میگم دخترا باید چه جوری برن؟
مثلا شلوار جین گیر میدن ؟
اخه من یه دوستی دارم دندون پزشکی ازاد میخونه میگه گیر میدن جین بپوشی
لاک چی؟
ناخن بلند ؟
:دی
خدائی گیر میدن به اینا؟
میگم دخترا باید چه جوری برن؟
مثلا شلوار جین گیر میدن ؟
اخه من یه دوستی دارم دندون پزشکی ازاد میخونه میگه گیر میدن جین بپوشی
لاک چی؟
ناخن بلند ؟
خدائی گیر میدن به اینا؟
من خودم سه ترم دانشگاه رفتم و تا جایی که از بقیه جاها میدونم به شلوار جین گیر نمیدن...مانتوتم باید تا زانو باشه حتما...ناخن بلندم مهم نیس...اما 90% دانشگاه ها به لاک گیر میدن...واسه همین بری دانشگاه می بینی نصف دخترا با دستکش میان تو:31:نقل قول:
آقا به نظرم روزای اول دانشگاه همچین بااعتماد به نفس بریم که شبیه این ترم اولی ها نباشیم که احساس غربت می کنن و یه جوری ان!
همچین سربالا، لبخند ملحی روی لب، جوری که انگار صد ساله اینجا دانشجوییم! :دی
اکثرا این بچه های سراسری هستن که با تیریپ مثبت میرن دانشگاه و 60 تا کتاب و دفتر میذارن تو کیفشون...تو دانشگاه آزاد بچه ها خیلی ریلکس ترن:31:نقل قول:
یه سری هم هستن که تو شهر خودشون ازاد نبودن و وقتی دانشجوهای شهر دیگه میشن، دیدنشون بعد از یکی دو ترم خیلی خیلی جالبه...یعنی در حد بنز پیشرفت می کنن...اینارو از رو حرف نمیگما...این چیزارو خودم دیدم:13:
دیگه چی ؟! تعارف نکنا ! :31:نقل قول:
لاک چی؟
ناخن بلند ؟
به لاک گیر میدن ! ( من خودم نمیدونما ! :31: شنیدم ! )
----------------
من جین میپوشم و یه پیرهن خوشگل آبی چهارخونه دارم با اون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرشون هم زیاده ! :31:
دوستان یه سوال که فکر کنم قبلا هم پرسیده شده:
برای گواهی نامه ی پیش دانشگاهی و دیپلم نیاز به مهر و امضای آموزش و پرورش هست؟
حالا جدی چه تیپی بریم؟! من تو مدرسه اش هم با تی شرت یا دیگه نهایتاً پیراهن آستین کوتاه می رفتم! :دینقل قول:
مثل پویا(ترانه مادری) با کت و شلوار بریم!
چی باید پوشید روز اول؟! :دی گیر ندن یه وقت! :دی
دوستان شما که برین.اسمتون میشه ترم بوقی!!!:دی(یه موقع سال بالایی ها دستتون نندازن)
سعی کنید تابلو نباشین لباس ان چنانی:دی و تیپ خیلی ضایع :دی هم ممنوع
سعی کنید ازتون سوال پرسیدن که رتبه ات چنده و این حرفا یه چیزی بگین که باز دستتون نندازن:دی
ای بابا
مگه یه لاک چیه دیگه
همون دستکش باید دستم کنم ((:
میگم روزای اول حتما باید بریم ؟
واقعا کلاسا تشکیل میشه به صورت جدی ؟:دی
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
اره دیگه مهر و امضا باید داشته باشه
منم همین قصد رو داشتم:دینقل قول:
کاملا میخوام تریپ معمولی بزنم:دی... اصلا برای اینکه طبیعی بشه از این دمپایی لا انگشتیا میپوشم!:27:
هیچی هم با خودم نمیبرم سر کلاس... اگه هم بردم شاید یه ورق و یه خودکار!! :دی
شما که ترم اولی دستکش دستت نکن حتما گیر میدن...اون سال بالاییان که راحتن:31:نقل قول:
اگه سراسری نیستی، معمولا کلاسا تا یه هفته تق و لقه...این سوالارو از بچه های دانشگاه خودت بپرسی بهتره..چون دانشگاه با دانشگاه فرق می کنه.
فکر نکنم گیر بدن!نقل قول:
همون مثل همیشه لباس بپوشیم و جوگیر نشیم!:31:
اتفاقا دانشگاه دولتی مثل ازاد نیست که به لباس گیر بدن
دانشگاه ما که به تیپ های خفن:دی هم گیر نمیدن چه برسه به تی شرت یا مانتو کوتاه
توی دانشگاه شیراز من ندیدم به تیپ گیر بدن بیشتر مسائل سی ا سی هست که مشکل سازهنقل قول:
دختر ها هم لاک می زنن کسی هم بهشون گیر نمی ده به مانتو هم گیر ندادن تا حالا(من ندیدم) کلا به آدمگیر نمی دن
بقیه دانشگاهها رو نمی دونم:11:
من یه بار رفته بودم علم وصنعت
احساس کردم اومدم دانشگاه ازاد
پسراشونم خیلی پررو بودن :|
آقا یه سوال بی ارتباط به مبحث لباس دارم! :دی :
من الان رفتم سایت سازمان سنجش گفت روز 22 شهریور باید برم ثبت نام
ولی سایت دانشگاه زنجان زده ثبت نام وسه رشته مکانیک 29 شهریور!
از رفیقم که زنجان میخونه پرسیدم گفت... اونی که دانشگاه میگه!
به سازمان سنجش زنگ زدم میگه شما به سازمان سنجش اکتفا کنید!!
حالا کدومو گوش بدم؟!
همین تریپ این بارسایی .......خوبه دیگه.:27:نقل قول:
ولی حتما باید یه جوری بریم که تابلو نباشه ترم 1 هستیم.
سنجشو بیخیال
فقط دانشگاههههههههه
اصل اونه که برنامه ریخته
سنجش چیه
کلاسهای سال پایینی ها با حد اکثر تعداد دانشجو برگزار می شه:31:نقل قول:
چون همه ذوق و شوق دارن برن دانشگاه.حقم دارن منم اولش همینطوری بودم
پایین اطلاعیه ی سایت سنجش یه فایل pdf ربای ثبت و نام اینا هست بر اساس دانشگاه. اون رو دانلود کن.نقل قول:
لینکش:
کد:http://www.noet.ir/noet/data/file/sarasari/89/sabtenam-Sar89.pdf
دانشگاه برنامه ریخته به سازمان سنجش چه کار داری؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
دوستان لطفا به هیچ عنوان کت و شلوار یا لباس خیلی رسمی نپوشید که خیلی مسخرتون می کنن.
قبل از شروع ترم هم برید دانشگاه رو ببینید که کجاست کلاساش کجاست و یا سلف چه جوریه
مثلا دانشگاه شیراز با کارت الکتریکی با یک دستگاه غذا سفارش می دی
کار با این وسایل رو هم یاد بگیرید
به عنوان يک فرد خبره! به ورودي جديدها پيشنهاد ميکنم تا دو هفته بعد از مهر ،سر و کله شون تو دانشگاه پيدا نشه وگرنه همه ميفهمن ترم اولي هستيد و هنوز نميدونيد دودره بازي در دانشگاه يعني چي.:5:
سلام
رشته ای که من قبول شدم از نیمسال دوم شروع میشه
میدونید من کی باید برم ثبت نام؟؟ الان یا بهمن؟؟؟ (هر چی زنگ زدم دانشگاه جواب ندادن)
سلام.نقل قول:
الآن...
حیف که نمیزارن و گرنه با شلوار کردی می رفتم + گیوه
این دانشگاهی که من قبول شدم سومین ساله کاریش میشه امسال
سال آخر نداریم:31:
تا اونجا که ممکنه به صورت داش مشتی وارد دانشگاه شوید . شلوار شش جیب فراموش نشه.
آقا یکی بگه دقیقا من باید برم مدرسه چه فرما و چه مدارکی رو بگیرم؟
کل پرونده دیپلمم(پارسال سال سوم) پارسال واسه ثبت نام دادم مدرسه اون هم باید بگیرم؟
چه چیزایی مدرسه ازم میگیره؟منظورم اینه که چه چیزایی همراهم باید ببرم مدرسه تا مدارکا رو بهم بدن؟
من یه بار رفتم آزاد ساری یه خانمه رو گذاشتن دم، حالا همه از سالن مد با هفت قلم آرایش اومدن گیر داده باید چادر داشته باشید هرکی هم میومد یه چادر دور خودش مثل لنگ میپیچید ، ما که فلسفه ی اون نیم متر پارچه رو نفهمیدیم
خلاصه بسی تعجبیدیم:18::18::18:
بستگی داره چی و کجا قبول شده باشین!!من پارسال سال اولم بود و پزشکی قبول شدم.روز اول با تیپ اسپرت رفتم:27:ولی رفتم اونجا دیدم همه با تیپ رسمی اومدن:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
روز اولی جوگیر نشید، سامسونت ببرین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ورقی دفتری چیزی بسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كوله پشتي ميبرم!!:31:
حالا ما خواستيم وسط كلاس بريم دست به اب بايد چيكار كنيم ؟ از استاد بايد اجازه بگيريم؟:31:
نه بابا یه جا خوندم توی همین تاپیک نباید اجازه گرفت.باید همینطور سرتا بندازی پایین بری بیرون.:31:نقل قول:
ما شانس نداریم. یه دفعه دیدی استاد گفت: هو! کجا؟! :دینقل قول:
ظاهراً بچه ها میگن باید سرمون رو مثل ... بندازیم بریم بیرون! :دی
ولی بی ادبیه که! :دی
پ.ن: نکته ی مهم اینه که هر پنج انگشت (یک دست) رو باید برای اجازه بالا ببرید! نه فقط انگشت اشاره! :دی
من این مورد رو از اول دبیرستان رعایت کردم! :27: دیگه عادت دارم!
خب اون موقع 2 راه داری یا همونطور با سر پایین به راهت ادامه میدی یا بر میگردی یه لبخند میزنی و کارتا میگی.نقل قول:
اقا یه توصیه ما بکنیم؟ :31:نقل قول:
روز اولی جوگیر نشید، سامسونت ببرین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه ورقی دفتری چیزی بسه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از این دفترای پاپکو (همین سیمی ها که برگاش رو میشه جدا کرد)رو بگیرید دستتون ببرید من کل دبیرستان رو هم روز اول هم طول سال با همین میرفتم هم شکل کلاسور داره هم ابهتش بالاس و هم فکر نمیکنن ترم صفری هستین :31::31:
پیشنهاد خوبیه.اگه تو اول سال میبردی من کل سال دوم و سوم فقط با همین دفترا رفتم.نقل قول:
واسه برگه هم همیشه یا آویزون بچه ها بودیم یا آویزون دفتر.:27:
1- خودتون باشین ( یعنی نه خودتو بگیر نه جل باش نمیدونم هر چی که هستی باش )
2- به لباس و تیپ ما که گیر نمیدادن نه دختر نه پسر حالا نمیدونم بقیه دانشگاها چجوریه اما دانشگاه ما خیلی ازین نظرا آزاده به جاش از نظرای دیگه ......:دی
3- رابطه رو نمیدونم چی بگم من که اتفاق خاصی برام نیوفتاد نه میخواد هی برین طرفشون نه خودتونو بگیرین من که نه کاری به کارشون داشتم وایمیسادم تا خودشون مثلا سوالی چیزی میپرسیدنو بعد مثلا نزدیک تر میشدم باهاشون به هر حال چیز خاصی نیست روزای اول خیلی خوش میگذره
4- شما هر کاری که میخواید بکنید هر کاری کنی آخرش بهت میخندن ترم بالایی ها :دی مثلا روز اول نمیخواد لباس نوهاتونو بپوشین :دی میگم هر کاری شما میخوای بکن آخرش خنده داری :دی
ادامه دارد....
آقايون..خانوما...دخترا..پسرا
من همين الان فهميدم كارت ملي رو نگرفتم
لطفاً با توضيحات بگيد چه بلاييي سرم مياد
واي بدبخت شدم
:41:
نه خوب منم کل سال میبردم کل دبیرستان و پیش :31:اصلا هیچ جوره با کوله و سامسونت و کیف دستی و... حال نمیکنم:31:نقل قول:
دقیقا منم هر روز واسه برگه آویزون بچه ها بودم:27:
نگران نباش بابانقل قول:
منم ندارم
برو ثبت احوال شهرتون مدارک رو بده
20 روزه تحویل می دن
به خاطر نداشتن کارت ملی که نمی گن ثبت نام نمی کنیمت
بعدا می بری براشون