منم همونجام دیگه :دی
خب اونجا یه دکمه داره get exp میزنم یه exp میده همین ... مثلا امروز 370000 Exp داد . همین نصف یه لول هم نشد :41:
دارم کوئست 20000 exp میزنم 5 درصد میره ... خب 4 تا کوئست اضافه تر میذاشتن چی میشد :19:
Printable View
منم همونجام دیگه :دی
خب اونجا یه دکمه داره get exp میزنم یه exp میده همین ... مثلا امروز 370000 Exp داد . همین نصف یه لول هم نشد :41:
دارم کوئست 20000 exp میزنم 5 درصد میره ... خب 4 تا کوئست اضافه تر میذاشتن چی میشد :19:
get exp چیه بابا.پایین get daily quest رو بگیر.بعدش که دیلی کوئست رو زدی get prize رو هم بزن.اونوقت ببین چی میشه.نقل قول:
من 10 دقیقه دیگه میام skysong تو هم بیا اونجا دم تلپورت اوکی.
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
نمیدونم چرا هر چی پیام میدم تو بازی نمیرسه همش میگه اسم نادرسته یا تو آفلاینی
منم دقیقا همین مشکلو دارم ! مگه Tahamtan نیستی ؟
آره.بیا skysong
نه حال دانلود ندارم
اوکی میام همونجا .
بعد من get daily quest رو زدم هیچ کوئستی بهم نداد !! شاید چون قبلش get exp زده بودم ؟
راست میگه علی اسم ایرانی زیاد داره:
این یکی:کد:http://jd-wiki.perfectworld.com/index.php/NPC
کد:http://jd-wiki.perfectworld.com/index.php/Negar
من نیم ساعته کناره skylord ه skysong منتظرم پَ چرا نمیای :دی
علی بیا skysong دهن منو صاف کردی تو :19:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
ریلم 12 هستی؟
chat class رو بزن اون پایین شاید بتونیم صحبت کنیم.
تازه کلی اسم باحال داره حیف نمیشه اینجا گفت ! کرکر خندست :دینقل قول:
ایرج هم برنج فروشه :27: فردین هم دختر از آب در اومد :21:
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
هادی کدوم سروری ؟ shura ؟ مطمئنی ریلم 12 رفتی ؟نقل قول:
ای بابا من الان کنار skylord هستم.پس چرا نمیبینمت؟اصلا wildlands هستی؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
بابا من wildlands هستم.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
OMG خانه از پایبست ویران است.تو shura هستی؟ای خداااااااا...:19:
آی کیو من گفتم بیا wildlands تو رفتی shura ؟
اصلا حالم گرفته شد.گفتم با هم بازی میکنیما.......:41:
تو تاپیک پرفکت گفتی بریم shura !!! که از همه پینگش بهتره ...نقل قول:
جالب شد.:27::27:
این shura و wildlands چی هستن؟سرورن؟realm هستن؟
بابا من کی گفتم؟ من گفتم بریم سرور pvp منظورم wildlands بود.
علی بیا اینور خودم plvl ات میکنم.تا لول 30 که راحت میریم.بعدش هم الان بلدی چیکار کنی dailyquest میزنی سریع میری بالا.نخواستی باز plvl ات میکنم.
اگه پینگش خوبه بیام همونجا ! کلاسم هم مزخرفه ! هیلر بدرد pvp نمیخوره ...
خدا بگم چیکارت کنه هادی :19:
میخوای rayan بردار.ولی celan من تو فروم بازی خوندم تو لول های بالا one shot میکنه.
---------- Post added at 10:05 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
arden هم میتونی برداری.
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
زود بیا ریلم 12 من منتظرم سریع لول آپت کنم علی.من میرم تو divine منتظر میمونم.
مشکل لول آپ نیست دستم اومد باید چیکار کنم . تازه امروز رفتم فروم یکم مطلب خوندم ! وقت نمیشد برم اطلاعات جمع کنم !
یه کلاس درست حسابی بگو بردارم . این celan تنها خوبی که داشت یه اسپل بود 15 ثانیه max speed میداد خیلی باحال بید .
این esper رو هر کار کردم یاد نگرفتم چطور آپگرید کنم اسکیلش رو . تو فروم میگن کلی چیز میز میخواد .
rayan میگن خیلی قویه.arden هم همینطور.اگه رنج دوست داری آردن بردار اگه میلی rayan .
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------
esper و پت و این شر و ورها رو فعلا بیخیال شدم فقط میخوام سریع لول آپ کنم.
خوب علی دوباره celan برداشت.
jhonny هم rayan برداره تیم کامل میشه.
ولی داستان جالبی بود هی من پی ام میدادم تو بازی میگفت علی آفلاینه هی اون پیغام میداد من آفلاین بودم اصلا همدیگرو نمیدیدیم نگو اصلا سرورامون با هم فرق میکرده...
jhonny کدوم خریه بابا.سروش هستم.:31:
اخر کدوم رو بردارم Rayan یا Arden؟علی تو چی می گی؟
من چون عشق اسپل و کست و هیل و کار گروهی هستم همیشه اینجور کلاسا ور میدارم .
سروش جان Arden همون هانتر یا آرچر تو بازی های دیگست . کاراکتر خوبیه ولی نه بدرد pvp میخوره نه pve
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
هادی کجا رفتی ! 5 سیلور پول میخواستم پیدات نکردم توی world چت رفتم گدایی کردم کلی پول برام فرستادن :دی
خوب پس من هر وقت دانلود تموم شد میام.فقط یه بار مشخصات کامل سرور و realm و جایی که باید انتخاب کنم رو بگین.
من برقمون رفت گرفتم خوابيدم.چطوري world chat ميكني؟ميگه يا آيتمي ميخواد براي چت.نقل قول:
کامل این مشخصات سرور رو بگین.
Wild Lands هستین یا Skysong?
اختلاف ساعتشون زیاده ها:
کد:http://jd.perfectworld.com/status
هیچی روی world کلیک کردم صحبت کردم !! :31: (نکنه جای دیگه صحبت کرده بودم خودم متوجه نشدم :27:)نقل قول:
Wild Lands هستیم اختلاف ساعتش خوبه حدافل وقتی ما بیداریم اونها هم بیدارن :31:
فردا همین موقعه دانلودش تموم میشه.البته با یه چند ساعت اینور اونور.:31:
لعنت به اینترنت ایران !! ننه محمود و ****** آخه چه زندگی ما داریم ریدن به مملکت . اَه
فقط 30 ثانیه مونده بود کوئست دیلی تموم شه اینترنت فطع شد . double exp هم پرید .
حالا باید دوباره یک ساعت صبر کنم تجربه هم نصف بگیرم .
عزيزم اون double exp فقط براي كشتن موب هاست.تجربه كوئست رو دو برابر نميكنه كه ...:20:نقل قول:
با 128 میشه بازی کرد؟:19:
جداً ؟ کمی عصبانیت فروکش کرد :27: به هر حال یک ساعت معطلی دوباره داره :31:نقل قول:
سروش جان با 64 هم میشه بازی کرد چه برسه 128 فقط ببین پینگت خوبه یا نه
این پت من کلاً فانه :دی کلی حرکت باحال میزنه . اینم یه اسپل باحال که خودش رو قشنگ جمع میکنه بعد با فشار به طرف ***** :دی
صدای مهیبی هم داره :27:
اینم آثار جرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ئه حجم تاپيك چقدر كم شده.ميگم علي جان شما كه ديليت كردي لااقل تاپيك رو به بازيهاي چند نفره منتقل ميكردي.
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
راستي پت چطور لول آپ ميشه؟اصلا دميج ميزنه يا كلا سركاريه؟من هيچ كي رو نديدم با پت بازي كنه.نقل قول:
خودش دمیجی نمیزنه ولی اسپل میزنه و خوب دمیج میده ! الان من لول 35 هستم ولی پتم لول 40 ه خودش همه رو آسفالت میکنه :دی
در کل به جز واسه خنده بدرد چیز دیگه نمیخوره :27:
خوشبحالت تو شركت هم ميتوني بازي كني.من كه نميتونم تو شركت از اين حركتا كنم.
امروز مرخصی ام هادی جون :دی وگرنه اونجا یه دقیقه بیکار نمیشی بخوای از اینکارا بکنی تازه سیستم ها هم بقدری قدیمی هستن قارچ خور رو اجرا نمیکنن چه برسه این
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
راستی من کوئست دیلی بامبو رو انجام دادم ولی Get Prize فعال نمیشه ! 130/450 مونده
آره هر نفر كه انجام بده 10 پوينت اضافه ميشه.مثلا الان بايد 32 نفر ديگه انجام بدن تا فعال شه.ولي exp خفني ميده.
يه كوئست ديگه هست به اسم sky dweler كه اونم نصف get prize تجربه ميده.توي sunstream ميتوني بگيريش.
یه چند تا سوال ضایع دارم.به حساب نوب بودنم بزارین.(اخه دارم تو ویکی بازی می خونم یکم با mmorpg اشنا شم.)
1-چطور یه کوئست رو تو این بازی ها با هم انجام میدن؟یعنی هردوتون می رین پیش یه نفر یه کوئست رو قبول می کنین بعد میرین دنبالش؟توضیح بدین.فایده انجام دادن کوئست به صورت چند نفری چیه؟
2-جنگ های بازی که نوبتی نیست؟یعنی یه ضربه اون بزنه.بعد تو یه ضربه.معمولیه دیگه؟
لازم نيست كوئست رو با هم بگيريد.هر كي جدا كوئست رو ميگيره بعد مثلا با چند نفر ديگه پارتي تشكيل ميديد و ميريد مثلا اون موجودات رو ميكشيد و براي همه حساب ميشه.فايدش اينه كه بعضي كوئستها سخته يه نفري نميشه انجام داد.نقل قول:
نه خير نوبتي نيست هر كي كار خودشو ميكنه و اسكيلهاي خودشو ميزنه.