این ماینوکسیدیل هیچ کاری که برای من نکرد حداقل موهای دماغم رو پر پشت کرد. مجبور شدم مو زن دماغ بگیرم.باید هفته ای یکبار بکنم تو دماغم تا پیشونی :31: صدای اره نجاری میاد وقتی مو میزنه. چیز مزخرفی بود در هر حال. حیف پول. :31:
Printable View
این ماینوکسیدیل هیچ کاری که برای من نکرد حداقل موهای دماغم رو پر پشت کرد. مجبور شدم مو زن دماغ بگیرم.باید هفته ای یکبار بکنم تو دماغم تا پیشونی :31: صدای اره نجاری میاد وقتی مو میزنه. چیز مزخرفی بود در هر حال. حیف پول. :31:
من یه قسمت از ریشم مو نداره اگه محلول را بزنم مو در میاد؟نقل قول:
اگه نیاز هست عکس هاش را هم بزارم
خیر، تحقیقات نشون داده بیشترین اثرش روی پوست سره. اونم اون قسمتهایی که از لحاظ الگوی آلوپسی بیشتر ریزش دارن ( قله سر و جلو سر)نقل قول:
یعنی پوست در قسمت های مختلف با هم فرق دارند..............اخه یک وجب هم فاصله ندارندنقل قول:
هیچ دارویی برای مشکل من نیست؟
دقیقاً این رو چوقت و چند بار درروز باید زد تا تثیر بذاره و چطوری باید زد که از پیشانی سرازیر نشه! چقدر بزنم، من یادم میره
:27::27::27: منم سه چهار سالی ماینوکسیدل میزدم تاثیری که تو ریزش موهام ندیدم عوضش هی کچل میکنم تو این 7 ماه سه بار از ته با تیغ زدم از ریزش در امانم :31: ولی عوضش تو صورت و بدنم پر موست موهای دستم اندازه موهای سرمه :27:نقل قول:
این محلول ویتالیتی و شامپو و قرص اش هست ، من 3 ماهه دارم استفاده میکنم ، رشد مجدد و قطع ریزش مو نتایجش هست .
برتری که نسبت به ماینوکسیدیل و دیگر دارو ها داره دوره 4 ماهه مصرف اش هست .
نتیجه مصرف هم در ماه اول و با قطع ریزش مو مشخص میشه .
با تکنولوژی نانو هم ساخته شده ، ساخت بلاد کفر !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه مصرفشم میگی؟نقل قول:
کچل کردن توی درمان ریزش تاثیر داره ؟نقل قول:
از نظر من که داره به چند دلیل :
وقتی با تیغ بزنی سرتو دیگه تا یکی دو ماهی مویی نیست که بریزه وقتی هم که مویی نباشه بریزه استرسی هم دیگه نیست که برای ریزش مو بهت وارد شه این خودش خیلیه چون استرس یکی از دلایل اصلی ریزشه من خودم وقتی موهام میریخت اعصابم خرد میشد 6 ماه پیش که موهام میریخت به سرم زد با تیغ بزنم زدم و دیگه خیالم راحت شد نه دیگه فکر ریزش مو هستم نه شستشو و چربیش اخه موهای من خیلی چرب بود و پوسته شدیدی هم میزد گفتم بذار بزنم خیالم راحت شه تو این مدت پوستش که خوب نشد ولی ریزشی اصلا تو این مدت ندیدم همین روحیه ادم میبره بالا :دی
همچین بی تاثیر هم نیست!نقل قول:
من یه بار امتحان کردم جواب هم داد.
میگن کچل کردن باعث ترمیم موهای آسیب دیده میشه حالا اگه پسر خالتون انقدر نسبت به موهاش حساسه بگید یه بار امتحان کنه نزدیک تابستان هم که هست !
بله ... اما ببینید ، تا اونجایی که من پوست صورت و پوست سرش رو دیدم ، پوست صورتش آفتاب سوخته هست ( همون سیاهِ خودمون ! ) و پوست سرش هم کاملا سفید ( به خاطر اینکه آفتاب نخورده بهش خب ! )
بهش میگم کچل کن ... میگه اینجوری سرم سفید میشه ، صورتم سیاه ، خیلی ضایع میشه !
به نظر من هم راست میگه خب ! چون پوست صورتش رو با پوست سرش که مقایسه میکنم ، اینور کاملا سیاهه ، اونور کاملا سفید !!
بازم میگید کچل کنه ؟!
دو تا محلول داره ، یکی محلول روز یکی هم شبنقل قول:
یک شامپو
یک بسته قرص 30 تایی رشد مجدد مو
هر روز صبح با شامپو موها رو میشورین ، شامپو باید 3-5 دقیقه روی سر بمونه و ماساژ بدین
بعد از خشک شدن موها محلول روز استفاده میشه ، روی پوست سر و جاهایی که ریزش مو دارین
بعد از 15-20 دقیقه کاملا خشک میشه و به ریشه مو میرسه
بعد از نهار هم یک عدد قرص ویتالیتی باید خورده بشه
12 ساعت هم بعد از استفاده محلول روز باید محلول شب رو استفاده کنین
مرسی...قیمت کل مجموعه چقدره؟نقل قول:
120 هزار تومن هست ، شامپو 20 هزار تومن ، محلول 78 هزار تومن ، قرص 22 هزار تومن
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی دارم سئوالمو مطرح میکنم یا نه!!!
اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
من ریشام کم پشته!!!یعنی قسمتهایش در نمیاد.میخواستم بدونم راهی هست که اون قسمتها زودتر رشد کنه یا اینکه همیشه همونطوری میمونه؟؟؟
میخواستم بدونم میشه صبح از ماینوکسیدل آمریکایی یا همون روگین استفاده کرد شب از ماینوکسیدل ایرانی؟
آخه ماینوکسیدل آمریکایی سریع جذب میشه برای سر کار رفتن تابلو نیست کاملا برعکس ایرانیش که چند ساعت روی پوست سر میمونه
سلامنقل قول:
دوست من نباید مشکلی باشه. اما بهتره از یک برند استفاده کنید.
موفق باشید.
آقا همون ایرانی پاک دارو رو مرتب بزن خیال خودتو راحت کننقل قول:
تا سه ساعت سرم چرب میمونه پوست سرم برق میزنه تابلو هست منم ساعت 8 سر کارم ولی رگین 1 ساعته جذب میشه و خلاصنقل قول:
والا من آمریکاییش رو تست نکردم،به خاطر همین بهت پیشنهاد نمیدمنقل قول:
اما ایرانیش انصافا خوبه،با اون مسئله هم باید کنار بیای به نظرم :10:.
علاوه بر این ممکنه که ایرانی و خارجی با هم نتیجه ی درست ندن
-----------------------
شما کی از خواب پا میشی ؟ درجا همون موقع بزن دیگه :)
یه سوالی من مثلا 1-2 سال پیش ریزش مو داشتم ولی الان این ریزش متوقف شده ولی موهایی که ریخته دیگه در نیومده و سرم
کم پشت شده اگه از این محلول استفاده بکنیم باعث ترمیم موهای از دست رفته میشه یا خیر؟
ممنون ...
سلام داداشی.2-3 صفحه آخر رو بخون،اگه نظرت اوکی بود بگونقل قول:
سلامنقل قول:
من 23 سالمه
با تیغ هم زیاد صورتمو میزنم تاثیر داشته ولی نه زیاد:19:
هنوز تا 25 سالگی احتمال داره پر پشت تر بشه هر چی دیر تر بهتر این ها علائم ثانویه بلوغ هستند و هر چه دیرتر بروز کنند بهتره
من خودم هر کی رو دیدم از سن کم این گونه علائم رو داشته معمولا رشد قدی کمی دارند. یا یه همچین چیزهایی
دوستان این محلول رزماری چطور هست اون خوبه ؟ چون اونم زده برای جلوگیری از ریزش +تقویت مو
یعنی باعث رشد دوباره ی موهای ریخته شده میشه ؟ !...
چون خیلی تعریفش رو شنیدم
ممنونم
قبلا پیرامونش بحث شدهنقل قول:
اصولا قطره رزماری برای ریزش مو (بالاخص مردان) فایده ای نداره
قطره رزماری صرفا برای ابرو مناسب هستش
مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم مهم
دوست من اگر از ماينوكسيديل جوابي نگرفتي.
اگر از فيناسترايد نتيجه نگرفتي.
و اگر هميشه با خودت ميگي كه چرا براي بعضي افراد جواب داده ولي براي من جواب نداده .
دليل اون انجاست:
موي بيشتر ادما داراي قارچ پوست سر مي باشد كه اين قارچ بيشترين دليل افزايش ريزش و كركي شدن موهاست و جالب اينجاست كه اين قارچ در عين حال كه باعث ريزش مو ميشه ولي عوارضي رو از خودش نشون نميده كه فرد متوجه اون بشه
اينجاست كه..........................
شما هر چي به موهات ميزني جواب نميبيني چون اون قارچ مثل يك لايه نا مرئي جلوي اثر داروهارو ميگيره
و راه حل...........................
بسيار ساده و ارزان:
اول بايد 3 روز حموم نري
بعد از 3 روز كه حموم نرفتي
به يك آزمايشگاه مراجعه كني و بگي يك آزمايش قارچ از پوست سر مي خوام اين آزمايش رو بدون نسخه پزشك هم انجام ميدن با مبلغ بين 3000 تا 5000 .
تو آزمايشگاه مثل موقعي كه با ناخون سرتو مي خاروني از پوست سرت نمونه ميگيرن.
بعد كه جواب آزمايش اومد
اگر.......................
ديدي (+) داري يعني قارچ داري و هر چقدر تعداد (+++) اون بيشتر باشه يعني قارچ بيشتري داري.
راه درمان:
قطره كونازول %1 را بايد روي پوست سر ريخته و ماساژ بدين و بعد 6 تا 8 ساعت بشوريد
شامپو و قرص هم داره كه قطره بهتر از همست
و بعد از 1 ماه دوباره با يك آزمايش متوجه ميشيد كه هنوزم سرتون قارچ داره يا نه.
نكته...............
اين قارچ خيلي راحت سرايت ميكنه با حوله.بالش.شانه.و هميشه مراقبش باشين كه خيلي زود بر ميگرده
وقتي سرتون قارچ نداره با يك چشم بهم زدن تاثير عالي فيناسترايد و ماينوكسيديل رو ميبينيد
اين تاپيك درباره ي ماينوكسيديل است ولي بگذاريد درباره ي آلپسين هم بگيم:
من حدود سه ماه است كه روزي يكبار در ساعتي معين از فقط محلول آلپسين (liquid) استفاده ميكنم. هر بار هم كه حمام ميروم، بعدش باز از اين محلول استفاده ميكنم. ولي از شامپو آلپسين استفاده نكردم. اين محلول نه تنها از ريزش ارثي موهايم جلوگيري نكرد، كه ريزش آن را مشخصا بيشتر هم كرد.
من با خواندن اطلاعاتي كه سايت آلپسين داده بود، به اين نتيجه رسيده بودم كه اگر كافئين بتواند از ريزش مو جلوگيري كند، استفاده از فقط محلول آلپسين هم بهرحال تا حدي موثر خواهد بود. مخصوصا كه در آن سايت اطمينان داده شده است كه محلول آلپسين كافئين كافي را براي مدت 24 ساعت به ريشه ي موها ميرساند.
ولي بنا به تجربه ي من اين محلول بيفايده است. اگر كسي بوده كه از محصولات آلپسين براي جلوگيري از ريزش ارثي مو نتيجه گرفته اعلام كند لطفا.
در مورد قارچ سر هم كافي است كه از شامپو سلنيوم سولفايد 1% بعد از هر بار كه به آرايشگاه ميرويد استفاده كنيد. معمولا وسايل آرايشگاه باعث آلودگي سر به قارچ ميشوند. علامت آنهم خارش زياد سر است و البته مقداري هم ريزش مو.
سلااااام دوستای کچل خودم :دی
خوب من تو این تاپیک سابقه دار هستم،هنوزم دارم ماینوکسیدیل استفاده میکنم و راضیم،اما یه داروی جدید دیدم بدجور رفتم تو نخش،یه تاپیک براش باز کردم،همگی بیاین شرکت کنین که به یه نتیجه درست و درمون برسیم
مرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6227121#post6227121
سلام دوستان . بنده چون ريشام در نيومده ( سيبيل دارم و همچنين زير لب و چونه ) از ماينوكسيدل استفاده ميكنم . چند روزي هست . البته مو روي گونه هام ريز وجود داره بنابراين ريشه مو روي صورتم دارم . ميخواستم بدونم ماينوكسيدل رو تا چه مدت استفاده كنم تا نتيجه بگيرم ؟
این دارو برای پوست سر طراحی شده ...... شما چند سالتون هست ؟؟؟؟؟؟
ميرم پيش دانشگاهي امسال .نقل قول:
این دارو برای پوست سر طراحی شده ...... شما چند سالتون هست ؟؟؟؟؟؟
من از چند تا مقاله و به صورت انلاين تحقيق كردم متوجه شدم روي صورت هم جواب ميده ، اين طور نيست ؟
من هم تا پیش دانشگاهی فقط سبیل داشتم اما از ماینوکسیدیل استفاده کردم تقریبا 3 ماه طول کشید اما ریشم در اومد :46: خدا رو شکر شما هم باید صبر و حوصله داشته باشی و من روزی 2 بار هر 12 ساعت می زدم تقریبا هر بار 2 یار از اون وسیله ای رو که باهاش ماینوکسیدیل می کشن پر می کردم ایشالله برا تو هم در می آد
یه سر به اون تاپپیکی که بالا آدرس دادم بزنین تا یه نتیجه ای بگیریم
برای من باز نمیکنهنقل قول:
این چی هست؟
مدیریت کم درک اینجا فک کرده من اسپانسر این شرکتم،زحمت کشیده بستتش !نقل قول:
متاسفم واقعا
دوست عزیز میشه تو پیغام اعلام کنید چی بود؟نقل قول:
خاک تو مخشون