دوست عزیزنقل قول:
فایل شما هیچ مشگلی ندارد اگر برای شما پیغام خطا داده آن را بنویسید تا ببینم پیغام آن چیست؟ و اگر می خواهید آن فایل از زیپ خارج شده را به ایمیلتان ارسال کنم آدرس ایمیل بدهید
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
فایل شما هیچ مشگلی ندارد اگر برای شما پیغام خطا داده آن را بنویسید تا ببینم پیغام آن چیست؟ و اگر می خواهید آن فایل از زیپ خارج شده را به ایمیلتان ارسال کنم آدرس ایمیل بدهید
اینم از ایمیل:javadshajeraty@yahoo.com اگه بتونی انزیپ شدشو بفرستی خیلی خوب میشه.
دوست عزیز فایل به دستم نرسید
دوست عزیزنقل قول:
به علت حجم زیاد فایل آپلود نشد.
شما بگویید در هنگام آن زیپ کردن فایل چه اخطاری میدهد آن را برایم بنویسد.
این اخطار بود :the files are corrupt please download a fresh copy
دوست عزیزنقل قول:
معنی این اخطار می گوید فایل های فاسد هستند لطفا یک کپی تازه را دانلود کنید
ولی من همین فایل را راحت دانلود و باز کردم و مشگلی نداشت ممکن است سیستم شما آن را بطور کامل دانلود نکرده باشد
این فایل آن است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز فایل را دوباره دانلود کردم سالم بود ممنون
سلام مدل تی وی من ua46eh6920m که تو منو مخفی مدل و زده ua46eh6000
من از این 3 سایت زیر دانلود کردم ولی هیچکدوم تی وی رو آپدیت نکرد. اگه می شه لینک فایل آپدیتشو برام بزارید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
مناسب ترین سایت این است و از لینک زیر دانلود کنید.
اینو قبلا دانلود کرده بودم ولی باز دوباره دانلود کردم ولی باز تی وی فایل آپدیتو نشناخت.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر طبق دستور العمل بالا عمل کردید و تلویزیو نتان هیچیزی را نصب نکرد بدانید که تلویزیون شما مشگلی ندارد و نیاز به آبدیت را پیدا نکرده است
با سلام تلویزیون من led 40 اینچ 6960 است چند روزه وقتی میزنم آپدیت بشه اتصال را قطع میکنه . ارور 800 را میده ولی قبلا آپدیت میشد الان smarthob به اینترنت وصل میشه ولی در این قسمت آپدیت آنلاین این ارور را میده
دوست عزیزنقل قول:
سرور سامسونگ ایران در حال حاضر مشگل دارد و انشالله بزودی فعال می شود.
سلام تلویزیون من ua40es6960m هست اسمش و تو سایتهای آپدیت چه جوری می نویسن که من نمی تونم آپدیت رو پیدا کنم:n01:
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما es6960 و نام گذاری اصلی آن es6600 است و برای دانلود به این سایت بروید
و اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست آبدیت برای رفع مشگل سیستمی است
با سلام خدمت همه دوستان من یه تلویزیون led سامسونگ خریدم بدون گارانتی و بعضی از مواقع اتوماتیک خاموش وروشن میشه ووقتی که تلویزیون به پشت برمیگردونی تصویر میاد دوباره بعد از چند روز همین مشکل داره مدلشم ua40eh6030r ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. با تشکر
با سلام میخواستم اموزش اپگرید led مدل ua40eh6030r رو بزارید.
در ضمن ساخت مالزی
دوست عزیزنقل قول:
اگر منظورتان این است
برای دانلود از اینجا استفاده کنید
آبدیت کردن فریمورسایتسامسونگرفتهوازقسمتپشتیبانیوازقسمتدانلودسفتابزاریاهمانفریمورFirm W are دستگاهخودرادانلودوسپسآنفایلرادرکامپیوتراستخراجکنید ( چوناگراولآنرااستخراجنکونیدآنفایلفعالنمیشودوحتمابایدهمنامهمانفایلزیپشدهباشد) سپسبهوسیلهفلشبهتلویزیونوصلکنیدوازقسمتمنو - پشتیبانی - ابدیتنرمافزارآنرانصبکنید.
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است که کابل اسلت های که در مین بر دتان است شل شده باشد که در اثر کار کرد و گرم شدن تلویزیون عکس العمل نشان می دهد برای رفع آ؛ن باید پشت تلویزیون را باز و و اسلاتها و سیمهای آن را کنترول کنید و یک بار تلویزیونتان را ریست کنید
تنظیمات ریست
دکمه exit رو 5 تا 20 ثانیه نگه دار همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv و در بعضی از موارد با تعویض کابل hdmi مشگل حل می شود البته در صورتی که از آن کابل استفاده می کنید.
جناب متين پور
با سلام و احترام؛ مدل تلویزیون من UA40C6260UR هست تو سایتهای آپدیت چه جوری می نویسن که من نمی تونم آپدیت رو پیدا کنم؟:n01:
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیون تان مشگلی ندارد آن را آبدیت نکنید
لازم به ذکر است که آن مدل نام گذاری سامسونگ ایران است و نام گذاری اصلی تلویزیون شما UA40C6000 می باشد.
برای پیدا کردن مدل از سایتهای سامسونگ کافیست از منوی سرویس مدل اصلی تلویزیونتان را ببینید و یا از این تایپیک معادل آن را پیدا کنید تقریبا در سرس C و D نام گذاری یکی است
نکته: برای آبدیت فریمورهای رده یک سری معمولا یکی است UA40C6900VR و یا UA40C6200 و یا UA40C6000 و فرقی نمی کند و می توانید از هریک فریمور و یا سفت ابزار استفاده کنید .
خودتان هم می توانید از نظر محتوا آن ها را بررسی کنید.
و
آبدیت کردن فریمور
به سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
سلام. من مدل 40 اینچ تلویزیون es6980 رو دارم. میخوام نرم افزارشو اپدیت کنم. ورژن الان 1014 هست و ورژن جدید نرم افزار 1020 است. میخواستم بدونم اگه اپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون انگار اپدیت کردن تلویزیون های سامسونگ مشکل داره. از طریق اپدیت انلاین
دوست عزیزنقل قول:
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد آن را آبدیت نکنید.
منم همین مدل رو دارم . چرا اپدیت نکنیم ؟ شاید کیفیت سه بعدیش بهتر بشه یا امکانات تنظیم تصویرش بیشتر بشه .نمیشه ؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
معمولا هر وقت تلویزیون مشگلی دارد از آبدیت برای رفع مشگل آن استفاده می کند و اختیار باشماست.....!!!!!!
من فکر کردم امکاناتش بیشتر میشه .سایتی نیست مشخص کنه چه تغییراتی ایجاد میشه؟نقل قول:
چون میدونم ریسک این کار بالاست نمیخوام بیجهت اپدیت کنم .کلا منصرف شدم ولی اگه سوال اولم رو میدونید بگید.
دوست عزیزنقل قول:
خیر سایتی نیست و تغییرات فقط برای رفع نقص سیستم است
با سلام
تلوزینون مدل UA46F6450AM رو دارم .
وقتی کلید Voice روی کنترل جادویی را فشار میدم میگه موجود نیست چطوری فعالش کنم ؟؟ کنترل لمسی رو چطوری فعال کنم ؟؟
برای اسکایپ 2 تا دوربین پیشنهاد میده آیا راهی هست وبکم معمولی بخوره ؟؟
آخرین آپدیت هم در صورت امکان برام لینکش رو قرار بدین .
باتشکر
دوست عزیزنقل قول:
از این مسیر بروید
تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition
تشخیص صدا را می توان با روش های زیر استفاده کرد:
● ● با استفاده از میکروفون کار گذاشته شده در تلویزیون با فاصله
● ● با استفاده از دکمه VOICE از نزدیک
سر و صدای محیط می تواند با تشخیص صدا تداخل داشته باشد. اگر این مورد برخوردید، کلید VOICE را فشار داده و پس از آن کلمه / عبارت فرمان را از فاصله 10cm توسط 15CM به دور از میکروفون بر روی کنترل لمسی هوشمند بگویید.
دستورات ممکن است به رسمیت شناخته نشود اگر شما بیش از حد آرام و یا با صدای بلند صحبت کنید. حجم مطلوب حدود 60dB سابق: 60 دسی بل: مکالمه عمومی، 70 دسی بل: زنگ تلفن
عوامل محیطی
نرخ تشخیص صدا بسته به ولوم / تن، تلفظ، و محیط زیست محیط صدای تلویزیون و سر و صدای محیط متفاوت است
خودآموز تشخیص صدا
صفحه منو---> ویژگی های هوشمند---> تشخیص صدا---> خودآموز صدا و تشخیص
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition > Voice Recognition Tutorial
این به شما اجازه می دهد تا خود را با اصول اولیه استفاده از تشخیص صدا آشنا کنید. اجرای تشخیص صدا خودآموز و یا تشخیص صدا را فعال و پس از آن می گویند "راهنمای من".
فعال کردن تشخیص صدا
برای گفتن کلمه دکمه VOICEرا برای اجرای تشخیص صدا فشار دهید. یک فرمان بگو. شما می توانید تشخیص صدا را به یک کار از تلویزیون استفاده کنید. اگر تشخیص صدا کار نکرد، چک کنید و ببینید اگر تشخیص صدا (ویژگی های هوشمند--> صدای تشخیص---> تشخیص صدا) فعال شده است. برای استفاده از تشخیص صدا، تشخیص صدا باید در مجموعه باشد زمانی که تشخیص صدا فعال است، تلویزیون می تواند به طور خودکار بنوبه خود ورودی های محیطی را روشن کند.
استفاده از تشخیص صوتی عمومی
شما می توانید دستورات زیر را در هر زمان در حالی که تشخیص صدا فعال است استفاده کنید :
● ● فرامین صوتی: بگویید "Guide me" "راهنمای من" و سپس بگویید "Show all commands" "نمایش همه دستورات" لیست کامل از فرمان های صوتی بر اساس طبقه بندی را به نمایش در می آورد. و سپس نام از یک ردیف را بگویید .
● ● دستورات صوتی موجود : بگو "Guide me" "راهنمای من".لیستی از فرمان های صوتی پایه در دسترس وضعیت فعلی نشان داده می شود.
● ● مبانی تلویزیون
- تنظیم دوره: بگو "Volume up" / "Volume down". "صدا زیاد" / "صدا کم".
- تغییر کانال ها: بگو "Channel Up" / "Channel Down".: "کانال بالا" / "کانال پایین".
- خاموش کردن: می گویند "TV Power Off". " تلویزیون خاموش".
- حرکت تمرکز: بگو "Focus left", "Focus right", "Focus up", or "Focus down" "تمرکز چپ"، "تمرکز راست"، "تمرکز بالا"، یا "تمرکز پایین"
تمرکز می کنند. با این حال، این دستورات می تواند تنها در شرایطی استفاده می شود زمانی که تمرکز می تواند نقل مکان کند.
- انتخاب مورد: بگو "Select " انتخاب ".
● ● دستورات هوشمند
لیستی از کلمات مرتبط با توپی هوشمند موجود به این قرار در دسترس است
" "Smart Hub", "Apps Home", "Social" توپی هوشمند"، "خانه نرم افزار"، "اجتماعی".
● ● نرم افزار و خدمات
لیستی از کلمات مرتبط با نرم افزار ها و خدمات موجود در دسترس است
به عنوان "Explore 3D", "Web Browser", "Samsung Apps". "کاوش 3D،" "مرورگر وب"، "نرم افزار سامسونگ".
فقط فرامین صوتی از پیش تعیین شده شناخته می شود. دستورات صوتی موجود در بسته روی نسخه نرم افزار ممکن است متفاوت باشد،.
تنظیمات تشخیص صدا
صفحه منو---> امکانات هوشمند---> تشخیص صدا.
Screen Menu > Smart Features > Voice Recognition.
● ● زبان: انتخاب زبان برای تشخیص صدا است.
● ● استفاده از صدای تلویزیون: فعال / غیر فعال کردن پاسخ صدای تلویزیون به دستورات تشخیص صدای شما و بین صدای مرد و زن را انتخاب کنید.
این عملکرد با توجه به منطقه پشتیبانی نمی شود".
غیرفعال کردن تشخیص صدا
برای غیر فعال کردن تشخیص صدا، می گویند "Close Voice Recognition" "بستن تشخیص صدا".
و در مورد وبکم شما حتما باید از دوربینهایی که خود تلویزیون پیشنهاد می دهد استفاده کنید چون دوربینهای دیگر سازگار نیست
سعی کنید فعلا آبدیت نکنید چون ممکن است فرمان صوتی تان از کار بیافتد
سلام دوستان
ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
واسه آپدیت یا اپگرید tv باید کاره خاصی انجام داد ؟؟؟؟
برای اولین بار با tv رفتم net کلا تــو smart hub که هیچی جز مرورگر توش نبود و بقیه برنامه ها نم نم داشت واسه خودش دانلود و اضافه میشد
ولی من کاری نکرده بودم !!!!
روال عادیه tv هستش؟؟؟
موقع خروج از smart hub پیغامی اومد نرم افزار اماده بروز رسانی هستش !! این همون پیغام معروف :D واسه آپگریده ؟؟؟؟:n13:
چون tv موشکلی نداره نمیخوام الکی باش ور برم مشکلی اضافه کنم
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــون میشم دوستان کمک کنن ;-)
:n12:
نقل قول:
دوست عزیز
تلویزیون شما بطور نرمال دارد عمل می کند و همه چی آن به درستی عمل می کند نگران نباشید.
ممنون جناب متین پورنقل قول:
اما پیغامی که برای بروز رسانی نرم افزار میاد پیغام آپگرید tv هستش یا اپدیت smart hub ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!:n13:
مربوط به آپگرید Smart hub . تلوزیون هیچ وقت برای آپدیت نرم افزار اصلی پیغام نمی ده .
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
من آپدیت رو ok نکردم
به همین دلیل الان باز هم ک میرم نت دیگه برنامه ای به smart hub اضافه نمیشه ؟؟ ؟؟؟؟
چون جز 2 برنامه ای که همون ابتدای کار ، قبل رد کردن اپدیت ، تو لیست smart hub اضافه شده بود ، الان دیگه هرچه هم به نت وصل باشم تو لیست smart hub هیچی اضافه نمیشه
پس این پیغامی که میده و تو menu تلوزیون قسمت پشتیبانی نوشته بروز رسانی نرم افزار فقظ مخصوص smart hub و مشکلی نداره آپدیت کردنش؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
پیام برای آبدیت smart hub است و بگذارید انجام شود
دوست عزیزنقل قول:
خیر آن که در قسمت پشتیبانی نوشته بروز رسانی نرم افزار آن برای آبدیت فریمور سیستمتان است که اگر زمانی برای سیستمتان مشگلی بوجود آید می توانید هم بصورت آنلاین و هم بصورت آفلاین و از طریق فلش مموری اینکار را انجام دهید
سرتون رو درد نیارم ، اولین بار که به نت وصل شدم یه پیغامی مبنی بر بروز رسانی نرم افزار از 1101 به 1115 اومد که من کنسل کردم، این پیغام حالا چه ماله فریمور تلوزیون یا اسمارت هاب بوده من کنسل کردم ، بعد اونم دیگه هر چه تو نت باشم اسمارت هاب نرم افزاری بهش اضافه نمیشه
الان چه کنم که اسمارت هاب آپدیت شه نه فریمور تلوزیون ؟؟؟ :n02::n13:
دوست عزیزنقل قول:
برای آبدیت اسمارت هاب معمولا تلویزیون را یک بار خاموش و سپس روشن کنید و از روی کنترول دکمه اسمارت هاب را زده وارد آن شوید واگر به اینترنت وصل باشید اسمارت هاب بطور خودکار بروز رسانی می کند و همچنین می توانید در منوی اسمارت هاب روی آیکونهای که می خواهید بروز شود رفته و دکمه tools را از روی کنترول فشار داده و از منوی آن تنظیم مجدد را بزنید تا آن ایتم بروز رسانی شود.
ممنون
اما این کار رو کردم اتفاقی نیفتاد
دقایقی تو اسمارت هاب بودم ، باز نرم افزار جدیدی به لیست اضافه نشد!!! ،
روی همون 2تا برنامه قبلی که همون اول نصب شده بود tools رو میزنم بازم هیچ اتفاقی نمیفته !!!!!!!!!!!!!
البته 2 تا برنامه که یکی کیوسک و صرافی هستش کار میکنه ها اما کلا تو اسمارت هاب برنامه دیگه ای اضافه نمیشه !!!!!!!! :n13:
دوست عزیزنقل قول:
باید وارد آیتم apps که در اسمارت هاب است وارد و از انجام برنامه های را که می خواهید دانلود و استفاده کنید