فقط زیرنویس های با پسوند SRT را اجرا میکنه ، البته فایل های زیرنویس و فیلم باید هم نام باشند.نقل قول:
Printable View
فقط زیرنویس های با پسوند SRT را اجرا میکنه ، البته فایل های زیرنویس و فیلم باید هم نام باشند.نقل قول:
به جز صحبت های صحیح دوستمون mt_nik اگه مشکلت حل نشد دکمه SUBT روی کنترل را فشار بده:31:نقل قول:
زیر دکمه خاموش و روشن است
منم دیروز ار علاالدین t16 گرفتم 75 تومن آپدیتش کردم و راحت mkv های HD رو پخش میکنه ولی با زیر نویس فارسی هنوز مشکل داره زیر نویسی که داخل خود فایل mkv بود رو برعکس پخش میکنه
ویرایش : زبان دستگاه انگلیسی بود فارسی کردمش مشکل زیر نویس حل شد. ولی همچنان srt نمی تونه پخش کنه
T16 با آپدیتی که توی سایت بلوسنس است هم فارسی میشه و هم مشکلی با پخش SRT ندارهنقل قول:
من خودم تستش کردم
پس اون زیرنویسی که اول برات برعکس پخش می کرد و حالا درست شد چی بوده؟!
با کارت گارانتی بود؟
75 خریدی!!!
لطف میکنی آدرس مغازه و اسمش را به من بدی؟
هر چند میشه گفت این گیرنده دیجیتال امکانات خوبی داره ولی واقعا در بعضی موارد خیلی اقراق شده
مثلا تو مشخصات این دستگاه گفته شده
- قابلیت پخش فیلم های 3 بعدی (3D) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که خوب میشه گفت دیگه از اقراق هم گذشته و یه جورای میشه گفت خنده دار هست و متاسفانه باید گفت حتی توهین به شعور خریدار هم هست
یعنی انقدر سطح آگاهی مردم رو پایین میدونه یا فقط برای فروش بیشتر و جذب مشتری این کارو میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز بهتر از من میدونن فیلم سه بعدی روی بلو ری عرضه میشه و خوب حجم این فیلم ها هم بسیار بالا!!!
و برای دیدن فیلم های سه بعدی شما فقط باید از دستگاه بلو ری استفاده کنید و جالب تر اینجاست که بلوری معمولی هم
قادر به پخش فیلم های سه بعدی نیست و باید بلوری شما بلوری سه بعدی باشه تا بتونه فیلم سه بعدی رو براتون پخش کنه
مثلا بلو ری BD-C7500 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با قیمیتی در حدود 400 خورده ای فقط میتونه فیلم های بلو ری و DVD و بقیه فرمت ها رو پخش کنه ولی قادر به پخش فیلم های سه بعدی نیست!!!
تمام موارد بالا رو کنار بذاریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کابل استفاده شده یعنی کابل HDMI در دستگاه بلوسنس HDMI Version 1.3 هست و دیگه کاملا واظحه که برای دیدن فیلم
سه بعدی باید کابل HDMI شما ورژن 1.4 باشه چون عملا ورژن 1.3 قادر به پخش تصاویر سه بعدی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا اینجاست که میگن الله اکبر قدرت خدا رو بیبین این دستگاه بلوسنس که قیمتی اگه اشتباه نکنم در حدود 85 تومن داره چه جوری با این شرایطی که گفتم قادر به پخش فیلم های 3 بعدی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+T14 چرا تو سایت بلوسنس نیست ؟
فقط T14 هست +T14 تولید کجاست ؟
آیا بهترین گزینه که هم DTV باشه و هم انواع فایلهای تصویری رو از رو هارد پخش کنه همین +Blusens T14 هست ؟
با توجه به این که تو سایتش +T14 نیست کدوم مدل رو بگیرم ؟
جایه خاصی این مدل رو عرضه میکنه ؟ ( نمایندگی داره ؟ )
کد:http://www.blusens.com/en/products/digital-home/sub/TDT/
به احتمال 99.9 درصد این مدل ساخت کشور پیشرفته ایرانه!:31:نقل قول:
دوستم همین مدل +T14 رو گرفته کاملاً راضیه!نقل قول:
دوست عزیز این را توی دیجی کالا و چاره برای فروش گذاشتن و توی مشخصاتش نوشته MPEG-2نقل قول:
یعنی این MPEG-4 نیست؟!؟!
تی 14+ همون تی 14 است با اعمال تغییراتی جزیی به دلیل رفع عیب دستگاهنقل قول:
مثل تمامی گیرنده های دیجیتال ساخت کشور عزیززززززززززززززززز چین است با طراحی و لیسانس اسپانیانقل قول:
تفاوت ظاهری با تی 14 داره ولی در کل عالی استنقل قول:
این دستگاه زیرنویس های sub/idx فارسی رو هم درست نشون می ده؟
من با شرکت وارد کننده بلوسنس یعنی همون عرشیان تجارت سما تماس گرفتم و در این مورد سوال کردم. شرکت به من گفت این دستگاه اسپانیاییه و در سایت بلوسنس هم وجود داره. مهم تر از اون که رفتم توی سایت بلوسنس و دیدم به عنوان دستگاه طراحی شده برای ایران مطرح شده. اگه شما هم دوست دارید میتونید به این لینک مراجعه کنید:نقل قول:
کد:http://www.blusens.com/en/products/digital-home/T14PLUS
زیرنویس srt کنار فایل پخش نکرد ولی زیر نویسی که بصورت انتخابی (نه حک شده) داخل فایل mkv بود رو پخش کردنقل قول:
از نمایندگی مرکزی داخل پاساژ علاالدین ط 2 شمارش فکر کنم 232/1 بود گرفتم با کارت گارانتی اصلی و هولوگرام
كسي نيست جواب بده ؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
از دوستان کسی فرمور دیفالت گیرنده T16 رو داره که به من فایلش رو بده؟
آره ، توی دفترچه اش نوشته : " Customized for the Iranian Market "نقل قول:
پشتیبانی ازحافظه جانبی :
رم تا 32 گیگ
هارد اکسترنال تا 1.5 گیگ
FUNCTIONS
• High Definition ----T Tuner (MPEG4/H264
and ----T MPEG2 definition
• High definition Matroska MKV/H264 files
playback
• Full HD (supports 1080p - 24fps)
• USB 2.0 Host port
• EPG, Parental channel control, teletext and
timer
• Allows channel sort
• Recording: directly or programmed
• Rename/Delete records
• Delete files
• Timeshift
• Multilanguage OSD menu
COMPATIBLE FORMATS
• Audio: MP3, AAC, WMA
• Photo: JPEG, BMP and PNG
• Video: MPEG 1-2, MPEG 4.2-XVID, MPEG AVC
4.10 H264, MPEG 4.14 NERO DIGITAL, AVCHD
• Containers: AVI, MP4, MPG, VOB, TS, TP, MKV,
MP3, AAC, M4A, WMA, MOV, M2TS
INPUTS/OUTPUTS
• HDMI 1.3 High Definition output (Full HD,
1080p supports)
• YPbPr component video output
• Composite video output
• Stereo audio output
• RF antenna In
• RF antenna Out
• USB Host 2.0 Port High Speed
BOX CONTENT
• T14+
• Remote control unit with batteries
• HDMI cable
• Portable antenna
• User’s manual
• Guarantee card
تفاوت های دستگاه +T14 و T14:1- حذف پورت Scart و اضافه شدن پورت Component و Composite2- جا به جا شدن پورت USB از پشت دستگاه به جلو3- اضافه شدن 4 کلید کنترل کانال و ولوم در جلوی دستگاه4- اضافه شدن نمایشگر شماره کانال در جلوی دستگاهدستگاه +T14 بلوسنس از دو قسمت گیرنده دیجیتال و مولتی مدیا پلیر تشکیل شده استمشخصات قسمت مولتی مدیا پلیر** پورت اتصال انواع فلش مموری و هارد اکسترنال FAT و NTFS بدون نیاز به منبع تغذیه مجزا تا حجم 1.5 ترا بایت» پخش فیلم از فلش مموری و هارد اکسترنال با فرمت هایMPG , VOB , M2TS , DivX , AVI , MKV 3GP , MP4 , TP , TS , DAT , AVCHD , ...» پخش زیر نویس فیلم با فرمت SRT و به صورت فارسی** قابلیت پخش فیلم های سه بعدی 3D» پخش فرمت های صوتی WMA , MP3» پخش فرمت های عکس PNG , BMP , JPG» نمایش عکس ، همزمان با پخش موزیک بصورت Slideshow» خروجی HDMI و Component و Composite» خروجی صدای دیجیتال S/PDIF» وضوح تصویر بسیار بالا (Full HD) و پشتیبانی از 576i,576P,720P,1080i,1080P** پشتیبانی از سیستم اسکن تصویر Progressive در رزولیشن 1080*1920 (1080P)مشخصات قسمت گیرنده دیجیتال» قابلیت دریافت و پخش دیجیتال صدها شبکه تلویزیونی و رادیویی با کیفیت عالی (در حال حاضر 14 شبکه تلویزیونی و 10 شبکه رادیویی توسط سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران فعال گردیده است)» منو فارسی و تلتکست فارسی 1000 صفحه ای» دارای راهنمای برنامه الکترونیکی (EPG)» ضبط شبکه های تلویزیونی و رادیویی و نمایش فایل ضبط شده در تلویزیون و کامپیوتر** ضبط یک کانال هنگام مشاهده کانال دیگر در یک باند فرکانس مشترک** مشاهده و امکان جلو و عقب بردن تصاویر ضبط شده ی یک برنامه ی درحال ضبط، بطور همزمان (Time Shift)» تنظیم و برنامه ریزی زمان های مختلف برای ضبط اتوماتیک چند برنامه تلویزیونی و رادیویی مورد علاقه» دارای قفل کودک با تعیین رمز عبور دلخواه» دارای تایمر خاموش و روشن شدن خودکار دستگاهلوازم جانبی همراه دستگاه» کابل HDMI Version 1.3 / 1080P» کابل AV» آنتن سیار مغناطیسی» ریموت کنترل
لطفا یکی از دوستان که دستگاه T14+ دارد از منوی دستگاه یک عکس بگیرد و اینجا قرار دهد .
می خواهم ببینم با دستگاه های دیگه چه فرقی داره
تا الان هرچی دستگاه ( ایکس ویژن - اپ-تک - های ویژن و .. )که من دیدم همه منوهاشون شبیه هم بوده !!!
این تصویری هست که همراه فایل آپدیت دستگاه در سایت عرشیان تجارت سما قرار داده شده:نقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/ay0466y0vqoqlfxyini3.jpg
بلوسنس تنها دستگاهیه که منوش با تمام دستگاه های دیگه بازار فرق داره. شاید علتش هم اینه که طراحی و ساختش در بلوسنس اسپانیا انجام میشه و چینی نیست.
طبق ایمیلی که به شرکت سما زدم، گفتن T14+ ده پانزده روز دیگه وارد بازار میشه
کسی میدونه قیمتش چنده؟
تشكر ، ميخواستم ببينم كه با دستگاههاي ديگه فرق ميكنه يا نه كه همينطور بود ( خوشبختانه فرق ميكرد )نقل قول:
بله ، من تقريبا خيلي دستگاههاي ديجيتال داخل ايران رو ديدم ، اين جديدا همشون يكي هستند( منوهاشون كه يكيه ) باماركهاي مختلف ( ايكس ويژن - اپ.تك و ... )نقل قول:
من هم امروز زنگ زدم گفت 2 هفته ديگه ، قيمت هم كه نمايندگي گفت 92-93نقل قول:
تـــكـــراري
چندروزه کنترل بلوسنس کار نمیکنه-هرچی باطری هم عوض میکنم فرقی نمیکنه
کسی از دوستان اطلاع داره اشکال از کجاست؟
بله این منوی تی14 پلاسه. دوستم این گیرنده رو داره. خیلی راضیه.نقل قول:
سلام. با شرکت عرشیان تجارت سما تماس بگیرید حتماً راهنماییتون میکنن. به نظرم بلوسنس بهترین پشتیبانی رو در بین دستگاه ها داره. من روز 4 یا 5 عید بود دستگاهم مشکلی داشت تماس گرفتم با شماره پشتیبانی. واقعاً فکر نمی کردم کسی جواب بده. اما یکی جواب داد و بعد از تبریک عید و این حرفا وصل کرد به نفر دیگه که طرف خیلی خوب راهنماییم کرد و مشکلم حل شد. من که واقعاً همه جوره از این دستگاه راضی ام. هم امکانات هم پشتیبانیش عالیه.نقل قول:
سلام و خسته نباشید.دوستان خروجی صدای این دستگاه اپتیکال هست یا کواکسیال؟
در صورت نبود خروجی اپتیکال آیا مدلی هست که خروجی اپتیکال داشته باشد؟
خروجی دستگاه T14 و T14+ از نوع کواکسیال است. فقط من نمی دونم این فیش کواکسیال پشت دستگاه رو باید به کجای سینما خانگی وصل کنم؟!
اگر سینماتون ورودی کواکسیال داشته باشه به ورودی کواکسیال.اگر هم نداشته باشه که هیچی.نقل قول:
خبری از T14+ نیست؟
چند ماه وارد بازار شده.قیمتش هم 92 تومنه.می تونید از نمایندگیش تهیه کنید.نقل قول:
دوست عزیز از حدود یک ماه قبل از عید نایابه و در تماسی که با شرکت در اوایل هفته پیش داشتم، هنوز وارد نشده.نقل قول:
من حدود دو هفته پیش برای خونه بابام یدونه خریدم.از دفتر مرکزیش.نقل قول:
میشه لطف کنید بگید که دفتر مرکزیش کجاس . سایتی ، شماره تماسی چیزی . البته لطفا ...نقل قول:
سلام
من یک سری اشکالات دستگاه t14 رو برای نمایندگی ارسال کردم خواستم شما هم در جریان باشید:
سلام
من در کارکرد با دستگاه t14 به اشکالات زیر برخوردم:
فریم ور 2.8 فارسی
1- در حالت فارسی زمانبندی جهت ضبط امکان پذیر نیست و تاریخ شمسی را نمی توان وارد کرد. در صورت ورود تاریخ به شمسی یک تاریخ غیر معتبر ذخیره می شود و عملیات ضبط انجام نمی شود. ولی درحالتی که زبان انگلیسی است و تاریخ بصورت خودکار میلادی می شود این مشکل وجود ندارد.
2- درهنگام پخش برخی فرمت های فیلم مثل 3gp صدای فیلم پخش نمی گردد.
3- در پخش برخی فیلم ها پس از چند دقیقه بین صدا و تصویر فاصله می افتد.
پیشنهاد:
قابلیت تنظیمی زمان زیرنویس به دستگاه اضافه شود تا هنگامی که زیرنویس با فیلم هماهنگ نیست بتوان پخش زیر نویس را به تاخیر و یا جلو انداخت
با تشکر.
دفتر مرکزی : تهران خیابان جمهوری نرسیده به تقاطع حافظ پلاک 587 مجتمع اداری و تجارینقل قول:
خانه موبایل طبقه ششم واحد 614
تلفکس : 66741894 - 66745161
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
اينم سايتش
[HTML] [http://www.saamabusiness.com//HTML]
منم بالاخره T14+ رو گرفتم. با کمال تاسف بعضا با فایلهای SRT و حتی خود MKV مشکل داره. بنظرم تخم دو زرده ای نیست.
آخرین فیرم ورش چنده؟
تو سایتش که 1.4 هستش.نقل قول:
اینا چرا برای دستگاه هاشون اینقدر کم آپدیت دادن!!؟
واقعا پشتیبانی ازین ضعیفتر تا حالا ندیده بودم!!
من مدل T16 دارم اینقدر مشکل جور واجور نرم افزاری داره که آدم میمونه چی بگه!
دستگاه رو هم که آپدیت میکنی تازه مشکلاتش دو چندان میشه! مخصوصا صدا که حالت موجی پیدا میکنه و مجبوریم از فرمور دیفالت استفاده کنیم!
از جمله مشکلات :
1:سرعت تعویض شدن کانال ها : که ماشالا اینقدر زیاده که میتونی بینش بری یه چای و قلیون هم بزنی !!
2:عدم هماهنگی صدا با تصویر!
3: صدای کم شبکه ها!
و....
ایمیل هم که بهشون میزنیم انگار نه انگار !!
واقعا که ...
نقل قول:
آقایون بالاخره کدوم یکی از این فرمایشات دوستان درسته ! این دستگاه بهترین انتخابه یا بدترین !