چرا من خودم یه پیکان دارم مدل 83که همه چیزشو تنظیم کرده بودم وفکرکنم 145تارا رفتم 140که یادمه پیکتن میره وخیلی هم امنه.نقل قول:
Printable View
چرا من خودم یه پیکان دارم مدل 83که همه چیزشو تنظیم کرده بودم وفکرکنم 145تارا رفتم 140که یادمه پیکتن میره وخیلی هم امنه.نقل قول:
میدونی جریان چیه ؟ همه پرایدا حتا در بهترین حالت به خاطر جلو بندی ضعیف لرزش دارن مال من حتا تو سرعت پایین مثلاً 50 60 تا هم لرزش داره ... تو یه سرعتی به اوج میرسه و بعد از اون به خاطر اینکه باد میزنه زیرشو عملاً رو هوا حرکت میکنه دیگه چرخاش خیلی با زمین درگیر نیستن و شما دیگه لرزشی رو احساس نمیکنید ... سرعت قطع لرزشم میتونه به وزن ماشین ربط داشته باشه ... هر چی تعداد سرنشینا بیشتر باشه سرعت قطع لرزش بالاتر میرهنقل قول:
اون موقع که داشتم 170 میرفتم احساس میکردم تو کمری نشستم از بس نرم و بدون لرزش میرفت :دی
لزرش ماشين اگر در يك سرعتي وجود داشته باشه و در سرعتهاي ديگر از بين بره ( مثلا فقط بين سرعت 110تا 120 لرزش باشه) مربوط به بالانس چرخها ميشه البته بايد بالانس خوب و دقيق باشه و حتما صفر بشه وگرنه بازهم لرزش وجود خواهد داشت:5:
انگار تاپيك خوابيده!!!!!!!!!
كسي چيزي واسه گفتن نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو یه روز بارونی که بارون تازه بند آمده بود من داشتم با ماشینم به دانشگاه می رفتم که یهو جوگیر شدم وبا سرعت 12تا میرفتم وسط جاده آب جمع شده بود من هم که تجربه ندارم از روش رد شدم که دیدم فرمان داره از دستم خارج می شه واحساس کردم که دارم یه لحظه پرواز می کنم کم مونده بود که از جاده خارج بشوم که نشد خدا خواست که زنده بمونم خدا را شکر..........
یک روز هم همین اتفاق برای من افتاد تقریبا...
با 206 داداشم داشتم میرفتم دانشگاه...از تهرانپارس داشتم به سمت دماوند میرفتم هوا هم دیشبش تا تونسته بود ابری شده بود و بارون اومده بود شبش کلی و ماشالاه دیدن که چقدر خیابونا و اتوبانای ایران سالمن! داشتم با سرعت 100 110 تا میرفتم...توی پیچ بودم و لاینی که سمت گاردریلا بود کسی نبود منم خیالم تخت0000000000
اگه تجربه و دقتم داشته باشین همیشه گوشه های اتوبان(لاین آخر و ابتدایی) اکثرا چاله آب درست میشه و....
داشتم میرفتم شانس اوردم و خدا رحم کرد که شانسا یه لحظه اومدم لاین وسط تا اومدم ذیدم یه چاله آب بزرگ کنار گاردریلا بوده و.........
اگه میرفتم توش چون توی پیچ بود و سرعتم بالا بود 100% کله پا میشدم......
نتیجه اخلاقی: این روزا که هوا بارونی هسنش همیشه احتیاط کنید و تند نرین و از لاین وسط برید حد المکان
سلام
جمعه ی هفته ییش تو خیابون امام خمینی نرسیده به رودکی داشتم رانندگی میکردم،ترافیک بود و سرعت خیلی پایین،در حد 10-15 کیلومتر
اس ام اس اومد برام :دی
کنجکاوی گل کرد همونجوری که داشتم آروم آروم راه میرفتم گوشی دستم بود داشتم جواب میدادم،باور کنین 1 ثانیه قبلش جلوم رو دیدم،حدود 2 متر با ماشین جلویی که آردی بود فاصله داشتم و اونم داشت حرکت میکرد،یعو که سرم پایین بود شنیدم تققققققققق
یه تکونی خوردم :دی سرم رو آوردم بالا دیدم بببببللهههه،زدم بهش
البته از سرعت و صدا تابلو بود چیزی نشده،اومدم پایین دیدم فقط ضربه گیر سپر خودم افتاده (خدا میدونه تا حالا چند بار این ضربه گیر ماشین رو نجات داده و برای بار چندم بود که میفتاد ! )
ماشین طرفم ظاهرا سالم بود،یکم چپ چپ نگام کرد،منم اینجوری شده بودم واقعا :43:
زود اومدم و راه افتادم
فقط واسم تجربه شد که دیگه با این لعنتی پشت فرمون کاری نداشته باشم !
بعدا فک کردم اگه سرعت بالا بود ممکن بود چه اتفاقاتی بیفته ....
نتیجه : آقا ،خانوم محترم پشت فرمون گوشیتو سایلنت کن که نفهمی چه خبره،اصلا کار به کارش نداشته باش
یه ماجرای دیگه من امروز داشتم از دانشگاه می یامدم که اعصابم خیلی خورد بود از از استاد اجازه گرفتم وداشتم میامدم خونه که سرویس دانشگاه را دیدم همیشه باسرعت 95تا می ره در جاده ای که باید80تا بره رفت رو اعصابم ومن ازش در یه جای بد سبقت گرفتم کم مونده بود به یه پل که خدا را شکر که هیچ ماشینی از جلو نمیامد من که دیدم ازش سبقت گرفتم خواستم جلوش ویراژ بدم که وقتی فرمون را یه دفعه چرخوندم کنترل ماشین کم مونده بود از دستم خارج بشه ولی نشد هیچ وقت با اعصاب خراب رانندگی نکنید
حالا اعصات خورد بود درستنقل قول:
یه ماجرای دیگه من امروز داشتم از دانشگاه می یامدم که اعصابم خیلی خورد بود از از استاد اجازه گرفتم وداشتم میامدم خونه که سرویس دانشگاه را دیدم همیشه باسرعت 95تا می ره در جاده ای که باید80تا بره رفت رو اعصابم ومن ازش در یه جای بد سبقت گرفتم کم مونده بود به یه پل که خدا را شکر که هیچ ماشینی از جلو نمیامد من که دیدم ازش سبقت گرفتم خواستم جلوش ویراژ بدم که وقتی فرمون را یه دفعه چرخوندم کنترل ماشین کم مونده بود از دستم خارج بشه ولی نشد هیچ وقت با اعصاب خراب رانندگی نکنید
چیکار به این بنده خدا داری
آخه اون که با تند رفتنش تو رو اذیت نمیکنه
یه قانون رانندگی هست که میگه اگه کسی داشت تخلف میکرد تو نباید جلوشو بگیری باید بذاری به کارش ادامه بده
جلوگیری از تخلف کار پلیسه
این راننده ی سرویس اعصاب همه را خورد می کنه یه روز باهاش دعوا می کنم یه فرد بی سواد سیگاری است که ماشینش که خط واحد است داره می ریزه .نقل قول:
خب دوستان یک ماجرای جدید رانندگی براتون تعریف کنم (برای شما ماجرای رانندگی برای من 1.تجربه 2. بدبختی!)
در تاریخ 89/10/5 (روز نحس نامگذاری کردم) ماشین مربوطه پراید 89 (پراید لعنتی، خدا سازنده هاشونو... کنه!)
اعصابم خیلی داغون بود (چراییش خصوصیه!:21:) ساعت تقریبا 4،5 عصر داشتم از خیابون اصلی به فرعی دور میزدم دیدم که کمی شلوغه (چونکه اعصابم رو 100 درجه فارنهایت بود) بنابراین زرنگی کردم و از بغل ماشین های لایی کشیدم و داشتم واسه خودم به فرعی میپیچیدم که ماشینو نمیدونم چجوری پیچوندم که درست افتاد جوب بزرگی که چندتا میله کلفت داشت :23:و این بر درجه عصبانیتم افزود! ماشینو از جوی لعنتی در اوردم و درست اومدم طرف خونه وقتی اومدم خونه به ماشین نگا کردم تازه به عمق تصادف پی بردم!!!
طوری کوبونده بودم که حالم به هم میخورد وقتی ماشینو میدیم! بهرحال چند ساعت خونه موندم اما از بی توجهی و بدون مشکل و بی اساس ماشیتو اینطوری کرده بودم حرص میخوردم تا اینکه گفتم ماشینو بردام برم سر محل همون تصادف ببینم درست چجوری و چطور و کجای اون جوب ماشینو زدم که اینطوری شد. تا اینجا مشکل با 200، 300 تومن حل میشد که فدای سرم...
اما وقتی اومد خیابون (با اعصاب داغون) عین روانیا شده بودم... خودمم وقتی حالا فکر میکنم اصلا نمیدونم چرا در این حد عصبی شده بودم!
خلاصه اومدم خیابونای اصلی که طبق معمول شلوغن درست تو چندمین زیر گذری که داشتم رد میکردم یه ماشین سمند محکم ترمز کرد که ترمز اونا هم که ABS هست این شدت ترمز اصلا به چشم نمیومد منم پامو تا آخر رو پدال ترمز فشار دادم که لاستیکا زمین کشیده شدن و بعد با صدای تگ کوبوندم به سمند!!!... امدم پایین دیدم اون هیچیش نشده، خودشم گفت من هیچیم نشده میخوای من برم، گفتم نه بذار افسر بیاد (به این فکر نکردم که افسرم بیاد مقصر منم که از پشت بهش زدم!!!) خلاصه به توافق رسیدم و اون رفت بعد از اینکه تموم شد اومدم به راهم ادامه دادم (بازم دست بردار نبودم!) داشتم میرفتم با سیستم عصبی اتصالی! که دیدم خیابون شلوغه منم حوصله آروم آروم رفتن پشت ماشینارو نداشتم... یه میانبر زدم و از خیابون اصلی پیچیدم خیابون فرعی که آروم بود. (که ای کاش هیچ وقت به اونجا نمیرفتم.... ای کاش...:19:)
و حالا بدبختی ها شروع می شود!!!
پیچیدم کمی اومده بودم که یه صدای انفجار مانند شنیدم، بعد بیهوش...!!!
.
.
.
.
به هوش که اومدم همه جارو سیاه دیدم که یواش یواش همه چی واضح شد.... اومدن در شاگرد و باز کردن و منو از ماشین در آوردن اومدم پایین دیدم اوه ه ه ه ه ه....... چه کردم، چه شده...
.
.
.
محکم رفتم زیر یه مینی بوس (اویکو)!
یعنی مدل تصادف، حین تصادف، لحظه تصادف و چگونگی وقوع تصادف رو نه دیدم و یا اصلا یادم میاد!!!
فقط اینو میدونم برای لحظه ای اصلا در حال خودم نبودم+صدای موسیقی (ترجیها موسیقی سبک ترنس:40:) هم تا ته بالا برده بود (که اصلانم خوشم نمیاد تو ماشین صدای ضبط بالا باشه و اصلا هم از اینجور افراد نیستم اما اون روز همه چی استسنا شده بود...
خلاصه کنم که ماشین بشدتی له شده که اصلا به تصادف خیابونا شبیه نیست!!! انگار با سرعت 100، 120 درست و بدون ترمز رفتم زیر مینی بوس و اما خدا نمیدونم یا منو خیلی دوست داره یا اینکه من خدا رو... به این علت که من کمربندمو بسته بودم (البته من همیشه کمربند میبندم) و خدا رحم کرد که اگه نبسته بودم الان اینجا این ماجرا رو بهتون تعریف نمیکردم و ننه بابام منتظرم چهلم مراسمم بودن!!! با اینکه ماشین بیشتر از طرف راننده له شده و صندلی هم که کاملا از جاش شکسته رفته عقب و سینه و فرمان ماشین هم که تغییر مکان دادن و در سمت راننده هم که کاملا داغون شده! اما من هیچیم نشده بود:18: بجز اینکه چی رفته بود درست از ناحیه زیر چشمم خون میومد+ دستم+پام که همه سرپایی تو بیمارستان حل شد.
ماشینو طوری کوبیدم که سقف ماشین هم تقریبا 20% داغون شده...
نتیجه تجربی: هیچ وقت، هیچ وقت با عصبانیت رانندگی نکنید، هیچ وقت صدای موسیقی رو تا آخر بالا ندید که اگه عصبی باشید واویلا و اگه در در حالت طبیعی باشید که جو گیری و بازم واویلا و.....
حالا تصادف اولی با 200 تومن فوقش 300 تومن حل میشد اما عصبانیت + بی توجهی باعث چنین مشکلی شد که حالا ماشین بیشتر از 3 میلیون خرج گذاشته رو دستم اونم برای ماشینی مثل پراید که حتی ارزش نداره یه گرون هم خرجش کرد، که بازم ملالی نیست خدا نظر کرده زنده موندم هرکی میاد ماشینو میبینه میگه تو چجور زنده موندی!
دیروز یکی با ماشین یه بچه ی 6ساله را زیز گرفت وبچه مرد تورو خدا با احتیاط رانندگی کنید.
نقل قول:
اولن فدای سرت.شانس یارت بوده هنوز، که آسیب ندیدی. چون گویا تو اونروز پافشاری میکردی روی سانحه سازی:31:
دومن باز فدای سرت! چون به کسی آسیب نزدی!
سومن منم توی رانندگی زمانی که خودم پشت رلم ، نمیتونم موسیقی با صدای بلند گوش کنم یا با موبایل حرف بزنم ویا بدتر از همه اس ام اس بزنم.
با وجود اینکه شیفته سبک راک/متالم و خاصیت این موسیقی با صدای بند هویدا میشه!و با اینکه دایم در اتاقم صدای موسیقی بلنده ، اما پشت رل نمیتونم گوش بدم......
وقتی وسوسه میشم موزیک توی ماشین گوش بدم (که خدا میدونه چه حالی داره!) با رفقا که هستم ؛ پیاده میشم و جامو میدم به بغلی ؛ بعد صدای موزیک رو میدیم بالا:31:(البّته با مسئولیت خودش:21:)
من تا حالا فکر میکردم استثنام ، اما شما خیالم رو راحت کردی!....
سرت سلامت وتنت بی حادثه. امیدوارم دیگه این قبیل مسایل برات رخ نده :11:
اما من برخلاف شما حین رانندگی خیلی راحت و بی دردسر به موسیقی با صدای بلند میتونم گوش کنم اما موبایلو همیشه میکشم کنار رو جواب میدم یاد اس ام اس بزنم...نقل قول:
گفتم که برا من اصلا فرق نداره یعنی هم موسیقی با صدای بلند+رانندگی+صحبت به بقل دستی... همه چیز رو تفکیک شده هست و حواسم جمع.:31:نقل قول:
با وجود اینکه شیفته سبک راک/متالم و خاصیت این موسیقی با صدای بند هویدا میشه!و با اینکه دایم در اتاقم صدای موسیقی بلنده ، اما پشت رل نمیتونم گوش بدم......
اما اون روز همه چی استسنا شده بود!!!:41:
راسنی JUST TRANCE:40: (:31:)
نه اتفاقا من فرق دارم، بالا گفتم صدای موسیقی رو بشدتی نمیدم که صدتا خیابون اونور بره اصلام خوشم نمیاد از این کارا! اما انقدر میدم که خودم و احیانا ماشینهای دروبرم میشنوه:8:نقل قول:
وقتی وسوسه میشم موزیک توی ماشین گوش بدم (که خدا میدونه چه حالی داره!) با رفقا که هستم ؛ پیاده میشم و جامو میدم به بغلی ؛ بعد صدای موزیک رو میدیم بالا:31:(البّته با مسئولیت خودش:21:)
من تا حالا فکر میکردم استثنام ، اما شما خیالم رو راحت کردی!....
نقل قول:
عبرت نمیگیری دیگه:31::31::31:حالا هی بگو من فرق دارم!
خوش به حالت بعد این حادثه انقدر باروحیهای! ایول!:11:
البته جدا از شوخی حادثه یک بار رخ میدهد....انشاله که دیگر برای شما رخ ندهد
I :40: Rock'n,Rolla music but also I like the whole music world
ضمنن امضات هم گوش دادم بی اغراق قشنگ بود
با سلام
آقا بعد از خوندن مطالب جالب در این تاپیک و بعد از خنده شدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته جسارت نشه بعضی از نوشته ها خیلی جالب بود و همچنین پند های زیادی هم از اساتید دریافت کردیم بر آن شدم که خودمم یک چیزی بنویسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما عرض کنم که ما پارسال که هنوز ماشین نو بود پلاک نشده بود چه صفای داشت این ماشین نو بعد از چرخ زدن تو شهر بابام ماشینو برد داخل پارکینگ خونمون یه نکته این پارکینگ داره رفتن داخلش سخته اما بیرون امدن راحته :5:هیچی دیگه اون موقع تازه گواهینامه گرفته بودم هنوز مهرش خشک نشده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه ادعای رانندگی هم داشتیم که رانندگیم در حد شوماخر بلکه بیشتر باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومدیم ماشین از پارکینگ بیرون اوردیم رفتیم چرخ زدن توی خیابان وقتی برگشتم جو گیر شدیم گفتم خودم میرم تو پارکینک آقا تا اومدیم ماشینو ببریم گلگیر گرفت به در پارکینک و حسابی خط خطی کردیم اونشب عجب شبی بود مارو میگی خیلی حالم گرفته شد چون ماشین هنوز صفر بود کار بجای رسید که اون شب خواب این ماشین میدیم تا سه چهار روز اصلا داغون بودم هی میرفتم شاهکاری که روی گلگیر خلق کردم میدیدم و اشک میریختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فراداش صبح اول وقت رفتیم صافکاری بعد چند روز رفت امد ماشینو تحویل گرفتیم که بریم مسافرت اینجا خیلی بخیر گذشت ماشینو که گرفتم و حرکت کردم متوجه صدای تق تق شدم:18: البته صدا خیلی ضعیف بود(آخه میدونید من یکم حساسم رو ماشین) برگشتم به صافکاری و به طرف گفتم چرخ ماشین عیب داره اول که طرف قیافه حق به جانب گرفت و گفت مشکلی نداره بعد گفتم چی چی رو مشکلی نداره بعدش من شاگرد طرف رو سوار ماشین کردم برای عیب یابی ابتدا که ایشون هم چیزی حالیش نشد بعد که بیشتر کار کارشناسی انجام داد فهمید آقا پیچ چرخ ها را که باز کرده بودند وقتی که چرخ رو جا زدن پیچ چرخ را با دست سفت کردن تا بعدا آچار چرخ بندازند ولی مثل اینکه یادشون رفته بود پیچ ها رو ببندن :13:
نتیجه که میگیریم:کسی منطقه گلگیر را زد و بعد رفت صافکاری یه نگاه به پیچهای چرخ هم بندازند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنید این کارووو نکنید :دی
اگه عصبانی هستید پشت رول سریع ماشین رو پارک کنید و از ماشین پیاده شید!!
با خودتون فکر کنید من عصابانی هستم بقیه چه گناهی کردن!؟؟؟
خدایی نکرده تو عصبانیت به کسی بزنید چه ماشین چه پیاده..فکر کنید خدایی نکرده با مادر خودتون تصادف کردید به پدر خودتون زدید ....ببینید چقدر وضع زندگیتون می ریزه به هم ..همین اتفاق برای اون خانواده دیگه می یوفته
یا فکر کنید که ممکنه طرف خدایی نکرده بمیره و فردا اعدامتون کنن
من خیلی موقع ها که از یک مسئله ای ناراحتم اصلا با ماشین نمی زنم بیرون..
در مورد کسایی هم که تو ماشین صدا سیستم رو زیاد می کنن اگه تحت تاثیر موزیک رانندگی نکنید خطر ناک نیست..تنها خطری هم داره اینه که صدا بوق ماشین های دیگه رو نمیشنوید.
.من تا به حال 2-3 مرتبه برام پیش اومده که به کنار دستیم گفتم اگه طرف بوق نمی زد حالا موتوری یا... من اصلا ندیده بودمش . می زدم بش!!
ولی اگه جای مناسب سیستم رو ولوم بدید مسئله ای نیست مثلا تو جاده بزرگراه ازادراه و ...
ببخشید زیادی صحبت کردم ایشالا که برای هیچ کدوم از اعضای این فروم هیچ وقت دیگه هیچ مشکلی پیش نیاد.
نشستم کل صفحه های تاپیک رو خوندم خیلی باحال بود کلی خندیدم .مخصوصا قضیه اون دختره که می زنه اینه رو می شکونه حالا به کجا رسید اون ماجرا؟؟
منم یک داستان یادم اومد البته خیلی وحشتناکه ت نه خنده دار
تو شهر ما وقتی سالی 1 بار بارون می یاد همه مثل مرغ می رن تو لونشون من که برعکسم ماشینو برداشتم با یکی هم قرار داشتم خلاصه رفتیم اب بازی انقدر بارون امده بود که بعضی خیابون ها انقدر اب جمع شده بود که بعضی خیابون ها که گود بد و چاله داشت تا در ماشین تو اب می رفت .
اون موقع تازه 4 ماهی بود من این 141 رو گرفته بودم
خلاصه ما هم با 50 تا تو این بارون می رفتیم و کلی حال می داد اب می زد زیر شاسی ماشین و از کنارها مثل قایق می پاشید اب تا یک لاین اون ور تر می پاشید کلی بوق ماشین های مختلف رو در اوردیم مخصوصا یکی که شیشه ماشینو داده بود پایین و کامل اب ریختیم تو ماشینش.
رسیدم جایی که چشمتون اون روزو نبینه
من تجربه رانندگی تو این هوا رو نداشتم
از دور گفتم اوه اونجارووووو
اول پل هوایی چقدر اب جمع شده!!!!
استخره پامو گذاشتم رو گاز با سرعت 90 تا رفتم تو گودال اب!!!
بعد حلقم اومد تو دهنم!!!
خوب شد کمربند جفتمون بسته بودیم...
اقا سرعت ماشین در عرض 1 ثانیه از 80 شد 10 انقدر اب پاشید که انگار زیر ابشار وایسادیم یه لحظه گیج شدم بعد سریع ماشینو روشن کردم چون بد جا وایساده بودم سریع را افتادم..ماشین که چیزیش نشد
2-3 روز بعدش ماشینو بردم مکانیکی برا فیلتر روغن و روغن اینا...فیلتر روغن کاملا زنگ زده بود .
امیدوارم عبرت گرفته باشید که هر وقت بارون می یاد برید بیرون حال کنید راستی ببخشید پست قبلی ویرایش نشد
من امروز با پیکانم که یه 405مشکی مدل پاین که رانندگی بلد نبود یه سبقت بد از من گرفت من هم عصبانی شدم با پیکان حالشو گرفتم رفت یکم جلو تو خیابون یه ماشین آموزش رانندگی بود که نتونست ازش سبقت بگیره من از سمت چپ هر دوشون سبقت گرفتم یارو405افتاد پشتم من هم با دنده 3فکر کنم 85تا می رفتم که به یه سرعت گیر معمولی رسیدیم که با سرعت60تا از سرعت گیر عبور کردیم که من دیدم بوی تصادف می یاد به سمت چپ به سمت محلمون رفتم که به خوشی تموم شد ودر نتیجه من 405را با پیگان قال گذاشتم.
عجب قضایاییه
میگن تو یکی از محله های تبریز(روبروی فرهنگ شهر) یه پراید همین جوری چپ شده بود چرخا روبه بالا داشتن هوا میخوردن
به پراید اعتماد نکنید زود چپ میشه
ماشین فقط پورشه کاین:دی
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
والبته به نظرم یکی گفتش تو ارتش بود یا 17 شهریور و تو اینجاها یه پراید رفته زیره مینینقل قول:
DJ POLESTAR
دیگه نمیدونم تو کجا این بلارو سر خودت اووردی
من یه بار 7-8 سال پیش با لادا رفتم زیر کامیون اما جان سالم به در بردم
دیروز داشتم از ارومیه به تبریز میامدم که بارون میبارید که من هم برف پاکن هارا زدم که بعد از 10دقیقه از کار افتادن من هم که جلو رو به سختی می دیدم با استفاده از خط کنار جاده 80کیلومتر آمدم با سرعت تقریبی 50که سه چار بار از جاده خارج شدم ولی چیزی نشد که به به الیخچی رسیدم بردم به یه باتری ساز گفت موتور برف پاک کن سوخته ونداشت باز هم به راه افتادم که جلومو نمی دیدم که یکم رفتم جلو سه نفر عابر داشتند از خیابون رد می شدند که کم مونده بود بهشون بزنم خدا رحم کرد بعدش هم به زحمت خودمو به تبریز رسوندم
نتیجه به پیکان اعتماد نکنید
احسنت، دقیقا، تو جنب (بیمارستان ارتش) یه خیابون به اسم فتحی وند هست، تصادف اونجا بود!نقل قول:
راستی نمیدونم ربط داره یا نه این حرفی که میزنم
اووردم به گفته ی دوستان (اینجا) تایرای cloدوو رو ببندم رو 206 اصلا جور در نیومد و دو سه روز همین طوری نه 206 تایر جلو داشت نه سی ال او:دی و همش رو باز کرده بودم و گذاشته بودم کنار
نتیجه اینکه حوصله نداشتین دس به کارای اینچنینی نزنید
دیروز داشتم می رفتم مسافرت که یه سگ دیدم داره از وسط جاده عبور می کنه نمی دونم منو دید ترسید یه ذره مونده بود زیرش کنم خدا رحم کرد.
حالا من یه خاطره جالب تعریف کنم؟!:20:
دقیقا12_13 روز پیش وقتی بعد از یه فرجه ی امتحانی 20 روزه داشتم از خونه(تهران) میومدم دانشگاه(چالوس) و اونم از جاده هراز و روز جمعه،برای اینکه از دست کامیونا در امان باشم،چون هیچ وقت بیش تر از 1دقیقه نمیتونم پشتشون بمونم و هرجوری باشه سبقت میگیرم،البته فقط غیر از تونل!! یه ماجرای بد و نحس برام اتفاق افتاد.
اول این نکته رو بگم که مادرم قبل از راه افتادنم،به خاطر خوابی که دیده بود،که البته تا قبل از اون اتفاق بهم نگفته بود،خیلی سفارش کرد و گفت اگه سرعت زیاد بری راضی نیستم ازت!!:31:
منم گفتم باشه!
خلاصه با کلی آذوقه(کلی غذا و لباس و کتاب و ساک و حتی گلدون و .....)که باور کنید صندوقو کاملا پر کرده کرده بودم و واسه این که دیگه صندوق جا نبود 1ساکو گذاشته بودم رو صندلی عقب؛ راه افتادم.
جاده خیلی خلوت بود و منم راحت راننگی میکردم،نزدیکای آمل حدود 30 دقیقه بارون عجیبی گرفته بود ولی من تو همون بارون اصلا ملاحضه نمیکردمو اون جا هایی که حالت کمر بندی داشت نزدیگ 130 تا میرفتم،حتی یه جاهایی ماشین تو بارون کپ میگرد،وقتی یهو میرفت تو آب....
چشمتون روز بد نبینه،بعد از3ساعت رانندگی نزدیک رسیدنم به چالوس یعنی 6کیلومتری شهر چالوس،واسه این که بارون بند اومده بود،پلیسا با اون دوربینشون وایساده بودن و ............
یه دفعه دیدم یکی آومد تو لاین 2، تابلو ایستشو نشون داد،منم وایسادم،ولی کاش که میرفتم!!!!!
گفت مدارک!منم همه چیم کامل بود!!!
بنده خدا سرباز وظیغه بود ولی مدارکمو برد پیش مافوقش،سرکاره تا دید گفت:
پراید و 130 تا؟؟؟؟؟؟؟
منم گفتم به خدا میخواستم به شب نخورم،دیدم خلوته،بعدش این که مگه اینجا ننوشته،110 تا؟؟؟
بخاطر 20 کیلومتر؟؟؟گفت منطقه ی مسکونیه و سرعت مجاز 70تاست.گفتم باشه،لابد میخواد جریمه کنه و برم دیگه!!!شک کردم که خیلی طول کشید...
گفتم قضیه چیه؟؟
گفت داریم استعلام میکنیم....
!!!!!!!!!!
بعد از 10 دقیقه دیدم یه یارو اومد نشست کنارم گفت بریم؟؟؟
گفتم پارکینگ که نمیخوایم بریم؟
گفت ایشالا که میریم پارکینگ...
منم اصن تو شوک بودم،چون تا حالا اصن پلیس جلومو نگرفته بود(واسه این که من یه روزا و ساعتای خاصی رو انتخاب میکنم که پلیس تو جاده نباشه)،چه برسه این که بشینه تو ماشین!!!!
ولی این دفعه چون فرداش امتحان داشتم مجبور بودم،!!!!
خلاصه ماشین و با دست خودم بردم تو پارکینگ و تحویل دادم!!!مونده بودم با کلی اساس!!!!!!!!
بدون ماشین اونم موقع امتحانا!!!!!
بالاخره زنگ زدم آژانس و کل وسایلمو بردمو و تا این که فرداش قبل از امتحان که ساعت 1 بود با یه بد بختی(پارتی)برگه ترخیص ماشین و از پلیس راه گرفتم و رفتم ماشین وگرفتم!!!!!!!
ولی در کل 60 هزارتومان پیاده شدم!!!!!!
وقتی به مادرم گفتم،تازه خوابشو تعریف کرد،منم تعجب کردم!!!!!
نتیجه:
واقعا چیزایی که پدر مادر به دلشون الهام میشه رو جدی بگیرید!!!
هنوز دارم میسوزم:دی
تازه ماجراهای زیاد جالب دیگه هم تو همین حین اتفاق افتاد که دیگه خیلی طولانی میشد!!!
یکی از چیزایی که برام عجیب بود این که،:
اون آقایی که مسوول پارکینگ بود،گفت،دقیقا دیروز همین جایی که تو رو گرفتن،2_3 کیلومتر جلوترش یه 206 زده بود به گاردریل وسط و دست و پاش قطع شده بود!!!
سلام من تا الان متوجه این تاپیک نبودم:31:
منم یه خاطره دارم تو جاده اصفهان به سمت تهران
کلا 4 تا ماشین بودیم من و خانوادم و اقوام دیگه به طور کاملا ریلکس رانندگی میکردیم اواسط را نزدیکایه قمصر کاشان :40:
سرعت کمی زیاد کردیم پدرم خواب بود ما هم استفاده کردیم کمی شیطنت به رانندگیمون اضافه کردیمو با اقوام شروع کردیم به یه مینی کورس سرعت رو بردیم 160 بعد دیگه دیدم بسه دیگه سرعتو کم کردم اما دو تا از ماشینایه همراه هنوز تو جو بودن و با سرعت ادامه دادن و 500 متری با من فاصله گرفتن ولی یکی از ماشینا پشت سر ما موند و منم گفتم اونام متوجه میشن کم میکنن سرعتو من سرعتو رسوندم به 120 که همون لحظه انگار یه چیزی زد زیر ماشین بعد تکونش باعث شد پدرم از خواب بپره گفت چی شد گفتن نمیدونم والا همین که گفتم نمیدونم ماشین یه تکون خیلی بد خورد و شروع کرد به بندری زدن :31: سرعت امد رو 100 بعد تکونای ماشین تموم شد و ماشین منحرف شد به راست و صدایه حرکت رینگ رو آسفالت امد بابام درو چسبید منم یه اشهد گفتم:19:بعد دیدم یه لاستیک خالی بدون رینگ از بقل ماشین رد شد . سرعت ماشین سریع کاهش پیدا کردو البته من پام رو از رو گاز برداشتم و ماشین خیلی مودبانه رفت تو شونه واستاد پیاده شدیم رفتیم دیدیم بعله لاستیک تو رینگ نیست بریده شده و پریده بیرون لاستیک یه 300 متری جلو تر واستاد حالبه اونم روفت تو شونه واستاد او دو تا ماشینی که جولو بودن متوجه شدنو دنده عقب گرفتن امدن پیشمون لاستیکو آوردیم دیدم بعله یه میل گرد به چه قطری رفته تو لاستیک باد خالی کرده داغم که بوده سرعتم بالا بوده لبه هایه رینگ لاستیک رو جر داده و لاستیکم پریده بیرون اونی که پشتم بود گفت مادیدم چرخت زد از جا بیرون دوبارم زد به سپرت و از بغلت رد شد دیدم درست میگه جا لاستیک رو سپر هم بود مادرم اینا که تو شک بودن بابامم که فش میداد به اون یارو لاستیکیه:31: به نظرم رینگ نجاتمون داد چون 16 بود جایه لاستیک رو تا حدی پر کرد اگه فابریک بود که میترکید و بعد هم چپ:41:
نتیجه : هیچ وقت به ماشین اطمینان نداشته باشین چون همیشه همه چیز ممکنه اگه با سرعت 160 میخواست اتفاق بیافته معلوم نبود چی مبشد !
البته این اتفاقات خیلی سریع رخ داد توضیحش طول کشید!
راستی در مورد سگ
سگ همیشه اینطوری عمل میکنه.اول میخواد جاده رو عرضشو طی کنه ولی گولشو نخورید .نصف جاده رو که رد میشه دوباره زود برمیگرده و امکان تصادف و واژگونی ماشینو باعث میشه .سگ دیدنی خیلی مراعات کنین چون خیلی گاگوله دوباره برمیگرده:دی
------
راستی یه کلیپ صوتی هست یکی از رفقا تو موبایلش بود جالب بود :دی بچه تبریزیا در جریانش هستش
همونی که میگه آقا اوایل انقلاب بود خاور دنده ی هفتم سرعت 700 رو رد شده بودیم پیچیدیم تو یه کافی شاپ و با یکی درگیر شدیم مجبور شدم یارورو عین آبدماغ بمالم رو زمین .بعدش هر چی پلیس بود ریختن اونجا آقا جونم بهتون بگه شمشیر سامورایی رو کشیدم کوبیدم 700 گردان اینور 700 گردان اونور همشو ناکار کردم اومدیم برگشتیم تبریز دیدم همه جوبا پره خونه آسمون غرید آیه نازل شد که یا بهزاد من خلقه تو قتله زدیم سه روز عزای عمومی اعلام کردیم و...
هیچی تعریف کردن رفقا باعث شدن اینم واسمون یه یادآوری بشه
نقل قول:
خوب بنده خداها چشمشون میترسه دیگه....اصلن قانونن هیچی،خداییش چالوس هم 130تا میکشه؟...به این حساب بذار که ماجرای خوبی برات اتفاق افتاده.......
:11:
چه تاپیک باحالیه این.
تا حالا ندیده بودم.البته خودم که گواهینامه ندارم ولی عشق ماشینم!!!(16.5 سالمه!)
دوست عزیز ماشین چی بود؟نقل قول:
من یه بار تو جاده یه سراشیبی تند و نسبتا طولانی هست وقتی از عجبشیر داری میرسی به آذرشهر با پراید 160 رفتم ولی جدی پراید من تو کف بیشتر از 140 نمیره
در ضمن واسه تکون ماشینتون هم هر چند وقت یهبار به بالانس مراجعه کنید خیلی خوب جواب میده
ماشین پرشیا !نقل قول:
من کلا تعریف کردن خاطره هام اینطوریه !:31:نقل قول:
حق داری،ولی آخه کسی که انقدر نگرانه سرعت و سبقته،به نظر من یه نگاهیم به کیفیت جاده،(کوچیک و کم عرض بودن و دو طرفه و اینا رو کار ندارم!!!!!)یه آسفالت خوب که وقتی سر پیچ یکم سرعتت بالاست،به خاطر رفتن تو چاله،یا شکستگیهای آسفالت ماشین پشتش سر نخوره و بعدش باعث تصادف بشه،بندازه بد نیست!!!!!!نقل قول:
خوب بنده خداها چشمشون میترسه دیگه....اصلن قانونن هیچی،خداییش چالوس هم 130تا میکشه؟...به این حساب بذار که ماجرای خوبی برات اتفاق افتاده.......
بعدشم این که اونجا کمر بندی بود آخه.....سرع مجاز 110 تا بود!
اینو قبول دارم،مسوول پارکینگم همینو گفت!!!نقل قول:
به این حساب بذار که ماجرای خوبی برات اتفاق افتاده.......
کسی دیگه ماجرا نداره؟
یعنی تاپیک فقط واسه یه هفته؟؟؟!
:41:
با سلام . همه ی ما با خواندن تجربیات تلخ همدیگر سربراه شدیم :31:نقل قول:
با دیدن آمار کشتار جاده ای دنیا و بالاخص ایران و نیز دیدن تصاویر آنها..... :41: به این واقعیت میرسیم که ماشین هر قدر هم پیشرفته باشد بازم از وحشی ترین حیوان روی زمین وحشی تر است . فقط یک سوارکار عاقل و بافرهنگ میتواند این حیوان آهنی بسیار وحشی را کنترل کند نه یک ادم عصبی یا عجول یا آرتیست و.....
من بیشتر مواردی که دیدم همه گفتن
حوصله کم اعصاب خراب و تفکر و توهم بودش :دی
بابام همیشه یه کلمه به من میگفت باید هر کاری رو با صبر و حوصله انجام بدی خودش 40 یال راننده جاده بود و تنها یه دفعه تصادف کرد که اونم ماشین دیگه ترمزش ایراد داشت و هیچکس هم طوریش نشد
راننده های ما چه تو شهر چه جاده تنها تحملشون کمه
من کمتر موردی توی رانندگیم پیش اومده چون مثل گفته بابام عمل کردم 4 ساله هم زیاد رانندگی نمیکنم
و اما یه مورد مهم در رابطه با سگ و گربه
بعضی از سگها عمدا میان جلو ماشین چرا ؟چون پیر شدن و صاحبان بی وجدانشون بعد یه عمر کار بردن ازشون و عادت دادنشون اونا رو ول میکنن به امون خدا او.نام چون وصع بدی پیدا میکنن میخوان با این کار خود کشی کنن
در مورد گربه باید بگم نردیک ظرفای زباله سرعتتون رو کم کنید چون از صدا و نور ماشین به خصوص شبا میترسن میحوان فرار کنن ولی نور چراغ گیجشون میکنه اکهرا هم که شهر و حاده واسه خیلی هاتون فرق نمیکنه نور بالا میرین
این مورد رو در مناطق باز بیرون حاده تو شب هم رعایت کنید و با سرعت کم برونید چون گاهی نا خواسته حیوانات خاصی رو به کشتن میدید یادتون باشه ما تنها نیستیم تو این دنیا
میدونید یوزپلنگ ایران کمتر از 100 باقی مونده و دولت هم هیچ کاری واسه حفاظتشون از ماشینا نمیکنه پس مراقب باشید که نسل این حیوانات هم دست شما ها هستش .
کلا با عجله کردن هم خودتون رو به خطر میندازید هم دنیا رو آورم باشید مقصدتون جایی نمیره همونجاس که بود
البته این خاطره رو خودم دیدم
توی پیاده رو واستاده بودم که دو تا پیرمرد اومدن و سوار موتور شدن و همین که موتور رو روشن کردن یه دفعه تک چرخ زدن :31::31::31: همه ی مردم نیششون باز شده و میگفتن از شما بعدیه و ....:41::41::41:پیرمرده گفت : من فقط کسی که موتور رو دنده گذاشته بود پیدا کنم ، فقط پیداش کنم میدونم چیکارش کنم:31::31::31:
نکته اخلاقی :همیشه دنده موتور رو چک کنین:21::21::21:
سلام
يه مدت گرفتار بودم نتونستم بهتون سر بزنم. ببخشيد
ولي خداييش حال ميكنيد با اين تاپيكي كه ساختم:31:
حالا يه خاطره بگم
يه بار داشتم ميرفتم سمت خونه كه از جايي زنگ زدند سريع خودت رو برسون
موضوع خيلي مهم بود بايد هر چه زود تر يه مسير تقريبا نيم ساعته رو تو 10 دقيقه ميرفتم
خلاصه سريع دور زدم با هر چه سرعت كه ميتونستم داشتم ميرفتم كه ديدم از كنار يه بلوار كه داشتند به چمنهاش آب ميدادند حسابي آب اومده تو خيابون
يه پرايد مشكي هم داشت از كنار همين قسمت كه اب جمع شده بود خيلي آروم حركت ميكرد مبادا كه آب بريزه روي ماشينش آخه ماشينش خيلي تميز بود
يه كارواش دقيقا اونطرف خيابون بود فكر كنم بنده خدا تازه از كارواش اومده بود بيرون
منم كه شديدا عجله داشتم حتي پام رو از روي گاز برنداشتم به آب كه رسيدم احساس كردم يه گودي حدود نيم متر هست كه حسابي آب توش جمع شده بود . ديگه كاري نميشد كرد با همون سرعت از داخل آب رد شدم
ديگه خودتون تجسم كنيد چه حجم ابي ريخت روي ماشين اون بنده خدا كلا همه جاش خيس شده بود حالا اونم ماشينش مشكي كه سريع لكه ميشه
طرف دست گذاشت رو بوق چراغهاش رو هم روشن كرد اومد دنبالم ولي چون من سرعت داشتم نتونست بهم برسه
ولي خداييش خودم دلم به حالش سوخت گناه داشت بنده خدا
تق تق تق کسی نیست؟
هیچ کس نیست؟