با سلامنقل قول:
همینطور که گفتید توی نسخه ی جدید تا حدی بدون وی پــی ان میشه ازش استفاده کرد.
منجمله خودم.
اون دسته از کاربرانی هم که مشکل دارن شاید شرکت اینترنتشون فیــلتر کرده
موفق باشید.
Printable View
با سلامنقل قول:
همینطور که گفتید توی نسخه ی جدید تا حدی بدون وی پــی ان میشه ازش استفاده کرد.
منجمله خودم.
اون دسته از کاربرانی هم که مشکل دارن شاید شرکت اینترنتشون فیــلتر کرده
موفق باشید.
آره عزیزم ببینم مگه تو این تستی که خودش تو contacts گذاشته نمی شه؟خیلی جالبه که تو setting تصویر دارم ولی جای دیگه نه.نقل قول:
سلام
يه سوال داشتم
آيا از اسكايپ بجز اون تماس تستي رايگان اول ميشه تماس رايگان ديگه با تلفن يا مو بايل برقرار كرد يعني ما با كامپيوتر طرف مقابل با تلفن يا موبايل و رايگان.
با سلامنقل قول:
خیر نمیشه.
اون تماس اول رو هم که در حد چند ثانیه گذاشته فقط برای تست هست
موفق باشید.
آخه تو تبليغ (چيز n)ها مينويسند تماس رايگان با آمريكا و كانادا با اسكايپ فكر نكنم دروغ باشه يا دروغه؟يا موارد ديگره؟
ب. يه سوال ديگه هم داشتم تو سرويس ميل gmil يه قسمتي به نام call phone هست آيا اون از اسكايپ استفاده ميكنه
با سلامنقل قول:
خوب اون تماس منظورشون کامپیوتر به کامپیوتر هست
یا در واقع اسکایپ به اسکایپ هست - نه اینکه به موبایل یا خط ثابت بخواید ارتباط برقرار کنید
--
نه اون سیستم هم مجزا هست و مخصوص خود گوگل هست
موفق باشید.
آقا چطور میشه تو اسکایپ دوست پیدا کرد؟:10:
با سلامنقل قول:
از طریق منوی Contacts گزینه ی new contact رو انتخاب کنید و سپس دوستان خودتون رو ادد کنید
موفق باشید.
آقا یه سوال شما چرا اسکایپت رو نزدی تو P30World ؟نقل قول:
میبخشید ها؟؟؟!!
با سلامنقل قول:
چون یه اکانت اسکایپ دارم که شخصی هست
فقط برای مصارف شخصی استفاده میکنم
موفق باشید.
سلامنقل قول:
آقا دستتون درد نکنه
میبخشید که فضولی کردم:45:
ولی کنجکاو شده بودم ،دوست عزیز:10::10:
سلام
قیمت اکانت اسکایپ؟
با سلامنقل قول:
از 10 دلار آمریکا شروع میشه
موفق باشید.
سلام
سایت معتبر برای خرید سراغ دارید؟
با سلامنقل قول:
از طریق خود اسکایپ من همیشه خرید میکنم
به شما هم پیشنهاد میکنم از همون طریق اگه میتونید بخرید.
موفق باشید.
میبخشید اگه بخریم چی میشه؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز با خرید اکانت اسکایپ شما میتونید در هر جای جهان که هستید به هر جای جهان چه موبایل و چه تلفن ثابت با کیفیت بالا تماس برقرار کنید .
موفق باشید.
هزینش از تلفن کم تره؟:9:
من روی گوشیم nokia C7 اسکایپ نصب کردم
تماس برقرار میشه ولی تصویر نمیتونم بفرستم یا دریافت کنم
چطوری میشه این کارو کرد؟
با سلامنقل قول:
اگه مکالمتون به طول بیانجامه ، آره هزینش خیلی کمتر از تلفن هست.
مثلا تصاعدی حساب میشه.
اگه یک دقیقه مکالمه داشته باشید مثلا میشه 500 تومن ولی اگه 10 دقیقه مکالمه داشته باشید مداوم، هزینش میشه 800 تومن
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
اول اینکه ببینید نرم افزاری که نصب کردید کامل هست؟ یعنی اینکه آخرین ورژن هست و اینکه از مکالمه ی تصویری پشتیبانی میکنه؟
و بعد از اون چک کنید که گوشیتون هم امکانات مکالمه ی تصویری رو داره؟ مثلا دوربین جلو داره؟
موفق باشید.
با سلام
اول اینکه ببینید نرم افزاری که نصب کردید کامل هست؟ یعنی اینکه آخرین ورژن هست و اینکه از مکالمه ی تصویری پشتیبانی میکنه؟
و بعد از اون چک کنید که گوشیتون هم امکانات مکالمه ی تصویری رو داره؟ مثلا دوربین جلو داره؟
موفق باشید.[/QUOTE]
بله دوربین جلو داره
من ورژن 1.50.15 نصب کردم
نرم افزارشم کامل نصب کردم چیز خاصی نداشت
دوست عزیز روی موبایل تماس تصویری نداره :10:نقل قول:
فقط برای آیپد2 این امکان فراهمه
فکر کنم برای آندروید هم باشه
ولی سیمبیان فکر نکنم
اینجا رو ببینید
موفق باشین:40:کد:https://support.skype.com/en/faq/FA10918/What-features-does-Skype-for-Symbian-support
دوستان من 2 تا موشکل دارم با این بابا:9::19:
1.اسکایپ رو آپدیت کردم ولی بخش extra خاموش شده؟دیگه نمیتونم بازی کنم با بقیه.:37::45:
2.یه کی از بچه ها وقتی میخاد نصب کنه دانلود میکنه تا تهش بعد ارور میده.خودمم امتحان کردم همین طور شد.
چَ کار بَ کونم؟
راهنمایی لطفا
با سلامنقل قول:
1: احتمالا اون بخش فیلــتر شده توی ورژن جدید
از وی پــی ان استفاده کنید .
2: از کجا و با چه دستگاهی قصد دانلود رو دارید که ارور میده؟
پ.ن: عجب چیکار بکنمی گفتی :31::31:
موفق باشید.
الان از بابا پی ان استفاده میکنم ببینم چی میشه
هم رو لپ تاپ خودم هم رو لپ تاپ اون بابا
سلام
من دوستم تو مالزی هستش و از طریق اسکایپ با هم صحبت میکنیم
میخوام بدونم وقتی با هم صحبت میکنیم پولی باید پرداخت کنیم؟ تو فیش تلفن پولی میوفته؟
کسی که تماس میگیره با کسی که تماس رو جواب میده فرق داره؟ یعنی اگر من کال رو بزنم هزینه برای من میوفته؟
با سلامنقل قول:
خیر دوسته من - هزینه ی اضافی ای نداره
موفق باشید.
منم تازه به جمع اسکایپ پیوستم (از نوع پولی) بسیار بسیار عالی هست من پکیج 60 دقیقه استرالیا رو خریدم و موقعی که با داییم صحبت میکنم صدا به شفافی آب میاد و اصلا هم قطع و وصلی نداره البته من عین تماس موبایل کردم و رو موبایلم نصب کردم و با وای فای وصل میشم و با موبایل حرف میزنم
قبلش هم تایلند رو خریده بودم اونم بسیار عالی بود تازه اس ام اس هم میشه فرستاد
سلام یه سوال هم از شما داشتم با مستر یا ویزا میخرید؟ منم مستر دارم ولی برای خرید ارز گرون تر درمیاد واسه همین از همین ایرانی ها میخرمنقل قول:
خوبه به همه دوستان تبریک میگم به خاطر دستکاری های سربازان گمنام امام زمان در حال حاضر اسکایپ بدون وی پی ان لاگین نمیشه ولی با وی پی ان وصل میشه
حالا معلوم نیست که این دستکاری موقتی هست یا دائمی
با سلامنقل قول:
واسه من که بدون مشکل امروز هم وصل میشه فعلا :31:
موفق باشید.
الان با کامپیوتر وصل میشه ولی تو موبایل ورژن سیمبین وصل نمیشهنقل قول:
یه سوال دیگه هم کردم
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6398478&postcount=109
من تا ديروز خيلي راحت در Skype لوگين و حتي چت تصويري ميكردم، اما از ديشب يا لوگين نميشه (پيغام ميده: "Skype can't connect") يا هم كه وقتي لوگين ميشه چت تصويري امكانپذير نيست. يعني چي شده؟ پس چرا بعضيها ميگن بدون وي پي ان هم ميتونن وصل شن؟
چه قدر بد شد...
باز میشه ولی نه چیزی میفرسته نه میاد
نه زنگ میزنه نه زنگ میخوره
براي من به سختي لوگين ميشه، و مثل شما كسي نه من رو آنلاين ميبينه نه اين كه زنگ ميخوره نه زنگ ميزنه. تازه آيكون وضعيت هم خود به خود هر چند لحظه يكبار به صورت آفلاين درمياد.نقل قول:
راستي براي چي اسكايپي رو ميبندن؟ به خاطر تلفنشه كه نميخوان براي مخابرات رقيب باشه؟ يا اين كه چون نميتونن بهش نفوذ كنن؟ ميخوام بدونم راهي هستش كه مثلا تنظيمات مودم رو عوض كنيم كه اين مشكل رفع بشه؟
راستي دوستان، يك سئوال ديگه. اگه skype رو مخابرات فيـ-تر كرده، پس چرا هنوز ميشه خود سايت skype ----- نيست؟ به نظر غيرمنطقي نمياد؟
فکر نکنم مشکلی باشه
فکر کنم مشکل از اینترنت چون الان خوب داره کارشو میکنه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دوستان من که بهتون گفتم به خاطر دیروز بود حالا هم فکر کنم تا فردا صبح دیگه درست بشهنقل قول: