اینو میگی ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
eeeeee دکمه توشه. من فکر کردم دکمه رو در آوردن. آخه توش مشکی بود فکر کردم خالیه.
آقايون اين گوشي قيمتش تو امارات همون 600 تومنه يا بيشتره لطفا راهنمايي كنين ممنون
اگه پولشو نداری بخری دیگه چرا اینقدر زور میزنی؟ همه این مشابهاتی که گفتی سره هم 4 تا گوشی شد کدومشون این همه امکاناتو یجا داره؟
من نمی دونم دلیل این همه بد گویی از یه شاهکار چیه؟
قیمت امروز:
مجتمع پایتخت - 1.050.000 تومان - نقره ای
کجاش؟ زیر همکف یا طبقه اول ؟نقل قول:
با سلام و تبریک بابت میلاد امام رضا و این تاپیک جدید
قیمت گوشی تو اهواز یک میلیون و چهارصد هزار اومده بدون گارانتی
دوستان چرا فقط نقره ای این گوشی موجود هست
این گوشی تصوری دیگه ازش داشتم با تصاویری که ازش داشتم آنچنان بزرگ نیست در حدود 500 تا 600 هزار ارزش خرید دارد .
دوستان کاور گوشی قابل تعویض هست ؟:8::10:
ان هشت فقظ نارنجی و سبز
یکی از معایب گوشی به نظر بنده جنس بدنه ی گوشی هست که فلزی هست چون با کمترین فشاز و خوردن به وسایل دیگه خراش بر میداره و با این وضع نیاز به کاور خاصی داره .:8::10:
نه بابا برام ده جا قیمت گرفتن کمتر 2900 درهم نبوده میشه حدود 900 تومن .نقل قول:
گروه خبری GSM:گوشیC7 نوکیا بدون گارانتی و با قیمت 760 هزار تومان وارد بازار ایران شد.
از امکانات این گوشی می توان به صفحه نمایش Amoled با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ ،
حافظه داخلی 8 گیگابایتی ، دوربین 8 مگاپیکسلی و سیستم عامل Symbian^3 اشاره کرد.
پس مطمئنا n8 كمتر از 900 نمياد .
اینم قسمت هایی از پرسش و پاسخ دوستمون در سایت موبایلستان که این گوشیو خریده اند.فکر کنم برای اطلاع رسانی به دوستانی که قصد خرید این گوشی را دارند خوب باشه و بتونه کمکشون کنه.با تشکر ازnimeyedigar
1/در مورد صداي زنگ خور گوشي بگو كه چطوري هست بلنده؟؟؟ مثلا به صداي g900 ميرسه؟؟؟ آخه گوشي هاي هوشمند سوني اريكسون همه صداشون خيلي كم هست. مثلا تو ترافيك يا صداي زياد صداي گوشي مشخص هست؟!!
صدای گوشی خیلی خوبه من تا بحال با صدای گوشی n97 مشکل داشتم ولی با این نه ، خیلی واضح و بلنده
2/در مورد تايپ اس ام اس چطوريه؟؟ سريع تايپ ميكنه ميشه پشت فرمون يا بيرون در عين راه رفتن يه دستي تايپ كرد مثل يه گوشي معمولي؟؟ كيبوردش بزرگه؟!!! مثل ان 97 هست؟!!
کیبورد نداره ،ولی سریع عمل میکنه صفحه اش خیلی روونه
3/فضاي اس ام اس كه بايد نامحدود باشه؟!!
999 تا سیو میکنه ، میشه بیشترش هم کرد
4/برنامه همراه بانك ملت رو داخلش بريز ببين نصب ميشه كار ميكنه؟!!!
نمیدونم نریختم چون با موبایل کارای بانکی نمیکنم ، ولی امتحان میکنم براتون چشم
5/كاركرد فلش چطوريه خوبه؟؟ البته كاربرد فلش براي اين خوبه كه فلش مموري كسي رو وصل كني فايلي بريزي تو گوشي يا چيزي رو اجرا كني.
فلش رو وصل کردم خوب کار میکنه ولی دوستان میگن بستگی به سرعت انتقال فلش هم داره
6/حسگر حرکتی گوشی خوبه؟آخه تو ویدئوهای مقایسه با آیفون دیدم که آیفون تا گوشیو می چرخونی صفحه هم می چرخه ولی n8 اولا باید بیشتر بچرخونیش و دوما یکمی delay داره.
حسگر حرکتیش خوب کار میکنه هر کی نوشته بده دروغ نوشته والا من که مشکلی ندارم سریع میچرخه ، شاید اون مقایسه برای گوشیهایی بوده که آزمایش میشدند.
7/راستی گوشیت چقدر شارژ نگه میداره؟؟؟ با باطریش که مشکل نداری؟
شارژ خوب نگه میداره با باطریش مشکلی ندارم دو روز رو راحت جواب میده البته با کار زیاد
اینم یه سمپل که دوستمون با گوشی ان 8 گرفته:
عکسها در سایز اصلی:
[PHP]http://mobilestan.net/showthread.php?t=116878&page=113 [/PHP]
فکر کنم خوب هم تنظیمش نکرده دوربین رو
سلام
یک سوال فوری!
من دارم مطلبی تختصصی درمورد تست N8 ترجمه میکنم ولی با موبایل زیاد اشنایی ندارم!
ممنون میشم هرچه سریعتر بگید اصطلاح های زیرکه درمورد موبایل های سری N8 به کار برده میشه دقیقا به چه معنی هست؟
nigh-indestructible Gorilla Glass screen
Sisyphian stumbling block
پیشاپیش ممنون
صفحه شیشه ای گوریلا تقریبا فناناپدیر ( فناناپدیر در حد نسبی) ( میشه گفت فناناپدیر ) ( احدودی خراب نشدنی) ( استحکام بالا)نقل قول:
Gorilla اسم شرکت ساخت صفات ضد خش.
بسیار ممنون! عبارت دومی را هم ممنون میشم یه نفر بگه به چه معناستنقل قول:
نقل قول:
ببخشید ها داشتم میخوندم که این مطلب رو دیدم من X6 دارم و تو مشخصاتش نوشته شیشه - سطح
ضد خش نمیدونم منظور همین جنسی هست که تو این پست نوشتی یا چیز دیگه ای است
آغاز پیش فروش نوکیا N8 با گارانتی اصلی در ایران
پیش فروش گوشی N8 نوکیا با گارانتی اصلی فقط در فروشگاه نوکیا مرکزی پاساژ علا الدین ایران آغاز شد. علاقه مندان برای پیش خرید این گوشی میتوانند به آدرس : تهران – خیابان جمهوری – مجتمع تجاری علا الدین – طبقه همکف پلاک 73 – فروشگاه نوکیا مرکزی مراجه کنند .
برای پیش خرید این گوشی میبایست مبلغ 50000 تومان در زمان پیش خرید و 920000 تومان در زمان تحویل گوشی پرداخت نمایید.
زمان تحویل و عرضه گوشی روز سه شنبه مورخ 4/8/89 اعلام شده است.:8:
نقل قول:
این علاالدینی ها هم شورشو در آوردن. خر باشه 970 بره پیش خرید کنه. احمقای دزد تو اروپا 500 دلار فروخته میشه. یه جا هم دیدم 300 یورو.
بابا چه خبره 970 ت اول فرووش ؟؟؟؟؟ اگه قیمت این باشه معلومه که واقعا هیچ نظارتی رو فروش نیست ، یعنی 2برابر و نیم قیمت واقعی اونم تو یه کشور جهان سومی !
من هم از یک منبع معتبر قیمت 549دلاری دیدمنقل قول:
_______ _________ ________ _______ _______ _______
سلام بر همگیمن یک وبلاگ پیچگوشتی دارم که توش همه خبری میذارم و فعلا گذرم خورده به موبایل N8 و از اونجا که موبایل خودم 1100 هست، چیزی از موبایل های جدید سر در نمیارم :دینیمی از مطلب را کامل ترجمه کردم و مونده نیمهی ما بقیش! ممنون میشم مطلب را بخونید و نظرتون را بگید، چون از موبایل سر در نمیارم ممکنه جایی را اشتباه ترجمه کرده باشم ولی اگه چیزی را درست ترجمه کردم ولی در واقع اشتباه بود دیگه به من مربوط نیست و به منبع مربوطه ! البته این هم بگم که منبعم از معتبر ترین منابع هست. کم پیش میاد اشتباه کنهاین هم از متن که میتونید به لینک منبع هم مراجعه کنید و اگه خواستید اونجا نظر بدید. یه چیز دیگه هم بگم، اگه غلط املایی یا تایپی دیدی زیاد تعجب نکنید :دی
نوکیا N8 به عنوان موبایلی روانهی بازار شد که شامل خیلی از امکانات جدید است که برای اولین بار در نوکیا به کار گرفته شدهاند. برای مثال، میتوان گفت این موبایل اولین موبایل multitouch نوکیا، اولین موبایل نوکیا با دوربین ۱۲مگاپیکسل، و همچنین اولین موبایل نوکیا با صفحه نمایش شیشه ای گوریلا با استحکام بسیار بالا میباشد. تنها جیزی که درمورد این گوشی میتوان گفت آخرین است و اولین نیست این است که، این موبایل آخرین موبایل سری N نوکیا میباشد که از سیستم عامل سیمبین استفاده میکند و این موضوع، بسیار خوب است.میتوان گفت این موبایل، چیزی است میان نوکیاهایی که تاکنون تولید شدهاند و نوکیاهایی که درآینده تولید خواهند شد و پلههایی را باید تا مدرنتر شدن بالا برود. مثلا این موبایل همچون نوکیاهای قبلی، با سیستم عامل سیمبین کار میکند که محدودیتهایی را برای کاربران ایجاد میکند و طرفداران زیادی ندارد. پیشبینی میشود که سیستم عامل سریهای بعدی N نوکیا، MeeGo OS باشند زیرا نوکیا و intel همکاریهایی را اخیرا با یکدیگر داشتهاند.
نوکیاهای سریN ویژگی منحصر به فردی که دارند، سیستم سخت افزاری فوق العادهی آنها میباشد که با ارتقاءهای جزئی میتواند بهتر از اینها هم باشد.
چه چیزهایی جدید است؟نوکیا N8 هم از نظر دورنی و سخت افزاری و هم از نظر ظاهری، جدیدتر از مدلهای قبلی است. اگر از نمای روبرو به این موبایل بنگریم، شاهد یک قاب آلومینیومی براق و یک صفحه نمایش ۳٫۵ اینچیِ multitouch خازنی با استحکام بسیار بالا میباشیم که شرکت گوریلا سازندهی آن است. نوکیاN8 از موبایلهای Motorola Droid ضخیمتر و همچنین از iphone4 نیز کمی ضخیم تر است (خیلی کم)، پس با یک گوشی بسیار نازک روبرو نیستیم. همانطور که گفته شد، این اولین موبایل نوکیا با سنسور ۱۲مگاپیکسلی است که این سنسور امکان فیلمبرداری با کیفیت ۷۲۰p HD را برای ما فراهم میکند. قابل ذکر است که N8 دارای پورت خروجی HDMI است که توسط آن میتوان تصاویر را از طریق تلویزیونهای HDTV مشاهده کرد. همچنین این اولین موبایل نوکیا است که یک صفحه نمایش multitouch خازنی را با سیستم عامل Symbian^3 به کار گرفته است.
چه چیزهایی قابل توجه و کارامد میباشند؟مهمترین ویژگی این موبایل، سیستم سختافزاری فوقالعادهی آن می باشد. دوربین ۱۲مگاپیکسلی آن دارای ویژگی autofocus بسیار دقیق و سریع است و همچنین این دوربین دارای دیافراگم بسیار سریع میباشد که میتوان گفت تا کنون در هیچ موبایلی دیده نشده، از دیگر ویژگیهای دوربین آن میتوان به این اشاره کرد که همآوری و تکثیر رنگها بسیار دقیقتر، واضحتر و هوشمندانهتر از آن چیزی است که در iphone4 و Droid شاهد هستیم. N8 دارای بدنهی بسیار محکم و مقاومی است. عمر باتری N8 نیز بسیار عالیست به طوری که با تستهای مختلفی که بر رویش انجام شده، یک روز و نیم دوام آورده.
ادامه دارد …….
صفحه نمایش N8 دارای پاسخ گویی بسیار عالی است به طوری که با پردازنده ی نسبتا ضعیف ۶۸۰مگاهرتزی، بدون هیچ گیر یا اشکالی به ما پاسخ میدهد. قابلیتهای چند رسانهای در N8 نیز اصلاح شدهاند و توانایی اجرا کردن اکثر فایلهای چند رسانهای را دارد. عملکرد چندگانهی این موبایل همراه با اتصالات webOS آن نیز بسیار عالیست .
توضیح عکس ها:
عکس دوم: نمای جانبی، شامل دکمهی دوربین، کلید نگه داشتن(باز داشتن یا hold ) و کلید تنظیم میزان صدا
عکس سوم: نمونه ای از عکس گرفته شده با N8 در فضای ازاد
منبع: پیچگوشتی
http://www.pichgooshti.com/?p=1498
نه عزیزنقل قول:
ضد خش کلا فرق داره با گوریلا
من که حاظرم 1.200.000 بدم آیفون 4 رو بگیرم ولی 800.000 ندم نوکیا ان 8 بگیرم که 2 روز دیگه از سیستم عاملش تکراریش خسته شم و همینطور طبق معمول خز میشه !
شما با ۴۰۰ تومن یه ایپد بگیری خیلی بهتره که ۸۰۰ بیشتر بدی یه ایفون بگیری فقط یه سیمکارت بیشتر بخوره
n8 هم خیلی بیرزه ۶۰۰ هست نه بیشتر سیستم عاملشم{سیمبین رو میگم}بر حسب تجربه خیلی بهتر از ویندوز موبایله هست کم کمش نیمیخوای هر هفته دو بار ویندوز جدید بریزی برا رفع باگها ولی به سیستم امل اپل نمیرسه
به نظر من
ipod 4+n8=verry good
اقاي jax2
ايا عكسي كه امضات گذاشتي واقعيه ؟
چین کارش درسته
نوكيا جديد N8 يك سيم كارت+رم 2 گيگ اشانتيون+كاور ضد خش
رم همراه 1گيگ ، و قابليت ارتقا تا 2 گيگ ، بلوتوث ورژن 2 ، داراي راديو و...
دوربين 2 واقعي ، جاوا خور !! ، قابليت نصب نرم افزار و...
تك سيم كارت و بدون TV دقيقا مثل مدل اصلي
منوي 100 % شبيه نوكيا ،
دو عدد باطري اصل ، گارانتي 12 ماه ..
گارانتي: 12 ماه گارانتي تل كام
Nokia N8
مشخصات عمومي
تاريخ ارائه : ماه آوريل سال 2010
باند : GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 /HSDPA 850 / 900 / 1700 / 2100 /1900
ابعاد : 12.9×59.1×113.5 ميليمتر
وزن : 135 گرم
رنگ بندي : مشكي
فرم : ساده
مشخصات صفحه نمايش
نوع صفحه نمايش : LED
تعداد رنگ قابل نمايش : 16 ميليون رنگ
رزولوشن : 640×360 پيكسل
سايز : 3.5 اينچ
صفحه لمسي : دارد
قابليت autorotate : دارد
مشخصات صداي گوشي
نوع زنگ : پلي فونيك
قابليت پخش موزيك : دارد
قرار دادن mp3 بجاي زنگ : دارد
فرمت هاي قابل پخش صوتي : MP3/WMA/WAV/eAAC
فرمت هاي قابل پخش تصويري : DivX/XviD/MP4/H.264/H.263/WMV
مشخصات حافظه
دفتر تلفن : نامحدود ، به همراه نمايش تصوير تماس گيرنده
حافظه داخلي : 12 مگا بايت
رم همراه اشانتيون: 2 گيگ ميكرو اس دي
درگاه كارت حافظه : MicroSD (TransFlash)
ديتا و اينترنت
پورت : Micro USB
اينفرارد : ندارد
بلوتوث : A2DPنسخه 3 با
HSCSD : ندارد
WAP : دارد
xHTML :دارد
HTML : دارد
ارسال پيام : SMS, MMS, Email, Push Email, IM
مشخصات دوربين
دوربين : 2 مگاپيكسل
رزولشن عكس : 16000×1200 پيكسل
فوكوس اتوماتيك : دارد
بزرگنمايي اپتيكال : ندارد
بزرگنمايي ديجيتال : 2 برابر
حالت ماكرو : دارد
تشخيص چهره : دارد
تشخيص لبخند : دارد
فلاش : زنون
فيلم برداري : دارد
كيفيت فيلم برداري : VGA
دوربين دوم : VGA
كاهش قرمزي چشم : دارد
Geo-Tagging : دارد
پانوراما : دارد
لرزشگير دست :
موارد ديگر :
امكانات
سيستم عامل :جاوا
راديو : FM با RDS
ضبط صدا : دارد
شماره گير صوتي : دارد
فرمان صوتي : دارد
منشي تلفن : ندارد
خروجي هدفون : پورت 3.5 ميليمتري
آي فون : دارد
----H : ندارد
push to talk : ندارد
ويرايشگر آفيس : ندارد
نمايش فايلهاي آفيس : ندارد
نمايش پي دي اف : ندارد
Turn to mute : دارد
Java : دارد
Motion Sensor : ندارد
خروجي TV : دارد
موارد ديگر : مجهز به پورت اتصال به PC
داراي بدنه آلومينيوم
مجهز به قطب نماي ديجيتالي
مجهز به فناوري USB on The Go
مشخصات باتري
باتري : (Standard battery, Li-Po 1200 mAh (BL-4D
زمان مكالمه : 12 ساعت و 30 دقيقه
زمان جانشين : 390 ساعت
قيمت: 130,000 تومات
---------- Post added at 06:37 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
دوستان این آگهی نیست این مطلب رو تو سایتی دیدم گفتم ببینید چین چی کار کرده عرضه چینی چند ماهه شروع شده :46:
خدا زلیل کنه این چینه که در چندین رده تولید داره .
مثل آدم یا خوب تولید کن یا بد .
سلام!
یک سوال! صفحه کیبورد portrait که در N8 (و شاید گوشیهای دیگه) هست دقیقا به چی میگن؟ هرچی هست مخالفِ گسترده (wide) هست. چون تو متن نوشته این گوشی چه با کیبورد portrait و چه کیبورد گسترده ............
اگه میشه بگید این اصطلاحات هم به چی معنی هستند (درمورد کیبورد N8 هست همش) :
T9
QWERTY
بله واقعیهنقل قول:
عشق استو صبانت
Portrait همون حالت عمودی هست ... :نقل قول:
سلام!
یک سوال! صفحه کیبورد portrait که در N8 (و شاید گوشیهای دیگه) هست دقیقا به چی میگن؟ هرچی هست مخالفِ گسترده (wide) هست. چون تو متن نوشته این گوشی چه با کیبورد portrait و چه کیبورد گسترده ............
اگه میشه بگید این اصطلاحات هم به چی معنی هستند (درمورد کیبورد N8 هست همش) :
T9
QWERTY
...
T9 همون حالت Predective یا پیش بینی کلمه ای هست که قرار هست تایپ بشه
Qwerty هم که همون کیبورد کاملش هست که مجازی هستش ...
آغاز پيش فروش نوکيا N8 با گارانتي اصلي در ايران(1389/07/29)
پيش فروش گوشي N8 نوکيا با گارانتي اصلي فقط در فروشگاه نوکيا مرکزي پاساژ علا الدين ايران آغاز شد.
علاقه مندان براي پيش خريد اين گوشي ميتوانند به آدرس : تهران – خيابان جمهوري – مجتمع تجاري علا الدين – طبقه همکف پلاک 73 – فروشگاه نوکيا مرکزي مراجه کنند .
براي پيش خريد اين گوشي ميبايست مبلغ 50000 تومان در زمان پيش خريد و 920000 تومان در زمان تحويل گوشي پرداخت نماييد.
زمان تحويل و عرضه گوشي روز سه شنبه مورخ 4/8/89 اعلام شده است.
شرمنده اگر مطلب بالایی تکراری باشه ولی خیلی هیجان انگیز بود اینکه یه گوشی به قیمت 970 هزارتومن پیش فروش بشه! ارزششو نداره. ارزش واقعی این گوشی زیر پانصد تومنه.
وقتی همه دزدی می کنن، نمایندگی رسمی هم، به صورت رسمی دزدی می کنهنقل قول:
حالا کاری نداریم این گوشی چه قد ارزش داره... ولی قیمت جهانیش 370 یورو بیشتر نیست
اون وقت اینجا یه شرکت مثلا معتبر، میاد دولا پهنا به مردم می فروشه
و متاسفانه هستند کسانی که با این قیمت می خرند و به این دزدی ها دامن می زنند
ارزش واقعی این گوشی بیشتر از 500، 600 تومن نیست.
من که از خریدنش پشیمون شدم
نقل قول:
منم با نظر شما موافقم که بیشتر از 500 تومن نباید بابت گوشی پرداخت
اما قیمت گوشی که از مراجع قانونی وارد شده و مالیات پرداخت کرده
و گارانتی شده مسلما گران تر از گوشی های قاچاق هستند....غیر از اینه ؟
آخه گوشی قیمت جهانی دارهنقل قول:
نوکیا هم داخل ایران نمایندگی رسمی داره که گوشی ها رو به نام " ایران نوکیا" گارانتی می کنه
خوب پس اون قیمت 370 یورو برای کی اعلام شده؟؟؟ مگه فقط ایران داره گوشی رو گارانتی می کنه و مالیات می گیره براش؟؟ بعد مگه دیگه چه قدر باید پول گارانتی و مالیات گرفت؟؟؟
به نظر من اون قیمت قاچاق، به قیمت واقعیه نزدیک تره تا این قیمتی که به صورت رسمی داره اعلام میشه
هر جوری حساب کنیم، قیمت این گوشی نباید بیشتر از 650 یا نهایتش 700 تومن باشه ( این هم زیاده به نظرم).... دیگه 900 و خورده ای معنی نداره اصلا
نقل قول:
370 یورو در 1500 تومن ضرب کن با 100 تومن جمع کن میشه 650 تومن،(با گارانتی و رسمی) قیمتی که در آغاز باید در ایران عرضه بشه. اینا قیمتهای کاذبه. من نمیدو چرا بعضی از گوشی های نوکیا وقتی میخواد بیاد انقدر گرون میاد چند مدل از سری n هم همینطوری شد قدیما. من فکر میکنم تقاضایی وجود داره که این قیمت عرضه میشه در آخر میشه گفت تقصیر طرفدارای نوکیاست :31:
خب، من هم مطلبی که برای وبلاگم ترجمه کردم تکمیل شد. اگه با اشکال تایپی یا املایی برخوردید باید ببخشید :
دربارهی نوکیا N8
نوکیا N8 به عنوان موبایلی روانهی بازار شد که شامل خیلی از امکانات جدید است که برای اولین بار در نوکیا به کار گرفته شدهاند. برای مثال، میتوان گفت این موبایل اولین موبایل multitouch نوکیا، اولین موبایل نوکیا با دوربین ۱۲مگاپیکسل، و همچنین اولین موبایل نوکیا با صفحه نمایش شیشه ای گوریلا با استحکام بسیار بالا میباشد. تنها جیزی که درمورد این گوشی میتوان گفت آخرین است و اولین نیست این است که، این موبایل آخرین موبایل سری N نوکیا میباشد که از سیستم عامل سیمبین استفاده میکند و این موضوع، بسیار خوب است.
میتوان گفت این موبایل، چیزی است میان نوکیاهایی که تاکنون تولید شدهاند و نوکیاهایی که درآینده تولید خواهند شد و پلههایی را باید تا مدرنتر شدن بالا برود. مثلا این موبایل همچون نوکیاهای قبلی، با سیستم عامل سیمبین کار میکند که محدودیتهایی را برای کاربران ایجاد میکند و طرفداران زیادی ندارد. پیشبینی میشود که سیستم عامل سریهای بعدی N نوکیا، MeeGo OS باشند زیرا نوکیا و intel همکاریهایی را اخیرا با یکدیگر داشتهاند.
نوکیاهای سریN ویژگی منحصر به فردی که دارند، سیستم سخت افزاری فوق العادهی آنها میباشد که با ارتقاءهای جزئی میتواند بهتر از اینها هم باشد.
چه چیزهایی جدید است؟
نوکیا N8 هم از نظر دورنی و سخت افزاری و هم از نظر ظاهری، جدیدتر از مدلهای قبلی است. اگر از نمای روبرو به این موبایل بنگریم، شاهد یک قاب آلومینیومی براق و یک صفحه نمایش ۳٫۵ اینچیِ multitouch خازنی با استحکام بسیار بالا میباشیم که شرکت گوریلا سازندهی آن است. نوکیاN8 از موبایلهای Motorola Droid ضخیمتر و همچنین از iphone4 نیز کمی ضخیم تر است (خیلی کم)، پس با یک گوشی بسیار نازک روبرو نیستیم. همانطور که گفته شد، این اولین موبایل نوکیا با سنسور ۱۲مگاپیکسلی است که این سنسور امکان فیلمبرداری با کیفیت ۷۲۰p HD را برای ما فراهم میکند. قابل ذکر است که N8 دارای پورت خروجی HDMI است که توسط آن میتوان تصاویر را از طریق تلویزیونهای HDTV مشاهده کرد. همچنین این اولین موبایل نوکیا است که یک صفحه نمایش multitouch خازنی را با سیستم عامل Symbian^3 به کار گرفته است.
چه چیزهایی قابل توجه و کارامد میباشند؟
مهمترین ویژگی این موبایل، سیستم سختافزاری فوقالعادهی آن می باشد. دوربین ۱۲مگاپیکسلی آن دارای ویژگی autofocus بسیار دقیق و سریع است و همچنین این دوربین دارای دیافراگم بسیار سریع میباشد که میتوان گفت تا کنون در هیچ موبایلی دیده نشده، از دیگر ویژگیهای دوربین آن میتوان به این اشاره کرد که همآوری و تکثیر رنگها بسیار دقیقتر، واضحتر و هوشمندانهتر از آن چیزی است که در iphone4 و Droid شاهد هستیم. N8 دارای بدنهی بسیار محکم و مقاومی است. عمر باتری N8 نیز بسیار عالیست به طوری که با تستهای مختلفی که بر رویش انجام شده، یک روز و نیم دوام آورده.
صفحه نمایش N8 دارای پاسخ گویی بسیار عالی است به طوری که با پردازنده ی نسبتا ضعیف ۶۸۰مگاهرتزی، بدون هیچ گیر یا اشکالی به ما پاسخ میدهد. قابلیتهای چند رسانهای در N8 نیز اصلاح شدهاند و توانایی اجرا کردن اکثر فایلهای چند رسانهای را دارد. عملکرد چندگانهی این موبایل همراه با اتصالات webOS آن نیز بسیار عالیست .
عیبها و نقایص نوکیا N8 چیست؟
خب، از کجا باید شروع کرد؟ مهمترین عیب N8 همانطور که میدانید Symbian^3 است. این سیستم عامل کمی خسته کننده یا برای برخی گیج کننده میباشد. برای مثال این سیستم عامل دارای منوها و زیرمنوهای بسیاری است که معمولا نامفهوم هستند یا بدون ارجاع دادن به جایی، نامگذاری شدهاند و هنگام کار کردن با این سیستم عامل، قطعا با پیغام خطاهای متعددی روبرو خواهیم شد که در برخی از این خطاها، غلطهای املایی نیز به چشم میخورد و این خطاها برای بسیاری از کاربران ممکن است غیرقابل فهم باشند.
برای مثال، به خطای عدم اتصال به شبکهی Wi-Fi با چنین پیغامی روبرو خواهیم شد: ” تنظیمات پیشفرض EAP ذخیره شدند. تنظیمات پیشرفته، در قسمت Security (امنیتی) قابل دسترسی میباشند.”
این گوشی، وابسته به نرمافزار کیبورد است، مانند iphone و خیلی از گوشیهای آندروید دیگر. ولی این کیبورد عیب بزرگی دارد. کیبورد این موبایل، هم در حالت عمودی و هم در حالت گسترده، (wide ) قسمت زیادی از صفحه را پوشش میدهد و شما حین تایپ کردن، مطمئن نیستید که متن را در مکان درست تایپ میکنید یا خیر!
اشکال بعدی N8 این است که همهی برنامههای Symbianدر سیستم عامل Symbian^3 کار نمیکنند. خیلی از مشکلاتN8 شامل مشکلاتی میشود که مربوط به کشور ما و امکانات ما در ایران نیست! مثلا مشکل جدی که در کشورهای پیشرفته با آن روبرو هستند این است که برنامههای مهم و مورد نیاز، شامل پیشنهاداتی از طرف گوگل میباشند مانند نقشهی گوگل و جیمیل. یکی دیگر از این مشکلات نقشهی بسیار کند Ovi است. کافیشاپ یا رستورانی که شما در آن چیزی را رزرو کرده ید نشان داده نمیشود، حتی اگر در آن ایستاده باشید. مشکلات دیگر N8 مربوط به امکاناتی است که به کار ما ایرانیها نمیآید و از گفتن آنها در اینجا صرف نظر میکنم.
قیمت
قیمت این گوشی، ۵۴۹ دلار میباشد منبع:
http://store.nokia.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdetail_10500_10101_-1_10000675
حرف آخر:
همانطور که گفته شد، با صرف نظر از پردازندهی N8 که چنگی به دل نمیزند باید گفت این موبایل از نظر سخت افزاری بسیار عالیست. ولی عیب بزرگ این موبایل، یعنی سیستم عامل Symbian^3 را نمیتوان به این راحتی نادیده گرفت .
به کاربرانی که قصد دارند از موبایلشان برای اتصال به اینترنت، بازی، ارتباط و یافتن یا پردازش اطلاعات استفاده کنند، بسیار سخت است که گزینههایی بهتر ازN8 را پیشنهاد داد. N8 نشان داد که نوکیا هنوز هم قدرت ساخت گوشیهای قدرتمند و بی نظیر را دارد و ممکن است نوکیا در آینده از N8 چیزی بسیار شگفت انگیزتر بسازد.
منبع: پیچ گوشتی
http://www.pichgooshti.com/?p=1520
تعیین کردن قیمت نجومیه 970.000 تومان برای این گوشی فقط و فقط برای تست میزان شعور و فهم مردم عزیزمون هست که اینم باعث تاسفه بعضی ها با خرید این گوشی به این قیمت کلآ نظم بازار و قیمتهای جهانی رو بهم میزنن و با این کارشون فقط به گران فروشی دامن میزنن...(فکر کنید اینا با خودشون برآورد کنن و قیمتشو حتی 1 میلیون بزنن واسه فروش و استقبال ازش نشه...!به نظر شما بعد از یک مدتی این قیمت همچنان خواهد بود؟!!!من که فکر نمی کنم اون نمایندگی اینقدر بی عقل باشه که رو قیمت کاذب خودش پافشاری کنه و مجبور به ارائه گوشی با قیمت اصلیه خودش نکنه.متاسفانه مشکل من و شما و کلآ ما ایرانی جمائت اینه..
یه مقایسه کامل بین نوکیا ان 8 و آیفون 4 به صورت فایل پی دی اف که دوستانمون در سایت موبایلستان زحمت تهیه اش را کشیده اند.
برای راحتی کار دوستانی که به سایت موبایلستان دسترسی ندارند براتون توی سایت
mediafireاین فایل پی دی اف را آپلودکردم..حتما بخونید جالبه:
[PHP] http://www.mediafire.com/?fohdphf8kocw13b [/PHP]
يعني نوكيا يه نظارتي چيزي رو نمايندگي ايرانش نداره؟!:19:
سر ان 95 هم همينطوري شد اما اخه اون موقع نمايندگي اصلي نوكيا نبود كه...نقل قول:
ن نمیدو چرا بعضی از گوشی های نوکیا وقتی میخواد بیاد انقدر گرون میاد چند مدل از سری n هم همینطوری شد قدیما. من فکر میکنم تقاضایی وجود داره که این قیمت عرضه میشه در آخر میشه گفت تقصیر طرفدارای نوکیاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اين ايران نوكيا كلا به چه درد ميخوره؟؟!:13:
دوستان به نظر شما بدنه گوشی که فلزی هست خراش زود بر می داره ؟