عکس منتخب این دوره :
عکاس: Facon_Archi
(با در نظر گرفتن تعداد تشکر های این پست)
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5703570&postcount=68
Printable View
عکس منتخب این دوره :
عکاس: Facon_Archi
(با در نظر گرفتن تعداد تشکر های این پست)
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5703570&postcount=68
آقا عکستو درست آپلود کن ما هم ببینیم
تشکر که همش رفیق بازیه باید نظر سنجی گذاشته شه
با توجه به تعداد تشکر ها عکس منتخب رو اعلام میکنیمنقل قول:
تعداد تشکر های این عکس و پست جناب AliSub یکی بود.
قرار بود در هر پست یک عکس قرار بدیم و چون AliSub دو عکس گذاشته بودند عکس Facon_Archi انتخاب شد.
+ منتظر عکس های زیباتون هستیم:11:
ببین این معیار شما واسه انتخاب عکس برتر اصلا مناسب نیست
مثلا مثل من اگه بنا به تشکر باشه از . weronika .ghorbat . ali. grand . agga و خیلی های دیگه از نظر من جایه تشکر داشتن
ولی وقتی سر انتخاب با یکی باشه نظرم یه چیز دیگست
راهش اینه که شما عکس های داوطلبان رو مرتب توی یک پست بزارید و با نظر سنجی تعیین کنید کدوم بهتره
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
نیازمند آپلودسنتر عکس هستیم:دی
عکسا رو دستمون موند: دی
اولا بگم این عسکارو 4سال پیش تو باغ وحش شمال گرفتم خواهشا سن در نظر بگیرید!!!:31:
ویرایش:بدلیل عدم رعایت قوانین(در هر پست یک عکس!) پست ویرایش میشه:46:
1
محتوای مخفی: بازی با دم شیر!!!
+
من این عکسارو حجمشونو خیلی کم کردم از 3 مگابات رسوندم به این حجم دیگه کیفیتش خیلی افتضاح شده : دی
الان فکر نکنم اسم دوربین مهم باشه به هر حال دوربین Canon EOS 300D DIGITAL
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
نقل قول:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
نیازمند آپلودسنتر عکس هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
;)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5744691#post5744691
اقاي رمبو قوانينو رعايت كن...تو هر پست فقط يك عكس! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:
اينم عكس من از باغ عفيف اباد شيراز...يادم نيست با موبايل گرفتم يا دوربين!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
باغ وحشی در شمال کشور:20:
محتوای مخفی: میمونو ببینید چقدر نازه!!! : دی
دوربین Canon EOS 300D DIGITAL
:40:تخت جمشيد!:40:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [
این 2تا باید با هم باشه: دی
+این هارو حجمش رو کم کردم هر کسی با حجم اصلی خواست بگه بزارم
نظر من اینه که دوستان طی یکی دو هفته عکساشونو بزارند و بعد یک نظرسنجی گذاشته بشه تا معلوم بشه عکس کی خوب بوده؟
نظرتون؟
اینم عکس من:
من این تاپیک رو تازه دیدم
اینم یه عکس ازمن
شمال کشوره ، دسته ی دوچرخه ی داداشمم توش افتاده !! :31:
دوستان توی این تاپیک کپی رایت رعایت میشه ؟ ، تا عکس هامو بذارم ؟ طرح هامو چی میشه بذارم ؟
دوستانم این جدید ترین پوستر و کارمه ، مال دیروزه + لوگوی شخصیم :
-------------------------------
این هم آرامگاه حافظ از بالا + تعجب مردم از مـــنـــ !
جریانش هم :
چند وقت پیش در حال عکس گرفتن از آرامگاه حضرت حافظ بودم ، یهو بالای سرم رو نگاه کرم ، عجب سوژه ای بود ، جلوی این همه آدم چی کار میشه کرد ! ، زن و مرد ، دختر و پسر ! ؛ یهو فکری به سرم زد ، دوربینو تنظیم کردم و خوابیدم روی قبر حضرت حافط :دی !!! ، یکی دو تا عکس گرفتم وقتی که دوربینو از چشم برداشتم ، همه مردم با تعجب زل زده بودند توی چشمام ، من هم خنده ای کردم و به آرومی بلند شدم ! ( تا یکی دو دقیقه که از اونجا دور شدم همه داشتند به من نگاه میکردند ( خودم شده بودم سوژه ) ) . در صورتی که مردم فقط از پایین و قبر عکس میگرفتند ، شاهکار معماری اون بالا بوددددد !!!
----------------------------
پرتو یا بیکران ؟!
صبح ، خواب آلود ، دیدن این منظره و انرژی گرفتن سپس دانشگاه و امتحان !!!
Sony Ericsson Vivaz 8.1 MP - 1:2.8 - f=4.6 mm
نداریه دیگه !
------------------------------
-----------------------------
میدان و فــتــحــ ...
سلام
از اینکه سر یک مساله ی کاملا واضح و روشن که بارها در موردش بحث شده تاپیک به جنجال کشیده شده تعجب میکنم
اول از همه یک مساله ی خیلی مهم رو روشن کنم، هنر سلیقه ای نیست که بیایم بگیم چون من از این عکس خوشم میاد پس هنریه. تاکید بر این موضوع که یک عکسی ازش تشکر شده و عده ای دوستش داشتند دلیلی بر این نمیشه که اون عکس با معیارهای تاپیک بخونه. این تاپیک با توجه به قوانینی که براش تعیین شده و روش فکر شده به بخش خاصی از عکاسی میپردازه که با تمامی تاپیک های عکاسی موجود در انجمن متفاوته. این که هر کسی عکسی میگیره و مسلما براش ارزشمنده قابل احترامه اما ممکنه هیچ ربطی به این تاپیک نداشته باشه
از اینکه بحث منطقی ابتدا به تمسخر و متلک انداختن و یار کشی تبدیل شد واقعا متاسفم اما.. خودتون جنجال درست میکنید و بعد میاید میگید طرف مقابل بود و اعتراض و چنین و چنان و به ناظر و مدیر و مدیر ارشد شکایت میکنید در حالی که رفتار نادرست خودتون باعث شده بحث به جنجال کشیده بشه
بعد هم بحث رو به انحراف میکشید و با مطرح کردن مسائلی که هیچ ربطی به موضوع نداره سعی میکنید طرف مقابل رو بکوبید و بعد هم منجر میشه به بسته شدن تاپیک و اگر چندین بار ادامه پیدا کنه منجر میشه به اخطار و محدودیت دسترسی و ...
این دفعه با تذکر عمومی به قضیه پایان میدم اما مشاهده ی دوباره چنین رفتارهایی در هر یک از زیرمجموعه ها منجر به حذف دسترسی خواهد شد
امیدوارم دیگه شاهد چنین اتفاقاتی نباشم
موفق باشید
اینم یه عکس دیگه از غروب دریا
البته یکم عکس تو ریسایز نویز دار شده!
زیبا ترین صدایی که تو گوشم تکرار میشه موسیقی عاشقانه امواج دریاست .....صداهای دیگه هم هست .... صدای آدمایی که بی تفاوت از کنارم رد میشن ... و صدایی که برام خیلی آشناست زمزمه های دل تنگم .............. چیزی شبیه در خود شکستن ...............خورشید ... آسمون ... دریا .... ساحل .... موج ... سکوت .... من ....دلتنگی ... تنهایی .... و باز هم عشق .....
سلام محدثه جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم قبل پست شما یه پستی آقای vallio دادن که انصافا یکی از پستهای جالب این تاپیکه و منم ازش تشکر کردم و همونطور که خودت دیدی بقیه کاربرا هم از این پست تشکر کردن ولی مسئله اینجاست اولا تو این پست بیشتر از یک تصویر وجود داره و ثانیا پوستر هم وجود داره آیا گذاشتن پوستر تو این تاپیک کار درستیه ؟ سوء تفاهم نشه اصلا نمیخوام به آقای vallio توهین کنم بعد دیدن این پست و تشکرات فراوان شوکه شدم و یاد جنجال چندروز پیش افتادم که چندتا کاربر فعال به خودشون اجازه دادن به شعور چند تا کاربر از جمله خود من که عضو جدیدم توهین کنن و ...
واقعیتش اصلا از این کارشون خوشم نیومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخریب یه کاربر جا افتاده و حتی تازه واردی مثل من واقعا کار ناشایستی بود مطمئنم خودتم میدونی با تخریب من دید سایر کاربرا بهم عوش میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد نوشته آقای rambo_1386 افتادم که گفت شما بدلیل کینه و دشمنی قبلی اینجوری با من در افتادید الان که دیدم کاربران فعال هیچگونه هشدار و اخطاری به به جناب vallio ندادند کاملا بهم ثابت شد که این دوستان به صورت گروهی برای تخریب بقیه کاربرا در هر تاپیکی اقدام میکنند و به بقیه هم تهمیت میزنن جالبه منو جزو باند دریملند معرفی کردن و بعد اون پیغامهای خصوصی زیادی از طرف سایر کاربران واسم اومد که ما هم ببر جزو باند و .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدونم این عزیزان شوخی کردن ولی تعداد پیغامها به قدری زیاد بود که من مطمئنم عده ای باور میکنن من جزو باندی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا این باند دریملند که میگن چی هست کی هست؟
برای اثبات حرفام آشوب قبلی سر چند عدد عکس بود که فقط یکیش یجورایی میشه گفت هنری نبود و بیشتر جنبه طنزش مد نظر بود پیش اومد ولی الان که دوست دیگری در یک پست چند عکس و پوستر گذاشتن شاهد هیچگونه عکس العملی از جانب کاربران فعال نبودیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا برای سایت و مدیریت انجمن متاسفم!
سلام خانم المیرا .نقل قول:
:دی ، :دی ، :دی !
شرمنده ، من واقعا" از شما عذر میخام ، از دوستان پرسیدم که میشه طرح ها و عکس ها و پوستر هامو بذارم گفتن که اشکالی نداره ، من هم چند تا از کارامو گذاشتم ، بعد از زدن پست و تشکر 7 - 8 تایی دوستان عزیزم پست اول رو خوندم ( نمیدونستم که پست اول رو قانون ها رو گذاشتن !!! ) بعدش دیگه نمیشد که پستمو ویرایش کنم و یکی از طرح هامو بذارم چون نمیدونم کدوم یکی از تشکر ها به خاطر کدوم عکس یا طرح ام بود ،
واقعا" از شما المیرا جان و دوستان عزیزم معذرت میخام ، شرمنده ، دیگه تکرار نمیشه !
در ضمن من اصلا" توی جریان بحث بین شما و بقیه ی دوستان نبودم و پست هاتونو نخوندم ، ولی متاسفانه این جور باند بازی ها توی این انجمن زیاده و باز هم متاسفانه باعث پایمال شدن حق کاربرای دیگه میشه از جمله خود من !!!
در ضمن یکی از طرفدارای این تاپیک من هستم وسعی میکنم هر هفته برنده ی این تاپیک باشم :دی !
در ضمن من دوربین عکاسی ندارم ولی عاشق عکاسی ام ، این ها رو هم با دوربین گوشی ام میگیرم !
عکس های زیادی هم میگیرم !
حتما" هر هفته عکس هامو ( منظورم یه عکسه :دی ) اینجا میذارم !
بازم معذرت میخام از شما و دوستان عزیز :11: :40::40::40: !
سلامنقل قول:
سلام محدثه جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم قبل پست شما یه پستی آقای vallio دادن که انصافا یکی از پستهای جالب این تاپیکه و منم ازش تشکر کردم و همونطور که خودت دیدی بقیه کاربرا هم از این پست تشکر کردن ولی مسئله اینجاست اولا تو این پست بیشتر از یک تصویر وجود داره و ثانیا پوستر هم وجود داره آیا گذاشتن پوستر تو این تاپیک کار درستیه ؟ سوء تفاهم نشه اصلا نمیخوام به آقای vallio توهین کنم بعد دیدن این پست و تشکرات فراوان شوکه شدم و یاد جنجال چندروز پیش افتادم که چندتا کاربر فعال به خودشون اجازه دادن به شعور چند تا کاربر از جمله خود من که عضو جدیدم توهین کنن و ...
آقا یا خانوم المیرا ;)
شما مطمئنی جدیدی؟
هیچ کسی هیچ جا به شعور کسی توهین نکرد
شما خودتون تو یه پستی یه همچین برداشتی کردید و بیان هم کردید، بیخود جو سازی نفرمایید
اینطور به نظر میاد که شما شدید نگران تخریب اون کاربر جا افتاده ای و تا نظم کل انجمن رو به هم نریزی دلت خنک نمیشهنقل قول:
تخریب یه کاربر جا افتاده و حتی تازه واردی مثل من واقعا کار ناشایستی بود مطمئنم خودتم میدونی با تخریب من دید سایر کاربرا بهم عوش میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم کلا نمیدونیم ;)نقل قول:
اصلا این باند دریملند که میگن چی هست کی هست؟
باور کنید با این همه تلاشی که کردید ما کاملا متقاعد شدیم که شما به ایشون هیچ ربطی ندارید;)
من که میدونم تمام این جار و جنجال های چند روزه تو انجمن، چه اینجا و چه ادبیات، برای رسیدن به همین جمله ی آخر بود ;)نقل قول:
واقعا برای سایت و مدیریت انجمن متاسفم!
شما برای سایت و مدیریت و ناظرا متاسف باش، کاملا صاحب اختیاری
اما از همین الان هر پستی بی ارتباط با موضوع تاپیک، اسپم و توهین از شما (شخص شما نه این آی دی) دیده بشه از کل انجمن موضوعات علمی و زیر مجموعه ها حذف دسترسی خواهید شد
این اخطار آخر به شما بود و همه ی کسانی که قصد دارن نظم انجمن رو به هم بریزن و خیال کردن میتونن
سلام؛
جنوب مجموعه تفریحی کوهسار،
ویرایش: فتوشاپ
سلامنقل قول:
دوستان رو عکسها هم میشه نظر داد؟ اگه نمیشه پس پست منو یکی پاک کنه!
دوسته عزیز عکس بسیار زیبایی هست و همینتور ادیت جالب اون.
یه نظری که من رو عکس دارم اینه که ای کاش اون نفر جلویی که دست به کمر وایستاده رو حذف میکردید.
چون یه جورایی دست به کمر هست!!!!!!! و همینطور سوژه تکی باشه خیلی جالب تر میشه!
البته این فقط نظر من بود.:10:
یکی دیگر از شاتهای من
دوست دارم عکسهام نقد بشه، منتظرم.
DSC-H20
F 9
1/500
Iso-80
منم با این کار موافقم اینطوری آدم یه چیزی هم یاد می گیره...نقل قول:
...و می تونه دفعه های بعد عکس های بهتری بگیره.
منم با این کار موافقم اینطوری آدم یه چیزی هم یاد می گیره.نقل قول:
اینجا عکاس نداره؟
خیلی خاک میخوره!
دوستان عکاس زیاد داریم توی انجمن
ایشالا باز هم میان عکس هاشون رو میزارن لذت میریم..
به دلیل فشارهای مقامات بالا ما دوباره پیدا شدیم: دی
بفرمایید عکس: )
ایران-کرمانشاه
آقای / خانم فاکون آرچی ، عکس هاتون بسیار زیبا و محشرند :40: !
-----------------------------
تختـ جمشید ! ( همون سفر شیرازم )
( دوربین مال خودم نبود برند کنون بود ولی مدل رو ؟ ، دعا کنید ایشالا یه دوربین بگیرم :دی ! )
Facon_Archi عکساتون عالیه
این یکی از شات هایی که با موبایل زدم!