دیگه از خودم بدم میاد..:45: کارم به جایی رسیده که باید حرص دانشگاه آزاد رو بخورم :41:
Printable View
دیگه از خودم بدم میاد..:45: کارم به جایی رسیده که باید حرص دانشگاه آزاد رو بخورم :41:
حتما نتايجش قبل 15ام مياد و اينطوري هم كه گفتن هفته آينده يعني حتما 14،13 ام مياد !!!
حالا سایت اطلاع رسانیشون چیه؟
سایت اعلام نتایجشون چیه؟
بله؟!:blink:نقل قول:
مگه دانشگاه آزاد چشه؟!
والا ما که هرچی سایت Azmoon.net و نگاه میکنیم چیزی نمیبینیم :31:نقل قول:
اعلام نتايجنقل قول:
حالا سایت اطلاع رسانیشون چیه؟
سایت اعلام نتایجشون چیه؟
اطلاع رسانيکد:www.azmoon.com
کد:www.azmoon.net
نقل قول:همه چیشون اینجاس!کد:www.azmoon.com
اگه از چندین میلیون پولی که تو دهن این آزاد باید بریزیم بگذریم، با اعتبارش چه کنیم!!!نقل قول:
تا به یه نفر میگی ارشد میخونی سریع میپرسه آزاد یا دولتی؟ بعد که میگی آزاد به جای تبریک یه پوزخندی هم تحویلت میده...!
اون طرف باید دید خودش چیکارست و چه میکنه در ثانی آدم برای خودش زندگی میکنه نه حرف مردم!!!!!!نقل قول:
همین آزاد شما ببین برای پزشکی و مخصوصا دندان پزشکی چیکار که نمیکنن
اگه انقدر از اعتبار و شهریه ی دانشگاه آزاد ناراحتی میخواستی از اول ثبت نام نکنی !!!!!! پشت کنکور سراسری بمونی تا ببینی کی همه ی سهمیه ای ها میرن دانشگاه سراسری که آخر نوبت تو برسهنقل قول:
سال 88 زتبه ی اول و مقام طلای انفرادی و نقره ی گروهی توی اولین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی سراسر کشور مال دانشگاه آزاد واحد پزشکی تهران بود
رتبه ی دوم المپیاد نفت ایران هم مال دانشگاه آزاد بود و .....
عهد دقیانوس بود که به مدرک دانشگاه آزاد پوزخند می زدن
الان زدم کسی جواب نداد
من امسال ارشد تهران مرکز شرکت کردم. یه رشته خاص که فقط تهران مرکز داره. تو دولتی هم فقط علامه طباطبایی داره!
علامه هم سالی 10 تا که بیشتر نمیگیره! (خودتون حدس بزنین رشتشو:31:)
حالا نمیدونم برم آزاد یا نرم!!!!!!! حالا اون 6،7 میلیون رو یکاریش میکنیم دیگه. اما فکر من phd این رشتست که فقط علامه داره و اینکه بعدا من که ارشد آزاد دارم رو میپذیره یا نه!؟؟؟؟؟
ببین ما چقدر بدبخت شدیم 10 روز نمیتونیم تحمل کنیم
ای خدا:19:
این ها رو بیخیال
چرا اذان نمیگن؟
ای بابا چیزی دیر نشده که هنوز نه وقت ازاده نه دولتی شما دیگه از ما خیلی بد ترین ثبت نام که 25-27 شهریوره البته اگه خود دانشگاه زمان دیگه ای رو اعلام نکنه.ازادم 13-15 اعلام میکنه البته ازاد با دولتی فرق داره دولتی یک دفعه میزنه اما ازاد یه روزو میگه ساعت 14 روسایته همون موقع هم لینکشو میزاره.
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
اره ما که کنکور ندادیم بیشتر منتظر اذانیم تا نتایج. اما یکی نیست به خدا بگه تو که پول نداشتی چرا مهمونی گرفتی گشنگی مردیم.نقل قول:
آقا کاش زودتر این نتایجو میداند بلکه خیال ما راحت میشد.
آدم نمیدونه سراسری روزانه قبول میشه یا شبانه؟ غیرانتفاعی میره ؟ آزاد انتخاب اولش رو میاره و میره؟ یا میره سربازی! :13:
این پا در هوا بودن و مشخص نبودن و بلاتکلیفیش از همه چیز بدتره.
:13: :41:
خدا کنه که همگیمون به اون چیزی که آرزو و استحقاقش رو داریم؛ برسیم. :40: :11:
نگران نباشین.
مطمئن باشین نتایج تا 15 شهریور رو سایته .
شاید جمعه نتایج ارشد رو بدن .
کاملا موافقم :31:نقل قول:
یادمه یه شخصی قبل از کنکور و بعد از اون همش میگفت من هدفم اینه که مکانیک تهران قبول بشم (البته بخاطر تک
جنسیتی بودن رشته های مکانیک و عمران و برق و قدرت و ...حتما باید دولتی قبول میشد) و بعد ارشد و بعد دکترا و
بعدش یه طرح بدم برم امریکا و .... خلاصه طرف حسابی برنامه ریزی کرده بود و چه اعتماد به نفسی هم داشت
از آخر که نتایج و زدن دولتی که رد شد آزاد هم یه رشته ی درپیتی در مقطع کاردانی قبول شد :31:
خلاصه فاصله ی حرف تا عمل خیلیه :31:
با سلام
یه خبر تقریبا جدید :
زمان ثبتنام برای پذیرفتهشدگان متعاقبا اعلام میشود.
ایلنا: معاون اجرایی سازمان سنجش از اعلام کنکور سراسری سال 1389 در هفته آینده خبر داد و افزود: با توجه به ظرفیتهایی که از پیش تعیین شده، امسال بیش از 500 هزار نفر در دانشگاههای کشور پذیرفته میشوند.
حسین توکلی با اشاره به اینکه نتایج نهایی کنکورسراسری سال 89 هفته آینده اعلام میشود، اظهار داشت: امسال در نحوه انتخاب رشته و پذیرش داوطلبان هیچ تغییری رخ نمیدهد و مانند سالهای قبل است.
او تاکید کرد: زمان ثبتنام برای پذیرفتهشدگان متعاقبا اعلام میشود.
توکلی با تاکید براینکه مهلت انتخاب رشته برای آزمون کاردانی، کارشناسی ناپیوسته ساعت 24، سهشنبه 9/6/89 است، گفت: داوطلبان میتوانند با مراجعه به سایت سازمان سنجشنسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته الکترونیکی خود اقدام کنند.کد:www.sanjesh.org
لینک خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این اوصاف به نظر من نتایج همون 15 ام یا 16 ام میاد
با آرزوی قبولی تمام دوستان در رشته ی مورد علاقشون و همچنین دانشگاه مورد علاقشون
با تشکر
اگه آزاد سیزدهم نیومد !!! حالا ببینید ...
واقعا دیگه دارن استرس رو به حد اعلا میرسونن!امیدوارم نهایتا 16 ام بدن این نتایجو!
این هفته هم که یکی از کندترین هفته های عمرم بود!واقعا دیر میگذره!
خداکنه که دیگه از این مسخره بازیایی که بعضی وقتا درمیارن اینبار در نیارن چون استرس مارو صدچندان میکنند
خدا عاقبت مملکتی رو که مسئولینش اینا باشن بخیر کنه! :27:
قبل کنکور همش استرس وارد میکنن بعد کنکور هم همین طور حالا هم که موقع اعلا م نتایجه!!!!
فکر کنم اینا میخوان ما رو برای مقابله با شرایط سخت آماده کنن!!!! :21:
آخه یکی نیست بگه شما که همه کارا رو انجام دادید(مطمئن باشید این تا نیمه مرداد همه کارا رو راست رو ریس کردن! )
اگه نمیخواید همون نیمه مرداد اعلام کنید و کشش بدید لا اقل یه زمان درست حسابی اعلام کنید!
هی میان به ما محدوده میدن
(نیمه دوم/ اواسط ماه/ ربع سوم ماه/ هفته های آتی / هفته آینده /روزهای آینده)
آخر کارم که مثلا میگن فردا ساعت 12 شب یهو میبینی ساعت 8 زدن!!!!
همکلاسی من دقیقا از پارسال میگفت میخوام برم مکانیک شریف و براش زحمت کشید و شد 86 منطقه 2. یکی دیگه از همکلاسیام عشق مکانیک صنعتی اصفهان داشت، اونم شد 1120 منطقه 2. دو تاشون صد در صد رشته هایی که می خواستن قبولن. آدم اگه اراده داشته باشه هر کاری بخواد انجام بده میشه.نقل قول:
خبر فوری خبر فوری
همین الان اخبار ساعت 2 شبکه 1 اعلام کرد
اعلام نتایج آزمون آزاد کارشناسی(لیسانس)
شنبه ساعت 4 بعد از ظهر
نقل قول:
من چقدر گفتم سیزدهم میات هی گوش ندادین :31:
ميگم حالا آزاد هم مثل سراسري وقتي گفتن شنبه 4 عصر يعني جمعه شب يا شنبه صبح؟نقل قول:
هیشکدوم ! :31:
همون شنبه 4 عصر !
مث که آزاد تاخیر و تقدم زمانی نداره !
بله درسته . راس ساعت 4 . افرانت پارسالم راس 10 گذاشت . البته خیلی ها نمیتونستن ببینن می گفت اشتباهه قشنگ یادمه . من ظهر دیدم نتیجمونقل قول:
اعلام اسامی نفرات برتر کنکور دانشگاه آزاد
مهرادفر معاون اجرائی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در مجموعه ریاضی و فنی مهندسی نفر اول: فریبرز صالحی مهندسی برق- الکترونیک تهران مرکزی، نفر دوم: اشکان اسمعیلی مهندسی برق - مخابرات تهران جنوب و نفر سوم: حسین مطلبی حسین آبادی فیزیک مهندسی- پلاسما علوم و تحقیقات اعلام شد.
در مجموعه علوم تجربی، کشاورزی و دامپزشکی نفر اول: علی آزادی خواه، دامپزشکی- دکترای حرفه ای علوم و تحقیقات، نفر دوم: یلدا الهیان فر زیست شناسی سلولی و مولکولی- ژنتیک پزشکی تهران ونفر سوم: عاطفه رباب پور درخشان، رشته دامپزشکی - دکترای حرفه ای علوم و تحقیقات به عنوان سه نفر برتر معرفی شدند.
درمجموعه 3 علوم انسانی نفر اول: تهمینه السادات مدنی حقوق نجف آباد نفر دوم: زهره تیموری حقوق تهران مرکزی و نفر سوم: نگین سادات مژگانی زبان و ادبیات فارسی تهران شمال معرفی شدند .
درمجموعه 4 علوم انسانی زهرا قیومی بیدهندی روانشناسی بالینی پزشکی تهران، نفر دوم: الهه لطفعلی زاده مهرآبادی مدیریت بیمه تهران جنوب و نفر سوم:مریم محمدی علوم اقتصادی- اقتصاد صنعتی تهران مرکزی اعلام شد .
در مجموعه علوم پزشکی دو نفر با توجه به نمره کل آنها به طور مشترک نفر اول شدند که اسامی آنها بدین شرح است مرضیه صادقی کوغری و پگاه خالو که هردو پزشکی- دکترای حرفه ای پزشکی تهران پذیرفته شدند و نفردوم: علی افشاری راد پزشکی- دکترای حرفه ای پزشکی تهران و نفر سوم: بیتا فراتی کاشانی پزشکی- دکتری حرفه ای پزشکی تهران به عنوان دونفر برتر بعدی این مجموعه انتخاب شدند.
پارسال که من 7 صبح گرفتم(آزمایشی داده بودم):31:نقل قول:
الان تاپیکش هم که اینجا زده شد موجوده :31:
پارسال گفتن ساعت 11 صبح اما من ساعت 6 صبح نتیجم دیدم امسالم احتمال داره اینجوری باشهنقل قول:
تا وقتی تو ایرانی همه چی امکان دارهنقل قول:
مگه نتایج ارشد نیومده؟! اینها:نقل قول:
کد:http://srv2000.sanjesh.org/Arshad89/Announce_FinalAR/index.php
نقل قول:
شما که اینقدر اطلاع رسانیت خوبه بگو سراسری کی میاد؟
:46:
ارشد آزادنقل قول:
شما همونی نیستی که تو ده زندگی می کرد ؟ :31:نقل قول:
والا با بچه ها به این نتیجه رسیدیدم که 15هم میات . اما امروز به یه نکته ای برخوردم . آزاد ثبت نامش حدودا از 20 شهریور شروع میشه و یه هفته قبلش نتایج اومد ، حالا سراسری هم قائدتا باید همین طور باشه یعنی یه هفته قبل از ثبت نام . تو سایت چن تا دانشگاه که نیگا کردم زده بود ثبت نام از 28 شهریور :41: یعنی نتایج حدود 20ام :41: اما احتمالش هست 15هم بیات
پارسال که بش از حد دیر اومد 18 شهریور بود. امسال حتما زودتر هم میاد!نقل قول:
منم که مث شما امیدوارم زودتر بیات :41: فقط با توجه به تاریخ ثبت نام گفتم دوست عزیز :41:نقل قول:
پارسال که کنکور زودتر دادین امسال که 6 روز کنکور دیرتر برگزار شد شاید نتایج دیرتر بیائ .:41:نقل قول:
والا این سنجش میخواست نتایج رو زودتر از آزاد بده امسال
اما با این تنبلی و شاد بازیاش نتونست
پس این 15 هم که من گفتم با این وضعیت میافته عقب تر
ولی نتایج اولیه همزمان با پارسال اعلام شد!(شاید هم زودتر...)نقل قول:
با سلام
اگر ثبت نام دانشگاه آزاد از بیستم شهریور شروع بشه قاعدتا باید تا قبلش از نتیجه سراسری با خبر شده باشیم تا بتونیم تصمیم بگیریم و یکی رو انتخاب کنیم
من امیدوارم که نتایج 15 یا 16 شهریور بیات و ما هم از سردرگمی در بیام گرچه با توجه به کاهش ظرفیت امسال مخصوصا در تهران قبولی ها به نظر من با سال قبل خیلی تفاوت دارن و به همین دلیل من هم تقریبا قید تهران رو زدم و به انتخاب یازدهمم که همانا مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهانه فکر می کنم و چون مطمئنم قبول می شم بیش تر ذهنم رو معطوف این رشته-شهر کردم حالا اگر تهران هم قبول شدیم {اگر امسال پارسال بود! 100 درصد قبول می شدم چون خود سازمان سنجش توی انتخاب رشته مجازی برام مهندسی شیمی داشگاه علم و صنعت و مهندسی شیمی دانشگاه امیر کبیر و مهندسی پلیمر دانشگاه امیر کبیر رو زده بود} که چه بهتر:46:
با تشکر
چرا خودمم :27:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
باید این هفته بیاید باید ( بر وزن شاید این جمعه بیاید شاید )