اسکار فقط اسکار ، شیره
Printable View
اسکار فقط اسکار ، شیره
به نظرم شیر اسکاره مازیار ! :31:نقل قول:
...
اسکار زیاد داشتم از همه نوع . کوچیک میگرفتم و بزرگ میکردم و جفت میگرفتن و تخم میذاشتن و بچه میگرفتم و ....
خودم بعد از تقریبا 1 سال که دیگه اسکار نداشتم بازم طاقت نیاوردم و 2 تا آلبینو گرفتم که بزرگشون کنم و رنگشونو درآرم .
واقعا جزو ماهی های باهوش و دوست داشتنی هستند ... :40:
تو هاردم میگردم عکس های فوق العاده ای از اسکارهام و تخم ریزی و مراقبتشون از بچه هاشون دارم .
سلام
این یکی از ضلع های یکی از اتاقهای ماس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که میبینید یه فرو رفتگی در دیوار وجود داره که نمیدونم بهش چی میگن
همونجایی که اون دو تا گلدون قهوه ای رو گذاشتیم
اگر من بخوام یه آکواریوم تو اون قسمتی که مشخص کردم درست کنم، شما پیشنهادتون چیه؟ اصلا باید چیکار کنم؟
باید یه تانک بسازم و بزارم در اون قسمت؟
یا اینکه میتونم دیوار های جانبی اون قسمتی رو که مشخص کردم و دیوار پشتی و قسمت کف رو مثلا با فیبر و پلاستیک و... ایزوله کنم و فقط واسه جلوش یه شیشه نصب کنم؟
بعد اگر میشه دیوار ها رو پلاستیک کاری کنم و فقط جلوش یه شیشه نصب کنم، شیشه ی چند میلی باید بخرم؟
ارتفاعش رو چند بگیرم؟
شیشه ها یه وقت نترکه بدبخت شم؟
دو تا ایده ی کلی الان تو ذهنمه
1.
2.
قسمتی که نوشتم شماره 1 رو با گچ پر کنم. ینی بیارمش بالا. یه طرح mdf هم مثلا بزنم روش
قسمت 2 که شیشه هست
قشمت 3 هم دوباره یا mdf خوشگل میزارم یا همینجوری خالی باشه
کدومش بهتره؟
شما چه ارتفاعی رو پیشنهاد می کنین؟ (با توجه به اینکه قراره دائمی باشه و دیگه تغییر دادنش خیلی سخته)
شیشه ی جلویی رو چه جوری باید نصب کنم؟ با پیچ و پرچ و... میشه؟ یا کنده میشه؟
در ضمن تا حالا تجربه ی نگه داشتن ماهی و... نداشتم.
چه دستگاهایی میخواد؟
فیلتر که گفتین خودمون بسازیم بهتره. چه جوری باید بسازیم و چقد خرج داره
بخاری اتوماتیک چنده؟
پمپ چی؟
راهنماییم کنید تا اول اینو بسازم بعد میام ازتون واسه انتخاب ماهیا مشاوره میگیرم :11:
من فقط میتونم بگم که عمرا!
نمیشه عزیز من!
بهتر اون تیکه رو کامل شیشه بگیری!
همون اندازه ی 130 در 30 با ارتفاع مثلا 1 متر!
این طوری بهتره!:31:
خیلی باحال میشه ها!
ولی من میگم بیا این رو بیار بالاتر!
50 تا از پایین ازش پر کن(گچ) و بهدش ارتفاع رو 60 بگیر!
آکواریوم بالا باشه خوشگلتر در میاد!
ینی میگی دیوارای کنارش و کفِش که الان گچ هست رو چه جوری ایزوله کنم؟ با پلاستیک؟ کناراش شیشه دیگه نمیخواد؟ ینی من فقط یه دونه شیشه واسه جلوش میخوام؟
یهو بقیشم جواب میدادی دیگه
شیشه ی چند میل بگیرم؟ متری چنده؟
سکوریت (نشکن) باید باشه یا همین معمولیا؟
نترکه تو سر و صورتمون؟ ها؟ نمیشه به جای شیشه از طلق (بورد پلاستیکی شفاف) استفاده بشه؟ گیر میاد؟
یه آکواریوم دقیقا به چه دستگاه هایی نیاز داره و چقد هزینه بر میداره
بعد آقا یه سئوال دیگه
آبشو چه جوری باید عوض کنم؟؟ چه جوری باید شیشه رو از داخل تمیز کنم؟
کلاً ملت آب آکواریومشونو چه جور عوض می کنن؟
ببین داداش من زیاد ماجراجویانه ش نکن ! من باریکتر از اینا هم تانک دیدم!نقل قول:
ایزوله کردن و پلاستیک کشیدن و ... که دیگه چیزی برات باقی نمیذاره .
شما دقیقا اندازه میگیری و فقط ارتفاع رو به مقداری آزاد میذاری که بعدا برای سیفون کردن آب و جا گذاشتن لوازم و دکور و... به مشکل بر نخوری .
یه شیشه سنگین ( 10 میل ) برای کف میگیری و اگر هم بازم محکم کاری بخوای شیشه جلو رو هم میل بالاتر میگیری و بقیه رو یه نوع شیشه .
دودوتا چهارتا کن ببین تصمیم نهاییت چیه .
هر هفته یا 10 روز یک سوم آب رو خالی می کنی بعدش آب می ریزینقل قول:
آبشو چه جوری باید عوض کنم؟؟ چه جوری باید شیشه رو از داخل تمیز کنم؟
کلاً ملت آب آکواریومشونو چه جور عوض می کنن؟
از داخل هم ماهی هست شیشه شور
ماهی که همون گربه جان خودمون :دی
شیشه شور هم فکر دو تومنه آهنربا داره هم از داخل هم از بیرون تمیز می کنه
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
ایشون زودتر از من پست زدند داشتم می نوشتم که دیدم پست ایشونم اومد :دینقل قول:
ایشون هم اطلاعات خوبی دارند
ممنون از پاسختون. والا من که نمیدونم بالاش چقدر باید فضای آزاد داشته باشه. برای قسمت بالاش، چه مقدار فضا نیاز هست که برای سیفون کردنش با مشکل مواجه نشم؟ (حالا دکورش هیچی) . 20 سانت خوبه یا بیشتر باید در نظر بگیرم؟نقل قول:
شما دقیقا اندازه میگیری و فقط ارتفاع رو به مقداری آزاد میذاری که بعدا برای سیفون کردن آب و جا گذاشتن لوازم و دکور و... به مشکل بر نخوری .
بعد یه چیز دیگه
من این آموزشو خوندم
به نظرتون با توجه به اینکه اینی که من میخوام بسازم طولش یکم زیاده، نیازی نیست یه قاب فلزی براش بسازم؟ (چی بهش میگن. همون نبشی) . یا به نظرتون همون چسبایی که میزنیم کافیه و احتیاجی به چهارچوب و نبشی فلزی ندارم؟کد:http://aqua-quest.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html
در مورد شیشه هم نگفتید
به فرض اینکه اندازه ی نهایی تانک بخواد 130*80*30 باشه، باید شیشه ی سکوریت بزارم یا همین شیشه ی معمولیا؟
یه سئوال دیگه هم داشتم (شرمنده که سئوالام زیاده) : بالاش حتما حتما باید پوشش و سرپوش داشته باشه؟ یا میتونم چیزی روش نزارم؟ اگر سرپوش نداشته باشه، اون گچی که بالای آکوا هست (توی عکس زیر مشخص کردم که کدوم گچ رو میگم) ضرری واسه ماهیا نداره؟ بهتر نیس با یه کاغذ دیواری سطحی که مشخص کردم رو بپوشونم؟
سلام.
واسه ماهی اسکات باید تو آب نمک بریزیم؟
چه قدر؟
معمولا که درپوش باید داشته باشه ولی درپوش متحرکنقل قول:
یه سئوال دیگه هم داشتم (شرمنده که سئوالام زیاده) : بالاش حتما حتما باید پوشش و سرپوش داشته باشه؟ یا میتونم چیزی روش نزارم؟ اگر سرپوش نداشته باشه، اون گچی که بالای آکوا هست (توی عکس زیر مشخص کردم که کدوم گچ رو میگم) ضرری واسه ماهیا نداره؟ بهتر نیس با یه کاغذ دیواری سطحی که مشخص کردم رو بپوشونم؟
حاالا من دقیقا نمی دونم گرمای آکواریوم گچ رو خراب می کنه یا نه ولی ممکنه دیوار خراب بشه
باید یک چیزی بزاری گرمایی بیرون نیاد تا گچ هم خراب نشه
حالا دوستان هم نظر می دن
ببین داداشم مطلب خوندن و یادگرفتن خوبه ولی نهایتا به کار اجرایی و عملی باید استناد کرد . شما باید شرایط خودتو در نظر بگیری .نقل قول:
من نیازی به نبشی نمیبینم و شیشه سکوریت هم همینطور !
ولی برای اطمینان عرض کردم پشت و کف رو میتونی میل بالاتر بگیری .
درباره ارتفاع هم آرمین توضیح داد ... شما 50 تا 60 سانت فاصله بدی فکر میکنم راحت باشی برای دکور و سیفون و ...
قاب فلزی همون نبشی خودتون براش میتونی بسازی . البته اگه پیدا کنی و بتونی ظریف کاری کنی.
شما ارتفاع 130 داری و عرض 130 . یه نبشی 15-20 سانت هم بخوای بگیری بازم حدود 90-100 عرض ، ولی ارتفاع رو 70-80 پیشنهاد میکنم .
من برخلاف اکثر دوستان پوشش شیشه ای ندارم و اعتقادی هم بهش ندارم ( بازگشت اب بخار شده دوباره به درون تانک ) و بجاش از توری های مشبک بزرگ استفاده میکنم اونم بخاطر شیرجه نزدن ماهی ها تو اتاق !نقل قول:
شما یا روش رو یه سقف MDF خوشگل بگیر تا دکور بیرونیت هم قشنگ بشه ( که البته باید اونوقت از تو سقف رو سلفون یا چیزی شبیه اون بگیری که چوب خراب نشه . ) یا شیشه بگیری روش رو که دیدش کمتر میشه و خلوت تر هم هست و تازه یه تنگ کوچیک یا غذا و ... رو هم میتونی روش بزاری .
سلام من قبلاً یک آکواریوم شیشه ای 80طول و ارتفاع و اون یکیش یادم نیست! الان میخوام دوباره آکواریوم بخرم، کار حرفه ای هم نمیکنم ، فقط میخوام چند تا اسکار با یه ذره ماهی دیگه با سنگ و گیاه بذارم توش و حالا نمیدونم در چه ابعادی بخرم!؟ میخوام هم بذارمش توی اتاق خوب ، نظر شما چیه؟ هر پیشنهادی دارید بفرمایید! فقط بگم که از این آکواریومهای مدل جدید پلاستیکی بدم میاد:41: ، شیشه ای میخوام بخرم
یه نظر من اگه میخوای آکواریوم کوچیک و جمجور داشته باشی با اسکار طول 1 متر و عرض 50 سانت خوبه...ارتفاع هم ممولا اگه بلند بگیری آکواریومت خیلی قشنگ تر مشه...نقل قول:
نظر منو بخوای یه تانک طول 100 سانتی و ارتفاع 70 تا 80 سانتی و عرض 40 مناسب و زیباست .نقل قول:
بخصوص برای اتاق خواب و چراغ خاموش تو شب و روشن کردن لامپ تانک ... :27:
پلاستیکی هم دورشو خط بکش ! خودت برو شیشه بری و بده برات بسازه .
ممنون اما بنظرم 1متر زیاد باشه , یعنی واسه بلند کردن و شستنش! بعدش ایا امکانش هست که طوری ساخته بشه تا آب از زیرش اخلیه بشه؟ و شما چطوری و هر چند وقت یکبار ابشو عوض میکنید(لجن گیر هم استفاده میکنید؟ یا وسیله ای دیگر) کلا واسه تمیز ماندن ابش چه کارایی میکنید؟ ممنوننقل قول:
سلام
دوستان از کجا میشه فهمید اکسیژن داخل آب کمه؟
فکر کنم که وقتی ماهیا بیان روی سطح آب،میتونه یکی از عواملش کمبود اکسیژن باشه!:46:نقل قول:
چند تا اسکار رو میخوای بزاری تو یه آک؟نقل قول:
پس باید آک بزرگی بخری چون اسکار آب رو زیا کثیف میکنه مثلا تو آک قبلیت باید یه اسکار میزاشتی
البته واسه وقتی میگم که اسکار بزرگ میشه
باید زیاد سیفون کنی
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
با سیفون کردن آب رو نمیز نگه میدارننقل قول:
مگر اینکه بخوان اسباب کشی کنن یا دکوراسیون تغییر بدن
این ایده بهترهنقل قول:
چون اون ایده اولی چون کف آکواریوم با سطح زمین اختلاف ناچیزی دارن سیفون از کف آک رو سخت یا حتی نشدنی میکنه
سلام ، من یه تانک 100 * 30 * 50 دارم ؛ نمیدونم ابعادش خوبه یا نه ولی میخوام راش بندازم ؛ هیچیم راجع به آکواریوم و ماهی و لوازمش نمیدونم !! بعد دو تا چیز هم هستن که فک کنم یکیشون فیلتر باشه ؛ یکیم پمپ ! ایتا رو هم نمیدونم چطور باید بزار ! الان من چیکار باید کنم ؟؟؟
ولی میخوام آکواریومو گیاهی راه بندازم !
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
قرار نیست که تانک از جاش تکون بخوره پسر ! :18:نقل قول:
من هر 2 سال یکبار کلا تانک رو شستشو میدم .
به غیر از اون هر هفته ای یکبار به اندازه 10% از آب تانک رو از زیر سیفون میکنم و مشکلی هم ندارم .
بله میتونی زیر یا کنارش رو سوراخ کنی و لوله بزاری برای تخلیه ولی این کار رو نکنی بهتره .
مشکلی نداره آخه ! 1 متر چیزی نیست که اینقدر نگرانشی ! :21:
درباره تمیز موندن اب هم قبلا صحبت زیاد کردیم. نحوه غذا دادن ، فیلتراسیون ، اکسیژن دهی و سیفون .
چرا نشدنی ؟!!! اتفاقا هرچقدر به کف نزدیک تر باشه سیفونت راحتت تره .نقل قول:
Amir
چون اون ایده اولی چون کف آکواریوم با سطح زمین اختلاف ناچیزی دارن سیفون از کف آک رو سخت یا حتی نشدنی میکنه
نه امیر جان من 2 تا اسکار هم دارم که به طرز فجیعی میخورن ! اونم غذاهای واویلا ! مخلوط دل و جگر و فلفل و ... !!!! کثیف شدن آب ارتباط مستقیم با میزان غذا دادن و چطور دادنش داره . همین .نقل قول:
پس باید آک بزرگی بخری چون اسکار آب رو زیا کثیف میکنه مثلا تو آک قبلیت باید یه اسکار میزاشتی
البته واسه وقتی میگم که اسکار بزرگ میشه
باید زیاد سیفون کنی
به هر حال بازم هرطور صلاح میدونی من شخصا همیشه دنبال چیزهای خاصم !
....
سلام . بابت تصمیمت بهت تبریک میگم ! :10:نقل قول:
hasti rs سلام ، من یه تانک 100 * 30 * 50 دارم ؛ نمیدونم ابعادش خوبه یا نه ولی میخوام راش بندازم ؛ هیچیم راجع به آکواریوم و ماهی و لوازمش نمیدونم !! بعد دو تا چیز هم هستن که فک کنم یکیشون فیلتر باشه ؛ یکیم پمپ ! ایتا رو هم نمیدونم چطور باید بزار ! الان من چیکار باید کنم ؟؟؟
ولی میخوام آکواریومو گیاهی راه بندازم !
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید .
صفحات قبل تاپیک رو بخون . یکی از دوستان قصد راه اندازی تانک جدید داشت . مفصل باهاش صحبت کردیم . در رابطه به تانگ گیاهخوارها هم بهترین انتخاب رو کردی . چون هم از لحاظ قیمت و هزینه هم از لحاظ سخت گیر نبودن گونه های مختلفش بهترین راه برای حرفه ای شدن تو نگهداری ماهی ها و آشنایی با خلق و خوی این حیواناته
بازم اگر سوالی بود مطرح کن که زود راه بیفته تانکت !
وقتي آك چسبيده باشه به زمين سيفون نشدنيه مگه اينكه سر شيلنگ هم به زمين چسبيده باشهنقل قول:
البته سيفون از كف آك رو ميگما
ولي من امتحان ميكنم شما هم بكنيد
تانک رو زمینه مگه ؟! فکر نکنم . یه پله داره . تازه قراره براش Frame بگیره . بهش پیشنهاد قاب دادم .نقل قول:
ممنون ؛نقل قول:
بازم اگر سوالی بود مطرح کن که زود راه بیفته تانکت !
من خوندم پستای قبل و ولی سیکل ازت رو متوجه نشدم
و اینکه اسم ماهیا رو نمیدونم .
سلام من آكواريم رو هنوز روي ابعادش مشكل دارم! ميخوام بين 90تا 100 واسه طولش(اگرچه قبلا 80سانتي داشتم و اون هم بزرگ بود) واسه عرضش 40 تا 50 و ارتفاع 70تا 80(كه اين بلند نيستش؟) اين ابعاد پيشنهاد دوستان همينجا بوده . روي ارتفاع و عرضش مشكل دارم!
* سؤال هایی که بشه تجربه رو افزایش داد حتمی و باید پرسیده بشن! :46:
* ولی در مورد سلیقه، شخص نباید دیگران رو به دخالت تو فکر و ایده ش وارد کنه. این کار ممکنه سلیقه و میل انسان رو سرکوب کنه!!! چون سلیقه ها متفاوت و شخصیه. زیبایی و نگهداری یه آبزیدان یا هر چیز دیگه فقط به سلیقه ی خود شخص بسنگی داره! شما می یای به خاطر من تمساح نگهداری؟؟
* نکته ی مهم بعدی اینه که بازار ایران رو یکسری نادان خودخواه اداره می کنن که همه چیز رو وارد نمی کنن و اون چیزی که دوست دارن و منافع پلیدشون حکم می کنه وارد می کنن! برای اینکه سطح توقع جامعه رو هم بالا نبرن و مزدوری و خودفروخته گی خودشون رو نشون بدن فرمان می گیرن که فقط بعضی چیزهای خاص و سطح پایین رو وارد مملکت کنن.
پس از این فکر بیایید بیرون که فلان ماهی رو تو اینترنت دیدید و می خواید داشته باشید! این ترفند تو همه ی بازارهای اجناس به کار می ره... مثل کامپیوتر
گیاه طبیعی رو هم به مصنوعی ترجیح می دم. اصلا مصنوعی به کار نمی برم. ما قرار محیط طبیعی داشته باشیم دیگه؟
نکته اینجاست که باید بدونیم گیاه چی می خواد و با چی ناسازگار!
نمک گیاه رو از بین می بره!
گیاهان با تغذیه از آلودگی و اضافات آب، آب رو تمیز می کنن و باکتری های مفید در اختیار ماهی ها قرار می دن. اکسیژن هم در آب تولید می کنن.
برای نگهداری از گیاهان نیاز به مهتابی یا لامپ های سبزینه ساز هست که مثل نور خورشید عمل کنه. لامپ های معمولی برای سبزینه سازی و زنده موندن گیاهان کاربرد ندارن!
حالا... سلیقه ی من تمایل به ماهی های گیاه خوار داره، به خصوص گلدفیش! چون ماهی های طلایی بازیگوشن، تراوت دارن، با قیافه هاشون با آدم حرف می زنن. ولی ماهی های دیگه اینطور نیستن. ماهی های طلایی قاتل گیاهن! اگه می خواید ماهی طلایی بگیرید باید گیاهی بگیرید که برگ هایی داشته باشه که برای ماهی خوشمزه نباشه یا ماهی نتونه از نظر فیزیکی اون رو بخوره. ماهی های گلدفیش خیلی مقاوم هستن و نگهداری شون آسون تره. ولی پر خور هستن و معده ندارن و آب رو خیلی کثیف می کنن که نیاز به تصویه قوی هست که بهتره فیلتر سطلی داشته باشیم. غذا دهی متفاوتی هم نیاز دارن. البته همه ی ماهی ها اینجورین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حلزون زنده که گونه های مختلف داره آبزیدان رو جور دیگه ای زیبا می کنه. به خصوص وقتی شاهد رشدش هستیم.
متداول ترین شون همین حلزون زرد رنگ هست که با نام «حلزون سیب» معروفه.
ماهی های ریز Tetra که نوع های مختلفی دارن بسیار تُنگ رو زیبا می کنن.
یه گونه ای هست به نام Rummy Nose که تو عکس صورتش سرخه (دماغ سرخ). این گونه رو اگه 30 تا 60 تا بگیرید و بندازید تو تُنگ، مثل ماهی های اقیانوس حرکت های سریع و دسته جمعی می کنن و خیلی آبزیدان رو زیبا جلوه می دن. بهتره این گونه رو از 30 تا کمتر نخرید.
نکته ی مهم اینه که ماهی های طلایی بعضی تتراها رو می خورن! پس باید جای وسیعی (تا باعث اذیت و آزار هم نشن) داشته باشیم. باید گلدفیش ها رو سیر نگه داریم. یا باید گونه هایی رو باهاشون نگه داریم که از دهنشون رد نشن! مثل تبر زینی که تو عکس بدن جالبی داره.
البته اگه دیسکس و آنجل نگهداری کنید همه نوع تترای ریز و بی آزار رو می تونید کنار هم نگه دارید. چون یکسری تترا هستن که فوق العاده وحشی هست و قادرن با گوشتخوارها زندگی کنن.
اگه تو این مقوله تازه کارید حتمی هزینه ی کم برای نگهداری بپردازین و زیاد سرمایه گذاری نکید. چون ما در قبال جون موجوداتی که می خوایم نگهداری کنیم مسؤلیم و نباید جلادانه و برای وقت گذرانی زندگی موجودات زنده رو به خطر بندازیم.
از اون افرادی هم که آگاهی شون رو می خوان از دیگران بشنون نباشین. اینترنت وسیعه و اطلاعات سالم و مفید توش زیاد و نظرها بسیار متفاوته!!!
تو این پست عکس هایی برای آشنایی گذاشته بودم که مدیریت یکی غنچه زد و همه ی عکس ها رو پاک کرد تا صفحه سریع بالا بیاد!
شعورشون نمی رسه که ما وقت گذاشتیم این عکس ها رو Upload کردیم.
مدیران اینجا ذهن خلاق و فوق العاده تاثیر گذاری دارن!!!
* اندازه تُنگ باید با اندازه ی مکانی که می خواید تُنگ رو قرار بدید همخوانی داشته باشه!نقل قول:
* یک آبزیدان باید اندازه های استاندارد داشته باشه و عددهای غیر عادی توش به کار نرفته باشه مگر اینکه فضای خالی ما مشخص باشه که این فضاهای غیر عادی بسیار نادر هستن.
* ارتفاع تُنگ ما باید به اندازه ای باشه که بتونیم با دست به کف آبزیدان دست بزنیم و مثلا اون رو تمیز یا تزئینات ش رو جا به جا کنیم. مگر اینکه نیاز به این کار نداشته باشیم.
* نیازمندی های ما با سلیقه و تمایلات دیگران منافات داره و 100% باعث پشیمونی ما می شه. چون دیگران تو خونه ی ما زندگی نمی کنن.
* ماهی ها برای زندگی نیاز به فضای مناسب و بدون استرس دارن و ما نباید با خوخواهی و بی فرهنگی شرایط رو به اون ها تحمیل کنیم.
* کمترین اندازه ی یک آبزیدان بهتره 80 سانت باشه ولی 100 خیلی بهتر و استاندارد تر هست. ارتفاع آبزیدان باید با درازای دست کسی که نیاز هست به داخل تُنگ بره همخوانی داشته باشه. عُرف درازای یک تُنگ از 60 تا 70 سانت هست.
* برای یک تصمیم گیری مناسب نیاز به همفکری و مشورت با خونواده و بعد سازنده ی تُنگ هست و به سلیقه ی دیگران هیچ نیازی نیست. البته دونستن تجربه دیگران خیلی سودمند هست اگه به دخالت تبدیل نشه.
* افراد تازه کار هم نباید احساساتی بشن و درخواست های آبزیدان های 2 تا 6 متری بدن! نگهداری این تُنگ ها نیاز به یک یا دو فرد پر تلاش، و جابجایی این آبزیدان ها نیاز به دستکم 5 فرد نیرومند داره! و فقط حرفه ای ها و تجربه دارها بهتره این خواسته رو عملی کنن.
.......................
سیکل ازت به دوره ای گفته میشه که تو اون دوره آب به شرایط ایده آل میرسه و باکتری های مفید تولید میشن و آب حالت متعادل و با ثبات پیدا میکنه .نقل قول:
میشه این سیکل رو با یسری مواد یا حتی در مواردی محصولات بیولوژیکی و یا حتی با اضافه کردن آب یه آکواریوم سیکله شده و قرار دادن 2 تا ماهی زبرا برای مدتی طی کرد .
...
ماهی ها سلیقه ای و بستگی به علاقمندی و کششت به گونه ای خاص داره . بگو تا بگم ! :27:
:20: حالا شما چه اصراری رو تاثیر ندادن نظر دوستان ( به قول شما دیگران ) دارید !؟ :10: قطعا نظر دوستان فقط در جهت سازندگی و تبادل نظره نه تحمیل ! گمان نمیکنم با این تعدد نظرات کسی بتونه چیزی رو به خودش تحمیل کنه . هدف اینه مجموعه ای از تجربیات دوستان گلچین بشه .نقل قول:
زیاد سخت نگیرید :46:
....
چرا ، ارتفاعش اگر 80 بگیری بلند میشه . عرض کردم اگه 100 سانتی مد نظر داری همون 70 سانت ارتفاع مناسبه . ضمن اینکه مقداریش هم صرف کف و از بالا زیر نوار پنهون میشه و میتونی خالی بزاری و علنا شما 60 سانت ارتفاع آب داری .نقل قول:
MaziarB
سلام من آكواريم رو هنوز روي ابعادش مشكل دارم! ميخوام بين 90تا 100 واسه طولش(اگرچه قبلا 80سانتي داشتم و اون هم بزرگ بود) واسه عرضش 40 تا 50 و ارتفاع 70تا 80(كه اين بلند نيستش؟) اين ابعاد پيشنهاد دوستان همينجا بوده . روي ارتفاع و عرضش مشكل دارم!
عرض 35 هم برای تانک 100*70 میتونه متناسب باشه .
ضمن اینکه در نظر بگیر شما آزادتری ! چون اول تانک رو میسازی بعد پایه رو . باید همه چیز رو به جایی که واسه تانک در نظر گرفتی بسنجی .
در مورد خالی کردن و جابجایی و ... نگرانی نیاز نیست . جابجا کردن یک تانک نهایتا هرچند سال 1 بار ! انجام میشه و نشدنی نیست .
برای سیفون کردنش هم ضمن احترام به نظر ایرانی عزیز نیازی به رسیدن دستت به کف تانک و ... نمیبینم . شما با انواع لوازم سیفون دست ساز و غیردست ساز به کف تانک دسترسی داری. ( البته نه اینکه دستتون با کف تانک نیم متر فاصله داشته باشه ! در اون صورت برای تزیین به مشکل بر میخوری )
در مورد نکته آخری که دوستمون اشاره کرد واقعا جدی بگیرید ... بهتره اول از تانک کوچیکتر شروع کنی و کمی که با تجربه تر شدی اونوقت انتخاب های بهتری داری ...
بله رفیق منم عرض کردم دونستن تجربه دیگران بسیار مفیده البته اگه به دخالت تبدیل نشه.نقل قول:
اجرای نظر دیگران به جای نظر ما چیزی جزء تاسف و دلگیر شدن نداره!:10:
مگه اینکه بخواد واقعا امتحان کنه!!!!
خانواده ی ما که تو یک خونه به سر می برن نظرات شون با هم متفاوته! ولی چون خانواده ایم با هم کنار می یایم!
خیلی هم باید سخت گرفت! چون بحث هزینه و اعصاب اشخاص درمیونه :46:
سلام دوستان!
پایه آکواریومم آمادس!(ارتفاع 80)
فقط میخوام بدونم که به نظرتون MDF روش بزنم یا که خرج داخل آکواریوم کنم؟
چون چند جا رفتم قیمتای 90-120-150 دادن!
دوس دارم بیشتر ماهی های خوبی بگیرم!
همین خوبه دوستان؟
مرسی!
من یه جا خوندم که نوشته بود : هیچ وقت از آب یه آکواریوم دیگه نریزید تو آکواریوم خودتون ؛ حتی نوشته بود وقتی میخواید ماهیا رو بندازید تو آکواریومتون اول با پلاستیک بزاریدشون تو آکواریوم تا هم دما شن بعد با تور اونا رو بگیرد و بندازید تو آکواریومتونو آب آکواریوم مغازه رو نریزید تو آکواریومتون .نقل قول:
سیکل ازت به دوره ای گفته میشه که تو اون دوره آب به شرایط ایده آل میرسه و باکتری های مفید تولید میشن و آب حالت متعادل و با ثبات پیدا میکنه .
میشه این سیکل رو با یسری مواد یا حتی در مواردی محصولات بیولوژیکی و یا حتی با اضافه کردن آب یه آکواریوم سیکله شده و قرار دادن 2 تا ماهی زبرا برای مدتی طی کرد .
...
ماهی ها سلیقه ای و بستگی به علاقمندی و کششت به گونه ای خاص داره . بگو تا بگم ! :27:
بعد اینکه ماسه و اینا رو باید بزارم بجوشن بعد بریزم تو آکواریوم ؟
بله . یه آکواریوم نه ! آکواریومی که به سلامتش یقین دارید .نقل قول:
مطلبی رو که خوندید برای پایین آوردن ریسک انتقال بیماری ( بیماریهای پوستی و انگلی که یکی از دلایلش شن و ماسه یه تانک هست ) پیشنهاد شده .
اون روشی که ذکر شده زیاد برای اضافه کردن ماهی جدید به تانک مناسب نیست ! یجور رفع مسئولیته ! :46:
شما برای اضافه کردن ماهی جدید باید یه قرنطینه داشته باشی و ماهی رو چند روزی نگه داری و ...
حتی اگر اینطور دقیق هم نباشی باید برای منتقل کردنش ماهی رو تو یه تانک کوچیک یا طلی بزاری ( با آب خودش ) و بعد کم کم به فواصل زمانی مناسب آب تانک اصلی رو به مقادیر مختلف ( 20% .... 40% و... ) به سطل اضافه کنی که ماهی مشکلی نداشته باشه ...
اما برای سیکله شدن :
آب رو نریزید ... عرض کردم ، یکی از دکورهای تانک بدون مشکل یا فیلترش یا کربن اکتیوی که داخل فیلتر هست رو میتونید اضافه کنید .
البته باکتری آماده هم به فروش میره تو فروشگاه های ماهی و آکواریوم ( البته نه همه جا ) :10:
---------- Post added at 06:53 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
نقل قول:
بـــــــــــــــــــه بــــــــــــــــــــــهـ مبارکه ! :27:
راستش نظر منو بخوای چون جاش اون کنج هستو وسط معرکه نیست MDF هم نرفتی تو کارش نرفتی !
بیشتر به دکور داخلی و Background و .. برس و مــــــــــــــــــــــــ اهیـــــــــــــــا !
یه ماهی هست خیلی بانمکه
سفیده اسمش یادم نیست
فکر کنم لجن خوار
سلام من روی خرید پایه و زیری واسه آکواریوم مشکل دارم؟! چی بخرم؟ بخوام سفارش نجاری بدم 40-50تومن درمیاد،
کسی اضافی نداره؟
کت فیش ( یا به قول شما لجن خوار ) سفیدش رو ندیدم تا حالا .نقل قول:
نهـــــــــــــــــایتش شوکولاتیش رو دیدم !
عسکی چیزی ازش داری ؟
داداش لجن خوار که سفیدش زیاد هست..تو انواع و اقسام رنگ ها من لجن خوا ردیدم :31:نقل قول:
سلام
کسی آدرس آکواریوم فروشی های اهواز رو داره؟
سلام!نقل قول:
چه عجب!بهتریناشون:
نمو-جفت فروشگاه رفا
شارک-پاشاژ نظامی
شارک-پایین قیصریه
بازار بزرگ هم هست!طبقه 2
بازم در خدمتم!:31: