جدی!!!!!!!!!! خیلی مسخرست که!!! (قابل توجه پست پایین شما) تو نسخه های قبلی که فکشن ایران فارسی معاصر حرف می زد؟ چرا پس الان عربیش کردن؟نقل قول:
Printable View
جدی!!!!!!!!!! خیلی مسخرست که!!! (قابل توجه پست پایین شما) تو نسخه های قبلی که فکشن ایران فارسی معاصر حرف می زد؟ چرا پس الان عربیش کردن؟نقل قول:
نه شاید اشتباه کردی ، آخه هیچ وقت از این کرم ها توی این سری بازی ها دیده نمیشه ( غیر از داریوش نسخه قبلی ) . شاید فارسی قدیمی ( چی بود اسمش؟؟ :دی ) صحبت می کرده ، فکر کردی ، مثل prince of persia .
بازی چند وقته در امده؟پس چرا تو اراک نیست؟
چی بگم والله
اولش میگه سلام علیک انا داریوش و .. بقیش هم عربیه مطمئنا
بعد من ایران رو برداشتم با نقشه جهان از شما آفریقا شروع شد یعنی اولین شهر رو اونحا ساختم
لول 2 رو انتخاب کردم الان تا سال هزار و هشتصد و خورده ای رفتم ولی هنوز کلی جای خالی تو منطقه ها هستش مثل ورژن قبلی نیست که سریع همه جا پرشه چون با فرهنگ مرزها زیاد نمیشه ، و باید پول بدی تا زمین بخری ، البته گویا با فرهنگ هم اضافه میشه ولی خیلی خیلی آروم
فرق عمده دیگه نیرو هاشه ، یه جوری ارزش نیرو ها بیشتر شده ، یعنی کمتر تولید می شن و کمتر هم میمیرن
نحوه اداره شهر ها آسونتر شده
اما یا ایران خیلی جاش بده و ضعیفه یا اینکه این ورژن خیلی فرق می کنه ، چون من فقط داشتم نظامی کار می کرد و یه دونه واندر رو هم نساختم
کلا باهاش حال نکردم ورژن قبلیش خدا بود ، این فقط گرافیکش جالب تر شده
این دیگه خیلی ضایع است!! شاید مکان یا چیز دیگه رو روی رندوم گذاشتی.نقل قول:
عد من ایران رو برداشتم با نقشه جهان از شما آفریقا شروع شد یعنی اولین شهر رو اونحا ساختم
یعنی اگه بخوای یه جای بی صاحب شهر بسازی باید پول بدی؟ به کی آخه!نقل قول:
مثل ورژن قبلی نیست که سریع همه جا پرشه چون با فرهنگ مرزها زیاد نمیشه ، و باید پول بدی تا زمین بخری ، البته گویا با فرهنگ هم اضافه میشه ولی خیلی خیلی آروم
ولی اون سیستم مرز فرهنگیش عوض شده باشه خوبه.
شاید آرامیه (سریانی)، اون موقع تقریبا زبون اصلی هخامنشیان بود و همونطور که می دونید با عربی هم خانواده و طبعا شبیهه.نقل قول:
ولش میگه سلام علیک انا داریوش و .. بقیش هم عربیه مطمئنا
تو نسخه ی قبلی اصلا کسی حرف نمی زد!نقل قول:
ویرایش: آها، نیروها منظورتونه؟
کلا به نظر من نباید مصوتش می کردن، زبان تو طول تاریخ عوض می شه، غیر طبیعی می شه اینجوری. نمی دونم تو نسخه ی 4 مود Rise of mankind رو بازی کرده بودید یانه، تو اون رهبر ها هم تو طول زمان عوض می شدن.
========================
یه چیز دیگه، چیزی مثل Colonization هم داره یا نه؟ یعنی مثلا تمرکز روی اداره ی شهر باشه؟
بله حق با شماستنقل قول:
در مورد جای ایران هم نمی دونم ، شاید اینجوری بوده چون همه چی جابجا بود و هیچ کس سرجاش نبودنقل قول:
Its Aramaic, actually.
Darius did not speak modern Farsi or modern Arabic. There are a couple different possibilities for what languages he might have spoken. As he's known for adopting Aramaic as the language to use for communicating between parts of his empire, the developers felt that language was the best choice for his diplomacy screen.
This has been discussed many times and every time it gets posted we end up with people posting emotional rants or nationalistic trolling.
So, I'm putting an end to this one right now. Asked and answered.
نه با ستلر می شه شهر هر جایی خواستی ساخت اما برای اینکه مرزش بزرگ بشه و بتونی از خونه های اطراف استفاده کنی باید پول بدی اولش 6 تا tile بهت می ده ( فکر کنم ) بعد می تونی هر چند تا خواستید بخرید هر چی دورتر باشه گرونترهنقل قول:
یعنی اگه بخوای یه جای بی صاحب شهر بسازی باید پول بدی؟ به کی آخه!
ولی اون سیستم مرز فرهنگیش عوض شده باشه خوبه.
یه مسئله دیگه اینکه نمی دونم من بلد نبودم یا این کلا چیزی به اسم شهر و شکل ورژن قبلی نداره
یه trade post داره که پول میسازه ولی دیگه شهر نمی تونی بسازی ، البته اینجوری واقعی تره ولی خوب .........
آره می تونی بگی دقیقا رو چی باشه تولیدات غذا و ....نقل قول:
یه چیز دیگه، چیزی مثل Colonization هم داره یا نه؟ یعنی مثلا تمرکز روی اداره ی شهر باشه؟
اين داداشمون كه گفته داريوش عربي حرف مي زنه انگار دبيرستان هم نرفته(شوخي كردم ناراحت نشي دادا)
هر زبوني كه هست عربي نيست نمي دونم چيه شايد فارسي باستان باشه
با مزه اينجاس كه موقعي كه با داريوش داري مذاكره مي كني موسيقي مرغ سحر ناله سر كن پخش ميشه.
مرزها هم با فرهنگ اضافه ميشه ولي اگه بخواي سريعتر مرزها رو اضاف كني مي توني مايه خرج كني.
يه چيز ديگه اينكه وقتي شهري رو ميگيري براي اينكه نارضايتي مردم بلافاصله روت تاثير نذاره ميتوني اجازه بدي نيمه خودمختار جزو قلمروت بشه تا بعدا هر وقت خواستي كاملا مال خودت بشه.
در كل مثل تمام سري هاي قبلي به اعتياد و نابودي ميكشه آدمو بازي.
خوب خداروشکر که شما عربی بلدی یعنی با سوادینقل قول:
یا من نفهمیدم بازی چیه یا شمانقل قول:
مرزها هم با فرهنگ اضافه ميشه ولي اگه بخواي سريعتر مرزها رو اضاف كني مي توني مايه خرج كني.
برای گسترش مرز ها از طریق فرهنگ تقریبا اینقدر زمان میبره که میشه بیخیالش شد
خوبه من گفتم شوخي كردم وگرنه فحش ... مي دادي بهموننقل قول:
هر جفتمون فهميديم بازي چيه فقط مشكل اينه كه شما نفميدي من چي گفتم. من گفتم فرهنگ هم مرزها رو افزايش ميده ولي جايي نگفتم كه سرعتش بيشتر از قبله يا كمتر!!!
بعدشم اگه دقت كرده باشي سرعت كلي بازي از قبل خيلي كمتره مثلا يه Warior ساختن توي اول بازي ورژن هاي قبلي انقدر طول نمي كشيد.
بازم اگه اون شوخي من ناراحتت كرد معذرت مي خوام
سلام
من دیروز1.4 گیگ رو دانلود کردم اما امروز که خواستم ادامه دانلود انجام بدم دانلود منیجر ارور میده که هوست
بسته شده لطفا راهنمایی کنید!
با سپاس
كدوم لينكا رو دانلود مي كردي؟نقل قول:
این لینک
[HTML]http://fs72.www.ex.ua/load/4243148/sr-civ5_Amin016.iso[/HTML]
يه توصيه دوستانهنقل قول:
هيچوقت از اين تك لينك هاي مستقيم دانلود نكن مگه اينكه سرعت اينترنتت در حدي باشه كه همونروز تموم بشه. فايلهاي قطعه قطعه شده و Mirror دار از اين بدبختي ها نداره
شما میتونید از این لینک استفاده کنید.نقل قول:
اگر از idm استفاده میکنید خودش باید ادامه ش رو دانلود کنه.
کد:http://fs51.www.ex.ua/get/4243148/sr-civ5_Amin016.iso
محتوای مخفی: نسخه ریپک 1.9 گیگ
اگر ادامه نداد ببینید این ترفند به نقل از ترفندستان کار میده:
ابتدا دقت کنید همان طور که ذکر شد برای استفاده از این روش باید چند نکته را رعایت نمایید:
۱٫ از طریق نرمافزار Internet Download Manager بایستی اقدام به دانلود فایل کرده باشید.
۲٫ تنها در صورت پاک شدن فایل از روی سرور اولیه میتوانید از این ترفند بهره ببرید.
۳٫ بایستی یک لینک سالم دیگر برای دانلود آن فایل بیابید.
۴٫ سرور دوم بایستی حتمأ قابلیت Resume داشته باشد.
۵- نام فایل اول و حجم آن بایستی کاملأ مشابه فایل دومی باشد که قصد دانلود آن را دارید.
پیش از هر کاری اطمینان پیدا کنید قابلیت مشاهده فایلهای Hidden در ویندوز شما فعال باشد. بدین منظور در My Computer از منوی Tools به Folder Options رفته و در View، از تیک خوردن گزینه Show hidden files and folders مطمئن شوید.
سپس در صورتی که از ویندوز XP استفاده میکنید از طریق My Computer به مسیر زیر بروید:
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\IDM\DwnlData\Username
و اگر از ویندوز ویستا یا سون استفاده میکنید به مسیر زیر مراجعه کنید:
C:\Users\Username\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\Use rname
دقت کنید منظور از درایو C درایوی است که ویندوز شما در آن نصب شده و همچنین منظور از Username نام حساب کاربری شما در ویندوز است.
لازم به ذکر است این مسیر، مسیر پیشفرض تنظیم شده در IDM است. در صورتی که در درون برنامه و بخش Options > Save To > Temporary Directory این مسیر را تغییر دادهاید بایستی به همان مسیر و پوشه DwnlData\Username بروید.
در این مکان، اطلاعات مربوط به کلیه فایلهای دانلود شده، در حال دانلود و در لیست انتظار IDM قابل مشاهده است.
حال با توجه به نام فایل مورد نظر (همان فایلی که دانلودش قطع شده است و قصد ادامه دادن آن توسط لینکی دیگر را دارید)، فولدر مربوط به آن را پیدا کنید و وارد آن شوید.
در این پوشه، یک فایل متنی به نام فایل اصلی و پسوند Log قابل مشاهده است که ما توجهی به آن نداریم.
همچنین تعدادی فایل به نام همان فایل اصلی و پسوندهای عددی (تعداد این فایلها بستگی به تعداد ارتباطی است که برنامه در هنگام دانلود با سرور داشته است) موجود میباشد.
حال در محلی دیگری (مثلأ صفحه Desktop)، یک پوشه به نام Backup ایجاد نمایید.
اکنون فایلهای با پسوند عددی (که ذکر کردیم تعدادشان بستگی به ارتباطات میان سرور دارد) را Copy نموده و در پوشه Backup (که خودتان ساختهاید) Paste کنید.
سپس پوشه همنام فایل موجود در مسیر DwnlData\Username که وارد آن شده بودید را با راست کلیک و انتخاب Delete بر روی آن، حذف کنید.
همچنین در درون برنامه IDM، این دانلود متوقف شده را با راست کلیک و انتخاب Remove و سپس انتخاب Yes حذف کنید.
در مرحله بعدی، اقدام به دانلود فایل جدید از سرور دیگر کنید. تنها دانلود چند کیلوبایت کافی است و سپس دانلود را Stop کنید (هدف ایجاد یک مسیر برای این دانلود در پوشه DwnlData\Username بود).
حال در پوشه DwnlData\Username وارد پوشهای که برای این دانلود جدید ساخته شده است بروید.
سپس فایلهای موجود در پوشه Backup را Copy نموده و در آن Paste کنید.
دقت فراوان کنید که فایلهای قبلی بایستی با نام این پوشه جدید یکسان باشد. به عنوان مثال اگر فایلی که اکنون دانلود کردید و طبعأ نام پوشه ساخته شده Tarfandestan-Tips-Tricks بود باید نام کلیه فایلهای موجود در پوشه Backup را هم به این نام تغییر بدهید (پسوندشان را دستکاری نکنید).
اکنون پنجره Internet Dowload Manager را کاملأ ببندید و در Taskbar هم بر روی آن راست کلیک کردهو با انتخاب Exit آن را کاملأ ببندید.
سپس برنامه را مجدد باز کنید.
اکنون اگر دانلودتان را Resume کنید و ادامه دهید، خواهید دید که از همان جایی که در فایل اول قطع شده بود ادامه پیدا میکند و در نتیجه دیگر نیازی به از سرگیری دانلود از ابتدا نیست.
منبع :ترفندستان
اتفاقا این نسخه خیلی قشنگ تر شده نسبت به نسخه هاش قبلیش ! قبلا هم گسترش مرز توسط فرهنگ اولاش سریع اتفاق میوفتاد ، ولی دیگه بعد از این که شهراتون به مرحله 5 یا 6 می رسیدن دیگه ارتقاع بیشتر شهر تقریبا غیر ممکن بود. اصلا هم عربی صحبت نمی کنه ! تازه اون آفریقا رو هم که می گی اومده ، این مثل نسخه قبلیش نیست که مپ earth همه سر جای خودشون باشن. در کل توصیه می کنم همه کارشو یاد بگیرید ، مطمئن هم باشید اینقدر کار جدید وجود داره که اگه روزی 6 ساعت هم بازی می کنید هنوز بازیو کامل نفهمیدین ، و بازی هم وقتی همه امکاناتشو بفهمی خیلی توپ تر میشه ، مثلا در مورد سبک اداره حکومت ، برید درباره همه ایسم هاش بخونید ، خیلی بازی قشنگ تر میشه.
ببينم مذهب ديگه وجود نداره تو بازي؟
اون زبونش رو که بله اشتباه کردم من فقط یه بار دیدم اون هم تو آموزشش بود که با اسکندر باید پرسپولیس رو می گرفتی و یه صحنه داریوش رو نشون می داد و یه چیزی می گفت
خود مدیر رسمی فروم 2k گفت که زبون Aramaic و اینکه اونها مطمئن نبودم دقیقا چه زبونی استفاده میشده
اما به نظر من باید فارسی استفاده می کرد ، چه فایده ای داره به زبونی صحبت کنه که هیچ کس نمی دونه
به نظرم اینکه سناریو نداره خیلی بده
اینکه میشه تعداد tile های فعال واسه هر شهر رو خودمون انتخاب کنیم و بخریم خوبه اینجوری میشه پایتخت رو مثلا خیلی قوی کرد ولی اینکه مرز ها با فرهنگ نیست ( البته با اون سرعت منظورمه ) خوب نیست
اینکه Civilopedia نداره ، خیلی بده
نبرداش خیلی بهتر شده و شانس پیروزی قدیمی ها بر جدید ها تقریبا صفر شده
اما در کل بنظرم خیلی بد شده ، یکبار بازی کردم و تقریبا تا turn 370 رفتم و با اینکه تقریبا تمام دنیا رو گرفتم و فقط 1 تمدن دیگه غیر از من مونده بود بازی هیچ جوری تموم نشد ، و دیگه ادامش نمی دم
کیفیت تصویری این بازی چرا دو بعدی هست؟انگاری کهنه هستند
دوستان لطفا در مورد این ارور کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Uploaded with [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ینی این بازی الان تو بازارمون هست بریم بخریم؟؟
خوبشم هستنقل قول:
نخري ضرر كردي. چشمام داره در مياد از بس پاش نشستم
آره هست.
@ nazism
یعنی چی کهنه/؟ دو بعدی نیست که!
ایول.من که عاشق این جور بازی های استراتژیی هستم.
از جمله Stronghold...و .....
من زمانی که بازی رو اجرا میکنم وقتی که آرم 2K میاد از بازی میپره بیرون.
می خواستم ببینم مشکل از چیه.
ممنون.
دوستان عزیز ما میخوایم بصورت شبکه لوکال بازی کنیم . من دوستم رو پیدا میکنم جوین میزنم اما اتفاق خاصی نمیوفته .
تصور میکنم بخاطر همسان بودن اسمهاس .
لطفا یکی که بازی کرده کمک کنه
عجب چیزیه بازی!!!آقا شما با کدوم قوم حال میکنید؟؟
این خیلی نامردی چرا زبون داریوش عربی
آقا قبل از این که بازی رو بگیرم یه سوال داشتم...
اون اول کع بخوایم قوم انتخاب کنیم.به نظرتون کدوم قوم رو انتخاب کنم قوی تر و بهتره؟؟؟
من از سلیمان خوشم اومد.
ایران رو بردار و سربلندش کن:27::27:نقل قول:
فقط آلمان و آمریکا . این دوتا قوی ترین ها هستند به نظر خودم. چون که سربازای قدرتمندشون واسه دوران جدید هست ، اون وقت می تونی زمانی که دورش طوالنی تر و مهم تر هست قوی باشی.
چند ماه طول می کشه که بتونی یه دوره رو تموم کنی ؟ چه موقع پیروز میشی ؟ مثل این بازیای الکی نیست که باید کل جهان رو فتح کنی ؟ امیدوارم اینطوری نباشه . من فقط 300 مگ مونده تا دانلودش کنم . فردا تموم میشه . عاشق این بازیم . راستی چه وزیرای خوشگلی داره . ازدواج هم می کنی توش ؟ :))
نه بابا ! ازدواج چیه ! در اصل یک شخص که نیستی ! یک شخص مگه چند سال عمر می کنه؟؟
در مورد فتح جهان و از این چیزاش دست خودته ، می تونی بزاری بعد از فلان دوره مثلا بازی تموم بشه ، می تونی بزاری بعد از این کل جهان رو فتح کردی بازی تموم بشه ، می تونی هم بزاری هیچ وقت تموم نشه ( من همیشه همینو انتخاب می کنم ) .
در مورد این که چند ماه طول می کشه یک دوره رو تموم کنی هم نفهمیدم منظورتون چیه! هر دوره با یک کلیک میره جلو. هر چند دوره بگذره یک علم رو می تونین research کنین ، بعدش کم کم همین طوری جهان پیشرفت می کنه دیگه.
به به،عجب بازیی،به به،از صبح میشینم پاش تا پاسی از شب،
فقط داریوش(ایران)
این المان بگم چه کارش کنم خیلی قوی شده!!
راستی بچه ها ترینر چیزی میزی نیست واسه این،یکم تقلب کنیم حال کنیم!
ممنون
من تو این بازی مشکل دارم یکی نیست کمک کنه.نقل قول:
کرکی چیزی نمی خواد ؟
چند ماه ؟ یه صبح تا شب بشینید پاش بازی تموم میشهنقل قول:
این ورژن 4 نوع پیروزی داره (ورژن قبل 6 نوع پیروزی داشت )
Domination Victory - برای پیروزی به این روش باید پایتخت های تمامی امپراطوری های رقیب رو تصرف کنید
Science Victory - برای این پیروزی باید کشتی فضایی بسازید اما تفاوت این ورژن اینه که باید تمامی قطعاتش رو باید به صورت فیزیکی به پایتخت انتقال بدید و همچنین بر خلاف ورژن قبلی این قطعات می تونن توسط دشمن آسیب ببینن و نابود بشن
Culture Victory - برای این پیروزی باید Utopia Project رو بسازید که لازمه تا سیاست های اجتماعی رو جوری تنظیم کنید تا بتونید امکان ساخت این بنا رو پیدا کنید
Diplomacy Victory - ( توضیح بر اساس ورژن قبلی ) بعد از ساخته شدن سازمان ملل باید 3 بار ریاست اون رو از طریق آرا بدست بیارید
احتمال زیاد درایور کارت گرافیکتون هست ، آپدیتش کنیدنقل قول:
من تو این بازی مشکل دارم یکی نیست کمک کنه.
کرکی چیزی نمی خواد ؟
و یا این کار ها رو هم انجام بدید ( (IF THE GAME WILL NOT RUN FOLLOW THIS GUIDE HERE
کد:http://fr33sp33k.h33t.com/index.php?topic=16159.0
بستگی داره چه جور پیروزی هدفتون باشه و سبک بازیتون چجوری باشهنقل قول:
آقا قبل از این که بازی رو بگیرم یه سوال داشتم...
اون اول کع بخوایم قوم انتخاب کنیم.به نظرتون کدوم قوم رو انتخاب کنم قوی تر و بهتره؟؟؟
بر اساس انواع پیروزی کشورها دسته بندی شدن ( البته این دسته بندی برای difficulty بالا هستش وگرنه با warlord , prince هر جور پیروزی میشه داشت )
Domination:
Japan
Germany
Ottoman
Russia
England
Songhai
China
Persia (one of two)
Cultural:
France
Aztec
Egypt
India
Diplomatic:
Greece
Siam
Science:
America!
Iroquois
Arabia
Persia (one of two)
Rome
عربی نیست بابا چند نفر اینجا با سوادن ( البته پیش خودمون بمونه ، بهشون بگی باسواد فکر می کنن داری فحش می دی :31: ) گفتن این زبون عربی نیستنقل قول:
این خیلی نامردی چرا زبون داریوش عربی
طبق گفته سازنده ، نمی دونستن زبان اصلی اون موقع چی بوده و مطمئن نبودن که فارسی امروزی صحیت می کنند یا عربی امروزی فقط می دونستن که اون موقع از زبان آرامی برای ارتباط بین بخش های مختلف امپراطوری استفاده می شده برای همین از این زبان استفاده شده
اما در کل ، که این بازی نسبت به ورژن قبلی خیلی بدتر شده شکی نیست ( مخصوصا برای کسانی که ورژن قبلی رو به خوبی یاد گرفته بودن )کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86_%D8%A2%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C
User Score تو سایت Game spot دیروز که سر زدم 8.5 بود امروز شده 8.4 نمره خود سایت هم 9 هست ولی ورژن 4 بازی نمره سایت 9.4 و نمره یوزر ها 9.1 هستش
باز دوباره شروع شد :دی الان از صبح نشستم تا 6 عصر ! تازه الان فهمیدم که کلی کار دارم :دی
درضمن این بازی برعکس بازی های دیگه که توی نسخه 4 و 5 اشون افت می کنند ، این بازی درسته که آپدیت زیادی نداشته ، ولی خیلی بهتر از نسخه قبلیشه ! ( اونایی که می گن نسخه قبلیش بهتر بوده ، میهش بگن چیه این نسخه از قبلیش بدتره؟:13: )
درضمن از من میشنوید همیشه رو سخت ترین حالت و بدون ترینر بگذرونید ، تا مزه اصلی بازی رو بچشید! ( مزه استرس واقعی!!!!)
سلام دوستان من هم بازیرو گرفتم اما اثلا نمیدونم چجوری باید نیرو هارو حرکت داد مگه نباید روشون کلیک چپ کرد بعد یه نقطه نقشه رو بزنی بعد کلیک راست؟ فقط یه بار حرکت می کنن بعدش دیگه تکون نمیخورن
جنگهای صلیبی نیست که :دینقل قول:محتوای مخفی:
شما لشکرتون وقتی حرکت می کنن کلی مسافت رو طی می کنن . مثلا یه شهر . پس تو هر روز فقط یه منطقه رو میرن . البته اگه از کوه و رود عبور کنن طول می کشه و اگه از جاده برن مسافت بیشتری رو میرن . بعد next turn رو میزنی و دوباره می تونی حرکتشون بدی .
حیف . بازی همه چی داره به جز یه چیز . napoleon total war رو بازی کردین ؟؟؟ تو اون می تونستی جنگ ها رو خودت انجام بدی تو این نمیشه :41: البته ورژنای قبلی هم نمیشد . ولی واقعا معتاد کنندس لامصب .
راستی هر قومی وزیراش مثه همن ؟؟ وزرای داریوش خیلی خوبن مخصوصا امور خارجه . وزیر اقتصادش خیلی داغونه :دی
در ضمن یه چیز بدی هم داره . ای کاش می شد بری داخل شهر رو ببینی . این همه چیز میز میسازی ولی نمی تونی تو بری ببینی . یه چیز مسخره هم داره . هر قومی می تونه هر چی بخواد بسازه . مثلا من با داریوش اهرام مصر ساختم یا چیزای دیگه که واسه ایران نبودن . این خیلی ضایس .
احتمالا دفعه اوليه كه سيويل بازي ميكنينقل قول:
اين بازي Turn base هست كه به زبون عاميانه خودمون ميشه نوبتي.
يعني شما توي هر turn يا نوبت حركات محدودي رو مي توني انجام بدي. بعدش بايد End turn رو بزني تا بقيه بازي كنن و دوباره نوبتت بشه.
اگه اول بازي از اينكه بازي رو بلد نيستي و به خاطر ظاهر پيچيدش نا اميد نشي بهت قول ميدم يجوري معتادش بشي كه به هيچ بازي ديگه اي نرسي
خود من با وجودي كه الان فيفا و Pes اومده تا حالا اونا رو بيشتر از چند دست بازي نكردم چون اين لامصب نمي ذاره. از كار و زندگي انداخته ما رو.