تیم ملی ایتالیا کاملا پوست انداخته و بازیکنان بسیار جوانی در آن در حال بازی کردن هستند.البته به غیر از 5 بازیکن مابقی بازیکنان کاملا ناشناخته هستن!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تیم ملی ایتالیا کاملا پوست انداخته و بازیکنان بسیار جوانی در آن در حال بازی کردن هستند.البته به غیر از 5 بازیکن مابقی بازیکنان کاملا ناشناخته هستن!نقل قول:
بردیا بردیا بردیا...داش یوسفت چی گفت بهت؟:31:نقل قول:
دیدی رفیق ژرمنی من؟
اینه....
به این میگن بازیکن..
به این میگن تیم...
هرچی آلمانی رو عشقه...
آلمان 6 - آذربایجان 1
تعظیم کنید!
اخه اذربایجان که دیگه ..........:دی
تبریک تبریک تبریک...............
عظمت یعنی این....
آلمان دوستت دارم...:40:
آذربایجان همونه که سامان طهماسبی بهش پناهنده شد. :27:نقل قول:
مرسی انگلیس. :دی
تو زمین سویس خوب برنده شدیم.
آخیش حالا میتونیم به نفس راحت بکشیمنقل قول:
انگلیس 3 - 1 سوییس
تعظیم کنید :دی
باید هم این جوری ذوق کنید...نقل قول:
بلاخره تیمی مثل انگلیس مجبوره یه ذره آبروش رو از لابه لای همین بردها جمع کنه...
شما مشغول باشید...
چه کار کنیم؟
تعظیم؟
کی؟
انگلیس؟
رو که نیست؟...نه والا نیست سنگ پای منچستره:27:
حتما باید ثابت کنی ژرمنی؟:27:نقل قول:
باید هم این جوری ذوق کنید...
بلاخره تیمی مثل انگلیس مجبوره یه ذره آبروش رو از لابه لای همین بردها جمع کنه...
شما مشغول باشید...
چه کار کنیم؟
تعظیم؟
کی؟
انگلیس؟
رو که نیست؟...نه والا نیست سنگ پای منچستره:27:
سوییس همون تیمیه که اسپانیا رو تو ورلدکاپ برد ... از آذربایجان که قوی تره
شما لطفا دخالت نکن :دي
کارلوس کیروش و و مردانش در تیم ملی پرتغال دومین بازی مقدماتی یورو 2112 را هم با ناکامی سپری کردند.
دور دوم رقابتهای انتخابی مسابقات یورو 2012 شب گذشته با انجام 23 مسابقه در کشورهای مختلف اروپایی به پایان رسید. در مهم ترین دیدارهای دیشب فرانسوی ها با پیروزی دو بر صفری که در خاک بوسنی بدست آوردند توانستند تا حدودی از بحران خارج شوند. انگلیس , آلمان , ایتالیا و سوئد نیز با اقتدار از سد حریفانشان گذشتند.
در کلن آلمانی ها با نتیجه شش بر یک از سد تیم نه چندان مطرح آذربایجان گذشتند. میروسلاو کلوزه که بدنبال شکستن رکورد گرد مولر است در این مسابقه دوبار موفق به گلزنی شد. در دیگر مسابقه این گروه ترکیه 3 بر دو از سد بلژیک گذشت و با 6 امتیاز در کنار آلمان قرار گرفت.
انگلستان نیز که به نظر می رسد این روزها متحول شده است توانست در زمین سوییس که هیتزفیلد را به عنوان مربی روی نیمکت خود می دید با نتیجه سه بر یک به پیروزی دست یابد. گل اول انگلیس را وین رونی که این روزها انتقادات زیادی درباره عملکرد او وجود دارد به ثمر رساند.
در یکی دیگر از بازیهای مهم دیشب فرانسوی ها که در بازی اول درخانه مغلوب بلاروس شده بودند. توانستند با دوگل بوسنی را شکست دهند تا لورن بلان اولین پیروزی رسمی اش با تیم ملی بدست آورد. با این سه امتیاز خروس ها تا حدودی از بحران فاصله گرفتند. این در حالی است که مسابقه تا دقیقه 72 صفر بر صفر مساوی بود.
پرتغال و روسیه تنها تیم های مدعی بودند که شب گذشته در برابر رقبایشان تن به شکست دادند. پرتغالی ها که در بازی اول برابر قبرس به نتیجه ای بهتر از مساوی دست نیافته بودند این بار نیز در زمین نروژ تن به شکست یک بر صفر دادند تا اندوخته شان از دو مسابقه تنها یک امتیاز باشد. روسیه نیز در کمال ناباوری در خانه با یک گل مغلوب اسلواکی شد تا تماشاگران ناراضی روس ها در سی دقیقه پایانی یکصدا بازیکنان شان را هو کنند.
نتایج مسابقات شب گذشته:
روسیه 0 اسلواکی 1
بلاروس 0 رومانی 0
مالت 0 لتونی 2
بلغارستان 0 مونته نگرو 1
سوئد 6 سن مارینو 0
ترکیه 3 بلژیک 2
مقدونیه 2 ارمنستان 2
جمهوری چک 0 لیتوانی 1
آلبانی 1 لوکزامبورگ 0
دانمارک 1 ایسلند 0
هلند 2 فنلاند 1
مجارستان 2 مولداوی 1
اتریش 2 قزاقستان 0
صربستان1 اسلونی 1
کرواسی 0 یونان 0
نروژ 1 پرتغال 0
آلمان 6 آذربایجان 1
جمهوری ایرلند 3 آندورا 1
سوییس 1 انگلیس 3
ایتالیا 5 جزایر فارو 0
اسکاتلند 2 لیختن اشتاین 0
بوسنی 0 فرانسه 2
کد:http://www.khabaronline.ir/news-90918.aspx
ولی هرچی زودتر خداحافظی بکنه بهتره:دینقل قول:
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
این خبرآنلاین یه قرون اطلاعات ندارن که بدونن کوییروز مربی پرتغال نیستش و محرومه و یکی دیگه پرتغال رو داره کوچ میکنهنقل قول:
کارلوس کیروش و و مردانش در تیم ملی پرتغال دومین بازی مقدماتی یورو 2112 را هم با ناکامی سپری کردند.
منم مثل خبر انلاين:31:يادمان نمي ايد قضيه چي بود؟:31:نقل قول:
این خبرآنلاین یه قرون اطلاعات ندارن که بدونن کوییروز مربی پرتغال نیستش و محرومه و یکی دیگه پرتغال رو داره کوچ میکنه
كلا از تيم ملي محرومه؟
اون که ثابت کردن نداره که..:31:نقل قول:
سوییس...از آذربایجان قوی تره..باشه ...خب آلمان دوبرار شما بهش گل زد این به اون در...
این رو راست میگی من دخالت نمیکنم از خوشحالی سرت روبزن به دیوار اخه سوییس از آذربایجان قوی تره:27:...
نقل قول:ذوق کردی ها یوسف جان!:31:نقل قول:
به خدا بردن تیمی که یه خورده از مغولستان قویتره اونم با یه گل خورده... اصلا بیخیال!:31: در کل هیجان انگیز میشی باحالتر میشی!:biggrin:
یاعلی:11:
پ.ن: راستی! تبریک میگم به همه هوادارای انگلیس! خصوصا داش میلاد گل! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونی اگه توی جام جهانی هم اینجوری بازی میکرد چیییی میشد :20:
نقل قول:
به خاطر اهانت به اعضای کمیته ضد دوپینگ پرتغال 6ماه محروم شده
بعد از 6 ماه بر می گرده؟نقل قول:
به خاطر اهانت به اعضای کمیته ضد دوپینگ پرتغال 6ماه محروم شده
این که یه مشکل داخلی هست به بین المللی چه ربطی داره؟برنمی گرده منچستر؟
خوب آلمان هم حریفی که یه خورده از مغولستان قویتره و هم حریفی که رونی داره و مربیش کاپلوئه و هم حریفی که مسی داره و دیشب قهرمان جهان یعنی اسپانیا رو 4 تایی کرد 4 تایی و 6 تایی می کنه :27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فعلا برای 6ماه روی نیمکت نمیتونه بشینهنقل قول:
اونم الان سرمربی پرتغال هستش و قرارداد داره پس نمیتونه فسخش کنه و برگرده منچستر
ایتالیا 5 – جزایر فارو صفر: آن شوت دیدنی کاسانو
پنج بازیکن برای ایتالیا گلزنی کردند.
سایت گل – مردان چزاره پراندلی توانستند مقابل تیم کوچک جزایر فارو با نتیجه پنج بر صفر پیروز شوند تا آنها هم از دو بازی هر 6 امتیاز را گرفته باشند.
این بازی در فلورانس، شهر تیم فیورنتینا، تیم سابق پراندلی برگزار میشد.
ایتالیا در دقیقه 12 و با ضربه سر آلبرتو جیلاردینو روی کرنر آندرهآ پیرلو به گل اول رسید. 10 دقیقه بعد دانیله دروسی روی حرکت لوکا آنتونلی گل دوم را زد.
آنتونیو کاسانو در دقیقه 27 با شوتی دیدنی و محکم گل سوم را به ثمر رساند.
فابیو کوالیارلا در دقیقه 81 و روی حرکت ریکاردو مونتولیوو و پاس عالی جیامپائولو پاتزینی گلزنی کرد و در دقیقه 90 هم آندرهآ پیرلو با ضربهای ایستگاهی گل پنجم را زد.
گلها: جیلاردینو (12)، دروسی (22)، کاسانو (27)، کوالیارلا (81)، پیرلو (90)
ایتالیا: ویویانو – مولینارو، کاسانی، گاستالدلو، دسیلوستری – پالومبو، دروسی (76 پالومبو)، پیرلو – روسی (59 پاتزینی)، جیلاردینو (59 کوالیارلا)، کاسانو
جزایر فارو: نیلسن – آبو، روبکسن، داویدسن، گرگرسن – بنجامینسن، پترسن، ساموئلسن، لوکین (74 تورنائس)، ادموندسن (89 اودسن) – موریتسن (74 هولست)
تیم ملی فوتبال آلمان برنده جایزه مرغ طلایی در سال 2010 شد
به گزارش وب سایت کانون هواداران تیم ملی فوتبال آلمان در ایران طی مراسمی که چهارشنبه شب در شهر برلین برگذار شد برنده جایزه مرغ طلایی در بخش ورزش در سال 2010 شد.
در این مراسم جایزه مرغ طلایی به آرنه فردریش یکی از بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان که به عنوان نماینده این تیم در این مراسم شرکت کرده بود به علت حضور موفقیت آمیز تیم ملی فوتبال این کشور در جام جهانی 2010 اهدا شد.
آرنه فردریش بعد از دریافت این جایزه به خبرنگاران گفت : این جایزه بزرگی است که دریافت کردیم و نشان می دهد که مردم آلمان از عملکرد تیم ما در جام جهانی گذشته راضی هستند و از بازی های ما لذت برده اند.
همچنین آنا سارهولز (Anna Sarholz) دروازه بان تیم توربین پوستدام که با این تیم به مقام قهرمانی لیگ قهرمان اروپا در بخش زنان در سال 2010 رسید هم جایزه مرغ طلایی را دریافت کرد.
يواخيم لو مردانش را برگزيد
سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان نفرات مدنظرش را براي دو بازي مقدماتي جام ملتهاي 2012 برگزيد.
به گزارش فارس و به نقل از خبرگزاري ورزش اين كشور يواخيم لو براي بازي با تركيه (جمعه آينده) و قزاقستان (سهشنبه 20 مهرماه ) نفرات مدنظر خود را دعوت كرد كه در اين ميان كوين گروسكرويتس تنها تازه وارد به اين جمع است.
نفرات مورد نظر اين مربي 50 ساله به اين شرح است:
دروازهبان:
رنه آدلر - بايرلوركوزن
مانوئل نوير - شالكه
تيم ويزه - وردربرمن
خط دفاع:
هولگر باداشتوبر - بايرنمونيخ
جروم بواتنگ - منچسترسيتي انگليس
مارسل يانسن- هامبورگ
فيليپ لام - بايرنمونيخ
پرمرته ساكر - وردربرمن
ساشا ريتر - ولفسبورگ
هايكو وسترمان - هامبورگ
خط مياني:
كوين گروسكرويتس - بروسيادورتموند
سامي خديرا - رئال مادريد اسپانيا
توني كروس - بايرنمونيخ
ماركو مارين - وردربرمن
توماس مولر - بايرنمونيخ
مسعود اوزيل - رئال مادريد اسپانيا
لوكاس پودولوسكي - اف.ث.كلن
باستين شواين اشتايگر - بايرنمونيخ
كريستيان تريش - اشتوتگارت
خط حمله:
كاكائو - اشتوتگارت
ماريو گومز - بايرنمونيخ
ميروسلاو كلوزه - بايرنمونيخ
باز این گومزو دعوت کردش
ای خدا
پاتریک هلمز مصدومه دعوت نشده؟
پاتریک هلمز کی مصدوم شده ما خبر نداریم؟
نه بابا مصدوم نشده.....
آره
اتفاقا به برمن هم گل زدش
ترکیه رو نبره ابروریزی میشه
پیامد جالب تکل خشن روی پای بن آرفا / فان مارویک به خاطر خشونت بیدلیل دییونگ را خط زد
برت فانمارویک، سرمربی تیمملی هلند برای بازیهای تیمش در مرحله انتخابی یورو 2012 روی اسم نایجل دییونگ، مدافع خشن هلندی خط کشید.
به گزارش روزنامه «تلگراف» چاپ هلند فان مارویک، کسی که هلند را به فینال جام جهانی 2010 آفریقایجنوبی رساند به خاطر خشونت بیش از حد دییونگ و خطا روی حاتم بنآرفا، مهاجم فرانسوی نیوکاسل که منجر به شکستگی پایش شد قصد ندارد او را به تیم ملی دعوت کند. یکشنبه شب در جریان بازی تیمهای منچسترسیتی و نیوکاسل در هفته هفتم لیگبرتر بود که دییونگ با تکل فوقالعاده خشناش روی پای بن آرفا مچ پایش را شکست و به گفته پزشکان بنآرفا تا شش ماه دیگر نمیتواند برای نیوکاسل بازی کند.
جالب آن که داور آن بازی هم این صحنه را خطا نگرفت و بازی را متوقف نکرد. برای همین خشونت زیاد است که فان مارویک در اقدامی عجیب و غیرقابل معمول اما اخلاقی تصمیم گرفته از دییونگ در بازی با مولداوی و سوئد در مرحله انتخابی یورو 2012 که هفته آینده برگزار میشود استفاده نکند: «من صحنه خطای او روی حریف را دیدم. خیلی وحشیانه و البته بیمورد بود. نیازی نبود چنین کاری بکند. متأسفم بهخصوص به این خاطر که اصلاً لزومی برای چنین خطایی وجود نداشت. مسئله خندهدار این است که داور حتی به او کارت زرد هم نشان نداد.»
فان مارویک که رفتار خشن بازیکنش را مورد نکوهش قرار میدهد حتی به داور بازی که او را جریمه نکرد انتقاد میکند: «مثل این که استانداردهای آنها متفاوت است. اما من مشکلم این است که اصلاً نیازی نبود نایجل چنین تکلی بکند. باید با او صحبت کنم و ببینم چقدر تحت فشار بوده. یک بازیکن باید سعی کند خودش را در محدودیتهای مختلف بسنجد.»
سرمربی تیمملی هلند در پایان گفت: «من به همه بازیکنان گفتم که راهی جز خط زدن نام او نداشتم. نمیتوانستم از او در بازی با سوئد و مولداوی استفاده کنم. قصد دارم در آینده با او حرف بزنم و امیدوارم که صحبتهای خوبی داشته باشیم.»
کد:http://www.khabaronline.ir/news-97906.aspx
باستین شواین اشتایگر مصدوم شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب فاجعه ای...عجب... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند تیم آلمان بدن شواینی که سهله بدون11بازیکن اصلیش هم همون طوری منظم وروان بازی خواهد کرداما شواینی چیز دیگه ایه..:31:
اوزیل: افتخار میکنم برای آلمان بازی میکنم
او گفته افتخار میکند پیراهن تیم ملی آلمان را میپوشد.:40:
سایت گل – آلمان روز جمعه با ترکیه دیدار میکند. این بازی جذاب در مرحله مقدماتی یورو 2012 برگزار میشود و بازی ویژهای برای مسعود اوزیل، بازیساز آلمان خواهد بود. ستاره رئال مادرید در گلزنکرشن زاده و بزرگ شده است، اما تباری ترکیهای دارد.
او میگوید: «من هرگز به بازی در تیم دیگری به جز آلمان فکر نکردم. من این جا به دنیا آمدم، این جا خوشحالم و افتخار میکنم برای آلمان بازی میکنم.
خانواده من اهل ترکیه هستند، و من دوستان بسیاری در آنجا دارم که به من زنگ میزنند و به من بسیار افتخار میکنند. آنها عملکرد من در مادرید را دنبال میکنند و بسیار خوشحالم که از من حمایت میکنند. این کار آنها بسیار من را شاد میسازد. اگر قرار باشد گلی بزنم، در همان لحظه تصمیم میگیرم چه واکنشی نشان دهم و باید ببینیم چه میشود.
به نظرم تیم ملی ما بازتابی از جامعه ماست. ما مهاجران بسیاری در کشور داریم و این را در جام جهانی دیدید که آنها چطور همه از فوتبال ما به وجد آمده بودند. تیم ملی نمونه خوبی برای جامعه است.»
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
بیرهوف: آلمان میتواند با مشکل مصدومیت بازیکنان کنار بیاید
او گفته آلمانیها توان لازم برای غلبه بر این مشکل را دارند.
سایت گل – آلمان در دیدار مرحله مقدماتی یورو 2012 مقابل ترکیه با مشکل مصدومیت روبرو است و بازیکنان کلیدی خود مانند میشاییل بالاک و باستین شوایناشتایگر را در نبرد با تیم گاس هیدینک در اختیار ندارد. با این حال، اولیور بیرهوف، مدیر تیم مطمئن است آنها این مشکل را حل خواهند کرد: «ما همیشه توانستهایم این مصدومیتها را به نحوی جبران کنیم، مانند اتفاقی که برای بالاک پیش از جام جهانی روی داد.
در هر حال کار ما مقابل ترکیه دشوار است، چرا که زوج خوبی در خط میانی از دست رفته. شوایناشتایگر در کنار سامی خدیرا از رئال مادرید در جام جهانی خیلی عالی کار کردند.
البته بازیکنان ملی سال سختی داشتهاند، اما این که جام جهانی را توجیه عملکرد ضعیف آنها بدانیم تحلیلی سادهانگارانه و غلط است. البته فشار کاری بر آنها زیاد بود، اما در دیدارهای ملی بعد از جام جهانی هم بازیکنان باانگیزه و آماده بودند.»
آلمان در دو دیدار اول خود در مرحله مقدماتی یورو، بلژیک و آذربایجان را برده و با شش امتیاز صدرنشین گروه A است.
گاس هیدینک : دیدار مقابل تیم ملی فوتبال آلمان مانند یک دوئل است
سایت گل : گاس هیدینک، سرمربی تیم ملی ترکیه، معتقد است 30 هزار هوادار ترکی که در انتظار دیدار این تیم مقابل آلمان در مقدماتی یورو 2012هستند، به تیمش انگیزه و شور زیادی می دهند.
این دیدار امروز در المپیک برلین برگزار می شود و سرمربی هلندی معتقد است که حمایت هواداران می تواند موجب خلق یک شگفتی شود.
او در مصاحبه با نشریه کیکر گفت:" اینکه هوادارن ترک زیادی در ورزشگاه حضور خواهند داشت، مطمئنا به ضرر ما نخواهد بود. هدف ما رسیدن به یورو 2012 است و بسیار خوشحالم که تاکنون توانسته ایم شش امتیاز به دست بیاوریم. باید این شرایط را حفظ کنیم.
البته این یک دیدار ویژه است. این دیدار دوئلی بین دو تیم مدعی گروه است و همه اروپا این دیدار را تماشا خواهند کرد.
قزاقستان و آذربایجان هم تیم های مهمی هستند. ما نمی توانیم مقابل آنها امتیاز از دست بدهیم.
آلمان یکی از بهترین تیم های هجومی اروپاست و دیدار مقابل آنها آسان نخواهد بود."
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
بازی آلمان و ترکیه می تواند بازی بسیار ویژه ای برای مسوت اوزیل باشد
مرجع خبری رئال مادرید : آلمان امروز در برلین به مصاف ترکیه خواهد رفت که سخت ترین حریف آنها برای مسابقات راهیابی به یورو است . مصدومیت شواین اشتایگر که یکی از بازیکنان اصلی تیم ملی آلمان در بازیهای اخیرشان بوده یکی از بزرگترین اتفاقات این بازی است .
از دیگر نکات جالب این بازی نیز حضور ترک های فراوان در برلین است که می توانند کار را برای تیم میزبان سخت کنند . آلمان بازی ها را با دو برد از دو بازی آغاز کرده است و می خواهد که با کسب پیروزی در این بازی مهم جای پای خود را محکم تر کند .
در تیم ملی آلمان ، مسوت اوزیل بدون شک یار ثابت خواهد بود که بازیش در مقابل تیمی که اصالتش به آن کشور باز می گردد می تواند برایش بازی جالبی باشد . غیبت شواین اشتایگر نیز باعث خواهد شد که اوزیل مسئولیت زیادی را روی دوش خود حس کند .
---------- Post added at 08:14 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
مانوئل نویر : برای شکست دادن ترکیه باید بهترین بازی مان را ارائه دهیم
سایت گل : تیم ملی آلمان امروز در دیداری حساس در مرحله مقدماتی یورو 2012 مقابل ترکیه قرار خواهد گرفت و مانوئل نویر، دروازه بان ژرمن ها، بی صبرانه در انتظار این دیدار است.
او در مصاحبه با سایت فیفا گفت:" وقتی آلمان در یورو 2008 ترکیه را شکست داد، من در کرواسی بودم و تعطیلاتم را در دوبرونیک سپری می کردم. البته من بازی را از تلویزیون دیدم. بازی هیجان انگیزو پرگلی بود. وقتی فیلیپ لام بازی گل زد، از شادی به هوا پریدم.
شماره یک بودن در تیم ملی مانند کاپیتانی در شالکه است. داشتن هر دو اینها فوق العاده است. اما به هر حال من همان بازیکن سابق هستم و عملکردم به اینکه چه کسی در درون دروازه قرار می گیرد، بستگی ندارد. من روی کارم تمرکز می کنم و در حال حاضر تمرکزم روی بازی مقابل ترکیه است.
هر دو تیم شروع خوبی در رقابت های مقدماتی یورو داشتند بنابراین دیدارهای رودررو بسیار کلیدی و مهم خواهد بود. ترک ها رقیبی جدی هستند و برای شکست دادن آنها باید بهترین بازی مان را ارائه بدهیم."
اين آلماني كه من ميبينم
با اين فوتبال شناور و سيال از جام ملتهاي آينده و جام جهاني 2014
يكي رو بايد براش كنار گذاشت
و بقيه تيمها از جمله خود آلمان براي يكي ديگه بجنگن
تركيه توي يه بازي رسمي سه تا خورد تقريبا 6 تاي ديگه هم جا داشت
هيچ اتفاقي نميفته يعني بعيد ميدونم بيفته
ايران هم توي يه بازي دوستانه از برزيل 3 تا ميخوره
بعد ما ....
كلا ما خيلي باحاليم
تبریک میگم برد آلمان...
عجیب این کلوزه واسه تیم ملی گل میزنه!
اگه درست یادم باشه این فصل 7 بازی بوندسلیگا 0 گل 3 بازی ملی 5 گل...
تبریک تبریک...قدرت را خودتون احساس کنید.
آلمانه دیگه..:31:
کلوزه رسما بازیکن تیم ملیه...جاش بودم از بازیهای باشگاهی خداحافظی میکردم ومیچسبیدم به تیم ملی..:31:
اي بابا...اين ايتاليا هم كه باز مارو نااميد كرد:13:
اخه ايرلند شمالي هم تيمه كه باهاش مساوي ميكنين؟؟!
ايتاليا هم مثل تيم ملي ايران نياز به تحول بزرگ داره تا دوباه تيم بشه...
برد آلمان رو تبریک میگم :40:
غيبت احتمالي اوزيل در ديدار مقابل قزاقستان؛ ستاره ژرمن ها آسيب ديد
اوزيل كه نقش مهمي در پيروزي آلمان مقابل تركيه داشت در دقايق پاياني به دليل مصدوميت از ناحيه قوزك پا جايش را به ماركو مارين داد
سايت گل- مسوت اوزيل، هافبك تيم ملي آلمان، در ديدار شب گذشته تيمش مقابل تيم ملي تركيه دچار مصدوميت شد و شايد نتواند در ديدار روز سه شنبه مقابل قزاقستان در آستانه به ميدان برود.
اوزيل كه نقش مهمي در پيروزي 3-0 آلمان مقابل تركيه داشت، دومين گل ژرمن ها را به ثمر رساند اما در دقايق پاياني به دليل مصدوميت از ناحيه قوزك پا جايش را به ماركو مارين داد.
هنوز ميزان دقيق مصدوميت ستاره باشگاه رئال مادريد مشخص نيست اما قرار است امروز از پاي مصدوم او عكسبرداري شود تا مشخص شود او به ديدار بعدي تيم ملي آلمان خواهد رسيد يا خير.
اوزيل كه در تابستان از وردربرمن به رئال پيوست، شروع خوبي در رقابت هاي لاليگا داشت اما اين مصدوميت مي تواند روي روند مثبت او در تيم باشگاهي اش نيز تاثير گذار باشد.
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
يواخيم لوو: انتظار چنين پيروزي درخشاني را نداشتم
دو گل از ميروسلاو كلوزه و تك گل مسوت اوزيل موجب شد تا ژرمن ها به سه امتياز اين ديدار حساس دست پيدا كنند
سايت گل- يواخيم لوو، سرمربي تيم ملي آلمان، پس از پيروزي 3-0 تيمش مقابل تركيه، شيوه بازي بازيكنانش را مورد ستايش قرار داد.
دو گل از ميروسلاو كلوزه و تك گل مسوت اوزيل موجب شد تا ژرمن ها به سه امتياز اين ديدار حساس دست پيدا كنند و لوو نيز از اينكه تيمش با يك پيروزي مقتدرانه در صدر گروه قرار گرفت، ابراز رضايت كرد.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" تيم بسيار مصمم نشان داد، اين يك بازي تاثير گذار و نمايشي لذت بخش بود. ما كاملا شايسته اين پيروزي بودبم اما من اصلا انتظار چنين پيروزي درخشاني را نداشتم زيرا تركيه رقيبي سرسخت است كه امشب براي غرورش بازي مي كرد.
اين مسابقه اي ويژه بود. هواداران تركيه فشار زيادي به ما وارد كردند و براي ما اين ديدار مانند يك ديدار خارج از خانه بود."
او در مورد نمايش اوزيل در اين ديدار گفت:" اوزيل از نظر ذهني بسيار قوي است. او قبل از اين ديدار كاملا روي بازي تمركز كرده بود. او ترسي از اين ديدار نداشت. او در سراسر بازي، بازيكني كه مامور مهارش بود را به دردسر انداخت. از اينكه توانست گلزني كند، برايش بسيار خوشحالم."
گاس هیدینک : تیم ملی فوتبال آلمان حاکم مطلق میدان بود
سایت گل : گاس هیدینک، مربی تیم ملی ترکیه پس از شکست سه بر صفر تیمش مقابل آلمان از رقیب تمجید کرد و گفت که از دست دادن محمت آئورلیو، هافبک تاثیرگذار این تیم نقطه عطف بازی بود.
او گفت: «ما 25 دقیقه دوام آوردیم، اما پس از مصدومیت آئورلیو مشکلات بسیار زیادی داشتیم.»
آئورلیو در اواسط نیمه اول به دلیل آنچه که کشیدگی عضله ران پا به نظر میرسید میدان را ترک کرد. هیدینک میگوید پس از آن بود که آلمانیها کنترل بازی را در دست گرفتند: «ما مقابل تیمی بازی کردیم که در تمام جنبههای بازی حاکم میدان بود.»
ترکیه حالا سه امتیاز کمتر از آلمان دارد و با اتریش همامتیاز است. آنها سه شنبه به مصاف آذربایجان میروند.
فان مارویک:سوئدی ها فرصتی برای گلزنی نداشتند
سایت گل- تیم ملی هلند در نمایشی مقتدرانه موفق شد تا با نتیجه 1-4 از سد سوئد عبور کند و این پیروزی آسان خانگی خوشحالی برت فان مارویک ،مربی نارنجی پوشان را به همراه داشت.
فان مارویک در صحبتهایی در پایان این بازی به اس بی اس 6 گفت:« شاگردانم نمایش فوق العاده ای را به اجرا گذاشتند. ما دقیقا همان طور که می خواستیم ، بازی کردیم. البته عملکرد بازیکنانم چندان تعجب آور نبود.»
مربی هلند ادامه داد:« تفاوت بازی ما با بازی های قبلی، این بود که ما پایان های بهتری داشتیم. الان خیلی خوشبینانه تر به بازی ما نگاه می شود.هرچند که واقعیت این است که سوئدی ها فرصتی برای گلزنی نداشتند.»
فان مارویک گفت:« برایم مهم نیست که ما در 20 دقیقه پایانی بازی اندکی تمرکزمان را از دست دادیم.بازیکنان ما برنامه بسیار درهم و فشرده ای دارند و اندکی خسته شده اند. من دقیقا درک می کنم که آنها برای دقایقی ریلکس کردد و دیگر رو به جلو حرکت نمی کردند.»
هلند درحال حاضر با کسب 12 امتیاز از 4بازی خود در صدر جدول گروه «E» قرار گرفته است.
محتوای مخفی: منبع
بلان:به صدر رسیدیم و کار من راحت تر شد
سايت گل ـ فرانسه آرام آرام به شرايط خوب نزديك ميشود آنها تيم نه چندان قدرتمند لوكزامبورگ را 2 بر صفر شكست دادند و در شرايطي كه بحران اجتماعي تمام اخبار اين كشور را تحت الشعاع قرار داده است دلخوشي اندكي به مردمشان هديه كردند.
اين بازي كه در شهر متسز برگزار ميشد با دو گل بنزما و گوركوف به سود فرانسه به پايان رسيد اما در عين حال آنها بختهاي بسياري را از دست دادند. ل
ورن بلان سرمربي اين تيم گفت:«ما حالا در صدر گروه قرار داريم و اين اهميت بسياري دارد. براي من اين از همه چيز مهمتر است، اين مسابقه چيزهاي بسياري در خود داشت اما نكته مهم آن است كه پيروزيهاي مثل اين براي دوبارهسازي تيم كمك ميكند. ما مسابقات را با شكست مقابل بلاروس آغاز كرديم و احساس بدي داشتيم و حالا كه به جاده پيروزي بازگشتيم كار من به عنوان مربي هم سادهتر است.»
اين مربي 44 ساله كه با تيم 9 امتیازی اش در صدر گروه دی مقدماتي جام ملتهاي اروپا ايستاده می گوید نبايداز ياد برد كه لوكزامبورگ از دقيقه 54 ده نفره بازي كرد. بازي بعدي فرانسه در ماه مارچ برگزار ميشود و آنها در نظر دارند تا آن زمان يك بازي دوستانه با برزيل يا انگليس برگزار خواهند كرد.بلاروس نزدیکترین رقیب فرانسه با مساوی دیشب مقابل رومانی 8 امتیازی شد.
دل بوسکه : هرگز به شکست فکر نکردم
سایت گل- بیسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی از پیروزی 2-3 تیمش مقابل اسکاتلند که سه شنبه شب در ورزشگاه همپدن پارک رقم خورد ، ابراز رضایت کرد.
«لا فوریا روخا» با گل داوید ویا که از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید از حریف پیش افتاد و بعد هم گلهای اینیستا و یورنته سه امتیاز این دیدار را به تیم دل بوسکه رساندند.
در پایان این دیدار، بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در صجبتهایی گفت:« به طور کلی تیم ما عملکرد خوبی داشت. ما کنترل توپ را در اختیار داشتیم و فرصتهای گلزنی فراوانی را از دو جناح ایجاد کردیم. به جز دو گلی که دریافت کردیم، از بازیمان خوشحالیم. این دو گل بیشتر از روی عملکرد خوب بازیکنان اسکاتلند از راه رسید تا اشتباهات ما. در بقیه زمان بازی ما خیلی خوب بودیم.»
سرمربی ماتادورها در ادامه در مورد تیم حریف گفت:« اسکاتلند تا آخرین نفس و با تمام قوا در این بازی مبارزه کرد. آنها از دوفرصت خود استفاده کردند و البته ما هم کار را برای خودمان سخت کردیم ولی هرگز در مورد شکست فکر نکردیم. البته اسکاتلند هم در ضد حملات تلاش فراوانی انجام می داد.این پیروزی به ما اندکی آرامش خاطر می دهد تا ماه مارس که باید بازی ها را از سر بگیریم. اکنون پس از پیروزی چک مقابل لیختن اشتاین باید این تیم را حریف اصلی مان بدانیم.»