مشکل حل شد. یعنی مشکلی نبود. فقط اون سر کابل رو که میخوره به آیپاد تا آخر نکرده بودم تو! نمیدونم چرا تازگیا در امور کامپیوتری خنگ شدم!... :27:نقل قول:
Printable View
مشکل حل شد. یعنی مشکلی نبود. فقط اون سر کابل رو که میخوره به آیپاد تا آخر نکرده بودم تو! نمیدونم چرا تازگیا در امور کامپیوتری خنگ شدم!... :27:نقل قول:
بازم سوال پیش اومد...
1- من وقتی برای اولین بار با itunes کار کردم به اشتباه گزینه ای به طور پیش فرض تیک خورده بود که باعث میشه برنامه بخواد اتوماتیک کل آهنگهای هارد کامپیوتر رو بریزه روی آیپاد! میشه بگید از کجا میشه این رو غیرفعال کرد؟
2- آیا راهی هست که به طور کلی از دست itunes خلاص بشیم و از طریق همین ویندوز فایلهای آیپاد رو مدیریت کنیم؟!؟
به دنیای انحصاری اپل خوش آمدید.نقل قول:
مرسی :31: ولی الان که داشتم سرچ میکردم دریافتم که برای استفاده نکردن از itunes برنامه هست :27: حالا باید سر فرصت امتحان کنم ببینم چه طوریه...نقل قول:
نقل قول:مشهورترین نرم افزار هایی که برای sync آهنگ برای پلیر های اپل هست یکی winamp هست و دیگری هم media monkey ولی خوب از نرم افزار های معرفی شده تو لینک های زیر هم میتونی استفاده کنی:نقل قول:
کد:http://www.ilovefreesoftware.com/27/featured/8-free-alternatives-to-itunes-for-windows.html
کد:http://www.howtogeek.com/howto/29716/heres-five-alternatives-to-itunes-10-for-easily-managing-your-ipod/
کد:http://www.simplehelp.net/2007/07/08/10-alternatives-to-itunes-for-managing-your-ipod/
من برنامه ای با نام copy trance manager رو امتحان کردم. بعدشم چندتا از این برنامه ها که تو لینکهای فوق هست رو. اما هیچکدوم بدرد نمیخوردن (یا شاید من بلد نبودم).
اما فهمیدم با itunes چطوریه. وقتی برای اولین بار اجرا میشه باید اجازه ندیم همه آهنگای کامپیوتر رو به کتابخونه اضافه کنه. خودمون آهنگها یا آلبومهایی که میخوایم بریزیم رو آیپاد رو با ماوس میکشیم تو کتابخونه و بعدشم در قسمت آیپاد دکمه سینک رو میزنیم تا آیپاد رو با اون کتابخونه ای که خودمون ساختیم هماهنگ کنه...
راستی چه طوری میشه عکس ریخت روش؟ این itunes که تو کتابخونه ش قسمتی برای عکس نداره.
آقا چه ظرفیتهایی از این آیپاد الان موجوده ؟؟؟
4 گیگ و 8 گیگ هم داره ؟؟؟؟؟ قیمتهاشون چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
8 و 16 گیگ. مال خودم 8 ـه. از digikala گرفتم 210 تومن بدون گارانتی.نقل قول:
نقل قول:
اگر سوالتون رو درست متوجه شده باشم و آیتیونز 10 تغییرات اساسی نسبت به 9 نکرده باشه
جوابتون اینه
میری توی تب photos
تیک sync photos from رو میزنی
پوشه ایی که توش عکسهات رو ریختی انتخاب میکنی بعدشم دکمهی apply پایین صفحه رو میزنی
1- توی منوی اصلینقل قول:
ا1- من وقتی برای اولین بار با itunes کار کردم به اشتباه گزینه ای به طور پیش فرض تیک خورده بود که باعث میشه برنامه بخواد اتوماتیک کل آهنگهای هارد کامپیوتر رو بریزه روی آیپاد! میشه بگید از کجا میشه این رو غیرفعال کرد؟
2- آیا راهی هست که به طور کلی از دست itunes خلاص بشیم و از طریق همین ویندوز فایلهای آیپاد رو مدیریت کنیم؟!؟
تب summary قسمت option گزینه ی manually manage music and video رو تیک بزن
2- اولش آیتیونز خیلی اعصاب خورد کنه ولی بعدش خیلی باهاش حال میکنی
البته اگر آهنگها رو آلبومی گوش ندی ممکنه خیلی خوشت نیاد
ببین بنظرم سعی کن از خود ایتونز استفاده بکنی بعد یه مدت بهش عادت میکنی در ضمن در بالای ایتونز سمت راست به راحتی هرچی میخوای رو میتونی سرچ کنی ..
مورد بعدی زمانی از ایتونز میتونی لذت ببری که تو ارشیوت نظم داشته باشی نه اینکه همینجوری همه رو بریزی ..
سعی کن ارتیست ها و تمام البوم ها درست باشن و سعی کن پلی لیست های خوبی رو درست بکنی !
در این صورت هیچ برنامه ای بهتر از ایتونز نیست جدی میگم ! ...
البته بدون ایتونز میتونی یک سری اهنگ هارو از تو ایپاد بکشی بیرون که اگه خواستی بگو انجا بهت بگم !...
این تبها که میگی کجان؟ تو هلپشم زدم نوشته بود دکمه photos رو بزنید در حالی که من چنین دکمه ای نمی بینم.نقل قول:
سمت چپ از بالا به ترتیبlibrary و store و genius و playlists هستن. تو هیچکدومم photos نیست. summary هم نیست. وسط که آهنگاست و بالا هم که منوها. راست هم که sidebar ه.
با itunes میشه مشخصات آهنگها (آلبوم، آرتیست و ...) رو ویرایش کرد؟ اگه نه لطفا یه برنامه معرفی کن که این کارو به راحتترین شکل انجام بده. البته مدیا پلیر ویندوز هم میتونه اما خوب نیست.نقل قول:
شما باید اول دستگاهت رو وصل کنی به کامبیوتر بعد از اینکه آیتیونز کامل شناختشنقل قول:
1 کلیک رو اسم دستگاه میکنی ,
تب هایی که گفتم رو تو صفحه ی بوجود اومده میبینی
در مورد مشخصات آهنگ , آهنگی که تو آیتیونز اضافه کردی رو انتخاب کن
کلیک راست رو بزن بعد گزینه ی get info رو بزن
لیست کاملی از مشخصات رو میبینی که براحتی میتونی تغییرشون بدی
سلام بر دوستان
من میخام یک mp3 نانو بگیرم اما از اونجایی که استفاده ی من از این دستگاه خیلی زیاد و خاص است از دوستانی که این دستگاه رو دارن اگه میشه جواب سوالات منو بدن:
1- sleep داره؟ یعنی میشه تنظیم کنی که بعد از مثلا 1 ساعت اتوماتیک خاموش بشه؟
2- playlist داره؟
3- زمانی که میخای یه آهنگ رو جلو بزنی(مثلا از دقیقه ی 2 به دقیقه ی 57 بری) چجوری جلو میره؟ راحت میره یا وسطاش گیر میکن؟ یا سرعت یکنواخت جلو میره یا کم کم تند میشه؟
4- زمانی که وسط یه آهنگ دستگاه رو خاموش میکنی یا به علت نداشتن باتری خاموش میشه، اگر دوباره روشنش کنی از همون جای آهنگ میاد یا از اول آهنگ؟ یعنی اگه track20 رو دقیقه ی 30 خاموش شده اگر دوباره روشن کنیم روی همون track و همون دقیقه میاد؟
5- الان آخرین نسلی که این mp3 ها دارن چیه؟6؟ کلا مدل جدید تری هم هست که کاملتر باشه؟
با تشکر از همه ی شما دوستان
راستی این دستگاه قابلیت پاک کردن فایل (آهنگ) رو از داخل خودش داره؟
یا باید واسه پاک کردن آهنگها به کامپیوتر وصل بشه؟
ممنون دوستان
چرا کسی جو مارو نمیده؟
اگه منظورت همین نانو 6 هست من جوابت رو میدم.نقل قول:
1- نه. خاموش کردن اتوماتیک نداره.
2- بله. هم از طریق itunes امکانپذیره. هم از طریق خود دستگاه.
3- به صورت لمسی با دست به هر جای آهنگ که بخوای میتونی نشانگر رو حرکت بدی. مشکلی هم نداره.
(البته من نمیدونم این کدوم آهنگه که بیش از 57 دقیقه س؟! شاید در چنین فایل طولانی ای نشه خیلی دقیق عقب جلو کرد چون صفحه کوچیکه...)
4- بله از همونجا میاد دوباره.
5- آخرین نسل 6 هست که البته امکاناتش از نسل 5 کمتره و قیمتش بیشتر! ولی خب اینم مشتریهای خودش رو داره (مثل من)
برای دیدن نسلهای نانو این لینک رو ببین:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/IPod_Nano
نه. البته یکسری چیزها رو از توی خود دستگاه میتونی ببینی (مثل میزان حافظه اشغال شده و ...) اما مدیریت فایلها از طریق اتصال به کامپیوتر و استفاده از itunes امکانپذیره.نقل قول:
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
خودمم یه سوال دارم. این genius mixes چیه؟ برای هماهنگی آیپاد و کامپیوتره؟
تو همین بخش مطلبی در مورد این genius mixes و genius play list کامل نوشتم و توضیح دادم سرچ کنی پیداش میکنی ! ... البته برای این کار حتما باید apple ID داشته باشی !...نقل قول:
دستت درد نکنه ممنون
ببین مطمئنی sleep نداره؟ اخه ipod با این همه کب کبه و دب دبه بعیده همچین امکانی نداشته باشه!!
(بعضی از مناظره ها و مباحثه ها چند ساعتن و اغلب آهنگهای شجریان حدود 40 دقیقه)
گزینه ی delete هم نداره؟
دکمه ی جلو برنده داره دیگه؟یعنی اگر بخای از دقیقه ی 2 به 4 بری حتما نباید دست روی نوار آهنگ بکشی!!! باید بکشی؟؟
میدونی خیلی دوست دارم این دستگاه رو بگیرم واسه همین حی تاکید میکنم!!! که شما که این دستگاه رو داری خوب گشته باشی تو گزینه هاش.
راستی من تو سایتiphoneipoditunestoturials.com خوندم که نانو sleep داره.
من در کمتر از 2سال 4تا mp3 خریدم که هیچ کدومشون تمام امکاناتی که میخاستم نداشت!
mm92 جان اگه لطف کنی و یه بار دیگه دقیق گزینه های setting و ... رو نگاه کن!!!
دمت گرم
بازم ممنون
من حدود دو هفته س که دارم. همه چیزاشم دیدم بجز قسمت genius. به هر حال اگر یه وقت اشتباه گفتم a.z.p.z بگه...
نه. ریختن یا پاک کردن آهنگها با itunes امکانپذیره.نقل قول:
گزینه ی delete هم نداره؟
در این دستگاه عمل خاموش کردن اسمش sleep هست و روشن کردن هم wake !نقل قول:
تو سایتiphoneipoditunestoturials.com خوندم که نانو sleep داره.
الان امتحان کردم دیدم داره. همون دکمه ای که برای رفتن به آهنگ بعدی هست رو اگه نگه داری میتونی در آهنگ فعلی جلو بری. (برای عقب هم دکمه عقب)نقل قول:
دکمه ی جلو برنده داره دیگه؟
البته دکمه فیزیکه که نه... منظور همون دکمه هاییست که بر صفحه لمسی نمایان میشه...
در مورد سرعتشم، آره... سرعت جلو/عقب رفتن تندشونده س. البته اینکه تا چه حدی تند میشه نمیدونم.
-----
ضمنا این اطلاعات در مورد نانو 6 هستها. من از نسلهای قبلی نانو و کلا مدلهای دیگر آیپاد خبر ندارم.
مثلا شاید آیپاد تاچ این چیزایی که میخوای داشته باشه...
---------- Post added at 03:50 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
راستی این سایته که نوشتی من نمیتونم بازش کنم.
دستت درد نکنه،منتظر نسل بعد میشیم!!!
:(
کار خوبی میکنی!
ولی باید عرض کنم که با هدفون آی فون و آی پاد که روی اون میکروفون داره و میکروفون های پرتابل با کیفیت فوق العاده صدا روضبط می کنه. خودم امتحان کردم.وقتی میک وصل میشه یه آیکون ضبط صوت به لیست برنامه ها اضافه میشهنقل قول:
سلام این قیمت 16GB درسته؟
شارژر IPHONE 3G بهش میخوره؟ یعنی از نظر ولتاژ اینا مشکلی نداره؟ خرابش نمی کنه؟کد:http://www.suntech.ir/product.php?id_product=29
قیمت که هنوز بالا هست !!! ...نقل قول:
بله میخوره بهش نه خراب نمیکنه !
سلام..من يه سوالی داشتم من میخوام يه ای پاد نانو بگيرم..ولی موندم نسل 6 بگيرم يا 5... میدونم
نسل 6 ويديو پخش نمیکنه..ولی میخواستم بپرسم که میشه توی اپديتاش این گزينه بهش اضافه بشه
يا نه??
يه سوال ديگه نانو نسل 5 هنوز اپديت میشه???
خیر امکانش نیست که بهش اضافه بشه حداقل تا امروز ! ...نقل قول:
منظورتون از اپدیت نسل 5 چیه ؟ از نظر نرم افزاری ؟
در ضمن فکر نکنم دیگه نانو 5 تولید بشه ... ولی من هم نسل 5 دارم هم 6 و به نظرم نسل 5 بسیار بهتر و به صرفه
تر هست ...
حدود 6 ماه دیگر هم ایپاد های جدید معرفی میشوند !...
اره از طريق نرم افزاری...چون ديگه توليد نمیشه فکر نمیکنم واسش اپديتی بياد درسته??
يه سوال ديگه اگه نانو نسل 5 توليد نمیشه چجوری بايد نو و اک بندشو گير اورد??
يعنی 6 ماه ديگه واسه نانو نسل 5 هم ایپديت میاد??
اگه نسل 5 بگيرم بد ببينم نسل 6 ایپديتی زده که چند تا منو اضافه کرده حسابی میسوزم//شما
الان از کدوم راضی تر هستی?
نه عزیز 6 ماه دیگه اگه ایپاد بیاد میره برا نسل 7 دیگه نسل 5 اپدیت نمیشه ..نقل قول:
در ضمن اپدیت نرم افزاری چیز خیلی مهمی تو نانو ها نیست و دیگه فکر نکنم اپ نرم افزاری بشه چون نیازی نیست
که اصلا بشه ! ...
بازم گفتم از نظر امکانات و گزینه ها نسل 5 چیزی از نسل 6 کم نداره خیلی موارد مثل بازی ها و پخش فیلم و شماره تلفن هم اضافه داره که تو نسل 6 نیست ! ...
بله بگردید اکش گیر میاد !
دوستان توی این مدل یا ipod4 میشه مشخصات آهنگ رو ویرایش کرد؟
میشه به آهنگا عکس اساین کرد؟
:11:
منظورتون از ipod4 آیپاد تاچ 4 هست؟نقل قول:
دوستان توی این مدل یا ipod4
در نانو6 که من دارم با خود دستگاه که نه اما با برنامه itunes میشه.نقل قول:
میشه مشخصات آهنگ رو ویرایش کرد؟
میشه به آهنگا عکس اساین کرد؟
بله منظورم همون بود :دی
خب من اون رو ندارم. باید a.z.p.z جواب بده. در باره نانو6 هم که پاسخ دادم...
دوستان نانو نسل 6 متن آهنگ رو هم نشون میده؟
دوستان من از اصفهان قیمت گرفتم با گارانتی 210 البته تخفیف هم میداد
با توجه به قیمت بالاتر اجناس در اصفهان به نظر شما بگیرم ؟
کسی میتونه سریع جواب بده ؟نقل قول:
فکر میکنم با وجود گارانتی و تخفیف، قیمت خوبیه.نقل قول:
دوستان یه مشکل دارم اونم اینکه وقتی شارژر رو وصل میکنم فقط یه عبارت " Do not disconnect " ظاهر میشه
هر موقع هم که Safe Remove رو میزنم عبارت " OK to disconnect " میاد
وقتی هم شارژر رو در میارم دستگاه روشن نمیشه
کسی میتونه کمک کنه ؟
یعنی براش جدا شارژر خریدید یا منظورتون همون شارژ با کامپیوتره؟ * اگه دومی، گذاشتید دستگاه به قدر کافی شارژ بشه؟ (یکی دو ساعت) اگر به قدر کافی شارژ بشه باید پس از جدا کردن از کامپیوتر با زدن همون دکمه بالای دستگاه روشن بشه. ضمناً همین که از کامپیوتر safe remove میکنید پیش از جداکردن سیم، اون صفحه مشکلی روی دستگاه میره و منوی آیپاد ظاهر میشه. برای شما چنین نیست؟نقل قول:
*: در جایی خوندم که بهتره شارژرهایی که در بازار میفروشند نخرید چون استاندارد نیستن. و بهتره با همون کامپیوتر شارژ کنید.
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
نمیدونم. من چنین چیزی ندیدم در این دستگاه.نقل قول:
یعنی متن چه طوریه؟ تو همون خصوصیات فایل آهنگ هستش؟
نه شارژر خود دستگاههنقل قول:
اصلا دستگاه به هیچ عنوان روشن نمیشه
یعنی قبلا میشد الان نمیشه فقط همون متن پست قبل رو نشون میده
یعنی قبلا منو رو دیدید؟نقل قول:
ضمنا itunes رو نصب کردید؟