مدل مودم رو گوگل كن مشخصاتش رو ببين. ضمنا توي wms برو تو setting---device اونجا گزينه sony tv(dlna 1920*1080) رو انتخاب كن شايد درست بشه.نقل قول:
Printable View
مدل مودم رو گوگل كن مشخصاتش رو ببين. ضمنا توي wms برو تو setting---device اونجا گزينه sony tv(dlna 1920*1080) رو انتخاب كن شايد درست بشه.نقل قول:
سلام دوستان.میخواستم بپرسم مدل NX700 قابلیت پخش DivX رو داره؟تو تاپیک ex 700 خوندم که باید یه کدی رو تو یه سایتی وارد کنیم.بعدش یه فایلی دانلود کنیم و با tv پخش کنیم تا فعال بشه .ولی هر چی گشتم کدی پیدا نکردم.در ضمن فایلهای بافرمت divx رو اصلا نمایش هم نمیده یعنی انگارنه انگار که تو فلش هست(there are no items).من فقط یه بار موفق شدم یه فیلمی رو به فرمت avc تبدیل کنم که تو فلش ریختم و پخش کرد.تازه اونم بدون صدا!!.کلا تو پخش از usb مدلای سونی خیلی ضعیفن از حق نگذریم سامسونگ و الجی تو این یه مورد سرتر از سونی هستن
این مشکلات USB با خرید یه سینمای خانگی حله .... من احتمالا تو هفته آینده میرم جمهوری از مدلای جدیدی که اومدن یکی میخرم .
آره میدونم خوش به حالت.اما من که حالا حالا ها نمیتونم سینما خانگی بگیرم باید باهمین usb خودش سر کنم.چیکار کنیم نداریه دیگه!!!!نقل قول:
عرفان جان يكدونه hd media player بگير هم قيمتش مناسبه هم اينكه با فرمتها مشكل نداري حتي گه سينماي خونگي هم بگيري باز به همچين چيزي نياز دارينقل قول:
:10:
من هم با hdd media player موافقم. سينما هاي موجود اولا فايل ها رو فقط از رو ديسك اجرا ميكنند واز usb فقط mp3 وjpeg ميخونند پس فايده اي ندارند. ولي hdd media player هاي جديد تمام فرمت ها رو اجرا ميكنن.
در ضمن با تحقيقاتي كه من كردم seagate theater plus و patriot box office بهترين هاي بازار هستن.
پاتريوت يك هارد نوت بوكي هم ميشه داخلش نصب كرد وكابل hdmi هم رو خودش داره و 3 تا usb داره وقابليت انتقال فايل از هارد به usb و برعكس رو داره ولي خروجي component نداره. باكسش هم كمي بي ريخته.
سيگيت يك docking station مخصوص هارد هاي خودش داره(كه به درد من ميخوره) 2 تا usb داره وشيك تره.
از لحاظ cpu وغيره هم عينا يكي هستن وچيپ realtek دارن.
قيمت هردو هم 145000 تومنه.
اين هم مشخصاتشون:
براي سيگيت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي پاتريوت
سلامنقل قول:
مودم وایرلس من سری G و B رو ساپورت میکنه . توی media server اون گزینه sony tv(dlna 1920*1080
رو فعال کردم هیچ تاثیری نداشت باز هم همون کیفیت رو پخش میکنه ! کیفیت به صورت VCD هست .
البته من هنوز NX700 رو رجیسترش نکردم امکان داره از این باشه ؟؟؟
سپاس
دوستان نظرتون در باره این چیه ?
وسترن دیجیتال مدل : WD TV HD Media Player live
از این دو مدل سيگيت و پاتريوت بهتره یا نه؟
قیمتش 145000 تومنه .
-من فكر ميكنم يكم شسته رفته تر هست نسبت به بقيه مدل هانقل قول:
-البته نظر شخصي هر كسي هست تفاوت ها اونقدر فاحش نيست :46:
سلامنقل قول:
دوست عزیز درسته که سونی USB ضعیفی داره ولی اصل کیفیت تصویره این امکانات جانبی مثل usb خیلی راحت با خرید WD حل میشه . سونی بیشتر رو بالا بردن کیفیت تصویر کار میکنه مثل پردازشگر BRAVIA تا این امکانات جانبی این رو در نظر داشته باشید مهمترین گزینه توی انتخاب یه LCD خوب داشتن تصویر خوب وبا کیفیت هست . آیا شما کیفیت تصویر رو فدای usb میکنید؟؟؟؟
تازه usb سامسونگ و الجی هم تا حدودی محدودیت فرمت دارند در این صورت باز هم شما نیاز به WD دارید .
سلام صددرصد درصد درست میفرمایید.من وشما هم اگه کیفیت فوق العاده تصویر وصدا و مرغوبیت کالا و خوشنامی سونی نبود سراغ اون نمیرفتیم که تازه قیمتش هم بیشتر از بقیه س .سونی همیشه انتخاب اوله و حتی اگه این امکانات جانبی رو هم نداشته باشه بازم بهترینه.اینم بگم برندهای دیگه چون از مسئله اصلی یعنی کیفیت از سونی عقب موندن رفتن و امکانات جانبیشو قوی تر کردننقل قول:
بهر حال باید برم سراغ همون wd یا شاید هم سینما خانگی
از تمام اساتید و دوستانی که درمورد wd media player توضیح دادن هم تشکر میکنم.
دوستان کسی تونسته از اینترنت nx700 استفاده کنه ؟؟
همون صفحه های پیش فرض خودش مثل یوتیوب و امازون...
و اون گجت های با حالی که داره مثل گجت اب و هوا و توییتر ....
[QUOTE=zerocold5;5399349]دوستان کسی تونسته از اینترنت nx700 استفاده کنه ؟؟
همون صفحه های پیش فرض خودش مثل یوتیوب و امازون...
و اون گجت های با حالی که داره مثل گجت اب و هوا و توییتر ...تا اين لحظه متاسفانه خير!!!
احتمالا به دليل اين كه اين سرويس ها براي كشور هاي مختلف فرق ميكنه وبراي ايران طبق معمول سرويس يوخدي !!!!
و دوستان توي نمايندگي سوني هم صداش رو در نميارن نكنه از سود ناچيز شون كم بشه.
سلام بچه ها میخوام آخرین آپدیت NX700 رو از آدرس زیر بگیرم و TV رو آپدیت کنم .
عنوان آپدیتش این هست:System Software Update (Version PKG4.068GAH-0107) Sony Middle East & Africa
اولا مشکلی که پیش نمیاد خدای نکرده؟این فایلی که تو این لینک گذاشته شده مخصوص NX700 هست؟
دوما اگه آپدیتش کنم امکانداره چیزی به قابلیت هاش اضافه شه؟ یا کاراییش بهبود پیدا کنه؟در کل ارزششو داره این کارو بکنم یا نه به ریسکش نمیرزه؟
سلامنقل قول:
این فایل آپدیت Version PKG4.068GAH-0107 مربوط به NX700 و NX800 هست . طبق مراحل گفته شده در سایت سونی نباید مشکل خاصی به وجود بیاد . اما پیشنهاد میکنم این کار رو نکنید چون چیز خاصی به قابلیت های TV اضافه نمیکنه . ظاهرا کارایی اینترنت رو بهتر میکنه که اون هم فعلا تو ایران کارایی نداره !!
کلا" به ریسکش نمیرزه چون اگه به هر دلیلی در حین آپدیت برق TV قطع بشه دیگه واویلا !!!
نقل قول:
در تاپیک قیمتها مطرح کنید .
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417276&page=14
دوستانی هم تو همین تاپیگ خریدن میتونید پیغام خصوصی بدید و قیمت بگیرید .
بلاخره update کردی یا نه؟نقل قول:
سلام هنوز نه .راستش میترسم چون کار خطرناکیه.در ضمن طبق نوشته های موجود در سایت سونی این آپدیت فقط کارایی اینترنتو بالا میبره که اون هم زیاد واجب نیست.جناب BAGHBANZADEH هم پیشنهاد کردن این کار رو نکنم.از طرفی تا حالا کسی از بروبچه های NX700 دار اینجا این کارو نکرده.اگه یه نفر پیدا بشه که جرئت کنه آپدیت کنه وموفق هم بشه شاید منم اینکار رو بکنم.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزيز اونقدر ها هم خطرناك نيست! اگر دستورالعمل ها رو دقيق اجرا كنيد هيچ مشكلي پيش نمياد.
ضمنا اگر دستگاه رو از طريق wifi يا با كابل شبكه به اينترنت وصل كنيد وگزينه اتوماتيك آپديت رو فعال كنيد يكي دو روز بعد يكدفعه ميبينيد كه خودش به اخرين ورژن اپديت شده.
چند گرفتی NX700? 40"
سلام دوستان
یه سری تست تصویر روی NX700 دوستم که تازه خریده بود انجام دادم و متوجه شدم که نور صفحه خیلی کم یکدست نیست یک فایل BMP با رنگ مشکی از روی فلش اجرا کردم متاسفانه نور در کناره های صفحه LCD بیشتر از مرکز دیده میشد بدتر از اون زمانی که چراغ اتاق رو خاموش کردم لکه های نور کاملآ مشخص بود لکه های نور در بالا و پایین وکناره ها دیده میشد و زمانی که منو رو زدم صفحه با نور کمی منو رو نشون داد و کاملآ مشکی نبود . من فقط همین عیب رو تونستم تشخیص بدم که اون هم تو اتاق کاملآ تاریک دیده شد. نمیدونم بقیه دوستانی که این TV رو دارند به این نتیجه رسیدند یا نه ؟....ولی انصافآ کیفیت تصاویر SDپخش شده بسیار خوب بود
البته مزایا وکیفیت خوب این TV محفوظ که دوستان توضیح دادند.
این ایراد تمام تلویزیون هایی هست که نور از لبه دارن (LCD یا Edge LED). هیچ ربطی هم به برند و قیمت ش نداره. فقط کم و زیاد داره. اما در محیط تاریک و تصویر مشکی حتما دیده میشه.نقل قول:
آره متاسفانه این ایراد وجود داره که ویژگی بنیادی edge led هست.ولی اصلا آزاردهنده نیست.درمقابل ویژگی های خوب وعالیش چیزی نیست.نقل قول:
من هم NX700 خریدم به قیمت 2250،000 تومان و عالی مخوصآ داری باهاش XBOX360 ELite (Model 2010 With Ram Graphic Up 256) بازی می کنی.خیلی با HD 1080 p حال می کنم.
نقل قول:
بله اين مشكل اكثر LED هاست اما فقط توي اتاق تاريك ديده ميشه .
سلام : تو تاپيك EX700 خوندم كه يكي از دوستان تلويزيونش EX700 رو آپديت كرده ولي متاسفانه كيفيت تصوير بعد از آپديت افت داشته !! ممكنه كه با آپديت براي سري NX700 و NX800 هم اين مشكل پيش بياد يا خير ؟
LIQUID_PRO
یه دو تا عکس از تی وی موقع پخش SD میگیری؟
این تی وی واسه sdبهتره با ex700یعنی می ارزه اینقدر هزینه کنی
-قطعا اين اتفاق نميتونه عموميت داشته باشهنقل قول:
تصویرشو نمیدونم ولی قطعا زیبایی ظاهری nx700 خیلی بیشتر از ex700 هست و ارزش قیمت بیشترشو داره درضمن کنتراست بالاتر،وایرلس وشیشه دودی روی صفحه امکانات اضافی این تی وی نسبت به ex 700 هستنقل قول:
نقل قول:
بله حتما سر فرصت میرم چندتا عکس میگیرم و اینجا میزارم . :5:
بله دوست عزیز به علت کنتراست بالاتر و پنل متفاوت کیفیت NX700 به مراتب بالاتر هست . میتونید یک سری به پست 4 اقای t_tanhayam تو همین تاپیک بزنید . من یک VCD پخش کردم واقعآ کیفیتش عالی بود انگار DVD میدیدی !!! :8:نقل قول:
راستی کسی میدونه کنتراست دینامیک nx700 چنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
[/URL]
نقل قول:
خير سوني ديگه كنتراست ها رو اعلام نميكنه! چون از نظر اونها كنتراست به تنهايي نشانه كيفيت نيست و كره اي ها رو به سوء استفاده از اين موضوع براي تبليغات ميكنه.
دوست عزیز منم میدونم که سونی این موضوع رو اعلام نمیکنه وگرنه این سوال رو اینجا مطرح نمی کردم - اما در برخی آزمایشگاهها یا بعضی سایتها که تجهیزات کامپیوتری یا وسایل برقی رو تست میکنن - مشخصات کامل این وسایل رو اعلام میکنن - بنده منظورم همینها بود که اگه دوستی به چشمش خورده اینجا اعلام کنه - بازم از جواب و بذل توجهت ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
دوست گرامي من پس از كلي جستجو توي فوروم هاي خارجي وسايت هاي مختلف به همين جوابي رسيدم كه خدمتت عرض كردم! البته اين مال يكي دو ماه قبل بود كه من براي خريد ex700 داشتم تحقيق مي كردم.
از من ميشنوي : نگرد نيست گشتيم نبود!
ضمنا كيفيت تصوير خودش با آدم حرف ميزنه و نبايد به اين حربه هاي تبليغاتي زياد اعتنا كرد.
نقل قول:
طبق اعلام این سایت یک به 1000000 - راستی نیاز به چند ماه گشتن و تحقیق نبود تو چند دقیقه گشتن یه سایت پیدا کردم - البته من زیاد برام مهم نیست چون من دو ماهه که خریدم و ازش راضیم جهت استحضار جنابعالی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://reviewunit.com/sony-bravia-nx700-tv-series-television-with-wi-fi-connectivity/
راستی یه سایت دیگه [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://us.aving.net/news/view.php?articleId=150752
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]