محتوای سیاسی در امضا خلاف مقررات فروم است!
چي بوده حالا ؟
چي بوده حالا ؟
به به میبینم که دارن خوب سوال میکنن و سریع جواب سوالاتو میدی!
اینارم جواب بده لطفا :
اراک شهر خوبیه؟:31:
چشم و گوشت چقدر میجنبه؟
کی میخوای به قولت عمل کنی؟
بچه مایه داری؟
همیشه حق با مشتریه یا نه؟
دوست داری حال کیو تو فروم بگیری؟ (بی چاخان)
چرا خالی میبندی؟
دوست داشتی کجایی ایران زنگی میکردی بجز اراک؟:31:
سیب زمینی رو تعریف کن و بگو چجور آدامایی رو میگن سیب زمینی؟
به نظرت چرا خانوما انقدر طلا دوس دارن؟
بزرگترین مشکلی که زن و شوهرا با هم دارن چیه؟
خیار شور یعنی چه؟ واژه ی خیار شور رو تعریف کن؟ قدمت این موجود به چه دورانی میرسه؟
چرا انقدر اعتماد بنفست بالاست؟ (چیزی مصرف میکنی)
تیکه کلامت چیه؟
در مورد اراک یه جمله بگو؟:31:
چرا جعبه پیتزا رو دایره نمیسازن؟
آدم قالپاق! نه ببخشید غالتاق رو تعریف کن؟ راستشو بگو خودت شبیهشون نیستی؟
تا حالا شده یهو بخوری زمین همه بهت بخندن؟
دوس داشتی مدیر نبودی ولی مثه من ترک بودی؟
چرا انقدر به زندگی با دید پوچ گرایانه نگاه میکنی؟
حساب حسابه کاکا برادر؟ یا باید به رفقا حال داد؟
:10:
والله چند تا مورد بود!نقل قول:
چي بوده حالا ؟
من کلا بچه با محتواییم:دی
ممنون/:5:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
والله چند تا مورد بود!نقل قول:
چي بوده حالا ؟
من کلا بچه با محتواییم:دی
البته سوني جان اينابيشتر شبيه جوك هستن تا سوال :31::31:نقل قول:
اراک شهر خوبیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -> نرفتم و حتما خوبه
چشم و گوشت چقدر میجنبه؟ -> متوسطه !
کی میخوای به قولت عمل کنی؟ -> هنوز راجع بش فکر نکردم
بچه مایه داری؟ -> نه بابا پولم کجا بود !
همیشه حق با مشتریه یا نه؟ -> همیشه نه !
دوست داری حال کیو تو فروم بگیری؟ (بی چاخان ) -> حال نیما ! با اون Firewallesh
چرا خالی میبندی؟ -> من؟! Line to Line شده فک کنم :دی
دوست داشتی کجایی ایران زنگی میکردی بجز اراک؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -> :دی هرجا جزء اراک (بجز اوردی:دی)
سیب زمینی رو تعریف کن و بگو چجور آدامایی رو میگن سیب زمینی؟ -> خوردنیه فکر کنم :دی آدم اش هم هست؟! عجب×
به نظرت چرا خانوما انقدر طلا دوس دارن؟ -> کلاس الکیه ! به بدل هم راضی ان !
بزرگترین مشکلی که زن و شوهرا با هم دارن چیه؟ -> :18: زنه طلا دوست داره ! مرده پول نداره ! هه
خیار شور یعنی چه؟ واژه ی خیار شور رو تعریف کن؟ قدمت این موجود به چه دورانی میرسه؟ -> خیاره شب تو آب نمک خوابید صبح پاشد دید خیار شوره !!!!!!!!
چرا انقدر اعتماد بنفست بالاست؟ (چیزی مصرف میکنی) -> اگه به نفسم اعتماد نداشتم که ...:دی آره مصرفم بالاست
تیکه کلامت چیه؟ -> عجب!×
در مورد اراک یه جمله بگو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -> نزدیکمونه !
چرا جعبه پیتزا رو دایره نمیسازن؟ -> !! مهم گردی درونه نه بیرون !
آدم قالپاق! نه ببخشید غالتاق رو تعریف کن؟ راستشو بگو خودت شبیهشون نیستی؟ -> غالتاق معنیش چیه؟ یکی بهم برسونه :دی
تا حالا شده یهو بخوری زمین همه بهت بخندن؟ -> نه خوشختانه تا 50% سقوط پیش رفتم ولی سریع جمع و جور کردم
دوس داشتی مدیر نبودی ولی مثه من ترک بودی؟ -> نفهمیدم ! :دی
چرا انقدر به زندگی با دید پوچ گرایانه نگاه میکنی؟ -> پوچ نماست !
حساب حسابه کاکا برادر؟ یا باید به رفقا حال داد؟ ->ما که به رفقا حال میدیم همیشه :دی
Nice try but you failed again :دینقل قول:
دوست داری حال کیو تو فروم بگیری؟ (بی چاخان ) -> حال نیما ! با اون Firewallesh
همیشه به در بسته خواهی خورد تازه فایروالم پشتش خندق داره ازون رد بشی میفتی توش :دی + اقامتگاه لول 20 :دی
بهه
بلی خودمون هم نشست منم 200 کیلومتر کوبیدم اومدم
باید جوره یاسر هم بکشی زورکی
جوابه کوتاهی و نقلی بدی دوباره کپی پیست میکنم همه رو دوباره باید از اول جواب بدی! کار و کاتسبی هم که کساده پس سر وقت و درست حسابی با توضیحاته اشانتیون توضیح بده
1. سیبیل داری؟ ریش چیه؟ میونت با این محاسن و نماد قدرت میتی کامون چیه؟
2. متوسط روزی چند بار دست تو دماغت میکنی؟
3. چی میخونی؟ راضی هستی؟
4. چند سالته و از چند سالگی زدی تو کاره وب؟ اونوقت شما که خالی میندی از چند سالگی زدی تو طراحیه وب اونوقت؟:31:
5. خودت تو چه زیمنه هایی کار میکنی! تخصصی چی؟
6. از کدوم قسمته طراحی خوشت میاد از کدوم قسمتش بدت میاد؟
7. آخه خجالت نمیکنی بازار وب و قیمت های طراحی رو خراب میکنی فرار میکنی؟ حالا پروژه هه رو گرفتی یا نه؟ بگی نه با پاریکال و زومبه طرفی
8. یه عکس از دسکتاپت با برنامه های مورد علاقت بنداز یه جا امن آپلودک ن لینکی چیزی بده! نیما که پیچوند ما هم به روش نیاوردیم گفتیم مدیره:31:
9. اهله بازی جات هستی؟ بهترین و جدیدترین بازی ای که کردی چیا بود؟ کدوم بازی رو از همه بیشتر هی نصب کردی پاک کردی؟
10. موبایل باز هستی؟ گوشیت چیه؟ چی دوست داری؟ ازش کار میکشی؟
11. خسته شدم از بس ماهی 30 چوق پوله اینترنت 128 فیکس نامحدود دادم! ایرانسل یا مبین نت هم شوته وایمکسشون! جای دیگه هم سرویس نمیده! خودت بودی چه میکردی؟
12. از کدوم شهر خوشت میاد از کدوم شهر برت میاد
13. شگه سید رو میشناسی؟ خالی ببندی میفرستمش سراغت
14. چرا من احساس میکنم خالی میخوای ببندی؟
15. این جمله رو با دو خط کامل کن:
طراحی وب در جهان ....
16. این یکی رو هم همونطور:
طراحی وب در ایران ....
17. نظرت در مورده انجمنموم چیه؟ چرا مگس پر نمیرنه ولی شته بندری میزنه توش؟
18. تو وب کدومه اینا از نظره مشتری به نظرت مهم تره: فقط یکیش رو انتخاب کن با توضیح که چرا اونو انتخاب کردی
الف: سرورساید ب: کلاینت ساید ج: گرافیک وب
19. فیلم باز هستی؟ سریال چی؟ 3 تا خوباش رو معرفی کن از نظره خودت
20. بازی های کامپیوتری چه ژانری بیشتر دوست داری؟ فیلم چی؟ موزیک جات چی؟ تو هر کدوم که گفتی یه خوبش رو معرفی کن
21. متوسط چند ساعت پای سیستمت هستی تو روز؟
22.آرشیو چیزی داری؟ چی؟ چند تا؟
23. نظر کلیت در باره طرحای من چیه؟ نقاطه ضعف و قوتشون چیه؟ مایه بزار تایپ کن تنبل
24. شنیدم خرمشهر آزاد شده اینم آزاد شده:تو رو یاده چی میندازن؟کد:http://hehehe.djh.ir
25.حیوون خونگی یا طویله ای یا باغ وحشی یا حیا توشحی چیا دوست داری چیا خوشت نمیاد؟
26. دودی و خلافی جات آبکی و شنگولی و ... در چه حدی؟
27. چه توصیه های برای اونایی که میخوان تازه به طراحی وب پا بزارن داری؟
28. با کدوم فریم ورک جاوااسکریپت بیشتر کار میکنی؟ چرا؟
29. نظرت در مورد این جمله ی معروف که میگه: من متالر نیستم ولی متالر ها رو دست دارم / چیه؟
30. تو کاره دانلود پانلود هستی؟ اگه دانلود کنی معمولا چیا میگیری؟
31. کدوم سایت فایل هاستینگ و ایمیج هاستنگ رو به جوونای این مرز و بوم پیشنهاد میکنی؟ چه پولی چه مجانی...
32.لپ تاپی هستی یا دسکتاپی؟ چرا؟
33. ماشین و موتور اینا چی کاره ای؟ مسافر کشی هم میکنی؟
34. برنامت برای 10 سال آینده چیه؟ کلی بگو ولی خواستی جزئیات رو هم داخل شی
35. نامحرم کیه از بینش شما؟
36. به چه علوم و فلسفه هایی علاقه داری؟
37. وقتای خالیت رو چی ریختی پر میکنی؟
28. طراحی وب رو در 6 کلمه ی متمایز خلاصه بگو ببینم:21:
29. به نظرت چرا من حروف جابه جا شده در همه پست هام پیدا میشه؟ غلط املایی هم یه چند تایی دارم؟
30. 4 تا خیابون و جای معروف تو شهرتون بگو راننده تاکسی ها نکنن تو پاچمون
33. این سایت رو در 3 خط توصیف کن -->34. به دور از تبلیغات 6 سایته خوب برای طراح های وب مبندی تا پیشرفته معرفی کن1 یه توضیح نیم وجبی هم دادی خدا بیامرزتتکد:http://metal-station1.co.cc
35. نظرت در مورد درس و سیستم درس خوندن تو ایران چیه؟
36. موندنی هستی یا پریدنی؟ کلاغ پر چند وقته نرفتی؟
37. به نظرت این جوک مربوط به کدوم شهر میشه؟ نامحسوس بگو: " فرزندان تك پدر از خدمت معاف شدند"
38. نظرت در مورده مونثیان چیست؟ استراتژی خودت در مقابل آنها چیست؟
39. تو کنسول ها کدوم بازی رو حریف میطلبی؟
40. از چه خطی استفاده میکنی؟
41. گوشیت چیه؟ راضی ای؟ نتم میری باهاش؟ سیم کارتت چیه؟
42. مشخصات اینترنتت رو کامل بگو ببینیم چی میگی
43. نظرت در مورد بلاگر ها و کسایی که وب رو بلاگ میدونن چیه؟
44. فیل کش چی مصرف میکنی؟ شنیدم از عناصر پر رنگ در این زمینه بودی
45. اینکه میگن طرف عینهو احمقا میخوابه از بینشه شما یعنی چه؟ مگه احمقا چی ریختی میخوابن؟
46. بینشه زندگیت چیه در کل؟ چه چیزایی رو از همه بیشتر قبول داری چیا رو مخالفی؟ اصول و ایدئولوژیت چیه؟
47. نظرت در مورده پی سی ورلد چیه؟ پرشین تولز چی؟ مجید چه طور؟
48. هر کدوم از بچه های همین انجمنه خودمون به نظرت تو چه چیزایی قوی ان؟ اوناییک ه یادت میاد رو بگو
49. چه استفاده هایی از وب و اینترنت میکنی در کل
50. اینم به عناون آخرین سوال این سری مثله نیما
برنامه های خوب رو در این زمینه ها بگو با یه توضیحه مختصر:
audio and video covertor
mp3 tag editor
web browsers
2d graphic
3d graphic
dvd/cd writing
video files player
audio files player
ftp
anti virus
fire wall
registery and anti Trojan tools
windows
linux
image and write tools
....
اینم اضافه کنم سرم شولوغ بود وگرنه 99 تا میخواستم بپرسم
ولی حالا جواب بده
ایشالله باز میایم سر وقتت
همینطوری:
Agathodaimon\1997 - Tomb Sculptures (Compilation)\01 - Tristetea Difuza.Mp3
The band began in late 1995, when drummer Matthias and guitarist Sathonys got together to assemble a black metal band. They put adverts at several music magazines in the hopes that they would find suitable musicians to play with them. In answer to the advertisement, they were joined by bassist Marko Thomas and keyboardist and vocalist Vlad Dracul. The last member of their initial formation was the second guitarist, Hyperion, who joined them by the end of that year. With this formation the band recorded the Carpe Noctem demo tape, which received fair reviews from the German specialized press.
1. سیبیل داری؟ ریش چیه؟ میونت با این محاسن و نماد قدرت میتی کامون چیه؟ -> سیبیل دارم ! ریش ندارم :دی هیچگونه علاقه ای ندارم ولی واسه تفریح چیزه خوبیه ...
2. متوسط روزی چند بار دست تو دماغت میکنی؟ -> با دستمال یا بی دستمال :16:
3. چی میخونی؟ راضی هستی؟ -> ریاضی/فیزیک ! نه فقط میخوام پاس کنم برم سراغ کار و بارم !!
4. چند سالته و از چند سالگی زدی تو کاره وب؟ اونوقت شما که خالی میندی از چند سالگی زدی تو طراحیه وب اونوقت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -> آذر میرم توی 17 سالگی :دی ... 5 ابتدایی بودم سر وقت HTML بودم 1.5 سالی هم هست (شاید 2سال) با PHP ور میرم ... کلّ داستانی هم که اومدم سره وب کل کل با یکی از رفیقام بود که گفت تو وب هیچی نمیشی بچسب به دسکتاپ :دی :دی
5. خودت تو چه زیمنه هایی کار میکنی! تخصصی چی؟ بنده زندگیم توی بسکتبال و برنامه نویسی خلاصه میشه :دی کارو تخصص دیگه ای ندارم
6. از کدوم قسمته طراحی خوشت میاد از کدوم قسمتش بدت میاد؟ از قسمت تبدیل گرافیکی سایت به HTML تنفر خاصی دارم . از بقیه خوشم میاد :دی
7. آخه خجالت نمیکنی بازار وب و قیمت های طراحی رو خراب میکنی فرار میکنی؟ حالا پروژه هه رو گرفتی یا نه؟ بگی نه با پاریکال و زومبه طرفی -> هه :16: اومدم تفریح دیدم جدی شده ... آره گرفتمش دادم رفت :دی
8. یه عکس از دسکتاپت با برنامه های مورد علاقت بنداز یه جا امن آپلودک ن لینکی چیزی بده! نیما که پیچوند ما هم به روش نیاوردیم گفتیم مدیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -> برنامه مورد علاقه زیاده جا نبود باز کنم فقط دسکتاپ رو میزارم :دی بفرما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9. اهله بازی جات هستی؟ بهترین و جدیدترین بازی ای که کردی چیا بود؟ کدوم بازی رو از همه بیشتر هی نصب کردی پاک کردی؟-> فقط یک بازی رو دوست دارم اونم Rise Of Nation هستش
10. موبایل باز هستی؟ گوشیت چیه؟ چی دوست داری؟ ازش کار میکشی؟ -> نه ... الان یه N93 کلاسیک دارم که 4 5 سالی هستش دارمش :دی (نیما جریان موبایل منو میدونه :16: زنگ بزنید من ... ) ... بلک بری دوست دارم
11. خسته شدم از بس ماهی 30 چوق پوله اینترنت 128 فیکس نامحدود دادم! ایرانسل یا مبین نت هم شوته وایمکسشون! جای دیگه هم سرویس نمیده! خودت بودی چه میکردی؟ -> عه چه ارزون اینجا ماهی 120 تومن 128 وایرلس میدیم :دی
12. از کدوم شهر خوشت میاد از کدوم شهر برت میاد -> از آمل خوشم میاد از بابل بدم میاد :دی
13. شگه سید رو میشناسی؟ خالی ببندی میفرستمش سراغت -> نه کی بیده؟
14. چرا من احساس میکنم خالی میخوای ببندی؟ -> احساسات وسیعی داری :دی
15. این جمله رو با دو خط کامل کن:
طراحی وب در جهان .... -> دوخط من یا تو؟:دی ... طراحی وب در جهان ... خداییش هیچی به ذهنم نمیرسه باز بعدا میگم :ئی
16. این یکی رو هم همونطور:
طراحی وب در ایران .... -> طراحیوب در ایران آخرشه ! خودت رو بکش طرح بزن برنامه نویسی کن 5 تا ازش بفروش سره ششمی سرو کلش توی p30vel یا pc7 پیدا میشه :دی چـــــــــــرااا؟
17. نظرت در مورده انجمنموم چیه؟ چرا مگس پر نمیرنه ولی شته بندری میزنه توش؟ -> احتمالا موزیک بندری میزارین :دی
18. تو وب کدومه اینا از نظره مشتری به نظرت مهم تره: فقط یکیش رو انتخاب کن با توضیح که چرا اونو انتخاب کردی
الف: سرورساید ب: کلاینت ساید ج: گرافیک وب -> گرافیک وب : بیننده کاری به درون کار نداره هرچی که ظاهر هستش رو میپسنده ! (مشکلی که همیشه با مشتری دارم :دی )
19. فیلم باز هستی؟ سریال چی؟ 3 تا خوباش رو معرفی کن از نظره خودت -> ارباب حلقه ها و دیگر هیچ :دی ... سریال نمیبینم سعی میکنم 10 قسمت آخر هر سریال رو بگیرم ببینم :دی ... انیم باز هستم الانم دارم One Piece رو میبینم 450 قسمتش رو دارم فعلا :دی
20. بازی های کامپیوتری چه ژانری بیشتر دوست داری؟ فیلم چی؟ موزیک جات چی؟ تو هر کدوم که گفتی یه خوبش رو معرفی کن -> بازی : استراتژیک (Rise Of Nation) & فیلم : کمدی(Ameri... :دی) & موزیک : راک (Linkin park
21. متوسط چند ساعت پای سیستمت هستی تو روز؟ -> 1 که از مدرسه میام خونه تا ساعت 12:30 شب از این زمان ناهار و شام رو کم کن + ساعت هایی که تمرین میرم:دی تابستون باشه صبح تا صبح !:دی
22.آرشیو چیزی داری؟ چی؟ چند تا؟ -> آره موزیک های Trance :دی
23. نظر کلیت در باره طرحای من چیه؟ نقاطه ضعف و قوتشون چیه؟ مایه بزار تایپ کن تنبل -> از اول که اومدم اینجا تو بودیو طراحات هنوزم با طراحات هستی ... طراحات باحال و مرموز هستن :دی هر ایرادی هم بود پدرش رو سوزوندی :دی
24. شنیدم خرمشهر آزاد شده اینم آزاد شده: کد:
http://hehehe.djh.ir
تو رو یاده چی میندازن؟ خدا آزاد کرده؟ :ئی
25.حیوون خونگی یا طویله ای یا باغ وحشی یا حیا توشحی چیا دوست داری چیا خوشت نمیاد؟ کلا هرچیزه جنبنده جزء انسان بدم میاد !
26. دودی و خلافی جات آبکی و شنگولی و ... در چه حدی؟ در حده خوش بودن و اجبار ! (الکی:دی)
27. چه توصیه های برای اونایی که میخوان تازه به طراحی وب پا بزارن داری؟ -> سریع به خودشون نگن طراح وب ! جان من نگید !
28. با کدوم فریم ورک جاوااسکریپت بیشتر کار میکنی؟ چرا؟ هیچکدوم :دی
29. نظرت در مورد این جمله ی معروف که میگه: من متالر نیستم ولی متالر ها رو دست دارم / چیه؟ نظرجالبیه ... قبول دارمش
30. تو کاره دانلود پانلود هستی؟ اگه دانلود کنی معمولا چیا میگیری؟ نرم افزار ولی بیشتر موزیک
31. کدوم سایت فایل هاستینگ و ایمیج هاستنگ رو به جوونای این مرز و بوم پیشنهاد میکنی؟ چه پولی چه مجانی... فایل مدیافایر ایمیج هم -----
32.لپ تاپی هستی یا دسکتاپی؟ چرا؟ دسکتاپ ... لپ تاپ برام جذاب نیست
33. ماشین و موتور اینا چی کاره ای؟ مسافر کشی هم میکنی؟ نه ماشین بازم نه موتور باز :دی معمولا کنار راننده میشینم :16:
34. برنامت برای 10 سال آینده چیه؟ کلی بگو ولی خواستی جزئیات رو هم داخل شی حال و حوصله شرکت بازی اینارو ندارم . زن هم نمیگیرم :دی دوست دختر جاش میگیرم :دی:دی !! میرم تو کاره ایده های جدید ... مجردی عشقهههه
35. نامحرم کیه از بینش شما؟ شیطان!
36. به چه علوم و فلسفه هایی علاقه داری؟ هیچی!
37. وقتای خالیت رو چی ریختی پر میکنی؟ وقت خالی؟ چی هست؟:دی فعلا تو این یکی دوسال چنین چیزی به من نرسیده !!!
28. طراحی وب رو در 6 کلمه ی متمایز خلاصه بگو ببینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی با کلماته؟:دی
29. به نظرت چرا من حروف جابه جا شده در همه پست هام پیدا میشه؟ غلط املایی هم یه چند تایی دارم؟ از بس عجولی :دی
30. 4 تا خیابون و جای معروف تو شهرتون بگو راننده تاکسی ها نکنن تو پاچمون هراز . نور . محمود آباد . 17 شهریور :دی این 4 تا رو داشته باش بسه (اسم خیابون بزار اولشون :دی ) البته سعی کن طرفای نور نری :دی
33. این سایت رو در 3 خط توصیف کن --> 3 خط؟ زیاده ... :دی یکی از سایتا که مگس توش بندری میزنه داریوش مدیرشه همیشه هم تو یاهو ته s,2,a هاش میزاره :دی
کد:
http://metal-station1.co.cc
34. به دور از تبلیغات 6 سایته خوب برای طراح های وب مبندی تا پیشرفته معرفی کن1 یه توضیح نیم وجبی هم دادی خدا بیامرزتت
neopersia.org
w3schools.com
deviantart.com
JQuery.com
ittutorial.ir
Google.com
35. نظرت در مورد درس و سیستم درس خوندن تو ایران چیه؟ مگه سیستمه؟:دی عجب !× خبر نداشتم بعده 11 سال :16:
36. موندنی هستی یا پریدنی؟ کلاغ پر چند وقته نرفتی؟ امروز اتفاقا این فنلاندیه مارو کلاغ پر برد :دی
37. به نظرت این جوک مربوط به کدوم شهر میشه؟ نامحسوس بگو: " فرزندان تك پدر از خدمت معاف شدند" فک کنم قز.این
38. نظرت در مورده مونثیان چیست؟ استراتژی خودت در مقابل آنها چیست؟ کیه؟:دی آها ... استراتژی نیاز نیست ... فقط برو:دی
39. تو کنسول ها کدوم بازی رو حریف میطلبی؟ PES11 :دی
40. از چه خطی استفاده میکنی؟ همراه اول ... هیچکس تنها نیست ! (منظورت این خط بود؟) شاید 911 منظورت بود :دی
41. گوشیت چیه؟ راضی ای؟ نتم میری باهاش؟ سیم کارتت چیه؟ ان93 کلاسیک ... آره مخصوص پیامک :دی ـه ... نه ... 911 همراه اول ! :دی هه هه
42. مشخصات اینترنتت رو کامل بگو ببینیم چی میگی این ماه 256 نامحدود ماهه دیگه 2مگ 300گیگ :دی
43. نظرت در مورد بلاگر ها و کسایی که وب رو بلاگ میدونن چیه؟ برن صفحه افزودن مطلب بهتره براشون :دی
44. فیل کش چی مصرف میکنی؟ شنیدم از عناصر پر رنگ در این زمینه بودی شایعه ها بسیار است :دی از ویپی استفاده میکنم
45. اینکه میگن طرف عینهو احمقا میخوابه از بینشه شما یعنی چه؟ مگه احمقا چی ریختی میخوابن؟ احمق مگه میخوبه ؟:دی عجب@!×
46. بینشه زندگیت چیه در کل؟ چه چیزایی رو از همه بیشتر قبول داری چیا رو مخالفی؟ اصول و ایدئولوژیت چیه؟ هرچیزی که بهم حال بده و مثل خودم باشه رو قبول دارم و چیزایی که درست بشو نباشن رو میپیچونم برن دنبال لوبیا !
47. نظرت در مورده پی سی ورلد چیه؟ پرشین تولز چی؟ مجید چه طور؟ پی سی ورلد : مجمع رفقاست :دی ! پرشین تولز : فقط بازارچه سرک میکشم :دی مجید هم جالب نیست زیاد :دی
48. هر کدوم از بچه های همین انجمنه خودمون به نظرت تو چه چیزایی قوی ان؟ اوناییک ه یادت میاد رو بگو
تو وب یا کلا ؟:دی
همشون خیلی قوی هستن ! همگی میوه جادویی(شیطانی) مصرف کردند :دی یکی کش میاد یکی وزنش بالا میره و ...
49. چه استفاده هایی از وب و اینترنت میکنی در کل جستجو . دانلود . حل مشکلات !
50. اینم به عناون آخرین سوال این سری مثله نیما
برنامه های خوب رو در این زمینه ها بگو با یه توضیحه مختصر:
audio and video covertor
مصرف نداشتم نمیدونم خوب و بد چیه :دی
mp3 tag editor
مصرف نداشتم // // // //
web browsers
FireFOX
2d graphic
Photoshop . Corel
3d graphic
MAYA
dvd/cd writing
Nero,Clone
video files player
KM Player
audio files player
MediaPlayer
ftp
Zilla
anti virus
تنفر خاصی نسبت به آنتی ویروس دارم ! " آدم باید با ویروس ها رفیق باشه :دی "
fire wall
رجوع به جمله قبلی .. :دی
registery and anti Trojan tools
تروجان؟ آنتی؟ افت داره :دی باید رفیق باشی باهاشون ! من که شبا 1 ساعت باهاشون صوبت میکنم !
windows
سون
linux
داداش فدی :دی
image and write tools
ها؟!
....
اووووف :16:
دسته شما درد نکنه
ولی کلا خسته نباشی با این جوابات
بابا مایه میزاشتی یه نمه مرد مومن:31:
چی بگم بیلی هستی دیگه
خسته نباشی در کل
منم کوبوندم از اون شهری که بدم میومد رسیدم به خونم :دی خسته بودم جواب ها نیم چه شد !نقل قول:
دسته شما درد نکنه
ولی کلا خسته نباشی با این جوابات
بابا مایه میزاشتی یه نمه مرد مومن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی بگم بیلی هستی دیگه
خسته نباشی در کل
كلا ماشالله دوستان جاي طرح سوالي ديگه رو نذاشتن :31:
بيل گيتس رو چقدر دوست داري؟ :31:
ازش بدم میاد ولی از کاراش خوشم میاد :دی !نقل قول:
كلا ماشالله دوستان جاي طرح سوالي ديگه رو نذاشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيل گيتس رو چقدر دوست داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چند روزی بود دست به کیبورد نشده بودم دلم تنگ شده بود :دی
1- قدت چنده؟
2-چرا آملیا به بابلیا میگن بابلی خ :پی
3-نور و محمود آباد مگه جزو آمل مشین؟؟چرا تو رشت و با قزوین اشتباه مگیری:دی//از کی تا حالا لینکین پارک راک میخونه؟!!
4--یه جک بگو ؟
5-بچه چندمه خانواده ای؟
6-با کسی مشکل نداری؟
7-نظرت در مورد جاوا اسکریپت
8-دست کم 10 تا از بوکمارک هات بگو
9-نظرت در مورد کپی پیست(کپی رایت)؟
10-تو فیسبوک چی کارا میکنی؟:10:
11-میونت با دین و مذهب چطوره؟
12-اهل مطالعه هستی؟چه کتابایی؟
13-تیریپ چه مدلی میزنی؟
14-اعصاب مصاب در چه حدیه:5:؟
سلام ،
سوال خاصـی ندارم ! فقط محدودیـت بسیـار پروفایل برای چی هست ؟ : دی
مرسی :×
1- قدت چنده؟ 1.87
2-چرا آملیا به بابلیا میگن بابلی خ :پی چون ... :دی تنها شدیم میگم بهت :16:
3-نور و محمود آباد مگه جزو آمل مشین؟؟چرا تو رشت و با قزوین اشتباه مگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] //از کی تا حالا لینکین پارک راک میخونه؟!! مدیاپلیر شما لینکین پارک رو Trance پخش میکنه؟:16: ! نور و محمود آباد اسم دوتا از خیابون های آمل هم هستن ;)
4--یه جک بگو ? یه روز یکی میره حموم دنبال لیف میگرده اینور رو میبینه نیست اونورو میبینه هست !
5-بچه چندمه خانواده ای؟ آخر!
6-با کسی مشکل نداری؟ مگه میشه کسی با کسی مشکل نداشته باشه؟:دی
7-نظرت در مورد جاوا اسکریپت خیلی گوشته !
8-دست کم 10 تا از بوکمارک هات بگو زیاده موضوع بگو بگم :دی
9-نظرت در مورد کپی پیست(کپی رایت)؟ کپی پیست هم نظر میخواد؟:دی طرفدار حقوق پدیدآورنده هستم شدیـــــد :دی
10-تو فیسبوک چی کارا میکنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احساسات خودم رو توییت میکنم :16:
11-میونت با دین و مذهب چطوره؟ شاید ضعیف شاید متوسط ! قوی نیستم تو این زمینه ها !
12-اهل مطالعه هستی؟چه کتابایی؟ نه! / تنها مطالعه من همین چیزها و مقاله هایی که توی نت میخونم هستش
13-تیریپ چه مدلی میزنی؟ همیشه اسپرت ! (جلف نباشه هرچی هست:2:)
14-اعصاب مصاب در چه حدیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟ تو واقعیت خیلی صبور هستم ولی توی اینترنت و ... شدید عصبانی
سوال خاصـی ندارم ! فقط محدودیـت بسیـار پروفایل برای چی هست ؟ : دی => بر میگرده به سوال 14 و حال و حوصله نداشتن اینجانب برای یک سری مسائل :دی
آره مگه واسه تو Rap میخونه :دینقل قول:
3-نور و محمود آباد مگه جزو آمل مشین؟؟چرا تو رشت و با قزوین اشتباه مگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] //از کی تا حالا لینکین پارک راک میخونه؟!! مدیاپلیر شما لینکین پارک رو Trance پخش میکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! نور و محمود آباد اسم دوتا از خیابون های آمل هم هستن ;)
والا تا اونجا که من میدونم Altenative metale یاRap metale سبکشون (اما در کل حساب کنی سبکش معلوم نیست چیه :دی) حالا اگر هم Rock باشه Altenative Rocke
آهان یه سوال هم مونده بود:دی چرا شهرای شمالی همش میدون امام دارن:دی
بابا متالشون کجاشون بودنقل قول:
آره مگه واسه تو Rap میخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا اونجا که من میدونم Altenative metale یاRap metale سبکشون (اما در کل حساب کنی سبکش معلوم نیست چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حالا اگر هم Rock باشه Altenative Rocke
آهان یه سوال هم مونده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا شهرای شمالی همش میدون امام دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلترنیتیو راک و هارد راکه در اصل که بعضا میگن آلترنیتیو متال هم میچسبوننش
رپ متال هم نداریم nu metal هست اصطلاح تخصصی ترش (هر چند خزن اینا)
کلا امیر خسته نباشه با این جواب دادنش
یا با سوال جواب میده یا با دو کلمه:13:نزدیکم بودی پس گردنی میخوردی
باز اسم متال اومد، این داریوش قاطی کرد! :دی
حالا هیچی هم بارش نیست ها! :دی :دی :دی
بهه استاد که اینجاست ما حرفی نداریم واسه گفتننقل قول:
جون داریوش نمیخواستم تخصصیش کنم (نوشتم بعدش ویرایش کردم)
اینی که داریوش میگه درستره یعنی همون Nu metal
اینا تو آلبوم اولش که اومد چون همه چی توش بود و از هیچ سبک متالی هم پیروی نمیکردن برو بچ کارشناس اسم Nu metal بهشون دادن(اصلاً متالو چه به DJ:13:).
بابا این چه حرفیه
گفتم دوره هم باشیم
این چیزا بیشتر سلیقه ای هست اکثره کسایی که سمته alternative هستن اصلا این چیزا رو نمیدونن چیه و نمیرن دنبالش
بحثش شد این یه کوچولو بگم:
البتنه dj هم الان هم تو سبک alternative و nu مرسوم هست مثله همین لینکین و slipknot هم تو سبک industerial و گروه هایی مثله rammestien
اتفاقا این سبک ها هم الان از پز طرفدارترین سبک های متال هستن
یه gothic هم هست که همین اواتاره شما تو راکش فعال هست ولی اکثره جاها به متال وابستش میکنن
در کل این متال آرکایو خیلی خوبه! اگه تو این گروهی باشه مثاله اگه نباشه نیست
:31:ببخشید رفتم بالا منبرکد:http://66.71.248.165/
امیر جان شرمنده:11:
سلام..
شاید این سؤال رو بد موقع بخونی؛ مثلاً تازه پیسی رو روشن کردی و پی۳۰ رو آوردی تا ببینی چه سؤالایی ازت شده. یه دفعه میبینی من نوشتهم:
همین الان توی کلیپبوردت چیه؟ پیستش کن! :دی
[اگه هم دوست نداری، نکن! اجباری در کار نیست!]
و البتّه سؤال دوم: یه راه معرّفی کن برای دورزدن یه محدودیّت [هر محدودیّتی؛ از فوروم مثلاً]
سلاممم
همین الان توی کلیپبوردت چیه؟ پیستش کن! :دی اینه : همین الان توی کلیپبوردت چیه؟ پیستش کن! :دی
و البتّه سؤال دوم: یه راه معرّفی کن برای دورزدن یه محدودیّت [هر محدودیّتی؛ از فوروم مثلاً] : دور زدن محدودیت سایز عکس توی امضاء خوبه؟:دی آموزشش رو تو یه جا گذاشتم جستجو کنی پیداش میکنی :دی
:دی//
دو هفته نبودیما...باز اینجا خوابید؟؟؟؟:دی
همش تقصیر داریوشه:27:
آقا حدود 3-4 ساله اینجا خوابیده!
و جالب این که منم توی این سه چهار سال نبودم
بچه ها یه همتی بکنین اینجارو راه بندازین
قول میدم اولین نفر خودم بشینم :دی