یه سوال دوستم گواهی نامه گرفته عکسش شبیه خودش نیست وهر ماه یک بار گیر می دهند آیا می شه گواهی نامه را عوض کرد؟
Printable View
یه سوال دوستم گواهی نامه گرفته عکسش شبیه خودش نیست وهر ماه یک بار گیر می دهند آیا می شه گواهی نامه را عوض کرد؟
منظورتون گواهی سوئه سابقه هست ؟ به خدا من هیچ کار خلافی نکردم .نقل قول:
بر مبنای قانون ، خیر ! تا اصل گواهی نباشه
پیشتر رسید پستی رو قبول می کردن که اونهم خلاف قوانین بود که حذف شد . باید منتظر بمونید یا افسری دلش رحم بیاد
با رسید پستی چجوری یاد میدن ، جزوه میفرستن ؟ بعد اسم سرهنگه چیه برم باهاش رفیق شم بهم گواهینامه بده .
آقایون اگر برم کوهک کارامو انجام بدم، کارتکس بگیرم و بر فرض آیین نامه رو قبول شم و شهری رو میتونم تو شهرک امتحان بدم؟ این دوتا با هم هماهنگ اند؟
دوستان خسته نباشید
منم خیلی وقته تو فکره گرفتن گواهینامه موتورم
ا مکافات درسم تموم شده یه گواهینامه اشتتغال به تحصیل یه ماهه گرفتم
میگم من تا به خال پشته موتور هم نشستم هیچی بلد نیستم
آموزش ایناش رو باید چه کنیم؟
بله / میتونید .نقل قول:
آقایون اگر برم کوهک کارامو انجام بدم، کارتکس بگیرم و بر فرض آیین نامه رو قبول شم و شهری رو میتونم تو شهرک امتحان بدم؟ این دوتا با هم هماهنگ اند؟
منتها پیشنهاد میکنم آیین نامه رو در شهرک امتحان بدید ( به علت گنجایش بیشتر سالن امتحان اون نسبت به کوهک) و امتحان عملی رو در کوهک ( با توجه به شیب محل آزمون شهرک)
موفق باشید .
دوستان اینطور که اینور اونور خوندم خرجی نداره
فیشاش کلا رو هم نهایت 4 تومن میشه
بعد این موضوعه ثیت نام اولیش فقط یکشنبه 8 صبح هست صحت داره؟
روزای دیگه قبول نمیکنن؟
خب دوستان ، من هم رفتم موتورسواری رو یاد گرفتم در حد شوماخر ، حالا چیکار کنم ؟؟؟
سلام به همه
بچه ها من موتورسواری از عموم یادگرفتم یعنی خیلی خوب بلدم ، موتور هم دارم یعنی مال عموم هست اما همش دست خودمه و دادتش به خودم .
الان 18 سالم شده و گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه آزاد شهرری دارم . ( ترم تابستونی میخونم )
دقیقا چیکار باید بکنم ؟ عموم فعلا در دسترسم نیست که ازش بپرسم .
یعنی نمیدونم اصلا کجا باید برم و چکارهایی رو انجام بدم تا بتونم گواهینامه بگیرم .
اگه میشه سریح و واضح بیان کنید .
این چند صفحه رو هم + صفحه اول گشتم اما نفهمیدم چیکار باید بکنم .
ممنون همتون .
با سلام
بنده گواهینامه ام رو گم کردم.خیلی کم از موتور استفاده می کنم مثلا 2 بار در ماه.نزدیک 1 سال دیگه اعتبار گواهینامه تموم میشه.ایا ارزش داره برم دنبال المثنی؟واسه گرفتن المثنی چقدر الاف میشم؟
دوست گرامی معلومه که ارزش داره بری دنبال گواهینامه ات چون اگه تصادف کنی و مقصر هم نباشی بیمه بهت خسارت نمی ده .طبق قوانین جدید هم جریمه هر سال دیر کرد گواهینامه{_جهت تمدید} هر سال 5000 تومان است.
امروز یک آکهی دیدم درباره موتورهای 50 سی سی که نوشته بود گواهینامه نمیخواد این موتورها.
میخواستم بدونم این موضوع واقعیت داره یا فقط یک دروغ تبلیغاتیه؟
کذبهنقل قول:
من سرطان دارم . چهار ساله شیمی درمانی می کنم . گفتن اگر پنج سال ادامه بدی خوب می شی . حالم الان خوبه . آیا ارزش داره یکسال دیگه هم شیمی درمانی کنم ؟ چقدر الاف می شم ؟نقل قول:
بنده گواهینامه ام رو گم کردم.خیلی کم از موتور استفاده می کنم مثلا 2 بار در ماه.نزدیک 1 سال دیگه اعتبار گواهینامه تموم میشه.ایا ارزش داره برم دنبال المثنی؟واسه گرفتن المثنی چقدر الاف میشم؟
دوستان اگه آدرس یا شماره تلفن مرکز اخذ گواهینامه تو ورامین و دارن لطف میکنید بگید .من خودم ساکن تهران هستم میگن تو اونجا گرفتن گواهینامه (قسمت عملیش راحتتره)
سلام دوستان ، ببخشید اگه سئوالم تکراری هست .
میشه اول آئین نامه رو امتحان داد مثلا 2 ماه بعد مارپیچ رو داد ؟؟؟
بلی. اعتبار داره . حتی ممکنه شما تا سه ماه امتحان عملی بدید و رد بشید و بازهم اعتبار داره !نقل قول:
بچه ها میخواستم ببینم بعد از قبولی گواهینامه چندوقته میرسه دستم؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6274003&postcount=77
سلام.من 18 سالمه هنوز وقت سربازيم نشده!موتور من ويوه. چه جوري ميتونم گواهينامه بگيرم؟
درستهنقل قول:
حالامدل 130 سی سیش هم هست که گواهینامه نمیخواد ولی کلا به اینا میگن گازی ! یعنی دنده نداره !
سرعتش هم حداکثر 60 شاید هم 70 تا !
کلا میتونی بدونه گواهینامه و بیمه و کلاه راحت بری باهاش !
اون آقا هم که گفته کذبه !! احتمالا بی خبر بوده....
ظاهرا شما خبر ندارید از نص صریح قانون :نقل قول:
اون آقا هم که گفته کذبه !! احتمالا بی خبر بوده....
نقل قول:
فصل سوم : گواهينامه رانندگي و كارت شهري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماده 21 : هركس بخواهد با هرنوع وسيله نقليه موتوري زميني رانندگي كند بايد داراي گواهينامه رانندگي مربوط به آن نوع وسيله نقليه باشد.
نقل قول:
و- گواهينامه رانندگي دوچرخه موتوردار (گازي):
1- سن 15 سال تمام
2- قبول شدن در آزمايش شفاهي آئين نامه راهنمائي و رانندگي
3- قبولشدن در امتحان رانندگي با دوچرخه موتوردار (گازي)
ببین من خودم بیخ گمرک میشینم اطلاع دارم که میگم:31:نقل قول:
شاید اون قانونش باشه ولی رئیس پلیسش هم بهش عمل نمیکنه (شاید فعلا اینجوری باشه ولی الان بهش عمل نمیکنن)
شما الان راحت میتونید با همین نوع موتور ها (که تازگی طرح های قشنگش هم اومده) میتونی دور سر پلیس راهنمای رانندگی بگردی و خلاف بری ، مطمئن باش نیگات هم نمیکنه:31:
من تست کردم جواب داده:20:
خیلی قانون هم برای دوچرخه و حتی عابر پیاده هست که هیچ کدومش عمل نمیشه !:13: ، گذاشتن برا 2 هزار سال دیگه که قانونامون مثله قانون های اروپا شد !
فقط بدی این موتور ها اینکه که سرعت و قدرتش افتضاحه دود هم که میکنه:2: اون یکی موتور ها بدون گواهینامه ارزششو داره اگر هم پلیس بگیره !!
تا جایی که من خاطرم میاد و مدیران این انجمن تاکید دارند ؛ اینجا قراره بر طبق مستندات صحبت بشه ، نه بر طبق دیتای "بیخ گمرک" دوست عزیز :20:
و اینکه رئیس پلیس هم بهش عمل نکنه ملاک عمل نکردن سایرین به قانون نمیتونه باشه - /
موفق و منصور باشید /
من نمیدونستم !!نقل قول:
به هر حال اطلاع رسانی بود.
در ضمن یه چی دیگه اینکه خیلی از این موتور ها حتی پلاک نمیشن یا ندارن ! این خودش میتونه نشون بده که کلا این جور موتور ها بی قانونن
اینم یه مدرک و مستند:27:
دوستان برای تهران کسی میدونه آموزشش رو کجا میتونیم بگیریم؟ هیچی بلد نیستم:31:
دیدم هزینش که چیزی نیست همچین بریم بگیریم بلکه موتوری هم شدیم،
بعد با برگ اعزام به خدمت میشه گرفت؟
دوستان 5 ماه از اعتبار گواهینامم باقی مونده.ایا میتونم برم تمدیدش کنم یا باید بمونم اعتبارش تموم بشه بعد تمدید کنم؟
سلام.من 18 سالمه هنوز وقت سربازيم نشده!موتور من ويوه. چه جوري ميتونم گواهينامه بگيرم؟
سلام
الان هزينه اي كه برا گرفتن گواهينامه موتور درمياد چقدره؟
سلامنقل قول:
سلام
الان هزينه اي كه برا گرفتن گواهينامه موتور درمياد چقدره؟
من امروز بعد مدت ها همت کردم و رفتم شهرک آزمایش برای اخذ گواهینامه موتور سیکلت ، هزینه ها به این شرح بود ، اول دوهزارتومن به حساب شهرداری ، پونصدتومن به حساب دارایی و صدتومن به حساب یه جای دیگه بود الان یادم نمیاد + 2500 تومن پست + 900 تومن آزمون عملی ، کلا 6 هزارتومن .
معاینه چشم هم رایگان بود .
قابل توجه کسانی که سئوال راجع هزینه و مراحل دریافت و ..... دارند :
کل قضیه اینطور بود که چون دو هفته پیش گواهینامه ماشینم اومد گفتم فعلا که شرایط هم برام جوره ( هم گواهی اشتغال به تحصیل دارم و هم آئین نامه رو فـــول فــول شدم ) برم تو کار گواهینامه موتور .
صبح ساعت 8 رفتم میدون آزادی بعد از اونجا تاکسی های شهرک آزمایش رو سوار شدم ( خطی ها 650 تومن میگرفتن تا دم در شهرک ) بعد وارد شهرک شدم ، اول گوشیم رو گرفتن ( اگه دوربین نداشته باشه کاری ندارن ) بعد همون سربازه که گوشی هارو میگرفت گفت چیکار داری گفتم گواهینامه موتور میخوام بگیرم گفت "برو داخل خط سبز رو دنبال کن" . این خط سبز تا دم در قسمت مربوطـه میرفت ، اونجا دم در شماره حساب ها بود ، اونا رو یادداشت کردم بعد همون جا بانک ملی بود رفتم هزینه هارو پرداخت کردم ( خیلی شلوغ و بدجور بود اگه از بیرون شهرک میریختم بهتر بود ) بعد برگشتم همون قسمت ، باجه 3 رفتم یه کارتکس برداشتم ، پر کردمش و عکسم رو منگنه کردم بعد بردم باجه 1 برای تائید مدارک ، بعد باجه دو برای گرفتن شماره ، بعد رفتم پیش دکترشـون برای معاینه چشم ، بعد سالن آئین نامه بود که از ساعت 10:25 تا 12:50 منتظر شدم تا شمارمو بخونن برای آزمون آیین نامه ، خلاصه 20 دقیقه هم آزمون طول کشید ( آزمون کامپیوتری بود ) که خداروشکر بدون غلط قبول شدم ، بعد تا صبر کردیم افسر اونایی رو که رد شدن رو بیرون کنه و ما قبول شده هارو جمع و جور کنه شد 1:20 ، بعد به صف ایستادیم و دونه دونه اسما رو میخوند و مهر "نتیجه آزمایشها" که مربوط به آیین نامه میشد رو زد ، اما چون دیگه وقت ناهار بود و امتحان هم تا ساعت 11 ، گفتند برید فردا از ساعت 8 تا 11 برای آزمون عملی بیایید ( از شنبه تا چهارشنبه آزمون عملی میگیرن ) . میگفتند برای پست هم 2500 تومن میگیرن و 900 تومن هم قبل از آزمون عملی . کلا میشه 6 هزارتومن :27: 2 ماه بعد از قبولی در آزمون عملی گواهینامه الکترونیکی میرسه دستمون :8:
پس یعنی به نظر شما من گازی بگیرم؟آخه سنم کمه و مادر و پدر میگن 125 نگیر:دی
گازی تو چه قیمتیه؟
سلام
اگر كليپي از نحوه آزمون موتور سيكلت در سايت باشد بهتر خواهد بود .
به نظر شما اگر برم شهرک برا این گواهینامه نمیخندند به ریشم؟؟؟:19:نقل قول:
الف ـ شرايط شركت در آزمايشها و صدور گواهينامه موتورسيكلت گازي يا موتور گازي گواهينامه الف ـ1)
1ـ حداقل سن 15 سال تمام.
2ـ ارائه گواهي سلامت جسمي و رواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي.
3ـ قبول شدن در آزمونهاي آييننامه و مهارت عملي رانندگي با موتور گازي.
شما خودت دیدی یا فقط از این قانوناست که هیچوقت عمل نمیکنن
از این قانوناست که هیچوقت عمل نمیکنننقل قول:
به نظر شما اگر برم شهرک برا این گواهینامه نمیخندند به ریشم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودت دیدی یا فقط از این قانوناست که هیچوقت عمل نمیکنن
سلام من امتحان شهري دارم ميخاستم ببينم كه فاصله بين موانع چقدره و اونوقت اخرش كه ميخاي دور بزني و برگردي تو چند متري بايد اين كار رو بكني و چقدر جا داري؟
كلا دوستان چه توصيه هايي برا ازمون شهر داريد به عنوان تجربه من بتونم ازشون استفاده كنم؟
فواصل به درازای موتور هوندا 125 هست . مانع آخر فاصله نامعینی داره . شما هم زیاد بازه دور زدن دارید یا ندارید ، کمکی نمی کنه . چون اگر زیاد دور بگیرید دیگه نمی تونید تو برگشت موتور رو جمع و جور کنید و فرمون موتور و فواصل این اجازه رو بشما نمی دن .نقل قول:
توصیه : بجای نگاه کردن به موانع به مسیر نگاه کنید و موقع دور برگردون سرتون رو به مرکز دایره ای باشه که دور می زنید . باقیش مربوط به دانش کنترل موتورسیکلت هست
تو شهرک من آیین نامه رو امتحان دادم خداروشکر بدون غلط قبول شدم بیشتر از یکماه پیش ، اما برای آزمون عملی نرفتم تا الان ، میگن شیب زیادی داره و از هر 100 نفر 5-6 نفر قبول میشن .
اما تو فانوس (میدون رسالت) زمینش صافـه و راحتـتر قبول میکنن ولی بابت امتحان 7000 تومن میگیرن .
میتونم با همین کارتکس شهرک آزمایش برم فانوس امتحان عملی رو بدم ؟؟؟
یا اول برم همین شهرک ببینم اوضاش چطوره ، اگـه خوب نبود بعد برم فانوس ؟
محدودیت جنسیتی هم داره ؟نقل قول:
الف ـ شرايط شركت در آزمايشها و صدور گواهينامه موتورسيكلت گازي يا موتور گازي گواهينامه الف ـ1)
1ـ حداقل سن 15 سال تمام.
2ـ ارائه گواهي سلامت جسمي و رواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي.
3ـ قبول شدن در آزمونهاي آييننامه و مهارت عملي رانندگي با موتور گازي.
خانوما هم میتونن بگیرن ؟
والا گواهیناممون 1 ساله داره خاک میخوره ، گفتم برم گواهینامه موتور بگیرم لااقل با پول تو جیبیام یه موتور بگیرم .
والا .
نقل قول:
دي :27:
چه جالب دخترم اينجا مياد خبر نداشتيم
اخه اين چه سواليه معلومه كه نميشه بگيري
سعي كن پولات رو جمع كني يه رنيي چيزي بگيري حالا واجب نيس سوار پورشه بشي
بستگی زیادی به آشنایی شما با سی.جی 125 داره تا عوامل دیگهنقل قول:
ممکنه مهارت شما در کلاس سوپر بایک حرفه ای باشه اما نتونید با سی.جی دور درجا بزنید . چون لاستیکهاش برای مانور طراحی نشدند و نمی شه موتور رو لَم داد .
در مورد قیمت باید یکسان باشه . پول افزوده بخاطر امتحان پزشکی هست بگمانم . پیشتر که این بود . این نیروی دریایی خوب پولی بابت این تکه زمین متروکه رسالت می گیره . نگاهی به کیفیت پارکینگ موتورسیکلتش گواه این مسئله است .
بله شرط ضمنی داره . من هفته گذشته زن میانسالی رو سوار موپد تو پیاده روی میدون پاستور دیدم . با مانتو و روسری !نقل قول:
از نظر تئوری زنان کشورهای مسلمان نمی تونند موتور سواری کنند . حجاب با موتورسواری ناخواناست . هر چند که موتورسواران ایرانی هیچ کدوم لباس موتورسواری ندارند .
موتورسواری نیاز به قدرت فیزیکی و استقامت جسمانی و در ایران صد البته روحیه بالایه بی نظمی و وایلد داره . اگر با عوارض جانبیش کنار می آد که هیچی ...
اگر نه بسمت خودروهای دیگر برید . موضوع اینجاست که رویه رانندگی در ایران و کیفیت استانداردها و فرهنگ اجتماعی فعلی ما حتی برای موتورسواری پسران جوان با این موتورسیکلتهای ابو-طیاّره ظرفیت نداره ، چه رسه دختران
بهرجهت خوددانید . می تونید مستقیما به مرکز صدور گواهینامه مراجعه کنید و با افسر زن پلیس در این مورد نظر جویا شید .
وانت میگیرم !نقل قول:
سعي كن پولات رو جمع كني يه رنيي چيزي بگيري حالا واجب نيس سوار پورشه بشي
از این شرایط ضمنیش اطلاعی ندارید ؟نقل قول:
بله شرط ضمنی داره
من تا حالا افسر زن ندیدم اینجا !نقل قول:
بهرجهت خوددانید . می تونید مستقیما به مرکز صدور گواهینامه مراجعه کنید و با افسر زن پلیس در این مورد نظر جویا شید .
سپاس .
سلامنقل قول:
خب من تنها از تهران خبر دارم . مرکز اصلی صدور گواهینامه 80 درصد افسر زن داره و چندتا مرد
منظور از شرط ضمنی اینکه در قانون نیامده . اما اعمال نظر می شه . مثلا تردد موتورسیکلتهای بالای 250 سی.سی مجازه و در قانون تخلف نیست . اما شرط ضمنی این رو رد می کنه و پلیس با راکبان برخورد می کنه .
ما هنوز در مرحله ابتدای بحث هستیم و در اجتماعمون بسیاری از مسائل هست که قانون شفاف نداره و بستگی به مجری قانون داره تا قانونگذار .
بقول امریکایی ها : I am the law !