را بایستی به pc وصل کرد. ولی امروز متوجه شدم که این تبدیل بایستی به دستگاه وصل شود و برای pc هم یک تبدیل wireless دیگر استفاده شود. این دفعه درست متوجه شدم نه؟
حتما ورژن wmv اونها پايينه چون پليرها ورژن wmv 9 رو پخش ميكنننقل قول:
دستگاه امپ شما چيه؟نقل قول:
نقل قول:
درسته بايد هر دو دستگاه داراي wifi باشن
سلامنقل قول:
یه سینمای خانواده سونی مدل FLX5.0 دارم
سلام
دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه
من pc مو به دستگاه وصل کردم به صورت ad hoc و الان سیگنال هم داره. قدم بعدی چیه؟ چطوری میتونم فایل شیر کنم. ویندوز اجازه درست کردن homegroup نمیده!!
سلام
من بعد از كلي تحقيق دستگاه Play on Essential كه مدل پخش كننده مي باشد را خريدم و موارد زير را مشاهده كردم
براي شناختن هارد حتما بايد آخرين ورژن Firmware را نصب كرد.
دستگاه دفترچه راهنماي انگليسي و فارسي ندارد و به گفته فروشندگان در آينده آماده خواهد شد.
اكثر فايهاي MWV پخش ميشود ولي تقريبا هيچكدام صدا ندارد .
تمام فايهاي MKV پخش مي شود .
در منوي زبان دستگاه فارسي وجود ندارد و حروف گچپژ در زيرنويس SRT بصورت مجزا ديده مي شود و حرف ي بصورت عربي نوشته مي شود اما تقريبا همه مدل زيرنويس فارسي را مي خواند و امكان تغيير رنگ و سايز آن وجود دارد .
WiFi اين مدل هنوز آماده نشده است هم از نظر نرم افزاري و هم دانگل مربوطه عرضه نشده است .
مبارک باشه امیدوارم راضی باشیدنقل قول:
نقل قول:
با ورژن خود دستگاه هم هارد مشکلی نداره لینک فریمور جدید:
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?201
هنوز راهنمای کامل منتشر نشده چون AC RYAN مشغول آپدیت نرم افزار و ساخت دستگاه جدیدهنقل قول:
فایل های WMV ورژن های مختلفی داره و ورژن های پایین اون ساپورت نمیشهنقل قول:
ننقل قول:
فریمور جدید برای تست برام فرستادن و مشکل گپچژ برطرف شده ولی تا ماه مارچ ریلز نمیشه
با فریمور که لینکش و گذاشتم WIFI اضافه شده فایل PDF رو بخوانیدنقل قول:
سلام
دوستانی که playon خریدن. اگه لطف کنن روش اتصال pc رو به دستگاه به صورت کامل برای من مبتدی توضیح بدن ممنون میشم. ویندوز من هم 7 هستش.
باید شما طریقه ساخت یه شبکه خانگی رو در ویندوز یاد بگیری سرچ بزنید :نقل قول:
set up a home or small office network
سورسی که پخش میشه ؟ dts ?نقل قول:
با سلامنقل قول:
بله dts هستش. سورسی که استفاده می کنم دقیقاً برای هر دو مورد یکی هستش. 1- از طریق pc به اسپیکرهام وصل کنم 2- از طریق دستگاه به اسپیکرهام وصل کنم ولی در مورد حالت دوم 2 کاناله پخش میشه و روی حالت passthrough صدا نداره
صدا های 5.1 از طریق spdif به سینما خانواده منتقل میشن مگه flx5.0 وردی spdif داره?
با کابل استریو نمیشه صدای 5.1 رو انتقال داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ورودی و خروجی اپتیکال داره.نقل قول:
سلام بله flx5.0هم وروردی و هم خروجی spdif (نوری) دارهنقل قول:
آخرين فريمور Playon!HD Essential :
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?227.last
سلام
میشه طریقه اپدیت فریمور این دستگاه رو توضیح بدید
با تشکر
نقل قول:
1-فايل را از حالت فشرده خارج نموده و فايل حاصله install.img در شاخه اصلي فلش كپي كنيد.
2--فلش را به پورت USB دستگاه متصل كرده و دستگاه را از برق جدا نماييد دكمه پاور جلوي دستگاه را پايين نگه داشته و دستگاه را به برق زده دكمه پاور را 30 ثانيه نگه داشته تا دستگاه وارد قسمت آپگريد فريمور شود
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?199
100% تایید می شه دیگه با وجود این بلو ری پلیرها خرید این اچ دی پلایرها توجیهی ندارهنقل قول:
با تشكر از از اطلاع رساني و تاييد ....:31: شما موفق باشيدنقل قول:
دوست عزیز قطعا شما تاپیک و اشتباه گرفتی شما باید در بخش راهنمایی برای خرید اظهار نظر کنید.:46:نقل قول:
ولی نظر دوستان رو به چند نکته جلب میکنم:
1-بلوری پلیرها توانایی مولتی کدک بودن را مانند اچ دی پلیرها ندارند
2-قیمت بالا و استفاده از قطعاتی مانند لنز که استهلاک...
3- بهای بالا و دردسترس نبودن بلوری و منطقه ای بودن دیسک و بلوری پلیر ها و مشکلات کپی و پخش نشدن..
4-امکانات شبکه و ساپورت انواع هارد دیسک و قابلیت استفاده به عنوا هارد اکسترنال زیر نویس ....در اچ دی پلیرها
5- ساپورت از انواع درایو بلوری یا دی وی دی یو اس بی و ساپورت انواع فایل ها از روی دیسک توسط اچ دی پلیرها
7- توانایی فایل منیجر کپی یا حذف از کلیه سورس ها و قفل فولدر در اچ دی پلیرها
8- امکاناتی مانند ریکورد یا ----t
9-..............
در کل اچ دی پلیر ها از هر جهت کامل تر و مناسب تر هستن و درایو بلوری رو هم ساپورت میکن و هر وقت درایو بلوری به قیمت مناسب برسه هر کسی بخواد میتونه یکی تهیه کنه و هم برای پی سی و هم برای پلیرش استفاده کنه ...
با سلام خدمت آقا سیاوش و بقیه دوستان
لطقا روش کپی از هارد اکسترنال به دستگاه PlayOn Essential را توضیح دهید
دوست عزیز من دوستان راصرفا راهنمایی کردم که در خرید این وسایل دقت بیشتری کنندبا توجه به اینکه پلایر های بلو ری قابلیت اتصال به هارد دیسک را هم دارند و خیلی هاشون هم الان دارای حافظه فلاش داخلی هستند بسیاری از معایبی که شما گفتیداصلا دیگه عیب نیست ضمنا بسیاری از ما دستگاه دی وی دی پلایر داریم من خودم الان 4 ساله هر روز 2 تا فیلم باهاش می بینم فعلا که خراب نشده !!نقل قول:
در نهایت اینجا فقط محل اطلاع رسانی است تصمیم گیری با خواننده است ؟
بر روی فایل یا فولدری که میخواهید کپی کنید دکمه edit را روی کنترل فشار دهید و گزینه کپی را با دکمه وسط انتخاب کنید در صفحه ای که باز می شود محل انتقال فایل را اتخاب کنبد و دکمه play / pause را بزنیدنقل قول:
سیاوش جان شما نماینده شرکت AC Rayan هستی؟
توی سایتتون برندهای دیگه ای هم هست. نظرتون راجع به اونها چی هست مثلا:
Asus HDP-R1
Patriot Box Office
Novatron NTD 29
که قیمتی نزدیک هم دارن
دستگاه پاتریوت دستگاه واقعا خوبیه. توصیه میکنم دوستان این مطلب رو مطالعه کنند
[HTML][/HTML]بجای خط چین ها عبارتshahrsakhtafzarرو جایگزین کنیدکد:http://www.---------------.com/review/Patriot-Box-Office.html
اخیرادرسایت دیجی کالامحصول جالب باقیمت مناسب که دارای هارد بوده و توانایی پخش انواع فرمت ها رو داره با نامTrekstor MovieStation دیدم.جهت اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه نمایید.دوستانی هم که از این محصول استفاده کردند لطفا نظربدن.
قسمت خط چین درآدرس فوق حرف mمی باشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید