نقل قول:
آقا یکی به من بگه این AA کوفتی رو کجا باید فعال کنم
یه سوال که اکثرا جوابش رو دارند اینقدر سخته؟
اون عکس توی نقل قول رو ببینید توی اونجاست یا یه جای دیگست؟
:19:
Printable View
نقل قول:
آقا یکی به من بگه این AA کوفتی رو کجا باید فعال کنم
یه سوال که اکثرا جوابش رو دارند اینقدر سخته؟
اون عکس توی نقل قول رو ببینید توی اونجاست یا یه جای دیگست؟
:19:
سلام
چطوری به وسیله خود بازی بازیو آپدیت کنم ؟
اگه بازیت فایلهاش دستکاری نشده باشه تا بازی نصبش تموم میشه خودش میره برای آپدیت
اگه نمیره یعنی از این شرکتهای دزد بی همه چیز احمق خرید کردی
نقل قول:
داخل بازی نداره . یا اینکه من ندیدم . شما باید تو تنظیمات گرافیکت AA رو تنظیم کنی تا هر تصویری که توسط گرافیک پردازش میشه AA روش اعمال بشه . تا حالا با گرافیکای Geforce کار نکردم . نمیدونم کجاست . شرمنده . :40:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
خوب جاش رو فکر کنم تغریبا پیدا کردم
حالا با توجه به این عکس لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من بازی رو دانلود کردم دارم نصب میکنم...میخوام کرک کنم از کدوم کرک استفاده کنم بهتره(اسکریمیش هم داشته باشه)؟؟؟ اموزشش توی پست دوم هست؟؟؟قبل از کرک باید اپدیت بشه بازی یا بعد از کرک؟؟؟ این دکمه اپدیت کجاشه؟؟ ممنون میشم به همش جواب بدین
شما وقتی نصب بازی تموم شد خودش اتوماتیک میره برای آپدیتنقل قول:
وقتی آپدیت تموم شد کرک رازور رو نصب کنید
یا میتونید آپدیت رو از لینک زیر دانلود کنید و فایلهای رو توی مسیر نصب بازی بریزید بعد بزارید آپدیت شه اون موقع سریع آپدیت میشه
نکته مهم
بعد از آپدیت قبل از اینکه بازی رو کرک کنید باید یک مرتبه وارد بازی بشید وقتی کامل وارد منوی بازی شد از بازی بیایید بیرون و حالا میتونید بازی رو کرک کنید
در مورد کرک هم اول باید فایل sc2_copy.exe رو اجرا کنید وقتی فعالیتش تموم شد بعد فایل Keytro.exe رو اجرا کنید که وارد یک انیمیشن میشه اونجا دکمه F2 رو بزنید و بعد از اون بیایید بیرون
الان بازی کاملا کرک شده و میتونید وارد بازی بشید
موفق باشید
STARCRAFT 2 PATCH-1.02
* Fixed an issue where campaign mission victories would not always trigger properly.
* Fixed an issue where some players were unable to access single player features.
1. extract the files
2. copy and paste to installation directory
3. run Starcraft 2
4. quit
5. apply Razor1911 crack (no need if you previously applied it)
6. play the game
7. enjoy!
کد:
ORکد:http://www.fileserve.com/file/dS8FX2H
کد:
STARCRAFT 2 CRACK 1.02-RAZOR1911کد:http://hotfile.com/dl/60166894/5751571/SC2.patch1.0.2.rar.html
NOTES
TO PLAY SKIRMISH!!!
1.Make a Fresh Install
2.Update the game through the Updater.
3.Run the RAZOR crack
4.Now Run the Desktop Shortcut and play.
5.Select play as guest to play Skirmish
کد:
ORکد:http://hotfile.com/dl/58758324/cd9a700/SC2_Raz1911.rar.html
کد:
ORکد:http://www.fileserve.com/file/DZnrSj8
کد:
کد:http://www.megaupload.com/?d=R6IVKK5F
کدومش لینک اپدیت هستشنقل قول:
دو تا لینک اولینقل قول:
STARCRAFT 2 PATCH-1.02
* Fixed an issue where campaign mission victories would not always trigger properly.
* Fixed an issue where some players were unable to access single player features.
1. extract the files
2. copy and paste to installation directory
3. run Starcraft 2
4. quit
5. apply Razor1911 crack (no need if you previously applied it)
6. play the game
7. enjoy!
کد:
کد:
ORکد:http://www.fileserve.com/file/dS8FX2H
کد:
کد:
کد:http://hotfile.com/dl/60166894/5751571/SC2.patch1.0.2.rar.html
دوستان سلام،اول بگم داد و بیداد نکنید،وقت نداشتم این 9 صفحه رو بخونم:21:
یک سوال کوچولو،من بازی رو دیشب گرفتم،نصب کردم رفت تو بازی بازی هم کردم،نه کرک خواست نه چیزی!!!
خواستم بدونم ایا این جریان اپدیت که میگید چی هست؟
باید چه کنم؟!!
فعلا مغزم هنگه:40:
شما بازی کردی ولی آیا تونستی وارد Versus A.I بشی؟نقل قول:
اگه نتونستی اون بازی به هیچ دردی نمیخوره شما فقط میتونید بازی رو مرحله ای برید
ولی اگه تونستید وارد اونجا بشید یعنی مشکلی نداره
سلام. بخدا من همه كارهايي رو كه گفتين كردم. گذاشتم آپديت شد. پيام ساكسيفول هم داد. بعد يه بار رفتم تو منوي بازي. اومدم بيرون. كرك رازور (يا روزار، يادم نيست) رو هم اعمال كردم. فقط فايل kytro (يا يه همچين چيزي، يادم نيست) بود، اون ارور dont send داد، كه روش كليك راست كردم و run as رو زدم درست شد. وقتي وارد انيميشنه ميشد كلي نوشته ميومد، آخرش هم نوشته بود try again و از اين جور چيزها! بعد رفتم تو بازي، play as guest رو زدم، ارور ميده كه بايد اكانتي، چيزي داشته باشي. لطفا ما را در اين وادي ياري برسانيد. ديگه حالمان گرفته شده.
خوب بازی درست کرک نشده
دوباره سعی کنید
فایل sc2_copy.exe رو اول نصب کردید؟
آنتی ویروس باید خاموش باشه
اینترنت باید روشن باشه و...
حامد جان والا واردش که میشم مینویسه no content foundنقل قول:
حالا نمیدونم جریانش چی هست؟باید اینجا چی باشه؟باید حالا چه کنم این مشکل حل بشه،توی حالت داستانیش که میره راحت انجام میده!!!
ممنون!
آره والا... آنتي ويروس همش بسته اس (غير فعال) ، اينترنت هم همه اش بازه!نقل قول:
حالا می گم این آپدیته لازمه ؟؟؟؟ کرک داخل سی دیه من حجمش 106 مگ هست ولی ورژنش معلوم نی...
اگر بخوام 80 مگ یک کرک واسه این بازی دان کنم اصلآ مفتش نمیرزه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان من همون کرک رو کپی-پست کردم و وقتی رو گزینه اجرا بازی می زنم این ارور رو میده ...
an error occurred starting StarCraft II . PLZ try again
اون فايل keytro رو كه اجرا كردي f2 هم زدي ديگه ايشالله؟نقل قول:
آره به جان خودم!
از نظر داستانی مشکلی ندارید ولی روی حالت Skirmish نمیتونید بازی کنیدنقل قول:
Skirmish حالتی از بازیه که دو تا یا چند تا تیم در مقابل هم قرار میگیرید و با هم بازی میکنید (البته اون بقیه رو همش کامپیوتر کنترل میکنه )
برای حل مشکلتون باید دی وی دی بازی رو از جای دیگه بخرید که خود اون شرکت بازی رو کرک نکرده باشه
سلامي هزار بارهنقل قول:
فليتره
البته با فليتر شكن باز ميكنم ولي فايده نداره سرعت دان كمه
لينك مستقيمي نيست
حجمش ماشالا واشالا زياده
خدا كمترش كنه
آقا من اینو آپدیت هم کردم بعدش پلی رو زدم و رفت داخل بازی حالا یک گزینه میاد که میگه حتمآ باید جوین بشی یک گزینه بود زدم سایت بیلیزارد رو باز کرد که اونجا اکانت هم ساختم<اومدم دوباره داخل بازی و با اون اکانت جوین شدم قبول کرد ولی بعدش 2باره گفت باید جوین بشی که ایندفه کار نکرد اکانتم!کرک بازی رو نصب کردم(یکی داخل دی وی دی) الان که رو گزینه بازی می زنم 2باره می خواد آپگرید کنه!18 مگ هم حجمش هست ولی می خوام بدونم اگه سر کاریه و قراره 2باره اجرا نشه بیخیالش شم؟؟؟؟خواهشن help me برسونین که دیگه مسخره بازی داره در میاره....دمتون گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا صفحه اولو نخوندي شمانقل قول:
اونجا كه ميگه بايد جوين بشي رو بي خيال شو . سمت راست نوشته play as guest
برو اونجا 3 تا اكانت هست به نامهاي razor 1,2,3
يكيش رو انتخاب كن اگه درست كرك razor1911 رو انجام داده باشي راحت مي توني بازي كني
البته احتمالا اون كرك كه توي دي وي دي هست كرك reloaded هست كه به درد نمي خوره. razor1011 توي همين تاپيك هست ( به همراه راهنماي نصب )
سلام دوستان . من از کرکی به دو فایل sc2-copy و keytro داره استفاده کردم . skrimish بازی درست شده ولی مولتی پلیرش غیر فعاله!!! ممنون میشم یه راه حلی پیشنهاد بدید
نقل قول:
کرک رازور!!!!!
ماشالا حجمش اندازه سن پدر حضرت نوحه!!
فقط يه پيشنهاد ميشه دادنقل قول:
بازي رو اورجينال بخر تا بتوني مولتي پلير بازي كني :)
---------- Post added at 11:39 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
يعني پدر حضرت نوح 90 مگابايت سنش بوده؟؟؟؟نقل قول:
آره واسه دايال آپ خيلي زياده ولي چاره اي نيست
نقل قول:
دیال آپ کجا بود !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایول داداش..
دارم adsl 512 اداری استفاده می کنم ولی کلآ گفتم حجمش واسه بازی یکم زیاده...:31:
الان با کرک خود بازی یکم ور رفتم درست شد...در هر صورت دمت گرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال فني
ميشه اپديت رو از كامپيوتر يكي ديگه كپي كرد و رو يكي ديگه جا زد
اگه اره مسير اپديت كجاس
دوستان بالاخره تونستم آپدیت کنم . یعنی دارم آپدیت می کنم . چرا اینطوریه . صد بار دانلود کرده . 100 شده بعد کپی کرده و دوباره یه آپدیت دیگه رو شروع کرده . وسطشم هی سرعت 0 میشه و بعد تا 60 میره و دوباره صفر . اعصاب ندارم . بعد هی بگید blizard فلانه بساله .
نقل قول:
آره عزیز . تو همون پوشه خود بازی .
خدا خيرت بده زودتر ميگفتي كه نخاد هي بشيني دان كنينقل قول:
صدتا تشكر
پدرمون درومد هي با اين سرعت مذرف دان كرديم
برم پيش adsl دارا :27::27::27::27::27:
شما چون اینترنتت قطع و وصل داره اینجوری میشه و ناقص دانلود میشه.نقل قول:
دوستان نمیشه یک اموزش کاملا فارسی از کرک و این مسائل تو پست اول بذارین استفاده کنیم چون کرک ها خیلی هستند یعنی مطمئن ترینش که اسکریمش رو باز میکنه ...
بازیه باحالییه ولی من به یه مشکل مواجه شدم.
بعد پاپان یکی از مراحل بازی هنگ میکنه.
اسم مرحله رو میزارم. تا ببینم کسی اینجا مشکلی داشته یا نه .
فکر کنم از کرک باشه.
حالا دارم کرک جدیدو دانلود میکنم تا ببینم درست میشه یا نه .
نه عزیز راحت وبگردی می کنم . ولی آپدیت نمیشه . الانم حدود 1 ساعته که دیگه اصلا بالا نمیره و رو صفر مونده .نقل قول:
متاسفانه دیگه نمیتونم برم توی بازی . وقتی اجراش میکنم یه دفه هنگ میکنه.
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایول .... حق با شماست:31:
وقتی کرک رازر1911 رو ریختم اینجوری شد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب الان Play as Guest رو بزن
بجه ها این بازی کد میخواد موقع نصبش؟؟؟؟
skip هم نداره؟؟؟
چیکار کنم؟؟؟؟؟
نقل قول:
G8MN8UDG6NA2ANGY6A3DNY82HRGF29ZH
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
اونم میزدم. ارور میداد.نقل قول:
خودم درستش کردم.
ممنون