سلام
مي خواستم ببينم مادربورد ASUS P5Q-E ايا از اتصال USB 3 , ESATA
پشتيباني مي کند يا نه ؟منظورم براي اتصال هارد اکسترنال هستش؟
مرسي
Printable View
سلام
مي خواستم ببينم مادربورد ASUS P5Q-E ايا از اتصال USB 3 , ESATA
پشتيباني مي کند يا نه ؟منظورم براي اتصال هارد اکسترنال هستش؟
مرسي
در ضمن
مي خواستم بپرسم احتمال هر نوع خرابي هارد هاي اکسترنال چقدره ؟
واينکه هر چي ظرفيت بيشتر باشد احتمالش بيشتره يا نه؟
(1T و 1.5 T)
برای ریسیور بهترین چیز فلش مموری هست و مدل 16 گیگ حدود 35 تا 40 تومن هستنقل قول:
هارد هم میشه گرفت که 500 کارو راه میندازه و قیمت زیر 80 هست
فرق هارد اکسترنال و فلش !!
کار اصلی جفتشون یکیه یعنی ذخیره سازی
ولی از نظر اندازه و سایز چه فیزیکی چه حجم ذخیره سازی متفاوته
فلش از 128 مگ تا 32 گیگ موجود
هارد اکسترنال بین 80 تا 8 ترا معادل 8192 گیگ هست
هارد نیاز به برق داره در مدل های بالاتر از 500 گیگ و 3.5 اینچی ولی فلش خیلی جمع و جور تر هست و برقش رو از ولتاژ USB تامین میکنه
فلش مموری ها همگی فقط USB 2.0 هستند ولی هارد ها پورت هایی مثل FireWire 400 ,800 ,USB 2.0 ,3.0 ,LAN ,eSATA دارن و خیلی چیزای دیگه
مشخصات کلی برد شمانقل قول:
ATA-133, Serial ATA-300 (RAID), eSATA port, 0 MB / 16 GB (max), DDR2 SDRAM, 7.1 surround, 12 x USB
مادر برد شما پورت eSATA داره USB 3.0 نداره
خواهش
اصلا ربطی به ظرفیت ندارهنقل قول:
و در کل هارد اکسترنال چون قابلیت پرتابل و حمل و جا به جایی خیلی خیلی بیشتری نسبت به نوع اینترنال داره مقاومت و دوام بیشتری داره چه در برابر ضربه و تکان شدید چه در حمل و نقل
کلا برای این کار طراحی و تولید شده
ممنون از توجهت :11:نقل قول:
اگه به حای 16گیگ فلش مموری 32 گیگ بگیرم مشکلی برای ----- و کامپیوتر پیش میاد ؟
منظور شما از 500 همون 500 گیگ هستش ؟
با توجه به حجم بیشتر هارد اکسترنال نسبت به فلش مموری ، اگه به جای فلش هارد بگیرم مشکلی پیش نمیاد ؟ شما کدوم رو توصیه می کنی ؟
لطفا هم فلش مموری و هم هارد اکسترنال رو بگین چه مارک و مدلی بگیرم که بهترین باشه ؟
اگه فقط فقط برای ریسیور میخوای فقط فلش مموری بگیر ! 16 گیگ خیلی حجم زیادی هست !
32 رو توصیه نمیکنم چون گرون تر هست و چون در بعضی مواقع باعث هنگ کردن ----- میشه + اگه یه وقت در اثر استفاده بد بسوزه کمتر هزینه از جیبت میره !!
باز بستگی به خودت داره
هارد اکسترنال هم اگه برای کامپیوتر بخوای ( پشتیبان از فایل هات ) اونم میتونی بگیری و همه کار بکنب و به ----- هم وصل کنی ولی باید مدل های دارای اداپتور بگیری مدل پیشنهادی اسنشیال وسترن هست با حجم 1 ترابایت و قیمت 93 تومن
خودت چی فکر میکنی ؟؟ :19:نقل قول:
منظور شما از 500 همون 500 گیگ هستش ؟
الف - ترابایت !! ب- کیلوبایت !! ج - بایت !! د - تمام موارد !!؟
همونطور که قبلا گفتم برای هردوشون می خوام یعنی از ----- برنامه رو ضبط کنم و به کامپیوتر منتقل و باهاش کار کنمنقل قول:
فلش مموری رو یادت رفت بگی چه مدل و مارکی بگیرم ؟ از نظر حجم همون 16 گیگ رو که توصیه کردی می گیرم
در مورد هارد ، پس با توجه به پست صفحه اول ، این رو بگیرم : مدل My Passport Essential وسترن ؟ همون که مدل 500 گیگش رو نوشتی 90 تومن
در مورد 500 ، فکر می کنم منظورت گیگابایت باشه درسته ؟
گارنتی فلش و هارد رو هم لطفا بگو مال چه شرکتی باید باشه تا با خیال راحت بگیرم
سلام
من فردا پس فردا میخوام برم یه هارد اکسترنال بگیرم (1 ترا) هیچیم از هارد سرم نمیشه؛لطفا منو راهنمایی کنید!!!
آیا کسی هست مرا پاسخ دهد؟:31:نقل قول:
یه سوال میشه روی هارد اکسترنال ویندوز نصب کرد و از اون بالا اومد؟
سلام خدمت دوستان و مهندسین
من یه سوال دارم ممنون میشم بگید
نظرتون در رابطه به power Silicon چیست؟
من یه 2 روزی خریدم سرعتش و ... خیلی خوبه فقط یه سوال
من 640 GB خریدم مدل Armor A70 ...
ولی بجای 640 گیگ 597 گیگ میشناسه و میزنه
همه هاردا اندازه واقعی شون کمتره؟
ممنون میشم جوابمو بدید
:11:
اون هارد اسنشیال 1 ترابایتیش 93 تومن هست نه 500 گیگ !!نقل قول:
این بهترین انتخاب هست برای شما مدل اداپتور دار 3.5 اینچی
فلش هم مارک Patriot عالیه !! مدل های Xporter که 16 گیگش 38 تومن هست و سرعت و کیفیتش حرف نداره + ضد ضربه و اب هست
اسنشیال وسترن 1 ترا 93 بهترین فعلا همینهنقل قول:
کار نشد نداره ! به شرطی که مادر بردت جدید باشه و قابلیت بئت USB داشته باشهنقل قول:
نقل قول:
بله بخاطر اینکه شرکت های سازنده برای رند شدن هر 10 بایت رو بجای هر 8 بایت برای محاسبه حجم استفاده میکنن
اینو تو تمام جعبه های هارد ها نوشته !!
نگران نباش
سلام میخوام یه هارد پرتابل بگیرم که هم یو اس بی 2 و 3 رو ساپورت کنه. هست همچین هارد پرتابلی؟
کسی میدونه وسترن کی پرتابل usb 3 رو میده بازار؟
مرسی
اینه؟؟؟نقل قول:
Western Digital External My Book Essential 1TB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مقدار در مورد سرعت و کیفیتش میشه توضیح بدید؟؟؟
سلام.
دوستان لطفا" راهنمائی کنید:
اطلاعات ذخیره شده روی هارد خصوصا" اکسترنال ممکنه که با گذشت زمان دچار تغییر بشه و حتی احتمالا" پاک بشه؟
کلا" برای نگهداری اطلاعات برای چندین سال این روش مطمئنی هست؟
ممنون.
راستی من از این نوع هارد که عکسش تو پست بالا هست دارم پارسال خریدم 320 گیگ. خوشبختانه مشکل خاصی نداره فقط بعلت جنس بدنه اثر انگشت زود روش میافته و لکه میشه.
سلام خسته نباشید یه سوال داشتم میشه یک هارد 500 SATA اینترنال رو با کابل SATA به USB و یه دونه آداپتور به یک هارد اکسترنال تبدیل کرد اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم .
دوستان سلام
آخرش به صورت خیلی جالب خریدمش
تموم شهرمون رو زیر و رو کرده بودم که Western Digital External My Book Essential Edition 1TB بگیرم اما هیچ جا نداشتش تا اینکه به خرید Seagate® Expansion™ External Drives که اونم هارد بسیار خوبی هستش راضی شده بودم اما مغازه هایی که رفته بودم رو سفارش وسترن بهشون داده بودم ظهری که رفتم تا همون سیگیتو بردارم یه دفعه دیدم که بطور باورنکردنی وسترنه اونجا گذاشته
از فروشنده جویا شدم گفت یه مشتری خیلی پیله شده بوده که واسش بیاریم تلفنی مرتب بهمون زنگ میزده قرارم بوده که امروز بهش زنگ بزنیم که آوردیم گفتم شمارش چند بوده دیدم شماره خودمه
خلاصه سیگیت رو 85 میداد و وسترن رو 95/500 که من وسترن رو ازش گرفتم
گارانتی سیگیت ویستا بود و وسترن سازگار
سیگیت چینی بود و وسترن تایلندی
دوستان سوال داشتم
1-وقتی میخوام سیستمو خاموش کنم هارد رو خاموش کنم ؟
2-چجوری ؟ راستش وقتی روشنه یه برنامه از خودش فعاله ( تو تسکبار ویندوز اون پائین هستش )که وقتی 'گزینه safely remove hdd usb رو میزنی به کل هارد خاموش میشه
3- برای روشن کردنش باز فقط باید از اون کلید پاور پشتش استفاده کرد ؟
ممنون
یادش اصلاً به خیر نباشه!
هارد WD 160 GB رو تقریباً 3 سال پیش من گرفتم 150 هزار تومن، چه حالی هم می کردم! واسه خودم کلی خوش بودم!!!
الان 160 تو بازار هست؟ اگر هست قیمتش چه طوره؟
آیا هارد اکسترنالی هست که با کابل LAN به مودم وایرلس نصب شه و از اون طریق شیر بشه ؟؟
خیر فقط یه مدل مودم وایرلس از کمپانی asus هست که پورت USB 2.0 داره و میشه برای دانلود بهش لینک بدی بدون اینکه کامپیوتر روشن باشه.در بخش اینترنت و شبکه تاپیک داره.نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید
با عرض تبریک عید سعید فطر
من یک نوت دل دارم مدل ذیل:
Notebook Dell Inspiron 1520
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Full Media Support
The new 15" Inspiron also comes standard with:
- <LI class=point_normal>8-in-1 memory card reader <LI class=point_normal>4 USB 2.0 ports <LI class=point_normal>54mm ExpressCard slot <LI class=point_normal>S-Video (S/PDIF supports via dongle) <LI class=point_normal>7.1 channel stereo sound <LI class=point_normal>Graphics card with 64 MB frame buffer <LI class=point_normal>Headphone jack
- IEEE 1394 input for fast video and image transfers from your camera
<LI class=point_normal>8-in-1 memory card reader <LI class=point_normal>4 USB 2.0 ports <LI class=point_normal>54mm ExpressCard slot <LI class=point_normal>S-Video (S/PDIF supports via dongle) <LI class=point_normal>7.1 channel stereo sound <LI class=point_normal>Graphics card with 64 MB frame buffer <LI class=point_normal>Headphone jack <LI class=point_normal>IEEE 1394 input for fast video and image transfers from your camera
مشخصات سیستم من هست
قصد خرید هارد اکسترنال داشتم
پارسال هارد 500 گیگontouch خریدم ولی بعد از یکسال هر کاری کردم فقط با usb1.0 بالا می یاد در حالی که قبلا سرعت usb2.0 داست
این دفعه با کمک اساتید می خواهم هارد 1 ترابایت وسترن بخرم (فکر کنم بهترین مارک باشد)
لطفا مدل های موجود در تهران
پاساژ رضا
پاساژ ایرانیان
پاساژ علاءالدین
را ذکر کنید
در ضمن آیا به نوت بوک من کارت اکسپرس برای usb3.0 میشود استفاده کرد؟
یا یکی از پورت های ethernet یا 800 و 400؟
در ضمن می خواهم سیستم عامل نیز نصب کنم بیشترین بافر موجود در بازار چیست؟
در آخر برای خرید هارد پلایر که خروجی HDMI داشته باشد چه مدلی را پیشنهاد می کنید
یا یک دستگاه دی وی دی با توجه به قیمت ها و امکانات آن بهتراست ؟
در مورد اینکه هارد ها با آداپتور هستند نیز لطفا توضیح دهید؟
نوت بوک من هارد MMC/SD و MS/PRO دارد آیا همین هارد را به یک ترابایت افزایش دهم بهتر است در صورت مثبت بودن لطفا قیمت ها را اعلام کنید
با تشکر از همه اساتید عزیز
منتظز پاسخ دوستان هستم لطفا همه موارد را پاسخ دهید با تشکر مجدد
مثه اینکه این چیزی که من دنبالش میگردم بهش میگن NAS و به درد کاربر خونگی نمیخوره. به هر حال ممنوننقل قول:
ممنون از توضیحت :11:نقل قول:
قبل از خرید یک نکته دیگه رو هم بپرسم ، آیا این مدل هاردی که گفتی صدا هم داره ؟ چون صدا مزاحم تمرکزم میشه .
ببخشيد وسترن هارد 2.5 اينچي USB3 نداره؟كدوم مدل؟
كارت هاي usb3 pci express هنوز وارد بازار نشده؟
دنبال یه هاردم تا 100 تومن
حداقل 500 گیگ
سرعت و کیفیت خوب و قابلیت حمل و نقل آسون (خیلی باید اینور اونور بره)
پ.ن.
1. این ضد ضربه ها که میگن چجوریاس؟
2. اونایی که از usb 3 پشتیبانی میکنن، روی مادربورد های usb2 هم قابلیت استفاده دارن؟
3. با همین شرایط بالایی تا 150 تومن و usb 3 چی پیشنهاد میدین؟
سلام
من یه هارد میخوام بگیرم که یه جورایی دائم استفاده میشه و اکثرا به لپ تاپ وصله ، سیستم عامل هم نمیخوام روش نصب کنم
حداقل هم 500 گیگ باشه
از WD مدلی هست که بشه به ر*س * یور و TV و دستگاههایی غیر از کامپیوتر وصل بشه ؟؟
شما چه چیزی بهم پیشنهاد میدید ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلام
یک سر رفتم مرکز کامپیوتر تو خیابون ولیعصر ، مدل وسترن ایسنشال usb2 یک ترابایت رو خیلی ها می گفتند ما مطمئن نیستیم که ----- رو هم ساپورت کنه . در ضمن اگه بخرید و ببینید که ----- رو ساپورت نمی کنه دیگه از شما پس نمی گیریم
از یکی که هم وسترن داشت و هم یک مدل دیگه پرسیدم گفت مشتری وسترن برده تست کرده به ----- نمی خوره . می گفت من به جاش مدل PQI رو توصیه می کنم 640 و 500 گیگ . می گفت خودم رسیورم مدلش مثل مال شماست که PQI 500 Gigabyte رو دارم باهاش کار می کنم . در ضمن می گفت این مدل آداپتور هم نداره و فقط usb هستش . در ضمن وسترن ساخت تایلند و گارانتیش بیشتر از یک شرکته ولی PQI ساخت تایوانه و فقط یک گارانتی داره : DHT
لطفا بگین چیکار کنم ؟ اگر اون مدل وسترنی که گفتی رو بگیرم و ----- رو ساپورت نکرد به دردم نمی خوره از طرفی هم نمی دونم این مدل PQI چه طوره ؟ لطفا کمک کنید
سلامنقل قول:
خوب شما چرا سیگیت نمیگیرید ؟ به رس-ی-ور هم وصل میشه
بهتر از PQI هست که واستون شناخته شده نیست .
راستی وسترن رو چند میگفت ؟؟
سلام خدمت دوستان
من هارد my book Essential 1TB خریدم ولی چون خونه نبودم به لپ تاپ وصلش کردم و نرم افزار wd smartware رو روی لپ تاپ نصب کردم.
حالا که اومدم خونه دیگه قتی هارد رو وصل میکنم setup اون نرم افزار نمیاد.تو user guide نوشته که اگه نرم افزار رو میخواین به این لینک برید..کد:http://products.wdc.com/updates
حالا وقتی میرم میگه صفحه در دسترس نیست.
چیکار کنم؟
اصلا برنامه بدرد بخوری هست؟
بجای اون نرم افزار دیگه ای هست؟
یه نرم افزار کامل مدیریت هارد اکسترنال چی؟
ممنون از زحماتتون...
سلام
چند تا سوال از حضور محترم اساتيد
من يه هارد اكسترنال ميخوام بخرم
500گيگ باشه اگه اختلاف زيادي با 1ترا نداره 1ترا ميخوام
ظاهرش قشنگ باشه
ميخوام مثل فلش به لب تاپم وصل شه و براي رسيور و ال سي دي هم قابل استفاده باشه قيمتش زياد مهم نيست
من تو شهرستانم آيا خود سايت داره بخرم اگه نداره يه سايت خريد اينترنتي معرفي بفرمائيد لطفا"
تو يه سايت مدلهائي رو ديدم كه روشون يه سري دكمه داشت و قابهاي شيكي داشتن اگه اين امكانات رو داشته باشه بهتره
از لحاظ ضربه هم مقاوم باشه
ممنون ميشم از اساتيد راهنمائي بفرمايند
سپاسگذارم
تو فروم که مشورت کردم بهم وسترن رو توصیه کردن در ضمن در اینجا اکثرا از وسترن راضی هستن واسه همین فکر کردم وسترن بهترین انتخاب باشهنقل قول:
در مورد قیمت در مرکز کامپیوتر ، قیمت متغیر بود با دو گارانتی سازگار و الماس . من نفهمیدم فرق گارانتی سازگار با الماس چیه !
در کل قیمت بیشتر روی 94 تومن بود
در ضمن یکیشون می گفت ما برای وسترن یک نرم افزار رویش می ریزیم که ----- رو هم ساپورت کنه
یکی دیگه هم می گفت خود شرکت سازگار میگه وسترن 500 گیگ مشتری برده تست کرده و ----- رو ساپورت می کنه ولی 1 ترابایت رو نمی دونیم که ساپورت می کنه یا نه . حالا من موندم چکار کنم !
اقا یه سوال دیگه
میگم من چه جوری این هارد رو وصل کنم و قطع کنم؟
اشکال نداره همیشه به کامپیوتر وصل باشه و با خاموش روشن کردن کامپیوتر روشن خاموش بشه؟
(MY BOOK ESSENTIAL)
راستی علی آقا (ALIL1369) چرا اینقدر کم به این تاپیک سر میزنی؟ما دلمون تنگ میشه برات!!
سلامنقل قول:
یا باید شیک و جالب باشه یا مقاوم در برابر ضربه.
چون تقریبا نمیشه هر دو رو با هم ترکیب کرد.
اگه یه هارد ضد ضربه میخوای صفحه ی 4 همین تاپیک رو بخون و اگه میخوای قشنگ باشه و سریع بتونی به لپ تاپ وصل کنی(یعنی آداپتور نداشته باشه)میتونی مدل های پاسپورتی وسترن البته تا 640 GB بیشتر نداره رو بخری.دوستام دارن میگن که تا حالا چندین بار از دستشون افتاده ولی بازم کار میکنه.حتی واسه یکیشون روکش پلاستیکی روش هم بر اثر ضربه شکسته اما کار میکنه!!!
البته من مدل هایی که آداپتور ندارن رو پیشنهاد نمیکنم(بنا به نظر علی آقا و تحقیقات خودم)چون برقی که میرسه به هارد میتونه اونو کاملا داغون کنه!!!و رسی--ور ها و... خیلی توی قسمت برق مطمئن نیستند.:18:
اگه سیگیت هم بخوای یه سری مدل جمع و جور (تو مایع های پاسپورتی وسترن)داره.ولی مدلش یادم نیست!
میتونی واسه خرید و راهنمایی به این سایت() سر بزنی که سایت جامعی هست و تقریبا امتحانش رو پس داده.کد:www.-------------
حلا تو اینترنت واسه خرید یه سرچی بزن سایت زیادی رو میتونی پیدا کنی.
مدل های مختلفی از مارک های دیگه هم هست.
پس آدرس سایت کو ؟!نقل قول:
نقل قول:
بي نهايت سپاسگذارم استاد از راهنمائيتون پس سر جمع فرمايشات حضرتعالي هاردي بخرم كه ضدضربه باشه بهتره و از خير زيبائي بگذرم و آداپتور جدا داشته باشه بهتره فقط نظر محترم حضرتعالي رو وسترنه يا سيگيت؟
متشکرنقل قول:
ببخشید که دیر اومدم جواب دادم.یه کم سرم شلوغ بود.
به نظر من زیبائی هارد رو بیخیال و برو دنبال هاردی که بتونه کارت رو به بهترین نحو راه بندازه.
من سیگیت و وسترن رو تقریبا در یه حد میدونم.اما قیمت هارد های وسترن همیشه توی مدل های مشابه با سیگیت 10-8-7 هزار تومن گرونتره.فک میکنم دلیلشم برای برندش باشه که معروفتر از سیگیته.
حالا اگه شما میخوای هاردت رو به لپ تاپ وصل کنی و سریع در دسترس باشه طبیعتا بدون آداپتور کارت رو سریع تر را میندازه ولی اگه میتونی و برات مشکلی نداره حتما هارد آداپتور دار بخر.خیلی بهتره هم از نظر قیمت هم از نظر اطمینان داشتن به اینکه هاردت از طریق ولتاژ نامناسب برق نمیسوزه.
من شخصا بین سیگیت و وسترن ،وسترن رو دوست دارم.اما همه اینا صلیقه ایه.به نظر من وسترن هارد های زیبا تری میزنه!
فک کنم تبلیغات سایت دیگه تو فروم ممنوع باشه.ولی این تبلیغات نیست سایتیه که خودم ازش خرید کردم و جنسم رو سالم و بدون مشکل بهم تحویل داده.نقل قول:
خواستم دوستان رو راجع به خرید اینترنتی راهنمایی کنم .
اسم سایت رو به فارسی میگم.همونو به انگلیسی تایپ کن.
دیجیکالا.کام
کد:www.-------------
سلام بچه ها من یک هارد اکسترنال
حجم پایین می خوام منظورم اگه هست زیر 100 گیگ
و قیمت پایین
و اگه این جوری که من نگفتم نیست ارزون ترین چی بید ؟
سلام
وسترن مدل eSATA هم داره؟ 320 به بالا کارمو راه میندازه!
سلام
دوستان من هفته دیگه میرم تهران می خوام هارد اکسترنال MY BOOK ESSENTIAL با حجم 1 ترا بگیرم چقدر بودجه احتیاج دارم و اینکه من هر چی توی گوگل سرچ می کنم انواع و اقسام اشکال براش میاره میشه یک عکسی از جعبش و خودش برام بزارید و اینکه تهران رفتم با چه گارانتی بخرمش.
با تشکر پیشاپیش از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی سایتی سراغ نداره قیمت آپ دیت داشته باشن؟
الان سیگت 1 ترا چنده؟