بچه ها هر جور میتونین این کلیپ رو ببینین : 19MB حجمشه ! ( حیفه از دستش بدین )
کد:http://www.4shared.com/video/l-1qs8w9/YouTube_-_Motorola_Defy_OOPS_D.html
بچه ها هر جور میتونین این کلیپ رو ببینین : 19MB حجمشه ! ( حیفه از دستش بدین )
کد:http://www.4shared.com/video/l-1qs8w9/YouTube_-_Motorola_Defy_OOPS_D.html
نقل قول:
پسر کفم برید !!! عجب گوشیه!!! بطور جدی بهش فکر می کنم
دارم دیوونه میشم بخدااااااااااااااانقل قول:
چرا پول ندارم بخررمممممممممم ؟؟؟؟؟؟؟؟ :19:
:41::41::41::41::41::41::41:
سلام دوستان
کسی می دونه برای Defy رام 2.2 یا احیانا 2.3 که مشکل فارسی نداشته باشه موجود هست؟
همین نسخه 2.1 ای که روش هست ساپورت فارسیش چطوره؟
من قصد داشتم اپتیموس وان بگیرم ولی وقتی دیدم دیفای با این قابلیتهاش چنین قیمت کمی داره دو دل شدم. حقیقتش زیاد حوصله ور رفتن با گوشی و نصب رام و ... رو ندارم و اپتیموس وان هم برای این انتخاب کردم که همین الان 2.2 داره و آپدیت رسمی 2.3 هم براش میاد ولی خوب مسلما دیفای از لحاظ سخت افزار قابل مقایسه با اون نیست (صفحه نمایش بزرگتر، پردازنده قویتر و البته مقاوم بودنش که چندان برای من مهم نیست). حیف که آپدیت 2.2 اش چند ماه دیگه میاد (فصل دوم 2011 با اعلام رسمی خود موتورولا) و واقعا هم 2.2 خیلی با 2.1 فرق داره هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ قابلیتهاش و نمیشه بیخیالش شد.
شما چی پیشنهاد می کنید؟
من كليپ رو ديدم. البته فوق العاده بود!
اما دقت كردين كه طرف بعضي وقتا هي روي صفحه فشار مياورد تا اون دكمه عمل كنه يا دستگاه دستور بگيره؟
من تاحالا گوشي تاچ نداشتم، نميدونم اين نقطه ضعف اين دستگاهه يا همه موبايلهاي تاچ ديگه هم از اينجور عدم حساسيتها نشون ميدن؟
مشخصات CPU و GPU دیفای:
CPU : TI OMAP 3610 (Cortex-A8) @ 800MHz
GPU : PowerVR SGX 530
این هم بنچمارک Neocore و Quadrant در مقایسه با Galaxy S و Desire
Samsung Galaxy S - 55.5 FPSکد:http://www.youtube.com/watch?v=9IuX70jEP4A
Motorola Defy - 41.4 FPS
HTC Desire - 28.1 FPS
Samsung Galaxy S - 1548کد:http://www.youtube.com/watch?v=umNKeR6rKmk
HTC Desire - 1171
Motorola Defy - 1113
البته دیفای با آپدیت به 2.2 و بدون اورکلاک در Quadrant حدود 1200 و با اورکلاک به 1200Mhz حدود 1600 رو می تونه بگیره.
تو فروم موبایلستان من از بچه ها پرسیدم گفتن واسه موتورولا هم رام کوک شده زیاد میاد. حالا یه چند بار رام عوض می کنیم به یه رام مناسب می رسیم دیگه!!!!نقل قول:
واقعا دفی با این قیمت می ارزه
انگار باید پولامونو برای خریدش جمع کنیم :31:نقل قول:
محمد جان دستت درد نکنهنقل قول:
فقط برای ما که دایل آپ هستیم یه توضیحی بده این ویدئو ها رو :31: بابا داریم دیوونه میشم از بس همه تعریفشو کردنو نمیتونم ببینم . :19:
اتفاقا من فقط واسه شما تو 4shared آپ کردم که اگه مشکل قیلتر داری ببینی ( نمیدونستم اونجا هم مشکل سرعت داری :11: )نقل قول:
هیچی این ویدئو یه نفره که اول گوشی defy خودشو میندازه تو خاک و خوب خاک میریزه روش تا کامل بره زیره خاک ، بعد درش میاره ، گوشی رو میگیره زیر شیر آب ، خوب همه جاشو میشوره !
بعد فیلم برداریشو میاره گوشی رو میندازه تو یه ظرف آب ، درش میاره ، فیلم رو استپ میکنه و نشون میده که زیر آب هم فیلم گرفته
بعدم با یه مشت وسیله نوک تیز میفته به جون صفحش و میکشه روش و نشون میده که هیچ خطی رو صفحش نمیفته !
--------------------------------------------
بچه ها هر کس خرید بیاد اینجا در موردش یه خورده توضیح بده
defy فارسی میشه؟کیبورد افقی فارسی میشه؟کسی این گوشی رو خریده ؟به نظر من این گوشی از ایکس تی 701 بهتره
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:50 PM ----------
:18: ایول بابانقل قول:
دستت درد نکنه . میدونستم موتورولا کارش درسته ها :10:
فکر کنم خودم اولین کسی باشم که بخرمش :5: البته اگر پولش تا اون هفته جور بشه
تو هم که میلستون نخریدی اینو بخر دیگه
منم تا 80 درصد احتمال داره اینو بگیرم..... به یکی از دوستان سپردم آمارشو بگیره...نا 380 بود خوب بود بالاتر کمی گرون میزنه..... راستی این فارسی سازی اندروبد 2.1 چطوری هست؟
در کل ازش خوشم اومده باحاله...اگه قسمت شد و گرفتم در خدمت خواهم بود.
سلام بر همگی
من امروز به باتریش دقت کردم به نظرم خیلی کم میاد. آخه نسبت به گوشی هایه همسطح خودش، زمان استندبایش از همشون کمتره.
این برا کار کردن باهاش مشکلی بوجود نمیاره؟
همه آندرویدها فارسی میشننقل قول:
و کیبور افقی و عمودی هم داره که تو عکسها مشخصه . xt701 هم گوشیه توپیه و خیلی خفنه و دوربین بهتری هم داره . اما این دیفای چیزهایی داره که هیچ گوشی دیگه ای حتی مدل دیگه ای از برند موتورولا نداره .
خدا کنه موتورولا به فکر نسخه 2 این دیفای هم باشه
یه بار یه خبری شنیدم در مورد defy2 اما دیگه چیزی ندیدم !!
آره اگه بخوام بخرم به جای مایلستون حتما اینو میخرم !نقل قول:
به نظرم همین قیمتی هم که الان واره شده خیلی مناسبهنقل قول:
شما گوشی های دیگه رو که اول وارد میشن نگاه کنین متوجه میشین !
دوستانی که تهران هستن میتونن یه قیمت بگیرن فردا ببینن گوشی رو چند میفروشن . ارزونتین قیمت ببینید چنده ؟
ممنون میشم .
ُلام من دیدم بعضی ها شک داشتن تو ضد آب بودنش.....من خودم تست کردم کاملا ضد آبه
حتی من تایمر 10 ثانیه دوربین عکاسیو تنظیم کردم رفتم تو استخر زیر آب عکس گرفتم
فیلم برداری هم زیر آب میشه کرد مشکل نداره
در کل هر کی نخره واقعا ضرر کرده....البته خواهشا به کسی نگین اینارو که خز نشه دست هیچ کس تا حالا من ندیدم.....
راستی این خاطره هم بگم
تولدم بود کیک بریدم گذاشتم رو ال سی دی کیک خوردم بعد بردم گوشیو شستم :دی :دی
مبارکه..... :31:نقل قول:
آقا یه ریویو ازش بزار ببینیم چیکارست این گوشی... ممنون
اره بچه ها ، کسی بتونه قیمت دقیق این گوشی رو پیدا کنه ممنون میشمنقل قول:
آقا شما داشتی رو نمیکردی ؟نقل قول:
1 - چند خریدی ؟ از کجا ؟
2 - مشکلی که این گوشی داشته به نظرت چی بوده ؟
3 - باتریش چه طوره ؟
4 - کیفیت صداش ( موزیک ) تو اسپیکر و هندزفری چطوره ؟ اسپیکرش استریو هست ؟
من میخوام . مثل اینکه خیلی چیز خفنیه. من دارم تعجب میکنم مگه میشه یه گوشی ضد آب باشه. بالاخره یه سوراخی یه درزی یه کوفتی داره.از محل میکروفون و اسپیکر آب میتونه داخل بره.
راستش رو بخواید من هنوز باورم نمیشه که ضد آب باشه.
موتورولا رسما اعلام کرده که آپدیت 2.2 و 2.3 برای این گوشی میذاره یا نه؟
آقا شما که داری به نظرت وضع باتریش چه طوره؟ چند روز به طور معمولی کار میکنه؟
احتمال داره قیمتش بیاد زیر 250؟
این معایب برطرف شده؟
Android 2.1 is an outdated OS version
Limited storage for installing apps
250????????????????
مطمئن باش تا یک سال به مرز 320 هم نخواهد رسید.
مگه الان چنده؟نقل قول:
gsm arena زده 280 یورو. چند صفحه قبل نوشته بودن چند ماه قبل 600 دلار بوده
وقتی خریدم گفتم........................................!! !
مشکل خاصی نداشت واقعا......
4_5 روز بعد از اینکه معرفی شد GF ما برامون خرید حدود 650 !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
بخرید حال کنید واقعا دارم میگم اگه میخواهید حال دنیا کنید این گوشیو بخرید .....من تمام محصولات موتر,لا از سال 2008 خریدم الان هم دنبال مایلستون 2 هستم دیدید بگید بخرم.........
باطریشم خیلی خوب بود نزدیک 2 روز دووم میاورد
در کل اگه بگن 3 تا از بهترین گوشیا دنیا معرفی کن میگم
1_motorola artrix
2_iphone4
3_motorola defy
بخرید ولی به دیگران توصیه نکنید :دی
اگه اینجور که شما فکر میکنید پس باید دو ساله دیگه بشه 100 هزار تومان.نه دیگه انقدر افت قیمت نمیکنه. چون گوشیهای موتورولا توی ایران کلا قیمتشون وقتی ثابت میشه دیگه افت چندانی نداره . البته قیمتشون نسبت به بازار جهانی گرانتر هستن برعکس سایر برندها.
مثلا zn5 فکر کنم قیمت جهانش زیر 180 تومان یا زیر 200 باشه اما اینجا بعد از دو سال 250 هستش یا ve66 یا وی 8 یا هر گوشی دیگه.
مطمئن باش حداقل تا 6 ماه نهایت که افت قیمت داشته باشه به 375 برسه اونم شاید.تا زمانی که گوشیهای تاپ جدید نیاند زیاد افت قیمت نداریم. همین 420 تومانی که الان هست خیلی خوبه.
اما سایر برندها قیمتاشون مثل قیمت جهانی هست مثل نوکیا سامسونگ و سونی ایکسون. الان ایکس 10 با دوربین 8 و فیلمبردرای اچ دی قیمتش 420 تومانه.
گوشيهاي موتورلا كلا معركس الان كه دارم فكر مي كنم اگه نتونم جلو خودم رو بگيرم چند ساله ديگه ميشم كلكسيونر گوشي هاي موتورلا.
هر كدومش جذابيت هاي خاص خودشو داره واقعا:40:
خدایا از این دوست دختران خوب و مایه دار نصیب تمام بچه های این فروم بفرمااااااا:31:نقل قول:
میشه یه کلیپ خودت بگیری بندازیش توئ آب بعد یه جا آپلود کنی همه باورمون بشه ضد آبه!!!
پول ترافیک اینترنتتم دوستت میده:21:
یه ملتم دعات میکنن:10:
بابا چرا شک دارین !!؟نقل قول:
این همه ویدئو و عکس ازش هست . ویدئو هم که صفحه قبل محمد جان گذاشتن .
دیگه اینقدر تو سر مال نزنین . مگه x8 یا ویلدفایره که این قیمتا بشه :31:نقل قول:
احتمال داره قیمتش بیاد زیر 250؟
تکبیر :27:نقل قول:
نترس متالیکا جان موتورلا خز هم بشه بازهم باکلاس هستش .
پس xt720 کوش تو لیستت ؟!نقل قول:
در کل اگه بگن 3 تا از بهترین گوشیا دنیا معرفی کن میگم
1_motorola artrix
2_iphone4
3_motorola defy
بچه ها لطفا قيمت بازاريش رو بگين و آدرس جايي رو كه قيمت گرفتين هم بدين..........
دمتون گرم
نقل قول:متاسفانه دوست عزیز من این گوشیو به داییم فروختم.....تغریبا میشه گفت خوشش اومد گفت چند؟ منم گفتم 400 خیرشو ببین خرید ....الان xt720 خودم دارم .نقل قول:
فایر جان میدونی که من موتو به کسی پیشنهاد نمیدم چون هر کسی لیاقت موتو داشتن نداره الان هم دیدم همه طلبه شدن دارم میگم.......
x720 برای همین تو لیست نبود چون الان خودم دارم وقتی وایلستون 2 خریدم خواستم بفروشم اون میاد تو رده ی دوم :دی :دی
همه اینا رو ول کن آرتریکس بچسب :40::40::40:
1_motorola artrix
3_motorola defy
قیمت این دو گوشی الان توی بازار چنده؟
بچه ها رفتم تو یوتیوب ریویو های دفی رو دیدم . خیلی خوب بود . طرف مرتب داشت از تاچش تعریف می کرد و البته مرتب می گفت این امکانات برای یک گوشی متوسط بازار خیلی خوبه
یه بنچمارک هم گرفت که از گالاکسی اس هم بهتر شد!! ولی به پای گوشی های 2.2 دار نمیرسید
اولشم جالب بود طرف یه لیوان نوشیدنی میخورد که گوشیش هم توش بود!!!
متوسط بازار کجا بود دهنمون صاف میشه تا بخریم
Motorola confirms Android 2.2 update for the DEFY – due “Q2 2011نقل قول:
کد:http://www.eurodroid.com/2010/11/motorola-confirms-android-2-2-update-for-the-defy-due-q2-2011/
در مورد کیفیت صداش تو اسپیکر و هندزفری و باتریشم بگونقل قول:
آتریکس که هنوز نیومدهنقل قول:
دیفای رو هم که گفتن حدود 430-440 دیدن !
--
راستی دوستان کسی نرفت علائدین طبقات بالا قیمت بگیره :13:
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
خداییش به نسبت بیشتر گوشی های جدید که میاد قیمتش عالیهنقل قول:
متوسط بازار کجا بود دهنمون صاف میشه تا بخریم
n8 وقتی اومد 2میلیون بود بعد 3هفته شده 500 هزار - آیفون 1میلیونه و گالاکسی و نکسوس و ....
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
[QUOTE
همين قيمت 440-430 رو از كجا گرفتين؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خواهشا يكي كه دسترسي داره قيمت علاالدين رو پرس و جو كنه، يا هرجاي ديگه كه بلده ............
نقل قول:
البته اینم حرفیه ولی بهرحال این گوشی high-end نیست .
البته رقبایی سرسختی هم براش هست تو همین رنج قیمت
ایکسپریا ایکس 10 با قیمت 410 تومن با دوربین ، فیلمبرداری بهتر ، صفحه بزرگتر و پردازنده قویتر
اچ تی سی دیزایر با قیمت 465 تومن با پردازنده بهتر، فیلمبرداری بهتر
حالا واقعا موندم کدومو بخرم.