نقل قول:نقل قول:
بله :13:
نتیجه می گیرم که ...:27:
Printable View
نقل قول:نقل قول:
بله :13:
نتیجه می گیرم که ...:27:
بابا شما چرا این قدر بد بینید پاورم همونی که شما گفتید کیسم همونی که شما گفتید هاردو شما چیزی نگفتیدنقل قول:
گرافیکم که گفتم به چه دلیل ان ویدیا رو اس ال ای کردم سی پیو رو هم که شما موافق بودین می مونه مین که اونم گفتم که نمی شه بگم.دقیقشو می خواین
ssd:g skill phonix
hdd:4 * 500 sea gate
CPU:intel core i7 980x
ram : corsair xms 1600
main: سری!
psu:green 1035
Case : cooler master haf X or Haf 932
CPU cooler :1216
البته رو سی پیو کولر شک دارم ولی همه جا تا ته بهش نمره دادن!
خوب اون موقع فکر می کردم با این بودجه نمی تونم بخرم با راهنمایی شما اساتید نظرم عوض شد!بازم ممنون!نقل قول:
یعنی چی سریه دیگه گرفتی تموم شده رفته!نقل قول:
main: سری!
کیگفت رم کورس ایر بخری ازکدوم....نقل قول:
ram : corsair xms 1600
کیگفت اینو بخری من میخواستم بتونی تا2600اورش کنی البته که رمهای تا2850اورشده هم داشتن ولی شما ....
شما رو عین یه طمعه جذب کردن من متاسفم.
کیگفت بری1035 بخری من گفتم1000وات طلایی رفتی چی خریدی معلوم نیست.نقل قول:
psu:green 1035
سی پیو کولر که سهله من به کل سیستم خریداری شده توسط شما شک دارم من چی بهت گفتم تو رفتی چی خریدی!نقل قول:
البته رو سی پیو کولر شک دارم ولی همه جا تا ته بهش نمره دادن!
بهcooler master v8 شک داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه پس برو مارک گرین فن های مسخرشو بخر عین مسگرا هستن مس میسابن فن هاش عین اونه.
رفته چی خریده خدا میدونه پول رو هدر داد رفت......:13:
اولا هنوز نخریدم دوما مین ud 7 می خوامنقل قول:
حالا شما بگو رم چی پیشنهاد می دین
پاورم منظور شما از 1000 طلایی چیه؟
بعدشم این فنی که من می خوام بخرم تو همه جا تاپ شده شایدم v8 خریدم.
اقا حالای جدای از اینا کسی با کیس ، گرافیک ، سیپیو ، هارد(با اس اس دی کار کردم امروز خوشم نیومد نمی ارزه نسبت به قیمتش هاردم با رید صفر کار کردم 1 ترا بایت وسترن رو بیشتر پسندیدم) یعنی فقط بعضیا با پاور و مین و رم های من مخالفن دیگه نه؟
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
و البته سی پیو کولر درسته هرکی با بقیش مخالفه بگه چون می خوام فعلا برماونا رو بخرم.
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
اقا ی هوندا این هم ud7: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقت کنی می بینی که اسلات های 1 و 3 X16 هستن برا همین اگه من گرافیکا رو اینا بذارم فاصله بینشون نیست و داغ می شن شما اگه بتونی تو همین یه مورد منو قانع کنی من بی شک فرداش می رم ud7 رو می خرم.
اقای هوندا برا اینکه شما ناراحت نشی 1000 گلد می خرم چشم به خدا من به نظر شما اهمیت می دم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا ی هوندا این v8
اینم 1216 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبوله به لوله ها نگاه کنین بدون واسطه وصلن به سی پیو این باعث بالا رفتن کارایی می شه برا همین این 1216 بهتر خنک میکنه فقط که به شکل ظاهری نیست عزیزم هر چی دیدی خوشگله که بهتر نیست!
من رم چی پیشنهاد میدم شما میگی خریدی اونمCORSEAIR دیگه من چی پیشنهاد بدم ورداشتی پولتو چیکار کردی معلوم نیست.نقل قول:
حالا شما بگو رم چی پیشنهاد می دین
رم هایG.SKILL دارای گارانتی مادامل عمر تعویض بدون قید وشرط از دریا کامپیوتر هست فرکانس اور کلاکینگش بالاترین تو دنیا هست=2850مگاهرتز درسایزهای2تا2گیگ و3تا2گیگ همراه پیشرفته ترین فن های معرفی شده برای مدلهاش بعد رفتی CORSEAIR گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این:نقل قول:
پاورم منظور شما از 1000 طلایی چیه؟
POWER=GREEN-GP1000B-GOLD-1000W-E=95%
همون پاوری که عکسشو صفحات قبل گزاشته بودم.
باز ورداشت لامبورگینی رو با پیکان مقایسه کرد....نقل قول:
قبوله به لوله ها نگاه کنین بدون واسطه وصلن به سی پیو این باعث بالا رفتن کارایی می شه برا همین این 1216 بهتر خنک میکنه فقط که به شکل ظاهری نیست عزیزم هر چی دیدی خوشگله که بهتر نیست!
عقل کل اولاًV8 دو تا لوله جیوه بیشتر داره وقدرت خنک کنندگی بسیار بالایی داره دوماً اون مقطع مربع رنک مثل یه منبع میمونه که پره جیوه هست شبیه یه اسختر.
سوما قدرت فنش تا1800دور هست با یکسال گارانتی تعویض دریا بازورمیداری با چرتوپرت مقایسه میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردی که پول داره باید بهترین جنس روی زمین رو فروشنده بهش پیشنهاد بده تو رفتی CORSEAIR خریدی بعدشم که اینو وسط میکشی ببخشید ببخشید من بازاری هارو میشناسم شدی عین یه طعمه دستشون.:19:
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
این مشخصات UD7 که 16تا موتور تغضیه CPU داره بهترین مین بورد دنیا کهUD9 هست برادربزرگه اینه که32تاموتور تغضیه پردازنده داره ودرحال حاضر میتونه پردازنده رو روی بالاترین قدرت خودش نشون بده یعنی دیگه اور کلاک های رویایی با مین بوردهای ایسوس تموم شد.نقل قول:
کد:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3527#ov
دارم می گم من هیچی نخریدم بعدشم اقا پاور رو که بعد نوشتم همون مد نظرمه بهدشم چشم برا همین که شما این قدر جوش نزنی می رم v8 می خرم البته شما هم دیگه نگین اون پیکانه همین پیکان تو اور کلاک کلوپ 10 از 10 گرفته و مدال طلا دیگر سایت ها هم همینو می گن حالا باز باید نگاه کنم ولی همون استخر جیوه باعث پایین اومدن راندمانشن بعدشم شما این قدر می گی کورسیر فلا و چلان و.... که هر کی ندونه فک می کنه حالا چه قدر فرق می کنه!نقل قول:
جوش میزنم برای اینکه خودت ضررکردی نه من.نقل قول:
برا همین که شما این قدر جوش نزنی
خیلی هم دلتv8 بخواد!!!!!!!!!
من که تا حالا هرکی برده یا حداقل خودم ودوستم همین مدل رو داریم خیلی راحت داره کار میکنه تو اورکلاک هم که خداست.من خودم تونستم cpu رو تا4اور کنم آخ هم نگفت.نقل قول:
ولی همون استخر جیوه باعث پایین اومدن راندمانشن
اگه فرق نمیکرد نمیگفتم ندونسته چیزی بهت نمیگم.نقل قول:
که هر کی ندونه فک می کنه حالا چه قدر فرق می کنه!
مشخصات به من نده جواب منو بده گفتم با این نمی شه اس ال ای کرد الکی شلوغ نکن جواب ندادی گفتم با این نمی شه ادم وار اس ال ای کرد داغ میشه دلیلشم گفتم متاسفانه کلمین های گیگا مشکل دارن:13: تنها دلیلی هم که گیگا رو هم حساب می کنم در برابر مینی مثل Asus rampage 3 extreme اینه که گارانتی مشهد داره :27:!نقل قول:
اقا من v8 می خرم شما خودتو ناراحت نکن:10:ولی رو رم نمی فهمم برند مگه چه قدر مهمه؟نقل قول:
مشهد.......
یک کلام میگفتی :11:
ارادتمند علی.
افرین به شما که این قدر به عترت پیامبر احترام می ذارین واقعا جای خوشحالیه تو این دور و زمونه هیچ کس به این چیزا توجه نمی کنه.:10:حالا از بحث فاصله نگیریم شما دلیلی برا اون مشکل uD7 داری؟یا دلیلی داری که اینقدر به برند ها توجه میکنی؟نقل قول:
UD7 هیچ مشکل یا عیبی نداره.
شایعه زیاده از شکایات گیگا آی فلانه آی فلانه گیگا.
این ارتش رو میبینی همشون ضد گیگا هستن مخصوصاًآلترابلک!
میخوایی دوتا460بزاری بقل هم خب روی پایینیش بزار اون آخری اصلاًتنها دلیلی که من به شماUD9پیشنهاد ندادم همین بود که چند تا پورت واسه مودم یا کارت صدا یا کارتTV و.....نداره فقط اسلاید گرافیک داره.
شما اگه چند صفحه قبل رو نیگا کنی سیستم من رو ببین خودت ازم تشکر نکردی؟
من همیشه برای کسی که پول داره بهترین رو پیشنهاد میدم ولی این ارتش هی میان میگن ایسوس-ساپفایر فلان خوبه همه چی خوبه جز گیگا.......
شما اگه مودم یا کارت صدایی چیزی استفاده نمیکنی همونUD9رو باقیمت640بگیری عالیه ولی بدون داری بهترین مین بازار ودنیا رو میگیری.
درموردUD7حرفی ندارم.
من نمیدونم مین بورد از این بهتر!!!!!!!!!
والا من فقط شما رو بخاطر اینکه این مین بورد اسلات مودمو....نداره ازخریدش منع کردم وگرنه خیلی مین عالییه!
یکی از مشکلات افراد متعصب عدم بروز بودنشون هستشنقل قول:
فن v8 فن خوبی بود ، ولی 2-3 سال پیش که هیچ فن درست حسابی در بازار نبود و در حال حاضر یکی از فنهای بسیار ضعیف موجود در بازار همین v8 هستش که متاسفانه به خاطر عدم اطلاع رسانی صحیح به قیمت حدود 2 برابر قیمت جهانی در ایران داره بفروش میرسه
در زیر یک ریویوی کامل از 18 فن پردازنده براتون میگذارم که فن مورد نظر شما (v8) با اقتدار کامل بدترین فن موجود بوده :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://en.expreview.com/2009/11/28/18-cpu-coolers-roundup-mega-shadow-takes-the-crown/5973.html
دیدین گفتم رندمان نداره دیدین؟؟؟؟
هرچی عشقته برو بخر من دیگه حوصله ندارم هی ما میگیم فلان تو بگو فلان.
v8تو ایران خیلی طفدار داره درضمن من خودم پاور1000وات گلد گرین دارم با مین ایسوس خب با cpu-e8400 من این سیستم رو اور کردم چند وقت پیش تا4گیگ دمایcpu من62بود نه بالاتر.
تازه من کلی مشورت کردم سرv10-v6و......مونده بودم یه کارشناس بهم گفت بهترینشونv8 هست.
v8تا1800دور هست پس چرا تا1500زده؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه یکم دقت کنی می فهمی اونا همشون می تونن بیشتر هم دور بگیرن این تا این دور گفته فرقی نمی کنه که فوقش یکم میاد پایینتر همه میان پایینتر بعدشم من فن رو نمی خرم که طرفدار باشه شما هم ازمایش کردی فقط اینو ثابت می کنه که v8 هم خوبه ولی نه این که بقیه از اونبهتر نیستن در ضمن من پاور شما رو قبول دارم وهمون رو تهیه می کنم :10:من فقط مین و کولر شما رو قبول ندارم.راستی شما که می گفتی این مین سرعتش فوق لعادس و....برو نگاه کن ریویو هاشو اصلا مین بااون سرعتی که شما می گید نداریم همه در یه سطحن ولی گیگا گنده ی الکی میاد مثلا همه می دونن که usb3 دار ها همشون از چیپ nec استفاده می کنن برا همین تو ازمایشا دقیقا مثل هم در میاد ولی شما می گی گیگا سریع تره !:27:نقل قول:
این همه فن وبرند مین بورد این همه هستن مثل:نقل قول:
termalteke-msi-asus-evga-greenو.........
برو هرکدومو که انتخاب میکنی بگیر وردار بیار من یه کلام گفتم یکدوم ازاین دوتا روبگیر:
M.B=GIGA-X58A-UD7=450
M.B=GIGA-X58A-UD9=640
POWER=GREEN-GP1000B-GOLD-E=95%
RAM=G.SKILL-TREDENT-DDR3-2200MHZUP TO2850MHZ+FAN=220-240
CASE=COOLER MASTER-HAF932 OR HAFX
'گرافیک که گرفتی رم هم فکر کنم گرفته بودی حالا سیستم من همونیه که گقفتم برای CPU فن هم فقط به کولرمستر فکر کن حالاV8 نشد مدل قحطی نیست که این همه کولر مستر زده.
دیگه حرفی ندارم.
بله البته کولر مستر یه مدل زده hyper 212 عین همون 1216 هست حالا باید قیمتشو بپرسم کیس و پاور و رم هم با شما مفاوقم فقط یکم تو رم بعضی چیزاش رو عوض کردم جی اسکیل خوبه ولی مین من بمیرم سرم بره ud9 نمی خرم اگه بخوام اونقدر پول بدم می رم asus rampage lll extreme رو می خرم ولی من دنبال یه مینی هستم اولا حدود 400 یا 300 باشه دوما پورت usb 3 sata 3 و البته esata 3 داشته باشه و از همه مهم تر سلاتاش هست که می خوام اسلات های pci-e X16 هاش (به x16 دقت کنین ) به شکلی باشه که حداقل بین دوتاش دو تا اسلات باشه.نقل قول:
یعنی مثلا pci-e هاش به این صورت باشه پورت 1 و 4 و 7 یا 1 و 5 یا 1 و4 خلاصه اگه دقت کنین می بینین بین سلاتا ی اس ال ای یه فاصلس و کارتا به هم نمی چسبن والبته یه نکته دیگه هم این که اسلات pci داشته باشه
مثلا تو این مین همه ی مشخصات رعایت شده ولی گران هست
همین طور که می بینید من راحت می تونم کارتامو تو سلات های pci-e x16 این مین بذارم در حالی که بینشون فاصله هست و البته سلات pci رو هم داره همین طور ساتا 3 و.... تنها مشکلش گرانی هست یا در این مین که شاهکار هست 6 تا ساتا 3 و 6 تا یو اس بی تری داره ومهندسی عالی اسلاتارو می بینیم حیف که نیومده هنوز بیاد شک نمی کنم
حالا این مینو ببینید
دقت کنید می بینین که اسلات های 1 و3 pci-e x16 هستش واگه من گرافیکامو سوارش کنم به هم می چسبن و داغ می شن اگه هم برم تو اسلات pci-e x8 پایینیش بزنم که فریم هام قدرت گرافیکم از بین میره :27:با این تفاسیر من دنبال یه مین عالی که همه ی اون چیزایی رو که گفتم داشته باشه هستم فقطم رو مین شک دارم :19:بقیش رو کار تمومه اگه می شه سریع یه مین خوب جلو پام بذارین.ممنون
لطفا به هیچ عنوان گیگا پیشنهاد ندین اصلا مهندسی خوبی نداره همشونو نگاه کردم هیچ کدوم ادم وار نیستن نظر خود من رو ااینه
این مهندسیش بد نیست مایل به خوبه از همه مهم تر قیمتش هست 275 تومن خیلی مفته حالا بازم شما پیشنهاد بدین که من فردا پس فردا برم بخرمش چون فقط رو مین مونده بقیش همش 1000 در 100 تایید شده توسط مجربین و خود شمااساتید محترم.
تو رو خدا یکی نظر بده هر چی شرایط رو داشت جز قیمت بعد همه قیمتا رو بنویسن من برم ارزون ترینش رو بخرم یکی یه پیشنهادی بده من که گیج شدم.:19:
مین ud9 درخال حاضر بهترین مین بورد دنیاست میدونستی دوتا پورت4پین فقط برای پردازنده احتیاج داره با16تا فاز برق برای محاسبه پردازنده این مادربرد رو به بهترین مادربرد دنیا تبدیل کرده تاحدی که تمام رقبا به زانو درومدن.نقل قول:
تو رو خدا یکی نظر بده هر چی شرایط رو داشت جز قیمت بعد همه قیمتا رو بنویسن من برم ارزون ترینش رو بخرم یکی یه پیشنهادی بده من که گیج شدم.
فقط مدل ایسوسrampage3exterme تو یه درجه ازش بالاتره ولی کسی که سیستم حرفه ای میخواد باید بدونه کهusb3های طلایی کارگزاشته شده روی این مین بورد دارای سرعت بیشتر وقدرت3برابر نسبت به بقیه مین بوردها وبرندها هستش طوری که هرکدوم میتونن 9تا usb فلش رو همزمان تغضیه کنن یعنی چهار تا پورت طلایی که داره میشه4*9=36یعنی فکرشو بکنین36تا فلش همزمان به pc وصل باشن.
قدرت دراین مادربرد شکسته شده این مادربرد اونقدر قدرت داره که میتونه پردازندهcore i7-980x رو به راحتی تا فرکانسهای نجومی اور کلاک کنه این مادربرد فقط چند تا کیس خاص رو میتونه داخلش بره ووصل شه اونقدر ابعادش بزرگه (35*26)که فقط چند نوع کیس خاص میتونن ساپورتش کنن اوقدر این مادربرد دارای برد کلفت3لایه هست که وزنش رو بالا برده این مادربرد بین فیبرچاپی واصل خود برد یه لایه2اونسی مسی کلفت داره که راندمان وقدرت دفاع دربرابرضربه رو4برابرمیکنه درضمن پشت بورد رو ببینید خودتون شاخ درمیارین.
اگه مشخصاتش رو خونده باشین این کارت هرچی که بهش وصل بشه چه بهترین cpu ها و4تا5970باهم کراس شده یا4تاgtx480
که باهمsli شده رو بابالاترین درجه فرکانس اورکلاک میکنه قدرت این مادبرد اونقدر زیاده که روی بر دش نوشتن:
قدرت شکسته شد!شما هرچی میخوایی بخر وقتی چند وقت دیگه سرحال اومدی دیگه ماضامن نیستسما مافقط معرفیم معرفی میکنیم پس فردادیدی فلانه آی ایسوس خوب نبود کاش گیگا میگرفتم فلان شدم فلان شدم یقه مارو نمیتونی بگیری ما ضامن خرید شما نیستیم.ما فقط بهترین انتخاب رو با توجه به بودجتون معرفی میکنیم همین.
ترو قرآن ببین اصلاًازروی قیافه با نگاه اول ببخشید شرمنده ولی یه آدم معمولی که هیچی نمیدونه هم میتونه تشخیص بده کدوم بهتره.....
ببینud9رو درنظر بگیر خب ببین اون بالای صفحه شمت راست شمال شرقی تصویرud9خب ببین دوتا پورت8پین ازپاور فقط برای تغضیهcpu داره این یعنی دراین مادربرد cpu دستش بازه که هرچقدر میخواد فرکانس حافظه رو بالاترببرده ودراجرای برنامه ها وبازی های نقش بهتری داشته باشه.
این برد ازراک رو کی گذاشت?!؟:2:
مجانی هم دادن نگیری ها
من کلا تو بحثی که با جیبم همخونی نداشته باشه شرکت نمیکنم ولی تو این یه موضوع سر مین گیگا غیرتی شدم.
کلا ازراک کجا؟ گیگا و ایسوس کجا؟ سر مین هایی حرفه ای رو دست این دوتا نیومده.
عشق است گیگاسوس:40:
عشق است گیگانقل قول:
عشق است گیگاسوس
عصر پیشتازی تمام مین بوردها تموم شده دیگه نوبت فرماندهی گیگاست.
سلام سلام.
آقا یه کیس واست پیدا کردم آه اوممممممممممممممممممممما
نیگا:
اینم آدرش:
usb3میخوره قیمتشم=130کد:http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1969#Tab0
بلهمین یو دی ناین خوبه و تو اور بسیار قویه ولی من که اورکلاکر نیستم برا اور معمولی اینا زیاد با هم فرق نمی کنن من بیشتر از اور به کارت pci نیاز دارم و البته اس ال ای بدون حرارت زیاد بازم اگه مدل دیگه از گیگا هست من ترجیه میدم گیگا بخرم.نقل قول:
دوست من شما سیستمت خفنه درست باید یه مین بورد داشته باشی که جون کشیدن داشته باشه ای 1دوماًکیس قرمز میخوایی باشه قبول ولی باید پورتusb3 داشته باشه یانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟درضمن باید تو بازار کیس خفنusb3دار قرمز رنگ باشه یا نه حالا مین بوردرو لطف کن اژدهای آبی بگیر همون گیگا بعد یه چیزی رو هم بدون اون آزمایشv8که بود واسه سوکت775بود وگرنه واسهبقیه سوکت ها بهترینه طوریکه خود کولر مستر که کیس هاشو نشون ملت میده رو همشونv8گزاشته چن ورژن جدیدش قدرت خنک کنندگیش خیلی بالاست برای سوکت های1156و1366 درضمن من خودم سیستم رفیقم رو تقریباًازشما خفنتر بستم روشv8 گزاشتم درست اور که کردیم دمای cpu=67بود ولی همونو روی775بزاری دماش شد75-79درجه چون v8 یه ترکیب ساختمانی خاصی داره که فقط برای سوکت های1366و1156طراحی شده که ازیه طرف هوارو ازطریق تونل های مربع شکل وارد واز یه طرف خارج میکنه.نقل قول:
بلهمین یو دی ناین خوبه و تو اور بسیار قویه ولی من که اورکلاکر نیستم برا اور معمولی اینا زیاد با هم فرق نمی کنن من بیشتر از اور به کارت pci نیاز دارم و البته اس ال ای بدون حرارت زیاد بازم اگه مدل دیگه از گیگا هست من ترجیه میدم گیگا بخرم.
خب این مدل چی خوشت اومد؟:
اینم لینکش:
کد:http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1122&ID=1968#Tab1
راجع به مین من نظرم رو اون ایسوسی که گفتم هست یا رو گیگا حالا باید ببینم اون ایسوسه زیر 500 تومن باشه خداییش بهتر از ud7 نیست؟؟کیس هم اینم قشنگه ها باید روش فکر کنم.نقل قول:
RAMPAGE3EXETERME=500نقل قول:
راجع به مین من نظرم رو اون ایسوسی که گفتم هست یا رو گیگا حالا باید ببینم اون ایسوسه زیر 500 تومن باشه خداییش بهتر از ud7 نیست؟؟کیس هم اینم قشنگه ها باید روش فکر کنم.
عمراًنخریا داره سرتو کلاه میزاره به چه شادی چقدرم گرون میده بیچاره نون شب نداره!:27:
من به هیچ عنوان مین اسوس تا وقتی گیگا هست پیشنهاد نمیدم. ونخواهم داد.:10:
اینو دوستانه گفتم.
مگه چنده اون ایسوسه چون فککنم یا اون خوبه یا همون گیگا ud7 حالا قیمتای جفتشو می شه به من بدین؟نقل قول:
نقل قول:
این درست نیست
من خودم بردم ازراک اوف نمی گه
اگه گیگا نخوام ایسوس رامپیج 3 بخرم یا اون t-power یا msi plus یا asrock ؟نقل قول:
این بحث تمومه من ایسوس خریدم.
به جمع ما اشغال بخر ها خوش اومدی گلم............................:31:نقل قول:
این بحث تمومه من ایسوس خریدم.