چرا هیچکس به y توجه نمیکنه y رو بزنید برید Open World
Printable View
چرا هیچکس به y توجه نمیکنه y رو بزنید برید Open World
اقا این کلا دو نفره نمی شه؟
سلام دوستان
چطوری میتونم بازی رو از دنده اتوماتیک خارج کنم؟ اصلا دنده اتوماتیک حال نمیده!:2: اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
یــا عــلــی
من بازی رو خریدم ولی اجرا نمیشه اونجا که بازی باید اجرا بشه نوشته play dvd
xbox360
نقل قول:
باید فریم ویر جدید و بریزی
تریلر بازی رو دیدی؟؟؟نقل قول:
وقتی داری بازی میکنی فکر کن تو تریلر هستی
از نماهای مختلف هر لحظه از مسابقه رو بررسی کن(سخت نیست!)
آهنگ پس زمینه رو هم روش اضافه کن دیگه از زیبایی بازی غش میکنی:دی
آقا من این بازی رو گرفتم ولی بازی رو که اجرا میکنی بعد از اینکه اسم شرک بازی رو مینویسه میگه یه پروفایل جدید درست کن برای لایو تو بازی نمیره لطفا بگید چی کار کنم فریمور جدید رو هم ریختم
جنس عینک اون رانندهه چیه که این همه ما به در و دیوار میزنیم و چپ میکنیم ، ماشین مچاله میشه ولی عینکه آخ نمیگه و حتی از روی چشمش هم نمیفته ؟:31:
ولی جدای از شوخی عجب هیجانی داره این بازی . گرچه اگه مثل Most wanted تعقیب و گریز اون سبکی و Tuning ماشین داشت خیلیی بهتر میشد .
دقیقاً . الان فکر میکنم اگه این بازی مثل Underground یا MW بود چی میشد :18::18::18:نقل قول:
یکی از مواردی که هیجان بازی رو خیلی زیاد کرده همین موزیک دیوونه کننده ی بازیه :8:
من این بازی رو روی PC هم اجرا کردم. با گرافیک 9600 GT تونستم با رزولوشن 1980x1080 یعنی فول HD بازی کنم با فریم ریت خیلی بالا ! باید بگم گرافیک بازی در PC خیلی خیلی با نسخه ی کنسول فرق داره.اول از همه فریم ریت پی سی به شدت بالاست برام و از اینا بگذریم کیفیت عجیبی داره. برای مثال توی کنسول وقتی هوا روشنه, آبجکت ها مخصوصاً برگ درختان همه و همه چشمک میزنن.
تا حالا اختلاف به این شدت بین PC و کنسول برای یک بازی ندیده بودم !
اره منم قبول دارم درختها نوی کنسول به شدت مصنوعی به نظر میاننقل قول:
کلا یه مدتیه که اکثر بازیها روی کسنول نسبت به PC از گرافیک پایینتری برخوردارننقل قول:
این موضوع طبیعیه چون روز به روز برای PC کارتهای گرافیک با قدرت و قابلیت بالاتری میاد اما گرافیک کنسول یه چیز ثابته
راستی من اول بازی که مینویسه باید پروفایل جدید بسازیم تا log in بکنه یه پرافایل اضافه ساختم ولی الان کلا دو تا پروفایل روی کنسول ایکس باکسم دارم
میخوام این جدیده رو که ساختم پاکش کنم چون هردفعه که کنسول رو روشن میکنم دیگه auto sign in نمیکنه و ازم میخواد که یکی رو انتخاب کنم و Sing in کنم
ولی توی تنظیمات پروفایل کنسول که میرم هیچ گزینه ای پیدا نمیکنم که بتونم پروفایل جدید رو حذف کنم
شما میدونین چطور میشه اینکارو کرد؟
اومدم بگم آهنگ های بازی فوق العادست که دیدم خیلی ها گفتن...
ولی واقعا آهنگ هاش خیلی قشنگن
سر پیچ ها چجوری باید پیچید؟
من که همش به در و دیوار میخورم
سر پیچ دستی بکش و سریع نیترو بزن من اینجوری میپیچم خیلی حال میده صدای جیغ لاستیکها!نقل قول:
مکانیزم بازی سر پیچ ها اینطوریه که باید قبلش نیش ترمز بزنی بعد بپیچونی فرمون رو در این حالت میره تو کاره دریفت :31:نقل قول:
مثل خودش!!!1 با ترمز به پیچنقل قول:
سر پیچ ها چجوری باید پیچید؟
من که همش به در و دیوار میخورم
سلام دوستان.
من امروز بازی رو گرفتم.بعد از آخرین نسخه ی این گیم یعنی Underground 2!
یه سوال داشتم دوستان:چطور میشه فقط گشت زد و مسابقه نداد؟ تو کدوم قسمت برم؟ ممنون
دوستان کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
نقل قول:برای گشت زدن تو همون جایی که نقشه رو نشون میده یه گزینه هست اون پایین نوشته بزن ماشینو انتخاب میکنی میری ول میگردینقل قول:
برای کنسولشو نمیدونم کدوم دکمه هست ولی برای پی سی R.ctrlهست
واسه PS3 تو منوی اصلی دکمه مثلث (Free Drive) بزن بعد برو واسه خودت بگرد.نقل قول:
اما من اصلا اینجوری حال نمیکنم چو هیجان نداره!
از ماست وانتد به این طرف با هیچ NFS ای اینقدر حال نکردم.
فوق العاده بدون اضافه جات هسته گیم پلی قوی.
criterion متشکرم.
دوستان ، برای XBOX 360 هم ریلیز شده ؟!
اگه آره ، از کجا میشه نسخه ی اصلی ش رو تهیه کرد ؟! (لایو بازی میکنم! پس کپی بدرد من نمی خوره! :))
من تهرانم!
راهنمایی بفرمایید!
با تشکر ،
امید
سلام.
نسخه ps3 بازی مود split screen داره ؟؟؟
مثلاً یکی فرار کنه ، یکی دیگه هم پلیس بشه بیوفته دنبالش بگیرش :31:
چقدر این بازی خوشگله ! من چند روز پیش تونستم level20 رو کسب کنم اونم درحالیکه همه ی مراحل رو با مدال طلا پاس کردم !
مرحله ی دوئل بوگاتی با ccx واقعا جذاب و البته سخت بود .
در مورد free Drive هم که یکی از دوستان پرسید ، باید تو نقشه Ctrl رو بزنید .
من حدودا نصف این بازی رو رفتم ولی دلم میخواد که بصورت آنلاین این باز ی رو انجام بدم ، اکانت ساختم ولی باز هم نمیشه .
کسی میتونه گام به گام منو راهنمایی کنه ؟
هست ولی میشه بگید چرا نمیشه با کپی بازی کرد ؟نقل قول:
سلام
من آپدیت کینکت رو ریختم
بازی اجرا نمیشه!
چی کار کنم؟؟!
سلام به تمام دوستان گل
من ps3 کپی خور دارم
این بازی need for speed hot pursuit وقتی اجرا میکنم میگه باید به نت وصل باشی . ps3 کپی خور رو که نمیتونم به نت وصل کنم
این بازی رو چطوری اجرا کنم !!! patch لازم داره !!!
جریان بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟ مگه 2 این بازی هم هست؟