یه سری دانشگاههای معتبر ایرانی مثل تهرانی ها و صنعتی اصفهان ریاضی 4 واحده بقیه جاهای دولتی 3واحدنقل قول:
Printable View
یه سری دانشگاههای معتبر ایرانی مثل تهرانی ها و صنعتی اصفهان ریاضی 4 واحده بقیه جاهای دولتی 3واحدنقل قول:
ریاضی 1 - کارگاه عمومی -برنامه سازی کامپیوتر - فارسی- زبان- اخلاق تربیت اسلامی - تربیت بدنی 1 - انقلاب اسلامی - ریاضی 2 - فیزیک 1 - فیزیک 2 - معادلات دیفرانسیل- اندازه گیری الکتریکی - محاسبات عددی -مدار الکتریکی 1 - ریاضی مهندسی - الکترومغناطیس - آمار و احتمالات مهندسی - آز فیزیک 1 - تاریخ اسلام- تربیت بدنی 2 - معارف اسلامی 2- الکترونیک 1 - مدارالکتریکی 2 - تجزیه و تحلیل سیستم ها - آز فیزیک 2 - ماسین های الکتریکی 1- آزمایشگاه اندازه گیزی و مدار 1 - زبان تخصصی - نقشه کشی صنعتی - کارگاه برق - الکترونیک 2- آزمایشگاه الکترونیک 1 - ماشین های الکتریکی 2 - سیستم های کنترل خطی - مخابرات 1 - مدارهای منطقی - تنظیم خانواده - متون اسلامی - الکترونیک صنعتی - آرمایشگاه ماشین 2 - بررسی سیستم های قدرت 1 - ماشین های الکتریکی 3 - ماشین های مخصوص - آزمایشگاه سیستم های کنترل خطی - اصول میکرو کامپیوترها - آزمایشگاه مدار های منطقی - عایق ها و فشارقوی - بررسی سیستم های قدرت 2- ترمو دینامیک - قرائت قرآن - معارف قرآن - حفاظت و رله - تولید نیروگاه - آزمایشگاه سیستم های قدرت - وصایای امام - پروژه کارشناسی - کارآموزینقل قول:
جواب اونا هم نمیدونم
آشنايي با مباني دفاع مقدس !!!!نقل قول:
و
تاريخ تحليلي صدر اسلام!
بچه ها نظرتون چیه اسم تاپیک عوض بشه...چون الان تاپیک خیلی از هدفش دور شده و اگر هم تا یک سال باز باشه همه اخلاق و انقلاب رو می گن بدترین درس:31: و مسلما تاپیک مفید نمی تونه باشه...چطوره اسمش بشه بحث پیرامون درس های دانشگاهی؟؟؟
البته این یه پیشنهاده .همچنین تاپیک صاحب داره!:46:
فکر خوبیه:31:نقل قول:
ریاضی من هم پرسیدم از کسی که شریف میخونه گفتن 4 واحدی
ظاهرا چند تا دانشگاه اینجوریه فقط !
مکانیکی اینجا داریم ؟ بدترین درس ؟ :دی
دینامیک ! 4 واحد ... سخت ترین درس
درس تربیت بدنی (اگه استاد مارو داشته باشید:31:)
منم از صنعتی اصفهان خبر دارم ریاضی 4 واحده ولی فیزیک 1 همون 3نقل قول:
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
فکر خوبیه!!!!!نقل قول:
من موافقمنقل قول:
پیشنهاد خوبیه
خیلی لطف دارید!:46:نقل قول:
پس من با مسئول این بخش صحبت می کنم.بحث اولیه این تاپیک درمورد بدترین درس دانشگاهی بود که بعدش در مورد چیزهای دیگری بحث شد.فقط خواهشا شما هم یه تغییرات عمده ای در پست اولتون بدید.
از بابت اینکه توی این زمینه ما رو کمک کردید خیلی خیلی زیاد بسیار فراوان ممنون!:11:
عنوان بدترین درس رو با افتخار تقدیم می کنم به درس مزخرف زبان ماشین و اسمبلی مربوط به رشته نرم افزار کامپیوتر:31: