اوزیل رسماً به مادرید پیوست !
Official Announcement : Mesut Ozil to play for Real Madrid
Printable View
اوزیل رسماً به مادرید پیوست !
Official Announcement : Mesut Ozil to play for Real Madrid
خبر رسمی: اوزیل به رئال مادرید پیوست
سایت گل- به گزارش سایت اختصاصی باشگاه رئال مادرید، مسوت اوزیل، ستاره جوان تیم وردربرمن و تیم ملی آلمان به این تیم پیوست.
بازی های درخشان اوزیل در جام جهانی موجب شد تا باشگاه های زیادی از جمله رئال مادرید و اینتر به دنبال به خدمت گرفتن او باشند اما باشگاه برمن علاقه ای به از دست دادن او نداشت.
با این وجود به دلیل اینکه تنها یک سال دیگر از قرارداد اوزیل با باشگاه آلمانی باقی مانده بود و اونیز حاضر به تمدید قرارداد نشده بود، مسئولان باشگاه برمن برای اینکه او را در تابستان آینده به راحتی از دست ندهند، سرانجام با انتقالش به رئال مادرید موافقت کردند.
رئالی ها ابتدا برای خرید این بازیکن پیشنهادی 5 میلیون یورویی ارائه دادند اما روز گذشته مبلغ پیشنهادی شان را تا 14 میلیون یورو افزایش دادند.
البته پیشنهاد اینتری ها برای خرید اوزیل به مراتب بهتر بود اما با توجه به علاقه این بازیکن به حضور در رئال، به پیشنهاد نرآتزوری پاسخ منفی داد.
هنوز در مورد رقم دقیق قرارداد این بازیکن 21 ساله خبری منتشر نشده است.
کد:http://www.goal.com/iran/news/3367/%D9%86%D9%82%D9%84-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA/2010/08/17/2074893/%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%B3%D8%AA
خوب متاسفانه یا خوشبختانه اوزیل به مادرید پیوست
تسلیت و تبریک رو با هم میگم
واقعا نمیفهمم چه نیازی به خرید اوزیل بود
----------
ویرایش
قرار داد 6 ساله و با مبلغ 15 میلیون
به نظر منم نیازی به خریدش نبود !
به اوزیل نیازه انصافا!
کانالس تو بازی با بایرن توپ به پاش نخورد اصلا!
رافائل هم انگار خوزه خیلی بهش اطمینان چندانی نداره...(و شاید بره)
کاکا هم که طبق معمول، مصدوم!
پس کی میخواد هافبک تهاجمی بازی کنه تو تیم؟!
+
البته بیشتر از هافبک تهاجمی، به مهاجم نیاز بود!
آخه کدوم تیم با دوتا مهاجم میتونه یه فصل رو بگذرونه؟!
امیدوارم یه مهاجم بگیرن..
+
این خبر اومدن اوزیل هم خبر جالبی برا مطبوعات شایعه ساز بارساییه که 1-2 هفته پیش شایعه کرده بودن که اوزیل تا 1-2 روز دیگه میشه بارسایی!
(عمرا کسی بتونه با پرز تو نقل و انتقالات رقابت کنه! عمرا!)
واقعا اصلان نيازي نداشت...كي ميخواد اين رئال به بقيه فرصت بده...فوقش كاكا 6ماه نتونه بازي كنه...واقعا بايد واسه 6ماه همچين بازيكني و جاش ميخريد؟؟؟
كلا ديگه رسما با دست چكش داره بازي ميكنه....بالاي 300ميليون دلار فقط بازيكن ميخره ولي جام نميگيره....همه ميگن فرصت بيدين....فرصت واسه جوون هاس....نه تيمي كه فصل قبل 250 ميليون پول خريد بازيمن ميده بهتر از اينا ازش انتظار ميره...
خوب من با این پست مخالفم دلایلمو هم میگمنقل قول:
اول اینکه ما تو پست هافبک هجومی به اندازه کافی مهره داشتیم
کاکا , وندرفارت , کانالس , گرانرو پست تخصصیشون بود
و پدرو لئون هم میتونست تو این پست بازی کنه
تو این 3-4 ماهی هم که کاکا مصدوم بود به نظر من اون مهره های بالا میتونستن جاشو پر کنند و با رفع مصدومیت ریکاردو دوباره خود کاکا به ترکیب باز میگشت
اما حالا.....
کانالس که دیگه بعیده بهش بازی برسه , یه مدت نیمکت نشینی , افت , فروش با یه قیمت ارزون به یه باشگاه دیگه و خاموش شدن یه ستاره
ون در فارت که با هم تعصبش به باشگاه باید بره
گرانرو هم که مهره کاستیا بود همینطور
بین کاکا یا اوزیل هم یکی ....
اصلا از این خرید راضی نیستم
یه مدافع میگرفتیم من خیلی بیشتر استقبال کردم
واقعا الان مو میخواد چه جوری ترکیب بچینه؟
من هر جوری که فکر میکنم میبینم خیلیها به یه نیمکت نشین محض تبدیل میشن
اگه فروش نداشته باشیم ترکیب اینطوری میشه:
----------------------------- کاسیاس / آدان / دودک-------------------------------
مارسلو/درنته ---------آلبیول/کاروالیو-------- پپه/ گارای ---------- راموس / آربلوا
---------------- آلونسو / لاس / گاگو ----------- خدیرا / دیارا----------------------
رونالدو ----------- کاکا/وی دی وی/ کانالس / گرانرو / اوزیل------------دیماریا/ لئون
----------------------------------بنزما/ هیگواین -------------------------------------
---------
به نظر من دیارا و گرانرو و وی دی وی باید فروخته بشن
با وجود دوری 3 تا 4 ماهه کاکا از میادین + با توجه به افت نسبتا زیاد کاکا به نسبت زمانی که در میلان بازی میکرد و هم چنین شرایط سنی کاکا این خرید رئال به نظر منطقی و مناسب میرسه.نقل قول:
واقعا نمیفهمم چه نیازی به خرید اوزیل بود
ضمن اینکه خوبه که رئال فقط به دنبال ابر ستاره ها نباشه و خرید های این تیم در پیش فصل جدید نشان از ذهنیت جدید حاکم بر این تیم داره . ( بازیکنانی مثل و خدیرا و کانالس و دی ماریا و همین اوزیل و تا حدودی لئون با توجه به سنشون از امیدهای آینده رئال به شمار میان ) .
باشگاه هایی مثل چلسی بیشتر به اوزیل نیاز داشتن.
حق اون باشگاه ها خورده شد : دی
خوب جواب شمارو تو پست بالا دادمنقل قول:
در ضمن من اوزیل یا دی ماریا رو ستاره میدونم
بازیکن گمنام که نیستن
آقا خداییش به گرانرو امید داری؟!نقل قول:
خوب من با این پست مخالفم دلایلمو هم میگم
اول اینکه ما تو پست هافبک هجومی به اندازه کافی مهره داشتیم
کاکا , وندرفارت , کانالس , گرانرو پست تخصصیشون بود
و پدرو لئون هم میتونست تو این پست بازی کنه
تو این 3-4 ماهی هم که کاکا مصدوم بود به نظر من اون مهره های بالا میتونستن جاشو پر کنند و با رفع مصدومیت ریکاردو دوباره خود کاکا به ترکیب باز میگشت
اما حالا.....
چه کاری این بشر کرده که شما میگی میشد ازش استفاده کرد؟!
لئون هم سمت راسته...با سانت هایی هم که داره، میتونه خیلی کمک کنه...
کانالس هم به نظر یخورده جووون(یا بهتر بگم، کم تجربه) میاد که بخواد بشه هافبک تهاجمی تیم...باز این اوزیل یه جام جهانی رو تجربه کرده...
میمونه کاکا و رافائل..که گفتم اینا رو...خوزه به رافائل اعتقاد نداره و کاکا هم نیستش فعلا...
پس ما چطور قراره بازی کنیم؟!
اصلا قبول ندارم!نقل قول:
کانالس که دیگه بعیده بهش بازی برسه , یه مدت نیمکت نشینی , افت , فروش با یه قیمت ارزون به یه باشگاه دیگه و خاموش شدن یه ستاره
ون در فارت که با هم تعصبش به باشگاه باید بره
گرانرو هم که مهره کاستیا بود همینطور
بین کاکا یا اوزیل هم یکی ....
من فقط یه چی در این مورد میگم...
بنزما اومد، همه گفتن هیگواین سوخت...اینطور شد؟!
یا همین رافائل وقتی کاکا اومد!
و کلی مثال دیگه..بازیکن اگه خب باشه، خودش رو نشون میده...
ضمن اینکه بازیکنایی مثه کانالس، خرید های اینده دار هستن نباید انتظار داشته باشیم که از همین الان فیکس بشه!(هر چند اگه خوب باشه، فیکس هم میشه)
فروش که باید داشته باشیم...نقل قول:
اصلا از این خرید راضی نیستم
یه مدافع میگرفتیم من خیلی بیشتر استقبال کردم
واقعا الان مو میخواد چه جوری ترکیب بچینه؟
من هر جوری که فکر میکنم میبینم خیلیها به یه نیمکت نشین محض تبدیل میشن
اگه فروش نداشته باشیم ترکیب اینطوری میشه:
----------------------------- کاسیاس / آدان / دودک-------------------------------
مارسلو/درنته ---------آلبیول/کاروالیو-------- پپه/ گارای ---------- راموس / آربلوا
---------------- آلونسو / لاس / گاگو ----------- خدیرا / دیارا----------------------
رونالدو ----------- کاکا/وی دی وی/ کانالس / گرانرو / اوزیل------------دیماریا/ لئون
----------------------------------بنزما/ هیگواین -------------------------------------
اما شما به این فک کن که تیم قراره تویه کلی مسابقه بازی کنه...بلاخره این بازیکنا(بازیکنا اصلی) هم خسته میشن دیگه..
نمیشه که بین تیم اول و تیم دوم هم زمین تا آسمون فرق باشه! میشه؟!
گرانرو اوایل فصل خیلی خوب بازی میکرد ...رفته رفته افت کرد ! اخه این فصل فقط راست بازی میکرد در حالی که پست تخصصیش وسطه !
اما در مورد کانالس اون تازه 19 سالشه ... و به نظرم نیمکت نشیتی و بازی کنار کاکا و رافائل کلی پخته و با تجربش میکنه و با نیمکت نشینی راحت کنار بیاد ! با با گلالکسی یه پاس پشت پا انداخت واسه هیگواین انصافا قشن بود و منو یاد پاس گوتی به زیدان تو بازی با سویا مینداخت ... من مطمئنم از کانالس یه گوتی در میاد + اخلاق خوب !
اما اوزیل به نظرم چند تا بازی خوب تو جام جهانی اصلا ملاک خرید یه بازیکن نیست ! اصولا بازیکنای بوندسلیگا تو لیگای دیگه خوب بازی نمیکنن ! نمونش همین متزلدر ! یا بالاک ! بالاک تیم ملی آلمان با بالاک جلسی زمین تا اسمون فرق داره !
وندروارت هم تو بوندس لیگا یکی از بهترین هافبکها بود ولی میبینیم تو اسپانیا افت کرد ( البته من واقعا سبک بازی + جنگندگی و تعصبشو دوس دارم )
حالا که اوزیل خریداری شده به نظرم بهتره گرانرو از تیم بره ! تا ترافیک کمتر بشه و تو یه تیم دیگه رشد کنه !
سلام
یه سوال داشتم
پارسال نیستروی به صورت قرضی رفت هامبورگ یا نه ؟
راجع به گرانرو باید چند تا نکته رو بگمنقل قول:
اول اینکه پست تخصصیش جائی نبود که پارسال بازی کرد
دوم اینکه شما مورینیو رو با پلگرینی مقیسه میکنی؟
قطعا مورینیو میدونه از هربازیکنی چه بازی ای بگیره
سوم اینکه سال اول بازیش در رئال بود
حتی زیدان هم نتونست سال اول با شرایط رئال کنار بیاد و خودشو هماهنگ کنه
خوب به نظر من با این شرایط دیگه فرصتی به کانالس داده نمیشه و افت میکنه
من توقع ندارم که فیکس باشه(تواناییشو هم نداره) اما میخوام یه 20 بازی ای حداقل در طول فصل انجام بده
واسه سمت راسته هم که مهره زیاد داریم
راستی شما از کجا میدونی خوزه به رافا اعتقاد نداره؟
این صحبتها خیلی آشناست من قبلا یه جا خوندم دی:نقل قول:
تو یه فروم دیگه دی:
------
ویرایش:
خیر دی:
نیستلروی فروخته شد
سلام
صادقانه بگم دلم نمی خواست اوزیل بارسلونا پیداش بشه. شایعات جالب نبود اما روزای قبل با خبرا حسابی امیدوار شدم که اگرم جایی بره رئال اینتر ... خواهد بود. فارغ از بحث تاکتیکی به نظر من بازیکن توانایی نمیاد. البته پیشگو نیستم یا باهاش مشکلی ندارم که بنویسم فلان میشه. شاید متفاوت نشون داد و درخشید. به هر حال مبارکتون باشه.
امیدوارم حالا که اوزیل میاد رئال در تیم مورینیو فیکس باشه
نگرانشم
امیدوارم جزو اون بازیکنایی که در رئال خراب شدن نباشه
دخالت نباشه ها...
ولی با وجود بازیکنی مثل کاکا فکر نکنم واسه اوزیل تو ترکیب اصلی رئال جایی واسه فیکس بازی کردن باشه...
فکر کنم خود رئالی ها هم قبول داشته باشن که به اوزیل نیاز چندانی نداشتن...به نظرم خرید اوزیل فقط و فقط جنبه رقابتی با سایر تیم ها داشت نه جنبه فنی...
مثلا خرید فابرگاس، با حضور ژاوی، چه فایده ای واسه بارسا داره؟ جواب اینه، وقتی تیم میخواد تو چند رقابت با هم شرکت کنه، نیاز به سیستم چرخشی داره.
تازه اوزیل بازیکن جوانی هست. ما زمان کاپلو سه تا بازیکن خریدیم، گاگو، دیارا، هیگواین! که الان هیگواین بسیار عالی هست! شخصا از دیارا هم خوشم میاد و فکر میکنم باید بمونه. گاگا ( معروف به گاگول ) هم بهتره بره تو شموشک بازی کنه!
هرچه ستاره بیشتر جذابیت تیم هم بیشتر خوش حال شدمنقل قول:
خبر رسمی: اوزیل به رئال مادرید پیوست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عجیبه توی گل اصلا راجع به این بازی هیچی نگفته بود حتی توی بخش باشگاه رئال!
تنها عکس یافت شده از بازی ...تازه این هم خود سایت رسمی باشگاه زده بود....
آقا من یه دو ، سه سالی بود که این بازیکن رو ندیده بودم.....دلم براش خیلی تنگ شده یود....جووانی داس سنتوس.....زمان افت رونالدینیو مطرح شد.بعدش هم یه دفعه گذاشت رفت تاتنهام و از اونجا قرضی رفت دسته ی پایین تر.انصافا اگر قدر خودش رو بدونی جای پیشرفت زیاد داره.
عزیز من شما اینا رو درباره خوزه میگی و میدونی، بعد میای از خرید اوزیل انتقاد میکنی؟!نقل قول:
راجع به گرانرو باید چند تا نکته رو بگم
اول اینکه پست تخصصیش جائی نبود که پارسال بازی کرد
دوم اینکه شما مورینیو رو با پلگرینی مقیسه میکنی؟
قطعا مورینیو میدونه از هربازیکنی چه بازی ای بگیره
من به شخصه حتی اگه بگه 1 هافبک دفاعی دیگه بگیریم(با وجود داشتن 5 تا!)، میگم حتما نیاز داره تیم!
شک نکن خوزه میدونه داره چی میکنه...
با این وجود، به نظرم به اندازه کافی به گرانرو فرصت داده شده!(یه چی تو مایه ها درنته در مقایسه مثلا با مارسلو!) اما نتونسته خودش رو نشون بده..اما باز باید دید تو تیم مورینیو چیکار میکنه...
اینم مثه قبلی..نقل قول:
خوب به نظر من با این شرایط دیگه فرصتی به کانالس داده نمیشه و افت میکنه
من توقع ندارم که فیکس باشه(تواناییشو هم نداره) اما میخوام یه 20 بازی ای حداقل در طول فصل انجام بده
واسه سمت راسته هم که مهره زیاد داریم
شما آخرین مصاحبه خوزه(بعد همین بازی با لیژ) رو بخونید لطفا...:
I cannot bring Ozil's and Canales' progress to a standstill. I hope the latter continues to have the same mentality he's showcased so far. Everyone says wonders about him and I like him very much. He will enjoy many minutes of playing time on this team if he doesn't change
(من خودم هم به شخصه عجیب هم به کانالس و هم به لئون خیلی امیدوارم...البته آیندشون نه امسال...به نظر من، خریده های جوون و کم نام و نشون تر ِ امسال، بهتر از خریدهای معروف اما سن بالاس! به آینده این تیم خیلی میشه امید داشت)
دقیقا...یه جام و 10تا بازی که نیست!نقل قول:
مثلا خرید فابرگاس، با حضور ژاوی، چه فایده ای واسه بارسا داره؟ جواب اینه، وقتی تیم میخواد تو چند رقابت با هم شرکت کنه، نیاز به سیستم چرخشی داره.
بازیکنا نابود میشن خو اگه بخوان همش بازی کنن!
حوب من با اینکه اولش مخالف بودم اما الان تقریبا قانع شدمنقل قول:
بیشتر هم به خاطر این پست
محتوای مخفی: نقل قول
گزارش روز: اوزیل هشتمین آلمانی رئال،جانشین فان در فارت می شود؟
سایت گل- مسعوت اوزیل، ستاره ترک تبار آلمانی را باید بازیکن جدید باشگاه رئال مادرید دانست؛ بدین ترتیب نام اوزیل به عنوان هشتمین خرید آلمانی باشگاه مادریدی ثبت شد و نام او درکنار سامی خدیرا، دیگر خرید آلمانی رئال ثبت شد.
با خریداری اوزیل،اکنون نام بازیکنانی که در پست مشابهی بازی می کنند، بیشتر از حد نیاز شده است.مورینیو پیش از این 4 بازیکن برای این پست را در اختیار داشت که عبارتند از کانالس، گرانرو، کاکا ( که در دسامبر و یا ژانویه به زمین بازخواهد گشت) و فان در فارت.
این بدان معناست که با آمدن اوزیل، احتمال جدایی ستاره هلندی از رختکن رئال به مراتب پررنگ تر از قبل شده است.
البته رافائل فان در فارت در طول رقابتهای پیش فصل فرصت کافی برای نمایش توانایی هایش در اختیار داشت ولی خود فان در فارت هم می داند که با آمدن اوزیل، کار برای او سخت تر خواهد شد. فان در فارت در طول تمرینات روزهای گذشته رئال به طرز محسوسی نگران می نمود و حتی برای دقایقی با مورینیو به صحبت پرداخت.
فصل گذشته این ستاره هلندی، با آمدن کاکا شرایط مشابهی را پشت سرگذاشت و سران باشگاه رئال نام او را در لیست بازیکنان فروشی تیمشان قرار داده بودند. البته در آن زمان که همسر فان در فارت با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کرد و مشغول انجام دوره های درمانی در شهر مادرید بود، رافائل ترجیح داد تا به فکر جدایی از رئال نباشد تا همسرش دوره های درمانی اش را در شهر مادرید به پایان برسانند. در آن زمان،مسئولان باشگاه مادریدی به تصمیم ستاره هلندی شان احترام گذاشتند ولی اکنون به نظر می رسد که اوضاع تغییر کرده است. همسر رافائل بهبود یافته و هیچ موضوعی روند جدایی از رئال را متوقف نخواهد کرد.
علاوه بر آن تیمهای متعددی در آلمان خواهان جذب او هستند و خود فان در فارت هم به خوبی می داند که با آمدن اوزیل ، دیگر جایی برای او در رختکن رئال وجود ندارد.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/18/2075521/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%84-%D9%87%D8%B4%D8%AA%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%B4%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF
فان در فارت:با آمدن اوزیل،از رئال نمی روم
سایت گل- رافائل فان در فارت، ستاره هلندی باشگاه مادریدی در دیدار دوستانه مقابل استاندارد لیژ خوش درخشید و تک گل تیمش در این دیدار را به ثمر رساند. او در صحبتهایی در پایان این دیدار، احتمال جدایی اش از رختکن باشگاه مادریدی پس از خریداری مسعوت اوزیل را رد کرد و در این رابطه گفت:« بدون شک من می مانم.خبر جدایی ام از رختکن رئال دراین فصل را تکذیب می کنم.»
ستاره هلندی ادامه داد:« کسی به من نگفته که می بایست به فکر جدایی از رئال باشم. مربی تیم به ما گفت که می بایست به دنبال حضور بیشتر در ترکیب تیم باشیم و این برای من خیلی خوب است.می خواهم در رئال بمانم.»
فان در فارت در ادامه با اشاره به اهمیت جذب مسعوت اوزیل گفت:« خریداری اوزیل برای من مشکلی نیست؛ چرا که من می بایست برای حضور در زمین مسابقه در پست تخصصی ام بجنگم. این کاملا طبیعی است، ما در رئال مادرید بازی می کنیم.راستش را بخواهید به بازی کردن در کنار بازیکنان باکیفیت عادت کرده ام و همین کار را انجام خواهم داد.اکنون اوزیل و کانالس رقبای من هستند و بعد هم کاکا به جمعمان اضافه خواهد شد.نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا به ترکیب تیم راه بیابم و مطمئن باشید برای تیم به میدان خواهیم رفت.»
این ستاره هلندی پس از تک گلی که در دیدار مقابل استاندارد لیژ به ثمر رساند، شادی چندانی نکرد و در توضیح این موضوع گفت:« گل زیبایی بود ولی این دیدار، دیداری دوستانه بود و چندان اهمیت نداشت.»
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/18/2075808/%D9%81%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7-%D8%A2%D9%85%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D9%85
تو سایت باشگاه 15 عکس از بازیه دیشب هست !نقل قول:
تنها عکس یافت شده از بازی ...تازه این هم خود سایت رسمی باشگاه زده بود....
نتایج دیدارهای دیشب فوتبال اروپا: تساوی رئال و شکست تاتنهام
سه شنبه شب دیدارهای مختلف رسمی و غیررسمی در سرتاسر اروپا برگزار شد.
سایت گل - در تنها دیدار دوستانه سه شنبه شب، تیم رئال مادرید در دیدار دوستانه ای مقابل استانداردلیژ بلژیک به کسب یک نتیجه تساوی رضایت داد. در دقیقه 12 این رافا فان در فارت بود که برای رئال گلزنی کرد و در دقیقه 76 بنتکه گل خورده را جبران کرد تا بازی به تساوی کشیده شود.
در دیدارهای مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا نیز نتایج زیر به دست آمد:
مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا
* زنیت سنت پترزبورگ 1-0 اوسر
گل: کرژاکوف (3)
* دینامو کیف 1- 1 آژاکس آمستردام
گلها: گوسف (66) برای دینامو کیف و فرتاگن (57) برای آژاکس
* روزنبورگ 2- 1 اف سی کپنهاگن
گلها: اورسن (23) و انریکسن (57) برای روزنبورگ و گرونکائر (84 ) برای اف سی کپنهاگن
* اسپارتا پراگ 0- 2 زیلینا
گلها: سسائی (51) و اوراوک (73)
* یانگ بویز برن 3- 2 تاتنهام
گلها: لولیچ (4) و بین ونو (13)، هوچستراسر (29) برای یانگ بویز و باسونگ (42) و پاولیچنکو (83) تاتنهام
مرحله مقدماتی لیگ اروپا
* آریس سالونیکی 1- 0 آستریا وین
گلها: روئیس (90)
* بشیکتاش 2-0 اچ جی کی هلسینکی
گلها: هیلبرت (35) و کوارشما (66)
2010/8/18کد:http://www.goal.com/iran/news/1826/%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/2010/08/18/2075796/%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D8%A8-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7%D9%85
میهایلوویچ: دیداری سخت مقابل والنسیا داریم
این مربی میخواهد تیمش در حملات عالی کار کند و مالک توپ باشد.
سایت گل - سینیشا میهایلوویچ، مربی فیورنتینا گفته تیمش میتواند مقابل والنسیا نمایشی عالی داشته باشد. فیورنتینا در این دیدار دوستانه استوان یوتیچ و آدم لیاییچ را نخواهد داشت.
مربی سابق کاتانیا شاید گائتانو دیآگوستینو، خرید جدید باشگاه را در پست بازیساز به میدان بفرستد تا خلاء این دو را پر کند.
او میگوید دیدار سختی پیش روست: «مقابل والنسیا انتظار دارم 80 دقیقه بازی باکیفیت ببینیم، تیم ما در زمینه حفظ توپ بهتر شده باشد و در حمله هم عالی کار کنیم. میخواهم دفاع من کاملا متمرکز باشد و تمام تیم به عنوان واحدی یکپارچه عمل کند.
مطمئن هستم که نمیبازیم، و فکر میکنم میتوانیم به تهدیداتی که در زمین وجود خواهد داشت پاسخ بدهیم. امیدوارم تمام بازیکنان را به زودی در تیم خود داشته باشم، فعلا هر بار یکی از بازیکنان خود را به دلیلی از دست میدهیم. اما در آغاز فصل میخواهم تیمم بتواند بهترین نمایش لیگ را داشته باشد.»
او درباره دیآگوستینو میگوید: «به او نقش هافبک پشت مهاجمان را میدهم. او تجربه بسیاری دارد و چیزهایی که از او میخواهیم را درک میکند.»
دو تیم، چهارشنبه شب در اسپانیا به مصاف هم میروند.
2010/8/18کد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/08/18/2075854/%D9%85%DB%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C%D9%84%D9%88%D9%88%DB%8C%DA%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D9%88%D8%A7%D9%84%D9%86%D8%B3%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%85
والنسیا بدون ویا و سیلوا دیگه چی می مونه ازش:41:نقل قول:
میهایلوویچ: دیداری سخت مقابل والنسیا داریم
یه تیکه از مصاحبه مسعود اوزیل با as:
Q: Why was this signing so complicated if you wanted to come to Real Madrid from the start ?
A: My desire was to play for Real Madrid, but I am sad to leave a club like Werder Bremen. It’s a team that has given me the opportunity to make an important leap in my career. So it’s a bittersweet moment, but I’m happy.
متن کامل مصاحبه:
محتوای مخفی: link
گفتگویی متفاوت با اوزیل:اگر فوتبالیست نبودم، دی جی می شدم
ستاره ترک تبار تیم ملی آلمان در نهایت روانه باشگاه رئال مادرید شد.
سایت گل- مسعوت اوزیل، ستاره آلمانی و ترک تبار باشگاه وردربرمن روز سه شنبه به عنوان خرید جدید مادریدی ها به رختکن سانتیاگو برنابئو پیوست. این در حالی است که چندی پیش مجله رسمی باشگاه وردربرمن گفتگوهای ویژه ای را با بازیکنان این تیم در آستانه آغاز فصل 11- 2010انجام داده است؛ هر چند اوزیل در نهایت از رختکن این تیم آلمانی جدا شد ولی این مجله منتشر گردید و اوزیل در این گفتگوی خواندنی بخشی از مسائل زندگی شخصی اش را با خوانندگان در جریان گذاشته است؛
* چه موضوعی در جام جهانی تو را بیش از هر چیز دیگری تحت تاثیر قرار داد؟
- بدون شک، شادی زندگی در آفریقا
* برای اولین بار در کدام استادیوم از بازیکن فوتبالی درخواست امضا کردی؟
- در ورزشگاه پارک استادیون شالکه
* یک فوتبالیست حرفه ای چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
- پاسخ دادن به این سوال سخت است: تکنیک، خلاقیت و احترام
* اگر فوتبالیست نمی شدی، به سراغ چه شغلی می رفتی؟
- دوست داشتم دی جی باشم.
* هیجان انگیزترین سفری که در زندگی ات داشتی به کجا بود؟
- به ترکیه
* برنامه تلویزیونی مورد علاقه ات چیست؟
- سریال " دو مَرد و نیم"
* اگر به تو اجازه دهند که کار واقعا احمقانه ای را انجام دهی، چه کار می کنی؟
- نقش جکی چان در یکی از فیلمهای اکشن اش را بازی می کند
* چه غذایی را اصلا دوست نداری؟
- گوشت خوک را
* شعار تو در زندگی چیست؟
- همیشه صادق و سالم باشم
* عادتهایت در زندگی شخصی چیست؟
- خانواده ،دوستان و سینما
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
عکس های تست پزشکی
برائیدا: انتقال زلاتان به میلان ممکن است
مدیر فنی روسونری در صحبتهایی دربها را به روی زلاتان باز کرده است.
سایت گل- آرئیدو برائیدا،مدیر فنی باشگاه میلان اشاره بسیار روشنی نسبت به خرید احتمالی باشگاهش داشته است و اعلام کرده که سران روسونری به دنبال جذب زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم بارسلونا هستند
در حالی که تنها یک فصل از حضور زلاتان در رختکن بارسا می گذرد، صحبتهای متعددی از احتمال بازگشت ایبرا به فوتبال ایتالیا به گوش می رسد.
برائیدا در گفتگو با کوریره دلوسپورت در این رابطه گفت:« ایبراهیموویچ به میلان؟ ممکن است. آمدن ایبراهیموویچ به میلان ممکن است ولی این تنها به خود او بسته نیست و به تمام مسائل و موارد متصل به او (یعنی بارسلونا، میلان و خود بازیکن) بستگی دارد.این کار به آن سادگی که به نظر می رسد، نیست ولی ممکن است.»
برائیدا در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش برای به خدمت گرفتن یک مهاجم،می بایست یک فوروارد به فروش برساند. او ادامه داد:« ما زلاتان را بخوبی می شناسیم. او بازیکن باکیفیتی است و انتقال او به میلان انتقال بزرگی خواهد بود. مشکل اینجاست که ما در حال حاضر 4 یا 5 مهاجم داریم و اگر قرار باشد ایبرا به سن سیو بیاید، می بایست یکی از این بازیکنان را به فروش برسانیم.»
مدیر فنی میلان در ادامه صحبتهایش تلاش برای خریداری مارتین کاسرس که فصل گذشته به صورت قرضی در یووه توپ می زدرا رد کرد و گفت:« احتمال پیوستن کاسرس به رختکن تیم ما صفر است. »
2010/8/19کد:http://www.goal.com/iran/news/1833/%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7/2010/08/19/2077531/%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%B2%D9%84%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
نتایج دیدارهای اروپایی: پیروزی مقتدرانه برمن در نبود اوزیلسایت گل- تیم اوساسونای اسپانیا در هفتمین بازی پیش فصل خود مقابل وایادولید شکست خورد. در این بازی که چهارشنبه شب انجام شد، اوساسونا با نتیجه 1-0 به حریف باخت. خوزه آنتونیو کاماچو سرمربی اوساسونا در این بازی به بازیکنان اصلی خود استراحت داده بود و بیشتر از یاران ذخیره و جوان استفاده کرد. جواد نکونام در این بازی به میدان نرفت، اما مسعود شجاعی 75 دقیقه در ترکیب اوساسونا حضور داشت.
دیشب همچنین دیدارهای دوستانه ای نیز در اروپا برگزار شد که در مهمترین آنها، والنسیا توانست با دو گل فیورنتینا را از پیش رو بردارد.
سایت گل- چهارشنبه شب 5 دیدار از دیدارهای مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا برگزار شد که در مهمترین دیدار وردربرمن توانست مقابل سمپدوریا به پیروزی مقتدرانه ای دست یابد. در دیگر دیدارهای مهم نیز سویا با یک گل مغلوب براگا شد و بازل و هاپوئل تل آویو نیز مقابل حریفانشان به برتری دست یافته و یک دیدار نیز با تساوی خاتمه یافت.
دیشب همچنین دیدارهای دوستانه ای نیز در اروپا برگزار شد که در مهمترین آنها، والنسیا توانست با دو گل فیورنتینا را از پیش رو بردارد. به نتایجی که در دیدارهای چهارشنبه شب به دست آمد توجه کنید:
مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا
چهارشنبه (18 آگوست)
* بازل 1- 0 اف سی شِریف
گل: استوکر (54)
* براگا 1- 0 سویا
گل: ماتئوس (62)
* پارتیزان بلگراد 2- 2 آندرلشت
گلها: کلئو (58) و لسیاکس (65، گل به خودی) برای پارتیزان بلگراد و ژیلت (53) و ژوهانس (66) برای آندرلشت
* ردبولز زالسبورگ 2- 3 هاپوئل تل آویو
گلها: پوکریواک (28) و والنر (67،پنالتی) برای ردبولز و انیئاما (3،پنالتی) ، سحر (44) و شچتر (53) برای هاپوئل تل آویو
* وردربرمن 3- 1 سمپدوریا
گلها: فریتس (50)، فرینگس (67،پنالتی) و پیتزارو (69) برای وردربرمن و پاتزینی (90) برای سمپدوریا
دیدارهای دوستانه
چهارشنبه (18 آگوست)
* اوساسونا 0-1 وایادولید
گل: کایه (84)
* المپیاکوس 0-0 دپورتیوو لاکرونیا
* والنسیا 2-0 فیورنتینا
گلها: سولدادو (71) و آدوریس (77)
* اتلتیکو مادرید 0-1 اسپورتینگ خیخون
گل: سانگوی (82)
2010/8/19کد:http://www.goal.com/iran/news/1826/%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7/2010/08/19/2077449/%D9%86%D8%AA%D8%A7%DB%8C%D8%AC-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%AA%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%84
شکست دیگر برای اوساسونا در غیاب نکونام
آخرین بازی تدارکاتی اوساسونا قبل از آغاز فصل جدید لالیگا روز یکشنبه 31 مرداد مقابل سوسیه داد خواهد بود.
2010/8/19کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/08/19/2076983/%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%B3%D9%88%D9%86%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%BA%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%86%DA%A9%D9%88%D9%86%D8%A7%D9%85
تو روزنامه مارکا نوشته که اوزیل گفته بارسلونا مبلغ بسیار بیشتری رو پیشنهاد کرده بود ... ولی اون مادرید رو انتخاب کرده!!
تلاش روسل برای بازگرداندن کرایوف
سایت گل- سندرو روسل، رئیس جدید باشگاه بارسلونا بار دیگر نهایت تلاشش را به کار گرفت تا با یوهان کرایوف اسطوره هلندی باشگاه آشتی کند ولی اسطوره هلندی حاضر به شنیدن پیشنهاد روسل نشد.
رادیو کاتالونیا در گزارشی به این نکته اشاره کرد که روسل از کرایوف خواسته تا بار دیگر به سمت خود بعنوان رئیس افتخاری باشگاه بازگردد.
این در حالی است که پس از روی کار آمدن سندرو روسل و با صحبتهای او در مورد اینکه پست "ریاست افتخاری" هرگز وجود خارجی نداشته، اسطوره هلندی و رئیس افتخاری باشگاه بارسا تصمیم گرفت تا از سمت افتخاری اش کناره گیری کرده و حتی مدالها و نشانهای ریاست افتخاری اش را باز پس داد.
شنیده می شد که روسل سه هفته پیش هم بار دیگر برای بازگرداندن کرایوف تلاش کرده بود ولی این اسطوره 63 ساله باز هم درخواست او را رد کرده بود.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1835/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7/2010/08/19/2077329/%D8%AA%D9%84%D8%A7%D8%B4-%D8%B1%D9%88%D8%B3%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%DA%A9%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88%D9%81
دوستان کسی میدونه چه شماره ای برای اوزیل در نظر گرفته شده ؟؟؟
احتمالا با رفتن ممد دیارا 6 میرسه به لاس ! 10 هم اوزیل میگیره .. البته احتماله اینا !
شاید علاقه ای که اوزیل به رئال داشته باعث شد که خداییش با ملیغ کم به رئال بره.نقل قول:
امیدوارم امسال رئال با مورینیو بشه همون رئال سابق.
دروغه...نقل قول:
آخرین مبلغی که بارسا پیشنهاد داده بود 12 میلیون بود...
بارسا پول اضافه نداره به کسی بده..
بله......ایشون جزو سهام دارهای بزرگ بارسا هستن........احترام بگذارید :31:نقل قول:
عزیز من این رو با توجه به مشکلات مالی که باشگاه در حال حاضر باهاش دست و پنجه نرم میکنه گفتم...نقل قول: