آخه اینم شد بازی... واقعا متاسفم
Printable View
نقل قول:
:18::18::18:
شوخی بود دیگه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
برا کی حالا متاسف هستی ؟! :21::31:
فکر کنم منظورت نسخه pc و ps3 باشه چون اول صفحه قبل کامل به نسخه 360 اشاره شده بود :دینقل قول:
gamespotهم به بازی نمره ی عالی 9 از 10 داد.
الان توی metacritic و gamerankings و اینا بهترین بازی های تاریخ پی سی از نظر امتیاز رو می دیدم یکمی خندم گرفت آخه خیلی جالبه :دی
مخصوصا gamerankings ! اینا 5 تا بازی برتر تاریخ پی سی توی اون سایتن:
The Orange Box 95.82
Half-Life 2 95.31
Portal 2 94.92
Mass Effect 2 94.48
BioShock 94.44
یعنی از 5 بازی برتر تاریخ 3 تای اول برای ابر شرکت Valve و تازه از این 3 تا هم 2 تا Portal هستش!
توی metacritic هم تقریبا به این نزدیک بود. یعنی کلا این Valve باید هر چند سال یکبار یه بمبی بترکونه!
بازم میگم برعکس یه سری بازی ها که شرکتشون خوششون اومده هر سال یه شماره بیرون میده و فقط دنبال فروشن یه سری شرکت ها مثل Valve هر 3-4 سال یکبار یه بازی بیرون میده که جزو بهترین های تاریخ قرار بگیره و هر وقت بخوان بهترین های تاریخ رو بگن اسم اونا در صدر قرار می گیره و دیگه توی دنیای بازی های کامپیوتری جاودانه شدن
کلا منتظر گرفتن جایزه های رنگارنگ این بازی در آخر سال باشید و بازم مثل قبل میگم که ریلکس باشید و هیچ تعجبی نکنید :دی
امیدوارم فردا میرم دیگه بازی رو اورده باشن اصلا نمی تونم براش صبر کنم! عاشق این بازی های این مدلیم که پر از نوآورین
در یه کلام Valve با بازی هاش صنعت گیم رو داره جلو می بره کافیه مثلا از شماره یک Half Life تا به الان رو یه بار مرور کنید....
بله بله با این چیزایی که گفتم صد در صد همینیه که میگی :دینقل قول:
شرمنده برا اسپم دیدم خیلی خوشحالید گفتم یه چیزی بگم جو عوض شه : دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی بود دیگه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
برا کی حالا متاسف هستی ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اینطوری هم نیست همین L4D سال 2008 اومد و L4D 2 سال 2009 که البته هر دوشون خیلی خوب بودن.نقل قول:
بازم میگم برعکس یه سری بازی ها که شرکتشون خوششون اومده هر سال یه شماره بیرون میده و فقط دنبال فروشن یه سری شرکت ها مثل Valve هر 3-4 سال یکبار یه بازی بیرون میده که جزو بهترین های تاریخ قرار بگیره و هر وقت بخوان بهترین های تاریخ رو بگن اسم اونا در صدر قرار می گیره و دیگه توی دنیای بازی های کامپیوتری جاودانه شدن
در مجموع VALVE فقط خوراکش شوتر هست و به نظرم بهترین چیزی که دادن بیرون The Orange Box بود ... واقعا همه چیز توش بود
موفق شدم بازیو انجام بدم
همون اول بازی هیچ دمویی نشون نداد و یه راست رفت تو بازی.این حرکت خیلی بیخود بود
بازی روال تکراری داره و این منو خسته میکنه
البته من از بازیهای فکری خیلی خیلی خوشم میاد و چون اینم یه جورایی فکریه بهم چسبید
گرافیک بازی که تو آفسایده
در کل 9 زیادیشه
شاید یه کم دیگه برم جلوتر بیشتر خوشم بیاد
بچه ها بازیو میخوام دانلود کنم!
شوتر یعنی چی؟ بعد شوتر معمایی یعنی چی؟ :31:
یعنی شوتر معمایی دیگه!: دینقل قول:
شوتر معمایی یعنی چی؟
شوتر به بازیهایی می گن که توش شوت میزنن مثل فوتبال ، معماییشم یعنی ترکیبتو خودت باید بچینی :31: (شوخی)نقل قول:
--
شوتر به بازی ای می گن که توش تیراندازی داره .
معمایی هم یعنی باید معما های داخل بازی رو حل کنی و یه راهی به مرحله بعد پیدا کنی .
توی شماره یک شما 2 تا اسلحه داشتی که هر کدوم یه نوع دریچه روی در و دیوار ایجاد می کردن که شما باید از توی این دریچه ها رد میشدی و مرحله رو تموم میکردی
این شماره رو هنوز بازی نکردم ولی قطعا اینم مثل قبلیشه .:10:
معماهای این بازی خیلی جالبن ولی اصلا به درد شوتر نمیخوره.نمیدونم چرا
باید اینجوری مینوشتی:46: :
.
معماهای این بازی خیلی جالبن ولی به نظرم اصلا به درد شوتر نمیخوره.نمیدونم چرا
خوب اگه تفنگ پرتال نمیداشتی چطوری میخواستی معماهاشو حل کنی:27:نقل قول:
مثلا می خواستی به جای تفنک چماغ لیزری داشتی:31:
اینو دوست نداری برو ماشیناریوم بازی کن یا سایبرییا (یادش بخیر سایبریای 2 خیلی باحال و اعصاب خورد کن بود:40:)
جایی توی تهران هست که Skidش رو آورده باشه ؟
من نگفتم چرا تفنگ داره گفتم دوربینش به درد اول شخص نمیخوره.منظورم این بودنقل قول:
حالا چرا میزنی....................
در ضمن اون ماچینریوم هم بازیش کردم و خیلی فاز داد
یه مرحله گیر کردم:help:
اونجایی هستی که دنبال اون رباط آبیه میری بعد یهو همه جا دیوار میشه و نمیتونی رد شی و 3 تا رباط تیر انداز هم هست.باید چیکار کنم؟یه دیوار هم بیشتر نداره
میگه یه صداهایی میاد ولی نمیدونه کجاست
جالبه که :
Metacritic score for the PC version is 95 out of a 100 right now, the reviews from actual, rank-and-keyboard gamers are less than outstanding ,75 out of 100 for the PC version
با این وجود که ریتینگ بازی بسیار بالا ارزیابی شده ولی نمره خوبی از کاربران PC نگرفته 75/100
بعضی از کاربران در نظرات خودشون ادعا کردن که بازی بسیار کوتاهه که حتی میشه اون را در عرض 4 ساعت به پایان رسوند!!
که البته این در صورتی هست که شما بدون مکث از ابتدا تا انتها را طی کنید.
و به عقیده اکثر اونها بازی از کنسول Port شده. نمونه ای از دلایل کاربران برای اثبات این ادعا:
PC gamers really got the shaft. I mean it's obviously made with consoles in mind. You can't even change the amount of portals you can look through, and you're stuck with being able to see through them twice unlike the large amount you were allowed to set in the first game
ولی به نظر می رسه که این نظرات مغرضانه هستند و دلایل خارجی دیگری باعث چنین نظرات مخالف و نمرات پایینی از سوی کاربران PC شده از جمله اینکه برای هر DLC باید یهایی جداگانه پرداخت کنند و این در حالیه که کاربران PC به چنین مواردی عادت ندارند و برای همین به حاشیه پرداختند و دلایلی از این دست.
اين قضيه خيلي جالبه! يه نفر براي اينكه اثبات كنه بازي از كنسول به پي سي پورت شده به پيامي كه موقع سيو بازي حتي در نسخه پي سي مياد اشاره كرده يعني اين جمله كه هنگام سيو شدن لطفا "كنسول" خود را خاموش نكنيد!
من اینجا گیر کردم نمیدون مرحله چنده
1-دیوارهایی که یهو ظاهر میشن و هیچ راهی نداری که بری
2-دو تا پورتال آبی و نارنجی باز کردم(تنها دیواریه که میتونی روش پورتال باز کنی)
3-اون رباط آبیه یه چشم بهم گفت از این رباط تیراندازها استفاده کنم.ولی نمیدونم دقیق کجا
4-همون دو تا پورتالها با نمای زووم
5-یه لوله ی شیشه ای
6-این چیه؟به این ربط داره؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه چیه؟!نقل قول:
جالبه که :
Metacritic score for the PC version is 95 out of a 100 right now, the reviews from actual, rank-and-keyboard gamers are less than outstanding ,75 out of 100 for the PC version
با این وجود که ریتینگ بازی بسیار بالا ارزیابی شده ولی نمره خوبی از کاربران PC نگرفته 75/100
بعضی از کاربران در نظرات خودشون ادعا کردن که بازی بسیار کوتاهه که حتی میشه اون را در عرض 4 ساعت به پایان رسوند!!
که البته این در صورتی هست که شما بدون مکث از ابتدا تا انتها را طی کنید.
و به عقیده اکثر اونها بازی از کنسول Port شده. نمونه ای از دلایل کاربران برای اثبات این ادعا:
PC gamers really got the shaft. I mean it's obviously made with consoles in mind. You can't even change the amount of portals you can look through, and you're stuck with being able to see through them twice unlike the large amount you were allowed to set in the first game
ولی به نظر می رسه که این نظرات مغرضانه هستند و دلایل خارجی دیگری باعث چنین نظرات مخالف و نمرات پایینی از سوی کاربران PC شده از جمله اینکه برای هر DLC باید یهایی جداگانه پرداخت کنند و این در حالیه که کاربران PC به چنین مواردی عادت ندارند و برای همین به حاشیه پرداختند و دلایلی از این دست.
اتفاقا امتیاز های سه پلتفرم یکسانه و جالبه توی پی سی امتیاز زیر 9 اصلا نداره!
منظور از این که میگی نمره خوبی از کاربرای پی سی نگرفته چیه؟!
اگه منظور امتیاز یوزر های metacritic هستش که باید بگم که در یه کلام چرت ترین جایی هست که امتیاز داده میشه!
چون بیشتر اینا براساس منطق و اینا نیست. الان همین پورتال 2 برای کنسول میانگین امتیازش توی اون 7.2 و 7.3 هستش و برای بازی های بزرگ دیگه هم می تونید روی دورو بر 4 و 5 حساب کنید! یعنی در یه کلام هیچ منطقی در اون وجود نداره . ولی مثلا برای کاربرای سایتای دیگه به این صورت نیست و اونا معمولا اینجوری کشکی امتیاز نمیدن و کافیه یه نگاهی بندازید....
باید صبر کنی من بازیو برم بعد راهنمایی می کنم :دینقل قول:
من اینجا گیر کردم نمیدون مرحله چنده
خودم تونستم ردش کنم.
دستم درد نکنه:31:
بهترین بازی ایه که در چند قرن اخیر کردم:31:
منو یاد فیلم مکعب میندازه
وحید منظورت اینه که این سایت metacritic چرته..؟؟؟نقل قول:
اگه منظور امتیاز یوزر های metacritic هستش که باید بگم که در یه کلام چرت ترین جایی هست که امتیاز داده میشه!
اگه همینه منظورت که همیشه معیار اولویت امتیازات بازی هارو از همین سایت مگه نمیگفتی..؟؟
+
وحید مسیر سبز دیدی رفتی تو حسش ها نگو نه..:31:
این سربازی بد چیزیه نزدیک که میشه ادم این طوری میشه...:27::10:
CheatCC 4.7 of 5.0
GameStar (91/100)
GameReactor UK - 9/10
Videogamesdaily - 9/10
GaintBomb:5/5
battlestrats:9.5/10
1UP : +A
عزيزم اين يه اقدام نمادينه براي نشون دادن اعتراضنقل قول:
قضیه چیه؟!
چون بیشتر اینا براساس منطق و اینا نیست. الان همین پورتال 2 برای کنسول میانگین امتیازش توی اون 7.2 و 7.3 هستش و برای بازی های بزرگ دیگه هم می تونید روی دورو بر 4 و 5 حساب کنید! یعنی در یه کلام هیچ منطقی در اون وجود نداره . ولی مثلا برای کاربرای سایتای دیگه به این صورت نیست و اونا معمولا اینجوری کشکی امتیاز نمیدن و کافیه یه نگاهی بندازید....
در مورد چندين بازي ديگه هم قبلا اين اتفاق افتاده و مورد توجه هم قرار گرفته...
البته که معمولا یوزر های متاکریتیک نمرات نا مناسب و بعضا احساسی می دن. در اینجا بیشتر نوع انتقادات و واکنشی که کاربران داشتن مد نظره از جمله پورت بودن و یا کوتاه بودن بازی و ... که البته در مورد پورت بودن به نظر می رسه باید تا حدودی بهشون حق داد ولی اعتراض به کوتاه بودن بازی خصوصا در اون حد وارد نیست و دلایل خارجی دیگری از جمله هزینه های حاشیه ای و جذب سرمایه و بازار فروش بیشتر و ... برای بعضی از کاربران PC سخت اومده که در چنین نظراتی خودش را نشون میده.نقل قول:
قضیه چیه؟!
البته برای افرادی مثل من و شما که نسخه کپی و همه DLC و ... را با خیال راحت استفاده می کنیم از سرمون هم زیاده:31: و دیگه نیازی به وارد شدن به چنین حوزه هایی نداریم...
دقیقا ... اگه بخواهیم خلاصه مطلب را در یک عبارت بگیم باید بگیم حرکت اعتراضی نمادین!نقل قول:
عزيزم اين يه اقدام نمادينه براي نشون دادن اعتراض
واقعا باید به مغزه کسی که بازی رو ساخته 100000 آفرین گفت... ( الان تو شوکه تموم شدنه بازیم... )
نقل قول:
حید منظورت اینه که این سایت metacritic چرته..؟؟؟
اگه همینه منظورت که همیشه معیار اولویت امتیازات بازی هارو از همین سایت مگه نمیگفتی..؟؟
+
وحید مسیر سبز دیدی رفتی تو حسش ها نگو نه..:31:
این سربازی بد چیزیه نزدیک که میشه ادم این طوری میشه...:27::10:
حامد جدا خیلی باحالی :دی :10:
سربازی رو خوب اومدی :دی
ولی من هیچ وقت نمیگم امتیازی که توی metacritic ثبت میشه و در اصل میانگین بازی هاست چرته! اتفاقا اونو خیلی قبول دارم
دقت کنی گفتم یوزر های metacritic که یه قسمت جدایی از اون سایته که کاربران اون امتیاز میدن و میانگینش نوشته میشه و به نظرم چرته...
نقل قول:
عزيزم اين يه اقدام نمادينه براي نشون دادن اعتراض
این چیزایی که شما میگین رو فرض می گیریم درستهنقل قول:
البته که معمولا یوزر های متاکریتیک نمرات نا مناسب و بعضا احساسی می دن. در اینجا بیشتر نوع انتقادات و واکنشی که کاربران داشتن مد نظره از جمله پورت بودن و یا کوتاه بودن بازی و ... که البته در مورد پورت بودن به نظر می رسه باید تا حدودی بهشون حق داد ولی اعتراض به کوتاه بودن بازی خصوصا در اون حد وارد نیست و دلایل خارجی دیگری از جمله هزینه های حاشیه ای و جذب سرمایه و بازار فروش بیشتر و ... برای بعضی از کاربران PC سخت اومده که در چنین نظراتی خودش را نشون میده.
البته برای افرادی مثل من و شما که نسخه کپی و همه DLC و ... را با خیال راحت استفاده می کنیم از سرمون هم زیاده و دیگه نیازی به وارد شدن به چنین حوزه هایی نداریم...
خب اولا چرا اون یوزرا به نسخه کنسول همین بازی هم امتیاز پایینتری دادن؟
دوما به نظرتون اصلا این امتیازا با عقل جور درمیاد؟! مثلا این نمونش:
The Elder Scrolls IV: Oblivion 7.5
World of Warcraft 7.0
من به خاطر اینا میگم که واقعا اون قسمت چرته و اصلا بحث کردن در موردش کاملا اشتباهه!
خوبهنقل قول:
واقعا باید به مغزه کسی که بازی رو ساخته 100000 آفرین گفت... ( الان تو شوکه تموم شدنه بازیم... )
اولش یه جوری توی تاپیک پست دادی گفتم حتما از اون روحیات کلاسیکت دور شدی :دی
امروز داشتم بازی های جدیدمو که رسیدن چک می کردم ، هر کدومو 5 دقیقه می رفتم. ولی تا رفتم توی پورتال لامصب نرفتم بیرون. یعنی نمیشد بری بیرون. واقعا اعتیاد آوره. مثل نسخه ی قبلیش فوق العاده است. من فکر می کردم که چون ایده تکراریه بازی تکراری از آب در میاد ، ولی دیدم نه. واقعا قشنگ ساختن. 100000000 آفرین ( خواستم روی دست شایان بزنم :دی ) به valve
این TAG هم خداییش دسته کمی از این پرتال نداره ها !:31:!:40: یکم ساپورت مالی میکردن تیم سازندشو و یه بازی با حداقل استاندارد های روز میساختن و بیشتر روش کار میکردن . فوق العاده میشد !! هرچند با این شدت کوتاهی و گرافیک و موزیک های فانتزیش هم خیلی بهم چسبید !! 4 بار تموم کردم !! سر بار اخر !! دیگه سریع بودم ! خیلی عالی بود !:31:! :40::8:کلا در حین بازی حالو هوای پرتال بهم دست میداد :20:
درسته بازی گرافیک مالی نداره و بعضی جاهاش تکسچرها هم نیست ولی عجیب قشنگه
معماهاش واقعا زیباست بعضییاش هم که مخ میترکونه:20:
لابد بعدش می خوای از برهان خلف استفاده کنی ... :31:نقل قول:
این چیزایی که شما میگین رو فرض می گیریم درسته
اگه پست قبلیمو درست خوانده باشی می بینی که من هم نگفتم این نمرات مهم اند. مساله انتقادات و نظراتی بوده که در مورد بازی صورت گرفته که اگه ریزتر اون نظرات را بخوانی متوجه میشی که پایه و اساس این انتقادات به مواردی خارج از GamePlay بازی مربوط میشه. در ضمن گفتم که برای مایی که بدون دغدغه تعداد نامحدودی بازی همراه همه DLCs دانلود می کنیم این بجث ها کاملا بی ارزشه.نقل قول:
این چیزایی که شما میگین رو فرض می گیریم درسته
خب اولا چرا اون یوزرا به نسخه کنسول همین بازی هم امتیاز پایینتری دادن؟
اتفاقا مثال های مناسبی زدی. باید بگم که با این بازی ها جزو اولین بازی هایی بودن که وضعیت مشابهی را برای فروش DLC و ... داشتن مثلا توی مورد اول باید با Oblivion's expensive Horse Armor و موارد مشابه اون آشنا باشی که برای یک زره اضافی هم از آدم پول قابل توجهی می گیرن:31: و چون چنین مواردی اون موقع و شاید حتی الآن برای PC جا نیفتاده بوده هضمش برای کاربران سخت بوده. ولی در عین حال خود عدد نمرات یوزرها لزوما بیس درستی نداره باید دید عوامل نارضایتی اونها چیه...نقل قول:
دوما به نظرتون اصلا این امتیازا با عقل جور درمیاد؟! مثلا این نمونش:
The Elder Scrolls IV: Oblivion 7.5
World of Warcraft 7.0
و در نهایت: شکی نیست که بازی بسیار حوش ساخت , کم نقص و از اون مهمتر متفاوته. این بحثا همه به حاشیه های بازی مربوط میشدن.
امروز هم کلی بازی کردم. بعضی جاهاش 1 ساعت گیر می کردم... ولی مثل مردم خودم حل کردم و به طرف واکترو نرفتم.
یک حسی بهم می گه چند حالت داره واسه تموم کردن بازی. این طور نیست؟ مثلا اونجایی که باید فرار می کردی ( مرحله ی 21 ) میشد فرار نکنی/؟ آخه یک اچیومنت داد!!! خیلی سوال مهمیه برام. یا جلوترشم همین طوری بود.
سلام کسی تونسته کواپ نسخه کرکی رو بازی کنه؟
واقعیتش اینه که معماهایی بسیار ساده داره...به چپتر 6 در عرض چیزی حدود یک ساعت رسیدم یعنی تا به حال سختترینشون 3 دقیقه وقتمو گرفته...
باباااااااااااااااا............ .....:31:نقل قول:
آفرین حامد.آره معماهاش فان و بامزس.زیاد فکر آنچنانی ای نمیخواد ولی بعضیاش یه ریزه کاری ای داره
شماها الان روی pc دارید بازی میکنید/؟؟؟؟ پس چرا مشهد نیومده؟؟؟؟
یکی میگه کرکش مشکل داره..یکی اصلا نمدونه چی هس؟؟؟ !!!
نه رو pc بازی نمیکنیم
معماهاش تا چپتر 5 ساده است بابا. تازه شروع میشه :دی
عین نسخه ی قلبی که تازه داشت از مرحله ی 19 اش شروع میشد :دی
حامد وقتی چپتر های آخر هر کدوم یک ساعت گیر کردی می فهمی :دی
من تا دو روز پیش چپتر 8 بودم یه مشکلی پیش اومد دیگه بازی نکردم الان هم چند دقیقه نشستم رفتم چپتر 9.
بازی معرکس واقعا حقشه بهش بگیم شاهکار!!! من هرچقدر دارم بیشتر بازی می کنم بیشتر لذت می برم!!!
بازم می گم چیزی از یه شاهکار بودن کم نداره!!
من به بازی نمره ی 10/10 می دم :31:!!
بچه ها من با لپ تاپ و پی سی الان تست کردم حالت Co-Op با نسخه ی کرک شده قابل بازی هستش، تو پست بعدی آموزشش رو میزارم...
دقیقآ...نقل قول:
شماها الان روی pc دارید بازی میکنید/؟؟؟؟ پس چرا مشهد نیومده؟؟؟؟
یکی میگه کرکش مشکل داره..یکی اصلا نمدونه چی هس؟؟؟ !!!
گند زده به اعصاب من این قضیه...
دیگه واقعآ مسخره بازی رو pc کلافه کننده شده:hmm:
روش استفاده از حالت Co-Op در بازی Portal 2 برای نسخه ی PC
کسی که می خواد هاست یا سرور بشه:
1. فقط کافیه پرت 27015 رو کامپیوترش باز کنه یا از Hamachi و Tunngle استفاده کنه.
کسی که می خواد به هاست کانکت بشه:
2. برای کانکت شدن به سرور باید کنسول رو داخل بازی باز کنه و متن زیر رو تایپ کنه:
Connect HostIP or HAMACHI/Tunngle IP
مثال: Connect 192.168.1.2
کسی که هاست شده:
3. برای استارت دادن بازی با مپ دلخواه، داخل بازی کنسول رو باز کنید و متن زیر رو تایپ کنید:
Map MAPNAME
مثال: Map mp_coop_catapult_2.bsp
------------
کل مپ هارو تو Spoil زیر براتون گذاشتم:
محتوای مخفی: مپ های Coop
نکته 1: تو مرحله ی 2 وقتی دوست شما آیپی شمارو برای کانکت شدن وارد کرد، شما باید سریعا مپ رو استارت بدید چون بعد از چندبار reconnect شدن DC میشه...
نکته 2: اگه شما وارد بازی شدید و نتوسنید کنسول رو باز کنید باید کارهای زیر رو انجام بدید
یک Shortcut جدید از بازی درست کنید و مسیرشو به شکل زیر وارد کنید:
F:\Program Files (x86)\Valve\Portal 2\portal2.exe" -console"
وارد بازی بشید و مراحل بالا رو دنبال کنید...
نقل قول:
منم همین مشکلو داشتم و فروشنده ها همه از دم عقب مونده بودن و الان هم هستن :27: !! اما یه یه سالی میشه اینترنتی خرید میکنم ! خلاص شدم :13:نقل قول:
.
100% پیشنهاد میشه :20:به روز - ارزون و راحت :27:
+
ویرایش :دی
سلام
دوستم رفته بگیره پرتال 1 رو بهش انداختن :31:
مشکلی نیست 1 رو میرم بعد 2 . ولی خوب خیلی زده حال بود !