سلام
من میخوام ببینم کسی از دوستان میدونه کیفیت یخچال فریزر دوقلو( کنار هم) اسنوا چطوریه؟
ممنون میشم جواب بدین.
سلام
من میخوام ببینم کسی از دوستان میدونه کیفیت یخچال فریزر دوقلو( کنار هم) اسنوا چطوریه؟
ممنون میشم جواب بدین.
من هم دارم دنبال یخچال ساید بای ساید می گردم و هم تو مغازه ها زیاد رفتم هم تو اینترنت زیاد سرچ کردم تو مغازه می گن جی ایی با مابه و وایت هوس فرقی نمی کنه و هر 3 تا تو مکزیک تو کارخونه مابه تولید می شن. تو اینترنت رابطه بین جی ایی و مابه رو تونستم پیدا کنم ولی هر چی می گردم چیری در مورد ارتباط بین وایت هوس و جی ایی ویا حتی اینکه اصلا وایت هوس کجاییه و چیه پیدا نمی کنم. می خواستم ببینم کسی در مورد ارتباط وایت هوس با جی ایی می دونه؟ این درسته که وایت هوس زیر مجموعه جی اییه؟ اگه درسته پس چرا تو اینترنت نمیشه چیزی ازش پیدا کرد؟
سوال دیگه ای که داشتم این بود که کلا بین جی ای (وحالا خانوادش اگه مابه و وایت هوس رو هم حساب کنیم) و ویرپول کدومش بهتره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین. :)
با توجه به بالا رفتن قیمت لوازم خانگی، شما کدام مارک ماشین ظرفشویی 12 نفره را پیشنهاد می کنید؟جدیدیترین مدلها چی هستند تا حداکثر مبلغ 1.5 میلیون و مزیت اونها نسبت به بقیه چی هست؟
سلام
قصد خرید یک عدد ماشین لباسشویی دارم با کمترین بودجه (400 تومن) اصلا هست چنین چیزی ؟
میخوام هدیه بدم کسی واسه خرید خونه . 2 نفرن . کمتر از 5 کیلویی هم باشه خوبه .
چی پیشنهاد میدین ؟ امکانات مهم نیست فقط جنسش خوب باشه . ایرانی خارجیشم مهم نیست . توضیح اینکه خودم 10 ساله ارج دارم و فقط یکبار کلید سلکتورش شکست .
ممنون
جارو برقی چه مارکی خوبه؟
مایکرویو همه کاره چی؟
بخارشور چی؟
دوستان خیلی دنبال فریزر تک 3 یا 4 کشو گشتم ولی پیدا نکردم. از اینهایی که کوچک هستند ( ارتفاعش کمتر از 1 متر است)
کسی مدلی سراغ داره و حدود قیمت.
سلام . من میخوام گاز بخرمر از گاز های زیر کدوم بهتره؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
1-کلاسیک
2-روبینا
3-اسنوا
4-رومگا
5-هاردستون
6-سینجر
درود
دوستان چه مارکی برای ماشین لباسشویی اتوماتیک در از بالا خوبه ؟
نظرتون با سامسونگ چیه ؟
سلام
دوستان یه راهنمایی میخاستم ازتون،راستش من و خانومم میخایم لوازم جهیزیه برای شروع زندگیمون بخریم ولی بدجور خوردیم به گرونی!
امروزم یه خبرایی مبنی بر اینکه برخی لوازم خانگی بهشون ارز مبادله ای قراره تعلق بگیره و وارداتشون آزاد شه،حالا به نظرتون چیکار کنیم ما برای خرید اقدام کنیم یا میشه انتظار داشت در اینده قیمتا یکم افت کنه؟
سلام به همه دوستان
ماشین لبایشویی بکو 6 کیلویی خوبه؟ در مورد یخچال تا 2 تومن فریز پایین سامسونگ نظرتون چیه؟
فقط لوازم تکنو
کلا یخچال فریزرهای سامسونگ با کیفیت هستند ولی درشرایط کنونی باید قیمت و خدمات شرکت در نظر گرفت. در مورد بکو هم اطلاعی ندارمنقل قول:
لطفاً این پست حذف شود.
با سلام دوستان جهت خرید ماشین لباسشوئی چه مدلی رو پیشنهاد میکنید(بدون توجه به بودجه)
کیفیت شتسشو ، صدای کم و مصرف پایین برق از اولویت های بنده برای خرید میباشد.
با سپاس
اسنوا از برترینهای بازار هست. از اسنوا انتخاب کنید. دارای رتبه +A در مصرف هستند.نقل قول:
با تشکر از پاسختوننقل قول:
یعنی این برند که به تازگی هم وارد بازار شده از برندهای قدیمی معروفی مثل ایندیزت سامسونگ و حتی ال ج هم کیفیت بالاتری داره؟
من نظرم در شرایط کنونی بر روی برندهای داخلیه بخاطر تامین قطعات.ضمنا اسنوا بزرگترین تولیدکننده لوازم خانگی در ایران است.نقل قول:
از نظر کیقیت هم ما درسال 84 لباسشویی حایر ساخت اسنوا گرفتیم و تا الان بدون مشکل کار میکنه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اگر دنبال کیفیت هستید، بدون شک محصولات آلمانی حرف اول رو در این زمینه می زنند. بوش و آ ا گ اولین انتخاب از لحاظ کیفیت هستند ولی اگر خراب شوند (اگر!) تامین قطعه برایشان همیشه راحت نیست. ایتالیایی ها در مقام دوم هستند. حایر هم از این گروه بود که داخل ایران مونتاژ میشد ولی بعدا امتیازش از اسنوا سلب شد و الان محصولات گروه انتخاب با برند اسنوا عرضه میشه نه حایر که کیفیتشون در حد افتضاحه!! در داخلی ها آبسال خیلی از اسنوا سرتر هست.نقل قول:
محصولات خارجی مونتاژ ایران تو بازار زیادند مثل ایندزیت و باکنشت. تکنولوژی اروپا و مونتاژ داخل. کیفیت مطلوب و تامین قطعه مطمئن.
در ضمن یکی از آشناها که نمایندگی ال جی داره اظهار می داشت ظاهرا برندهای کره ای به دنبال تحریم ها و قضیه محدود شدن واردات لوازم خانگی، قصد دارند کارنجات خودشون رو به طور کامل داخل ایران مستقر کنند.
کلا اکثر محصولات برندهای خوشنام داخلی کیفیت خوبی دارند از جمله آبسال ولی دلیل شما برای کم کیفیت بودن لباسشویی اسنوا چیه ؟ آیا شما در زمینه لوازم خانگی فعالیت دارید؟نقل قول:
سلام دوستان عزیز. با این قیمت های سرسام آور جدی جدی خرید سخته. یه یخچال فریزر خوب و کارکن بهم معرفی کنید راستش برای خالم میخواد انداخته گردن من بیچاره هرچی خواستم در برم نشد حالا بگید چی بگیرم براش که فردا دعای خیر پشت سرم باشه نه نفرین؟ راستی تا 2 تومان میخواد هزینه کنه یه خانواده 5 نفره هستن. نظر خودشون روی ال جی هست.ال جی بهتره یا سامسونگ یا... ؟ مدل مورد نظرتون رو هم بهم بگید یه دنیا ممنون میشم از هرکدوم از برندها .
سلام..
با این ماشین های ظرفشویی میشه ظروف ملامین و پلاستیک هم شست؟
سامسونگ و الجی از باکیفیت ترین تولید کنندگان هستند ولی به نظرمن از برندهای داخلی مثل اسنوا و الکترواستیل انتخاب کنید. به دلیل تامین قطعات و دلیل زیرنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نخیر من اصلا در این زمینه فعالیت اقتصادی ندارم ولی عادت دارم قبل از هر نوع خرید پرس و جو و تحقیق کنم. مطالبی که عرض کردم نقل قول و جمع بندی فروشنده ها و نمایندگی های مختلف لوازم خانگی بود.نقل قول:
سلام --
من هم می خواهم برای خرید ازدواجم بروم لوازم بگیرم شما چی بیشنهاد می دهید--مدلها را می گوییم نظرتان را بگید--
1-تلوزیون--40 اینچ سامسونگ مدل 6930 با قیمت 2 میلیون بعلاوه یک dvd-----یا سامسونگ مدل 6950 با قیمت 2.370 میلیون------یا 42 ال جی مدل 58000 با قیمت 2.430 بعلاوه کارت هدیه فکر کنم150 هزار تومانی-----
2-لباسشویی--ال جی 1000 دور--7 کیلویی سفید با قیمت 1.380 میلیون-------یا اسنوا 1400 دور-7 کیلویی سفید با قیمت 1.300 میلیون---
3-یخچال وفریزر---دوقلوی اسنوا مدل کویین 15 فوت با قیمت 3.5 میلیون------یا هیمالیا دوقلو 18 فوت با قیمت 2.4 میلیون----
در تلوزیون کیفیت تصویر برایم مهم است البته بین همین دو برند---یخچال ولباسشویی صدای کم موتور وخدمات پس از فروش-----خیلی متشکر
سلام به همگینقل قول:
این بیان دوستمون منجر به این شد که یه صحبتی رو برای خریداران محصول داشته باشم ،
چند هفته پیش مدیر عامل شرکت اسنوا در یکی از برنامه های تلویزیونی ( پایش ) حاضر شدند و پس از کش و قوس های فراوان خواستار این بودند که 5 سال به این آقایون تولید کننده فرصت بدهند و جلوی واردات رو بگیرند تا اینا محصولات خانگی مورد نیاز رو خودشون تولید و عرضه کنند....
فکر کنید در عصر حاضر که رقابت مهمترین عامل پیشرفته ، اینکار چه ضرباتی رو به چه اقشاری در جامعه میزنه
به دلیل گسترده بودن بحث ، من سعی میکنم بصورت تگ وار صحبت کنم
اگه یک گذری در بازار لوازم خانگی داشته باشید متوجه میشید یک ماشین لباسشویی ایرانی فرضا اسنوا یا پاکشوما که مطرح اندتو این زمینه قیمت بالاتری از برند کره ای دارند
حالا بماند که این تولیدمونم قالبشو دادیم یکی دیگه ساخته 99 درصد قطعاتشم وارداتیه ما زحمت مونتاژو میکشیم ( مونتاژ کار کی شده تولیدی )
فکر کنید آیا درسته ما از این دست تولید کننده ها حمایت کنیم ! از کره ماشین لباسشویی اومده ، رسیده به نمایندگی ( طول و هزینه پروسه رو در نظر بگیرید) بازهم ارزانتر..!×
شرکت محترم صنام ال ای دی مثلا تولید کره حداقل حدود 7 سانت قاب داره ، اینقدر ظاهر نامطلوبی داره که نمیشه نگاهش کرد ، تصویر پیشکش ، امکانات هوشمند صفر قیمت 40 اینج 2 میلیون!×
یخچال ایرانی خریده توی یکسال 4 بار گاز خالی کرده ، بماند که نه ظاهر داره ، نه گریدش معلومه راسته !×
و ..............
خدمات پس از فروش که اصلا براشون معنا نداه
هیچ ایرادی بعد خرید گریبانگیر تولید کننده نیست
درسته که خدماتپس از فروش محصولات وارداتی تو ایران زیاد مطلوب نیست اما به نامطلوبیه تولید کنندگان داخلی نیست......
فکر کنید فضا رقابتیه اینا این تولیدات رو دارند ، وای به روزی که تولیدات مثل صنعت خودروسازیمون انحصاری بشه!×
زیاد صحبت نمیکنم ولی من میگم تا محصول با کیفیت تر هست ، اونو تهیه کنید ، نگران قطعه نباشید چون به نظرم تولیدکننده گان اقلیم های دیگه احترام به مصرف کننده رو بهتر از تولید کننده های داخلیه خودمون میدونند
....
البته از تولید کننده با انصاف داخلی هم به شرط تولید و قیمت مناسب همراه با خدمات پس از فروش مناسب استقبال کنید
مثلا من از تولیدات گاز سینجر اسبقا بسیار راضی بودم ، حالشو خبر ندارم
برادر من نمیدونم آیا شما در بازار لوازم خانگی تجربه ای دارید یا خیر ولی بنده مدت 2 سال در این بازار کار کردم و تقریبا از برندهای بازار حداقل شناخت را دارم.
عزیز من این برندهای کره ای اکثرا مونتاژ هستند و حتی بعضی قطعات اونا تولید داخلند مثل بدنهنقل قول:
از کره ماشین لباسشویی اومده ، رسیده به نمایندگی ( طول و هزینه پروسه رو در نظر بگیرید) بازهم ارزانتر..!×
من خودم هم ال ای دی و هم ال سی دی صنام دارم. به جرات بگم از برندهای خارجی چیزی کم نداره. منم فکر نمیکردم چنین کیفیتی داشته باشه ولی افرادی که ال سی دی سونی و سامسونگ داشتند اعتراف کردن که کیفیت صنام واقعا بالا هستش. از نظر بدنه هم واقعا دارید کم لطفی می کنید.نقل قول:
شرکت محترم صنام ال ای دی مثلا تولید کره حداقل حدود 7 سانت قاب داره ، اینقدر ظاهر نامطلوبی داره که نمیشه نگاهش کرد ، تصویر پیشکش ، امکانات هوشمند صفر قیمت 40 اینج 2 میلیون!×
اگه اینطور مثال بخوای بزنی منم میتونم از خودم مثال بزنم مثلا سال 83 تلویزیون الجی 21 گرفتیم پشتشم زده بود Made In Republic of KOREA تا 4 سال اول خوب کار میکرد ولی از سال 87 تا 90 4 بار بردیم تعمیرگاه آخرسر لامپ تصویر به رحمت خدا رفت . سال پیش یه جاروبرقی الجی گرفتیم که واسه خودش خاموش میشد یکبارم تعمیرگاه رفته:n01:ولی بازم مشکلس حل نشده.نقل قول:
یخچال ایرانی خریده توی یکسال 4 بار گاز خالی کرده ، بماند که نه ظاهر داره ، نه گریدش معلومه راسته !×
منم اینجا نظری میدم تجربه شخصی و تحقیق من و قصد دیگه ای ندارم.:n05:
سلام
من نمیخواستم با فردی بحث و مناظره کنم ، حرف من صحه ای بود به حرف شما "سامسونگ و الجی از باکیفیت ترین تولید کنندگان هستند"غرض از آن پست طولانی این بود که کیفیت رو فدای آینده نیومده نکنید ! اگه قطعه نباشه ! شما جنس خوب بگیر ، نگران آینده نباش
این حرف من بود ، گویا شما خودتونم حرف خودتونو متوجه نشدید
===================
بلــــــــــــه ، بیش از شما ، الانم مرتبطم و محصولاتی رو که نام بردم باهاشون کار میکنمنقل قول:
برادر من نمیدونم آیا شما در بازار لوازم خانگی تجربه ای دارید یا خیر ولی بنده مدت 2 سال در این بازار کار کردم و تقریبا از برندهای بازار حداقل شناخت را دارم.
اخوی العزیز حرف مستدل بزنید اولانقل قول:
عزیز من این برندهای کره ای اکثرا مونتاژ هستند و حتی بعضی قطعات اونا تولید داخلند مثل بدنه
خودتونم که گفتین
خوشبختانه من در حال حاضر از محصولات مونتاژی هم اطلاع دارم ، هم بازدید داشتم از کارخانه های مرتبطنقل قول:
سامسونگ و الجی از باکیفیت ترین تولید کنندگان هستند
اکثرا قید نادرستیه
من بحثم سر ماشین لباسشویی بود که در حال حاضر با قاطعیت میگم که مونتاژ نمیشه ! ! ولی داره محصولات مونتاژ چین برند ها هم وارد بازار میشه ،
باید گفت بعضی محصولات مثل تلویزیون و بعضی محصولات دیگر که دارای گرید مصرفی بالا هستند مثلا بعضی مدل های کولر گازی ( من 36000 ال جیو میدونم تو قزوین و یکسری دیگه ) به دلیل ممنوعیت واردات محصولات با گرید تحت ضابطه ××
اولا وضع حال ملاکه بحثه ! دارم و داشتم و .... که منطق نیستنقل قول:
من خودم هم ال ای دی و هم ال سی دی صنام دارم. به جرات بگم از برندهای خارجی چیزی کم نداره. منم فکر نمیکردم چنین کیفیتی داشته باشه ولی افرادی که ال سی دی سونی و سامسونگ داشتند اعتراف کردن که کیفیت صنام واقعا بالا هستش. از نظر بدنه هم واقعا دارید کم لطفی می کنید.
الان من جایی هستم که مجبورا تولیدات صنام رو عرضه کنند ، از تی وی گرفته ، یخچال و ... هر روزم دارم ظاهر و باطنشونو میبینم
مرجوعیات بالا ، بسته بندی نامناسب ، قیمت بالا در برابر هیچ امکاناتی
شما که دم میزنید بگین که کدوم محصول صنام اصلا میفهمه هوشمند چیه!! اصلا قابلیت اتصال به نت و شبکه رو داره
حالا ظاهرش که هیچ !! قطر محصول ال ای دیش بالاتر از محصولات ال سی دیه معمولیه
بازم این حرفتون متناقضهنقل قول:
گه اینطور مثال بخوای بزنی منم میتونم از خودم مثال بزنم مثلا سال 83 تلویزیون الجی 21 گرفتیم پشتشم زده بود Made In Republic of KOREA تا 4 سال اول خوب کار میکرد ولی از سال 87 تا 90 4 بار بردیم تعمیرگاه آخرسر لامپ تصویر به رحمت خدا رفت
من عرض کردم یخچال نو ، نگفتم که کار کرده ! دارم خدمات رو میگم و کیفیت پایین در ابتدای عرضه
چه مقیاسی داره با تی وی شما!
من نگفتم که ال جی و یا هر تولید کننده خارجی محصولات بی عیبی عرضه میکنه ، همواره خطا وجود داره ، جارو برقی های ال جی از ابتدا زیاد مطرح نبوده ، لذا ایراد ابتدایی از انتخابتون بوده ، مورد بعدی چرا به گارانتی ارجاع ندادید که طبعا باید دلیل خاصی باشه !نقل قول:
سال پیش یه جاروبرقی الجی گرفتیم که واسه خودش خاموش میشد یکبارم تعمیرگاه رفته
================================================== ======================
همیشه سعی در خرید محصول با کیفیت و به قیمت داشته باشید !!
این رو باید قبول کنیم که اکثر لوازم خانگی تولیدی داخل توانایی رقابت با محصولات وارداتی رو نداشته که این پیشامد دلایل زیادی داره و داشته!
سالها پیش برندی مثل ارج از تولید کنندگان مطرح و صادر کننده در این عرصه بود اما در وضع حال این شرکت تقریبا در تعطیلی به سر میبره ....
من علاقه ای به برندی یا کشوری ندارم اما متاسفانه وضع حاضر گواه و صحه ایست بر این مدعا................................
سلام
یه بخارشوی برای خونه میخوام بخرم .
ولی هیچ اطلاعاتی ندارم .
بودجه هم تا 350 تومن هست .
چه مدل هایی رو پیشنهاد میدید ؟
میشه یه تاپیک مجزا بزنم اونجا مشاوره بگیرم ؟
ممنونم .
سلام - بهترین برند چای ساز می خواستم بدونم چی هستش . و یه مدل خوب و قیمت مناسب ازش معرفی کنید.
ممنون
چای ساز ارزون چی خوبه؟
پارس خزر .نقل قول:
آقا داخل این بازار لوازم خانگی چه خبره ؟ امروز رفتیم واسه یکی از اقوام تلویزیون و ماشین لباسشویی ایرانی بگیرم لعنتی هرجا گشتیم اصلا پیدا نبود بخصوص تلویزیون . واقعا دم الجی و سامسونگ گرم که توی این شرایط بازم جنس بیرون میدن. آخرسر علیرغم میل باطنی مجبور شدیم الجی بگیریم:n27:
دم ال جی و سامسونگ هم گرم!!!نقل قول:
اگر 1-2 ماه پیش دنبال این اجناس کره ای بودید اونها هم نایاب بودند ولی بعد از افزایش قیمت 15 درصدی اخیر از گمرک ترخیص شدند!!
اول رفتیم فروشگاه اتکا ، جالب اینجا بود که اتکا هم محصولات صنام نداشت. بازار پربود از الجی و سامسونگ. الان سامسونگ 10 روز پیش افزایش قیمت داده بود. بازم میخواد افزایش قیمت بده؟نقل قول:
حالا همینکه خریدیم فروشنده گفت که قراره قیمتا افت شدیدی بکنه:n04:
اگه تصمیمی برای خرید اجاق از مارک اسنوا دارید خوبه که قبل از دور ریختن پولتون سری به این آدرس بزنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
ماشین ظرفشویی تا 4 میلیون تومان می خواستم بگیرم . ممنون میشم راهنماییم کنید واسه خرید بهترین گزینه
هیچ اطلاعاتی هم راجع بهش ندارم متاسفانه:n27: