دوست عزيز ممنون كه تذكر دادي اما اين مادربورد مال حدود دو سال پيشه و من الان مي خوام يدونه P5WD2-E Premium بخرم.نقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
Printable View
دوست عزيز ممنون كه تذكر دادي اما اين مادربورد مال حدود دو سال پيشه و من الان مي خوام يدونه P5WD2-E Premium بخرم.نقل قول:
ببين عزيز قويترين اين سه تا هست بترتيب ببين كدومش رو حال مي كني دوتاي اولي خيلي بهترن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز کیفیت ساخت مادربورد های MSI خیلی پایین تر از Asus هست و P4P800SE هم (به خصوص مدل SE چون کاراییش بالاتر از بدون SE هست :happy: ) در زمان خودش و در رده 865PE ها حداقل یکی از بهترین هاستنقل قول:
ببين قويترين مدل 865ُPE
MSI 865PE Paltinume هست كه خودمم دارمش و با هر مادربردي در رده 875 هم قويتره امتحان كردم
مدلهاي MSI بايد آپديت بشوند تا خوب كار كنند بعدشم همه مدلهاش خوب نيستند
متاسفانه بحث ها فقط بر اساس مادربوردهای خود اشخاص صورت گرفته ... بهتره که مدل های مشابه انواع مختلف مادربوردها از نظر فنی با هم مقایسه بشن ...
من با مقايسه برندهاي بجاي مدلها مخالفم اما تقريبا تمامي مادربوردهاي اي ام دي ساپورت سويو (soyo) از هم ردهاي ديگرش امتياز بالاتري گرفته و از مدل هم رده گيگا يا ام اس اي ماكزيمم 5000 تومان گرانتر بوده.
قبلا گيگا ميخريدم براي كيفيت عالي و آواژنگ اما الان سويو ميخرم براي كيفيت برتر و فونيران
من هم در جاهی دیگه شنیدم که Dfi از همه بهتره ولی من جایی ندیدم که این مادر برد رو بفروشن و قیمت ها رو ندارم.
ابن موضوع كه كدوم مادربورد از نظر ساختار یا Performance بهتر هستش joke :D جک هست چون با وجود پیشرفت امروزی تمام چیپست ها و به قول شما ic ها همه از غول های تکنولوژی مثل Intel,SIS,VIA تولید میشوند ودر اختالف سرعت میان دو مادربرد هم رده در سنگین ترین کار گرافیکی بیشتر از دو FPS نیست تفاوت میتونه در کیفت کانکتور ها و طراحی برد ها باشه که اون هم 70 درصد یکسان هست مثل کانکتور ها که %90 مال شرکت Foxcon هست مادربرد در ایران فقط بر میگرده به خدمات وگارانتی که من فقط asus رو پیشنهاد نمیکنم چون remark i هستش و Grade c محسوب میشه من فقط میگم آواژنگ Gigabyteچون هر سیستمی آسمبل کردم هر موقع مادربرد به مشکل خرده برام عوضش کردن و تو تست هایی از قبیل Overclock حرف نداره .
خوب شما هم كه كلي ميخواين بگين گيگا خوبه اينهم پذيرفته نيست!نقل قول:
نوشته شده توسط Apachi
اگه بتون بگم كه يه بورد سالم رو آواژنگ به بهانه ي اينكه شكسته هس پس اورد چي ميگين؟!
دوست عزيز من با اين حرفت مخالف هستم.دليل نمي شه كه چون آواژنگ گيگا رو گارانتي مي كنه از بقيه بهتره.بايد به عرض برسونم كه الماس يكي از بهترين گارانتي ها مي باشد كه ايسوز رو گارانتي مي كنه.در مورد پرفرمانس هم بايد بگم كه من ايسوز رو بيشتر از گيگا قبول دارم.نقل قول:
نوشته شده توسط Apachi
راجع به اين يه مرجع بدي خيلي خوب ميشه چون بعضا تا 270 تومن بابت اينها ميدننقل قول:
نوشته شده توسط Apachi
من خودم Asus رو بيشتر از Giga قبول دارم بشرطي كه كيفيتش تضمين شده باشه.
در مورد بحث باید بگم که من دلیل منطقی اوردم شما می تونید بگید Asus یا حتی Giga چیپست می سازد یا حتی ترانزیستور؟ یا می تونید بگید برای چیپست 86pe اینتل میشه ده مدل برد طراحی کرد؟ با تمامی این بحث ها Gigabyte از نظر تکنولوژی به خاطر بایوس Award که همه می دون از Phonix خیلی بهتره و تکنولوژی هایی مثل CIA: CPU Intellgent Accelertor و MIB :Memory Intellgent Booster , Smart Fan Control ,...این تکنولوژی ها به ورژن های 3 رسده شما هنوز میتونی معادله برای آنها در ASUS پیدا کنی؟پس ASUS در تکنولوژی و Performance هم اقب تر است.Gigabyte محصول Grade A تایوان هست , asus در ایرانی حتی با پشتی بانی الماس چینی.
آپاچی جان مزاح می فرمایند چون شرکت ایسوس دومین شرکت کامپیوتری و اولین شرکت سخت افزاری در سال 2005 در تایوان شناخته شد و شرکت اول هم ترند مایکرو شد که در ضمینه ی تولید نرم افزار امنیتی کار می کنه. در ضمن مادربورد خودم ایسوس تایوانی هست. تازه اگه گیگا بهتر بود تو سایت های تست سخت افزار هم اول می شد. ایسوس عالی نیست ، معرکه است.
دوست خوبم من گفتم تو ایران هنوز هم میگم ASUS ها در داخل ایران هم چینی هستند .ولی در اروپا و امریکا فرق میکنه.نقل قول:
نوشته شده توسط XFXForce
منبع شما در تست چيست سايت هاي تبليغاتي ؟ بزرگترين سايت
منبع شما در تست چيست سايت هاي تبليغاتي ؟ بزرگترين سايت Hardware Benchmarking بهتره یک سری هم به بزرگترین سایت تست سخت افزار دنیا بزنی.سایت که حتی همان asus شما اگر در آن عدد بابا بیاره روی پک محصولش چاپ میکنه مثل Asus Radeon 9550 .
خوب اگثرا چينين گيگا هايي كي ميد اين تايوان هم دارن بازم چينين!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Apachi
آپاچی جان ایسوس من A8n32 Sli Deluxe هست و تو تایوانی بودنش شک نکن در مورد اول بودنش هم برای سوکت 939 فکر نمی کنم شما هم شک داشته باشید چون در همه ی سایت ها از جمله Pcworld و Tomshardware اول شده است.
بابا مايه دار!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط XFXForce
ببخشید MSI چطوره ؟؟
MSI بهتره یا Giga یا Asus ؟؟؟
شما کدومش رو توصیه میکنید ؟؟؟
کاش کسی از ترفداران ASUS دلیل علمی می داد مثل Bios یا حداقل کسی به من معادل تکنولوژی های Gigabyte رو در ASUS به من نشون می داد به خدا نه ASUS مال بابای من هستش نه Gigabyte دلیل علمی بیارید منه هم و خیلی ها که مثل من فکر میکنند asus بخرند خواهش میکنم دلایل بازاری و غیر علمی نیارید . مادربوردی های از گیگا دید که Made in china روی بردش باشه ولی من هرچی asus دیدم Made in china بوده.
کافی در داخل بایوس مادربرد های gigabyte دکمه های CTRL+F1 رو بزنید بایوس وارد Pro Mode میشه انوقت هست معنای امکانات و تکنولوژی رو می بنید. این رو حتمآ تست کنید .
این معماري تمام مادربرد های بر مبناي جیپست 865PE هستش آیا کمپانی می تونه خارج از آین معماری برد طراحی کنه؟
منظور من تکنولوژی ها بایوس در Gigabyte این هاست
CIA-MIB-SFC ,..
ایا می توانید معادل آن هار در asus نام ببرید.
:blush:
اخه سونی هم چینه جدیدا مگه دلیل بد بودنه؟
چون کارگر ارزونه تو چین اونجا تولید میشه ولی تحت نظرن
دوست عزيز فرمايش شما كاملاَ درسته معماري و مدار چيپست ها تعريف شده هست و شركت هاي سازنده مادربورد هم از اين استاندارد تعريف شده استفاده مي كنن.بنا براين نه شركت گيگابايت و نه ايسوز نمي توانند نوآوري در زمينه نقشه مدار چيپست داشته باشن.اما دليل برتري محصولات يك شركت نسبت به ديگري تفاوت ابزار و قطعات و حتي طراحي(مانند خازن ها و آي سي ها و مقاومت ها و حتي سيم كشي هاي الكترونيكي) استفاده شده در مادربورد است.نقل قول:
نوشته شده توسط Apachi
الان بعضي از مادربرد گيگا با ايسوز از هر لحاظ مشابه اما قيمت ايسوز پايين تره.
خوب وقتي 2 جنس مشابه هم مگه آدم مغز خر خورده بره گروني رو بخره!
يكي از دوستان در صفحات اول نمودار فروش جهاني رو گذاشته بود و ايسوز اول بود. دليل نميشه چون در كشور ما گيگا فروش بيشتري داره بهتر باشه. البته فروش پايين مادربورد ايسوز در ايران به مسائل جانبي مربوط مي شه نه كيفيت.
دوست خوبم در این موارد هم باز به یک جا میرسیمنقل قول:
نوشته شده توسط amin_metal1370
آیا 70 درصد کانکتور ها رو Foxconn نمی سازه .مواردی مثل خازن هم که خیل مهم نیستند حتی مهران کیت هم توانایی ساخت خازن را در بالاترین کیفیت داره .
بعدش من گیگا رو گفتم به خاطر تکنولوژی های که در داخل بایوس دار دوست دارم مثل MIB ,SMART FAN CONTROL آیا Asus با بایوس Phonix هم در سطح بایوس Award سفارشی گیگا هستش؟ چه امکانتی در بایوس Asus می بینید؟
:blink: :blink: من اگر بخوام تکنولوژی های به کار رفته در مین های ایسوز رو بگم تاپیک صفحه کم میاره :happy: :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Mahsoon
در مادر بورد های ایسوز QFan Contorol وجود داره Crash Free Bios وجود داره که خیلی بهتر از دو بایوس هست Asus C.P.R داره Asus Hyper Patch و Ai Nos و......
يك D.O.T و Core cell ام اس اي مي ارزه به همه تكنولوژيهاش مخصوصا اين جديده VIIV
دوست خوب tomshardware رو قبول داري؟
عزیزم کو عکس؟؟ من که چیزی نمیبینم
مادربرد ايسوز به خاطر داشتن تكنولوژي هاي برتر و داشتن گارانتي معتبر و استانداردهاي بين المللي نه تنها در ايران بلكه در اغلب كشور هاي دنيا بالاترين سطح فروش و خدمات را دارا مي باشد
توي تستها مخصوصا توي بازي Msi اوله
من ميخوام در مورد اين مساله كه دوستان ميگن مادر بردهاي ايسوز به درد نميخوره چون ساخت چين هستن صحبت كنم
اگه احيانا اشتباه مي گم دوستان اصلاح كنن
من يه مادر برد گيگا گرفتم حدود 3 ماه پيش با گارانتي آواژنگ كه رو جعبش نوشته شده بود ساخت چين!
جالبه بدونين چند ماه پيش بين چين و تايوان دعوا بود كه تايوان مستقل باشه يا نه .كه چينيا گفتن تايوان جزو چينه و كشوري به نام تايوان وجود نداره
من فكر كنم كالاهايي كه تو تايوانم توليد ميشه روش ميزنن ساخت چين.
ببينيد الان يه سري از سي پي يو ها و هارد ها هم تو چين ساخته ميشه .و ساخت اينا تكنولوژي و دستگاههاي پيشرفته اي مي خواد.چه تو آمريكا توليد بشه و چه تو چين هر دو از يه دستگاه بيرون ميان. .پس فرقي نميكنه اينا تو آمريكا توليد بشه يا تو چين .
حرف آخر اين كه اگه اينتل يا هر شركت ديگه اي روي جعبه محصولش توليد اون محصولو تو يه كشوري مثل چين تاييد مي كنه . پس جاي بحث براي هيچكسي نميمونه
يه چيزي هم اضافه كنم كه دو تا از اقواممون دو تا مادربرد گيگا گرفتن كه بعد يه مدت هر دو مادر برد بر اثر يك نوع بيماري كه فكر كنم مختص مادر بردهاي گيگاست دار فاني رو وداع گفتن!!!
گيگا قبلنا خوب بود ولي الان در جا زده .شايد بعدا خوب شه
من به شخصه ايسوز رو يه برند معتبر و با محصولاتي مرغوب ميدونم و الارقم اينكه گيگا تو بعضي محصولاتش .بازم تاكيد مي كنم تو بعضي محصولاتش ضعيف عمل كرده ولي بازم ميشه بهش اعتماد كرد
مثل اينكه اينتل از اي ام دي عقب افتاد ولي الان با core 2 dou جبران كرده
خيلي حرف زدم .ببخشيد
لطفا از پستهای صد تا یه غاز بپرهیزید...
من كه گفتم اگه اشتباه ميگم بگيد
من نظر خودمو گفتم
فكر كنم منظور m654 اينه كه برو سر اصل مطلبنقل قول:
نوشته شده توسط loyal280
آقاي ميراج به من ميگي اصل مطلب تو اين تاپيك چيه؟ :cool:نقل قول:
نوشته شده توسط Mirage
من گيگا بايت رو بخاطر پشتيباني خوب آواژنگ به بقيه ترجيح مي دم
شما که گفتید تو بازیها ام اس آی اوله میشه لطفا بنچمارک بگذارید.
اینم بنچمارک من که میگم ایسوس اوله.
البته برا اینتله ولی برای ای ام دی 939 هم رو دست ASUS A8N32 SLI Deluxe Gaming نیست.
XFXForce عزیز بنچ مارکت رد هست چون MSI توش نیست چون برای AMD حرف اول رو می زنه