آره خوب . به مش که تبدیل میشه اینطوری نمیشه ااا . بازم ممنون
Printable View
آره خوب . به مش که تبدیل میشه اینطوری نمیشه ااا . بازم ممنون
سلام...
من يك راهنمايي مي خواستم..البته احتمالا مربوط به اين تاپيك نميشه اما به راهنمايي دوستان نياز داشتم...
مي خواستم شروع كنم و در تابستان كار با مكس رو ياد بگيرم...حالا سوالم اين بود : از كجا شروع كنم و چطوري..؟
كتاب خاصي يا پك آموزشي هست كه واقعا براي شروع خوب باشه ...؟
من پك هاي آموزشي توي فروشگاه p30world رو كه نگاه كردم تا اونجاي كه من فهميدم فقط واسه حرفه اي ها هست و منم هم كه هنوز اول راهم...فقط يه آموزش فارسي بود كه واسه تازه كارا داشت...
در هر صورت اگه دوستاني كه توي اين مبحث استاد هستن يه لطفي بكنن و راهنمايي كنن ممنون ميشم...
راستي...من اين نرم افزار رو مي خوام واسه خودم ياد بگيرم...يعني رشتم گرافيك يا معماري يا رشته خاصي نيست...همين طوري مي خوام فقط ياد بگيرم...
ممنون....:11::11::11:
با عرض سلام، دوستان خواستم بدونم چطور میشه استخوان ها رو به طرح ساخته شده متصل کرد تا بتوان در زمان حرکت آدمک اجزا نیز متحرک بشن ؟ ممنون! :46:
سلامنقل قول:
خوب من به شما پیشنهاد میکنم که با یه آموزش تصویریه فارسی ، که مقدمات رو بهتون یاد بده شروع کنید
و خیلی تمرین کنید ، و کار با ابزار ها رو یاد بگیرید
بعد با دانلود آموزش های ساخت مدل ،مدل سازی رو کار کنید ، اما دقت کنید که باید صبور باشید و یه عالمه تمرین و تکرار کنید
حتما از آموزش های مقدماتی شروع کنید تا پایه ی کار با مکس براتون واضح ، درک بشه
فقط کارو برای فردا نندازید ;)
شما این کارو با ابزار skin میتونید انجام بدیدنقل قول:
آبجکتتون رو انتخاب کنید از قسمت مدیفایر لیست SKIN رو انتخاب کنید
و بعد با زدن دکمه ی add استخون ها رو انتخاب کنید
حالا با تکون دادن استخونا ، پوسته ی اون ها هم حرکت میکنه
برای تنظیمات بیشتر میتونید با دکمه های دیگه ی این دستور کار کنید
خوب شما باید بدونید که معمولا یه مدل ساز خیلی کم از این ابزار استفاده میکنهنقل قول:
و سعی میکنه با قرار دادن سگمنت ها سره جای مناسب این برش رو دستی ایجاد کنه
چون فقط در این صورته که میتونید سگمنت های مناسب ایجاد کنید
شما اگه با پرو بولین هم نتونستید به شکل دلخواه خودتون برسید سعی کنید خودتون با ابزار های edit poly این برش رو مدل کنید
خوب شما تنظیمات رندر رو به منتال ری تغییر بدیدنقل قول:
بعد از یه نور فتومتریک استفاده کنید
و بعد از تنظیمات اونجا که از لیست نوشته point اونو بزار روی ریستنگل ( مستطیل ) و یکمی ابعاد مستطیلشو زیاد کن
اینطوری سایت نرم میشه
یک سوال ، چرا اینجا خلوته ... ؟ ؟ ؟
چون دخملا رفتن :Dنقل قول:
مسابقه هم برگزار نمیشه
بچه ها هم خرشون از پل گذشت پی سی فرامووووش :8:
ولی اگه یه ذره اراده بشه میشونیم کاری کنیم که همه بگردن مثه قبل...
هن؟؟؟ چی شد؟؟؟نقل قول:
واللا 2-3 تا دختر تو فروم گرافیک بیش نبودن که فک نکنم 2-3 نفر خیلی فروم رو خلوت کنه :دی
مسابقه هم برگزار بشه کسی شرکت نمیکنه چون خالیه فروم 3دی :دی
خر کسی هم که تا حالا روی پل نبوده که بخواد بگذره :دی
اراده هم مگه اینکه بریم تو کار احضار روح و اینا بعد از یه روح خواهش کنیم که بره روح اونایی که دیگه نمیان رو به سمت پی 30 هدایت کنه :دی ربط اراده رو به اینکه بچه های سابق برگردن نفهمیدم من :دی
اولا یه ذره فکر می خواد این حرفهایی که گفتم .. :نقل قول:
همیشه دخترها باعث این میشن که یک مکان شلوغ و پر تحرک این برای من و برای خیلیها ثابت شدس ...
مسابقه هم اگه به دست یکی که تجربه دار باشه برگذار بشه چرا شرکت هم می کنن ( مثلا مدیر محترم ! من خودم یه مدت بود یه مسابقاتی برگذار می شد یکی از بچه ها که نمیشناختم برگذار کرده بود من شرکت نکردم ! )
اراده هم حالا بعدا بهت میگم مهم اینه که این اراده ای که من گفتم انجام شد ... حاللللا :10:
میخوام برای یه مدل بنا یه فایل تکسچر dds درست کنم که هر قسمت از بنا رو همین یه دونه پر کنه و مدل رو با تکسچرش بذارم تو بازی اگرم بگید که چه جوری فایل dds باز کنم بهتر هم میشه.
کمک کنید
ممنون
شما ابتدا مدلتونو بسازیدنقل قول:
بعد با Unwarp (ابزار توی مکس ) UV مدلتو تنظیم کنید ، بعد از منوی tool گزینه ی render UV رو بزنید و بعد عکسو سیو کنید
بعد توی فتوشاپ متناسب با عکس که محل قرار گرفتن UV ها رو نشون میده ، تکسچرو بسازید
برای ساخت DDs هم به یه پلاگین توی فتوشاپ نیاز دارید که فتوشاپتون بتونه عکس های DDS رو باز و سیو کنه
سلام دوستان
در راستاي هرچه فعال تر شدن اين تاپيك يك سوال ديگر مطرح مي كنم و از دوستاني كه شرح كاملي مي دهند سپاسگزارم
فرض كنيد يك باكس داريم با 1 سگمنت در هر وجه
حال آنرا به edit poly تبديل كرده و يك وجه آنرا انتخاب كرده و در حالت element به آن tesselate مي زنيم حال مي خواهيم ماده noise را به اين وجه بدهيم (توجه كنيد فقط به يك سطح باكس نه كل آن) چه بايد كرد؟ وقتي ماده را اعمال مي كنيم به كل باكس اعمال مي شود نه يك وجه آن!
متشكرم
یه توضیح راجع به گزینه helper> crowd بدین و بگین که چگونه چندین کارکتر را با crowd کنترل و برای اونها حرکت تعریف کرد و برای اونها هوش مصنوعی هم گذاشت طوری که نسبت به موانع و مسیر ... خودشونو تطبیق بدن
خیلی حیاتیه خواهشن اگه منبعی ...لینکی یا .... تو این تایپیک واسم بزارین
اگر هم script داره بزارین با تشکر ازدوستان
قبل از اعمال noise از mesh select استفاده کنید و همون وجه مورد نظر رو انتخاب کنید.
خیلی ممنون "hadi665" ولی من کار با UVunwarp رو بلد نیستم درضمن متریالم multi/sub object هست. اگه بتونید کمک کنید ممنون میشم.
جواب شما رو که دوستمون گفتننقل قول:
کاملا روش درستی رو اشاره کردن
دوست من ، این چیزی که میگید یه روند طولانی داره که توضیحش کمی سختهنقل قول:
اما شما اگه help مکس رو داشته باشید توش کاملا مرحله به مرحله توضیح داده و به راحتی میتونید اینکارو کنید
شما وقتی میخواید کلا تکسچر ساختمونتون توی یه عکس قرار بگیره پس نباید از multi استفاده کنینقل قول:
باس متریالت یه تکسچر داشته باشه و تمام وجوه مدلت از همون تکسچر استفاده کنند
نقل قول:
سلام دوست عزيز
من متوجه منظور شما نشدم؟! Mesh Select چه گزينه ايست؟؟ اگر منظور شما انتخاب آن وجه قبل از اعمال متريال است كه اينرا خودم گفتم و مگر مي شود قبل از انتخاب آبجكتي متريالي را اعمال كرد؟!!! احتمالا منظور شما از mesh Select انتخاب يك وجه باكس قبل از اعمال متريال است درسته؟ در اين حالت نيز ماده به كل باكس اعمال مي شود نه فقط آن قسمت از مش هاي انتخاب شده و نكته عجيب اينجاست
متشكرم
Mesh select اسم یکی از مدیفایر هاست... که باید در این نمونه زیر Noise قرار بدین.
از زیر مجموعه ی mesh select به قسمت polygon برید و ضلعتون رو انتخاب کنید، همونطور رهاش کنید و نویز رو اضافه کنید حل میشه.
نقل قول:
نه منظورم noise در متريال بود نه مديرفاير ضمن اينكه اون روشي كه شما فرموديد هم جواب نمي دهد چون نويز درست است كه سطح را متحول مي كند ولي در نهايت كل باكس را تغيير مي دهد كه منظور من اين نبود ..
نقل قول:
با سلام
دوست عزيز خير اشتباه فرموديد ... راهش را خودم پيدا كردم .. در حالت edit poly اين كار جواب نمي دهد ولي در حالت edit mesh درست مي شود كافيست وجه مورد نظر را در حالت polygon انتخاب و متريال نويز را اعمال كنيم .. مشكل من اين بود كه در حالت edit poly اين كار را مي كردم كه جواب نمي داد و به كل باكس اعمال مي شد!
eنقل قول:
شما متریال noise میخواستید اعمال کنید ؟
من فکر کردم ابزار نویز میخواید اعمال کنید
این دوستمون هم منظورو بد متوجه شد
شما با همون edit poly هم میتونید ، کافیه پلیگان های دلخواهتونو انتخاب کنید بعد از قسمت ID یه شماره بهش بدید
بعد متریالی که میسازید ، multi subject باشه ، و شماره ی ID ای که به پلیگان های دلخواه دادیدو توی مترایل تنظیم کنید
نقل قول:
سلام دوست من
بله كاملا درست است ... همانطور كه شما فرموديد ...
با تشكر از شركت شما در بحث فوق
و يك سوال ديگر:
به نظر شما بهترين راه مدل سازي يك ماشين چيست؟ استفاده از يك باكس و اعمال edit mesh و ....
و يا استفاده از تكنيك هاي ديگر مانند استفاده از Nurbs و يا ...
متشكرم
سلام همگی!!!
برای اینکه اینجا خلوت نمونه منم گفتم دو تا سوال بیارم!
سوال اول:
مثلا من یک قطار ساختم که انعطاف پذیره! و مدلش رو یکپارچه توی خط راست درست کردم، حالا میخوام در انیمیشن، سر پیچها قطارم خم بشه! چیکار کنم؟
راهنمایی: یه spline برای مسیر راه آهن درست کردم.
سوال دوم:
حالا اگر بخوام قطار توی پیچها خم نشه و فقط مسیر رو دنبال کنه باید چکار کنم؟
نقل قول:
ممكنه فايل مكستون رو آپ كنيد
خوب برای ساخت ماشین و مدل های مشابه بهترین حالت اینه که شما از یه plane شروع کنید و با اضافه کردن پلی گان ها ، کپی کردن edge ها کم کم plane رو شبیه به بلوپرینت کنیدنقل قول:
nurbs پیشنهاد نمیکنم چون کنترلش سخته ، البته میشه با این روش هم ساخت
سوال اولتون یه ابزار داره که میشه باهاش اینکارو کرد یادمه چندین ساله قبل به طوره اتفاقی همچین ابزاری رو دیده بودم اما الآن هرچی گشتم پیداش نمیکنم !نقل قول:
نمیدونم اسمش تغییر کرده توی این مکس ها یا من پیر شدم یادم نمیاد : دی
برای سوال دوم کافیه هر واکن رو جداگونه یه آبجکت در نظر بگیری ، و بعد از قسمت motion توی قسمت assign controller روی پزیشن کلیک کنی و دکمه ی بالاشو بزنی و path constraint رو انتخاب کنی
حالا از قسمت تنظیمات add position targets رو بزنیو خطتو انتخاب کنی
خیلی ممنون آقا هادی. لطف کردین.
سوال اول یه مدیفایر داره که جسم رو خم میکنه در طول یک مسیر! قسمت space warps یا همچین چیزی بود، اسمشم path deform بود. البته به تازگی کشفش کردم. :31:
راه حل سوال دو رو هم باید امتحان کنم، مرسی.
کار کرد! ممنونم؛
ولی نمیشه یه جوری به برنامه فهموند که خودش بر حسب واگن اولی، دومی و سومی رو پشتش بزاره؟ اینطوری همش باید فاصله رو توی هر واگن یا آبجکتی که بینشون هست تنظیم کرد... :41:کد:http://up.--------.com/images/j10lnho9504lc4ko1s.jpg
نمیدونم راستش تاحالا امتحان نکردم
ولی کلا خیلی هم سخت نیست
کافیه برای هر واگن که اینکارو کردی ، بعد واگن ها رو تک تک انتخاب کنی و توی time line اون نقطه های مربوط به انیمیت رو یکمی جلو تر ببری
اینطوری واگن کمی دیر تر حرکت میکنه
چجوری تو زیبراش zsphere را به مدل قابل ویرایش تغییر دهیم
با سلام
دوستان کسی آموزش تنظیم بلو پرینت فارسیشو داره اگه دارید بزارید لطفآ چون نیاز اساسی دارم
من اول Alt+B رو میزنم واز Aspect گزینه mach bitmap وسپس Display Backround و Lock Zoom/Pan تیکشو میزنم
حالا تصاویر بلو پرینت رو میارم تو تصاویر نمای top رو در نمای top قرار میدم و برای سایر ویو پورت ها هم همین کارو میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی یه باکس رو برای اطمینان کار
به عنوان مقیاس قرار میدم اصلآ با هم همخونی ندارن :18:
لطفآ کمک کنید
الآن زیبراش نصب ندارم اما زیر دکمه ی save یه جا هست نوشته polygun یا یه همچین چیزی ، اونو که بزنید تبدیل میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
من بتون پیشنهاد میکنم اصلا با این روش اینکارو انجام ندید
شما اول 3 تا plane بکشید ، بعد تصاویر بلوپرینت را از نماهای مختلف روی این plane ها بندازید ، و بعد تو نما های مختلف این ها رو ست کنید
این روش دردسرش کمتره
توی زیبراش چجوری UVmap درست کنم برا مدلم.
ممنون.:11:
با سلام خدمت دوستان عزیز
مشکل من اینه که زمانی که صحنه رو رندر میگیرم صحنه یا کلا سفید میشه یا کلا مشکی
میشه کمک کنین؟
واسه کسی این مشکل پیش نیومده؟
سلام. چه صحنه ای؟ چه موتوری (وی ری، منتال) ؟ چه نور و تنظیماتی؟ بیشتر توضیح بدید..نقل قول:
احتمالا Daylight روشنه و یا سیستم sunlight گذاشتید و از Expressure control استفاده نمیکنید. داخل تنظیمات Render settings کنترلر Expresure رو پیدا کنید و مقدارش رو تغییر بدین و دوباره رندر کنید.
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و مدیران محترم و همه ی کاربرای گل سایت
من یه مشکل داشتم
وقتی می خوام یکی یکی بلو پرینت ها رو وارد اون دایره ها کنم متریال ادیتور.
بعد از انتخاب بلو پرینت وقتی اوکی می کنم از گرافیک پلو پرینت ها کم می شه . یعنی خط هایی که برای کشیدن بلو پرینت استفاده می شه از بس بی کیفیت می شه . خط ها نقطه نقطه میشن
کسی می تونه تو این زمینه بنده رو راهنمایی کنه؟
میخوام بلوپرینت هام با همون کیفیتی که قبل بوده بمونه
پیشاپیش ممنون
نقل قول:
پلاگین UVmaster وجود داره که اینکارو میکنه
نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و مدیران محترم و همه ی کاربرای گل سایت
من یه مشکل داشتم
وقتی می خوام یکی یکی بلو پرینت ها رو وارد اون دایره ها کنم متریال ادیتور.
بعد از انتخاب بلو پرینت وقتی اوکی می کنم از گرافیک پلو پرینت ها کم می شه . یعنی خط هایی که برای کشیدن بلو پرینت استفاده می شه از بس بی کیفیت می شه . خط ها نقطه نقطه میشن
کسی می تونه تو این زمینه بنده رو راهنمایی کنه؟
میخوام بلوپرینت هام با همون کیفیتی که قبل بوده بمونه
پیشاپیش ممنون
دوست عزیز ورودتون به P30World و مخصوصا انجمن گرافیکش رو خیر مقدم عرض میکنم ؛
حتما قبل از طرح سوال یه جستجو تو فروم بکنید اون وقت اگه به نتیجه نرسیدیت سوالتون رو مطرح کنید؟!!
این سوال رو قبلا مطرح کردن و جوابش هم داده شده ولی چون دقیقا شماره صفحه اش یادم نیست دوباره براتون میگم:
تو همون پنجره Material Editor این مسیر رو دنبال کنید و آخرین گزینه ( HardWare Display With Maps ) رو انتخاب کنید :
Material Editor Window :
Material ---------------> Show Materials in Viewport As --------------> HardWare Display With Maps
موفق باشید و سر بلند%:46:
سلام
ببخشید من یه کاربر مبتدی ام و یه مشکل داشتم
اینکه نمی دونم چرا اما محور ها رو نشون نمیده منظورم مثلا واسه move
محور های x y Z رو نشون نمی ده اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون
x را بزن رفیق !! اگه با مکس کار میکنی