دوستان موتور بین 100 تا 150 فوقش تا 200 چه مدلی هست ؟؟؟
Printable View
دوستان موتور بین 100 تا 150 فوقش تا 200 چه مدلی هست ؟؟؟
سلام
من میخوام یه موتور بخرم از بین آپاچی یا پالس کدومو بگیرم
البته بیشتر نیازم از گرفتن موتور تررد داخل تهران هستش
من خودم از نظر ظاهر آپاچی رو ترجیح میدم اما از چند نفر شنیدم که از نظر صدای موتور بیشتر از پالس هستش
دوستان چه نظری دارند
ممنون
نه خیلی زیاد نیست . بخصوص وقتی کلاه می ذارید .نقل قول:
صدای کم برای موتورسیکلت بسیار خطرناکه چون همین قدر که جسه ی کوچکتری نسبت به اتومبیل و سایر خودرو ها داره کمتر دیده می شه . بخصوص در ایران که سیستم ابنیه شهری بصورت کوچه پس کوچه هست و شما گاهی نیاز دارید از کوچه ها رد بشید صدای موتور می تونه کمک کنه تا مردم عادی متوجه حضور ما بشند و بخصوص کودکان یهو جلوی موتور نپرن .
نه صدا در حد هارلی دیویدسون برای تهران خوبه و نه در حد موتورسیکلت های برقی . در حد معقولش مفیده .
ممنون از راهنماییت و منم کاملا باهات موافقمنقل قول:
پس شما هم برای تردد داخل تهران بیشتر نظرتون رو آپاچی هست؟؟
در ضمن می خواستم یه سوال دیگه بپرسم که کاملا سلیقه ای هست
شما کدوم رنگ آپاچی رو ترجیح میدی؟؟
البته من عاشق رنگ :40:مشکی :40:بودم که دوستام گفتم زود کثیف توش معلوم میشه و هم اگه خطی روش بیفته کاملا تابلو هستش
منم حالا می خوام اگه بگیرم سفید بگیرم
:10:نظر دیگران چیه ممنون میشم نظرات تون رو بگید:10:
سلام
من نظری ندادم . من فقط روی حس علاقمندی شما یه چیزی رو توضیح دادم . بارها در مورد آپاچی و مقایسه اش با پولسار و پالس در این انجمن بحث شده . می تونیداز سرچ انجمن یا گوگل کمک بگیرید و هر کسی نظرش رو نوشته و ماکان این موتورها ایضا
در مورد رنگ بستگی به شیوه نگهداری و صد البته سلیقه شخصی شما داره. آپاچی سیاه رنگ بیش از حد تیره هست . حتی تمام انجین و چرخ های اون سیاه هستند و این در شب برای راننده خطرناکه چون هیچ جلا و براقیتی نداره و این مهمه
رنگ سفید هم با پس زمینه ها از دور اشتباه گرفته می شه . بهترین رنگ بنظر من رنگهای نامتعارف هستند مثل زرد یا آبی و سبز و اگر اینها نبود ، قرمز
در مورد کثیفی و رنگ و خش من فرقی ندیدم . موتورهای من سیاه هستند و تا از نزدیک بهشون نگاه نکنید متوجه خش های بدنه نمی شید . اتفاقا کثیفی موتور برای من که مفیده ! حتی وقتی ایران هستم مطمئن می شم کسی روی موتور کثیفم نمی شینه ! :38:
پس من چی بگیرم42::42::42:نقل قول:
خیلی سخته تو دوراهی بمونی:42::42::42:
دوستان کسی نمی خواد نظرشو بگه
دوست عزیز شاید این سوالها رو هزار بار جواب دادی ولی یک بار دیگه هم زحمت بکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موتور زیر یک میلیون نو از 150سی سی به بالا چی هست؟
یک مدل پیدا کردم ولی اصلا هیچ اطلاعاتی دربارش ندارم
Hormoz 150 cc استارتی قیافش مثل همین هوندا هاست میگن 730 تومن به نظرتون چطوره؟؟؟
150 سی سی خیلی با 125 تفاوت داره؟؟؟ چون 3 تا 125 cc داشتم اون قدرتی که میخواستم نداشته
یک مدل پیشرو چند سال پیش بود 160 سی سی بود هنوز هست اگه هست چند قیمته؟؟؟
خودتون چی پیشنهاد میکنن؟؟؟
(از اون تاپیک به این تاپیک):31:
لاقل جواب بدین یا تاپیک ببندین ما رو نا امید کنین الکی نیایم سر برنیم یا جواب بدید:19:
سلامنقل قول:
موتور زیر یک میلیون نو از 150سی سی به بالا چی هست؟
یک مدل پیدا کردم ولی اصلا هیچ اطلاعاتی دربارش ندارم
Hormoz 150 cc استارتی قیافش مثل همین هوندا هاست میگن 730 تومن به نظرتون چطوره؟؟؟
شاید به علت اینکه در این برهه ی زمانی بازار وضعیت خیلی شفافی نداره دوستان ( و خود من ) از اظهار نظر و مشاوره پرهیز کردیم ، دیر پاسخ دادن رو به حساب جریان نداشتن این محیط نگذارید :11:
اما در مورد حدود بودجه ای که مشخص کردید و حجم موتور ( به عنوان دیتای اولیه ) ؛ با این حدود قیمت موتور 150 سی سی در بازار موجود هست اما نه با کیفیت مطلوب و بیشتر و عمدتا محصول تولیدی های متفرقه و با قطعات کم کیفیت چینی و بعضا مونتاژ نه چندان خوب داخلی هستند . پیشنهاد شخصیم این هست که خیلی روی این گزینه تمرکز نکنید .
+
اگر موتور با شکل و فرم 125 های معمول رو در نظر دارید شخصا زیگما رو پیشنهاد می کنم ، قیمتش هم با هرمزی که نوشتید تفاوت زیادی نداره و از سیستم استارت هم بهره میبره ( در مورد هرمز اطلاعی ندارم) .
سلام دوستان، خسته نباشید
مدتیه زده به سرم یه موتور بخرم، چون تاحالا موتور نداشتم زیاد سر در نمیارم
یه موتور سبک بدون کلاچ و ترجیحاً دنده اتوماتیک (گازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) البته باکلاس هم باشه
چندی پیش یه اسکوتر دیدم خیلی حال کردم. اگه اشتباه نکنم پیشرو پرشیا بود
میشه راهنماییم کنید اینا قیمتش چطوریه؟ اصلاً خوب هست یا نه؟ گواهینامه میخواد؟
کدوم شرکتا تو ایران اسکوتر میزنن؟ سایت دارن؟
نو بگیرم بهتره یا کارکرده؟ (افت قیمتش زیاده؟)
ممنون میشم راهنماییم کنید، ممنون
ممنون از راهنمایتون اما هر چی گشتم موتور سیکلتی به اسم زیگما پیدا نکردم اگه لطف کنین یه عکسی بزارین یا ادرس نمایندگی شو بهم بدین لطف میکنین در ضمن ما تو اصفهانیم
منتظرم.......................:46:
زیگما ( نه سیگما) تولید شرکت" سیکلت سازان آسیا " هست ، نشانی نمایندگی هم اطلاعی ندارم و فکر میکنم ذکرکردنش هم بر خلاف قوانین انجمن باشه . اما اگر سرچ کنید در دنیای مجازی مطمئنا اطلاعات خوبی بدست خواهید آورد ( اطلاعات تمامی سازندگان وطنی در وبسایت سندیکای موتورسیکلت سازان موجود هست ، زحمت جستجو هم با شما) . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از راهنمایتون اما هر چی گشتم موتور سیکلتی به اسم زیگما پیدا نکردم اگه لطف کنین یه عکسی بزارین یا ادرس نمایندگی شو بهم بدین لطف میکنین در ضمن ما تو اصفهانیم
البته حدود بودجه ای مشخص نکردید ، به هر روی :نقل قول:
سلام دوستان، خسته نباشید
مدتیه زده به سرم یه موتور بخرم، چون تاحالا موتور نداشتم زیاد سر در نمیارم
یه موتور سبک بدون کلاچ و ترجیحاً دنده اتوماتیک (گازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) البته باکلاس هم باشه
چندی پیش یه اسکوتر دیدم خیلی حال کردم. اگه اشتباه نکنم پیشرو پرشیا بود
میشه راهنماییم کنید اینا قیمتش چطوریه؟ اصلاً خوب هست یا نه؟ گواهینامه میخواد؟
کدوم شرکتا تو ایران اسکوتر میزنن؟ سایت دارن؟
نو بگیرم بهتره یا کارکرده؟ (افت قیمتش زیاده؟)
ممنون میشم راهنماییم کنید، ممنون
پیرو پرشیا تا جایی که اطلاع دارم دیگه تولید نمیشه و گویاآخرین سال تولیدش هم 86 بوده ، هرچند خوب بودن نسبی هست اما برای طی کردن مسافتهای کوتاه گزینه ی بدی نیست ، البته از لحاظ تامین لوازم یدکی و تعمیرکار مجرب در مضیقه هستند دارندگان این نوع موتورها .
رانندگی با تمام وسائل نقلیه ی موتوری بر طبق قانون مستلزم گواهینامه داشتن هست اما در ایران متاسفانه خیلی حساسیت نشون داده نمیشه بر روی موتورهای بدون دنده (گازی) .
این نوع موتورها به علت اینکه بازار پر رونقی ندارند معمولا با افت قیمت شدیدی مواجه میشن . بدون شک صفر کیلومتر گزینه ی بهتری هست اما باز هم بستگی به حدود بودجه ی شما داره . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشرو پیک هم بدون دنده هستنقل قول:
به نظر شما از بین موتور چینی ها تو حجم 250 سی سی و تریل په موتوری بهتره؟
قدرت مهمه
سلام دوستان خسته نباشن
بنده کمترین قصد خرید یه موتور cg 125 ایرانی داشتم برای رفت و امد تا دانشگاه (به خاطر بنزین 700 تومنی و جیب خالی)
الان ارزونترین این موتورا تو بازار چنده؟؟؟ یه زمانی رسال 84 رفیقم یه موتور هیرمن خرید 340/000 !!!
در ضمن رفتم این سایتی که تبلیغ میکنن تو تی وی سه مدل موتور 125 دیدم . اینم لینکش
دوستان لطفا این لینکو ببینید زود باز میشه و نظر بدیدکد:http://www.behinyab.ir/?req=products&catid=449&proid=454&type=0
ممنون///
برای خرید موتور صرفا ارزون - 300 تومانی - مستقیم برید بازارنقل قول:
فرق ویژه ای هم با هم ندارن مگر موارد گرونتر همبن 125 مثل تکتاز
ضمنا بنزین آزاد موتور هم 700 تومنه+بیمه+گواهینامه+کلاه+د ستکش + پوتین و ژاکت که البته کسی تو ایران نمی پوشه ولی حداقل روزی یکبار بعد از رسیدن به منزل باید دوش گرفت + روغن و هزینه های سایر نگهداری و تعمیرات
پس اگر صرفا انتخاب ارزون دارید و تصورتون اینکه بقیه به ذهنشون خطور نکرده چرا موتورسیکلت سوار نمی شند . اینا رو بیاد بیارید .
موتورسیکلت گرون ، امنیت و هزینه های جانبیه کمتر و طول عمر قطعات بیشتر
موتورسیکلت ارزون ، ریسک بسیار بسیار زیاد
منم یه روز همچین فکری میکردم ولی بعد که موتور خریدی میفهمی چقدر خرج رو دستت میذاره :41:.نقل قول:
البته اگه بخوای صفرش تا 580 تومن یا 600 تومن میتونی پیدا کنی اما بعدشم حساب کیفیتشو بکن
درسته که بنزین ازاد موتور هم 700 تومنه ولی با مصرف صدی ده لیتر پراید:27: به صرفه تره...نقل قول:
افرین افرین ....شما واقعا اینا رو میپوشین...:18::18::18:
درسته که موتور هم هزینه داره ولی به نسبت با 4 چرخ هزینه به مراتب پایین تری داره...///
باز هم ممنون///
در مورد اون لینکی که دادم نظر خاصی نداریذ؟/
بله همیشه gear همراهمه حتی تو زل گرمای جهنمی تابستون تهران .نقل قول:
در مورد لینک هم نوشتم قیمت رو از بازار بپرسید نه سایت . این قیمتها همگی کاذبند .اگر هم پراید 100 تا 10 می سوزونه . در عوض سهمیه بنزینش ماهی 25 لیتر نیست .
الانم وقت خرید موتور نیست و کسیم بخره انگار موتور دست دوم خریده چون همگی تولید 89 خوردن و سندشون مال امسال محسوب می شه . برای موتور مدل سال 1390 باید تا اواسط اردیبهشت صبر کنید . تا اون زمان موتوری پلاک نمی شه
با سلام . یک زمانی خودم میخواستم تریل هوندا بخرم و برای تست نیز نصف روز دستم بود . خیلی سنگین بود و پدرم را دراورد . کلاً تریل را پیشنهاد نمیکنم ولی 250cc هم قویتر و ایمنتر است هم کیفیت و صدای ارامتری دارد .نقل قول:
دوست خوبم قارقارک نخر و پولت را دور نریز . نه ایمنی دارد نه صدای ارام نه قدرت نه کیفیت نه هیچی . دوچرخه صد برابر بر ان شرف دارد . پیشنهادی که به دوست قبلی کردم را عملی کن و 250cc بگیر .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز 250 سی سی چه مارکی رو پیشنهاد میدید؟
راستش خودمم از تریل خوشم میاد...
راستی فی و مظنه اگه دستتونه بفرمایید///
لطفا درست وبه جا از کلمات استفاده کنیدنقل قول:
من از یکی از اشناهامون تو شرکت JETRO اصفهان پرسیدم موتور های 90 کی به بازار میاد گفت 21 فروردین به بعد حالا شاید به قول شما تا اون موقع پلاک نشهنقل قول:
خیلی هم بجا استفاده کردم عزیزم !نقل قول:
سلامنقل قول:
خب شاید مرکز شهرستان خلوت تر باشه . بنده هم که نه تولید کننده هستم و نه مسئول شماره گذاری
اما بطور تقریبی پلیس از ابتدای اردیبهشت شروع به پلاک کردن می کنه و تا به خریدار برسه تا اواسط طول می کشه + زمان سند صفر صادر کردن که حداقل حدود 1 هفته می شه - اینا تجربه من از پارسال هست که موتورهای قدیم هم قرار بود پلاک ملی بگیرن ممکنه الان بخاطر خلوت شدن کارشون تسریع پیدا کنه - .
و البته احتمال اینکه موتوری در آخر سال در این بین شماره گذاری بمونه تا نوبتش به سال بعد برسه هم برای تولید کننده های بزرگ مثل موتورهای آپاچی و پولسار بنظرم می رسه .
یه موتور سیکلت تا 700هزار تومان برای من معرفی کنید.
با سلام به دوستان
من یه موتور پالس 220پیدا کردم که 2800کیلومتر هم راه رفته مدل اول 89هستش میخواستم بدونم چقدر میارزه البته موتور تمیزه وتصادف وزمین خوردگی واین چیزها هم نداره ممنونمیشم زودتر جوابمو بدین
سلام ،نقل قول:
البته به مورد استفاده تون اشاره مي كرديد مي شد ديتاي دقيق تري ارائه داد ، و اينكه صفر يا كاركرده مد نظرتون هست ، علي الايحال ( به قول جناب پيرمرد اني وي سابق : دي ) :
از ديد بنده گزينه هاي زيرمناسب بودجه و فراخور شما هستند :
در وهله ي اول 125 هاي وطني - چيني خودمون هستند كه با بودجه ي شما ميشه صفر هم خريداري كرد ،
گزينه ي دوم هم موتورهاي طرح ويو هستند كه شروع قيمت صفر اونها حدود 800 ه.ت قيمتش هست ( بسته به برند سازنده قيمتش هم روند صعودي رو طي ميكنه ) كه كاركرده ي اين نوع هم با بودجه ي شما سنخيت چيدا خواهد كرد كه البته اين گزينه ي كاركرده رو چندان توصيه نميكنم .
+
در هر صورت موتورهاي كاركرده مثل ويو هم با بودجه ي شما يافت ميشه اما بسيار كاركرده ، و برخي مدل هاي كاركرده ي ديگه ؛ اما :
ارائه ي ديتاي دقيق تر از شما = راهنمايي و مشاوره و نظر دهي جامع تر احتمالا .
:20:
سلام به همه !!! چند تا سوال داشتم 1: موتور در ایران تا چند سی سی مجاز هست ؟؟
2:اینکه میگن موتور های غیر مجاز رو پلیس حق تیر داره یعنی چی ؟؟
3:هوندا crm125 مجازه یا غیر مجاز ؟؟
تشکر از همه ی دوستان :11:
سلام ، تا 250 سی سی .نقل قول:
سلام به همه !!! چند تا سوال داشتم 1: موتور در ایران تا چند سی سی مجاز هست ؟؟
این خبرگزاری "میگن" معمولا قابل استناد نیست ، اجازه ی تیراندازی ( مصطلح به حق تیر) در شرایط استثنایی و خاص وجود داره ، این جواز خاص معمولا برای شرایط خاص تعریف میشه ، نه برای وسیله ی خاص .نقل قول:
2:اینکه میگن موتور های غیر مجاز رو پلیس حق تیر داره یعنی چی ؟؟
خاطرم هست زمانی شایع بود نیروی انتظامی در مواجهه با GTO ها و سوارانشون حق تیر داره ، هرچند شتاب خوبی داشتند این نوع ولی همون زمان هم چندان منطبق بر واقعیت نبود این مدعا ، چه بسا ممکنه در شرایطی نیروی انتظامی مجبور به تیراندازی به سوی راکب 125 خودمون بشه .
این نوع موتور اگر اشتباه نکنم دو زمانه هست ، و تردد موتورسیکلتهای دوزمانه ممنوع هست .نقل قول:
3:هوندا crm125 مجازه یا غیر مجاز ؟؟
+
اطلاعی ندارم که از 2001 به اینطرف هم تولید شده یا نه ، از لحاظ مدل هم در رده ی فرسوده ها محسوب میشه ( بر مبنای 10 سال برای موتور سیکلت و شماره گذاری نشدنشون) و باز هم تردد فرسوده ها ممنوع هست .
دوستان قصد خرید موتورهای وطنی داشتم (همین 125 CCها)
دو نوع برند مورد نظرم هست :
1-کویر 125 سی سی(قیمت:780 تومن)
2-کویر 125 پنج دنده استارتی (قیمت: 820 تومن)
3- جت رو 125 سی سی(قیمت 730 تومن)
فقط کیفیت قطعات وماندگاریش برام مهمه
به نظر شما کدومش کیفیت بهتری داره کدومشو بگیرم؟؟؟؟
مورد 2 چطوره همون 5 دنده رو میگم
سلامنقل قول:
از کیفیت این محصولاتی که نوشتید خبری ندارم . تصور نمی کنم اونقدر امتیازا بیشتری نسبت به خانواده هوندا 125 های متداول داشته باشند .
الان تازه فصل عوض شده . تو بازار موتورسیکلتهای 130 و 150 سی.سی با امکاناتی مثل سیستم استارتی ، گیرباکس 5 دنده و ... کم نیست
قیمت موتورسیکلتها هم ظاهرا بی تغییر مانده چون یا فروش خوب بوده یا به نمایندگان خوش می گذشته . الان دیگه سخت نمی گیرن و بازارشون رو رقابتی می بیند . مثل فارس موتور و جت رو و کویر
اگر می تونید مدتی صبر کنید با مقداری پس انداز تا موتورسیکلت بهتری بخرید .
اگر هنوز بر خرید هوندا 125 اصرار دارید پیشنهاد من یک مدل ارزون قیمته
موفق باشید :46:
سلام به دوستان. میخواستم یه موتور نسبتا قوی تو مایه ها پولسا یا اگه پیدا بشه کاوازاکی کیپس کارکرده ارزون تردد آزاد(زیر 250) بگیرم. هر چند از چندین سال پیش موتور دارم( CDI والانم125 ایرانی) اما از این موتورا هیچ اطلاعی ندارم. پولم در حدود 2.200. میشه لطف کرده راهنماییم کنید. مخصوصا در مورد کاوازاکی، با این پول میتونم پیدا کنم. به صلاحه.(از نظر سواری دادن و بیدردسر بودن)
سلامنقل قول:
کاوازاکی kawasaki krr 150 که در عرف ایران به اشتباه به اون "کیپس" خالی می گند . یک موتورسیکلت دو زمانه هست و در نتیجه پلاک ملی نمی شه و مجوز تردد در معابر عمومی نداره .
بی جهت نیست که فقط 150 سی.سی حجم سیلندر داره با ماکزیمم سرعت 240 کیلومتر بر ساعت . و شش دنده گیرباکس
با سرمایه شما می شه موتورسیکلتها چهارزمانه با قدرت و توان معمولیه خیابانی رو خرید مثل آپاچی 180 . شتاب این موتورها کمه نسبت به سوپر-بایک ها . اما خوبه . بهتر از هوندا 125 cdi هست .
پولسار سری f هم گمانم هنوز وارد نشده . با 220 سری فعلی حدود 1 اسب بخار تفاوت داره و موتورسیکلت با کیفیت و از نظر فناوری بسیار جالبه توجهه
با تشکر از پیرمرد. اگه روزی کاوازاکی150 رو بخرم وپلیس بگیره احتمال زیاد برگشت نداره،درسته؟ یا با جریمه آزادش میکنن؟
سلامنقل قول:
کاوازاکی 150 سی.سی چهارزمانه هم شاید داشته باشیم . اما کیپس دوزمانه است .
از قانونین جزایی اون مطلع نیستم . از غالب مردم هم بپرسید هر کدام تجربی یا از شنیده ها می گن . تنها چیزی که مسلمه اینکه موتورسیکلت دوزمانه رو هم حتی پلیس حق استفاده نداره و حتی مناقصات اداری اونهم غیرقانونیست و اوراق محسوب می شند .
گویی که چند قطعه فلز بهم چسبیده باشند . اما خب چون کشور جالبی هستیم در اجرای قانون شما می تونید این موتورها رو در مثلا پارک کوهسار تهران یا پیست موتورسواری آزادی ببینید یا حتی اتوبان شهید بابایی !!
الان دولت به مالکان این موتورها تسهیلات اسقاط خودرو می ده . ولی شما بوفور وسپاهای دو زمانه رو در شهر می بینید ... شبیه به ماجرای تام و جری می مونه . هیشکی قانون رو جدی نمی گیره حتی قانونگذار
سلام.
من تصمیم دارم یه موتور بدون کلاچ بگیرم رنج قیمتش هم حدود 900 باشه.
شاید روزی بخواد 50 تا را بره ( مسیر رفت و برگشت به یگان خدمت )
کسی هم نیستم که بخوام بهش فشار بیارم نشونش هم دوچرخه رالیمه که الآن بعد از 5 سال فقط بهش گریس زدم و چرخهاش رو باد کردم.
اگه دوستان راهنماییم کنن ممنون میشم
سلام ،نقل قول:
شخصا تولیدات کویر موتور رو در این باره پیشنهاد میکنم ، رادیسون 125 و رکورد 125 (قیمت روز رو البته اطلاعی ندارم و احتمالا هم به علت تعطیلات مشخص نیست اما به احتمال قریب به یقین با بودجه ی شما سازگار هست) .
+
البته تولیدات دیگری هم هستند مثل پیشرو ، روان ، هیرمن و ... اما به غیر از پیشرو ( اون هم تا حدودی) کیفیت سایر محصولات تعریف چندانی ندارد .
سلام.
ممنون از راهنماییتون.
همه موتورهای بدون کلاچه موجود طرحه ویون؟ یا مدلهای دیگه ای هم هست؟
در بازار ایران که نوع دیگه ای رو سراغ ندارم .نقل قول:
همه موتورهای بدون کلاچه موجود طرحه ویون؟ یا مدلهای دیگه ای هم هست؟
+
قبل از ویو هم طرح و بیس طرح اصلی کاب ها تقریبا همین بوده ، مثل مودناس 110 که بهمن 110 کپی ناموفق اون بود و یا حتی قبل از مودناس .