کجاش مسخره کردن بود؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این حیواناتی که میگی میخوان بفروشن یا همین طوری میدن کسی نگه داره؟؟
Printable View
کجاش مسخره کردن بود؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز نام تاپیک "واگذاری حیوانات بی سرپرست" هست ، نه فروش اونها /نقل قول:
کجاش مسخره کردن بود؟؟؟؟؟؟؟؟
منظور اون دوستمون هم احتمالا پست شما در باره ی واگذار کردن گوسفند بود که حذف شد /
ادامه ندید لطفا /
ممنون .:20:
دوستان سعی کنین عکس هم بزارین از حیووناتون.
درضمن،ای کاش یه فکری هم برای اونا که شهرستان هستن بکنین تا بتونن حیوونا رو بگیرن.
ممنون.
خب من یه چند مورد رو معرفی میکنم، شماره تماس هم میذارم، اگه دوستان مایل بودن خودشون تماس بگیرن و اطلاعات لازم رو کسب کنن ...
توضیحاتی که مینویسم هم همگی از طرف صاحبش نوشته شدن (روی عکسها کلیک کنید تا سایز بزرگش رو ببینید) :
این آقا پسر گل اسمش لاکیه..۶ ماهشه همهٔ واکسناشو زده و شناسنامه داره.. یه آقای مهربون وقتی که ۱ ماهش بوده پیداش کرده و تا الان تو خونه نگهداری شده اما دیگه نمیتونن نگهش دارن..خواهش میکنم کمک کنین یه خونهٔ خوب پیدا کنه چون تو خونه بزرگ شده به خونه عادت داره و الان که دادنش به ما خیلی غمگین شده و تنهاس...کمک کنین زود براش یه خونهٔ گرم و نرم و همیشگی پیدا کنیم 09379773114
سلام، من این بچه گربه که اسمش اِمیر هست رو مدتیه از یکی از دوستام گرفتم و نگه میدارم ولی متاسفانه دیگه نمیتونم،
و این طفل معصوم اینجا هیچ کی رو نداره. میخواستم اگه ممکنه عکسش رو شیر کنید که یه سرپرست مهربون پیدا بشه و مسئولیتش رو قبول کنه
ممنونم
فرزاد
09195151050
توپك خوشگل و پشمالو رو به خاطر مشكل پايش گرفتيم.البته بعدا متوجه شديم كه دچار اسهال و انگل شديد نيز هست.اسهال و انگل درمان شد.با راديولوژي مشخص شد كه پاي توپك (طبق نظر دكتر دهقان ) يا به طور مادرزادي و يا در سن خيلي كم از ناحيه كمي بالاتر از مچ قطع شده.
البته توپك كاملا با همون پا از عهده كارهاش بر مياد و چون خيلي پشمالو هست ، با دقت زياد ميشه متوجه تفاوت پاها شد.
نظر جراح اين بود كه اگر توپك بخواد به محيط بيرون برگرده بايد حتما پا از ناحيه ران به طور كامل قطع بشه تا بر اثر كشيدن روي زمين و ... زخمي نشه و عفونت نكنه و ...
اما اگر توي خونه نگهداري بشه نياز به كاري نيست و با همين پا ميتونه به راحتي و بدون مشكل زندگي كنه.
توپك ، پسر حدود 6 يا 7 ماهه.بسيار مهربون و مودب!و پشمالو و سالم و زيبا نياز به يك سرپرست مهربون داره تا بتونه بقيه زندگيش را در خونه سپري كنه.در صورت تمايل به نگهداري از توپك لطفا با شماره
09122198714
تماس بگيريد.
اگر امكان كمك نداريد لطفا با share كردن اين مطلب به توپك در پيدا كردن فرشته مهربان زندگي اش كمك كنيد.
از مهرباني همه شما عزيزان ممنونيم
حامیان حیوانات سایه
آویشن گربه ماده مهربون و آرومی هست که دقیقا 1 ماه می شه که پاش جراحی شده و به زودی از گچ در میاد. سنش فکر میکنم حدوداً 8 ماه باشه. الان حالش خوبه و سرحاله. فقط دوست داره کنار پای آدم بشینه و گاهی هم زیر روزنامه ها قایم بشه. دنبال یک مامان و بابای مهربون می گرده که واقعاً دوسش داشته باشن آخه خیلی نازنازیه و مودبه و معنی "نه" رو هم خوب میفهمه. هنوز عقیم نشده چون با پای توی گچ امکانش نبود اما حتماً باید عقیم بشه که سر از کوچه های پر خطر درنیاره. دوست های مهربونم اگر دوست دارین آویشن رو به فرزندی قبول کنین با این شماره تماس بگیرین 09128025653
سلام دوستانم. کسی دلش میاد این خانم خوشگل و کوچولو رو دوست نداشته باشه.؟ ژولیا 3.5 ماهشه، از وقتی 1.5 ماهه و مریض بود پیش دوستمه. الان که شده مثل عروسک و همه واکسن و قرصهاشم گرفته بازم کسی نمی خواتش؟ دوستم بنده خدا خودش 15 تا گربه جاهای مختلف داره و واقعا سختشه از این عسل هم نگهداری کنه. لطفا کمک کنید. خیلی خیلی ممنونم. ژولیا تهران زندگی می کنه. منتظر شماست.
شماره تماس
09121886145
02166930610
دوستان تبریزی توجه توجه
این نازنازی اسمش ملوس (ماده)میباشد،عاشق شیر،پرانرژی،اهل بازی ودرعین حال خوشخواب وآرام.علاقمندان به نگهداری ملوس خانم لطفا با این شماره تماس بگیرین..09364453563
ین پیشی تقریبا دو ماهه است و دختر خانم مهربون و نازیه این کوچولو نمی تونه تو خیابون زندگی کنه و از ترس ماشینها یه جا کز کرده بود و می لرزید که پیداش کردم .پیشی خیلی آروم و دستی هست از دوستانی که موقعیت نگهداری از این پیشی را دارن لطفا کمکش کنن تا این زمستون را بتونه سر کنه بیرون براش خیلی سرده نمی تونه طاقت بیاره .شماره تماس 09123973573
...
این حیواناتی که اینجا گذاشته میشن، نه مرکز رسمیای برای نگهداریشون هست، نه تضمینی هست که با ول شدن در خیابون عمرشون به پایان نرسه ...
BTW ...
یه پیشی پسر که 4 ماهشه و آمادهی واگذاری رایگان هست :
تلفن تماس 09191060457
هادي متاسفانه سگ رو واگذار كرده مثله اينه 30 تومان فروختتش البته من به موقع رفتم سراغش ولي خب فروخته بودشنقل قول:
با دیدن همچین تاپیکهایی خیلی خیلی خوشحال میشم چرا که هنوز هستند کسانی که بویی از آدمیت بردن و به فکر حیوونای بیچاره هستند.
دم همتون گرم:11:
سلام
غیر از سگ و گربه چی هست واسه واگذاری؟؟؟
با تشکر
گاهی خوکچه هندی هم پیدا میشه ...نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما خب محبوبترینها همین دو تا هستن دیگه، به خصوص گربه که اگه کسی بتونه تو حیاط هم نگهداری کنه، کمک بزرگی میکنه در حقشون ...
برای دوستانی که دنبال سگ میگشتن (نوشتهها از زبون سگه)
من یک هاپوی مشکی و خوشگلم که مدتهاست صاحب بیمعرفتم با اینکه انقدر دوستش داشتم رهام کرده. من ماده و عقیم شده ام
و دنبال یک خانواده ی خوب و مهربون میگردم که برای همیشه من و دوست داشته باشن و هیچوقت ولم نکنن.
هرکی من و برای همیشه میخواد خواهش میکنم لطفا با این شماره تماس بگیره.فقط سرپرست فعلیم منو به خانواده میده.
09371133706
×××
برای دوستانی که دنبال گربهی نژاد دار هستن ...
25 درصد پرشینه (بهترین نژاد گربهی دنیا)
این دختر خانم خوشگل با این چشای سبزش منتظر یه سرپرست مهربونه.2 ماهشه و تهرانه و 25 درصد هم نژاد پرشین داره.هر کی میخواد این خوشگل خانمو با این شماره تماس بگیره.ممنونم.
09366706421
×××
wow !! این مورد هم عالیه، خودم امکانش رو داشتم حتماً میگرفتم ...
خیلی پسر خوبیه .... واگذارش میکنم به یه صاحب خوب ...و با هواپیما خیلی راحت میشه فرستادش اصفهان یا تهران یا مشهد یا شیراز حتی تبریز....
1 سال و 2 ماهشه ...شناسنامه داره ...واکسینه شده اس و آرومه ...از 24 ساعت 20 ساعت لم داده یا خوابه!!
پ.ن: اگه کسی خواست، این مورد شماره تماس نذاشته، اگه به فیسبوک دسترسی دارید به لینک زیر برید :
اگه نه هم، به بنده پیغام خصوصی بدید تا براتون هماهنگ کنم ...کد:http://www.facebook.com/photo.php?fbid=324107140932735&set=o.117256565026609&type=1&ref=nf
هه هه ماخ!!
میگم کسی ژرمن شفرد سراغ نداره؟!
قول میدم هر هفته،دو روز با خودم ببرمش کوه و بیابون شکار و دو و تیر اندازی و تازه،میشونمش رو صندلی جلو پاترول!
چيز ديگه اي نمي خواي ؟ تعارف نكن ها :31:نقل قول:
من متعصفانه به موي اكثر گربه سانان الرژي دارم سگ هم كه تو آپارتمان نمي شه نگه داشت ...
فقط مي تونم اينجا تشكر كنم از همه كسايي كه تو اين هواي سرد مراقب حيوانات هستن و اونارو نجات ميدم :10:
دوستان خاهش میکنم قبل از گرفتن هر حیوونی همه جوره شرایط خودتون رو بسنجین تا چندین بار این زبون بسته ها اواره یا دست به دست نشن
...................
واگذاری رایگان لیلی کوچولو سگ 2ماه "نژاد جوب داگ " ( در شمال و تهران )
سلام
این لیلی خانوم ماست ! یه دختر بازیگوش و با ادب ! کاملا حرف گوش کن !
خلاصه بگم بچمون خیـــــــــــــــــلـــــ ــــــــــی دختر خوبیـــــــــــــــــــــ ـه !
متولد 15 مهر ! با ادب ! تو حیاط جای گرم و نرم درست کنید میمونه ! عاشق بازیگوشی !
زود دوست میشه ! بعد از ظهرها و شب ها که نیخوابیم اصلا صدا نمیکنه . . .
فقط به افراد مهربون و متعهد واگذار میشه !
برای هماهنگی با شماره 09352242657 تماس بگیرید
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
سلام
اینم گربه دوست داشتنی ماست که خیلی بهمون اعتماد داره و ما هم بهش عادت کردیم
متاسفانه تو شهرستان زندگی میکنه و نمیتونم همیشه در خدمتش باشم.:41:
هفته پیش مجبور شدم تو هوای سرد ازش خداحافظی کنم و تنهاش بذارم. این عکس رو موقع خداحافظی ازش گرفتم.:37:
هر وقت میریم شهرستان هر روز بهمون سر میزنه و من و بابام بهش غذا میدیم و اونم خودشو لوس میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفته بعد دوباره می بینمش :40:
باید با این حیوونای بی آزار و دوست داشتنی مهربون باشیم:10:
واگذاری چينو (((كوچولوي آزار ديده ي مهربان ولي بد اخلاق))) آزاده محجوب.
.
.
.
.
چينو
كوچولوي آزار ديده ي مهربان ولي بد اخلاق
چينو ترير طلايي بيچاره ايست كه چند روزيست ميهمان بيمارستان كوچك من است. او را جمعه، خانمي از همشهريان ما ديد و براي گرفتنش از من كمك خواست.
با توجه به مشغله ي بسيار زياد من،يكي از بهترينهاي گروه، دوست خوبم آزاده زحمت كشيد و با اين خانم توانستند با رنج بسيار بسيار زيادي او را سوار ماشين كنند.
او بسيار ترسيده بود پارس ميكرد و گاز ميگرفت. چينو سگ آزار ديده ي رها شده ايست كه زندگي بسيار سختي را مدتهاي مديد در خيابان گذرانده.
اتفاقا يك آقايي چند روز پيش به دوست من آزاده گفته كه او را حداقل سه ماه است كه سرگردان ميديده كه خودش را وقت بارش باران به ديوار ميكوبيده.
با هزار مكافات و به زور بيهوشي معاينه شد و موهايش را كوتاه كردند. دكتر رضاخاني (كلينيك آهو-رشت) به من گفت كه در بيان نميگنجد كه تا چه حد جانور در تنش بوده.
پوست بيماري دارد و بسيار ضعيف است. دوست دارد اعتماد كند اما دست پيش را ميگيرد تا پس نيفتد،اداي يك سگ خشن را در مي آورد تا كمتر آسيب ببيند.
چينو اصلا به آدمها اعتماد ندارد.روزهاي اول مرا هم گاز ميگرفت. نميگذاشت بشورمش. با سختي بسياري كمي آب و شامپو كتوكونازول به تنش زدم. از تنش خون ميرفت.
اما دومين بار گذاشت بشورمش و با من دوست شد. به فرق سرش بسيار حساس است. كاملا معلوم است كه بسيار به سرش زده اند.
به محض اينكه دست به سمت سرش ميبرم مرا كه اكنون دوست خود و تنها دوست آدميزادش ميداند را گاز ميگيرد. چينو نيازمند درمان، تغذيه ،شستشو و تقويت است و
كار ميبرد تا سگ آرامي شود.تا درك كند كه همه ي آدميان زشت خو و اهريمن صفت نيستند تا بر فرق نازنينش بكوبند.... آنگاه او را به متقاضي قابل اعتمادي خواهم سپرد
تا مانند دهها سگ و گربه اي كه درمانشان كردم و به دست خوبان سپردمشان، نيك زندگي كند. ااگر دوست داشتيد به او كمك كنيد.
توضيح: اگرچه سريالهاي فارسي1را قبول ندارماما در سريال معروف آناليا،يك گانگستر خوش قلبي بود بنام چينو كه به رغم خانواده دوست بودنش سعي داشت خود را
خشن نشان دهد چنانكه مقتضاي شغلش بود.او برخاسته از يك جامعه ي فقرزده،خشن و بي مبالت بود. هرآنچه كه نام بردم در مورد اين سگ هم صادق است.
بنابر اين او را چينو نام نهادم. آزاده محجوب شانزدهم آذر 1390
با نشکر از سایه عزیز برای این پستشون من واقعا نمیدونم باید گریه کرد به حال این سگ و یا خوشحال بود که همچین صاحب جدید و خوبی پیدا کرده....خیلی بدم میاد از این جامعه ای که مردمش دوست دارن ادا "ادای" خارجی ها رو در بیارن اما بعد دو ماه که از حیوون بیچاره خسته میشن ولش میکنن میره....در فروم همسایه هم ه دو روز یکبار یه سگ جدید اکثرا هم نژاد کوچیک برای واگذاری رایگان هست. در اصل دلیل اصلی رو گمراهی مردم میدونم گمراهی اینکه نمیدونن حیوان خانگی مناسبشون چی هست....و این بسته اصلی به فرهنگسازی داره اما چه کنیم که در اسلام ناب محمدی و حاج اغا های کنونی که مراجع هستن چنان این حیوانات رو کوبوندن به هم که هیچ دلیل و اساس علمی هم نداره. مثلا وقتی به مامانم میگم گربه بیارم میگه که میگن موی گربه نازایی میاره در صوورتی که دکتر انزانی (ادمین فروم همسایه) به تفسیر توضیح دادن که اینطوری نیست.به امید روزی که اونقدر فرهنگ مدم بالا بره که به کوچکترین حیوانات رحم و مروت نشون بدن....نقل قول:
چينو
كوچولوي آزار ديده ي مهربان ولي بد اخلاق
چينو ترير طلايي بيچاره ايست كه چند روزيست ميهمان بيمارستان كوچك من است. او را جمعه، خانمي از همشهريان ما ديد و براي گرفتنش از من كمك خواست.
با توجه به مشغله ي بسيار زياد من،يكي از بهترينهاي گروه، دوست خوبم آزاده زحمت كشيد و با اين خانم توانستند با رنج بسيار بسيار زيادي او را سوار ماشين كنند.
او بسيار ترسيده بود پارس ميكرد و گاز ميگرفت. چينو سگ آزار ديده ي رها شده ايست كه زندگي بسيار سختي را مدتهاي مديد در خيابان گذرانده.
اتفاقا يك آقايي چند روز پيش به دوست من آزاده گفته كه او را حداقل سه ماه است كه سرگردان ميديده كه خودش را وقت بارش باران به ديوار ميكوبيده.
با هزار مكافات و به زور بيهوشي معاينه شد و موهايش را كوتاه كردند. دكتر رضاخاني (كلينيك آهو-رشت) به من گفت كه در بيان نميگنجد كه تا چه حد جانور در تنش بوده.
پوست بيماري دارد و بسيار ضعيف است. دوست دارد اعتماد كند اما دست پيش را ميگيرد تا پس نيفتد،اداي يك سگ خشن را در مي آورد تا كمتر آسيب ببيند.
چينو اصلا به آدمها اعتماد ندارد.روزهاي اول مرا هم گاز ميگرفت. نميگذاشت بشورمش. با سختي بسياري كمي آب و شامپو كتوكونازول به تنش زدم. از تنش خون ميرفت.
اما دومين بار گذاشت بشورمش و با من دوست شد. به فرق سرش بسيار حساس است. كاملا معلوم است كه بسيار به سرش زده اند.
به محض اينكه دست به سمت سرش ميبرم مرا كه اكنون دوست خود و تنها دوست آدميزادش ميداند را گاز ميگيرد. چينو نيازمند درمان، تغذيه ،شستشو و تقويت است و
كار ميبرد تا سگ آرامي شود.تا درك كند كه همه ي آدميان زشت خو و اهريمن صفت نيستند تا بر فرق نازنينش بكوبند.... آنگاه او را به متقاضي قابل اعتمادي خواهم سپرد
تا مانند دهها سگ و گربه اي كه درمانشان كردم و به دست خوبان سپردمشان، نيك زندگي كند. ااگر دوست داشتيد به او كمك كنيد.
توضيح: اگرچه سريالهاي فارسي1را قبول ندارماما در سريال معروف آناليا،يك گانگستر خوش قلبي بود بنام چينو كه به رغم خانواده دوست بودنش سعي داشت خود را
خشن نشان دهد چنانكه مقتضاي شغلش بود.او برخاسته از يك جامعه ي فقرزده،خشن و بي مبالت بود. هرآنچه كه نام بردم در مورد اين سگ هم صادق است.
بنابر اين او را چينو نام نهادم. آزاده محجوب شانزدهم آذر 1390[
ببخشید که پستم طولانی شد دل پری داشتم و در آخر ::41:
بی شک چاره جز این است که ناله شبگیر کنیم
سلام دوستـان , گربه ها و سگ های زیبایی بودنــ .
موفق باشید!:40:
من این سگ رو میخواستم، شمال هم بوده ظاهراً و راحت میتونستم بگیرمشنقل قول:
از روز اول چند بار تماس گرفتم، گوشی رو جواب ندادن، اس ام اس هم دادم، باز هم جواب ندادن
تا اینکه دیروز تماس گرفتم، یه خانومی گفت واگذار شده :41:
حیف شد واقعاً ...
همه رو راضی کرده بودم ها !
الان بابام که مخالف آوردن سگ بود، داره بهم میگه پس چی شد تولهای که میخواستی بیاری؟! :46:
واقعاً سپاسگذارم ازت سايه جاننقل قول:
يه سوال داشتم اين حيوون بيچاره كدوم شهر بوده؟ كه اينجوري باهاش برخورد ميكردن؟
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------
آقا نده به كسي اسباب بازي كه نيست كه اگه نميتوني نگهش داري ببرش تو جنگل ولش كن بهتر از اينه كه بديش دست يه نفر كه نميتونه ازش محافظت كنه بخدا گناه داره نكن اينكار رونقل قول:
ما در محله نارمك تهران هستيم يه خانومي چند وقت پيش سگشو بعد از 7 سال دزديدن الان دنباله يه سگ ميگرده من اين سگ رو بهش پيشنهاد دام خونشون بزرگه و حياط داره و وضع ماليه خوبي دارن و خيلي هم اهميت ميدن تا الان احتمالا تماس گرفته باهاتون شرايطش رو ببين اگه دوست داشتي بده بهشوننقل قول:
نقل قول:
آقا نده به كسي اسباب بازي كه نيست كه اگه نميتوني نگهش داري ببرش تو جنگل ولش كن بهتر از اينه كه بديش دست يه نفر كه نميتونه ازش محافظت كنه بخدا گناه داره نكن اينكار رو
سلام :20:نقل قول:
دوست عزیز، بالاتر عرض کردم، سگ واگذار شده ...
نقل قول:
واگذاری جک راسل
سلام دوستان عزیز نینا یک سگ ماده هست، یک سالشه و شناسنامه داره، تمام واکسناشم زده ، فوق العاده شیطون و سرحاله، دنبال یک شخصی هستیم که بنوته وقت زیادی رو براش صرف کنه . چون نینا بسیار پر انرژی هستش و حداقل روزی نیم ساعت به پیاده روی احتیاج داره . هیچ وقت بی دلیل پارس نمیکنه اما صدای بلندی داره برای همین اگر در ساختمانی زندگی میکنید که با سگ مشکل دارن نینا به دردتون نمیخوره . رابطه خیلی خوبی با ادمها مخصوصا بچه ها داره ولی با پتهای خانگی دیگه اصلا کنار نمیاد و به عبارت دیگه اذیتشون میکنه . دستورات بشین . بیا . دست دادن . بزن قدش . ایستادن رو بلده و مستعد یادگیری اموزشهای بیشتری هست چون بسیار باهووشه در صورت تمایل با این شماره تماس بگیرید 09119133967 فرزین
.
.
.
این شماره و این اسم برای سگ دیگهای (که مشکی بود و در شرایط بدی هم قرار داشت، صاحب قبلیش کتکش میزده و تو حیاط میبسته بیچاره رو) هم نوشته شده بود که من تماس گرفتم و بعد از دریافت کلی اطلاعات از من، اسمم رو تو لیست نوشتن تا انتخاب کنن، گفتن اگه انتخاب شدید بهتون زنگ میزنیم :دینقل قول:
در صورت تمایل با این شماره تماس بگیرید 09119133967 فرزین
امیدوارم این یکی این جوری نباشه ...
خوب اگر حیوون شما هم بود و بهش علاقه داشتین
یا به حیوون ها علاقه داشته باشین
مطمعتم که شما هم دوست داشتین دست بهتر کسی بره که بهترین شرایط رو داره
درک کردنش سخت نیست
سلام saye جاننقل قول:
خوبی؟!
نه، منظورم این نبود که کارشون اشتباهه، مسلماً کار درستی میکنن که به هر کسی نمیدن
منظورم این بود که امیدوارم واسه دریافت این یکی شرایط سخت نباشه خیلی ...
آخه همهی شرایطی که ایشون لازم داشتن رو داشتیم، نمیدونم چرا تماس نگرفتن ...
به هر حال قسمت نبوده ...
مرسی از زحمات شما واسه کمک به این عزیزان خدا :40:
خیلی جالبه شخص واگذار کننده دنبال کسی میگرده که از خودش هم بهتر باشه...نقل قول:
جالبتر اینه کهنقل قول:
این حیوونا یا رها شدن(متاسفانه اشخاصی هستند که حیوون رو برای باکلاس بودنش ،پز دادن و ... میخان که تعدادشون هم کم نیست و بعد از مدتی حیوون رو رها میکنن و میرن سراغ یکی دیگه)
یا از دست برخی سود جو گرفته میشن
و یا از دست کسانی که حیوون رو ازار دادن نجات داده میشن
و یا اینکه صاحبش حالا به هر دلیلی دیگه نمیتونه ازش به خوبی نگهداری کنه
و برای راحتی حیوون اون رو به یک شخص مطمعن میسپره
و در همه ی این احوالات همه برای اینکه این حیوونا 2باره ازار نبینن و یا رها نشن و یا دست به دست نشن و ... دنبال بهترینها میگردن
وگرنه به فروشش فکر میکردن پولی هم دستشون رو میگرفت
درضمن به نظر من این لحن شما اصلا شایسته نیست
خود شما چه کاری به نفع حیوونا انجام دادین؟
.
موفق باشید
دوستان لطفا ادامه ندید تا تاپیک از فعالیت اصلی خودش فاصله نگیره /
ممنون از توجه و همکاری شما .
گربه ی پرشین 2 ساله نر ،طلایی یا همون گارفیلدی
یکی از دوستان من وقتی وضعیت بد یک گربه رو تو پرنده فروشی میبینه تلاشش رو میکنه و این گربه رو میخره
از اونجا که خودش هم گربه ی نر داره گربه ی نرش به گربه ی تازه وارد گیر میده و جنگ بدی به پا میشه
و الان میخاد تقریبا نصف قیمت به کسی که مطمعن هست بده
چون من هم میدونم شرایطی نداره که بخاد رایگان واگذار کنه
و میتونه برش گردونه همون مغازه و پولش رو تمام بگیره اما چون این گربه رو بین 2 تا سگ انداخته بودن و شرایط خوبی نداشت
نمیخاد ببره اونجا
550 گرفته
و 350 میده
اگر تمایل داشتین به من بگین
این هم عکساشه
.
.
.
.
خیلی رنگ خوبی داره
چشماش هم خیلی درشت و خوش رنگه
خیلی مهربون هست
زود دوست میشه
و اصلا بد غذا نیست
عاشق برس کشیدنه
و خیلی دوس داره باهاش بازی کنین
البته الویت اول دوستانی هستند که تجربه نگهداری از گربه ی خانگی رو داشتن
واگذاری توله میکس دوبرمن
این سگ خوشکل اسمش تاران هستش که تو تپه های اطراف قم پیداش کردن ...توله باهوش و شیطون و بی نهایت خودشیرین کنیه و به نظر میاد درآینده سگ نگهبان خوبی بشه اگه درست تربیت بشه
متاسفانه بدلیل اینکه جدیدا دوتاتوله ژرمن هم اونجا نگهداری میشه توجه به این توله خیلی کم شده ،مخصوصا اینکه دنبال مرغ و خروسا میکنه همیشه زنجیر شده!
بهمین دلیل من تصمیم به واگذاریش گرفتم...اگر کسی دنبال یه توله زیبا و شیرین و بینهایت باوفا میگرده میتونه رو تاران خانومه من حساب کنه
درمورد سنش هم من نمیدونم ولی جثه کوچیکی داره از ژرمنا کوچیکتره فکر میکنم حدودا 4ماهش باشه)
تلفن تماس:09190497040
.
.
.
باسلام من یه بچه گربه دارم برای واگزاری رایگان که رنگش طوسی و زرد است رنگ طوسی اش زیاد تره خیلی کم کم زرد داره و 1 ماهه است جنسش معلوم نیست چون بچه است و از نظر من خیلی بامزه و خوشکل است ولی یک ایراد داره که دستی نیست و خیلی خیلی ترسو ولی خواستنی هست خیلی طول میکشه که به شما عادت کنه ، تورو خدا زود تر زنگ بزنید چون من دارم میرم سفر پس زود تر زنگ بزنید و اگه خواستید این شماره ام هست 02177539068 09383363445 با تشکر
دوماه پیش تو حیاط دانشگاه به یه صحنه ی وحشنتاکی برخورد کردم
تو صندلی محوله نشته بودم که گربه ای با ریخت بسیار فجیه طوری که پاهاشو دم و قسمت عقبی بدنش فلج شده بودن .پاهاش له شده بود .خودشو کشون کشون اوورد انداخت داخل بوته ها و قایم شد.منم یه ترسی به جونم نشست گفتم خدایا این دیگه چی بود بعده یه ربع فهمیدم گربس اومدم که از نزدیک ببینمش خیلی تلاش کرد که فرار کنه بازور داخل بوته ها خودشو کشید .در کل فکر کنم ماشین زیرش گرفته بود
منم هاج و واج موندم که چیکار کنم اصلا هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسید .نمیدونستم چیکارش کنم یه هویی با یه حرکت برق آسا خودشو از بوته ها کشید بیرون و پا به فرار گذاشت.البته با دستا فرار میکرد رفت یه طرف دانشگاه نمیدونم چیشد
به نظرتون چیکار باید میکردم؟
خیلی خیلی ناراحت کننده بود
اونجا ها (اکراین) جایی نیست که به این گربه ها کمک کنن ؟ انجمن حمایتی چیزی باید باشه دیگه.... میگرفتیش میزاشتیش تو سبد میبردی میدادی بهشون چون ماشین زیرش گرفته 100 درصد خونریزی داخلی کرده و اونا هم ناچارا قطع عضو میکردن و به هر حال زنده میمون ولی ....نقل قول:
دوست خوبم تو اینجور مواقع حیوون رو به انجمن حمایت از حیوانات ببریدنقل قول:
طی چند روز اینده هم چندتا شماره از افرادی که خودشون رو وقف این کار کردن رو میذارم
که با تماس در حد امکان میان و یا راهنمایی میکنن
من اصلا تا حالا پرچم اکراین رو از نزدیک ندیدم :دی این دانشگاهه ماله مملکت خودمونه
اما بدکم نشد دوستان راه کارهای خوبی واسه کسایی که خارج از کشورن ارائه دادند
من انقدر از ریخت گربه هه ترسیده بودم که ... خداییش هر کی باشه هم چندشش میشه هم میترسه در ضمن گربه هه اصلا اجازه نمیداد نگاهش کنی چه برسه بخوای بگیریش
امروز من این سگ رو تحویل گرفتم :20:نقل قول:
ممنون از saye عزیز ...
نژاد فوقالعاده شیطون و باانرژیای است این تریر جک راسل ...
بسیار دوست داشتنی و باهوشه، فقط دستشویی کردن یادش ندادن که اون هم داریم روش کار میکنیم بره تو حموم کارش رو بکنه (خونش رو تو اتاق نزدیک سرویس اتاق خواب درست کردم تا نزدیک باشه)
یکی دو ساعتی تو حموم باهاش سر و کله میزدیم تا یه بار کارش رو اونجا کرد، الان هم برای بار دوم داریم روش کار میکنیم که تو حموم کارش رو بکنه ...
فکر کنم از سری بعدی خودش بو بکشه و همون جا دستشویی کنه ...
البته روشهای موجود در اینترنت (روزنامه گذاشتن و کم کردن روزنامه و ...) رو خوندم و بلدم، اما خب این یکی همین جوری داره جواب میده، تا ببینیم در آینده چه پیش آید ...
در مورد غذا هم هیچ مشکلی با غذای خونگی نداره، صاحب قبلیش هم ته موندهی غذای خونگی بهش میداده، ما هم برنج و قیمه بهش دادیم، تا ته همش رو خورد :دی
شیر میخوره، آب خیلی زیاد میخوره ...
پ.ن: اگه این نژاد رو نمیشناسید، سگ جیم کری تو فیلم ماسک رو یادتون بیارید! خود خودشه : دی
اتفاقا میخواستم بگم چقدر شبیه اونه!....نقل قول:
این برنج و قیمه چیز باحالیه یکی از دوستان من هم شیانلو داره میگه تا ته ظرف رو هم میلیسه!!!
من چند شماره تماس اینجا میذارم
برای دوستانی که وقتی با یک حیوون زخمی یا اواره و درمانده روبرو میشن
تا تماس بگیرن
که از کنار این حیوون ها به بهانه ی اینکه کاری از دستم بر نمیاد رد بشن یا فقط به تماشا بشینن
گروه حمایت از حیوانات خیابانی با شماره 09196053309 در تماس باشید
پناهگاه سوهانک یا همون پارسه.خانوم اکبری ۰۹۳۵۵۷۸۳۶۴۱
دکتر معماریان 09122956918
سلام دوستان یکی از دوستای من یه دوبر من ماده داره میخواد به علت سفر واگذار کنه فقط فوری فوری تنها شرطش شرایط نگهداری خوب برای سگشه 9 ماهس و ترجیحا یه جای گرم واگذار میشه چون دوبر من طاقت سرما نداره من خودمم بعد از واگذاری یه شرط دارم اگه خواستم با هماهنگی بیام و ببینمش واکسن خورده اما شناسنامه نداره و اینکه دارنده حق فروش نداره اگه خواست واگذار کنه به خود من بده من یه صاحب جدید براش پیدا میکنم هرکس میخواد پیام بده اینم عکسش
.
.
.