شما چرخ دنده 2 تا مجسمه سمت راستی را از پشت بهشون وصل کردی؟نقل قول:
دقیق نمیتونم بگم چقدر رفتی اما آخر های بازی هستی.حدودا 20 تا 25 درصد از بازی باید مانده باشه.
حالت sparta میشه سخت.حالت god هست که میشه خیلی سخت.:46:
Printable View
شما چرخ دنده 2 تا مجسمه سمت راستی را از پشت بهشون وصل کردی؟نقل قول:
دقیق نمیتونم بگم چقدر رفتی اما آخر های بازی هستی.حدودا 20 تا 25 درصد از بازی باید مانده باشه.
حالت sparta میشه سخت.حالت god هست که میشه خیلی سخت.:46:
اونجا رو که رد کردم.فقط میخواستم بدونم چقدر مونده تا آخر بازینقل قول:
spartaمیدونم میشه سخت میخواستم یه کم جو بدم:31::31:
دمت گرم
بازی نسبت به نسخه قبل خیلی بهتر شده اما به شدت آسون تر شده . مبارزه با غول آخرها و خیلی راحت شده بود اصلا چالش برانگیز نبود . خبری هم از معماها ی سخت نبودش . کلا برای اتمام بازی زیاد به فکر کردن احتیاجی نیست . در کل باز هم شاهکاری دیگر از سونی را روی پی اس پی دیدیم و فکر میکنم خداحافظی باشکوهی با این کنسول دوست داشتنی انجام شده است .دیشب ساعت 11.30 شب موفق شدم بازی را تموم کنم . در یک کلام باید گفت بازی به معنای واقعی شاهکار و بی نظیر بود . تا به حال همچین چیزی را روی پی اس پی ندیده بودم .
محتوای مخفی: story
لینکها پاک شدن کسی لینک جدید تری نداره؟
لینک سایت ex.ua که مشکلی نداره.نقل قول:
از این لینک دانلود کن هم بازی سالم هست و هم اینکه لینک ب صورت یک تکه و مستیم میباشد.
کد:http://fs79.www.ex.ua/get/4822726/God%20Of%20War%20-%20Ghost%20Of%20Sparta.iso
محتوای مخفی: question
عجب گیمیه لاکردار!!!
چه گرافیکه خوفیم داره...
من با قبلی زیاد حال نکردم ولی این یکی خیلی خوراکه...فعلا اولاشم ولی تا همینجاشم خیلی فاز داده...
آره میشهنقل قول:
تازه تو این حالت بازی خیلی آسون میشه
مرسینقل قول:
چند روزه پیش دیدم که میشه .
الان دارم یه دوره دیگه با کریتوس حالت خدا میرم .
این کریتوس رحم و مروت نداره.........
انصافا خوب به بازی های PSP می رسند من که شدید منتظر Parastive 3 هستم (پاراستیو 3)
تیزرهاشو ببینید خیلی بازی خوبی میشه....باز هم با Aya
این مردک قبر کنه میدونید کیه؟؟
محتوای مخفی: 1
اولش من هم نم یدونستم کیه ولی بعدش که دانستم با کی بیدیم حال داد اساسی...
اون بیلش هم واسه اولین بار که کار کردم باهاش یهو جذابیت خاصی بهم داد.:31:
سلام
من این خدای جنگ رو گرفتم ولی وقتی اجراش می کنم , رم شروع می کنه به خواندن ولی هیچی اجرا نمیشه و باید کلید پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه .
PSP من هم 3000 کپی خور موقته .چطوری این بازی رو اجرا کنم؟
کسی به ما جواب نمی ده؟
این بازی رو با کدوم فریم ور اجرا کردین؟
ببخشید دوستان من شنیده بودم که این بازی برای کامپیوتر هم امده و چند سایت هم برای دانلود گذاشته
این حرفها درسته؟
این بازی اختصاصی psp هست .نقل قول:
اون نسخه پلی استیشن 2 بود که پورت کرده بودند و میشد یه جورایی روی pc هم بازی کرد ولی اینو نمیشه .