کسی نگفت بده ولی مشکل اینه که اکثر موسسات کپی قلمچی کار میکنند و همیشه یک سال از قلمچی عقب ترن! البته خودشونم کارای جدید انجام میدن ولی کارایی که واقعا به دور از منطقه(مثله ساعت مطالعه روزانه دادن گزینه 2 که یه سیستم کاملا منسوخه و با اصول برنامه ریزی جور نیست و نتایج قلمچی به مراتب بهتره به عنوان مثال همین لینکی که گذاشتین نشون میده 8 نفر از بچه های گزینه2 رفتن برق شریف من سی دی قلمچی رو خونه دارم 64 نفر قبولی برق شریف داره پس اگه به آمار باشه قلمچی خیلی جلوتره (فکر نمیکنم گزینه 2 مثله کانون امسال 18 تا زیر 10 کشوری از 3 تا رشته اصلی داشته باشه!
اما آمار رو بیخیال راجع به بخش دوم استاندارد بودن، باید بگم قلمچی هم استاندارده اما سوالای گزینه 2 به کنکور نزدیک تره ولی دلیل بر بهتر بودن نیست لزوما. قلمچی خیلی سعی داره بعد آموزشی آزمون برجسته تر شه و گاهی آزموناش واقعا سخت و رو مخه! و حواسش هم هست که از همه جا سوال بده و همه جوره سوال بده و تشابه بین سوالات زیاده و مطمئنا همه ی سوالات کنکور تو همه ی موسسات در طول سال حداقل یک بار تکرار شده(قلمچی هم یه آماری داشت یادم رفته که گفته بود 70 درصد سوالات بیش از چند سوال مشابه در آزمون ها داشته اما قلمچی هیچوقت سعی نکرده در حده گزینه 2 سوالاتش رو به سبک کنکور نزدیک کنه و معتقده این سیستم سوال دادن بهتره منم فکر میکنم کاری که قلمچی میکنه بهتره و همیشه نتیجه هم داده.حالا همه ی این بحثا بازم مهم نیست آزمون و بحث اینکه جایگاه دقیقت رو تخمین بزنی اصلا تو اولویت نیست و حتی تا حدی کاره غلطیه(البته همیشه اکثر بچه های قلمچی به غیر بعضیا که سر کنکور شراط عجیب غریب دارن رتبه هاشون با میانگین ترازشون رابطه داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]