نه اصلا. نه اين كه دوست نداشته باشم ولي نه وقتش هست نه حس و حالشنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
Printable View
نه اصلا. نه اين كه دوست نداشته باشم ولي نه وقتش هست نه حس و حالشنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
تو كه گفتي من عاشق ورزشم
پس چي شد ؟
عرض كردم كه دوست دارم ولي وقتش نيست. در ضمن من ورزش ميكنم. فوتبال. شنا . بدن سازي و..نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
دوست داری چه کاره بشی؟
مديريت رو دوست دارم. شايدم حسابدار شدم. ولي در كل كار دولتي رو دوست دارم
وقتي من روي صندلي نشستم
اولين سوالي كه از من مي پرسي چيه؟
راستسي چرا كس ديگه اي بجز من سوال نمي پرسه؟
به موقعش ازت ميپرسم.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
بقيه تو كفش موندن
دوستان ديگه كسي سوالي نداره؟ امروز روز اخرمه ها.... از فردا ساعت 2 بعد از ظهر behrooz ميشينه رو صندلي
من يه سوال بپرسم بعد:
اميدوارم تكراري نباشه!
تا حالا ضايع شدي؟ اگه آره چه حالي بهت دست داد؟ چي كار كردي بعدش؟
سلام دوستان
من از امروز روي صندلي داغ هستم
منتظر سوالهاي شما
بهروز
خيلي كم. ولي زياد ادما رو ضايع ميكنم. من هر وقت ضايع ميشم حرصم ميگيره دوست دارم طرفمو خفش كنم. ولي عكس العمل خاصي نشون نميدم.نقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
خوب اين اخرين پاسخم بود و از اين به بعد طرف سوالاتون بهروز هستش. گود باي
من همون سوالهامو مي خوام بازم بپزسم ولي از شما:
دوست دارين وقتي مردين بعده 120 سال رو سنگ قبرتون چي بنويسن؟
بنویسن ینجا کسی خوابیده که همه را دوست داشت ولی بعضی ها اون را دوست نداشتند
1-نظرت درباره عشق
2-به شانس اعتقاد داري؟
3-به فال اعتقاد داري؟
4-چجوري با پي سي ورلد اشنا شدي؟
5-دوست داري يه روز مدير پي سي ورلد بشي؟ و اگه اره فكر ميكني به اين خواستت برسي؟
ای بابا سعید جان دست گزاشتی رو نقطه ضعف من . من تاحالا تو این چند سالی که از خدا عمر گرفتم چند بار عاشق شدم .نقل قول:
1-نظرت درباره عشق
اولین بار به طور جدی عاشق یک دختر فرانسوی شدم که با هم رفته بودیم چند روزی مسافرت . در ان چند روز من یادگرفتم که میشه عاشق بود ولی قصد بد هم نداشت . الان هم که اون رفته دنبال زندگی خودش . متاسفانه بعضی از دختر ÷سر ها با کارهاشان ابروی عشق را برده اند
نه کاملا . این شانس هم از اون کلماتی است که اصلا نمیشه توضیحش داد . چون اصلا وجود نداره .نقل قول:
2-به شانس اعتقاد داري؟
نه اصلا .نقل قول:
3-به فال اعتقاد داري؟
کاملا اتفاقی . از طریق هفته نامه کلیک . یادمه یک نرم افزار معرفی کرده بود و سریال نامبرش را هم نوشته بود . و منبع ان را همنقل قول:
4-چجوري با پي سي ورلد اشنا شدي؟
پی سی ورلد معرفی کرده بود . من هم کنجکاو شدم به سایت سر بزنم . و افتادم توی چاه .
هر کسی دوست داره مدیر بشه . ولی من دوست دارم اگه یک روز وضع مالی ام خوب شد از این سایت حمایت مالی کنمنقل قول:
5-دوست داري يه روز مدير پي سي ورلد بشي؟ و اگه اره فكر ميكني به اين خواستت برسي؟
این سایت با اینکه 30000 نفر عضو داره ولی هنوز خیلی کمه . و باید تبلیغات گسترده ای صورت بگیره تا همه با این سایت اشنا بشن .
تا نظر شما چی باشه
1-نظرت درباره اين جمله چيه؟
زندگي چون قفسي است
قفسي تنگ پر از تنهايي
وچه خوب است لحظه غفلت آن زندان بان
بعد از آن هم پرواز...
2- تا به حال تو پي سي ورلد كسي رو از خودت رنجوندي؟ اگه اره بعد ازش معذرت خواستي؟
3-چه مساله اي يا چيزي تو زادگاهت هست كه باعث افتخارت ميشه؟
4-در مورد امضات يكم توضيح بده؟ از كجا اورديش و اينكه گذاشتيش تو امضات چه معني رو ميخواي برسوني؟
5-در مورد قهرماني بارسلون بهت تبريك ميگم در اين باره هم كمي صحبت كن
6-تنفر رو تو زندگيت چجوري معني ميكني؟
اول باید بگم سعید جان سوالهایی که می پرسی خیلی جالبه . شما عقلت از سنت بیشتره . من خوشحالم که با شما دوستم .
درباره سوال اولت باید بگم که روح ازادی طلبی در نهادهر کسی نباشه باید بره دکتر .
مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ....... من هم خیلی وقتها احساس دلتنگی عجیبی دلم را میگیره که فقط با دعا کردن و نماز خواندن برطرف میشه . مطمعنم که شماهم لذت عبادت را چشیدی دوست من و می دانی من چی میگم . گاهی اوقات از دست این دنیا دلم میگیره .
در مورد سوال دومت باید بگم که بله . ولی با عذر خواهی از دلش در اوردم .
من با اینکه سن زیادی ندارم ولی تا دلت بخواهد دور از خانواده زندگی کردم . حداقل 5 سال . در این مدت قدر غیرت و شجاعت مردم دیاری که در ان زندگی میکنم را فهمیدم . البته منظورم این نیست که بقیه اینطور نیستند . همه جا ادم خوب هست .
ولی پیامبر اکرم می فرماید دوست داشتن وطن نشانه ایمان است . سعید جان شما دوران جنگ را تجربه نکردی چون هنوز به دنیا نیامده بودی . در دوران جنگ دیار من خیلی چیزها را ثابت کردند . ولی الان در فقر و هزار مشکل دیگه زندگی می کنند . این را از من بپذیر که مردم مناطق مرز نشین حق زیادی به گردن اون کشور دارن . یادم میاد وقتی که بچه بودم در دوران عملیات مرصاد سال 1366 بود که من با خانوادم به خاطر جنگ مدتی در تهران زندگی کردیم . من یک بار رفتم نان بخرم . و نانوا وقتی متوجه لهجه من شد به من نان نداد و کلمه ای به زبان اورد که من را یاد دوران برده داری در امریکا انداخت . در حالی که اگر در اینجا کسی بدونه یک غریبه یا مسافر به کمک احتیاج داره حتما بهش کمک میکنه . امتحانش هم مجانی است . پدرم از گزشته ها تعریف میکنه و میگه در زمان گزشته مردم این دیار به خاطر اینکه کی نقش میزبان را برای مسافرین کربلا بازی کنه و انها را به خانه اش ببرد و از انها پذیرایی کنه با هم دعوا می کردند .
به امید روزی که ایران باز هم در دنیا حرف اول را بزند
در مورد امضا هم باید بگم که این عکس را در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیداش کردم . اگه دقت کنی معصومیت خاصی تو چشمهاش است . من همیشه دنبال همچین دختری هستم . پیداش هم کردم ولی از قفس پرید . دومی هم که ارم تیم محبوب من بارسلونا است . که اکسال بدجوری حال ریال مادرید را گرفت . امشب هم که قهرمان اروپا میشه و .....
البته من همیشه این تیم را دوست دارم چه ببره چه ببازه . این تیم تبحر خاصی در کشف استعداد ها داره . مثل همین رونالدو
رونالدینهو و مسی و... در چند سال اخیر اکثر بازیکن های سال اروپا و جهان از این تیم بودند .
در مورد تنفر هم باید بگم که من بیش از همه از کسی بدم میاد که توانایی کمک به مردم را داشته باشه ولی این کار را نکنه .
من خودم قربانی این فکر غلط چند بار شده ام . و همیشه سعی می کنم به دیگران کمک کنم . و برای این کار هم منتظر نمی مانم که اون کمک بخواهد . چون اگر قبل از اینکه اون بگه کمک تو کمکش کنی ارزش بیشتری داره
و حالا یک خاطره از دوران خدمت
یک روز من داشتم میرفتم اسایشگاه گروهان که یک سرباز جلوی من را گرفت و گفت : سرگروهبان من از دست اینجا خسته شدم میخواهم فرار کنم . دیگه تحمل ندارم . شما میگی چه کار کنم . من هم بهش گفتم که مبادا فرار کنی .
تو گروهانی که هستی هر کاری که بهت محول کرده اند را به طور کامل یادبگیر طوری که کسی نتوانه ازت ایراد بگیره . اون وقت ببین اوضاع چه خوب میشه . بهش گفتم دو هفته به خودت سختی بده و بعد راحت باش .
چند وقت گذشت و دوباره اون سرباز جلوی من را گرفت و از من تشکر کرد و گفت که راهنمایی شما کارساز بوده . من اون روز از این که دیدم اون سرباز فکر فرار از سرش بیرون رفته و مشکلش حل شده احساس غرور کردم .
شما هم اگه از دستتون میاد به دیگران کمک کنید حتی اگه با حرف زدن باشه .
بهروز جان ممنون شما به من لطف داري.
1- بزرگترين عيبي كه تو سعيد رونالدو ديدي؟
2- بزرگترين حسني كه تو بهروز ديدي؟
3-يه بيت شعر كه تو زندگيت سرمشق قرار دادي؟
4-گناهي كه هرگز بخشودني نيست؟
5-چه چيزي اگه از دست بره ديگه برنميگرده؟
اقا بهروز سلام
اگه اجازه بديد منم يه سوال بپرسم؟
اگر يكبار ديگه متولد بشي باز هم همين شيوه زندگي رو دنبال ميكني كه الان هست؟
ضمنا سعيد_رونالدو عزيز خواستي بياي اصفهان من در خدمتم حتما پيغام بده.
دوستان چون ديدم اين تاپيك داره ميشه صفحه خصوصي من و بهروز و هيچ كسي بهش سر نميزنه به سرم افتاد اين طرحو اجرا كنم.
براي نشستن رو صندلي داغ اوليت با كساني هستش كه زياد به اين تاپيك سر ميزنن و سوال ميپرسن. و همچنين اگه لينك صندلي داغ رو هم تو امضاتون بذاريد بهتره. با تشكر.
راستش من هنوز شما را ندیدم که ببینم عیب داری یا نه؟ من اصلا حواسم به عیب های دیگران نیست . اگه هنر کنم عیب های خودم را رفع کنم خیلیه .نقل قول:
1- بزرگترين عيبي كه تو سعيد رونالدو ديدي؟
شاید تسلیم نشدن در برابر مشکلات و علاقه داشتن به انجام کارهای سخت . همین باعث شده که دوستهای تنبلم کمتر پیشم بیاننقل قول:
2- بزرگترين حسني كه تو بهروز ديدي؟
مزن بر سر ناتوان دست زور که روزی درافتی به پایش چو مورنقل قول:
3-يه بيت شعر كه تو زندگيت سرمشق قرار دادي؟
مایوس شدن از رحمت خداوندنقل قول:
4-گناهي كه هرگز بخشودني نيست؟
عمر - پولی که بدون گرفتن رسید به یک ادم بی معرفت بدی - تیری که از تفنگ شلیک بشه - حرفی که از دهان در بیایدنقل قول:
5-چه چيزي اگه از دست بره ديگه برنميگرده؟
سلام اقا محسننقل قول:
اقا بهروز سلام
اگه اجازه بديد منم يه سوال بپرسم؟
اگر يكبار ديگه متولد بشي باز هم همين شيوه زندگي رو دنبال ميكني كه الان هست؟
باید بگم که من از سوالهای تخیلی خوشم نمی اید . هیچ انسانی تا حالا دوبار زندگی نکرده که بخاد به این سوال جواب بده .
بهتره همین یکبار را درست زندگی کنیم . من از دست همین یکبارش خسته شده ام وای به حال بار دوم .
پیشنهاد خوبیهنقل قول:
دوستان چون ديدم اين تاپيك داره ميشه صفحه خصوصي من و بهروز و هيچ كسي بهش سر نميزنه به سرم افتاد اين طرحو اجرا كنم.
براي نشستن رو صندلي داغ اوليت با كساني هستش كه زياد به اين تاپيك سر ميزنن و سوال ميپرسن. و همچنين اگه لينك صندلي داغ رو هم تو امضاتون بذاريد بهتره. با تشكر.
خیلی قدیمی بود سعید جان
یادمه زمانی که در مقطع راهنمایی درس می خواندم مدیر مدرسه مان این عکس را دست من دید و انرا پاره کرد
سلام.
با اجازه منم چند تا بپرسم .
1-در کدام محله ی کرمانشاه زندگی می کنی؟
2- اگه یه بار دیگه به دنیا بیای دلت می خواد اهل چه کشوری باشی؟
3-تا حالا شده از دست یکی از مدیرای پی سی ورلد حرصی بشی؟
1.خیابان ارشادنقل قول:
سلام.
با اجازه منم چند تا بپرسم .
1-در کدام محله ی کرمانشاه زندگی می کنی؟
2- اگه یه بار دیگه به دنیا بیای دلت می خواد اهل چه کشوری باشی؟
3-تا حالا شده از دست یکی از مدیرای پی سی ورلد حرصی بشی
2. ایران را از همه جا بیشتر دوست دارم
3. بله شده . مخصوصا از دست اونی که چراغ خاموش میاد
دوستان توي اين تاپيك چه خبره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووكمن جان پست شماره يكو بايد ميخوندي. اينجا صندلي داغه. هر هفته يه نفر ميشينه روش و بقيه هر سوالي داشتن ميپرسن ازش/ الانم بهروز رو صندليه
سلام
تا حالا ضايع شدي؟اگه آره بعدش چه كار كردي؟
تا حالا دل كسي رو شكستي؟اگه آره بعدش چي كار كردي؟
الان عاشقي؟
اگه قرار باشه يه شعر به عشقت تقديم كني چه شعريه؟
بزرگترين ضدحالي كه تو زندگيت خوردي تا حالا چي بوده؟
فعلا اينا رو بگو تا بعد.
كوير جان ممنون از سوالاي قشنگت خودتو اماده كن اگه وقت داري نفر بعدي تو هستي كه بشيني رو صندلي
تا دلت بخاد ضایع شدم . بعضی وقت دعوا کردم و بعی وقت ها تحمل کردم
اره . ولی بعدش معذرت خواستم .
کویر جان کسی که میگه عاشق نیستم دروغ میگه . من هم یک نفر را دوست دارم امیدوارم اول شما به عشقت برسی بعد من .
راستش تا حالا به این فکر نکرده بودم .نقل قول:
اگه قرار باشه يه شعر به عشقت تقديم كني چه شعريه؟
اگه بهش برسم بهش میگم
کاش معشوقه از عاشق سر میخواست تا هر بی سر و پا نشود یار کسی
تحمل ادمهای بی ارزش در دوران سربازینقل قول:
بزرگترين ضدحالي كه تو زندگيت خوردي تا حالا چي بود
عجب صندلی داغیه! انقدر داغه که نشیمنگاهم داره حسابی میسوزه!!!!! جالبه!! ایول سعید رونالدو
نقل قول:
نوشته شده توسط moh3en62
ممنون از شما دوستان عزيز كه به بنده محبت داريد. ولي براي اين تاپيك بهروز جان بيشتر از من زحمت كشيدننقل قول:
نوشته شده توسط ashkanbuffon
وايييييييييييييييييييييي :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
باشه من حرفي ندارم! :blush:
سلام
اول مرسي از دعاي خوبت. :rolleye:
حالا سوال:
چيزي هست كه خيلي ازش بترسي؟
چه دعايي هميشه ورد زبونته؟
وفتي دلت مي گيره چه چيزي با خودت زمزمه مي كني؟
خنده دارترين جكي كه تا حالا شنيدي؟
يه ضرب المثل بنويس!
تكه كلامت چيه؟
اينا رم بگو تا بعد !!!!!!!!!!! :blush:
من از ادم هايي كه بدون فكر كار مي كنند مي ترسمنقل قول:
سلام
اول مرسي از دعاي خوبت.
حالا سوال:
چيزي هست كه خيلي ازش بترسي؟
چه دعايي هميشه ورد زبونته؟
وفتي دلت مي گيره چه چيزي با خودت زمزمه مي كني؟
خنده دارترين جكي كه تا حالا شنيدي؟
يه ضرب المثل بنويس!
تكه كلامت چيه؟
اينا رم بگو تا بعد !!!!!!!!!!!
خدايا مرا محتاج ادم نامرد نكن
دعاي عمن يجيب ....
يادش بخير در زمان خدمت تكيه كلام من اين بود : هي حمال
اخه سرباز زياد زير دستم بود حرف هم گوش نمي كردن كه...
پس جك و ضرب المثل چي؟ :blush:
نكنه تكراري بود سوالم؟ :blink:
ضرب المثل
مادر دختر را ببين ، دخترش را بگير .
اصل اين ضرب المثل به زبان كردي است
در مورد جك هم چون نمي خواهم كه به كسي توهين بشه بي خيال شو
چند تا سوالم من بپرسم با اجازه
من نگویم که مرا از قفس ازاد کنید قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید
برداشتت از این شعر چیه؟
2.دوست داری بدونی کی میمیری با نه؟
حالا فرض کن دکتر گفته تا 6 ماه بیشتر زنده نیستی چه کارایی میکنی؟
3.حیوونا را دوست داری یا نه؟
اگه اره برای یه بچه گربه ملوس گرسنه بیشتر دل میسوزونی یا یه ادم ژنده پوش درویش مسلک کنار خیابون
نظرت در مورد ف ی ل ت ر شکن چیه؟