یه سوال . چرا gmail با برنامه هایی مثل outlook و thunderbird در حالی که با v-p-n وصل باشی کار نمیکنه یعنی اونموقع نمیتونه وصل بشه . کسی میدونه چرا ؟؟؟؟؟
Printable View
یه سوال . چرا gmail با برنامه هایی مثل outlook و thunderbird در حالی که با v-p-n وصل باشی کار نمیکنه یعنی اونموقع نمیتونه وصل بشه . کسی میدونه چرا ؟؟؟؟؟
دوست من مننقل قول:
این روش رو از یه فروشگاهی گرفتم (اینترنتی)
که می گفت اینطوری به همه کاربراش ایمیل میزنه
و می تونیم
این طوری محصولاتش رو تبلیغ کنیم
حالا من که واسه تبلیغ نمی خوام
من واسه کاربرای سایت خودم میخوام
تا مطالب جدید سایت رو بهشون معرفی کنم
ولی هر کاری کردم نتونستمکد:www.------------.ir
این کار رو انجام بدم
بعد به اون مدیر فروشگاه گفتم
گفت من همیشه دارم از این روش استفاده می کنم و کار می کنه
حالا بازم نمی دونم
شما نمی دونید مشکل از کجاست
با سلام ، عده ای از دوستان میدونن چطور میشه توی جیمیل ثبت نام و در آخر اون شماره رو تشخیص داد ؟؟؟ راستش زنگ میزنه یه زن بعد شماره ها رو خارجی میگه که آدم هول میشه ... راه دیگه ای هست که خود تصویر باشه ؟؟؟ یا حق ...:11:
سلام
من چند روزه نمی تونم وارد جی میلم بشم
از همه اینطوریه؟
با سلامنقل قول:
نه راهي نيست
فقط بايد همون اعداد رو كه ميخونه بنويسيد
دو بار واستون ميخونه ديگه
يه دور اعداد انگليسي رو هم جلوتون بنويسيد ديكتشون رو و علامت بزنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
نه مشكل خاصي نداره
شما محض اطمينان يه دور كوكي و هيستوري مرورگر رو پاك كنيد
موفق باشيد.
جدیدا امتحان کردم با سیم کارت دولتی هم جواب میده:31:
الله اکبرنقل قول:
با سلام
نه مشكل خاصي نداره
شما محض اطمينان يه دور كوكي و هيستوري مرورگر رو پاك كنيد
موفق باشيد.
من به خاطر یه مشکل امروز ویندوز عوض کردم الان هم همینطوریه حتی وارد خود گوگل هم نمیشه اصلا با گوگل سرچ نمی تونم بکنم:41:
سلام به همه دوستان
من یه مشکلی هنگام ورود به جیمیلم پیدا کردم وارد جیمیلم نمیتونم بشم و پیغام خطایی میزنه که برام خیلی عجیبه تا دیروز میتونستم برم مشکلی نداشتم اما امروز این پیغام خطا رو مواجه شدم باهش
Error 109 (net::ERR_ADDRESS_UNREACHABLE): Unable to reach the server.
کسی میدونه علت چیه؟ چیکار باید بکنم تر خدا راهنمایی بفرمایید:41::41:
اما مثلا با --- میرم مشکلی ندارم برام باز میشه...:41::41::41::41:
سلام..نقل قول:
خب بعد اینکه شماره تلفنو دادیم چقدطول میکشه تا زنگ بزنن؟
یه چند روزی بسته بودنش. منم نمیتونستم بدون فندق شکن کانکت بشم. الان دیگه مشکل حل شده!!!!نقل قول:
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
برای من به یه دقیقه هم نکشید که زنگ خورد. :46:نقل قول:
بعد چی میگه؟؟؟؟نقل قول:
برای من به یه دقیقه هم نکشید که زنگ خورد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
بعد براتون كد رو كه از عدد هست دانه به دانه ميخونه
موفق باشيد.
یه چند روزیه که برا منم همینطوره ، اول گفتم شاید از آی اس پی باشه بررسی کردم دیدم نیست، کش و هیستوری رو هم پاک کردم از مرورگرهای دیگه هم استفاده کردم ولی افاقه نکرد اما با قندشکن میتونم وصل بشم ؛نقل قول:
حالا چی کار کنیم؟
بالاخره بعدر از چند روز مشکل برطرف شد و تونستم وارد اکانتم بشم...
سلام دوستان
من اين چند روزه هر چي وارد اكانتم مي شم اين پيغام رو مي ده
ممنون مي شم اگه راهنمايي كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
شما زماني كه اين پيغام مياد گزينه ي call رو انتخاب كنيد تا به صورت تماس بهتون كد رو اعلام كنه
چون سرويس ارسال پيام كوتاهش براي ايران غيرفعال هست
سپس شماره ثابت، همراه يا ايرانسل رو بهش ميديد
989351234567+
211234567+
بعد از چند دقيقه تماس گرفته ميشه به صورت اتومات و يه كد به انگليسي خونده ميشه
كه با وارد كردن اون ميتونيد حساب كاربريتون رو اكتيو كنيد
موفق باشيد.
سلام.نقل قول:
اولا که من بدون آ-ن-ت-ی-ف-ی-ل-ت-ر نمیتونم اصلا صفحه لاگین جیمیل رو باز کنم و باید دست به دامن آ-ن-ت-ی-ف-ی-ل-ت-ر بشم این ماله این !
اما وقتی به این صورت میخوام وارد بشم منم با همین مشکل Verify your account مواجه شدم !
سه بار این بنده خدازنگ زد شماره برام خوند من هر سه بار رو هم نوشتم و کد رو زدم و هر دفعه هم گفت اشتباهه !!!
تا آخرش هم گفت یه شماره دیگه وارد کنید !گرفتاری شدیما...
دفعه چهارم شماره مادرم رو دادم و زنگ زد و اوکی شد...
نتیجه اخلاقی سعی کنید مثل من گیج بازی در نیارید که باید یه سه چهار تا خط دم دستتون داشته باشید...
بهرحال ممنونم از توضیحت joe_satriani عزیز...
سلام
من دو روزه که نمیتونم وارد Gmail بشم! برای همه این طوریه؟ یا من مشکل دیگه ای دارم؟
منم نه دیروز تونستم برم نه امروز به خاطر ایروزای کشور اینکار رو کردن و پورتهای جیمیل رو بستن کثافتا:19:نقل قول:
من اعتقاد به جیمیل دارم اما واقعا تو این مشکلات نمیدونم چرا یاهو بسته نیست و جیمیل رو میبندند......
چون یاهو امنیت نداره و راحت کنترل می شه
دوست من برای من هم اینطوری شده بود و درست شد..نقل قول:
متاسفانه باید بگم شما به مشکل خوردی این مشکل هم برای اینه که شما با 2 آی پی متفاوت وارد جیمیل شدید و گوگل احساسش بر اینه که به جیمیل شما ، خودتون وارد نشدید و در واقع کسی به جیمیل شما نفوذ پیدا کرده برای همین بسته جیمیلتون رو ...
برای ورود و باید شماره موبایل واردکنی که کد اکتیو رو به شماره موبایلت بفرستن و چون گوگل ما رو از این نظر تحریم کرده نمیشه شماره ای داد بهش
فقط میتونی یه کاری بکنی..
میتونی به گوگل پیام بدی (یه جا هست تو همون صفحه برای ارسال متن) مثل خودم به صورت انگلیسی و مشکل رو براشون بیان کن:20:
چرا جیمیل باز نمیشه ؟ من هر کاری میکنم جیمیلم باز نمیشه و انگار قطع شده علتش چیه ؟
سلام.نقل قول:
به هر دلیلی اینروزا جیمیل باز نمیشه..خوب ما هم که نمیدونیم چرا...ولی فکر کنم بی ارتباط با قطع شدن برخی از شبکه های ما هوا ره ای هم نباشه :27:
اما مهم اینه که فعلاجیمیل باز نمیشه !
من با آ-ن-ت-ی-ف-ی-ل-ت-ر فقط تونستم لاگین کنم اونم ارور Verify your account رو داد...
اگه کار ضروری دارید ابتدا با یه نرم افزار آ-ن-ت-ی-ف-ی-ل-ت-ر وارد صفحه لاگین بشید
بعد اگر ارورVerify your account رو مشاهده کردید از روشی که joe_satriani گفتند استفاده کنید تا مشکلتون حل بشه...
که در زیر جواب ایشون رو نقل قول کردم من خودم همین امروز صبح این مشکل رو داشتم تست کردم و اوکی شد!
***************************************نقل قول:
دوست من شاید قبلا این امکان فراهم نبوده..اما من خودم صبح تست کردم بنده خدا جی میل 4 بار زنگ زد !نقل قول:
البته فراموش نشه که قسمت ارسال اس ام اسش غیر فعاله و حتما باید قسمت دوم که تماس میگیرند انتخاب بشه
دوستان من چند روزیه که به اکانتم دسترسی ندارم .
واسه بقیه هم اینطوریه ؟
من 1 ساعتی هست که میتونم وارد جی میلم بشم 1 هفته هست که نتونستم وارد بشم
2 هفته پیش این ارور رو برای من داد شماره همراه اول دادم زنگ خورد ... و یه سری عدد رو 2 بار تکرار کرد ! و ... OK ! بودنقل قول:
برای ورود و باید شماره موبایل واردکنی که کد اکتیو رو به شماره موبایلت بفرستن و چون گوگل ما رو از این نظر تحریم کرده نمیشه شماره ای داد بهش
نقل قول:چند روزی بود که نمیشد وارد جمیل شد. ولی ظاهرا درست شده.نقل قول:
میشه کاری کرد که هر بار میخوای میل بزنی با یک فونت و اندازه خودت باشه و اون پیش فرضش از بین بره..اگه میشه جچه جوری؟
آیا راهی هست وقتی کسی برات میل میزنه آی پی اون فرد رو ببینی؟
با سلام
دوستان من یه سوال دارم بزارید به حساب ندونستن !!! با عرض پوزش
دوستان من یه ایمیل و چند تا جیمیل دارم ، می خواستم تمام ایمیل ها و جیمیل ها رو توی یه جیمیل اصلیم فوروارد کنم ،یعنی دیگه یه اون یکی از ایمیل ها وجیمیل ها نرم و پیام ها بیان توی جیمیل اصلیم ، البته من مقاله ای در این مورد خوندم ولی هر کار کردم نتونستم انجام بدم لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
پیشاپیش ممنون
بنام خدا و سلام
الان بطور پیش فرض جیمیلم 50تا 50تا ایمیلهام رو نشون میده
میخوام همه ایمیلهارو در همون صفحه اول (در یک صفحه) نشون بده .
چطوری میشه بهش گفت اینرو؟؟؟
متشکر
با سلامنقل قول:
همه رو كه نميشه يه جا در صفحه ي اول ديد
اما ميتونيد بيشترش كنيد
به setting جيميلتون از سمت چپ بريد
سپس در همون قسمت general قسمت دوم كه نوشته Maximum page size: رو از 50 به 100 تغيير بديد
موفق باشيد.
سلام دوستان
من میخوام جی میلمو پاک کنم(با اینکه کلی دوسش داشتم ولی الان دیگه مجبورم)
چطوری این کار رو انجام بدم
طوری که دیگه هیچ اثری ازش باقی نمونه.نه اسم اکانت ونه مشخصات
ممنون
دوستان واقعا کسی نمی دونه یا حوصله جواب دادن ندارین :13:نقل قول:
با سلامنقل قول:
به قسمت mail setting جيليمتون بريد
سپس از اونجا گزينه ي forwarding and POP/IMAP رو انتخاب كنيد
حالا درقسمت اول كه نوشته forwarding گزينه ي Forward a copy of incoming mail to انتخاب كنيد و سپس آدرس ايميلي رو كه ميخوايد به اون فرستاده بشه رو وارد كنيد
و بعد تنظيمات رو ذخيره كنيد
اينطوري هر زمان به اين ايميلتون چيزي بياد يه رونوشت هم به ايميل ديگه ميره
موفق باشيد.
از تمامی دوستان خواهشمندم... خوااااااااهشمندم... جاااان من... جااااااااان من...
اگه کسی سوالی داره، یه نگاه کوتاه به بحث های قبلی بندازه. فقط یه مرو کوتاه. شاید سوالتون رو قبلا هم پرسیدن و قبلا جواب داده شده.
به این ترتیب اینقدر سوال و جواب تکراری نخواهیم داشت تو این تاپیک.
سلام اقا این مشکل شماره تلفن چجوری میشه حل کرد ؟ من همه راه ها رو امتحان کردم چه عوض کردن ip چه با استفاده از دعوتنامه باز شماره تلفن میخواد
نقل قول:
پس شبیه یاهو میل نیست که بشه همه را یجا دید!!!
باشه ممنونم:20:
با سلامنقل قول:
شما میتونید text message رو انتخاب کنید
و بعد یه شماره تلفن ایرانسل، همراه اول یا ثابت به صورت کامل بدید
98935123456
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اصلا کلا نمیخوام شماره ای بدم میخوام این مرحله رو بشه رد کرد