نقل قول:
باید پچت با اونا یکی باشه
ازشون بپرس پچشون چیه دانلود کن
نقل قول:
باید پچت با اونا یکی باشه
ازشون بپرس پچشون چیه دانلود کن
invite code chi bayad benevisim??? mamnon misham rahnami konin , merC
دوست عزیز برای اون قسمت که کد می خواد شما هیجی نزن و خالی بزار رد شو...
دوستان عزیز کسی در مورد کاهش پینگ در نرم افزار GameRanger اطلاعاتی نداره؟ یعنی راهی چیزی باشه که بشه پینگ رو به نحوی پایین آورد؟
ممنون
اسم=overlord
بازی = codmw
سلام دوستان من 1سوال تخصصی دارم ما دوتا کامپوتر هستیم که باهم شبکه کردیم و مال من اینترنت داره (با کانکشن جدا برای وصل شدن ) و من به وسیله ی نرم افزار ccproxy به اون یکی اینتر نت میدم به این صورت که اگه بخواد با نرم افزار مثلا internet explore وصل اینتر نت بشه باید بره تو قسمت network و بعد تو تنظیمت ------ و ادرس IP منو با پورتی که ساختم بده حالا میخوایم با game ranger این کارو بکنیم قسمت مربوطه رو داره ولی وقتی IP adress رو با پورت میدیم کار نمیکنه لطفا کمک کنین چجوری میتونم این قسمت رو تنظیم کنم
لطفا نگین که مودم رو برگردون به حالت شبکه تا تمام افراد روی شبکه بتونن از اینترنت استفاده کنن چون اولا 1کی 2تا نیستن 17 نفریم (تو محله شبکه داخلی راه انداختیم ) و دوما این دوستم که میخوام بهش اینترنت بدم آدم علیه سلامی نیست میترسم با این اینتر نت بره تو ..... (خودتون بهتر میدونین ) خلاصه باید کنترلش کنم .شما بگین چجوری میشه game ranger رو با ------ شبکه وصل اینترنت کرد تا دو نفر هم زمان بتونن آنلاین بازی کنن.
با تشکر
سلام دوستان
وقتی هاست میشم و میرم توی بازی خودش میره روی Create a game وقتی انتخاب میکنم وارد بازی میشم کسی نمیتونه بیاد...مشکل داره...فقط خودم هستم و خودم...
مشکلش چیه؟start رو که میزنم میرم و میسازم و وارد بازی میشم تا اینجا مشکلی نیست ولی کسی نمیتونه بیاد.
چیکار کنم؟هیچ پچی هم نصب نکردم...لازمه؟نصب کنم؟
سلام دوستان
کسی نمیاد آنلاین بزنیم؟
من: Roftegar
بازیها:Call of Juarez - Bound in Blood
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
ببخشید از کجا بفهمیم پچ بازیمون چنده؟مثلا strongholdرو که خریدم از کجا بفهمم نسخه چنده؟؟؟
سلام چطور میشه وارد cod 4 شد تو gameranger?
سلام بچه ها ایا گیم رنجر تعطیل شده ؟ من هر کاری میکنم باز نمیشه!!!
سلام
این banned یعنی چی؟
توی بازی call of duty 4 وقتی وارد یه سروری میشم(بعضی سرورها)میگه شما banned شدی...
قضیه چیه؟
خیلی رو اعصابه...:19:
چیکار کنم که banned نباشم؟
Red Alert 2 آنلاین
هر کسی پایه ـس پیغام خصوصی بده تا بهش یاد بدم یا همین جا اعلام کُنه
banned یعنی شما یه جورایی اخراج شدید که میتونه دلایل زیادی داشته باشه آیپی یا پینگ یا ...
mili_k جان مطمئنا دوستان میخوان پس بی زحمت پست قبلیو ویرایش کن و توش آموزش رو بنویس.البته اگه پچ نیاز نداره که هیچی مثل بقیه بازیاست و راحت ولی اگه پچ میخواد بی زحمت لینکشونو بذار و اگه لینک نداشتید اسم پچو به من بگید لینکشو پیدا میکنم یا آپ میکنم.:46:
ممنون از جوابی که دادیننقل قول:
اما چرا باید منو اخراج کنه؟!
من دیشب بازی رو نصب کردم صبح(حدودا بعد از 7 یا 8 ساعت)وارد روم البرز سرور شدم...پینگ هم زیر 40 بود...
این آی پی چیه؟
و یه سوال دیگه:
یعنی من اصلا نمیتونم توی این روم بازی کنم؟
سلام این نرم افزار سرورهای کرک شده رو معرفی میکنه یا اصلیو مثلا کانتر توش نیست اصلا ؟
این نرم افزار مستقله.سرورها رو معرفی نمیکنه.یه برنامست که تو خودش مردم هاست میشن.که حالا این افراد میتونن نسخه ارجینال داشته باشن یا کرک شده.البته بعضی بازی هاش رو برای بازی کردن(کرک شده) باید پچ هایی دانلود کنید.که البته اگه ارجینال بودم باید دانلود میکردید.
این تشکر کجاست ممنون از شما دوست عزیز
نه عزیز من که هر روز دارم وصل میشم و بازی میکنمنقل قول:
بچه ها کسی مشکل این most wanted رو پیدا کرد ؟
این طور که به نظر میاد این برنامه چندتا با گ اساسی داره چی میشدیک برنامه بهتر معرفی میکردین
دیشب که با حسین بازی کردیم یکی از ترین باگ ها دچار شدیم اکثر دوستان بودفکر کنم 9 نفری بودیم
یوزر بنده fusion
از گارنا و ایکس فایر هم میتونی استفاده کنی.نقل قول:
کار کردن باهاش راحته:10:
برای دانلود هم برو به سایتش و دانلود کن...باید مثل گیم رنجر عضو بشی.
محتوای مخفی: xfire
garena.com
سلام الان میخوام general zh بازی کنم وارد روم میشم مگه نباید خودش وارد بازی بشه
اصلا نمیدونم چیکار کنم ؟ چه جوری باید بازی کرد وارد روم بشم بعد خودم بازیو اجرا کنم میشه توضیح بدین ممنون
وقتی که وارد روم میشی باید صبر کنی که خود host بازی رو شروع کنه بعد تو هم باهاش میری توی بازی...خود گیم رنجر همه ی مرحله ها رو میره نمیخواد تو دست کنی تا وقتی که به جایی میرسه که باید رنگ و نمیدونم اینجور چیزا رو انتخاب کنی(من بازی نکردم ولی فکر کنم همینها باشه).نقل قول:
اصلا لازم نیست تو دست کنی ... وقتی وارد بازی شد خودش میاره که انتخاب کنی(بری خودت میفهمی منظورم چیه).
من این بازی رو نه دارم نه دیدم نه بازی کردم...ولی توی گیم رنجر همه ی بازیها با چنین روشی میرن توی بازی.
امیدوارم مشکلت حل شده باشه:10:
اقا دستت درد نکنه میرم امتحان کنم خیلی ممنون این تشکر چند وقتی هست میاد میره
چه باگی ؟! gameranger بهترین سِروره ؛ صد تای hamachi و گارنا می ارزه .نقل قول:
این بازی ریسک معروف نیست ولی جالبهکد:http://s2.picofile.com/file/7149696448/Risk_2_ISO_torrent.html
فایل تورنت رو گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهه چاره ای نداره ؟؟؟ چه کار باید بکنیم؟نقل قول:
من بازی قلعه یک دارم ومیخوام انلاین بازی کنم کارهای بالا را تمام انجم داده ام ولی با برنامه game ranger هم داخل اون هستم ولی انگار فقط میشه باهاش چت کنی
دوستان چطوری توی cod4 هاست بشم؟
یه روم میزنم و بچه ها میان و میرم تو بازی .. خودش یه چیزی میاره که نقشه و تنظیمات .... استارت رو که میزنم هیچکس دیگه نمیاد توی بازی یعنی نمیتونه بیاد ... مشکل از کجاست؟
فکر کنم پیام کی کد رو میده...
راه حلی هست؟
شما دو راه داری :نقل قول:
1- وارد یه روم بشی و صبر کنی که host بره توی بازی ( توجه داشته باش که وقتی یه پنجره waiting باز میشه شاید یخورده طول بکشه ) که البته وارد بازی که شدی هم باید صبر کنی تا ببره تو رو داخل بازی.
2- یا اینکه میتونی روی دکمه ی host کلید کنی و بازی.تعداد بازیکنها.پسورد و یه پیامی که هر چی بود بود:31:(اگه خواستی) رو مشخص کنی و صبر کنی تا بقیه بیان توی روم بعدش هم اون start رو بزنی... بعد وارد بازی میشی و بقیش هم که نباس زیاد سخت باشه ( اگه بلد نیستی بگو تا بهت بگم توی بازی باید چیکار کنی) البته توی بازی یخورده صبر کن تا بچه های دیگه هم که توی روم بودن بهت محلق بشن. ( شاید یکم طول بکشه).
اگه پیام یا خطایی از طرف گیم رنجر یا خود بازی دریافت میکنی متنش رو بنویس ببینم چیه...
موفق باشی
اینجا...اینجا رو ببین...نقل قول:
:31:
باید پچاشهاتون مشکل داشته باشه یعنی پچاشهاتون همخونی نداره درست مثل جنرال :10:
من با پانک باستر آپدیت میکنم و توی هیچ سروری بجز کلن fatal و چندتا که مشکل key code رو داره مشکلی ندارم و بازی میکنم.نقل قول:
1.6 و 1.7 رو دانلود نصب کردم و بعدش هم از طریق پانک باستر آپدیت میکنم.
مشکل از کجاست؟البته الآن میرم تا دوباره آپدیت کنم ببینم درست میشه یا نه.
بعضی وقتا وقتی تو gameranger وارد رومی میشید اسمتونو با فونت italic (همون کج مثل Moh72) میبینید برای رفع این مشکل باید پورت 16000 رو باز کنید (اگه کج باشین نمیتونین وارد بازی بشین!)
اول باید ip استاتیک درست کنید :
run رو اجرا کنید بعد بزنید cmd تو cmd تایپ کنید ipconfig از اونجا ipv4 adress و default gateway رو یادداشت کنید
حالا بیاید به کنترل پنل view network status and tasks از اونجا برید به change adapter settings حالا روی کانکشنی که باهاش به نت وصل میشید راست کلیک کنید و برید properties (ویندوز xp یادم رفته کجاس ولی فک کنم کنار ساعت رو علامت کانکشن راست کلیک میکردی و میرفتی properties)
اون اطلاعاتو مثل تصاویر وارد کنید:
قسمت اصلی کار یعنی باز کردن پورت:
برید به سایت portforward.com و از اونجا مودمتون رو انتخاب کنید و طبق مراحلی که گفته جلو برید
من اینجا مراحل port forwarding رو واسه مودم خودم zyxel p660ru رو میزارم (این مودم اموزشش تو لیست اون سایت نیست) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی داشتید همینجا بپرسید :10:
محتوای مخفی: p-660ru
سلام
بنده که با وایرلس به اینترنت وصل میشم باید چه کنم؟
اخه توی اون مدل ها nanostation5 نیست؟
یه عکس از قسمت تنظیمات مودمت بزارنقل قول:
کسایی که با گوشی میرن اینترت چه طور>؟
مگه واسه گوشیم game ranger هست؟:9:نقل قول:
فقط واسه pc و mac
سلامنقل قول:
دوستان چطوری توی cod4 هاست بشم؟
یه روم میزنم و بچه ها میان و میرم تو بازی .. خودش یه چیزی میاره که نقشه و تنظیمات .... استارت رو که میزنم هیچکس دیگه نمیاد توی بازی یعنی نمیتونه بیاد ... مشکل از کجاست؟
فکر کنم پیام کی کد رو میده...
راه حلی هست؟
قضیه ی این روم درست کردن و join نشدن بقیه توی بازی چیه؟
کسی میدونه؟