یعنی نسخهpcاون وارده بازار نشده dvdیشومیگم
Printable View
یعنی نسخهpcاون وارده بازار نشده dvdیشومیگم
این Gaz رو خوب اومدینقل قول:
دلم میشکنه وقتی یاد اون لحظه مرگش میافتم!
روي آخرين درجه سختي يارامون چرا بيشتر گيج ميزنن؟!:31:(شايد من همچين احساسي دارم:31:)
و اينكه من تا حالا باگ نديدم توي بازي كه مثلا تو در رو ديوار اينا گير كنيم و ...
يه سوال ديگه:قضيه Bot معلوم نشد؟
آخ گفتی !نقل قول:
از بقیه شخصیتا جذاب تر بود ! اصلا یه چیز دیگه ای بود
یادش بخیر اون صحنه ای که میخواست حصار رو پاره کنه!
چی میشد تو این عکس پایانی mw2 کنار کاپیتان ، Gaz هم وایستاده بود !
یاد یاران !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا اینقد تعریف نکنید ما که pcداریم دلمون آب میشه :31:
نقل قول:اینقدر ها هم که شما ها تعریف می کنین نیست.من الان روی وترن دارم می رم تقریبا هیجانی نداره. فقط هر بار که میمیرم اعصابم خورد می شه.هر چی دم دستم باشه له می کنم:31:نقل قول:
شما مطمئنی call of duty بازی می کنی؟؟؟!!!نقل قول:
قصد جسارت ندارم ولی عجیبه...
خوب این نظر شخصیه..........به نظر من هم مبازرات این بازی فاقد اون هیجان هستن(به خاطر بعضی مسایل) و mw2 بهتره........ .(مخصوصا تو محیطهای بزرگ اکشنش خیلی بی سر و ته میشه......چون می بینی همرزمات رفتن جلو تو هم فکر کردی که حتما دیگه کسی نیس باهاشون میری جلو بعد یهو از پشت گوله میخوری..انگار نه انگار که همرزات باید خط عقب رو پاکسازی کنن....)این نبود هیجان به خاطر همراهی نکردن هوش مصنوعیه که البته وسط این همه شلوغی به چشم خیلی ها نمیاد.(آدمو که جو میگیره همینطور شلیک می کنه نمیدونه کی به کیه:31:)نقل قول:
ولی از لحاظ کلی این بازی واقعا بازی شاخص و جالبیه مخصوصا طراحی مراحلش زیباس کلا........ و در کل جانشین شایسته و بالحقی برای mw هستش..........
استودیو سازنده mw که مرحوم شد در نتیجه همه امیدمون به این بود که اینم خداییش بسیار خوب عمل کرده.
.
صداي شخصيت هاش روي اعصابه!(به نظر من+به جز اون يارو كه ازت اعتراف ميكشه و سوال ميپرسه!:31:)
به شخصه با صدا گزاري Mw1-Mw2 بيشتر كيف كردم.
کی به کی رو درست گفتی تو مراحل ویتنام یخورده قروقاطی میشه و یارات یه مقدار رو اعصاب میرن اما هیجان بالای درگیری ها باعث نمیشه که زیاد به چشم بیاد . به نظر بازی از هر لحاظ عالیه تنها ضعفی که ممکنه داشته باشه هوشه مصنوعیه که اونم راحت میشه ازش چشم پوشی کرد. این بازی شاید بالاتر از mw نباشه اما تقریبا در حد و اندازه هاش هست و خیلی خیلی بهتر از WAW ( کار قبلی این استودیو. )نقل قول:
اقایونی که دارن با کنسول بازی می کنن !:19:
یه چهار تا عکس بگیرید (با هر چی می تونید) ما هم ببینیم :42:
اخه چه جوری تا 1 تا 3 شنبه طاقت بیاریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:37::34:
spoiler
spoiler
من فقط میخوام نظر خودم رو بگم منظوری هم ندارم
راستش یه سوالی هست که باید از خودمون بپرسیم که چرا CoD بازی میکنیم؟
که توش کلی آدم بکشیم ؟ یا که صحنه هایی رو ببینیم که تو هیچ بازی دیگه به ابن راحتی ایجاد نمیشه؟
به نظر من CoD 4 که اومد دوران جدیدی رو ایجاد کرد ، یعنی سطح انتظار ما رو از بازی ها خیلی بالا برد
باید قبول کنیم که CoD غیر واقعی هستش... هیچ سلاحی اینقدر دقیق و نقطه زن نیستش...هیچ سربازی اینقدر سگ جون نیستش...ولی.....ولی واقعا هیچ بازی نیست که اینقدر بی پروا باشه...اینقدر راحت صحنه هایی رو خلق کنه که تا همیشه یادت بمونه
من خودم میگفتم که WaW کپی CoD 4 بود ...ولی BO یه چیز دیگست...یه سطح دیگست...یکم داستانش آخر بازی نا امیدم کرد ولی تو بعضی چیزا خیلی شاخ بود....
یه بار قبلا هم گفتم که بازی تو گرافیک ، جزییات چهره ، کلا شخصیت پردازی عالی.....همین که از تکنولوژی مثل فیلم AVATAR استفاده کردن باعث شده...
یعنی شما ببنین اونجا تو ویتنام که شکنجتون دادن وقتی بیرون اومدین...Woods که هلیکوپتر hind رو میبینه برمیگرده با غز میگه: اون hind رو میبینی؟..( برمیگرده دوباره نگاش میکنه...رو میکنه به تو)....میریم همینو میگیریم!
فقط متاسفم واسه تمام.... چه میدنم!....تمام دختر ها (خوب البته قشری از دختر ها هم بازی میکنن)....تمام کسایی که بازی کامپیوتری نمیکنن....کسایی که فکر میکنن بازی ها هنور همون قارچخور اینا هستن...که چنین چیزی رو از دست میدن (میگم نظر شخصی فقط)
به نظر من نباید به سری Call of Duty بازی گفت..... CoD یه چیز دیگست!
بنده یکی از مخالفان شدید بازی هستم به طوری که به نظر من این بازی کمی بهتر از MOH هست. به شخصه اعتقاد دارم Texture ها بد تر از MW2 هستش و گوشه های تصاویر صاف نیست و روشن-خاموش میشه یا به اصطلاح Fade نیست و همچنین تصاویر منفجر شدن های MW2 کجا و این کجا :19:نقل قول:
من میخوام بگم آیا در یک بازی چیزی مهمتر از هوش مصنوعی و اتمسفر وجود داره !؟؟!!!! البته گیم پلای و هوش مصنوعی در هم گره خورده. وقتی شما میبینید که دوستان شما بدون کاور گیری جلوی حداقل 20 تا دشمن ایستادن چه حسی به شما دست میده ؟؟ آیا در MW2 در این حد فاجعه بود ؟! وقتی میبنید که دشمن خیلی زشت کشته میشه و اصلا طبیعی نیست چه حسی بهتون دست میده ؟! وقتی میبینید مثل مور و ملخ آدم میریزه و شما به صورت افسانه ای اون ها رو میکشید چه حسی به شما دست میده ؟؟ فکر کنم این بازی بیشتر سیمولشن هست تا تخبلی ! آیا در MW2 در این حد عجیب با انبوهی از دشمنان مواجه بودیم !!؟
درود بر Infinity Ward بزرگ که من هیچوقت یادم نمیره روز هایی رو که با بازی داشتم و Special ops ی که منو تا همین چند روز پیش میخکوب کرده بود و خواهد کرد و همچنان بازیش خواهم کرد !
به امید MW3 :11:
black ops یک افتضاح تمام عیار بود.گرافیک به شدت افت کرده حتی کمتر از نسخه ی دو م و سوم بازی.البته من از بخش زامبی خوشم اومد گرچه گیم پلی در کل راضی کننده نیست.
.نقل قول:
والله اگه نقد کوچولوی منو چند صفحه پیش خوونده بازی نظرمو گفتم که تقریبا همین گفته های شما رو تایید می کنه ولی به نظر من بهتره خیلی در مورد این بازی پست انتقادی ندین ......... .
چون تجربه نشون داده تو این فروم خیلی کشش انتقاد از عناوین خیلی بزرگ نیس(البته منظورم با کسایی که تا حالا از بازی تعریف کردن نیس مخصوصا mosolim و ...... که میشناسمون و میدونم بچه های اهل بحث و خوبی هستن).
مطمینا بعد از عرضه این بازی واسه pc(چون تعداد تجربه کننده بازی بیشتر خواهد شد) با عناوینی مثه بهترین بازی قرن.....کف کردیم...مردیم......ای وای این دیگه چیه بازی نیس هلو......و ....مواجه خواهیم شد...و اونها هم اگه این پست ما رو ببینن حالمونو می گیرن ......پس بهتره که خیلی چیز نکنیم ..........:31:
در مورد بدیها هم اونا رو که شما گفتی قبول ولی باید قبول کرد که داستان و طراحی مراحل و تنوعشون در سطح بالایی قرار داره و زیباس......ولی خوب دیگه هیجان نداره کم عمقه....... .
شرکت inifinity ward هم بعد از دعواشون با اکتویژن حال و روز خوبی ندارن و چند تا از اعضای کلیدیشون کوچ کردن به ea و بعضی هاشون هم اخراج شدن........در نتیجه هدف از اینهمه تبلیغ این شماره به نوعی جایگزینی این شماره با mw ها بوده که به نظرم تا حد زیادی هم موفق بوده.......
(البته mw3 احتمال زیاد میاد ولی اینکه باز در همون حد باشه جای سوال داره)
در کل بازی کنید و لذت ببرید......... .:31:
/
:18:......................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دشمن خیلی زشت کشته میشه
زشت دیگه چجور کشته شدنیه؟!!!
بدون اغراق یاد فیلم هندی میوفتیم! : دینقل قول:
وقتی میبینید مثل مور و ملخ آدم میریزه و شما به صورت افسانه ای اون ها رو میکشید چه حسی به شما دست میده ؟؟
ای باوو... همه دارن فاز منفی میدن که!نقل قول:
black ops یک افتضاح تمام عیار بود
در هر صورت الان به در گفتی که دیوار بشنوه..: دینقل قول:
اونها هم اگه این پست ما رو ببینن حالمونو می گیرن ......پس بهتره که خیلی چیز نکنیم ..........:دی
+
مطمئنن تاپیک pc بازی از حداقل 1 شنبه به بعد کلآ دچار ازدحام انتقادهای خوب و بد دوستان میشه...البته اینم مهمه که تعداد pc گیمرها هم خیلی کم نیست که الان عطش این بازی رو دارن منجمله خودم : دی
اين جمله بالايي رو خيلي خوب گفتي!حسي كه MW1-MW2 به آدم ميده توي بازي هاي Treyarch نيست.شايدم من اينجوري احساس ميكنم(البته Black ops بازي فوقلعاده اي هست)MW3 هم مياد ولي ديگه Infinity Wardوجود نداره.:41:نقل قول:
بچه ها شما هم توی Co-op2 واستون تصویر کوچیک میشه؟ وقتی 2 دسته بازی می کنید؟؟؟؟
بستگي به TV داره.من با يكي از دوستام با Tv كه 40 اينچ بود بازي كرديم خوب بود.نقل قول:
در كل اگه TV 32 به بالا باشه خيلي خوبه.:20:
از کدوم بخش وارد co-op کمپین میشین؟نقل قول:
اصلا داره؟
بعد تازه من شنیده بودم یه بخش باید داشته باشه که multiplayer رو بشه offline تمرین کرد. کسی اینو پیدا کرده؟
نقل قول:
یعنی چی بخش زامبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه رزیدنت اویل شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
نقل قول:
نه دوست عزیز
trayarch همون موقع که World at War رو ساخت یه بخش توش گذاشت به نام nazi zombies که خیلی طرفدار پیدا کرد بعد براش map های جدید به عنوان پچ دادن بیرون
black ops هم که میخواست ساخته بشه همه میگفتن که باید دوباره zombie ها برگردن
واسه همین دوباره یه بخش به عنوان zombie توی Black Ops داره که توش زامبی ها بهت حمله میکنن
چیز جالبی هستش مخصوصا برای co-op
به نظر من بازیش عالیه فقط ایرادی که میشه بش گرفت رو هارد انگار بازی رو ایزیه...یکم گاگول میزنن این دشمنا
اینی که میگی کجای بازی بود؟ منم بازی رو تموم کردم ولی دختری توش ندیدم:31:نقل قول:
من غلطی کردم آپدیت بتا رو نصب کرده بودم و بازی fable رو نتونستم بازی کنم . و حالا هم آپدیت کامل هم انجام دادم
بعضی میگن call of رو نمیتونم بازی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راسته نمیتونم بازی کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااایییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییی
این که میگن از تکنلوژی فیام اواتار استفاده شده یعنی جی؟؟ چیش عوض شده
كمپين co-op نداره.بخش Zombies حالت split-screen داره.نقل قول:
بله منمخونده بودم ولي نميدونم چجوري فعال ميشه يا اصلا هست يا نه!
سلام دوستان
من اونجایی هستم که با رذا نکویج؟؟( او رفیقمون که روسیه و با کمک هم از زندان فرار کردیم) رفتیم تو بیس روسیا و باید بدون سر و صدا بریم!! و اولش یه یارو رو با تبر میکشه !! یکمی بعدش وقتی که میریم پشت کانتینر ها ( همونجایی که 3 نفر رد میشن) رذانکویچ میره جلو و منم دنبالش میرم و میرسیم به یه جایی که 1 مرده تو نور تنهایی وایساده و اونجا هر کاری میکنم رذانکویچ میگه دیده شدی و همه بیس میریزن سرم !! و :41:
باید چی کار کنم ؟؟
بالاخره رو درجه vetern تموم شد،
نقد این بنده حقیر: : د ی
کل achievement هایی که باز شد: 500 تا،تا 2 هفته دیگه همشو باز میکنم!! یه نکته جالب اینه،این بیچاره خارجیا همش بهم مسیج میدن،میگن امیر چجوری این بازیو 1 هفته زود تر داری بازی میکنی؟ به 2 تا شون گفتم من عموم تو Activison هست،بقیشو میتونی حدس بزنی؟ ( : د ی) به یکیشون گفتم من تو ایرانم،اینجا بازی دزدی زود میاد: د ی (چون همش دزدی میشه تو کشور،بازی دزدی هم زود میاد) بعدش گفت شما تو اسلام گناه نیست این کار؟ (گفتم هست،ولی : 1-شرایط کشور اینه، 2-وقتی بالابالایی ها میدزدن از ملت،ما چرا بازی دزدی نکنیم؟ بحث عقده ای بازی نیست،ولی حقیقته،در ضمن مثل اینکه وزرای دفاع و جنگ تصمیم گرفتن از تاکتیک های این بازی به جای mw2 استفاده کنند برای کشور،جالبه.... COD: Mahmood in Vietnam یا مثلا COD: Mahmood Ops : دی!)
COD : Blackops
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--انتظاری تقریبا پوچ--
بالاخره،امروز راس ساعت 10:30 صبح،این بازی هم به آرشیو 113 بازیمون(که به علاوه این میشه 114) اضافه شد...
Single Player:آخر بازی کمی کمدی به نظر اومد: د ی( نظر کاملا شخصی بنده هستش)
بازی خیلی سخت تر بود از نسخه های قبل ترش روی vetern،یعنی بعضی جاها،باید 10-11 بار یک کار رو با تاکتیک ها مختلف تکرار کنید،خیلی به محیط توجه کنید و فقط کاور نگیرید که دشمن rush میکنه عجیب!با این هوش مصنوعی فوق العاده تقریبا ضعیف یاراتون هم،دشمن از کنارشون میگذره و مثل عجل میاد بالا سرتون!: د ی
من نمیخوام همین اول از گرافیک و .... صحبت کنیم، اما به نظر من صداگذاریش عالی بود، بازی صحنه های جالبی داشت، و همینطور تنوع اسلحه هاش هم بیشتر از mw2 بود.داستان بازی هم فوق العاده جالب بود،و این کارش که وقتی سریع میدویی و B رو میزنی میپره و دراز میکشه هم جالب بود به نظر من. گیم پلی بازی هم جالب بود و خوب بود. گرافیک بازی طبق گفته دوستانمون جای تامل داره،ولی نباید رد کنیم گرافیک رو،باید به یک سری از موارد توجه داشت،به عنوان مثلا از Treyarch از این بیشتر انتظار نمیرفت دوستان. ولی به نظر من خیلی محیط جالب و زیبایی داشت،یعنی واقعا طبیعی تر و زیباتر بود محیطش نسبت به mw یا mw2،(اگر اینجوری نبود جای سوال داشت!)،اما باز هم میگم،هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف بود،(اما من دارم به Halo: Reach این مقایسه هوش مصنوعی رو انجام میدم،که واقعا کار اشتباهی هستش،چون reach هوش مصنوعیش واقعا واقعا فوق العاده بود،اگر با سری cod مقایسه کنیم،تقریبا متوسط رو به بالا بود)،دوستان(تو مدرسه) بهم میگفتن اسحه ها خیلیییی پرش داره،ولی من که اینطور فکر نمیکنم،واقعا اینطور فکر نمیکنم،در کل نمیشه از داستان بازی هم زیاد گفت،چون برای خیلی از دوستان بی مزه میشه بازی،در کل دوستان انتظاری که حداقل من از یک بازی که قرار بود ادامه سری cod باشه داشتم،پوچ بود....(نظر کاملا شخصی) و به نظر من باید بیشتر کار میکردن،یک سری باگ خیلییییی مسخره هم داشت که از چندتاش فیلم گرفتم و توی گروهمون گذاشتم.
نمرات بخش تکنفره از نظر من:
-گرافیک: 7.5/10
-صداگذاری: 9.6/10
-داستان: 9/10
-گیم پلی: 8.8/10
-هوش مصنوعی: 6/10
میانگین: 8.18 (ولی به نظرم باید 8.5 بگیره)
Multi Player:
خب،من از این قسمت تنها از روی split screen دارم نظر میدم:
تنوع اسلحه ها خیلی بیشتر از 2 نسخه قبلی هستش و همینطور تنوع perk ها هم خیلی بیشتر هست.
equipment ها جالبی هم اضافه شده،از جمله دوربین و این چیزا،فکر کنم دوربین اولین equipment باشه،
همینطور جالبه که بدونید،اگر شما Blast Shield بردارید، یا مثلا Light weight بردارید و یا مثلا Cold blooded بردارید(یا ....) لباس شما هم تغیر میکنه و این به نظر من خیلی جالبه، همینطور تنوع تیم هاش،واقعا عالیه...واقعا عالی.(مثلا spestanz ها 2-3 نوع لباس دارن و ....). Kill steak هاش ماکزیممش 11 هست(بد هستش،nuke نداره دیگه،آخریش فکر کنم همین سگ ها هستش که تو WAW هم بود) ولی یه سری ks (مخفف Kill streak) جدید هم اومده مثل اون ماشین که توی نسخه limited اوریج وجود داره خود ماشین(چه حالی میده : د ی) و....
در مورد مپ ها،مپ های جالبی داره،2-1 تا Large size داره،7-8 تا Medium و بقیه Small هست،روی مپ هاش خیلی خوب کار کردن،
در آخر،نمرات بخش Multi:
Killsteaks: 9/10
equipments: 10/10
Maps: 10/10
Guns: 10/10
Perks: 8/10
میانگین: 9.4
همیشه از سری خوشم میومد بخاطر گیمپلی بی نظیرش ، الان یه داستان عالی هم چاشنی شده ،گرافیک پیشرفت کرده و در کل تنها هوش مصنوعی اذیت می کنه . من که در این نسل جز 10 یا 15 بازی خوبی بود که بازی کردم
نقل قول:
:دی :27::16:
اینکه همش خوبی شد!چرا پس آخرش یکدفعه ای کوبیدین به سر بازی؟نقل قول:
Single Player:آخر بازی کمی کمدی به نظر اومد: د ی( نظر کاملا شخصی بنده هستش)
بازی خیلی سخت تر بود از نسخه های قبل ترش روی vetern،یعنی بعضی جاها،باید 10-11 بار یک کار رو با تاکتیک ها مختلف تکرار کنید،خیلی به محیط توجه کنید و فقط کاور نگیرید که دشمن rush میکنه عجیب!با این هوش مصنوعی فوق العاده تقریبا ضعیف یاراتون هم،دشمن از کنارشون میگذره و مثل عجل میاد بالا سرتون!: د ی
من نمیخوام همین اول از گرافیک و .... صحبت کنیم، اما به نظر من صداگذاریش عالی بود، بازی صحنه های جالبی داشت، و همینطور تنوع اسلحه هاش هم بیشتر از mw2 بود.داستان بازی هم فوق العاده جالب بود،و این کارش که وقتی سریع میدویی و B رو میزنی میپره و دراز میکشه هم جالب بود به نظر من. گیم پلی بازی هم جالب بود و خوب بود. گرافیک بازی طبق گفته دوستانمون جای تامل داره،ولی نباید رد کنیم گرافیک رو،باید به یک سری از موارد توجه داشت،به عنوان مثلا از Treyarch از این بیشتر انتظار نمیرفت دوستان. ولی به نظر من خیلی محیط جالب و زیبایی داشت،یعنی واقعا طبیعی تر و زیباتر بود محیطش نسبت به mw یا mw2،(اگر اینجوری نبود جای سوال داشت!)،اما باز هم میگم،هوش مصنوعی فوق العاده ضعیف بود،(اما من دارم به Halo: Reach این مقایسه هوش مصنوعی رو انجام میدم،که واقعا کار اشتباهی هستش،چون reach هوش مصنوعیش واقعا واقعا فوق العاده بود،اگر با سری cod مقایسه کنیم،تقریبا متوسط رو به بالا بود)،دوستان(تو مدرسه) بهم میگفتن اسحه ها خیلیییی پرش داره،ولی من که اینطور فکر نمیکنم،واقعا اینطور فکر نمیکنم،در کل نمیشه از داستان بازی هم زیاد گفت،چون برای خیلی از دوستان بی مزه میشه بازی،در کل دوستان انتظاری که حداقل من از یک بازی که قرار بود ادامه سری cod باشه داشتم،پوچ بود....(نظر کاملا شخصی) و به نظر من باید بیشتر کار میکردن،یک سری باگ خیلییییی مسخره هم داشت که از چندتاش فیلم گرفتم و توی گروهمون گذاشتم.
نمره گرافیک رو کم ندادین؟؟؟ نسبت به بازی های روز اگه مقایسه کنی گرافیکش خوبه!نقل قول:
نمرات بخش تکنفره از نظر من:
-گرافیک: 7.5/10
-صداگذاری: 9.6/10
-داستان: 9/10
-گیم پلی: 8.8/10
-هوش مصنوعی: 6/10
میانگین: 8.18 (ولی به نظرم باید 8.5 بگیره)
اینقدر اصطلاحات توش بود که نفهمیدیم چی شد!نقل قول:
Multi Player:
خب،من از این قسمت تنها از روی split screen دارم نظر میدم:
تنوع اسلحه ها خیلی بیشتر از 2 نسخه قبلی هستش و همینطور تنوع perk ها هم خیلی بیشتر هست.
equipment ها جالبی هم اضافه شده،از جمله دوربین و این چیزا،فکر کنم دوربین اولین equipment باشه،
همینطور جالبه که بدونید،اگر شما Blast Shield بردارید، یا مثلا Light weight بردارید و یا مثلا Cold blooded بردارید(یا ....) لباس شما هم تغیر میکنه و این به نظر من خیلی جالبه، همینطور تنوع تیم هاش،واقعا عالیه...واقعا عالی.(مثلا spestanz ها 2-3 نوع لباس دارن و ....). Kill steak هاش ماکزیممش 11 هست(بد هستش،nuke نداره دیگه،آخریش فکر کنم همین سگ ها هستش که تو WAW هم بود) ولی یه سری ks (مخفف Kill streak) جدید هم اومده مثل اون ماشین که توی نسخه limited اوریج وجود داره خود ماشین(چه حالی میده : د ی) و....
در مورد مپ ها،مپ های جالبی داره،2-1 تا Large size داره،7-8 تا Medium و بقیه Small هست،روی مپ هاش خیلی خوب کار کردن،
فکر کنم گیم اسپات هم توی همین حدود بهش نمره بده.نقل قول:
میانگین کل: 8.78
چه اچیومنت مسخره ای! آخه آدم چطوری باید اینو کشفش می کرد؟نقل قول:
در ضمن،دوستان نمیدونم این secret achievement رو خودتون پیدا کردید یانه، تو منو اول بازی،RT , LT رو با هم چندین بار بزنید،از جاش پا میشه و 15 game score میده،
همون جا که رفیقت وای میسته یکم جلوتر زیر نور لامپ یه سرباز تنهایی وایستادهنقل قول:
سلام دوستان
من اونجایی هستم که با رذا نکویج؟؟( او رفیقمون که روسیه و با کمک هم از زندان فرار کردیم) رفتیم تو بیس روسیا و باید بدون سر و صدا بریم!! و اولش یه یارو رو با تبر میکشه !! یکمی بعدش وقتی که میریم پشت کانتینر ها ( همونجایی که 3 نفر رد میشن) رذانکویچ میره جلو و منم دنبالش میرم و میرسیم به یه جایی که 1 مرده تو نور تنهایی وایساده و اونجا هر کاری میکنم رذانکویچ میگه دیده شدی و همه بیس میریزن سرم !! و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چی کار کنم ؟؟
رجوع شود به اینجا:نقل قول:
این که میگن از تکنلوژی فیام اواتار استفاده شده یعنی جی؟؟ چیش عوض شده
قسمت Development
______________________________________________کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_Black_Ops
:31::31:نقل قول:
1- میخواستم سریع برم این پک جدید alan wake رو بازی کنم،وقت نشد جمله بندی کنم و نتیجه درستی (شاید) بگیرم.!شما به بزرگی خودت ببخش!
2-به نظر من همین خوبه،ضعیف بود،نباید COD رو هیچ وقت با بازیهایی هم نسلش مقایسه کرد،باید با بازی های نسل آینده مقایسه کرد،اینجوری شاید پیشرفتی در آینده باشه،وای اگه با بازی های نسل قبل مقایسه کنیم،اینجوری روز به روز ضعیف تر میشه.(مثل ایران که به تاریخش متکی هست،ژاپن به آینده و آمریکا که به حال)
3-خوب این چیزه...یعنی منظورم اینه که یه سری اطلاعاتی هست که اگر multi بازی کرده باشید،متوجه میشید،یه دیکشنری شاید لازم باشه!باید یه قسمت مواد مورد نیاز بزارم و توش دیکشنری رو اضافه کنم!(دیکشنری 1 عدد) : د ی
4-کلا من و گیم اسپات از روی هم نمره میدیم،یعنی اون عموم که توی activison هست،شاید تو gamespot هم هست؟!(خدا رو چه دیدی؟ lol)
5-وقتی پاشدی،میتونی بری پای کامپیوتری که اونجاست بشینی،من وقت نکردم باهاش ور برم،میگه پسورد رو بزن،شاید پسورد اون اعداد باشه یا اسم اون کشتی(Rusalka)، اگر بزنید help توش،یه سری موارد میاره که میتونید انجام بدید،مثل email ها و history و.... شاید اون یکی اچیومنت secret دیگه هم،از این راه پیدا بشه!
جناب Gap شما قسمت مالتی پلایر رو چطوری بازی کردید ؟؟ تونستید Bot ها رو فعال کنید ؟
داداش به نظر من اشتبا كردي ها گذاشتي قبل از انتشار رسمي بازي مايكروسافت بفهمه كه تو اونو زودتز بازي كردي (از روي گيم كارتت ميگم)نقل قول:
آماده شو كه بن شي برادر.
من هنوز بازي نكردم ولي اگر هم بازي كنم به لايو وصل نميشم تا اچيومنت هام آپلود شه مايكروسافت بفهمه
يه چيزه ديگه شما داشبورد رو اپديت كرديد كه تونستيد لايو وصل شيد ديگه؟ درسته؟
اگه داشبورد رو آبديت كنيم با اجراي بازي هاي جديد مشكلي نداره؟آخه دوستان ميگفتن اگه آپديت كني ديگه نمي توني Fabel3 يا كسلوانيا رو بازي كني.با بلك آپس مشكلي نداره؟
من آپ نکرده با کالاف مشکل Clean Disk دارم !!!نقل قول:
اگه داشبورد رو آبديت كنيم با اجراي بازي هاي جديد مشكلي نداره؟آخه دوستان ميگفتن اگه آپديت كني ديگه نمي توني Fabel3 يا كسلوانيا رو بازي كني.با بلك آپس مشكلي نداره
این مربوط میشه به DvD بازیتون که مشکل داره نه اپدیت یا هرچی غیر این !نقل قول:
من آپ نکرده با کالاف مشکل Clean Disk دارم !!!
دیشب چهار پنج ساعت یه کله نشستم پای بازی تا تموم شد .
تا مرحله دوازده که payeback نام داشت بازی خیلی جذاب و خوب بود و ریتم مناسبی هم داشت ولی نمیدونم چرا توی یکی دو مرحله آخر ریتم بازی زیاد جالب نبود . در ضمن بازی به طور وحشتناکی هم آسون شده حتی تو درجات سختی بالا .
محتوای مخفی: داستان
به طور کلی بازی جالب بود و یکی از بهترین شوتر هایی بود که بازی کردم ولی شاید خیلی از مدرن وارفر 2 سر تر نبوده باشه بلکه تو بعضی جاها حتی از این عنوان پایین تر هم هست .
این بازی هنوز واسه pc ریلیز نشده؟؟؟
دلمون آب شد...:31:
آقا من یک نکته ای رو فهمیدم
اول از همه با تشکر از دوستمون که یاد دادن چجوری اون سکرت اچیومنت رو توی منوی بازی باز کنیم همون که از جاش بلند میشه (چندین دفعه LT و RT رو بزنید تا از رو صندلی بلند شین)
حالا من این کار رو انجام دادم رفتم دور اتاق یه دوری زدم. دقیقا پشت اون صندلی که روش میشینین یه کامپیوتر هست که میتونین باهاش کار کنین
محیطش مثل محیط Dos هستش و باید تایپ کنین توش
اول که واردش میشین به طور خودکار با نام کاربری amason واردش میشه
توش میتونین نامه هایی که به mason زدن و یا بعضی یادداشت هایی که مثلا پدر یا خواهرش براش فرستادن رو ببینین که مثلا بهش گفته بودن مادرت مریضه برگرد خونه
بقیش رو میزارم بر عهده خودتون
فکر کنم باید سعی کنیم با User name و Password بقیه کاربرای اونجا واردش بشیم که چیز های بیشتر پیدا کنیم
اگه گیر کردین از دستور HELP استفاده کنین