سلام
نظرتون راجع به استفاده از لايتنر چيه؟
Printable View
سلام
نظرتون راجع به استفاده از لايتنر چيه؟
خب حالا فهمیدم کتاب دیفرانسیل آقای رضوی، دیفرانسیل اندیشه فائق هستش. خوبه، تو کتابخونه مدرسمون هست. هر وقت ده استاد رو تموم کردم، می رم سراغش.
ممنون از راهنماییتون.
ببخشید مهندس جون چند تا سوال داشتم .
با توجه به اینکه شما اند زبانید میشه بگید به نظر شما بهترین کتاب اموزش زبان چیه ؟
یعنی همه ی نکته ها کنکوری و مهم رو داشته باشه ؟ اخه من زبانم خوب نیست.
راستی زبان انگلیسی 2 خوندنش لازمه ؟
والا من قبلا هم گفتم من واسه کارم از رو کتاب های چاپ دانشگاه های آکسفورد و کمبریج یا انتشارات لانگمن استاده میکنم و اصلا کاری به کتاب های بازاری ندارم .. اگه تو لغات این کتاب که شما میگید لغات کتاب درسی که با هم مترادف هستند اومده و کلمات هم خانواده رو داره و بخش گرامرش هم روش تشخیص گزینه صحیح رو اموزش داده در نتیجه کتاب خوبی هستش..نقل قول:
نمیشه از الان گفت صبر کنید پیک سنجش حذفی های امسال رو اعلام کنهنقل قول:
تایید میشهنقل قول:
وقتتون تلف میشه ... یه راه حل ساده واسه زبان خوندن بهتون میگم .. شبیه با لایتنر هست تقریبا اما دیگه این قرتی بازی ها رو نداره( ببخشید از این لغت استفاده کردم )نقل قول:
نه .. منظورم اون نبود .. اون که شما میگی فکر کنم همونه که مجید و ماشالله رضوی نوشتن و تست هست.. اون هم کتاب خوبیه اما تست های غیر استاندارد توش هست ..من منظورم کتابی بود که انتشارات راه علم چاپ کردهنقل قول:
من اندش نیستم فقط یکم از شما بیشتر بلدم..نقل قول:
زبان دوم و سوم لازم نیست.. فقط یکسری نکاتش به کار میاد .. والا تو این مورد سوالات من جوابی نمیتونم بدم .. همین بالا تر هم گفتم و قبلا هم گفتم .. من اصلا به کتاب های موجود تو بازار که واسه کنکور هست نگاه هم نکردم ..کتاب های چاپ لانگمن و آکسفورد و کمبریج رو استفاده میکنم واسه تدریس .. یعنی نکات رو از توی تونها استخراج میکنم.. از دبیر زبان های موسسات بپرسید حتما میدونند چون اکثرشون از رو هم کپ میزنن واسه جزوه نوشتن و کتاب چاپ کردن(نه همشون)
:11::11::11::11::11:
مژده
قبلا گفته بودم که یکی از دوستان من هست که تو زمینه ی ریاضیات خیلی مهارت داره (مهندس ترابی هست نام ایشون).. امروز که تلفنی داشتیم حرف میزدیم بهش دوباره گفتم بیاد اینجا و به من کمک کنه تو جواب دادن به شما مخصوصا تو زمینه ی ریاضی و خوشبختانه اینبار قبول کرد .. هم تو ریاضیات خیلی من ایشون رو قبول دارم هم تو اخلاق:10:
فکر کنم که از همین هفته ایشون هم به جمع ما بپیونده
در ابتدا لازم میدونم که از مهندس مجیدی به خاطر این ایده قشنگشون تشکر کنم که باعث شدند من بتونم تجربیات خودم رو در اختیار بچه ها قرار بدمنقل قول:
امیدوارم بچه ها هم بتونن از تجربیات ما به نحو احسن استفاده کنند
به امید موفقیت همه دانش آموزان ساعی در کنکور 90
خب الان ما سوالامونو از شما تو همین تاپیک بپرسیم یا تو سایر تاپیک های موضوعی موجود یا شما هم واسه خودتون تاپیکی خواهید زد؟:31:نقل قول:
استاد امین من راجب امضاتون می خواستم بگم که گیاها هم دردر وحس میکنن و احساس دارن.
این دلیل نمیشه نخوریمشون!!!
این چرخه ی طبیعته!!!
شما ميدونيد كتاب شيمي 2 چاپ 87 رو از كجا بايد تهيه كنم؟ ...
من خودم چاپ 85 دارم كه تو متن درس وحاشيه درس تغييرات داره ....
دوست عزیز چاپ جدید رو بگیرید فرقی ندارهنقل قول:
توهمین تاپیک بپرسد من جوابتون رو میدمنقل قول:
ماشین تصادف کرده .... درگیرم .. فردا ظهر یا بعد از ظهر جوابگو شما دوستان هستم.. جناب ترابی هم تو همین تاپیک فعالیت خواهند کرد
خدمت دوستانی که از من سئوال خصوصی پرسیدند
من چون تازه اکانت ساختم توانایی پاسخ گویی به سئوالات خصوصی رو ندارم :41: در حال حاضر اگر براتون مقدوره همین جا سئوالتون رو بپرسید :11:
سلام مهندس جان
جزوه ها آماده شدن؟ غیر از معارف و عربی و ادبیات که منبع معرفی کردید قرار بود واسه بقیش هم
بگید و بفرستید.
تو پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
71
منتظرم ممنون
تو همین تاپیک کمک میکنند و پاسخ میدهندنقل قول:
این که اگه گیاهان درد رو حس میکنند ما میتونیم حیوانات رو بخوریم اصلا منطقی نیست کماینکه جنس درد در حیوان و گیاه متفاوته و در نهایت اینکه خوردن گیاهان از لحاظ عملکرد بدن انسان به مراتب مفید تر از خوردن بافت های مرده ی حیوانات هست. در مورد چرخه طبیعت هم که باز هم حرفتون رو قبول ندارم.. مثل این میمونه که من زورم از شما بیشتر باشه و بیام به زور چیزی که مال شماست رو ازتون بگیرم و در آخر هم اینجا جای این صحبت ها نیست و هدف رفع مشکلات کنکوره و کاشکی تو پیغام خصوصی صحبتتون رو انتقال میدادید ..نقل قول:
بازم اگه در این مورد خواستید بحث کنیم لطفا تو پیغام خصوصی جواب بدید که تاپیک منحرف نشه:11:
دوست عزیز من قبل تر هم گفتم که تصادف کردم و درگیر کارهای بیمه بودم.. همین امروز صبح هم ماشینو بردم صافکاری گرفتارم این مدت:11:نقل قول:
با توجه به اینکه باز هم Samba سبب خیر شد و اینبار در مورد لایتنر سوال کرد و منو وادار کرد که واسه حفظ کردن لغات یه روش ساده و کاربردی رو بهتون بگم. لطفا هرکس این مطلب رو جایی کپی کرد منبع رو هم ذکر کنه.
به این ترتیب عمل کنید:
1- لیست لغات رو تهیه کنید.
2-لغات رو تا میتونید مرور کنید و اصلا علامتگذاری نکنید و تا چند هفته همونو بخونید.
3-حالا دیگه یک سری لغات رو فوت آب شدید اما یکسری لغت هست که حس میکنید تو مختون فرو نمیره.. اونا رو علامتگذاری کنید.
4- از این به بعد لغات علامتگذاری رو بخونید.
5-حالا تو اون علامتگذاری شده ها یکسری لغات هست که هنوز هم با مرور یاد نگرفتید..اونا رو با ماژیک هایلایت کنید.
6-سعی کنید لغات هایلایت شده رو حفظ کنید.
7-تا الان دیگه باید 90% لغات که نهیه کرده بودید رو حفظ شده باشید.
8-حالا برگردید از اول لغات مرور کنید بینید معنی کدوم رو بلد نیستید یک کاغذ بردارید و هرکدوم رو بلد نبودید تو اون بنویسید.حالا یک لیست جدید دارید.
9-با لیست جدیدتون همون مراحل که بالا گفتم رو انجام بدهید.
-----------------------------------------------------------------------
این روش خیلی ساده هست و خیلی هم موثر هست ..
به امید موفقیت شما دوستان در کنکور سال 90
:11:
سلام مهندس ممنون از كمكتوننقل قول:
نظرتون راجع به لايتنر نگفتين
خيلي جالبه تائيديه علمي هم داره
فقط يه چيزش اذيت مي كنه اونم اينه كه بايد كاغذاي زيادي رو براش تهيه كني كه تو شهر ما نداره و منم بايد خودم ورقاي دفترمو تقسيم كنم كه اصلا حيش نيس:31:
آقا يه مطلبي رو ديدم حيفم اومد نذارمش
يه مطلب از معين فلاحتگر رتبه 1 كنكور 88
این یکی از درسای اصلی رشته ریاضیه که خیلی هم مهمه و من که درس مورد علاقم بوده....شما تو این درس باید یه منبع آموزشی داشته باشین و یه منبع تست یا تمرین.منبع آموزشی میتونه جزوه استادتون باشه،کتابهای آموزشی موجود تو بازار باشه و کتاب درسی....البته باید همه اینارو بخونین ...حالا بعضیا جزوه استادشون خیلی خوب نیس و به کتاب آموزشی بسنده میکنن و بعضی ها هم استادشون خیلی خوبه و کتاب رو بیخیال میشن...اما اینو یادتون باشه که کتاب درسی رو حتما بخونین و تمریناشو حل کنین بهتون کمک میکنه....درسته کتابای درسی آموزش نمیدن ولی وقتی یه بار مطلبیو از استادتون یا از کتابای آموزشی دیگه یاد گرفتین میتونین خیلی از کتاب درسی چیز بفهمین...روش خوندن خاصی به ذهنم نمیرسه واسه دیفرانسیل.....آخه من دیفرانسیل رو قبلا خونده بودم ولی اصلا لازم نیست که از قبل خونده باشین.....واسه این درس شما بعد از درس معلمتون برین سراغ کتابهای کمک آموزشی یا اگه از تکنیک پیشخوانی استفاده میکنین که خیلی خوبه، یه دور متنه کتاب آموزشی رو بخونین و کلیات مطلب رو یاد بگیرین که سر کلاس دبیر وقتی اون مطلب رو میگه کاملا واستون جا بیفته....بعد از اون دوباره مطلب رو از رو کتاب کمک آموزشی ایندفعه کاملا دقیق و با حل تمام مثالای داخل کتاب یاد بگیرین....بعد میتونین برین سراغ کتاب درسی و متنشو یه دور بخونین و برین سراغ تمریناش...به نظر من اگه تمریناشو کامل حل کنین خیلی خوبه....چون جدیدا ادعا میشه که از کتاب سوال میاد پس به زیر و بم کتاب آشنا باشین....بعد از کامل شدن آموزش مربوط به یه مبحث نوبت به تست میرسه....کلا اکثر افراد توصیه میکنن که فاصله بین خوندن درس اختصاصی تا زدن تست زیاد نشه....یعنی وقتی حد رو خوندین نرین یه هفته بعد بیان تستاشو بزنین.....من خودم یکی دو روز بعدش تستای اون مبحث رو شروع میکردم.....در مورد تستا هم باید بگم که تعداد تستا زیاده و همون طور که قبلا گفتم شما باید 3تا کتاب تست بزنین(اونایی که میتونن) و حتی یه کتاب رو 2 بار.....پس همه تستارو لازم نیس یه جا بزنین ،در اینصورت از قافله عقب می افتین،همه دارن مشتق درس میدن و آزمون میگیرن شما تو تست حد موندین....مثلا 300تا تست یا 200 تا که تو یه کتابه رو میزنین واسه آزمون این دفعه.دوباره این مبحث درآزمونهای آینده مرور میشه میتونین کتاب دیگه ای رو بزنین....یا تستای این کتاب رو یه بار دیگه...هر جور صلاح میدونین....اما به نظر من اینجوری خوبه که 2 تا کتاب تست بزنین و تستای مهم و اونایی که وقتگیرن یا بلد نبودین رو علامت بزنین واسه بعدا....یه اصطلاح جالب هست که میگه واسه خودتون همیشه خوراک داشته باشید..!!!!!!!یعنی نباید یه زمانی به خودتون بگین که بیکارم تستی نمونده بزنم.....برعکسشم نباشه که سرتون رو اینقدر شلوغ کنین تا گیج بشین....بعدشم لازم نیست همه 300تا تست رو تو یه روز بزنین .....میتونین تقسم کنین روزی 70، 80 تا یا 60تا.......تستهارو هم حتما با وقت بزنین...حتی اگه درصدتون خوب نمیشه....اول با وقت بزنین بعدش ببینین اون تستایی که زدین چه کردین(چند تا زدین و چند درصد)....حالا بشینین بقیه تستایی که تو وقت حل نکردین حل کنین ......یواش یواش باید پیشرفت داشته باشین...احتمالا شما تا حالا تست زیاد نزدین پس صبور باشین و پیشرفتز خودتونو ببینین....در مورد تصحیح تستها بگم که بعد اینکه تستا رو زدین هر چند تا (یعنی بعد از هر وعده تست زنی !!)برین سراغ جوابای تشریحی....اونایی که غلط زدین،نزدین،جونتون به لبتون اومد تا حل کنین!!!، رو از رو جواب تشریحی با دقت بخونین تا بفهمین این تست چه جوری حل میشه......تنبلی نکنین از رو جواب یه سوال رد بشین بگین بلدم....
من که گفتم .. لایتنر وقتتونو تلف میکنه .. همین روش ابتکاری من خیلی خوب جواب میده .. :11:نقل قول:
خب حالا چرا آدرسش رو ندادی؟ آدرس وبلاگشوننقل قول:
آقا يه مطلبي رو ديدم حيفم اومد نذارمش
يه مطلب از معين فلاحتگر رتبه 1 كنكور 88
این یکی از درسای اصلی رشته ریاضیه که خیلی هم مهمه و من که درس مورد علاقم بوده....شما تو این درس باید یه منبع آموزشی داشته باشین و یه منبع تست یا تمرین.منبع آموزشی میتونه جزوه استادتون باشه،کتابهای آموزشی موجود تو بازار باشه و کتاب درسی....البته باید همه اینارو بخونین ...حالا بعضیا جزوه استادشون خیلی خوب نیس و به کتاب آموزشی بسنده میکنن و بعضی ها هم استادشون خیلی خوبه و کتاب رو بیخیال میشن...اما اینو یادتون باشه که کتاب درسی رو حتما بخونین و تمریناشو حل کنین بهتون کمک میکنه....درسته کتابای درسی آموزش نمیدن ولی وقتی یه بار مطلبیو از استادتون یا از کتابای آموزشی دیگه یاد گرفتین میتونین خیلی از کتاب درسی چیز بفهمین...
روش خوندن خاصی به ذهنم نمیرسه واسه دیفرانسیل.....آخه من دیفرانسیل رو قبلا خونده بودم ولی اصلا لازم نیست که از قبل خونده باشین.....واسه این درس شما بعد از درس معلمتون برین سراغ کتابهای کمک آموزشی یا اگه از تکنیک پیشخوانی استفاده میکنین که خیلی خوبه، یه دور متنه کتاب آموزشی رو بخونین و کلیات مطلب رو یاد بگیرین که سر کلاس دبیر وقتی اون مطلب رو میگه کاملا واستون جا بیفته....بعد از اون دوباره مطلب رو از رو کتاب کمک آموزشی ایندفعه کاملا دقیق و با حل تمام مثالای داخل کتاب یاد بگیرین....بعد میتونین برین سراغ کتاب درسی و متنشو یه دور بخونین و برین سراغ تمریناش...به نظر من اگه تمریناشو کامل حل کنین خیلی خوبه....چون جدیدا ادعا میشه که از کتاب سوال میاد پس به زیر و بم کتاب آشنا باشین....
بعد از کامل شدن آموزش مربوط به یه مبحث نوبت به تست میرسه....کلا اکثر افراد توصیه میکنن که فاصله بین خوندن درس اختصاصی تا زدن تست زیاد نشه....یعنی وقتی حد رو خوندین نرین یه هفته بعد بیان تستاشو بزنین.....من خودم یکی دو روز بعدش تستای اون مبحث رو شروع میکردم.....در مورد تستا هم باید بگم که تعداد تستا زیاده و همون طور که قبلا گفتم شما باید 3تا کتاب تست بزنین(اونایی که میتونن) و حتی یه کتاب رو 2 بار.....پس همه تستارو لازم نیس یه جا بزنین ،در اینصورت از قافله عقب می افتین،همه دارن مشتق درس میدن و آزمون میگیرن شما تو تست حد موندین....مثلا 300تا تست یا 200 تا که تو یه کتابه رو میزنین واسه آزمون این دفعه.دوباره این مبحث درآزمونهای آینده مرور میشه میتونین کتاب دیگه ای رو بزنین....یا تستای این کتاب رو یه بار دیگه...هر جور صلاح میدونین....اما به نظر من اینجوری خوبه که 2 تا کتاب تست بزنین و تستای مهم و اونایی که وقتگیرن یا بلد نبودین رو علامت بزنین واسه بعدا....
یه اصطلاح جالب هست که میگه واسه خودتون همیشه خوراک داشته باشید..!!!!!!!یعنی نباید یه زمانی به خودتون بگین که بیکارم تستی نمونده بزنم.....برعکسشم نباشه که سرتون رو اینقدر شلوغ کنین تا گیج بشین....
بعدشم لازم نیست همه 300تا تست رو تو یه روز بزنین .....میتونین تقسم کنین روزی 70، 80 تا یا 60تا.......تستهارو هم حتما با وقت بزنین...حتی اگه درصدتون خوب نمیشه....اول با وقت بزنین بعدش ببینین اون تستایی که زدین چه کردین(چند تا زدین و چند درصد)....حالا بشینین بقیه تستایی که تو وقت حل نکردین حل کنین ......یواش یواش باید پیشرفت داشته باشین...احتمالا شما تا حالا تست زیاد نزدین پس صبور باشین و پیشرفتز خودتونو ببینین....
در مورد تصحیح تستها بگم که بعد اینکه تستا رو زدین هر چند تا (یعنی بعد از هر وعده تست زنی !!)برین سراغ جوابای تشریحی....اونایی که غلط زدین،نزدین،جونتون به لبتون اومد تا حل کنین!!!، رو از رو جواب تشریحی با دقت بخونین تا بفهمین این تست چه جوری حل میشه......تنبلی نکنین از رو جواب یه سوال رد بشین بگین بلدم....
هست و منم حدود 4 ماهه که به این وبلاگ سر می زنم. مطالب خوبی داره. ولی یادتون نره، که هر کتابی که ایشون خوندن ملاک نیست، چون مثلا رتبه 2 تا 10 شاید کتاب های دیگه ای رو خونده باشن. مهم اینه کتابی که داری ازش راضی باشی.کد:www.4sharif.blogfa.com
از کتاب ها بگذریم، مشاوره هاش خوبه.
باز میمونه نظر مهندس که به نظرتون مطالب این وبلاگ تا چه اندازه می تونه به داوطلبان کنکور کمک کنه؟ یعنی مشاوره هایی که داده، درسته یا ....؟
سلام مهندس جون !
به یه مشکل خیلی بزرگ تو فیزیک برخوردم امیدوارم کمکم کنید...
خدمتتون عرض کنم من واسه اموزش فیزیک پایه محمود زاده میخونم خیلی خوبم یاد می گیرم. تمرین کتاب درسی یا تمرینات مبتکران رو راحت جواب میدم. اصلا تو فکر حفظ کردن فرمولم نیستم . منظورم اینکه درس خوب می خونم اما...اما تو زدن تست خیلی مشکل دارم . مخصوصا تست های که تو جزوه گام اول هستش... (قبلا هم بهتون گفتم وضعیت درسیم خوبه)
بذار یه مثال بزنم قضیه کار انرژی رو از رو کتاب درسی و مبتکران خوب میخونم بعدشچند تا تمرین رو حل می کنم .اما وقتی می خوام تست بزنم...افتضاح می زنم
خودم فکر می کنم مبتکران واسه امتحانات تشریحی و نهایی خیلی خوبه (چون تو نهایی باهاش خیلی خوب کار کردم)و باید کتابی واسه اموزش نکات تستی و با هدف کنکور بخرم . حالا می خواستم شما بگید چیکار کنم ؟؟
با اون قسمت حرفتون که ملاک کتاب هایی نیست که اون آقا خونده کاملا موافقم.. ببینید مهم اینه که کتاب از نظر علمی خوب باشه و دیگر اینکه شما با کتاب ارتباط برقرار کنید .. اگه شما یک کتابی رو که 80% مطالب کنکور رو پوشش داده باشه با عشق و علاقه بخونید و 90% کتاب رو یاد بگیرید بهتر از اینه که کتابی بخرید که 90% مطالب کنکور رو پوشش داده اما شما 50% کتاب رو متوجه بشید یا یاد بگیرید.نقل قول:
در مورد مشاوره های وبلاگ هم من چیز بدی ندیدم اما یکم بزرگنمایی کرده ایشون و یه صحبت هایی رو مهم جلوه داده که خیلی هم مهم نیست و یک سری آمار و ارقام گفته که من اصلا تایید نمیکنم .. مثلا اینکه اونجا نوشته شده فقط یک سوال لغت زبان انگلیسی خارج از کتابه!!!!!!:18: .. خود طراح هم نمیتونه با این قطعیت عدد و رقم بده حالا یه دانشجو اینطور میگه دیگه خودتون حساب کار خودتونو بکنید .. نکته آخر اینکه این برنامه هایی هم که تو این وبلاگ هست و بیرون هم باب شده و تو تلویزیون و گزینه 2 و قلم چی و هزار موسسه که هدفشون پول بیشتر در آوردنه گفته میشه رو من قبول ندارم .. دوستان نمیشه به هیچ 2 نفر آدمی برنامه ی یکسان داد چون هیچ کس شبیه کس دیگه نیست و اینکه حالا میان یه فرمول میدن میگن این کارو کنید زیر 100 میشید اون کارو کنید زیر 1000 میشید همش به دلیل اینه که جایی کنتو.ر نمیندازن واسه این حرف ها !
هر سوالی بود در خدمتم
راستی بچه ها جون!! سعی کنید بهترین چیزی باشید که میتونید نه اینکه بخواهید بهترین چیزی بشید که بهتون میگن!! چون هرکس توانایی های بالقوه ی خودشو داره.
با آرزوی موفقیت همه در زندگی:11:
اولا یک نکته رو بررسی کنید.. ببینید که اون تست ها که شما میزنید استاندارد هست یا خیر!! چون میگید گزینه ی 2 رو بد زدید میگم.. آیا تست کنکور سراسری رو هم بد میزنید؟؟؟نقل قول:
اگه جواب مثبته همینجا ذکر کنید تا من راهنماییتون کنم:11:
اولا ممنون از راهنماییتون. پس بدک نیست وبلاگشون.
دوم اینکه دوستمون که گفتن فیزیک گام اول، باید بهتون بگم استاندارده و جزوه فیزیک گام اول دقیقا اندیشه سازانه قدیمه و تست هاش خوبه، ( فکر کنم حق نشرش رو خریده ) و کنکور سخت تر از ایناست. خلاصه من فیزیکش خوشم می اد. بعضی تست های فصل 2و 3 فیزیک دو مربوط به پیش هست، برای همین نتونی بزنی ایرادی نداره. ( اگه سوال خاصی داشتی تو تاپیک رفع اشکال بنویسی، دوستان کمک می کنن ).
راستی یه سوال. قضیه سوال ریدینگ 89 ریاضی امسال چی بود؟ می گفتن تو سوال مشکل داشته.
واسه جواب قسمت اولتون عرض کنم انديشه سازان استاندارد نبود به اون صورت .. قبلا هم اگه يادتون باشه تو صحبت هام اشاره کرده بودم به کسي که پزشکي خونده اما تاليف فيزيک داره و گفتم گول اسم و رسم کسي رو نخوريد .. اون شخص از مولفين انديشه سازان بودند. ملاک فقط و فقط تست هاي کنکور سراسري سال هاي گذشته هست و البته بعد اون آزمون هاي سنجش هم بد نيست ولي سنجش مثل کنکور استاندارد نيست .. واسه نحوه انتخاب سوالات در آزمون سنجش بعدا سر فرصت يه توضيحي عرض ميکنم.نقل قول:
واسه سوالات ريدينگ يه نکته جالب به نظرم رسيد و اون ريدينگ اول بود که همچين تاپيکي تو کتاب هاي درسي که خيلي وقت پيش توسط دکتر بيرجندي نوشته شده بود هم در مورد گازهاي گلخانه اي و گرمايش زمين يک ريدينگ نوشته شده بود به نام GLOBAL WARMING اگه اشتباه نکنم.
واسه مشکل هم من منظورتون رو نفهميدم.. تو سوال مشکل داشت يعني چي؟؟ سوال اشتباه گرامري داشت؟ يا کليد اشتباه بود؟
من حوصلم نکشيد ريدينگ اول که در مورد گرمايش زمين بود رو بخونم .. راستش از شما چه پنهان که انقدر همه جا از اين موضوع واسه ريدينگ استفاده شده که حالم بهم خورد وقتي ديدم موضوع ريدينگ رو:2:. در مورد ريدينگ دوم هم که در مورد Formal & Informal Groups بود مشکلي وجود نداشت و صحيح بود
تست های سراسری رو کمی "فقط کمی" بهتر می زنم .
ولی در کل بگم مهندس به هیچ وجه از وضعیتم راضی نیستم
راستی مهندس تاپیک "راهنمای خرید کتاب" رو بخون در مورد فیزیک مبتکران یه چیزایی گفتن... بعضی دوستانم pm زدن که کنکوری نیستش و بدرد نمی خوره و از این حرفا...شما باهاشون موافقید !!!!!!!
قبلا گفته بودید که به دلیل حجیمی و... محمود زاده رو توصیه نمی کنید درسته؟؟؟؟
باورکن دارن منصرفمون می کنن از خوندنش ...حالا شما چی میگید ؟ چی بخونم یعنی این کتابا رو بذارم کنار!!!
خودتون بهتر می دونید 2 و 3 بیست تومن شده... یعنی ضرر شدن................
سلام
مهندس جان
جواب همه رو میدی الا من
انشاءالله ماشین درست شده باشه
به نظر من خیلیا یه جوری می زنن تو سر کتاب که دیگه هیچی ازشون نمی مونه. به نظر من گاج و خیلی سبز و مبتکران هر سه خوبن.نقل قول:
راستی مهندس تاپیک "راهنمای خرید کتاب" رو بخون در مورد فیزیک مبتکران یه چیزایی گفتن... بعضی دوستانم pm زدن که کنکوری نیستش و بدرد نمی خوره و از این حرفا...شما باهاشون موافقید !!!!!!!
قبلا گفته بودید که به دلیل حجیمی و... محمود زاده رو توصیه نمی کنید درسته؟؟؟؟
باورکن دارن منصرفمون می کنن از خوندنش ...حالا شما چی میگید ؟ چی بخونم یعنی این کتابا رو بذارم کنار!!!
خودتون بهتر می دونید 2 و 3 بیست تومن شده... یعنی ضرر شدن................
یه سوال به دور از گفته ها قبلی . اونم اینکه کی باید نگران باشیم که داریم می بینیم پیشرفت نمی کنیم؟ یعنی پیشرفتمون رو چطور باید متوجه بشیم، یا چه عواملی نشون دهنده پیشرفت هستن؟ ( لطفا راه حل کاربردی باشه )
تست های آخر فصل محکود زاده رو چطور میزنید؟؟؟ آخه معقول نیست که یکی محمودزاده رو خوب بزنه و کنکور رو بد بزنه.. تست های محمود زاده استاندارده..شما سوالات متن رو خوب جواب میدید یا تست های آخر فصل رو هم خوب جواب میدیدنقل قول:
حالا 20 ت.من هم ضرر زیادی نیست .. قابل جبرانه:46: .. من از نظر علمی محمود زاده رو خیلی قبول دترم .. گفتم چون حجمش زیاده توصیه نمیکنم.. واسه اینکه شما تو وقتی که میذاری واسه یک فصل محمودزاده میتونی 3 فصل فیزیک بخونی.. اندیشه سازان( به قول یکی از دبیر های فیزیک اندیشه سوزان) هم بد نیست ولی کتاب خوبی هم نیست .. معمولیهنقل قول:
ولی جواب میده .. من که پیشنهاد میکنم یک جزوه خوب که مفاهیم و نکات رو داشته باشه پیدا کنید
قربون شما بشم.. ماشین درست شده .. کار ما یکم با بقیه فرق داره .. باید جزوه رو ببرم کپی کنم برم پست واستون بفرستم ..نقل قول:
در مورد اینکه گفتید راه حل کاربردی باشه واقعا ممنون که وظایف من رو بهم گوشزد میکنید!!!!!!!نقل قول:
نگران بودن که طبیعیه ..
یکی از ذلایل نگرانی داوطلبین به نظر من اینه که توقع غیر واقعی از خودشون دارن.. به نظرم بهترین کار اینه که اول هرکس بدون تعصب ببینه در چه سطحی قرار داره و بعد سعی کنه هر هفته سطح خودشو بالا ببره و اگه دید چند هفته متوالی داره درجا میزنه باید نگران بشه.. کتابی که واسه تست انتخاب میکنید در زمینه فیزیک هم بهتره در اولویت اول کتاب سازمان سنجش باشه .. ملاکتون واسه پیشرفت هم رتبه ی سنجشتون باشه ..
تو خونه هم خودتون میتونید متوجه بشید که پیشرفت داشتید یا نه .. فقط باز هم تاکید میکنم که ملاک تست های سراسری سال گذشته هست و نه چیز دیگه
سلام
ممنون به خاطر راهنمایی هاتون من که خیلی از مشکلاتم حل شد با راهنمایی هاتون .
فقط یه مشکل بزرگی که دارم کتاب آموزش فیزیک هست . چون دبیر فیزیک مون زیاد خوب نیست مجبورم خودم بخونم . کلا برای یادگیری کامل فیزیک پیش کتابی که فرمول زیاد نگفته باشه کدوم خوبه ؟ من از چند نفر مبتکران و گاج سبز رو شنیدم خوبه , نظر شما چیه ؟
خواهش میکنم .. وظیفه هستش .. منم که وقت بیکاریم زیاده و تا مشکل کارخونه حل نشه منم وقت آزادم بیشتره و البته درخواست دادم اونجا واسم اینترنت بذارند که اگه موافقت بشه با درخواستم که احتمالش زیاده من دیگه در کل روز آنلاین هستم و به کمک خدا به سوالات شما داوطلبین جواب خواهم داد.:11:نقل قول:
من گاج سبز رو که توصیه نمیکنم(کلا از یک سری انتشاراتی ها بدم میاد که گاج جزوشونه).والا واسه فیزیک کتاب زیاده .. شهریاری .. جزوات عربشاهی ..اندیشه سازان و کتب دیگه .. د هرکدوم هم ضعف های خودشونو دارند .. (مبتکران ضعفی نداره فقط خیلی تشریحی و زیاده).
مثال میزنم واستون : من یک شاگردی داشتم که کلاس کنکور میرفت و دبیر فیزیک کنکورش ونکاله بود و خصوصی هم با من کلاس فیزیک داشت( تازه پیش دانشگاهی هم میرفت) حالا خودتون ببینید چقدر وقتش پای کلاس میرفت .. من دیگه سعی میکردم موازی کاری نکنم و به قولی نیومدم به خاطر اینکه خودم رو بهتر جلوه بدم بیام و مطالب رو از اول واسش توضیح بدم بلکه میومدم جاهایی که اشکال داشت یا سر کلاس ونکاله نفهمیده بود باهاش کار میکردم و البته واسه پایه خودم بهش جزوه میدادم که حجم کارش کم بشه( من روش کارم اینه که دانش اموز کمترین زحمت رو بکشه) به هرحال من علیرغم اینکه عرف ایجاب میکرد که بیام کار دبیر های دیگه رو بی ارزش کنم و بهش بگم که من علامه دهر هستم و فقط باید جزوه ی منو بخونی و این حرف ها ... ولی من اومدم فقط نقاط ضعفش رو برطرف کردم و کاری کردم که فیزیک ایشون از حدود 10% رسید به 50% ولی مشکل بزرگی واسش پیش اومد و اون بعد از عید بود که وقتی اومد دروس رو دوره کنه دیگه وقت نکرد اون حجم زیاد کتاب ها رو نتونست دوره کنه(ونکاله از رو کتاب خودش درس میداد به دانش آموزها) ولی اگه از اول این شاگرد من یک جزوه مناسب و مختصر داشت و اگه آقای ونکاله نمیومد از رو کتاب درس بده و یک جزوه مختصر و مفید میداد به دانش اموزانش در اون صورت شاگرد ها بهتر میتنستند مطالب رو مرور کنن
بهترین راه پیدا کردن یه دبیر خوبه یا اگه نمیخوایید کلاس برید پیدا کردن یک جزوه خوب از یک دبیر خوبه..چون جزوه باعث میشه که وقتتون کمتر تلف بشه و واسه تست هم من بارها گفتم که اولین منبعتون کتاب سازمان سنجش باشه و تنها ملاکتون هم تست های کنکور سراسری سال گذشته باشه.
فراموش نکنید که مرور بعد از عید اگه مهمتر از درس خوندن قبل عید نباشه کم اهمیت تر هم نیست.
فکر کنم پست زیادی طولانی شد.
سوالی بود در خدمت هستم:40:
دوستان نظرتون رو میخوام راجع به اینکه من شروع به دادن جزوات به داوطلبین کنم چیه؟ البته هدف اصلا و به هیچ وجه کسب درآمد از این راه نیست و هدف فقط دادن جزوات به کسانی هست که توانایی رفتن به کلاس یا دبیر خصوصی گرفتن رو ندارند. دوستان نظراتشونو بگند تا به یک نتیجه گیری برسیم.منتظر نظرات و پیشنهادات احتمالی هستم.:11:
فقط دوستان دقت کنند که باید طوری باشه که کمترین وقت از من تلف بشه..یعنی من نمیتونم هر روز برم یک جزوه کپی کنم دوباره فردا برم یک جزوه دیگه کپی کنم و از طرفی هم نمیتونم جزوات رو بدم به یکی که اون به بقیه بده چون احتمال سوء استفاده هست..
حالا ببینم نظرات چیه و بچه ها چه پیشنهاداتی دارند.
من قبلا اینجا تو نظر سنجی شرکت کرده بودم.و گزینه اخرو زدم.الان با توجه به مطالبی که مهندس مطرح کرده میبینم که.میتونه واسه بچه ها مفید باشه.با تشکر از زحمات ایشون.
سلام من فیزیکم 19 شده الانم تستای ابی رو فقط میزنم به نظر شما برای تسلط و اینکه درصدم بالا باشه دیگه چه کتابی رو بخونم؟ چون کلاس میرم مهم نیست کتابش درس نامه داشته باشه اندیشه سازان (مبتکران) خوبه؟
جزوه و کتاب زیادن. مهم اینه جزوات شما یه دست بالاتر از اونا باشه یا نه. من نمی خوام بگم که هست یا نیست، ولی مطمئنا شما هم باید انتظار داشته باشین که اول ببینیم بعد. حداقل نمونه ای چیزی.
اینم نظر من.
نظرتون خوبه اما من نمیتونم بدم ببینه کسی بعد بهش بدم و میشه یه کاری کرد که من از هر درس یک مبحث رو بذارم واسه نمونه .. اما یک مشکلی هست که اونم اینه که من اینجا سودی نمیکنم و قرار نیست جزوات رو بفروشم بلکه تو ذهنم این بود که وقتی درخواست ها زیاد شد برم کپی کنم و واسه دوستان بفرستم و هزینه کپی و ارسال پستی رو بگیرم ... واقعا واسم سخته که بیام کاری که شما خواستید رو انجام بدم چون اونقدر وقتم آزاد نیست که حالا بیام نمونه جزوه اسکن کنم و آپلود کنم...نقل قول:
اگه نظر کاربردی تری کسی داره من منتظر هستم و هنوز هم تصمیم نگرفتم که چجور این جزوه رسوندن به بچه ها رو عملی کنم.. راستی از سوالات درسی و مشاوره جا نمونیم .. کسی سوال یا مشکلی داره من در خدمتم:46:
ممنون .. اگه پیشنهادی هم داشتید خوشحال میشم تو پیغام خصوصی بهم بگیدنقل قول:
مهندس نظرت راجع فیزیک فار چیه؟؟؟
کتاب پیش سبز(فیزیک)رو دیدی؟؟
اینم حرفیه. چون وقتی بخوای چند تا کار رو با هم انجام بدی، هیچ کدومش به خوبی انجام نمی شه. به نظر من بهتره بچه ها از کتاب و جزوه های خودشون استفاده کنن و اگر واقعا بخشی مشکل داشتن، بپرسن و به نظر من بخش مشاوره ای این تاپیک خیلی بیشتر به درد می خوره.نقل قول:
. راستی از سوالات درسی و مشاوره جا نمونیم ..
همین
ممنون .. پس شما کلا مخالف این هستی که به داوطلبین جزوه داده بشه .. خب حالا اجازه بدهید ببینیم بقیه نظراتشونو چیهنقل قول: