آره ولي ديگه گوشي حساب نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینو باهات موافقم . من اینجوری هم باهاش کار کردم .حتی تماس گرفتم .ولی وقتی باز میشه یه جور دیگه خوش دست میشهنقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
:)از يكي شنيدم جديدترين لقب 3230 اينه: سي و دو سيخ :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط tornado2800
من خودم 6630 دارم و از بس لقباش زياده بهش بگيم سلطان القاب بيراه نگفتيم :tongue:
گوشی باید ان 70 باشه نه غلام!!!
:blush: گوشی باید ان 70 باشه نه غلام!!!
ان 70 هم خوبه
منم موافقم
دیگه می خام دبلیو 900 رو دکش کنم بره ان 93 بگیرم
تو ایران هنو نیومده؟
بابا ان 93 خداست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متال ميگفت 1350 مايشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه 1350 باشه خيلي خوبه
كجاش خوبه
تو 1350 مايه گوشي ميدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورت 1 مليون و 350 هزار تومنه كه دروغه :puke:
چون قيمتش الان تو بازار اروپا 750 دلاره
يه چيزي معادل 700 هزار تومنه ايران
خوب وقتی بیاد ایران گرون میشه مثل دی 500 که حدود 170000 تومنه ولی تو ایران حتی با افت قیمت 240000 تومنه
آره ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ وقت مقايسه قيمت ايران با خارج درست نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خاطر همينه كه ملت ميرن از دبي ميارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم N91 دارم کارش حرف نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينجا چقدر بچه پولدار هستش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Crow
ماشااله مايه
ولي هيچي ان 93 نميشه
به نظر شما هرکی زیر پاش زانتیا باشه و گوشی ن91 , ساعت هفتاد م...تومانی دستش باشه بچه پولدار به حساب میاد؟؟؟+یه :biggrin: N80نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
:thumbsdow
ماشاله خدا بيشترش كنه
يه پولي هم دست ما برسه ان 93 رو بگيريم از تئ كف نگاه كردن به عكساش در بيائيم :tongue:
همونننننننننننننن
تازه ديدم
بابا مايه دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینای که میگی احتیاج به پول دارن .پس نتیجه میگیریم که زانتیا21000000 تومن مفته n91 با 600000 تومن مفته .ساعت هم که گفتی دیگه اونم مفته نه دیگه . اینا رو مفتی که نمیدن . یا طرف خودش پولداره یا بچه پولداره واضح بود؟نقل قول:
نوشته شده توسط Crow
من الان 6630 دارم ازشم خيلي راضيم
6630 عاقبته گوشيه حرف نداره
منهم معلومه از امضا
W800 سالار گوشیها
دابليو 800 هم خوبه
ولي حيف ال سيديش كوچيكه :sad:
سلام دوستان
حالا که همه میگن
ما هم میگیم
من سونی اریکسون کا 300 دارم
کوچیکه
عیبش اینه که بلوتوث نداره
ولی خداییش صداش عالیه
با قیمتی که داره به امکاناتش می ارزه
لقبش هم می ذارم
ریزه میزه
چطوره؟؟؟
در باره انگیج بحث کنید تا ببینم گوشی خوبیه یا نه ؟بخرم یا نه؟
يه سري به اينجا بزن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :rolleye:
من قبلا ان 620 سامسونگ داشتم البته از نوع قدیمی هاش و اصل کره. تو نسل اولی ها نظیرش رو ندیدم از لحاظ آنتن دهی که حرف نداشت. دوام و استحکامش هم از خیلی از گوشی های دیگه یه سر و گردن بالاتر بود چند وقت پیش تو مسافرت این گوشی و کا 750 آی رو با هم دیگه همراه خودم داشتم باید اعتراف کنم که خیلی جاها بود که تو کا750 از آنتن دهی حتی یه خط هم خبری نبود ولی من با ان 620 به راحتی تماس میگرفتم حتی وسط بیابون که نشونی از آبادی و شهر نبود.
مهستي جان ممنون
يه عكس هم ازش بزار ببينيم چه شكلي
ببين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان من فكر ميكردي چه شكلي ه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي منم w800
خداییش حرف نداره منکه راضیه راضیم
شیرش حلال
خواهشن از اين لوس بازيها در نيارنقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
خودمونم مي تونستيم تو گوگل با هر كوفتو زهرماره ديگه اينو سرچ بكرديم
منظور فقط آگاهي بود و ديدن :grrr:
دوستان لطفا پست هاي خارج از موضوع نديد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط طبق موضوع تاپيك
گوشي من : 7610 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( بي پولي هم عالمي داره
مافيا جان 7610 هم گوشي خوبيه
ولي براي شما يكم افت داره ها! :cool: