مدلش i5 450M 2.4Ghz هستنقل قول:
از دبی
Printable View
مدلش i5 450M 2.4Ghz هستنقل قول:
از دبی
سلام
دوستان یه مدل y560 تو سایت لنوو هست که blueray داره . کسی تو ایران همچین مدلی رو دیده ؟؟؟
یه سوال دیگه قیمت y560 الان چنده هم تو ایران هم جهانیش ؟؟؟
tanx:11:
قیمت ها ماله امروز هست.
i7 1.450 تومان
i5 1.270 تومان
(مدل های سفارشی سازگار ارقام)
کانفیگ i7 همونه مه تو پست اول هست ؟؟؟نقل قول:
چرا اینقدر گرون ؟؟؟
هم قیمت Asus N61JQ شده که!!!!:18:
اگه اینقدر باشه قیمتش خرید Asus N61JQ با توجه به امکانات بیشترش بهتر نیست ؟؟؟
بله همونه ! شما ظاهرا قیمت n61 رو دقیق نمیدونی الان شده 1570 هزار تومن ! تازه این کمترین قیمت هست ! اما لنوو رو میتونی 1430 هم پیدا کنی !
دمای لنوو میارزه به کل usb 3 و بلوری n61 !
با این قیمتا:18: مثل اینکه باید بیخیال بشم فعلآ:41:نقل قول:
ببخشید سوال مبتدیانه میپرسم چجوری باید بایوس آپدیت کنم.نقل قول:
مطمعنی که ریسکشو قبول میکنی؟ اگه اره میری اینجا
مشخصات لپتاپ. رو میزنی بعدش وارد صفحه دانلود میشی همون گزینه های اول نوشته بایاس بازش میکنی و نسخه مخصوص سیستم عاملو دانلود میکنی . بعدش هم اجرا میکنی برنامرو و اپدیت میکنی .... قبل از اپدیت میگن هم باطریت باید پر باشه . هم اینکه به برق وصل باشه . یا حق .کد:http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?doctypeind=9&template=/productselection/landingpages/downloadsDriversLandingPage.vm&sitestyle=lenovo
دوستان من دیگه دارم خل میشم موندم این y560 i7 با قیمت 1.480 بگیرم یا نه
قیمتش ممکنه از این بیشتر هم بشه؟
به نظر شما من چه کنم؟؟؟؟:19:
مرسی :11:
اره با توجه به اینکه فرقش با i5 حدود 100 تومنه بنظرم خرید i7 بصرف تره چند تا دلیل هم دارم . اول اینکه هر 4 تا هسته طبق بررسی های خودم کلاکشون به 2.8 میرسه . بعدشم اینکه کلا لپتاپ خنکی هم هست . من اگه باشم پای 1480 باشه . یکم وامیستم . البته هم ممکنه بالاتر بره هم اینکه پایین بیاد اما متعسفانه بازار ما تو هواست . من دقیقا 2 ماه پیش خریدمش 1280 تومن ! شما حساب کن هر روز داره میره بالاتر فکر کنم بازم بیشتر بشه . n61 هم که شده 1590 ! من توی شیراز قیمت گرفتم ! هر جور خودت میدونی .............
شما در روز چند ساعت باهاش کار میکنید؟
مثلا اگه 2 ساعت بازی(سنگین) باهاش کنیم خیلی داغ میکنه؟برای دانلود شبانه میشه ازش استفاده کرد؟
نه بابا گرم چیه بعد از 4 ساعت بازی کردن با gta iv روی نهایت گرافیکی که قبول میکنه دمای سیپیو میشه 68 دمای کارت گرافیک میشه 65 ! در حالت عمولی مثل دانلود و...... کلا 45 درجه گرما تولید میکنه ! تازه اینم بعد از 4 ساعته اولش که روشنش میکنی روی 37 هست !
من خودم تا حالا شده که روزی 7 ساعت هم روشن نگه داشته باشمش واقعا سگ جونه به معنای واقعی . یک کول پد 5 تومنی هم البته انداختم زیرش !
دوستان تو یکی از سایت های فروش اینترنتی مدل y560 core i7 با قیمت 1280000 تومان فروخته میشه
هر کی میخواد پخ بده سایت رو بدم بهش:20:
نقل قول:
زحمت کشیدی سایت دیجی کالا هست دیگه :31:
البته مشخصاتش هنوز مشکل داره اول نوع cpu رو زد core 2 duo بعد کردنش core i7 حالا هم هاردش 500 که فکر کنم باید 640 باشه چون کانفیگ جدید هارد 500 با cpu 740QM هست
از لحاظ قیمت که با انصافتر از جاهای دیگه هستند خدماتشون هم خوبه فقط باید از کانفیگش کاملا مطلع شد
کاربر عزیز hasanoooo
تو ریویوهایی که از این مدل لنوو دیدم توی صفحه نمایش مشکل داشت البته اون مشکل پرش رو میدونم حل شده اما میخواستم بپرسم هیچ گونه موجی رو صفحه وجود داره یا نه
دوم اینه که دیدم صفحه شبیه آینس و تقریبا خود شخص و اطافش تو صفحه مشخصه
آیا واقعا همینطوره و اینکه صفحه تو هوای آزاد به راحتی قابل تشخیص هست یا نه
سلام . نه بهیچ وجه تصویر پرش نداره من حتیا از صفحعه هم فیلم گرفتم . !
اون مشکل هم من بارها گفتم الات از روز اول نداشت اما ظاهرا یک سری از مدلهای اولشون این مشکل رو داشتن . بهیچ وجه نه اون نه هیج مشکلی صفحه نداره ! صفحه نمایش این لپتاپ glossy هست . n61jq هم همینطوره ! یجورایی مثل اینست ولی نه اونجوری که نشه تو هوای ازادد و زیر نور خورشید کار کرد . ولی اره اگه نور پشتش باشه یکمی اذیتت میکنه . در هر صورت تمام لپتاپهای رقیب هم همین مشل رو دارن توی تاپیک n61 اگه برید متوجه میشید چیمیگم وقتی که عکسارو ببینید .
با سلام خدمت دوستان من دیروز یکی گرفتم 1450000 تومان اونم i7 و هارد 750 گیگابایت حالا یک سوال این روش سون 64 بیتی نصبه ومن میخوام 32 بیتی نصب کنممیشه این کارو کرد یا نه ودیروز طرف که ازش خریدم 3 تا دی وی دی به ما داد که نمیدونم اینا چی حستن لطفا راهنمایی کنید
با سلام
من هم همين پنجشنبه گذشته 20 آبان، يكدونه I5 خريدم به قيمت 1180 .
فعلا كه دارم ازش بكاپ ميگيرم.
البته موس و كيف و كول پد رو جداگانه گرفتم.
باسلام این ویندوز 7 رو چطوری توی ماکروسافت ثبت کنم
اون که روشه که اوریجیناله فکر نمیکنم ثبت نام هم لازم باشه.نقل قول:
64 بیتی رو اگه بتونی باهاش کنار بیایو برنامه های معمولی که کار میکنی روش بتونی نصب کنی و در واقع بتونی گیر بیاری یه 10 15 درصد سریعتر پردازش میکنه. رم رو هم کامل استفاده میکنه نه اینکه بیاد و 3 گیگ رو بگیره.
مبارک باشه .... 750 گیگ !!!! چه خوب ....
:11::11::11:
750 گیگ که فکر نمیکنم باشه ! همون 640 هست فکر کنم رفیقمون اشتباه کرده .
من هم شنیده بودم!!!
مغازه داره هم میگفت سری جدیدش 750GB هست واسم هفته میاد!!!!
اشتباهی در کار نیست و این موضوع کاملن درست هست.نقل قول:
مدل Ideapad Y560 با ظرفیت 750 گیگ 5400 rpm عرضه میشه.
همچنین با ظرفیت 500 گیگ 7200 rpm هم موجود هست.
640 گیگ 5400 rpm هم از اول موجود بود.
وبکم 560 نسبت به دل و سونی در چه وضعیتی هست؟
کسی جوابی نداره؟
داداش وبکم این مدل دوربینش 1.3 مگاپبکسله حالا اگه سونی همین هست که فرقی نداره اگرم بالاتره پس بهتره دیگه !
کیبوردش نور پس زمینه داره؟ کیفیت lcd چطوره؟
نه نداره . قابل قبوله .
با سلام چرا وقتی با هاش کار میکنی یکدفه نشانگر موس بزرگ میشه و برای برگشتن به حالت اول باید ریستارت کرد ممنون جواب بدین
اقاي Hasanooooo شما چرا اينقدر از روي تعصب حرف ميزنيد ؟
توي خوب بودن اين لپ تاپ حرفي نيست ولي دليل بر خدا بودن( خدايا ببخشيد .... ) اون هم نيست .
چرا هرچي ميشه هركي مشكل داره را سريعا لپ تاپ را با مدل N61JQ مقايسه مي كنيد ؟
هيچ لپ تاپي نميشه گفت بي نقص و مشكل نداره اما اينطور نيست كه شما از كاه ، كوه بسازين .
شما قبلا N61JQ داشتي ؟ چه مشكلي داشت ؟ كه الان شدي دشمن سر سختش .
هرروز كلي ادم ميان تو اين انجمن و ميخوان مشكلاتشون را حل كنن يا مشاوره بگيرن دليل نميشه كه با افكار تعصبي بخوايم اون ها رو به 1 سمت خاص ببريم . لپ تاپ 1 دستگاه برقي حساب ميشه و توي دستگاه هاي برقي شانس حرف زيادي براي گفتن داره حالا كه لپ تاپ شما مشكل داشته دليل نميشه مردم را از خريد 1 مدل خاص و 1 برند خاص ممنوع كنيد .
شما بهتره مزيت هاي هر مدل را بگي ( البته بدون تعصب ) بذاري هر شخصي خودش تصميم بگيره نه اينكه شما بر اساس نظريات خودت براش تصميم بگيري.
من قصد بي احترامي به شما را نداشتم اگه كه باعث ناراحتيتون شدم عذر ميخوام ولي بهتره يكم روي حرفام فكر كنيد.
من خودم مدل Asus N61Jq را دارم اگر كسي از دوستان براي خريد بين اين دو مدل گير كرده بگه تا من مزيت ها و نقص هاي اين مدل را بگم و همچنين دوستمون آقاي Hasanooo هم از مدل لپ تاپ خودش .
تا هركسي كه ميخواد 1 لپ تاپ خوب بخره مزيت ها و بدي هاي هر2 رو بدونه و براي خريد اقدام كنه تا بعدا پشيمون نشه .ما هم تا اونجايي كه بتونيم بهتون كمك كنيم و راضي نگهتون داريم
عزیز من شما تازه اومدی از هیچ یهم خبر نداری . من کج گفتم این خداست؟ این 2 لپتاپ هر 2 یک کانفیگ رو دارن بجز usb 3 .
بله بنده n61jq داشتم مشکلاتمم خیلی زیاد بود . اما مشکلی که همه دارن .صدای اسپیکرشه و کیبورد این لپتاپ که یکمی زیاد داخل میره . و............ y560 یجورایی تمام این مشکلات رو حل کرده اما معنیش این نیست که مشکلی نداره . حالا شما فکر میکنی من تعصب دارم یا اون ادمایی که میان توی تاپیکشون میکگن فلان بازی رو با فلان گرافیک بازی کردم و هیچ عیبی نداشت؟> ایا اسم این کار گمراهی نیست ؟ از این لپتاپ نه پولی تو جیب من میره نه پولی تو جیب شما . بنده هم تا زمانی که بتونم سر حرفم میمونم و همرو راهنمایی میکنم . البته من هیچ وقت هم بکسی نگفتم اینو بگیر اونو نگیر .
نقل قول:
اينا مشكل نيستن كه لنووو بخواد حلشون كنه اگه مشكل بودن كه اصلا ايسوس اين مدل را نميزد.
درسته حرف شما را قبول دارم بعضي ها يكم پياز داغ موضوع ها رو زياد مي كنند اما به اينم فكر كن چه دليلي داره بخواد بياد دروغ بگه كه من فلان بازي را روي High اجرا كردم ؟ خب 2 نفر ديگه تست ميكنن ميبينن اينطور نيست ميان دست طرف را رو ميكنن.
حالا شما بگو كدوم يكي از بچه هاي تاپيك n61امده گفته من فلان بازي رو روي High اجرا كردم و دروغ گفته باشه و كسي هم دستشو رو نكرده باشه ؟
اگه من امدم اينجا و دارم اين خرف هارو ميزنم بخدا هيچ سودي نميبرم من فقط ديدم لنووو مدل خيلي خوبي زده امدم ببينم كساني ك گرفتم نظرشون چيه كه با اين خرف ها روبه رو شدم.
من اگه ميام توي تاپيكي و نظر ميدم فقط براي اينكه بتونم 2 نفر را راهنمايي كنم يا چند نفر بتونن منو راهنمايي كنن البته راهنمايي درست .
از اون صفحه اول تاپيك كه من خوندم شما همش لپ تاپتو با مدل n61 مقايسه كردي . گفتي ويندوز نمره بيشتري به سي پي يو اين ميده پس قدرت پردازشش بيشتره . دوباره گفتي فنش كمتر صدا ميده و گرماي كمي داره لپ تاپم از مدل ايسوس بهتره.
شايد من تازه امده باشم توي تاپيك شما . اما از ياران قديمي تاپيك N61Jq هستم .
درسته اين دو لپتاپ در ظاهر ( قطعات اصلي ) با هم مشابه هستند اما اختلافاتي هم با هم دارند .
مدل ايسوس درايو بلوري داره ( يكي از بچه هاي همين تاپيك گفته بود فكر كنم خود شما بودي ) كه لنووو نداره .
يو اس بي 3 ، وبكم 2.0 مگاپيكسل و كيبرد كامل ، صفحه نمايش بزرگ تر ، 16 اينچ ( به اندازه 0.4 اينچ بزرگتر از لنووو ) و ....
اسپيكرش هيچ مشكلي نداره ( حداقل من باهاش مشكلي ندارم ) صداش را هم تا ته زياد ميكنم هيچ نويزي را حس نميكنم ( من تو كيفيت صدا خيلي دقت ميكنم ).
در رابطه با كيبرد : طراحي كيبردش مخصوص هست يك تكه نيست مثل مدل لنووو به همين خاطر شما فكر ميكني خيلي داخل ميره خيلي هم كيبردش حرفه اي نيست اما افتضاح هم نيست. هم از طراحي جديد تري بهره ميبره سبك كيبردي كه روي اين مدل به كار رفته از اپل تقليد شده و خيلي هم ظاهر زيبايي داره . سبك كيبرد لپ تاپ شما شايد باعث راحتي تايپ بيشتر بشه اما ظاهر لپ تاپ را خراب كرده ( مثل مدل هاي Hp كه همه از همين سبك استفاده ميكنن ) در ضمن صفحه كليد كامل داره.
حالا از اين ها گذشته اينا هيچ كدوم عيب حساب نميشن كه بخوايم اينطوري بزنيم تو سرش. هر دو مدل خيلي خوبن هيچ حرفي توش نيست.
داداش والا قصد من زدن تو سر مال نیست من فقط میگم این لپتاپ رو با n61 مقایسه کردم . چون همه اون رو میشناسن . صفحات اول تاپیک طرفداراری n61 رو دوباره بخون . تا بدونی من منظورم چیه قربونت
سلام
من y560 corei7 و هارد 750 گرفتم ولی تو خود لپ تاپ مشخصاتش رو دیدم، هاردش دو تا درایو داره که حجم یکیش 633 است و حجم درایو دیگش هم 29 هست، جمعا می شه 660. مگه 750 نیست؟ هارد شما چقدر بود؟
در ضمن تو جعبه لپ تاپ چه چیزهایی باید همراهش باشه؟ هیچ سی دی یا دی وی دی برای ویندوز نبود؟
سلام به نظره من اون امضاتو پاک کنی بهتر باشهنقل قول:
میره سمته حاشیه اخه
نقل قول:
مباركتون باشه . نميخواستين مگه هارد 500 با 7200 rpm بگيريد ؟
هارد ها همه تلرانس دارند طبيعيه.در ضمن حدود 14 گيگ از هاردتون هم به عنوان درايو ريكاوري در نظر گرفته شده كه در حالت عادي شما اونو نميبينين ميتونين با نرم افزار هاي مخصوص اون را ببينيد ، پاك كنيد يا ...
اونجوري كه من خوندم يكي از دوستاني ك گرفته بود گفت توي درايو D همه درايور هاي لپ تاپ موجوده يعني عملا به جاي سي دي اونو روي هارد ريختن .
توي جعبه اصولا چيزي نيست جز كمي خرت و پرت مثلا دو الي سه تا دفترچه.....و همچنين شارژر.
نه سي دي يا دي وي دي ويندوز همراهش ارائه نميشه شما اگه ميخواين ويندوز اورجينالتون را نگه دارين لازم از لپ تاپتون ريكاوري بگيريد اينجوري ميتونيد ويندوز اورجينالتون با همه نرم افزار هاي پيش فرض كارخانه را روي دي وي دي داشته باشين و هروقت بخواين نصب كنين. ( البته اگه ميخواين ريكاوري بگيريد توصيه ميشه ويندوزتون دست نخورده باشه يعني عملا اولين كاري كه با لپ تاپتون ميكنين اينه كه ريكاوري بگيريد بعد نرم افزار نصب كنيد )( ريكاوري تقريبا 4 تا دي وي دي ميشه )
متشکر از پاسختون
میشه نحوه ریکاوری کردن اونو توضیح بدین؟
نقل قول:آقا شما در یکی از تاپیک ها این حرف و زدی الان چی شده که هی دفاع میکنی از y560 ؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=438065
نقل قول:
بايد از نرم افزار ريكاوري كه خود كارخانه روي لپ تاپ گذاشته استفاده كنيد مثلا من كه ايسوس دارم وقتي ك براي بار اول روشن كردم لپ تاپ را ، روي دسكتاپ 1 نرم افزار ريكاوري بود ( حالا اسمش درست يادم نيست ) از شما هم بايد همينطور باشه توي نرم افزار هايي ك شركت لنووو روي لپ تاپ گذاشته بگردين پيدا ميكنين .
حالا بقيه دوستان ك دارن ( مثلا اقاي Hasanooooo ) راهنماييتون كنن بهتره
خریدم core i7 با هارد 500 به قیمت 1.350
مثل اینکه بلوتوث نداره ولی الان دارم یه درایور بلوتوث از سایت لنوو میگیرم بعد نصب میکنم ببینم به راه میشه بلوتوثش یا نه
فکر کنم بشه چون یه چراغ بلوتوث روش داره ولی درایوری نصب نشده که به بلوتوث مربوط شه
اگه کسی هم مثل من این مشکل داشت حل شد به من بگه