محتوی این فلش که هنوز منتشر نشده ؟ !
Printable View
محتوی این فلش که هنوز منتشر نشده ؟ !
كسي امتحانش كرده؟
این فایل های PJ هنوز منتشر نشد ؟
من که تمام سایت ها رو گشتم چیزی پیدا نکردم .
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------
پیدا کردم روشش رو + فایل هاکد:http://www.coveringweb.com/2010/08/how-to-jailbreak-playstation-3-ps3.html
امروز يه سايت رو ديدم كه اين قطعه رو ميفروشه....:18:
اون هم به قيمت 150 تومن.....:19:
مگه وارد ايران شده اين قطعه......؟؟؟
آموزش ساخت PJ با استفاده از AT90USBKEY
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواد مورد نیاز!:31::
1. AT90USB1287 or associated product.
2. External storage device (USB Drive/SD Card/Memory Stick)
3. Atmel Flip 3.4.1 Software
لینک دانلود نرم افزار:
4. Prepared AT90USBKEY-psgroove.hex.کد:http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/JRE-Flip_Installer-3.4.1.exe
5. Any homebrew .pkg packages you wish to install.
آماده سازی نرم افزار:
Start by installing the Atmel Flip software including the Java Runtime Environment if you do not already have this installed.
Find the directory where you have installed Atmel Flip for example (C:\Program Files\Atmel\Flip 3.4.1) open the USB folder and copy the file libusb0.dll and/or libusb0_x64.dll to the folder named bin. (You may need to disable 'Hide protected operating system files' for this step'
At this point you can place the homebrew.pkg file on your external storage device.
The software preparation is now done and you have also saved yourself time solving a simple problem, Good Job!
آماده سازی سخت افزار:
The next step is to plug the included USB cable into your AT90USBKEY and plug it into the PC. After some loading of drivers you will be greeted with a folder containing various demo packages and so on, go ahead and copy these files to your computer if you wish to make a backup.
Now you'll need to put the AT90USBKEY into a mode enabling you to program it.
1. Hold the RST and HWB buttons (Circled).
2. Release the RST button.
3. Release the HWB button
لینک عکس :
At this point windows should start prompting you for drivers so direct it to the USB directory in your Atmel Flip folder for example (C:\Program Files\Atmel\Flip 3.4.1\usb) and you're done.کد:http://www.maxconsole.net/attachment.php?attachmentid=28689&d=1283432252
مرحله آخر:
You're now going to flash the .hex to your AT90USBKEY.
1. Launch Atmel Flip and select 'Device', Select the microcontroller that matches your board (In this case AT90USB1287) and select OK.
2. Select 'File' - 'Load Hex File' - Select your .hex file in this case AT90USBKEY-psgroove.hex.
3. Select 'Settings' - 'Communication' - 'Open
لینک عکس :
4. Click the 'Erase Target Device Memory button.کد:http://www.maxconsole.net/attachment.php?attachmentid=28693&d=1283443219
5. Click the 'Program Target Device Memory button.
لینک عکس :
و پایان انتظار ها!:31:کد:http://www.maxconsole.net/attachment.php?attachmentid=28694&d=1283443325
Insert your storage device containing the homebrew.pkg into your Playstation 3.
Remove any discs that are present within the drive.
Turn off Playstation 3 power switch or in the case of a Playstation 3 Slim unplug it.
Insert your microcontroller board into the usb socket.
Restore power to your console.
Hit the power button and then the eject button.
Sorted!
Note: The above power cycling process needs to be repeated each time you turn on the console. A small price to pay for the fun ahead of us!
I hope this at the very least helps a few people out there and i hope everyone has their chunk of fun with whatever homebrew they choose to run.
لینک عکس :
فکر نمیکنم نیازی به ترجمه داشته باشه چون اموزش به زبان ساده و قابل فهم + عکس توضیح داده شده !:31:کد:http://www.maxconsole.net/attachment.php?attachmentid=28695&d=1283445563
اما دوستان اهل فن اگه میدونن آموزشش به درد بخور هست یک سری مطالب دیگه هم جمع آوری کنیم و به صورت مفصل به فارسی آموزش را بزاریم!؟
باید کمی صبر کنید کدها تازه برای عموم به اشتراک گذاشته.
نکته اینجاست AT90USB1287 از کجامون باید بیاریم ؟!؟
خوب ظاهرا سونی در این دادگاهه برنده شده ، و تونست جلوی پخش اون بیزبیلک رو بگیره ...
منبع :
منبع اصلی پست جناب شهاب :کد:http://www.ps3-hacks.com/2010/09/02/sony-vs-australian-ps-jailbreak-resellers-sony-wins/
کد:http://www.maxconsole.net/content.php?42031-Newbies-Guide-To-PSGroove-Getting-Started-With-The-AT90USBKEY
نقل قول:
خوب البته این از اول هم معلوم بود که سونی برنده میشه و در ضمن خیلی هم مهم نیست!
چون به زودی آموزش های زیادی ساخته PJ مثل همون نمونه ای که من از سایت MC گذاشتم در نت قرار میگیره!
همچنین در متن خبر به نکته جالبی اشاره شده که طبق آن درسته که با رای دادگاه سایتها PJ را از لیست فروششون حذف کردند ولی درعوض برد ++Teensy را به لیست فروش خود با قیمت 79 دلار اضافه کردند!:31:
ممنون داش جاوید!نقل قول:
منبع اصلی پست جناب شهاب :
کد:http://www.maxconsole.net/content.php?42031-Newbies-Guide-To-PSGroove-Getting-Started-With-The-AT90USBKEY
یادم رفت منبع را بزارم ولی خوب طبق تجربه قبلی که من اکثر خبرهای ه ک این کنسول را از سایت Maxconsole میزاشتم مشخص بود که این خبر هم از اونجاست!:31: + از لینک عکسها هم مشخصه که مطلب مربوط به کودوم سایته دیگه!!:31:
من متن رو خوندم ولی مثل اینکه رو هر حافظه فلشی نمی شه ریخت !!!
اینطور که معلومه نیاز به یک Converter هم هست چون PSJ از ISO پشتیبانی نمیکنه !!
آره ؟!
سعید دادا زیره سیکل حرف بزن!!:31:نقل قول:
منظورت چجور مبدلی هست؟
داداش تو انقدر درس خوندی دیگه زیر دیپلم رو یادت نمیاد !! :31:نقل قول:
منظورم یه Convertor نرم افزاری هست ! یه چیزی تو مایه های CSO به ISO !!
تمام Server هایی که میخوان بازی هارو برای Download آماده کنن همه میخوان به صورت ISO باشه که فایل سالم و بدون هر گونه مورد اضافه
به دست Downloader برسه . ولی خب اینطور هم که من از مشخصات نرم افزاری PSJ خوندم حرفی از ISO توش نبود
حالا نمیدونم طرف ناقص نوشته بوده یا اینکه حرفم درسته .
در ضمن ما از کجا MicroControl AT90USB162 رو گیر بیاریم :31: !!؟؟ یعنی از کجا بفهمیم تو کدوم Board از USB ها این قطعه به کار رفته :31: !!؟؟
والا نودانم ولی فکر نکنم چیزه خاصی بخواد! (شایدم بخواد:31:)نقل قول:
اما در مورد اون برد من توی اصفهان که به هر کی که گفتم انگار که جن دیده باشه لال مرد!!:31:
من خودم متاسفانه اطلاعات چندانی در مورد این برد ندارم ولی سعید تو که دستت تو کاره اگه تونسی گیرش بیاری یه ندایی هم به ما بده:31:
چون با داشتن این برد دیگه ادامه کار آسونه و میتونیم بابای این سونی رو دربیاریم!:31:
:31:نقل قول:
اینجاست که دیگه فکر کنم باید دست به دامان داییم شم :31:
OK , فقط یه چیزی اینو ببین :31: فکر کنم کلک رشتی زدن به کل 6.500.000.000 نفر روی کره ی زمین :31:
تنها فرق این دو قطعه تو داشتن و نداشتن OSC هست که یه نوسانگر از خانواده ی SMD هاست.
میگم حالا با چی باید Homebrew نوشت ما شروع کنیم؟
H A C K کردن این PS3 (ع) که پدر آدم رو در میاره .
مگه نگفتن که محتویات فلش رو منتشر می کنن که روی هر فلشی اجرا بشه پس چی شد ؟ ؟ ؟
باید صبر کنید SDK اش منتشر بشه . که قطعا بعد از منتشر شدن JailBreak هست .نقل قول:
من یه جایی خوندم تاریخ دادن 20 سپتامبر منتشر میکنند .نقل قول:
اموزش كامله هك به صورت تصويريکد:http://www.bazyrayaneh.com/forum/showthread.php?t=13145
ممنون دوست عزیز ولی اصل موضوع فعلا تهیه AT90 هست و بقیه کار همونطور که من در پست قبلی گفتم بسیار راحت هست و چیزی که فعلا توی نت ریخته همین آموزش هاست!:31: (ولی خوب در هر صورت ایشون هم زحمت ترجمه را کشیدن که حیفم اومد ازشون تشکر نکنم!)نقل قول:
نقل قول:
AT90 پاساژ امجد تو جمهوري فراوونه ولي احتمالا ميگن نداريم
تا گرونش كنن.سره كيسرو براشون يكم شل كنيم حله
عجیبه پشت شهرداری هنوز کسی اقدام به فروش بیزبیلک کپی نمی کنه اگه واقعابااین روش ها یعنی آموزش ها جواب می ده عجیبه تا حالا تولید نکردن خدا تومن بفروشن شایدم سود بازی اصل خیلی بیشتر از این حرفاست ! من دارم یکی از باز یهایی که کلی گشتم تو ایران نیافتم رو دانلود می کنم به امید این بیزبیلک !
100% سود بازی اورجینال براشون بیشتره ، سفارش میدن از GameStop یا MediaMarkt بازی دست دو براشون میراند دونه 10 تا 20 یورو ، میفروشند خداد تومن .نقل قول:
دوستان یه سوال (ببخشید من سوادم تو این موارد کمه)
این AT90 چیه ؟
Jtag kit هست . اینم عکسشه :نقل قول:
میگم ولی دوستان صبر کنیم آمادش بیاد بخریم صرفش بیشتره ها :31: کی میره این همه راه رو :13:
سلامنقل قول:
الان این قطعه AT90 توی فلش کار گذاشته می شه یا توی PS3 .
راستش خودم هم دقیق نمیدونم ، ولی توی لینک های بالا آموزشش هست . ارزش این همه دردسر نداره به نظر من یه JailBreak آماده پیش خرید کردم راحت و بدون دردسر تازه پشتیبانی هم داره :31:نقل قول:
خوب سونی هم شروع کرد به بن کردن کنسول هایی که از این بیزبیلک استفاده کردن ...
منبع :
من آخر برم یه کنسول دیگه بخرم یا هنوز صبر کنم ! اینجا ایرانه صاحب نداره می ترسم پس فردا کنسول اصل پیدا نشه !کد:http://www.ps3-hacks.com/2010/09/05/sony-starting-to-ban-hacked-ps3s-error-8002a227/
:31::31::31:نقل قول:
معنی این خبر میدونید چیه ؟ یعنی اینکه سونی نمیتونه در مقابل این بیزبیلک کاری بکنه و نمیتونه دیگه جلوی هَک شدن کنسول هاش رو بگیره ، در نتیجه مجبوره بن کنه :27:
خیلی خبر خوبی دادید :11:
به نظر من برای آنلاین بازی کردن برید سمت 360 چون لایو خیلی بهتر از PSN هست ، مگر اینکه بخواید بازی های انحصاری رو بازی کنید .
سلام
میلاد جان X360 که BAN شدن توش بدتره . دیگه از HARD هم نمی تونی استفاده کنی !!!
بد PSN مجانی پس در نتیجه تو ایران بیشتر جواب می ده .
نه دیگه اینطوری نیست ، توی داشبورد های جدید دیگه امکان استفاده از هارد از بین نمیره . چون راهش رو مردم پیدا کردند و رو سیاهیش مونده بوده برای مایکروسافت :31:نقل قول:
سلامنقل قول:
90 دلار رو از کجامون بیاریم !!! :31:
پول یه بازی اورجینال رو میدید ، دستگاه رو کپی خور میکنید به جاش N تا بازی کپی بازی میکنید :31:نقل قول:
این یک کیت هست و با رابطی که داره (USB) وصل میشه به PC و کنسول!نقل قول:
این هم اطلاعات دقیق تری ازین کیت :
نقل قول:
AT90USBKey
This small board, about half the size of a business card, is priced at slightly more than an AVR Butterfly. It includes an AT90USB1287 with USB-On-The-Go (OTG) support, 16 MB of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , LEDs, a small joystick, and a temperature sensor. The board includes software which lets it act as a USB Mass Storage device (its documentation is shipped on the DataFlash), a USB joystick, and more. To support the USB host capability, it must be operated from a battery; but when running as a USB peripheral, it only needs the power provided over USB.
Only the JTAG port uses conventional 2.54 mm pinout. All the other AVR I/O ports require more compact 1.27 mm headers.
Since it has 128 kB of flash memory, an AVR Dragon can only program, but not debug, the processor (limitation to devices with 32 kB or less program memory has been removed in AVRstudio 4.18). A JTAGICE mkII is capable of both programming and debugging the processor. The processor can also be programmed through USB from a Windows or Linux host, using the USB "Device Firmware Update" protocols. Atmel ships proprietary (source code included but distribution restricted) example programs and a USB protocol stack with the device.
این خبر در اکثر سایتها با عنوان rumor (شایعه) عنوان شده بود که حالا در این سایت این عنوان رو به دلایلی که مشخص نیست براش نذاشته بودن! ولی خودشون با یک به اصطلاح آپدیت این خبر رو غیر واقعی خوندن!!:27:نقل قول:
نقل قول:
Update: Actually, scratch most of this… The cited source is full of nonsense. The bans haven’t started yet. I’d still consider another PS3 though, because you know Sony is going to make a move sooner or later.
یعنی سونی بیچاره بن هم نمیتونه بکنه ؟ :21:نقل قول:
بیخود نبود شرکت بیلی و دوستان برای هَک نشدن کنسول هاش زیاد دست و پا نمیزد ، چون گویا نمیخواست هکر ها رو عصبانی کنه ! یه بار این کار رو کرد LT اومد هم قفل Wave رو از کار انداخت هم لایو رو ترکوند :31:
و همانا با هکر جماعت درگیر نشوید که عاقبت شومی در انتظارتان است (1) مگر ندیدید سر نوشت نینتندو و 360 را (2) و این همانا قدرت هکر جماعت است که از سوی کتابها برایشان نازل گشته باشد که رستگار شوید (3) :5:
چیزی که فعلا داش میلاد مشخصه اینه که این هکرها دارن از چند جناح این کنسول را -- میکنن!! از یک کیت ساده گرفته تا گوشی های مختلف از جمله N900 و IPHONE و بقه تازگی هم که با دسته های شش محوری این کنسول!!:31:نقل قول:
کم مونده با کف گیر هم این کنسول رو -- کنن!:31:
فعلا هم سونی هیچ واکنش خاصی به جز اون دادگاه نتونسته و یا نخواسته که در برابر این -- انجام بده چون واکنشی هم اگه بخواد انجام بده همون مسئله آپدیت هست که خوب در مقابل PJ هم قابلیت آپدیت شدن رو داره و دوباره قضیه میشه روز از نو و روزی از نو!!
اون موقع که من تینو گذاشتم هنوز آپدیته رو نذاشته بودن یه عکسم داشت خبرش که طرف اومده بود یوزر بسازه تو پی اس ان با پیغام ، کنسولت تعطیله مواجه شده بود ، که به سادگی می تونه فتوشاپ باشه !نقل قول:
این خبر در اکثر سایتها با عنوان rumor (شایعه) عنوان شده بود که حالا در این سایت این عنوان رو به دلایلی که مشخص نیست براش نذاشته بودن! ولی خودشون با یک به اصطلاح آپدیت این خبر رو غیر واقعی خوندن!!
ایکس باکس MAG نداره پس به لعنت خدا هم نمی ارزه برای آنلاین : ) تا حالا هیچ بازی رو حدود صد ساعت بازی نکرده بودم ولی مگ رو بازی کردم !!!! کلا اعتیاد به مگ بد چیزیه من تنها مشکلم با خراب شدن آنلاین از بین رفتن مگه ! قدیما کیل زون دو هم آنلاین حال می داد ولی الان روم هاش تقریبا خالیه !نقل قول:
به نظر من برای آنلاین بازی کردن برید سمت 360 چون لایو خیلی بهتر از PSN هست ، مگر اینکه بخواید بازی های انحصاری رو بازی کنید .
میگن طرف از ترس نیوفتان از لب پشت بام انقدر رفت عقب از اون طرف افتاد ! سونی هم همین کار رو کرد . انقدر سفت و سخت گرفت از 100 جای کنسول Exploit زده بیرون .نقل قول:
البته من چند وقت پیش یه بحثی با علی جان (Choory) داشتم در باره اینکه سونی خودش کاری میکنه که کنسولش هَک بشه ، این روند هَک شدن کنسولی که حدود 4-5 سال باکره مونده بود خیلی عجیبه . آخه همیشه یک باگ پیدا میکنند روی همون کار میکنند ، نه یه دفعه ای از زمین و زمان باگ بباره :13:
من به سرم زده برم دوباره یه Ps3 بخرم ، ولی Fat میخوام . از اسلیم ها خوشم نمیاد - تازه خوبیش اینه که اگر برم از GameStop بخرم درسته که ممکنه دست دو باشه ولی گارانتیش سر جاشه :31: تازه این آلمانی های بوق هیچ وقت کنسول هاشون رو آپدیت نمیکنند :27: تازه فت ها ساخت ژاپنه :21:
بشینیم فکر کنیم شاید یه روش هکم ما اختراع کردیم کی به کیه ! این پلی استیشن که غولی بود برا خودش از نظر امنیت الان شبیه آبکش داره می شه ! مگه می شه یه کنسول این همه سوراخ توش پیدا بشه ، این -- از طریق ایفونه منو کشته ...! با ایپاد تاچ نمی شه اگه می شه منم بشینم با ایپادم هکش کنم !!!! من یه جا خوندم از طریق PSP هم دارن انگولکش می کنن !! کسی چیزی شنیده ؟؟
البته می دونم اینجا جاش نیست بچه ها کسی رو پلی استیشن دو ، تونسته بازی از رو USB اجرا کنه ؟!؟ تو نت آموزش زیاده ولی همش ناقصه ، من همه کاراش رو کردم ولی موقع اجرا بازی هنگ می کنه ! مطمئنم یه کاری باید بکنم که نمی کنم ، از اساتید طلب کمک در پیغام خصوصی می کنیم ، اونقدر مهم نبود بخوام براش تاپیک بزنم همه اساتیدم که اینجا رفت آمد دارن ... گفتم همینجا بپرسم ...
سلام دوستان
امروز منتظر خبر های جالبی باشید . AT90 تقریبا ردیفه فقط می مونه بقیه کار ها !!!
خدایی همه روش های کپی خور یه طرف این که جناب Waninkoko که همه نینتندو دارن می شناسنش اختراع کرده یه طرف ، این دینگو تو ایران یافت نمی شه ؟!؟ ظاهرا استفاده از این راحت تره ...
منبع
دیگه الان هر چی که با یو اس بی وصل می شه به کامپیوتر ملت می کنن تو یو اس بی پلی استینش سه ببینن کپی خور می شه یا نه من برم فن زیر لب تاپم رو بکنم توش ببینم جواب می ده یا نه : )))))))کد:http://www.teknoconsolas.es/blog/waninkoko/psfreedom-dingoo