سلام دوستان
ایا رو سامسونگ c6260 یا c6200 جواب میده
لطفا با روش و راهنمایی
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
ایا رو سامسونگ c6260 یا c6200 جواب میده
لطفا با روش و راهنمایی
با تشکر
سلام
جواب ما رو هم بدين لطفا
-------------------------------
در مورد D5500 بانه هم لطفا راهنمايي كنيد. من Local Set رو به ED_Iran تغيير دادم كه باعث شد گزينه ديجيتال و انالوگ به منوي سرچ اضاففه بشه ولي حالا نه ديجيتال ها را پيدا مي كنه و نه آنالوگها را
salam seri 6 picture in picture dare??age dare chejoori bayad tanzim konim??
سلام دوستان... من هم همین مشکل رو دارم... لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
با سلام
تلوزیون من 46b8000 هست برای فعال سازی تلوزیون دیجیتال اون چکار باید بکنم
ممنون میشم کمکم کنید
با سپاس فراوان
کسی نیست کمکم کنه ؟
سلام
از سری D دوستان اطلاع دارن
40 D5000 دیجیتال داره
تازه از بانه خریدم
با سلام دوستان کسی اطلاع داره c7000 تیونر دیجیتال داره یا خیر با تشکر از همگی دوستان
تمامی سامسونگهای با گارانتی سام سرویس، گیرنده دیجیتال دارند.
مدل مورد نظر شما گارانتی داره؟
باید داشته باشه. مدلهای 2010 و2011 سامسونگ همه دارن.نقل قول:
با سلام بنده در مدل c7000 تونستم جستجوی کانالهای دیجیتال را فعال کنم ولی نمیدونم چطور می تونم کانال بگیرم چون همینطوری که سرچ می کنم هیچ کانالی نمیاد ولی آنتن هم نصب ندارم ممکنه با نصب آنتن مسئله حل شه یا مشکل از خود گیرنده تلویزیونه که بعضی ها عقیده دارن فقط این نرم افزاره که فعال شده و سخت افزاری وجود نداره ؟؟؟
سلام دوستان.. آقا ما مدل b6000 رو داشتیم و پارسال با دستکاری منو تونستم پخش فیلم رو اضافه کنم و تقریباً هر فرمت مشهوری رو پخش میکنه.. الان اوضاع آنتن ساختمان خراب شده و میخوام ببینم میتونم شبکه های داخلی رو دیجیتال بگیرم؟ البته میدونم که برای دریافت کانال های دیجیتال یه آنتن معمولی هرچند قراضه لازم هست
دیروز زدم تلویزیون رو پوکوندم و بعد درست اش کردم. تجربیاتم رو اینجا میذارم تا استفاده کنید. مدل تلویزویون B6000 هست که اول مدا یه UA داره که A نشون دهنده ورژن آسیایی هست. منوی تلویزیون فارسی هست و بعد اینکه وارد منوی مخفی سرویس ها شدم و Region رو به Asia DTV تغییر دادم (DTV یعنی تلویزیون دیجیتال) منوهای فارسی بهم ریخت و حروف را قاطی نشان میداد. مجبور شدم ریست فکتوری کنم که در این حالت بعد از روشن کردن تلویزیون فقط منوی انگلیسی داشت :13: ولی گزینه های "آنتن دیجیتال و آنتن آنالوگ" (البته به انگلیسی) به قسمت جستجو کانال اضافه شده بود. بگذربم. جستجو کردم ولی هیچ کانال دیجیتالی پیدا نکرد. تلویزیون رو به حالت Asia ATV (حالت آنالوگ) برگردوندم و منوی فارسی برگشت و از همان کانال های آشغال برفکی استفاده کردم :41: چرا هیچی پیدا نکرده؟ تلویزویون ال جی دوستم دیجیتال ها را راحت گرفته.. نکنه مال ما تیونر دیجیتال رو نداره؟
مدل تلویزیون من سامسونگ UE40D5000 هست اول آنالوگ رو میگرفت یکم دستکاریش کردم که دیجیتال رو بگیره حالا کانالهای آنالوگ رو هم نمیگیره موندم چکار کنم دوستان راهنمایی کنید ولی تونستم منو رو حداقل فارسی کنم.
کدوم تنظیمات رو تغییر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
با سلام ما تلویزیون ال ای دی مدل ua46d5500RR خریدیم ولی نمیتونیم شبکه های دیجیتالشو باز کنیم کسی هست به من کمک کنه .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
ازتون ممنون میم به منم کمک کنین.سری 5 هستش
سلام
از طريق منوي مخفي وارد سيستم تلوزيون سامسونگ d550شدم و ناخواسته گزينه upgraitرو زدم و بهم گفت waitمنم ترسيدم و تلوزيون رو خاموش كردم حالا هر كاري ميكنم روشن نميشه چيكاركنم تا روشن بشه
سلام.آیا مدل LED 46C5000 سامسونگ همچین قابلیتی داره؟چطوری فعال میشه؟نقل قول:
این تاپیک دیگه رو ببندید چون دیگه کسی پیدا نمیشه جواب سوالات رو بده.
:19::19::19:
سلام
mojtaba54 گرامی بنده هم برای یکی از دوستان که تلویزیون UE40D5000 داشت با همین مشکل روبرو شدم و بعد از ست کردن ایران جستجوی دیجیتال اضافه شد اما دیگه نه آنالوگ دریافت می کرد نه دیجیتال! این مشکل با تغییر نوع تیونر در منو سرویس حل میشه . برای مثال اگر نوع تیونر رو بگذارید روی sec-ATV باز آنالوگ رو براحتی میگیره. برای دیجیتال هم باید سایر سیستم ها رو ست کرد و سپس گیرندگی رو تست کرد. تا جایی که به خاطر دارم 12 نوع سیستم تیونر مختلف داشت.
لطف کنید بعد امتحان نتیجه رو اینجا بیان کنید.
سلام
mojtaba54 گرامی بنده هم برای یکی از دوستان که تلویزیون UE40D5000 داشت با همین مشکل روبرو شدم و بعد از ست کردن ایران جستجوی دیجیتال اضافه شد اما دیگه نه آنالوگ دریافت می کرد نه دیجیتال! این مشکل با تغییر نوع تیونر در منو سرویس حل میشه . برای مثال اگر نوع تیونر رو بگذارید روی sec-ATV باز آنالوگ رو براحتی میگیره. برای دیجیتال هم باید سایر سیستم ها رو ست کرد و سپس گیرندگی رو تست کرد. تا جایی که به خاطر دارم 12 نوع سیستم تیونر مختلف داشت.
لطف کنید بعد امتحان نتیجه رو اینجا بیان کنید.
سلام
از طريق منوي مخفي وارد سيستم تلوزيون سامسونگ d5000شدم و ناخواسته گزينه upgraitرو زدم و بهم گفت waitمنم ترسيدم و تلوزيون رو خاموش كردم حالا هر كاري ميكنم روشن نميشه چيكاركنم تا روشن بشه.لطفا جواب دهید
نقل قول:
درود
دوست عزیز من هم دقیقا همین مدل UE40D5000 رو گرفتم و از منو مخفی تیونر رو به SEC-TC تغییر دادم
گزینه سرچ دیجیتال اضافه شد اما هیچ شبکه ای رو دریافت نمیکنه ولی با تحقیقاتی که بنده انجا دادم حتما
رو یکی از گزینه ها تیونر سرچ دیجیتال جواب میده فکر کنم باید تیونر رو بر روی ALPS گذاشت تا شبکه های
دیجیتال ایران دریافت بشه چون بعضی از مدل های قدیمی تر که الان استاندارد دیجیتال ایران رو حمایت میکنن تیونرشون روی ALPS ست شده......البته تا الان کسی تست نکرده و نمیشه دقیق نظر داد چون به هر حال
این کار یه ریسک تلقی میشه ولی به احتمال زیاد Tuner رو بر روی ALPS قرار داده بشه سرچ دیجیتال برای
ایران هم فعال میشه............
موفق باشید
ایا در حالت استند بای تلویزیون قرار میگیرهنقل قول:
با عرض سلام
-----------------------------
اساتید کسی میدونه چجور کانالهای دیجیتال رو در تلویزیون سامسونگ مدل LA32C450E1 دریافت کنم ؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنی خیلی احتیاج دارم
-----------------------------
با تشکر از شما
با سلام
دوستان عزیز توجه کنید متاسفانه تلویزیونهای بدون گارانتی مدل la فاقد تیونر دیجیتال می باشند و فعال کردن گزینه سرچ هیچ فایده ای ندارد با توجه به تجربه بنده اصلا خرید اینگونه تلویزیونها به صرفه نمی باشد معمولا یا معیوب یا فاقد کارائی خاص ایران می باشند
آقا من la40690 دارم تیونر رو مد alps هم چیزی پیدا نکرد
سلام
عزيزان ال سي دي سامسونگ مدل LA46C575 هم تيونر ديجيتال داره؟
ميشه نحوه فعال كردنش را بگوييد؟
من مدل led 6200 و lcd c650 رو فعال کردم و هردو مدل به خوبی کار میکنه .
ضمنا" تنظیمات فعال کردن همشون یکسان نیست و باهم فرق دارن .
من تقريباً از دريافت تلويزيون ديجيتال نااميد شدم. كارهاي زير رو انجام دادم و به نتيجه نرسيدم:
ورود به منوي مخفي و تغيير از AsiaATV يه AsiaDTV و سپس تست تك تك مدل هاي تيونر
آنتن هم از اين گردون ها هست كه آمپلي فاير (تقويت كننده)داره
مدل توليزيون هم UA-B6000 هست
يه مهندس كاركشته ميتونه به ما بگه كه بالاخره رو اين مدل ميتونم ديجيتال بگيرم يا نه؟ كچل شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته مدل تلويزيون رو به 7000 تغيير دادم كه ويدئو پخش كنه اما فكر نميكنم تاثير بذاره،چون يه مدل بردم بالاتر)
تیونر در مدل 40B7000 بطور پیش فرض باید روی چه گزینه ای باشه؟
کسی میتونه 1 عکس از صفحه Option در مدل 40B7000 بذاره؟:19:
یه گندی زدم که ...:41:
ممنون میشم اگر اینکارو بکنید...:sad::worried:
LA40D550K7R دیجیتال اضافه میشه ولی هیچی پیدا نمیکنهنقل قول:
راهی برای حل مشکل هست؟
من ال ای سامسونگ سری 6 دارم مدل ua40d6000 ولی متاسفانه به هیچ وجه تری دی نمیشه . نه ا÷گرید کردم . نه دستکاری منو . دو روزه هم خریدم . می شد به خوبی . اما حالا نمیشه
سلام میخواستم دو تا سوال برسم
1سیم اتصال tv به سینمای خانگی رو باید از خود نمایندگی بخریم یا تو خود بسته هست؟ چنده؟
2 ال ای دی d 5950 هم باید دیجیتال اش اینجوری فعال بشه؟
سلام مدل ua40c7000 3d رو میشه دیجیتالش رو فعال کرد؟
ما یه ال سی دی 46 سامسونگ داریم مدلش نمیدونم چیه ولی تو فاکتور یه n72 نوشته بود.آیا با این میتونم این کار رو بکنم؟
سلام
من ال جی مدل 5600 دارم ال ای دی 42 اینچ
اولش دیجیتالش فعال نبود اما توی قسمت نت کست 4تا گزینه داشت که یکیش مووی انلاین بود
اما بعد از اینکه اومدن و دیجیتالش رو فعال کردن دیگه اونا نبودن و فقط گزینه مربوط به اب و هوا رو داشت
چجوری میشه وارد منو مخفیش بشم؟
حتما باید ازون کنترل هایی که طرف داشت داشته باشم؟
ممنون میشم جوابم رو بدین
راستی میشه قابلیت ضبط روی فلش هم بهش اضافه کرد؟
سلام دوستان
من مدل 32C475 دارم که وقتي وارد منو مخفيش ميشي، مدل را C450 تعيين کرده (به طور پيشفرض) چون C450 ديجيتال داره، خيلي بهش ور رفتم ولي هيچيک از راههايي که در سايتهاي مختلف گفته را رو اين تلويزيون نميشه انجام داد يعني گزينشو داره ولي عبارتي که بايد تعيين بشه را ندارده (مثلاً Region داره ولي اولاً تو قسمت Option نيست و تو قسمت Sub... هست بعدم غير از EA_ATV چيز ديگهاي نداره و مابقي راهها هم به همين ترتيب) حالا کسي ميتونه راهنماييم کنه اين تلويزيون اصلاً ديجيتال داره يا نه و اگر داره چجوري ميشه فعالش کرد؟
نقل قول:
سلام علیکم
دوست عزیز مدل سری 32C475 اصلا دستگاه دیجیتال نداره که بخوایی فعال کنی فقط سری 6 به بالای LED شامل دستگاه دیجیتال میشه.
قابل توجه بعضی از دوستان که با این کدهای مخفی وارد سیستم منوی مخفی شرکت سامسونگ میشن هیچ کسی نمیتونه با این کد بتونه دستگاه دیجیتال راه اندازی کنه شرکت سامسونگ خیلی زرنگتراز این حرفاست که بخواد با چندتا کد مخفی هرکسی وارد جزئیات سیستم بشه من خودم کارمند سام سرویس هستم و فقط با کنترلهای ویژه در اختیار ما قرار میدن وارد سیستم منوی مخفی سامسونگ میشیم که بعضی از آبشنهای این منو فقط با این کنترل ظاهر میشه نه با دکمه
info -->menu --> mute-->power
یاعلی
ببخشید من مدل la32c450 دارم اما فقط یکی از اون حالت ها رو تو رجیون دارن و قابل تغییر نیست
ما LAC46C585 رو داریم
Region نداره
اصلا این ساپورت میکنه