منم این گوشی رو فقط به خاطر ساپورت نوکیا گرفتم ولی فعلآ هیچی گیر نیاوردم...نقل قول:
البته مطمئن باش الان هم کلی برنامه و بازی داره و در اینده هم خیلی افزایش پیدا میکنه....
Printable View
منم این گوشی رو فقط به خاطر ساپورت نوکیا گرفتم ولی فعلآ هیچی گیر نیاوردم...نقل قول:
البته مطمئن باش الان هم کلی برنامه و بازی داره و در اینده هم خیلی افزایش پیدا میکنه....
برنامه که هست.ماله سری 60 ورژن 5 هم روش نصب میشه همون برنامه های 5800.البته یکم احتیاط کن همه برنامه های سری 60 ورژن 5 روش نصب نکن چون ممکنه ناسازگار باشه!نقل قول:
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
همه چیز گوشی عالی هست اما یه مشکل اساسی
هرچی میگردم هیچ برنامه ای برای این گوشی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما جایی رو سراغ دارید؟
به خصوص دنبال برنامه ای برای پسورد گذاشتن رو اس ام اس و گالری و... میگردم
(گوشی جدید هست ، وقتی بخریم ، هرکی ببینه میگه بده ببینم ، شاید هم عمدی نباشه یهو دستش بره رو گالری ای جایی..... )
یه سوال دیگه ، بلوتوث ورژن 3 دیگه تو چه دستگاهی داریم؟ بلوتوث لب تاب ها هم ورژن 3 هست؟
سوال آخرم هم اینکه ، اگه کابل tv out از جای دیگه مثلا همونی که رو گوشی N96 و... هست ، رو این گوشی وصل میشه یا مبدل نیاز داره؟
ممنون
از خود سایت ovi هم میتونید کلی برنامه و گیم خوب دانلود کنید البته احتیاج به v p n و یا قند شکن داره!!
بلوتوث ورژن 3 رویه دستگاه های جدید هستن لپ تاپ های مدل بالا و جدید و همچنین گوشیهای جدید البته نه همشون!
بله همون کابل روش جواب میده.
بله خودتون هم میتونید فلش کنید به وسیله برنامه phoenix .نقل قول:
دوستان میدونین چطوری گوشی رو میشه اپدیت کرد؟؟؟منظورم اینه که فارسی بشه و بشه اس ام اس رو فارسی فرستاد؟؟؟
البته میدونم با فلش درست میشه ولی میخوام بدونم خودم هم میتونم فلش بزنم؟؟؟
در ضمن باید فریم ور فارسی رو دانلود کنید از قبل.
بچه ها لطفا یه کمکی بفرمایین
من الان یه C7 دارم که مشکل عجیب و غریبی داره
بازی Angry bird رو ریختم، به تاریخ بازی ایراد میگرفت، رفتمکه تاریخ رو عوض کنم، در لحظه ای که کیبور میاد، اعداد کاملا از کار میافته!! به هزار زحمت و کوبیدن گوشی به در و دیوار تاریخ رو عوض کردم و بازی نصب شد
حالا تو بازی که می رم، فقط حالت مولتی تاچ کار میکنه!! یعنی وقتی دوتا انگشت روی صفحه باشه تاچ فعال هست و با یه انگشت کار نمیکنه!! تو بازی هم که مولتی تاچ فقط واسه بزرگ و کوچک کردن محیط بازی هست و کاربرد دیگه ای نداره!!
آقا یکی کمک کنه چکار کنم تا این مشکل حل بشه...
دوستان عکسهای این گوشی تو بهترین کیفیت چه قدر حجم داره؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی برام مهمه،ممنون میشم یکی جواب بده...
من می خوام این گوشی رو بخرم اما انگار این گوشی خرابی زیاد داره . یه سری برنامه ریختن روش گوشیشون dead شده ! یعنی c6-1 هم مثل همین ممکنه برنامه اینا بریزم دد شه ؟
مشکلن عجیبه! تا به حال ندیدم کسی این مشکلو داشته باشه.نقل قول:
شما بازی رو پاک کن یک بار دیگه نصب کن ببین چی میشه!
من بعد از یه روز نتونستم خودم رو با این گوشی وفق بدم و دادم بفروشنش...:41:.
البته تو این رنج قیمت این گوشی یکی از بهترین هاست...:46:
دوست عزیز اگر بخاطر پیچیده بودن فروختین باید بگم کارتون اشتباست اگرم به دلیل دیگه بوده که دیگه هیچی ...نقل قول:
این گوشی سیستم عاملش خیلی ساده هست یعنی حتی از خیلی از گوشی های بدون سیستم عامل تاچ هم ساده تره حالا نمیدونم دیگه مشکل شما چی بوده!
ممنون از جوابتوننقل قول:
حالا جزئیات گرفتن برنامه از ovi رو بعدا ازخرید گوشی ازتون میپرسم
من میخواستم از نمایندگی اصلی نوکیا تو فلکه اطلسی بگیرم ، که تموم کرده بود ، حالا آوردن با قیمت پایین!یه چی حدود 380 نمیدونم چی شد یهو 30 تومن اومد پایین
به نظرتون ممکنه افت کیفیت داشته باشه؟
سلامنقل قول:
والا الان قیمتش به قیمت جهانی مخصوصا c7 خیلی نزدیکه.اما در آینده نمیشه گفت ولی امکان افت داره البته نه خیلی در حئ 10 یا 20 تومن!
عجب خرید موفقی .نقل قول:
میتونم بپرسم گزینه بعدیتون برای خرید گوشی چیه ؟
با سلام خدمت دوستان
من دیروز این گوشی رو خریدم ولی گوشی عکس ها رو نمایش نمیده چه عکس های روی مموری داخلی چه روی مموری کارن(موقعی که روع عکس کلیک میکنی گوشی هنگ میکنه)
و ضمنا چرا دوربینش اتوفوکوس نداره؟ ایا ممکنه نوکیا تو اپدیت فیرمویر این قابلیت رو قرار بده؟( اصلا تا حالا اپدیت داده؟)
نه متاسفانهنقل قول:
و ضمنا چرا دوربینش اتوفوکوس نداره؟ ایا ممکنه نوکیا تو اپدیت فیرمویر این قابلیت رو قرار بده؟( اصلا تا حالا اپدیت داده؟)
نقل قول:
به پست میلاد عزیز اینو اضافه کنم که این مورد به سخت افزار گوشی بر میگرده و به همین دلیل قابل اصلاح نیست.
خب ،بالاخره خریدم.گوشی بسیار عالی ای هست و خیلی ازش خوشم اومده،تعجب میکنم اون دوستمون چطور ازش راضی نبوده!
البته دوربینش ، موقع فیلم برداری،کیفیتش افتضاح هست ، افتضاح( به نسبت اون HD که ازش انتظار داشتم)
از این لحاظ خیلی حالم گرفته شد :(
نقل قول:
حالا برای برنامه چیکار کنم؟ از کجا بدونم کدوم برنامه های ورژن 5 به این میخوره؟
در مورد ovi هم به مشکل خوردم ، هر برنامه ای میبینم میگه لینکش رو اس ام اس میکنم .لینکش رو کامپیوتر باز نمیکنه(میگه برا دستگاه شما موجود نیست) با خود گوشی هم که وصل میشم ، میگه برای منطقه شما سرویس نمیدیم(قند شکن که رو موبایل نمیشه استفاده کرد) :41:
حالا چیکار کنم؟ ممنون میشم با توضیحات خوبتون منو راهنمایی کنید :10:
---------------
ویرایش:
یک روز گذشت ، دوستان وقت نکردن جواب منو بدن یا اینکه سوالم جوابی نداره؟ : (
توی Ovi store هر برنامه ای رو که میخواید دانلود کنید، به ادامه ی لینک صفحه اش یه download/ اضافه کنید میشه از همون کامپیوتر فایلشو دانلود کرد.نقل قول:
مثلا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمایی معرکتون >: D <نقل قول:
خیلی لطف کردید ، ممنون
سلام دوستان، من می خواستم تو همین ماه پاشم برم بازار موبایل تهران این گوشی رو بخرم!تو بررسی ها دوستان فرمودند که کیفیت عکاسی خیلی عالی نیست (به علت نبود auto focus)، اما کیفیت فیلمبرداریش این نبود رو جبران می کنه، چون کیفیت فیلمبرداریش فوق العادست! حالا این دوستمون که اینجوری گفت زد تو ذوقمون! گفته های ایشون درسته!؟ در حد vivaz هست فیلمبرداریش!؟نقل قول:
دوربینش ، موقع فیلم برداری،کیفیتش افتضاح هست ، افتضاح( به نسبت اون HD که ازش انتظار داشتم)
اگه می شه یه نمونه 10 ثانیه ای بزارید. ممنونم
سلام
من یه مشکلی دارم با گوشی
هر وقت دوربینشو باز میکنم پیغام میده که : network connection required.define accesspoint to connect?
هر کاری میکنم حل نمیشه yes no رو هم که میزنم باز این پیغامو میده
کلافم کرده....چیکار کنم که دیگه این پیغامو نده؟؟؟
سلام
والا من تا حالا با این پیغام مواجه نشدم
تنظیمات دوربینتو ریست کن.یا اگه نشد یه بار گوشی رو با کد *#7370# فرمت کن احتمالا باید درست بشه
امروز 8 دي اين گوشي رو خريدم 395 تومان رنگ مشكي
گوشي خوبي هست
وزنش زياده ولي آزاردهنده نيست
تاچش بسيار عالي
نداشتن اتوفوكوس خيلي ضدحال هست و از نوكيا بعيد بود!
وقت نشده درست و حسابي برسيش كنم
مبارک باشه! یه بررسی کن به ما هم بگو. من خودم موندم xperia x10 بگیرم یا اینو.نقل قول:
کی گفته انجوریه؟ بهترین کیفیت تو فیلم برداری و عکاسی داره من الان یه ماهه باهاش کار میکنم ولی محشره واقعا تو این قیمت مشگل هنگش هم با اپدیت برنامه هاش تو sw update حل میشه:46:
در مورد عکاسی این گوش خیلی خوب تعریف نشده ، اکثرا گفتند با توجه به 8 مگا پیکسل بودنش کیفیت پایینی داره .
این لینک را ببینید :
بررسی سایت اسلش گیر از C7 است که در آخر چند تا عکس که با این گوشی گرفته شده را انداخته ، کیفیتاشون که به نظر من خیلی خوبه ولی چرا همه از کیفیت عکاسی ایراد میگیرند ؟ مشکل تو چی هست ؟کد:http://www.slashgear.com/nokia-c7-review-18114903/
نقل قول:
مشکلم حل شد تو تنظیماتش save location info رو فعال کرده بودم واسه همین اون پیغامو میداد
ممنون
منم امروز این گوشیرو خریدم 374 تومن با گارانتی اصلی نوکیا !
مبارک باشه:40::10:نقل قول:
واقعا قیمت با گارانتی اصلی اینقدر اومده پایین . ؟نقل قول:
آخه یک شنبه من قیمت گرفتم با گارانتی متفرقه 390 بود .
قیمتای شیراز معمولا پایینتره
مبارک باشه، آقا قیمت تو تهران با گارانتی اصلی هم همین دور و بر هست!؟ جی اس ام با گارانتی اصلی دور و بر430 زده!
راستی یکی از دوستا تو همین پست های بالا اشاره کرد که گوشی هنگ می کنه، این مربوط به این گوشیه یا s^3 که در n8 هم هست!!؟
مبارکت باشه.حسن جان اگه تونستی یه چند تا نمونه عکس در شرایط مختلف با گوشیت بگیر .یه توضیحی هم در مورد این قضیه که کیفیت عکسهای گوشی زیاد چنگی به دل نمیزنه بده ؟حقیقت داره؟تو چه شرایطی عکساش خوب در نمیاد؟کلا کیفیت عکساش خوب نیست یا در شرایط خاصی کیفیت عکس ها خوب نمیشه؟نقل قول:
من خودم که این گوشیو ندارم، از دوستان هم خواستم چند تا عکس بزارن... این جوری که من چند تا روییو ازش خودندم، کیفیت عکس ها تو مناطق باز خیلی عالیه (هر چند یه خورده مصنوییه، البته از نگاه سخت گیرانه). اما تو محیط های بسته بدجور میشه، بدون این که زوم هم کنی، به وضوح شطرنجی شدن عکس رو احساس می کنی...نقل قول:
مبارکت باشه.حسن جان اگه تونستی یه چند تا نمونه عکس در شرایط مختلف با گوشیت بگیر .یه توضیحی هم در مورد این قضیه که کیفیت عکسهای گوشی زیاد چنگی به دل نمیزنه بده ؟حقیقت داره؟تو چه شرایطی عکساش خوب در نمیاد؟کلا کیفیت عکساش خوب نیست یا در شرایط خاصی کیفیت عکس ها خوب نمیشه؟
به عکس های این روییو یه نگاه بندازید:
دیدن مقایسه ga هم خالی از لطف نیست:کد:http://www.slashgear.com/nokia-c7-review-18114903/#comment-86075
کد:http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=3&idPhone1=3252&idPhone2=3394&idPhone3=3275
ممنون بنیامین جان :دی ببخشید حمید جاننقل قول:
اینم چندتا عکس تو حالت های مختلف :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت نایت بدون فلش
نایت با فلش
تو شب که دیگه بهتر از این نمیشه ... روزشم یکم رنگارو متمایل به قرمز نشون میده!
عکسهای نایتش با فلاش این از آب در اومده؟پس دوربینش توی شب توی نور کم عملا تعطیله...:31:نقل قول:
امروز تو صادقیه قیمت کردم با گارانتی اصلی بهم گفتن 360 تومان . مثل اینکه همچنان قیمتش داره کم میشه .
سلام
این کابل یو اس بی هاستش تو پکش نیست؟
نه مهدی جان .باید جداگانه تهیه بشه.نقل قول:
دوستان این گوشی ساخت کجاس؟؟؟
من هم امروز خریدم 345 تومن
عکاسی اش چندان خوب نیست تو داخل خونه گرفتم و تو فضای آزاد فرصت نکردم
اینقدر می گفتن سرعت گوشی پایینه اصلا نیست . هشتصد و سی تا عکس و فیلم داخل مموری 4 گیگ گوشی n95 خودم رو انداخته بودم تو c7 حدود 30 ثانیه طول کشید برای اولین بار وارد گالری بشه اما بعد از اون با چنان سرعت باور نکردنی عکسها رو ورق می زنه که باور نکردنیه
تاچ اش اصلا اصلا حرف نداره با اشاره کار می کنه نه با فشار . زوم کردن عکسها و ورق زدن با یه اشاره دست کار می کنه
فایلهای fly رو خیلی راحت باز می کنه و برخلاف گوشی های قبلی نوکیل خیلی راحت می شه عقب جلوش کرد در حالی که در مثلا n95 یا n78 که آخرین آبدیتش را دارم فایل فلش رو با نرم افزار خود گوشی می شد باز کرد اما نمی شد جلو عقب کرد
بهضی از فایلهای ویو wav رو باز می کنه و بهضی از ویوها رو فقط صداش رو می آره اما یه دونه از فیلمهام که فرمت wav رو داشت باز نکرد
نتونستم کابل مخصوص وصل کردن فلش مموری رو براش پیدا کنم اما یه راه حل پیدا کردم و رفتم یه دونه کابل گرفتم که هر دو طرفش وروی -ماده- یو اس بی بود بعد کابل کامپیوتر گ.شی رو برداشتم و یه طرفش رو زدم به گوشی . اون طرفش رو به جای کامپیوتر وصل کردم به کابلی که هر دو طرفش ماده بود .و یه دونه فلش مموری رو هم زدم به اون طرف کابلی که خریده بودم اما هر کاری کردم مموری رو نشناخت و حتی احساس هم نکردم حتی گوشی n95 خودم رو هم با کابل وصل کردم به c7 اون رو هم نشناخت
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
الان فقط مشکلم نداشتن زبان فارسی هست اگه دوستان بتونن کمکم کنن خیلی خوب می شه درضمن دوست ندارم بدم فلش بزن فقط اگه بشه از سایت نوکیا آبدیتش کرد خیلی خوب می شه
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
من اونی که خریدم ساخت کره هست اما ذیروز تو اینترنت تو یه سایت انگلیسی یه نفر در مورد گوشی صحبت می کرد وقتی در باطری گوشی رو باز کرد دیدم نوشته مجارستاننقل قول:
در ضمن فکر نکنم توی خواب هم آدم گوشی ساخت فنلاند بتونه تو ایران ببینه
سرعت منوهاش خوبه ولی مثلاً وقتی تو دوربین هستی میخای بری گالری یکم طول میده که البته خیلی مهم نیست ولی خب از این لحاظ از سیستم عاملای دیگه عقبتره
عکسارم روون رد میکنه و زوم میکنه ولی وقتی زوم میکنی تا 2 3 ثانیه بعضی وقتا کیفیت عکس پایینه و بعد خوب میشه
بازیاشم یکم کند اجرا میشه و ظاهراً گرافیکشون از بقیه سیستم عاملا پایینتره
احتمالاً با آپدیت سرعتش بهتر میشه