واقعا بازی جالبه . وی ای کاش نسخه بعدی رو 3D بسازید . واقعا چه بازیی میشه ( البته اگه با کیفیت باشه ) .
میدونی چه فروشی میکنه نسخه 3 بعدی این بازی ؟؟؟
Printable View
واقعا بازی جالبه . وی ای کاش نسخه بعدی رو 3D بسازید . واقعا چه بازیی میشه ( البته اگه با کیفیت باشه ) .
میدونی چه فروشی میکنه نسخه 3 بعدی این بازی ؟؟؟
15 شهریور 1390:20:نقل قول:
بنده خدا یه نفر:31:نقل قول:
البته اما ما فعلا داریم روی بازیهای دو بعدی کار میکنیم انشالله در آینده :31:نقل قول:
خيلي خوش حال ميشم وقتي پيشرفت روز افزون پروژتونو مبينم
هميشه آرزوي موفقيت براي خود گلت و دوستان عزيزت ميكنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب یه چند تا کاسپلی دیگه رو حاضر کردم و برای نمایش میزارم فقط خواهشا اگه مشکلی توش میبینید و یا ایده ای در موردشون دارید حتما بگید روی کار پیادش کنیم نظرات شما خیلی کمک میکنه..
الیسان اساسینس 1
الیسان اساسینس 2
الیسان گرشاسپ
الیسان هالو 1
الیسان هالو 2
باحال تر همش شماره 2 برای تو!
شماره يك بيشتر به بكگراند بازي مياد
حالا که همه چیش کامل شد خب یه چشم و ابرو هم واسش بکشین دیگه.:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب بعد از مدتها برآن شدم که مطلبی از بازی رو دوباره در نت قرار بدم و شاید بهتر باشه بگم ویدئویی از بازی رو دوباره برای شما به نمایش بزارم در ویدئوی جدیدی که در ادامه لینک اون وجود داره شما میتونید شاهد نمای داخلی خونه الیسان باشید و باید بگم زحمت زیادی برای بخش برنامه نویسی این قسمت از بازی کشیده شده و سعی کردیم از همه امکانات استفاده کنیم.در ادامه مطلب هم شایان ذکره که بگم کار برنامه نویسی کمی مارو در ادامه ساخت به مشکل کشونده و ما با سه روز در هفته کار روی این بازی هم هنوز مشکل زمان داریم که بیشتر بخاطر گیم پلی جدیده اونه اما تموم تلاشمون رو میکنیم تا به زمان ریلیز بازی برسیم.
چهار تصویر جدید از نسخه اچ دی بازی سرزمین رویا وی تو امروز بصورت اختصاصی در وبسایت پژدوگیم قرار گرفت همچنین شما میتوانید چهار تصویر دیگر از بازی را در ادامه مطلب ببینید ....
( برای بزرگنمایی رو تصاویر کلیک کنید )
واييي فوق العادس
سياستتون براي مرحله ها چيه ؟ episod اپيزوده ؟ يا يه تيكه مرحله
چندتا مرحله داره
قراره وقتي ساخته شد چند دقيقه طرف سرگرم بشه
خب مراحل بازی کلا روی یه نقشه از پیش طراحی شده ساخته شده و شما فکر کنید یه مسیری رو برای رسیدن به یه جایی دنبال میکنید و از یه سری مناطق عجیب و غریب رد میشید ..:31: خب گیم پلی بازی زیاد طولانی نیست و شما 10 تا مرحله بیشتر ندارید اما اگه معماهای وسط بازی و مشکلات پیش رو رو هم بزارید یکم طولانیتر میشه :46:نقل قول:
تیم دریم فکتوری در نظر دارد در راستای ساخت بازی سرزمین رویا وی تو از کمک و یاری چند تن از طراحان و برنامه نویسان مجرب در زمینه ساخت بازی کمک گرفته و تیم ساخت خود را کاملتر و سرعت ساخت بازی را افزایش دهد از این رو از تمامی علاقمندانی که قصد همکاری و مشارکت در ساخت بازی را دارند درخواست میشود جهت همکاری با این تیم و یاری در ساخت بازی سرزمین رویا وی تو با ارسال نمونه کاری از خود در زمینه های برنامه نویسی گیم مکر و طراحی با فتوشاپ و یا طراحی دستی به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آمادگی خود را در این رابطه اعلام نمایند.
( شایان ذکر است که این دوستان در تمامی موارد بعد از ساخت بازی سهیم خواهند بود و هزینه کاری خود را دریافت خواهند کرد )
[align=justify]خب بعد از ماهها بسته بودن تالار استودیو بازیسازی دریم فکتوری بدلیل نبود مدیریت و فرد مناسب برای اینکار امروز بصورت آزمایشی آقای محمدرضا غلامی مدیریت تالار استودیو بازیسازی دریم فکتوری را قبول کردند و از امروز شما باز میتوانید به تالار این استودیو مراجعه نمایید ( شایان ذکر است این تالار بدلیل ساخت بازی سرزمین رویا وی تو و نبود مدیریت برای مدت زیادی بسته شده است تا این بازی به اتمام برسد)[/align]
شما برای ورود به تالار میتوانید از لینک زیر استفاده نمایید
کد:http://www.df-gamez.com/forum/index.php
ویدئویی از گیم پلی بازی ..
کد:http://www.aparat.com/v/96c4e55b0a015b4d860c4af4c9f1eea732713
واقعا حرف نداشت من که خیلی خوشم اومد ! یعنی از اون بازیهایی هست که میدونم خوشم میاد ازش :20:
تازه یه نکته فهمیدم این همون سرزمین رویا 1 هست که بهتر شده. من فکر می کردم 2شه:31:
دوستان عزیز بنا به مشکلاتی زمانی که سر ساخت بازی و اتمام پروژه سرزمین رویا وی تو پیش اومد تاریخ ریلیز بازی در حال حاضر قابل پیش بینی نیست و از اینکه این تاریخ رو برای ریلیز بازی در نظر گرفتیم و بازی نتونست ریلیز بشه از همتون عذرخواهی میکنیم بازی دچار تغییراتی شد و ما متوجه وجود یک سری مشکلات و باگها در بازی شدی که در حال کار روی اونها هستیم اما میتونم بهتون قول بدم وقتی بازی ریلیز بشه شما هیچ نوع مشکل و باگی رو توی بازی نتونید پیدا بکنید و اما خبر دوم هم در مورد بازی سرزمین رویا وی تو است که شاید بعضی هاتون رو خوشحال کنه و این تمدید مهلت ریلیز رو آسونتر بگیرید به ما و اونم اینکه بازی قراره بر روی پلتفرمهای آندروید و آیپد هم ساپورت بشه و شما میتونید بازی رو روی این پلتفرمها هم بازی کنید منتها این امر مستلزم صرف زمان بیشتر و کار روی این مسله است که در دست پیگیریه و میشه گفت کارهای مربوط بهش 75 درصد پیش رفته و اگه مشکلی پیش نیاد ما بازی رو روی این پلتفرمها هم میبریم .. باز هم بابت تمدید تاریخ ریلیز بازی از همتون عذر میخوام
دوستان عزیز بلاگ تیم دریم فکتوری که برای مدتی به دلیل وجود مشکلاتی در هاست بسته شده بود دوباره فعالیت خودش رو آغاز کرد و شما میتونید دوباره اخبار و اطلاعات مربوط به بازیهای این تیم رو در این بلاگ مشاهده کنید
کد:http://blog.df-gamez.com/
سلام دوستان با خبرهایی از بازی باز با شما هستم امروز چند تا خبر جدید از بازی رو براتون آرودم یکی اینکه کار ساخت افکتهای تصویری جدید که قرار بود به بازی اضافه بشه تموم شد و یک نمونه از اون به خوبی رو بازی جاگذاری شد و جواب داد. خبر دوم هم در مورد ساخت یک پوستر گرافیکی جدید از بازی میشه که نمونه اون رو در ادامه مطلب قرار دادم و خبر بعدی هم در مورد نسخه آندروید بازی میشه که تیم Ice Heart Games مشغول ساخت اونه. خبر در مورد اینکه سرپرست برنامه نویسهای این تیم آقای علی هاشمی چند روز پیش ویدئویی از بازی رو که توی سیستم Mac برنامه نویسی شده بود رو برای من ارسال کرد و باید بهتون بگم که بازی تمام و کمال مطابق نسخه PC بازی بود و هیچ مشکلی نداشت. پس به امید اتمام هرچه سریعتر بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه . من اطفاقا" چند وقت پیش فکر مکردم خیلی عالی میشد اگه این بازی برای اندروید هم میومد . الان این خبرو دیدم خوشهال شد م
موفق باشین
بازی سرزمین رویا وی تو که توسط تیم کارخانه رویایی در حال ساخت میباشد و نسخه هایی از این بازی برای پلتفرمهای غیر ویندوزی (Mac،iPhone،Android) توسط تیم IceHeartGames ساخته خواهد شد جهت تست بازی و به دست آوردن پاره ای اطلاعات, به کمک دوستانی که علاقه مند هستند و شرایط لازم را دارند نیاز دارد توجه کنید که این بازی بر روی سیستم عامل Mac قابل اجرا هست , پس بدیهی هست که کسانی میتوانند در این تست شرکت کنند که به کامپیوتر یا لپ تاپ با سیستم عامل Mac دسترسی داشته باشند. افرادی که شرایط بالا رو دارا میباشند و علاقه مند هستند که این بازی رو تست نمایند, لطفا فرم درخواستی زیرا پر نمایند
نکته:
- این همکاری به صورت داوطلبانه هست و دستمزدی برای این کار پرداخت نخواهد شد.
- فقط در صورتی فرم درخواست را پر کنید که به سیستم عامل مک دسترسی دارید.
- لطفا اطلاعات فرم رو کامل و بادقت تکمیل نمایید.
- هنگام ارسال فرم حتما از کامپیوتر Mac خود استفاده نمایید, در غیر این صورت درخواست شما نادیده گرفته خواهد شد.
با تشکر
خیلی زیبا طراحی شده و شبیه لیمبو شده.
سلام دوستان خبرهایی در مورد بازی دارم که تا چند روز آینده اطلاع رسانی میکنم اما امروز میخوام سوال یا نظرسنجی رو درمورد طراحی یکی از مراحل بازی مطرح کنم که اون هم درمورد شباهت مرحله ای از بازی میشه که به بازی معروف لیمبو نزدیک شده و حالا نظر شما در مورد این شباهت چیه..؟ آیا دوست دارید که مرحله ای از بازی شباهتی به این بازی داشته باشه یا خیر… فقط در صورت امکان نظرات خودتون رو با دلیل و منطق بیان کنید …ممنون ( یاد آور میشم یکی از مراحل بازی شبیه به بازی لیمبو شده )
ایده ی خوبیه ، فقط شباهتش نباید طوری باشه که ایده کاملا کپی برداری شده باشه .
به نظرم هر چی از این جنس ایده ها بیشتر داشته باشید بازی موفق تر خواهد شد :46:
به نظرم من چندان جالب نیست...
به نظر من که خیلی هم جالبه ولی زیاد شبیه شبیهشم نباشه.
[align=center]تصاویر جدید از بازی...[/align]
خيلي قشنگ شده تركوندين
فقط يه سوال با بي پولي چي كار ميكنين ؟
بسشه ديگه كلي بازي گنده شد پخشش كن شكم برو بچه هارو سير كن
بعد ورژن بعديرو اونجوري كه تو ذهنته عظيم كار كن
راستي خيلي كار درستين به تيمت خسته نباشيد منو برسون ( و خودت )
احسان جان ممنون راستش از اول سر این بازی پول زیادی خرج نشده و همش از استعدادهای خودمون استفاده کردیم و هزینه خیلی کمی براش شده اما باور کن سر ساخت بازی از اول چندین نفر همکاری میکردن که در حال حاضر تیم ساختش متشکل از خودم و یه برنامه نویسه و هر کاری هم که تا به الان کردیم دو نفری بوده و بازی به اون حدی که میخواستیم نرسیده شاید بشه گفت از 8 مرحله بازی تا به الان 5 مرحلش کامل شده و ما همچنان با چنگ و دندون و فشار زیاد به خودمون داریم باقی مراحل رو طراحی و میسازیم من هم به شخصه دوست دارم بازی سریع تموم بشه و بازی رو ریلیز کنیم اما نمیشه که بازی رو نیمه و ناقص اون هم بد این همه وقت ریلیز کنیم انشالله برای ورژن بعد هم از افراد زیادی در ساخت بهره میگیریم که بتونیم سریع تمومش کنیم در هر صورت باز هم ممنون احسان جان :20:نقل قول:
خب دوستان عزیز آخرین اخبار بازی سرزمین رویا وی تو رو به عرضتون میرسونم… تنها دو مرحله تا پایان بازی سرزمین رویا وی تو باقی مانده است. این دو مرحله تا اواسط دیماه امسال به پایان خواهد رسید و به اینصورت این بازی زمان یکساله ساخت خود را به اتمام میرساند این بازی که دیماه سال پیش ساخت خود را بصورت کلی و یکپارچه شروع کرده تنها از یک گرافیست ( پویان کبودوند ) و یک برنامه نویس ( ماهان هشمتی مقدم ) در عرصه ساخت بهره گرفته است. بازی سرزمین رویا وی تو نسخه پیشرفته گرافیکی بازی سرزمین رویا ( استودیو فنایی ) میباشد که این تیم آنرا بازسازی نموده است و از هفت مرحله کلی تشکیل شده است که تماما با الگوگیری از نسخه اصلی بازی ساخته شده اند البته با تغییرات عمده در گیم پلی و نوع دوبله و صداگذاریهای بازی…
شایان ذکر میباشد عوامل دیگری مانند دوبله و صداگذاری ( تیم بهتا )، گیم پلی نویس دوم ( وحید آهنگران ) کمک طراح در زمینه صحنه ها ( ریبوار غلامی ) کمک طراح کات سینها ( پژمان کبودوند ) نیز در ساخت این بازی دخیل بوده اند که تیم دریم فکتوری از این عزیزان قدردانی خواهد کرد .
درسته که این بازی قراره برا اندرویدم بیاد؟
آره عزیزم ...چطور مگه...؟نقل قول:
جای خوشحالی داره ، چون من گوشی اندرویدی دارم خیلیم دوست دارم یه بازی ایرانی رو گوشیم نصب باشه :40:نقل قول:
يه سوال پارالاكس دادين به بك گراندو زمينو درختا ؟
منظورت رو درست نفهیدم احسان جان .. :13:نقل قول:
سلام بچه ها یه سری اثر همچین هنری حالا که بیکار شدم دارم برای بازیی درمیارم خوشحال میشم نظرات شما رو هم در موردشون بدونم...
اولیش...
ببين شما اگه درختا زمين پشت زمين جلو مثل نرده و زمين وصط رو از هم سوا سوا بسازي و هر كدوم رو با توجه به عمق سرعت تعقيب دوربينشو به نصبت كم كني
كارت ميشه مثل تمام بازي هاي روز 2D
كه اسمون يواش تر از درختا و نرده هاي جلوي بازي كن تند تر از بازي كن جابجا ميشن
خب دوستان عزیزم طبق صحبت قبلی که تنها دو مرحله باقی مونده بود و تا دیماه کارشون به اتمام میرسید اینجا اومدم و باید بگم که کار ساخت این دو مرحله هم به پایان رسید و بعد از یک ادیت کلی و نهایی از دوستانی که قبلا جهت تستر بازی مشخص شده بودن درخواست میشه و بازی رو جهت تست دریافت خواهند کرد .... تا اگه مشکلی وجود نداشته باشه بازی یواش یواش جهت نشر اماده بشه ... چند تصویر هم به عنوان اخرین تصاویر بازی براتون آپ کردم..