از كجا مطمئني؟يعني فردا ظهر برم هست؟نقل قول:
انقلاب امروز طرفای ساعت 7.30 / 8 میاد.
فردا نرم خيط شم:دي
Printable View
از كجا مطمئني؟يعني فردا ظهر برم هست؟نقل قول:
انقلاب امروز طرفای ساعت 7.30 / 8 میاد.
فردا نرم خيط شم:دي
کجا ی اصفهان اومده بگو تا ما هم بریم بخریمنقل قول:
دوست عزیز میشه لطف کنی تو همین تاپیک برای همه بزاری:10:نقل قول:
سلام
برای joypad من دکمه های بالا پائین چپ راست تو بازی غیر فعال هستن اما دکمه ها کار میکن!!
farassoo FGP-660
تو پاساژ چارباغ - طبقه پایین - نارسیس کامپیوترنقل قول:
اینم در نوع خودش جالبه!....دیشب اومده.....یعنی همزمان با بقیه!
FIFA 11 for iPhone
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=443503[/HTML]
من خریدم تهران پاساز یاران دارم نصب میکنم ببینم چه طوره
اینم ۲ تا سایت با لینک مستقیم .
کد:http://tinyurl.com/25xenz3
کد:http://tinyurl.com/2ex2wmp
حیف که دانلودش طول میکشه. اگه زودتر لینکا اومده بود دانلود میکردم ولی فردا پنجشنبس ایشالا میرم توپخونه میخرم .
.
فوووووووقلادسسسسسسس لامصب .واقعا طبیعیه بازی منو میخ کوب کرده.مگه میشه گل زد.همش دارم مساوی میکنم.در کل لایق نمره 100 هستش.فقط نمیدونم چرا هیگواین موهاش مثل علی کریمیه:18:
خیالت راحت. :10:نقل قول:
امروز ساعتای 3 اونجا بودم از یه مغازه پرسیدم گفت xbox هست pc ساعت 7 / 8 میاد.فقط اگه رفتی همه ی مغازه ها رو ببین نه یکی.
یه سوال که پاسخ داده نشد ولی یه جوری دیگه میپرسم! : وقتی بازی Career Mode رو نداره ، ما باید چیکار کنیم تو بازی :دی ؟ یعنی فقط دوستانه بازی میکنیم ؟!؟!؟ اصلا ، نداشتن کریر مد صحت داره؟؟؟
چطور بازی هنوز توی تهران و بقیه شهرها نیومده
اون شبی که لینک بازی های معرفی شدن فردا صبحش توی اراک بازی رو برای فروش آورده بودن
حالا من این رفتم بازی رو گرفتم...
فرقی نمیکنه از کدوم کرک استفاده کنم...همشون جواب میده؟
بچه های مشهد هر کی خواست بهم پخ بده تا آدرس بدم بره بگیره :20:
قیمتش هم عالیه :20:
دوستانی که نسخه پی سی رو بازی کردن به نظرشون نسبت به نسخه پارسال بهتر شده ؟ ارزش خریدن داره یا همون نسخه 360 رو بخرم ؟
من شیراز پاساژصدف طبقه دوم پانیذ سیستم گرفتمش فوق العااااااااااااادست
نقل قول:
یه احساسی به من میگه بچه ها فقط کامنت میدن و نه پستای بقیه رو میخونن نه به بقیه راهنمایی میکنن! یکی بگه احساس من غلطه :19:....
خب مشخصه نسخه 360 یکمی بهتره. اگه اونو بگیری بهتره. یه سری خصوصیات اون داره که نسخه پی سی نداره...نقل قول:
ولی توی پی سی هم نسبت به سال های قبل خیلی پیشرفت کرده و بازی عالیه
همینجوری پشت سر هم دوستانه زدن هم صفای خودشو داره البته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی توی مد منجر مود که بری میتونی بازی کنی و به اسم کریر نیس . منجر مود معادل همون مستر پرو ساکر هست .نقل قول:
.
چه ح.ری باید با کیبرد دکمه ها رو عوض کرد
خیلی ناراحت شدم قیافه بازیکن های منچستر رو درست نساخته
من اصلا حواسم نبود كه تايپك جدا شده ، ميگما چرا سوالم رو جواب ندادن اميدوارم اينجا جوابمو بدبد، سوالم اينه:
من دموي فيفا رو بازي ميكنم (فعلا) ولي غير از روپايي ديگه هيچ دريبلي بلد نيستم (آخه من از امسال شدم فيفا باز واسه همين زياد آشنايي ندارم با اين بازي ) اگر امكانش هست چند تا از دريبلا و ترفنداي مهم رو بهم ياد بديد ،خيلي ممنون
کسی مشکل جهت های جوی پد نداره؟!!
شما باید بوسیله دکمه LT و انالوگ راست تکنینک و دریبل اجرا کنینقل قول:
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
شما چه مشکلی داری دوست عزیز ؟نقل قول:
من چرا نمیتونم حالت دستی رو فعال کنم وقتی وارد controller settings میشم این پیغام رو میده.
Then I enter in this menu I have a message: Please re-enter this menu selection using the control device that you wish to adjust.
اینتر رو که میزنم بک میشه .
این ویدیو انواع دریبلها رو در فوتبال واقعی و بازی نشون میده همراه با آموزش دریبلها.
یاکد:http://letitbit.net/download/37956.33c3ba4fce411dc8e096ac248569/FIFA11_PC_SKILLS_TUTORIAL.flv.html
کد:http://depositfiles.com/files/cjsxnvz87
آقا شمال تهران کجا ها بازی رو دارن ؟
چه جوری میشه رزولیشن بازی را تغییر داد واسه من گوشه سمت راست تو بازی معلوم نیست کمک کنید
دوستان تو این نسخه میشه انلاین بازی کرد البته من فیفا رو دانلود کردم حتما باید سی دی ارجینال باشه؟
آقا شمال تهران کجا ها بازی رو دارن ؟ توی خیابون انقلاب دارن
از كجا بفهميم بازي كه خريديم اصله راهنمايي كنيد
آقا دوستایی که بازیو دارن میشه بگین قیافه دیگو میلیتو و سانتون تو اینتر شبیه خودشونه یا نه؟ممنون میشم:31:
هیمین الان جات خالی با چلسی 3تا به اینتر زدم البته 2 خوردما .ولی میلیتو اصلا شبیه واقیت نیستش .سانتونو ندیدمشنقل قول:
جالبه با اومدن این دو تا بازی تاپیک هر چی بازی بود خوابید!!
توی تاپیکهای دیگه مگس هم پر نمیزنه اونوقت توی این چندتا تایپک فوتبال جا برای سوزن انداختن هم نیست:18:
خودمونیم ملت ما عجب فوتبالی بودن ما خبر نذاشتیم!:31:
به هر حال موفق باشید و حالشو ببرین:31::46:
برای من جهت ها کار نمیکنن و فقط دکمه ها فعالننقل قول:
حتما جهت ها رو خوب تنظیم نکردی !نقل قول:
با دسته بازی میکنی یا صفحه کلید ؟
جدی میگی؟؟خیلی بد شد که حالا باید صبر کنم تا یه سری پچ هم بیاد واسه قیافه ها :41:نقل قول:
از كجا بفهميم بازي كه خريديم اصله
KOMAK KOONID
قبل از اینکه بری تو بازی رو سیتینگ کلیک کن تنظیمات رو انجام بده کاری نداره که!!! در ضمن اگه نصف صفحه معلوم نیست میتونی با تنظیمات روی مانیتور قسمت position بری تصویر رو اینور و اونور کنی تا تصویر قشنگ بیاد رو وسط صفحه .نقل قول:
آقا نامردیه من بازیو خریدم تو منیجر مد و پرو میرم میپره بیرون به دوستامم دادم واسه اونا هم همینطوری شد . مشکل از کرکه ؟؟؟ میشه کرک سالم بدین؟؟
آقا سلام
کسی از دوستان که بازی رو خریده آیا بازی نکس جن هستش و دقیقا مثل یازی کنسول هستش
مثل اینکه شما اولین بار هست دارین پیگیره فیفا 11 میشین !!!نقل قول:
بله بازی نکست جن هست دقیقا مثل فیفا 10 کنسول هست با بروز رسانی و تغییرات بیشتر