سلام
تلویزیون من ال سی دی آسیایی 40 هستش یعنی مدلش اینه: LA40C530F1RXZN
می خواستم ببینم می تونم شبکه های دیجیتال رو هم بگیرم؟ چون موقع سرچ اتوماتیک می نویسه:"آنالوگ"!
Printable View
سلام
تلویزیون من ال سی دی آسیایی 40 هستش یعنی مدلش اینه: LA40C530F1RXZN
می خواستم ببینم می تونم شبکه های دیجیتال رو هم بگیرم؟ چون موقع سرچ اتوماتیک می نویسه:"آنالوگ"!
با سلام
تلويزيون ال سي دي 46 سامسونگ جديدا وقتي چند دقيقه اي قطعي صدا داره البته با ريسور .ولي روي كانال خودش اين مشكل نيست!
در صورت امكان دوستان توضيح بدن
+
كانال هاي ديجيتالي رو مگه ميشه گرفت بدون دستگاه؟
دوستان یه آپدیت برای این مدل میخوام
LA32D475G1M
یه سوال دیگه
این مدل آپدیتش به این مدل من می خوره؟
LA32D450G1M
دوستان
من یک LED سامسونگ UA40EH5000R مالزی خریده ام.توی گزینه منطقه آسیا/ایران را نداره و فقط
آسیا را داره و زبان عربی را ساپورت میکنه تمام کارههایی که دیگر دوستان گفته بودن را انجام
دادم ولی باز هم زبان فارسی به آن اضافه نشد حتی با آخرین برنامه یعنی 11.10 هم آپگرید کردم
ولی بازهم زبان فارسی اضافه نشد.آیا راهی وجود داره که بشه زبان فارسی را اضافه کرد؟
با سپاس
زبان فارسی با آپدیت اضافه نمیشه. باید از توی منوی مخفی لوکال ست رو روی ایران بذاری. یه کم تو فروم بگردی بارها این مورد توضیح داده شده.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
عرض کردم تمام کارههایی را که دوستان گفتند انجام دادم .توی لوکل ست به این صورت هستM/Asia , E/Asia و ایران را نداره و توی هر دو مورد آسیا که امتحان کردم زبان فارسی وجود
ندارهولی زبان عربی هست.
با سپاس
منم یک led سری 5 خریدم ua22es55550
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن سری 5 تیونره دیجیتال داره ماله من به صورته کارخونه ای داشت و اسکن هم کردم خیلی عالی هم اورد
لطفا راهنمایی بفرمایی
این نمایندگی ها جون به لبه ادم میارن راهنمایی نمی کنند راجب اپگرید فکر می کنند ادم الاغه
نمایندگی شهرستان که هیچی باز صد رحمت به نمایندگی تهران و خوده سام سرویس
دختره گفت میشه ولی نکنید بهتره ولی من قبول ندارم گفت این مدلش ua22es5000m هست با نام ua22es5550 با این تفاصیل باید به فریمور استرلیا بخوره چون اونم دقیقا ua22es5000m هست ولی فریمور سایر کشور ها کمی فرق میکنه حالا من موندم چیکار کنم ایا واقعا اینقدر ریسک داره ؟
چرا من نمی تونم شبکه ها رو جابجا کنم یا اونهایی که نمی خوام رو پاک کنم و چرا با اسکن دوباره کانالهایی که قبلا سیگنال میدادند و الان سیگنال نمی دن پاک میشه
چرا روی پخش فایل اچ دی با فرمت ts صدا یک ثانیه عقب میوفته؟
خوب اینا همه باگن دیگه و چطور میشه زبانه فایل تصویری رو تغییر داد تو فایل های چند لایه؟
سلام دوستان
فایل آپدیت lcd samsungرو میخوام که زبان فارسی رو هم داشته باشه.آخه زبان فارسی رو نداره. از دبی خریداری شده///////تشکر
مدل:
PS43E450A1R
کسی نیست جواب ما رو بده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو و
سلام
منم دقیقا همین مدل را دارم و با همین مشکل برخورد کردم-در ضمن من حتی فایل آپدیتش را هم پیدا نکردم!!
میشه لطفا اگه به راهی دست پیدا کردین من را هم راهنمایی کنید.
با تشکر
با سلام و خسته نباشید
تلوزیون led ua55c6900 دارمسری 6 هستش
متاسفانه تلوزیون رو آنالوگ میگیره
زنگ زدم به کمپانی گفتند سخت افزاری دستگاه دیجیتال رو داره ولی نرم افزاری بسته است که باید آپدیت کنی تا دیجیتال هم بتونه کانال هارو بگیره
میشه فایل فریمور آپدیتش رو بهم بدید
و اینکه چطوری میشه آپدیت کرد؟
آخه زنگ زدم به پشتیبانی سامسونگ، گفتند آپدیت اون فریمور به تنهایی کافی نیست چون تکنسین با تنظیمات باید کاری انجام بده تا سیستم دیجیتال گرفتن تلوزیون فعال بشه
با تشکر
سلام و خسته نباشی می خواستم ببینم واسه ال ای دی سامسونگ مداua32d4430bmاپدیت هست؟
مرسی از سایت خوبتون.
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟:sq_3: :sq_3::sq_3:
تو رو خدا این کار رو نکنین آپدیت می خاین چیکار من بابت این کار 500هزار تومن افتادم
تو رو خدا این کار رو نکنین آپدیت می خاین چیکار من بابت این کار 500هزار تومن افتادم
با سلام. مدل ال سی دی من la40c585j1r هست. که همچین مدلی تو هیچ سایتی وجود نداره! اساتید لطفا راهنمایی کنید.
دوستان از تو سایت samsung.com فریمور مربوط به ال ای دی مدل eh5000 را دانلود کردم.حالا میتوانم از آن برای آپدیت ال ای دی خودم که مدل eh5550 است استفاده کنم.درضمن فایل دانلودی را در کامپیوتر اکسترک کردم یک پوشه به من داد که داخلش فایلی با پسوند bin است.اگر همین پوشه را بریزم توی فلش و بزنم به ال ای دی ام کار تمام است؟
سلام
من تلويزيون سامسونگ سري 7 مدل ES7770 گرفتم متاسفانه زبان
فارسي نداره چطور ميشه زبان فارسي رو اضافه كنم لطفا خواهشا راهنمايي كنيد
هرچي از انتيرنت گشتم چيزي پيدا نكردن ممنون ميشم راهنمايي كنيد
اگر از نمایندگی گرفتید باید باهاشون تماس بگیرید و مشکل رو اعلام کنید وگرنه باید برید تو منوی مخفی و لوکال ست رو روی ED_IRAN قرار بدید.نقل قول:
خيلي ممنون جواب منو دادين
من اينو از نمايندگي نگرفتم
رفتم به منو مخفی ولي گزينه لوکال ست غيرفعاله
الان راه ديگه ي است برنامه چيز كه بشه با فلش مموري بريزم توش
ممنون ميشم راهنمايي كنين
اینجا رو ببینید:نقل قول:
مدل تلویزیون ps43e495b1m آپدیت نرم افزارش رو از کجا پیدا کنم؟
سلام من یه led 6980 دارم فایل آپدیت نرم افزاری تو سایت ایران نیست تو سایت های خارجی هم اصلا همچین مدلی نداریم !!!
آپدیتش کردم خیلی ممنون ! چه فعالیتی دارن این مدیرا
با سلام
مدل LCD C695 رو هیچ جا نتونستم پیدا کنم
با شماره یا مدل دیگه ای باید آپدیت کنم؟
با سلام خدمت شما دوستان
من serie 5 lcd samsung مدل la40b532p7v رو دارم .وقتی usb میزارم روش اصلا کار نمیکنه به عبارتی کلید media.p رو که میزنم مینویسه not availabe
میخواستم راهنمایی کنید .از دوبی خریداری شده.چه راهی وجود داره که usb من بتونه خوانده بشه .......mp3...mkv....و....؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون از شما
????????????????????? not availabe
سلام ،لطفاآپدیت جدید UA40C6200URرو بزارین.
ممنون
سلام
لطفا فایل آبدیت ال سی دی 32 سامسونگ مدل D585 رو بزاریدLA32D550K7MSHD
در سایت سامسونگ برای 37 و 40 اینچ موجود هست ولی برای 32 نیست
میشه فایل 37 رو برای 32 زد
ممنون
سلام
من وارد منوی مخفی ال سی دی سامسونگ سری 5 شدم داشتم و بعضی از گزینه ها رو دستکاری کردم
در اون لحظه برق قطع شد وبعد از اون دیگه ال سی دی بالا نیومد
حتی چراغ استندبای هم روشن نمیشه
لطفا راهنمایی کنید
با نام خدا و سلام
دوستان تلویزیون 7770 دارم و تو آپدیتش چند تا سوال داشتم
تو یه جا خوندم که گفته بودند از تو سایت samsung.ir باید دانلود کنیم ... ولی تو این سایت اخرین آپدیتی که من پیدا کردم واسه 2010 بود !!!!!
ولی خب تو سایت اصلی سامسونگ آخرین آپدیت واسه دیروز بود
اگه میشه یکم راهنمایی کنید ... روش دقیق آپدیت رو هم اگه ذکر کنید عالیه ...:n01:
با سپاس
خوب تو سایت اصلی مال دیروز باشه حتما سایت ایرانی هم فکر کنم به زودی بزاره.نقل قول:
شما از سایت اصلی بگیر. برای اپدیت هم فکر کنم باید بریزی تو فلش و تو قسمت منو باید قسمت بروز رسانی از طریق usb رو پیدا کنی.
خب الان یه نگاه دیگه به سایت پارسی سامسونگ انداختمنقل قول:
مدل تلویزیون من ua46es7500 هست و خب اصن تو سایت پارسی سامسونگ تو قسمت پشتیبانیش چنین تلویزیونی نداره ولی واسه 55 اینپش رو داره
میخواستم ببینم 56 رو من جواب میده ؟؟؟
از سایت مالزی بگیر:نقل قول:
سلام خسته نباشید
من یه ال ای دی دارم به این مدلUA32EH4440M
راستش تصویر در تصویر نمیاره بالا درحالی که این گزینه توش هست
اگه آپدیت کنم اون ویژگی باز میشه؟
اگه میشه لینک آپدیتشم بهم بدید ممنون میشم
تصویر در تصویر فقط با سورس HDMI کار می کنه. از یه کانال نمیشه کانال دیگه رو تصویر در تصویر کرد.نقل قول:
سلام
من يه تلويزون مدل ua7770 دارم که براي اجرا کردن انگري برد خطا مي ده و پيغام مي ده که نياز به اپديت فريمور است اما مدل تلويزون من رو هيچ سايتي نداره
لطفا راهنمايي کنيد
تو سایت مالزی دنبال مدل 7500 بگرد.نقل قول:
دوستان برای تلویزیون الجی باید کدوم سایت بریم ؟ یا کدوم بخش ال جی ایران ؟
plasma pt3510 LG