دوستانی کیا از شاتل سرویس دارند و ناراضی هستند ؟
Printable View
دوستانی کیا از شاتل سرویس دارند و ناراضی هستند ؟
من قبلا 2 مگ داشتم از نظر دانلود خوب بود پینگش هم که میرفت بالا دانلود رو می داد شبا 250 تا رو میاد اکثرا بعد رفتم اسیا تک اینم 2 مگ دارم ولی دانلودش 20 الا 30 تا کمتره ولی من که انلاین بازی میکنم به نظر من شاتل بهتره 1 تا 7 رایگان داره تا صبح راحت 5 گیگ دانلود میکنی الان که باز می خوام برم شاتل میگه پرت خالی نیست در ضمن ما بدترین مرکز مخابراتی رو توی کرج داریم از نظر ترافیک . شهید فهمیده کرج 45 متری گلشهر.:10:
فقط هرچی میگیرید پاری آفلاین نگیرید پشیمون میشن :2::41::thumbsdow
شاتل بدون هیچ قانونی سرعتت رو محدود میکنه روی 5 و اینقدر هم پشتیبانیش آسمون ریسمون به هم میبافه که اعصاب برات نمیمونه حالا خود دانی از ما گفتن
منم شاتلم ٬ خواستم ببینم بقیه چطوره اوضاعشون اگه پایه هستید با هم بریم فسخ .
هنوز می خوای بری فسخ کنی ؟؟ من یک ماهه خودم رو از شر شاتل راحت کردم از اینترنت به کنار آسایش روحی روانی پیدا کردم همین که صدای پشتیبانیش رو دیگه نمیشنوم کلی می ارزهنقل قول:
والا من اینقدر مشغله دارم هی میگم فردا میرم ٬ نمیشه :31: آخرشم فک کنم باید نامه رو فکس کنم از فحش کاری محروم شم ...
فقط پارس انلاین عالیه:40:
سلام
بچه ها چقد طول کشید تا Adsl شما ها راه افتاد ؟
من بار اولمه
مخابراتمون غیاثی
زنگ زدم پارس جا نداشت
رفتم آریا نت گرفتم مثلا
الان 25 روز گذشته و خبری نیست !!!!
بعد 20 روز اومد مودم کانفیگ کرد و الانم هی میگه مشکل از مخابرات مخابرات مخابرات
چراغ dsl مودمم روشن نمیشه.سیمش مشکلی نداره
آیا ممکنه خطمون هنوز رانژه نشده باشه ؟
یعنی چه اتفاقی افتاده آخه ؟ تقصیره کیه ؟!!!
inam az teste nete pardis didam kheili ha goftan test bezarid gozashtam be nazare man pingesh alie va upload ali hast va download ham baraye service 2mb man 225 kB hast ke khooobe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من شاتلم و اصلا راضی نیستم.از ساعت 6 عصر به بعد دیگه پینگم افتضاح!(دانم تا 1 شب خوبه) بعد از 1 شب دانم میشه 6 کیلوبایت.در طول روز 50 ه دانلودم.ولی من پینگ برام خیلی مهم تره و متاسفانه پینگ افتضاح کامله.تا سعت 1 ظهر خوبه.تا 6 کم و بیش قابل تحمل.بعدش افتضاح!این دوره سه ماهم تموم شه یعنی سال 91 دیگه فسخ میکنم.نمیدونم کجا برم فقط؟!
سرویس محدود میخوام 128 بین نامحدودا فقط مخابرات میتونم بگیرم.فعلا بین نامحدود 128 مخابرات موندم با محدود 128 صبانت!کسی یکی از اینا رو داره تست پینگشو بذاره؟
دوستان یکی جواب منو میده ؟!
چقد طول کشید تا Adsl شما ها راه افتاد ؟
من بار اولمه
مخابراتمون غیاثی تو کرج
رفتم آریا نت گرفتم !!
الان 30 روز گذشته و خبری نیست !!!!
بعد 20 روز اومد مودم کانفیگ کرد و الانم هی میگه مشکل از مخابرات مخابرات مخابرات
چراغ dsl مودمم روشن نمیشه.سیمش مشکلی نداره
آیا ممکنه خطمون هنوز رانژه نشده باشه ؟
یعنی چه اتفاقی افتاده آخه ؟ تقصیره کیه ؟!!!
سلام اينم لينك تست سرعت 1 مگ منه از آسيا تك گرفتم و از سرعت راضي هستم
ما مهرشهر هستيم قبلا شاتل داشتم ولي خيلي دزد بود سرعت شبانه اش ميرسيد به 6 كيلو بايت
ديگه خستم كرده بودن هر روز يه بهانه مياورد
اين آسيا تك شبونش بد نيست خيلي افت نميكنه شاتل پينگش حدود 70 -80 بود
ولي آسيا تك بين 45 تا 47 واقعا راحت شدم
5 گيگ دانلود ماهانه سرعت 1 مگ بادانلود شبانه با سرعت خوب(حداقل شبي 3 گيگ ) +آبونمان
برام شده ماهي 28 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید شما کدوم منطقه مخابراتی هستید؟نقل قول:
کدوم سرویسش رو گرفتید؟
کلا میشه بیشتر توضیح بدید؟
من الان پارس آنلاین دارم. سرعت شبانه اش خیلی افتضاح شده. می خوام یه سرویسی بگیرم که سزعت شبانه اش خوب باشه و بشه باهاش راحت دانلود کرد. به نظر شما از کدوم شرکت بگیرم؟
این سرویسهای نامحدود چطورن؟
منطقه مخابراتی مهرویلا (شهید فهمیده)
من تجربه استفاده خودم رو میگم
از آریا نت سرویس 512 دو گیگ گرفتم
با اولین اتصال متوجه شدم آریا نت نمایندگی فن آوا ست
سرعت دانلود تا ساعت 14 خوبه صبح ها تا 200 میره
18 به بعد افت میکنه مثلا ساعت 24 سرعت میاد رو 20kb و موقع دانلود شبانه هم همیشه میانگین 10kb
دوستان اگه کسی نت شبانش خوبه معرفی کنه
مرکز مخابرات غیاثی هستم
با اينكه رفتم از پرديس سرويس گرفتم بازم از پينگ راضي نيستم. صبانت بهتر بود. اومدم بهتر كنم بدتر شد:41:
دارم ماهي 25 تومن ميدم واسه 128 نامحدود ولي پشيمونم.
كسي هست از پينگش راضي باشه؟
پینگت با 4.2.2.4 چنده؟نقل قول:
اپلود و دانلودت چند هست؟
پينگ حدود 360 تا 370 هست. البته دائم تغيير ميكنه. صبح يه چيز هست ظهر يه چيز ديگه. اصلا حساب كتاب نداره. قبلا صبانت كه داشتم اگر خوب نبود حداقل هميشه ثابت بود :41:نقل قول:
QUOTE=mr-dion;6859566]
اپلود و دانلودت چند هست؟[/QUOTE]
با speedtest كه ميگيرم براي هردو 0.15 ميده. ولي با دانلود منيجر معمولا بين 18 تا 19 دانلود دلرم
دوستان چند تا سوال دارم
کسی از نامحدود مخابرات راضی هست ؟
مخابرات مثل شاتل نیست ک زیاد دانلود کنی جریمه بشی ؟
تو مرکز مخابراتی غیاثی کسی هست سرویس خوب بگیره ؟
من هم 2 مگ اسیا تک دارم قبلا شاتل داشتم ولی پینگ اسیاتک بهتره و نوسان و تایم اوت های خیلی کمتری داره نصبت به شاتل . ولی شاتل 2 مگ رو 260 میداد این 240 میده که 20 تا مهم نیستش . شب رو هم مثل روز دانلود میگیرم خیلی خوبه اگر هم شب از مثلا 1 فایل رو داری دانلود میکنی 170 میده فایل دوم و سوم رو بزاری 240 میکشه سرعت رو.
مخابرات شهید فهمیده : 350
این هم تست پینگ 4.2.2.2
از كدوم نمايندگي كرجش گرفتي ؟ شب ها حدودا چند گيگ دانلود ميزني ؟
نقل قول:
من از لونا پارس گرفتم اگر از 2 بزارم تا ساعت 8 دانلود کنه 5 گیگ رو دانلود میکنه شاید هم بیشتر
128 با 2مگ خيلي فرق داره؟ واسه اين مي پرسم چون تو بعضي از شركتها طرح هاي نامحدودشون فقط از نظر اسم فرق داره ولي وقتي تست سرعت مي گيري 128 با 512 يه سرعت داره.نقل قول:
خدمات خاصی نمیده که رضایت به همراه داشته باشه.فقط وصلی به اینترنت.نقل قول:
سرعتی نمیده واسه دانلود که جریمه هم بکنه.خلاصه به درد دانلود نمیخوره فقط وبگردی.
دستان من مبین نت دارم و اصلا راضی نیستم. فقط واسه دانلود خوبه اونم تو روز که پولش رو میگیره. سرعت وبگردی پایینه و پینگ هم بالاست . کیفیتش واقعا آشغاله.
قبلا شاتل داشتم 2مگ که همش قطع میشد . آخر هفته ها خونه بودم و میتونستم درستو حسابی از اینترنت استفاده کنم که اونم همیشه خدا قطع بود.
الان میدونم که این دو تا آشغال به تمام معنا هستن. میخوام سرویسم رو عوض کنم.
دوستان محترمی که کرج هستن لطف کنن بیان اینجا بگن در حال حاضر کدوم شرکت سرویسش از بقیه بهتره تا یه نتیجه گیری بکنیم
برای من پینگ و کیفیت سرویس خیلی مهمه. منظورم اینه با یک کانکشن هم کل سرعت رو بده.
ممنون میشم دوستان بیان نظراتشون رو بدن.
شک نکن صبانتنقل قول:
من مدتی لایزر داشتم ، کیفت متوسط بود ، فقط از شاتل بهتر بود به نظرم ... البته شب سرعت کم میشد ولی اذیت و آزار شاتل رو دیگه نداشتیم خدا رو شکر ...
الانم نماینده داره تغییر پورت میده به یک شرکت دیگه بینیم خدا چی میخواد . ظاهرا لایزر و آسیا هم قراره یکی بشند .
دوستان سرویس adsl پینگ خوب الان چه شرکتی هست؟
صبانت بهتره یا شبدیز؟
man tu karaj gohardasht 2 sale pardis daram be nazaram alie inam testesh 2mb hast [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:نقل قول:
چقدر میدی 2 مگ رو؟نقل قول:
بعد با تهران پینگ نگیر به چه درد میخوره...با اروپا بگیر...یا با 4.2.2.4
ممنون
mahi 10 toman sab [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ete gigi 6400 toman ba 4.2.2.4 beine 150 ta 200 ee inam test ba europa
تماس گرفتم...گقت که به منطقه ما هم adsl میده...
این پردیس 2mb دانلود رایگان نداره؟
بعد پینگ با 4.2.2.4 میگیری تایم اوت داره یا نه؟؟
من الان از خورشید نت راضی هستم...منتها تایم اوت خیلی خیلی خیلی زیادی دارم...اونم بخاطر آسیب دیدن رادیو استیشن....من نمیدونم چطور پشت بوم یه ساختمان 4 طبقه...2 متر بالا تر از خرپشتی پشت بوم...آنتن وایرلس من ضربه خورده؟!!!!
الان دو دلم که 200 تومن پول یه نانو استیشن دیگه بدم یا adsl بگیرم...بین شبدیز و پردیس هم موندم....
شبدیز شرایط جالبی داره....مخصوصا 4 مگ پهنای باند شبانش...
بالاخره نتيجه چي شده؟؟
بهترین سرویس دهنده adsl در کرج کدوم شرکته؟؟
خواهشا کمک کنيد
بچه ها من لایزر بودم نماینده اش ترکید / اگر جایی با شبانه مناسب دارید لطفا معرفی کنید . الان فن آوا دارم دو برابر لایزر دارم پول میدم سرعتم به باید ۳ برابر سرعتی که از لایزر میگرفتم باشه ولی در واقعه افتضاحی بیش نیشت . سمت فن آوا به هیچ وج نرید : فن آوا ماهی 18 تومن ساعت دانلود از 2 تا 7 هست و سرعت بین 14 تا 20 .
be nazare man anten begiri behtare chon pinge khorshid net alie rasti goole shabdizo nakhor daghooon tarin pingo dare man 3 mah dashtam faskh kardam danloadesh too rooz ri***de 50 k hast vali shaba 450 k hast!!!!!نقل قول:
به نظر من فعلا شاتل بهتر هستش
بچه ها کسی 512 مخابرات داره ؟
منطقه مخابراتی ما غیاثی حساب میشه خیلی سخت گیر هستن
به نظرتون راه 512 گرفتن فقط با صحبت و نامه نگاریه ؟
تو كرج آسياتك خوب بود كه ديگه اونم به گند كشيده شد بسكه يوزر اضافه كرد با همون پهناي باند سابق سرعت كم شده اصلا و شبانه هم نصف شده !! شركت خوبي تو كرج سراغ نداريد ؟