نقل قول:
دوست عزیز شما سنت کمه یادت نیست . من نمیگم دقیق 10 سال ولی حداقل 7 یا 8 سال پیش بود که ایران خودرو این ماشین رو ثبت نام میکرد تا بعد از یکسال تحویل بده ما چند سال بیشتر نبود که استخدام شده بودیم و با پول کارمندی حدود 6 میلیون ریختیم به حساب ایران خودرو بعد از یکسال گفتن بیایین تبدیل کنین به 206 پدر مردم رو درآوردن با این بدقولیهاشون . اگر بپرسی بهت میگن که اون موقع تو همه روزنامه ها میگفتن قراره جایگزین پیکان بشه و قراره با قیمت کمتر از 8 میلیون به مردن عرضه بشه . فقط دو سال رو همین حرفها مانور میدادن
دوست عزيز 10 سال كه نيست .
به نظرم آمار شما يكم ايراد داره
طراحي اين خودرو در اواخر سال 2002 شروع شد و در سال 2003 وارد بازار هاي هدف شد(از ذكر بازار هاي هدف خودداري مي كنم)
در ايران هم از اواخر 83 خبر هايي مبني بر حضورش در بازار بجاي پيكان به گوش ميرسيد
ولي اولين مدلها در اواخر 85 و 86 وارد شدن
شما اگر به گفته من شك داريد مي توني بررسي كنيد در مورد رنو مگان چون پلتفرم هر دو خودرو يكي هست
نقل قول:
ایران خودرو این ماشین رو ثبت نام میکرد تا بعد از یکسال تحویل بده ما چند سال بیشتر نبود که استخدام شده بودیم و با پول کارمندی حدود 6 میلیون ریختیم به حساب ایران خودرو بعد از یکسال گفتن بیایین تبدیل کنین به 206 پدر مردم رو درآوردن با این بدقولیهاشون
اينو قبول دارم چون خودم به عينه به سرم اومد و بعد از 6 ماه علافي با كمال پرويي به من گفتن يا با 405 عوض كن يا پولت را بگير و بعد كه اعتزاض كردم باز هم با پرويي بيشتر گفتن كه اگر اعتراض كني مثل سگ پولت را 6 ماه ديگه ميندازيم جلوت(عين گفته يكي از نمايندگي هاي ايران خودرو در عادل آباد شيراز هست)
خلاصه اين هم از ....
بگذريم...
نقل قول:
والا سن ما هم که کم نیست یادمون نمیاد همچین مزخرفاتی رو !!!
در مورد جایگزین پیکان حرف زیاد زدن ولی اینکه 10 سال پیش بخوان تندر رو بیارن خیلی حرف مزخرفیه دوست من ( با عرض پوزش )
نقل قول:
خدایی ایران خودرو و سایپا معذرت میخوام ری....ن به بازار خودرو ایران اونوقت ماها به جون هم افتادیم... ولی خدایی تقصیر خودمونه اگه فقط یک سال کسی هیچ خودرو صفر از این دو تا شرکت نخره اونوقت حساب کار میاد دستشون و یه کم به خودشون میجنبن و تکونی میدون به محصولاتشون .. البته تکون درست و حسابی نه جلوپنجره و عقب ماشین!
نقل قول:
مثل این که شما سنت خیلی زیاده الزایمر گرفتی 4 و 7 و 8 باهم قاط زدی چه طور میگی ماشینی که 6سال پیش تازه رنو طراحیش کرده را ایران خودرو 7-8سال پیش بهت پیش فروفته؟؟
شایدم ایران خودرو شما را ....لو فرض کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال یک کمی تحقیق کنی بعد حرف بزنی بد نیست......(اونوقت ملت نمیگن حرفاش از تو.......
نقل قول:
نقل قول:
مازیار جان باید سفارش بدیم ایران خودرو که با این دوستمون خیلی صمیمیه(پیش فروش اتوموبیل قبل از طراحی) واسش یه ماشین استوانه ای طراحی کنه شاید خوشش بیاد....
شما يكم دقت كنيد در اين پستهايي كه دادي
اين يك بحث آزاد و البته كمي علمي هست كه قرار هست به نتيجه برسه
يكم هم رعايت ادب بشه جاي دوري نميره
و اما شما دوست عزيز
نقل قول:
نکته شماره یک: خودروهای فرانسوی به خودروهای پر مصرف و پر استهلاک معروفن و معمولا خرج زیادی هم بابت هزینه های نگهداری نسبت به ماشینهای دیگه دارند.
اينو دقيقا قبول دارم قبلا هم بارها گفتم
خودروهاي فرانسوي در تمام دنيا به استهلاك بالا شهره هستند حالا رنو و پژو سيتروئن هيچ فرقي نداره
البته موتور هاي ديزل پژو قضيه اش تا حدودي فرق مي كنه
نقل قول:
اما در مورد L90 چه اتفاقی افتاد؟
در واقع این محصول که با نامهایی مثل داچیا، لوگان، L90 یا هر نام دیگه ای میشناسید برای مونتاژ وارد ایران شد و صد البته با کیفیت و امکانات پایینتر نسبت به مدلهای اصلی.
از اونجایی که در ایران واژه ای به نام برنامه ریزی اساسا وجود نداره ایران خودروییها به سرعت به ضرر دهی افتادند. در همون دوره ها بود که تبلیغات شدیدی مبنی بر افزایش تولید این محصول در ایران و در رسانه ها به گوش رسید، در صورتی که بر اساس تحریمهای بین المللی رنو یا هر شرکت دیگری حق افزایش میزان قرارداد با ایرانیها رو نداشتند اما قضیه چه بود؟
اينا قبول
نقل قول:
فرض کنید رنو با ایران بر سر تولید 10 خودرو در سال قرارداد بسته، پس رنو تضمین تامین قطعات برای تولیدشون و تامین قطعات یدکی مصرفی پس از فروش این 10 خودرو رو در سال داده و قطعاتشونو به ایران صادر کرده. حالا شرکتهای ایرانی ادعای افزایش تولید دارن ولی با کدوم قطعه؟
جواب سادست! شرکتها از قطعات یدکی خدمات پس از فروش برای افزایش تولید استفاده کردند! پس در نتیجه به سرعت قیمتهای قطعات یدکی در بازار بالا کشید و برخی قطعات (به خصوص قطعات بدنه) کمیاب شدند.
این مشکل اصلی L90 در بازار ایرانه، مصرف بالا، هزینه نگهداری بالا و کمبود قطعات یدکی. محاسنش رو هم دیگه همه گفتن و نیازی به گفتنش نیست.
در واقع میشه گفت L90 ماشین خوبیه اما نه با این قیمت! این خودرو برای قشر کم درامد با حداکثر امکانات ممکن طراحی شده یعنی ایربگ، کمربند پس کشنده، ABS، کولر و شیشه بالابر برقی .. اما می بینیم که در واقع هیچ قشر کم درامدی قادر به خرید حتی پایینترین مدلش در ایران نیستند. نا گفته نمونه که قرار بود این خودرو جایگزینی برای پراید باشه اما مثل اینکه در حال حاضر حتی با ریوی محبوب سایپاییها هم به سختی داره رقابت می کنه.
اينا را هم قبول دارم
ولي مشكل از جاي ديگست
وقتي خودمون مي خواهيم كه اينطوري با ما رفتار بشه پس دولت همگستاخ تر ميشه
به هر حال يك نوع دزدي هست كه خودمون محبت مي كنيم و اموالمون را به آقا دزده(خودرو سازان دولتي) ميديم و تازه كلي هم حمايت مي كنيم
وقتي خودم خودرو را تحويل گرفتم نمايندگي پارس خودرو با كمال پررويي مبلغ 400 هزار تومن اضافه تر بابت نصب ABS بر روي خودرويي كه از روز اول ABS داشته از من رفت.اگر بياد بياريد اوايل امسال نصب ABS بر روي كليه خودرو ها اجباري شد
بگذريم بعد از 2 هفته از تحويل خودرو نماينده كنترل كيفيت شركت كه خانمي بود زنگ زدو با پرويي مي خواست يك جوري به من بقبولاند كه بهترين خودرو را گرفتم و كلي هم بايد راضي باشم و در آخر از اينكه نتونست من را قانع كنه (خر كنه) ناراحت شد و گوشي را كوبيد زمين
به هر حال ما داريم در اين كشور زندگي مي كنيم ديگه!!
نقل قول:
در واقع میشه گفت L90 ماشین خوبیه اما نه با این قیمت! این خودرو برای قشر کم درامد با حداکثر امکانات ممکن طراحی شده یعنی ایربگ، کمربند پس کشنده، ABS، کولر و شیشه بالابر برقی .. اما می بینیم که در واقع هیچ قشر کم درامدی قادر به خرید حتی پایینترین مدلش در ایران نیستند. نا گفته نمونه که قرار بود این خودرو جایگزینی برای پراید باشه اما مثل اینکه در حال حاضر حتی با ریوی محبوب سایپاییها هم به سختی داره رقابت می کنه.
در یک مقایسه ساده به نظر میرسه که در 60 تا 70 درصد موارد ریو از هر جهت از نظر صرفه خرید از L90 جلو افتاده و با ارائه ریوی آپشن جدید به نظر میرسه عرصه باز هم برای این فرانسوی تنگتر شده.
از نظر قیافه و طراحی خارجی به واقع L90 حرف زیادی برای گفتن نداره اما در طراحی داخلی هیچ حرفی برای زدن نداره! در برخی مدلها حتی برف پاکن اتومات هم نداره و در مجموع مصرف بنزین معقولانه ای هم نداره که در ایران یک موضوع بسیار مهمه چون هنوز مدل دوگانه سوز این خودرو هم چندان به چشم نیومده!
حالا قضاوت با شما خواننده عزیز.
اگر سوال خاصی هم از نظر فنی دارید بنده در خدمتم.
به هر حال من با قسمتي از گفته هاي شما موافقم و با قسمتي هم مخالف
وقتي در ايران پرايد را ميدن 8.5 ميليون و همون ماشين را در سوريه و عراق ميدن 3 ميليون
و سمند را در ايران ميدن 14 تومن و همون ماشين را در امارات ميدن 4.5
به نظرم خريد تندر عاقلانه هم هست
در مورد مصرفش هم با شما مخالفم
وقتي به گفته خودشون جزء 4 ماشين كم مصرف هست چطور شما ميگين كه پر مصرف هست؟