آقا از این ابرا بخر بذار تو گوشت که داروخانه ها هم دارن جلوی صدا رو میگیره
چشم بندم میتونی بزنی
بعضی ها هم مثلا آهنگ گو ش میکنن خوابشون میبره و...:11:
Printable View
چشم بندم میتونی بزنی
بعضی ها هم مثلا آهنگ گو ش میکنن خوابشون میبره و...:11:
بله مشکل من هم دقیقا همینه .نقل قول:
من پدرم برنامه هایی را گوش میده که من دوست ندارم آنها را گوش بدهم و همین موضوع فکر من را مشغول می کنه. از طرفی من که نمی توانم مانع از تلویزیون دیدنش بشوم پس باید برای خودم یک فکری بکنم.
این فکر خوبیه . با این که خواستم چند بار این کار را بکنم ولی هر بار روز بعدش همه چیز را فراموش می کنم.نقل قول:
چشم بندم میتونی بزنی
بعضی ها هم مثلا آهنگ گو ش میکنن خوابشون میبره و... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ابرا برای موقع خواب مشکلی نداره ؟
اصلا این چیزی که شما دارین در موردش بحث میکنین رو که نمیشه اسمش رو گذاشت بی خوابی... شما چرا اینقدر همه چیز رو سخت گرفتید؟؟ بی خوابی من دارم که چند ماهه خوابم نبرده...
از نظر متخصصین امر به خواب رفتن حتی اگر تا 20 دقیقه هم طول بکشه طبیعیه...
علایم بی خوابی (بد خوابی) ایناهایند:
1- حدود 30 دقیقه الی دو ساعت یا بیشتر زمان لازم باشه برای خوابیدن
2- نصفه شب یه هو ازخواب بپری و بعد نتونی بخوابی
3- بیشتر از یک تایم محدود در شبانه روز نتونی بخوابی (مثلا 5 ساعت)
4- مهمتر از همه خوابت بیاد اما خوابت نبره...
این مواردی که من گفتم بی خوابی در شرایط حاده و معمولا درمانش به این راحتی ها نیست... اما بی خوابی های معمولی راحت تر درمان میشه... همونطور که بقیه ی دوستان گفتند ورزش نقش مهمی داره... خوردن سیب، کاهو ، شیر هم خوبه و مهمتر از همه آرامش خیال.
دوباره تاکید می کنم با این علایمی که گفتید مثلا این که می گین چند دقیقه طول میکشه بخوابین یا مثلا صدای تلویزیون... شما از لحاظ سلامت خواب مشکلی ندارین.. مگر این که مشکلات دیگه ای که داشتین رو یادتون رفته بنویسین..
موفق باشین.
شما دچار بيماري تحريك پذيري هستين كه كه ربط مهمي به نقش سرتونين مغزتون دارهنقل قول:
من يک مقدار توي خوابيدن حساس هستم يا شايد شدم . وقتي مي خواهم بخوابم معمولا بايد چند دقيقه سکوت نسبتا مطلقي باشه .
از آن جايي که معمولا پدرم ديرتر از من مي خوابه و تلويزيون تماشا مي کنه صداش يک مقداري اذيتم مي کنه مخصوصا وقتي توي برنامه ها فرياد و تنش باشه.
همین طور صحبت کردن افراد با صداي بلند
4من این مشکلو داشتم . شدیدا" خوابم میومد ولی اصلا" خوابم نمیبرد . البته افسردگی هم داشتم . رفتم دکتر اعصاب یه چند تا قرص داد یه مدت خوردم مشکلم کاملا برطرف شد .نقل قول:
- مهمتر از همه خوابت بیاد اما خوابت نبره...
قویترین قرص خواب بدون نیاز به نسخه چیه؟
سیر و دوغ:31: ادمو گیج میکنه:27:
چیزی وجود نداره همه قزص های خواب عوارض دارند که شایع ترینتشون (گیجی و سردرد و منگیه) به شما توصیه می کنم که بدون توصیه پزشک قرص خواب مصرف نکنید
می تونید از جوشانده های گیاهی که آرامبخش هستند یا خوراکی های سرد (دوغ-ماست-سیر )مصرف کنید فقط مواظب باشید این نوع خوراکی ها بیش از حد مصرف نشه چون باعث افت فشار می شه می تونید همرا با انجیز خشک یا مویز و توت خشک صرف بشه
بدون نسخه رو نمیدونم ولی در خانواده ما کلونازپام برای خواب یا بی خوابی مصرف میشه...
خوب کلونازپام فقط با نسخه میدن مگر اینکه داروخانه آشنا باشه یا اینکه داروخانه رو بندازی تو رو دروایسی
مثلا یه روز که خمیر دندان خونه و صابون و شامپو تموم شد و خواستی بری بخری همونجا از داروخانه درخواست چند ورق کلونازپامک کنی....
یعنی وقتی همه اجناس رو خریدی شامپو ..خمیردندان و ژیلت ... تا خواستی حساب کنی بگی ببخشید راستی یادم رفت
بگم 4 ورق کلونازپام 1 میلی هم بدید ......بعد به احتمال زیاد ور میداره میده اگر گفت نه نمیشه بدون نسخه نمیدیم...بگید باشه
پس این شامپو ها رو هم نمیخوام ...:31: خلاصه یه جوری سرشو گول بمالید :11:
یه راه حل دیگشم رفتن به بازار تهران و خیابان ناصرخسرو که عزیزان دارو فروش همه ایستادن و هر چی بخوای بهت میدن
بدون نسخه و ارزان.. من نزدیک 1 ماه پیش داشتم پیاده روی می کردم تو ناصرخسرو یهویی بادوستم حرف ترامادول و عوارضش
بود یهو یه دارو فروش گفتش آقا ترامادول هم داریم 10 تا ورق 11 هزار تومن...
کلونازپام داروی از خانواده بزودیازپین ها که اثر شلکنندگی عضلات رو داره و خواب آوره و اعتیاد داره...
با مسکنها و مخدرها و ضد افسردگیها تداخل دارویی داره و باعث ضعیف شدن cns میشه ( د رهنگام تداخل دارویی) که خطر جبران ناپذیری داره..
به عنوان داروی ضد تشنج و ضد ترس و ضد حملات عصبی هم استفاده میشه..
فقط با نسخه تو داروخانه داده میشه :11: جزو داروهای OTC
سلام..
اگه یک کم حوصله میکردید و می گشتید تاپیک های دیگه ای هم با موضوع بی خوابی بود..
...
من نمیدونم شما کدوم شهر هستین، اما اگه کسی اینجا مشهدی هست و مشکل خواب داره میخام آدرس یه جای خوب بهش بدم... چهارراه ولیعصر - بلوار هدایت غربی - موسسه ی گیاهان دارویی مهرداد
من خودم چند ماه پیش مشکل حاد بی خوابی داشتم... خیلی وضعم ناجور بود... دو سه ماهی همونجوری تحمل کردم و اصلا هم دوست نداشتم قرص خواب بخورم... اما اون جایی که آدرسشو گفتم رفتم و دکترش بهم یک چیز گیاهی داد (اصلا هم ضرر و عوارض نداره) فقط حدود 1-2 هفته ازش استفاده کردم و از اون موقع تا حالا دیگه مشکلم کامل برطرف شد...
...
موفق باشین:11:
استفاده نکنی بهتره من خودم همیشه خسته بودم یا نه سر شب خوابم میرفت
یه مدت کمی دچار مشکل شده بودم با تجویز پزشک یه سال زاناکس خوردم دیگه الان بعد 3 سال کلا بیدارم اصلا نمیدونم دیگه خواب چیه
نمیدونم با من چی کار کرد ولی هر کاری این قرص کرد مفید نبود.
به جز آلپرازولام هيچي ديگه رو سرخود مصرف نكنين
سلام به همه دوستان
من چند ماهي هست كه روزي 15 ساعت مي خابم تازه وقتي از خواب پا مي شم همش كسلم
مشكلي باهاش نداشتم ولي الان امتحانام شروع شده مي خاستم بيدار بمونم .
بعد از كلي تحقيق قرص modafinil 200 mg خريدم كه واسه بيدار موندن استفاده مي شه با كمال تعجب روي من اثر نكرد
حتي الان بيشترم مي خابم روزي 2 تاشو هم مي خورم
ديگه نمي دونم چيكار كنم دوستان اگه امكانش هست كمكم كنن
به نظرتون ريتالين مصرف كنم فايده اي داره ؟
روي قرص هم نوشته modalert 200 هندي هم هست
با سلام
ابتدا شما بروید پیش یک دکتر و یک چکآپ کامل بدهید.
ببینید مشکل از کجاست.
شاید مشکل کم خونی باشه
شاید عادت
شاید افسردگی
شاید نداشتن انگیزه
شاید ارثی
شاید ....
سلام..
در مورد اینکه گفتید برای امتحاناتتون نگران هستین؛ به یاد داشته باشید برای موفقیت در درس شما باید خواب کافی داشته باشید تا راندمانتون بالا بره.... شما نباید از خودتون این انتظار رو داشته باشید که خیلی سریع تغییر کنید... صبر داشته باشید و در مرور زمان مشکلتونو تدریجا حل کنید...
اول از همه سعی کنید شب ها زود بخوابید تا بتونید صبح ها زودتر بیدار شین... صبح ها با یک لیوان آب پرتقال یا هر آبمیوه ی دیگه که سرشار از ویتامین c باشه روزتونو آغاز کنید، این مسئله باعث میشه که با وجود ویتامین c جریان خون شما بالا بره و احساس شادابی و انرژیک بهتون دست بده...
اگر صبح ها دوش آب سرد بگیرین هم بی تاثیر نیست.
فعالیت های ورزشی و فیزیکی خودتونو در طی روز افزایش بدین...
بعد از ظهرها 30 تا 40 دقیقه خواب نیمروزی داشته باشین
بعضی اوقات برین به فضای بیرون از خانه ، نسیم خنک یا نور اثرات خوبی بر روی پر خوابی داره.... در مورد نور بگم که از نظر متخصصان روشن تر بودن فضای زندگی و یا قدم زدن در آفتاب ، دستگاه مرکزی اعصاب رو تحریک میکنه و تولید ملاتونین (هورمون مربوط به خواب آلودگی) رو کاهش میده
در مورد قرص نظرم اینه که اصلا استفاده نکنید، بعضی از این قرص ها برای حافظه خوب نیست...
+
موفق باشید
از استرس دوري كن . بذار فكرت ازاد باشهنقل قول:
این ابری که گفته میشه توی گوش بگذارن تا سر و صدا ها رو کاهش بده چیه؟ ممکنه در موردش توضیح بدین؟ ضرری برای خود گوش نداره؟
کلا داروی شیمیایی مصرف نکنید.
ببینید بدن خودش سیستم دفاعی داره میدونه چیکار کنه....شما سرما بخورید,چه دارو مصرف بکنید چه نکنید یه دوره نقاهت دو هفته ای داره که باید طی بشه...
حالا شما میای دارو (های شیمیایی) مصرف میکنی...این سیستم دفاعی بدن تا میاد کارش رو شروع کنه میبینه یکی دیگه اومده داره مبارزه رو انجام میده, و بیکار میشینه یه مدت اینطوری میگذره و سیستم دفاعی بدن دیگه ورزیدگی و کارایی خودش رو از دست میده و به اصطلاح تنبل میشه.
حالا اگر شما دارو داری مصرف میکنی ,اگر مثلا چند ماهه داری فلان قرص رو میخوری حالا بیای یک دفعه نخوری, این هم عوارض داره. باید به مرور مصرف رو کم کنی. مثلا یواش یواش به جای یک قرص نصف قرص مصرف کنی بعد یه مدت بیای مثلا هر روز رو بکنی هر دو روز یک بار و آروم آروم قطعش کنی.
و در آخر نکته مهم اینه که "فاذا مرضت فهو یشفین" اوست که شفا میدهد, باید این رو قبول کرد و بهش ایمان داشت.
زیاد خوابیدن میتونه نتیجه کم خونی یا کمبود اهن باشه
دیروز یه عالمه کار داشتیم
داریم خونه جدیدو آماده میکنیم واسه اسباب کشی
دیروز از صبح تا ساعت 10 شب توی خونه جدیده داشتم کچ های جامونده از کچ کاری رو تمیز میکردم
نمیدونید چه بدبختی داره
ساعت 10 اومدم خونه شام هم نخوردم بعد رفتم پشت سیستم توی نت تا ساعت 1 و خورده گشت میزدم
بعدشم هر کاری کردم خوابم نبرد ، یعنی نیمه خواب بودم و خوابای عجیب غریب و اعصاب خورد کن میدیدم
شاید ساعت 4 تا پنج شب یه چرت کوچولو زده باشم
الانم چشام شده یه کاسه خون ولی خوابم نمیبره
بعضی وقتا شده 48 ساعتو بدون خواب و خستگی سپری کردم ولی از طرف دیگه وقتی کتابای درسیمو باز میکنم بیهوش میشم و چند ساعت بعد بیدار میشم
شما هم اینجوری هستید ؟
بله ممکنه :20:نقل قول:
نقل قول : ms368آره عزیز ،
شما هم اینجوری هستید ؟
خود من بارها این مشکل برام به وجود اومده
سخته که آدم خوابش بیاد اما خوابش نبره :13:
اشتباهی که کردین این بوده که همون ساعت 10 شب با اون همه خستگی ای که داشتی نخوابیدی و مخصوصا اینکه رفتی پشت سیستم ، از نظر علمی سالهاست که ثابت شده نگاه کردن به مانیتور تا چند ساعت بروز بیخوابی رو به دنبال داره... و از طرفی یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه از ساعت خواب که بگذره ، دیگه خواب به چشمات نمیاد !
الان هم اگه خیلی خوابتون میاد و اما نمیتونی بخوابی زیاد سخت نگیر (منظورم اینه که نرین دراز نکشین)
تا چند شبانه روز سعی کن بیشتر بخوابی تا کمبود خوابت جبران بشه...
موفق باشید و انرژیک :40:
یه سوالم من دارم.
من وقتی میخوام بخوابم هرچی سر و صدا باشه مشکلی واسم نیست, اما موقع بیدار شدن , هیچی بیدارم نمیکنه .
مثال میزنم یه بار یادمه داشتم خواب میدیدم دارم دعوا میکنم با یکی :دی بیدار که شدم دیدم بدنم درد میکنه , دیدم داییم گرفته زدتم که بیدار شم! , بازم از خواب پا نشدم, یا یه بار دیدم بارون میاد , بیدار که شدم فهمیدم مامانم آب ریخته بوده روم , میدونی , انگار خیلی خسته هستم , بعد هرچیزی که تو بیداری اتفاق میوفته احساس میکنم تو خواب هست , بیدار نمیشم..!
چه کنم موقع بیدار شدن راحت تر بیدار شم؟
من چند وقته مبتلا به خواب کم و نامنظم هستم چند تا دکتر هم رفتم اما فقط یه سری آرامبخش ضعیف دادن که تاثیر نداشت
به نظرتون کمبود مواد غذایی خاص یا بیماری عضوی میتونه باعث نامنظم شدن خواب بشه؟
شما اگه میخواین خوابتون منظم بشه مواد کافیین دار مثل قهوه-چای-نوشابه رو از غذاتون حذف کنین شبا بعد از شام 30 دقیقه پیاده روی منظم داشته باشین و نیم ساعت قبل از خواب یه لیوان دوغ بدون گاز مصرف کنین
با سلام
ببخشید من چجوری بگم:دی میخوام زمان خوابم رو کم کنم بدون این که به سلامت صدمه بخوره
مثلا میدونم 8ساعت نیازه ولی میخوام کمترش کنم به صورتی که احساس خستگی و سردرد زیادی نکنم! منتظر راه حل های عزیزان هستم
سلام دوست عزیز
بدن به 6-8 ساعت خواب احتیاج داره در روز و اگه کمتر از 6 ساعت شما بخوابید هر کاریم بکنید به سلامتتیتون صدمه میزنه
یا حق
آخه 8ساعت هم نمیخوابم:دی
12ساعتی رو خوابم
مثلا میخوام بدن جوری شاداب باشه که!نیازی به خواب بعد از ظهر یا خواب زیاد در شب نباشه!
من بهت پیشنهاد میکنم اینکارو بکنی...
مثلا ساعت 12 میخوابی ساعت 8 بیدار شو برو یه جایی باشگاهی ورزش کن حالا هرچی ...
اگه یه ورزشی عین فوتبال باشه که بهتر..
اینطوری خیلی شاداب میشی خوابتم تنظیم میشه شب ساعت 12 هم خوابت میبره و دیگه تو طول روز احساس کسالت نمیکنی...
اینو من امتحان کردم شما هم یه هفته امتحان کن ....:46:
سلام ، من هم همچین مشکلی دارم ، یکم خوابم زیاده ، یعنی کاملاً خوابم بهم خورده ، صبح ساعت 6 میرم سر کار تا 4 بعد از ظهر ، میام خونه میخابم تا 7 - 8 بعد اونطرف هم تا 2 بیدارم ، کلاً خوابم بهم خورده ، اگرم ظهر نخوابم گیجم ، عصبانی ام ، نمیدونم ، راهنماییم کنید .
ممنون .
راستی وقتی که از خواب بلند میشم هم عصبانی هستم ، ممنون میشم کمکم کنید .
سلام
خوب عنوان گویاست : دی
من جدیدا خیلی زیاد میخوابم خیلیااااااا
مثلا امروز تا 1 خواب بودم:31:
حالا میخوام بدونم مشکل خاصی دارم یا نه؟!:9:
میگن پرخوابی مشکلات خاصی داره! حالا من باید پیش چه دکتری برم؟!
آزمایش خاصی باید بدم؟!
این مشکلم اگه حل بشه آینده روشنی در انتظارمه:31:
من هم قدیم این مشکل رو داشتم با تغذیه درست این مشکل من حل شد .نقل قول:
خب دوست عزیز اینجوری چیزی نمیشه گفت . بهتره حتما یک بررسی اولیه و کامل انجام بدید . آزمایش خون از نظر بررسی کم خونی و یا غلظت خون و تیروئید و چند آزمایش دیگر .نقل قول:
نهایتا بهتره که به یک پزشک مراجعه کنید
ممنون دکترجاننقل قول:
فقط چنتا سوال شرمنده خیلی ابتداییه!
الان باید اول برم دکتر یا آزمایشگاه؟!
برم آزمایشگاه بگم میخوام چه آزمایشی بدم؟
بعدشم پیش چه دکتری برم؟!
شما اول باید بروید پیش دکتر.نقل قول:
پیش پزشک عمومی و درخواست آزمایش کنید و شرح حال بگید.
سلام:10:
صبحها کمی ورزش کن
قهوه بخور (ترجیحا بدون شیر)
میوه جات و سبزیجات زیاد بخور
زیاد پای کامپیوتر نشین (خستگی چشم ها)
موسیقی های شاد و انرژیک گوش بده
و ...
اگر اونوقت مشکل حل نشد پیش پزشک برین میتونه به دلیل کم خونی و ... باشه
:40:
ببخشید من جدیدا ساعتای 7-6 شب خوابم میبره و 4-4.5 صبح بیدار میشم مشکل خاصی دارم یا عادیه؟:19:نماز مغرب و عشاء هم از دستم میپره اخه خوابم خیلی خیلی بهم فشار میاره و متاسفانه نمیتونم جلوش طاقت بیارم کمـــــک:45:
قبلنا ساعت 4-5 صبح میخوابیدم و 3-2 ظهر بیدار میشدم.:31:
ممنونم میشم بگید چیکار کنم خوابم عادی بشه!
کمتر قلیون بکش:24:نقل قول:
به نظر من کم کم زمان خواب رو جابجا کن ، مثلا نیم ساعت نیم ساعت از شروع کم کن ،یعنی زود تر بخواب
ورزش و دیگر هیچ...