اين مدل ----t رو سرخود داره و يارو وارد نبودهچطور فعالش كنه! اين تاپيك رو از اولش بخوني روش كار رو ياد ميگيري. مال شما مونتاژ كجاست؟ روي برچسب پشتش چي زده؟:2:نقل قول:
Printable View
اين مدل ----t رو سرخود داره و يارو وارد نبودهچطور فعالش كنه! اين تاپيك رو از اولش بخوني روش كار رو ياد ميگيري. مال شما مونتاژ كجاست؟ روي برچسب پشتش چي زده؟:2:نقل قول:
نقل قول:دستگاه در اسلواکی مونتاژ شده... ورژن اروپایی هست و برای آپدیت هم همیشه میرم سایت سونی اروپانقل قول:
اینم عکس اون اسلات کات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بدون کارت میشه ----t رو راه انداخت بهم یاد بدید.
-البته مطمئن نيستمنقل قول:
شايد اين اسلاتي كه ميفرماييد مربوط به ----c باشه( يك استاندارد براي استفاده از پخش تصاوير ديجيتال در كشور هاي اروپايي براي استريم فايل ها با فرمت mpeg2 , mpeg4 )
توي كشورهاي اروپايي اين امكانات روي hdtv ها هست معمولا براي استفاده از كانال هاي كابلي
-و يا ممكنه مثل يك card reader منتها براي خوندن كارت هاي مربوط به --- باشه
-يه چيزي يادم اومد نگران شدم
-بهيچ وجه با ورژن اسيايي اپديت نكن دوست عزيز
نقل قول:
دقیقا این اسلات برای همین کاره.. باز کردن کانال های پولی در اروپا، اینا از ویکیپدیا فهمیدم
حالا نمیدونم چطوری از ----T استفاده کنم، اگه شما میدونید بهم بگید، نگران چیزی هم نباشید.
-در مورد ---_t گويا دوستان در set up اوليه كه hdtv رو روشن ميكنند گزينه هاي مربوط به كشور رو روي كشوري غير ايران گذاشتند و زبان انگليسي وتونستن به راحتي از طريق منو سرچ كنندنقل قول:
باز هم از دوستاني كه دارند توي اين تاپيك بايد بپرسيد
-در مورد نگراني هم مربوط ميشد به سوالتون كه ايا ميشه با فريمور اسيايي اپ كرد؟
-معمولا در اكثر پنل ها با مشكلاتي مواجه ميشن كاربر ها فقط يك توصيه دوستانه بود
آره منم شنیدم باید رو استرالیا بزارم و دستگاه چنین منویی ندارهنقل قول:
اگر هم داشته احتمالا تو همون ستاپ اولیه بوده، در این صورت چطوری برگردونم به روز اول دستگاه رو تا ستاپ بیاد برام؟؟
فكر ميكنم توي صفحات اوليه دوستان در موردش صحبت كردندنقل قول:
بايد از منوي setting--general setting برين و reset factory رو انجام بدين
اون منو رو پیدا مردم ولی فقط کشور های اروپایی رو داره... رو ترکیه گذاشتم چیزی پیدا نکرد
کسی میدونه برای ----T باید رو کدوم کشور اروپایی بزارم پنل رو؟؟؟
نقل قول:
انگليس يا فرانسه يا المان.
البته احتمالا زبان منو هم به اون زبان بر ميگرده.
زبان منو شما قبلا چي بود؟ ايا فارسي هم داشت؟
شما باید بگردی ببینی کدوم کشور استاندارد پخش دیجیتالش با ایران یکیه.البته میشه هربار هرکدوم از کشورهارو امتحان کنی ببینی کدوم جواب میده.اول از همه اون 3تا کشوری که جناب mgolchin13 فرمودن امتحان کنین.نقل قول:
اگه استرالیا داشت خیلی خوب میشد.استرالیا راحت جواب میده ولی مثل اینکه واسه شما نداره این کشور رو
زبان انگلیسی مثل آچار فرانسه میمونه و به همه کشورها میخوره.نقل قول:
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
این فکر خوبیه. باید تک تک کشورها رو چک کنی. ایشالا یکیش بشما بخوره.نقل قول:
اخرین ورژن آپدیت خاورمیانه را از لینک زیر بگیرید و بریزید درست می شود
کد:http://www.sony-mea.com/support/download/412098/product/kdl-46ex700
دوست عزیز فکر میکنم این کار اشتباهه چون که آپدیت ورژن خاورمیانه ای برای مدل های خاورمیانه ای middle eastطراحی شده و ممکنه روی مدل های اروپایی وغیره جواب نده یا حتی باعث از کار افتادن دستگاه بشه.این هم پیغام هشدار سایت سونی مالزی در مورد آپدیت با ورژن خاورمیانه ای:نقل قول:
IMPORTANT: This software is only for use with the products identified and sold in Australia, India, Indonesia, Malaysia, Middle East & Africa New Zealand, Philippines, Singapore, South Africa, Thailand or Vietnam. Not all models are sold in all countries.
با سلام
دوستان من یک ex700 40 دارم آکبند و پلمپ بنا به دلایلی میخوام بفروشمش با گارانتی 24 ماهه .الان قیمتش تو بازار 2100 هست .من زیر قیمت بازار میدمش
تو این سایت مطرح کنید زودتر فروش میره.
دوستان من میخوام اپدیت کنم.فلش هم وصل میکنم.هیچ اتفاقی نمی افته؟؟؟؟؟؟؟
دقيقا همينطورهنقل قول:
سلام کسی در مورد ال ای دی سه بعدی c7000چیزی میدونه؟
-دوست گلم بايد فرمت فلشت fat باشهنقل قول:
-فايل فريمور رو كه unzip كردي
-ميريزي داخل root فلشت داخل پوشه ديگه نميريزي
-وقتي وصل كني پيغام ادامه مراحل مياد وتنها ok ميزني وپيش ميري :46:
داخل رووت؟؟ یعنی چی؟؟؟؟:41::41:من اینو که گرفتم انزیپش کردم دو تا پوشست که باز میکنی فایل نهایی هست.اونو مستقیم میریزم رو فلش.وصل که میکنم اصلا تی وی هیچ نمیشناسش؟؟؟؟نقل قول:
خريد سه بعدي در حال حاضر ، هر مدل و برنديش به صرفه نيستنقل قول:
چون 3D player بايد داشته باشي
اونا هيچي فيلم 3D از كجا ميخواي بياري/
باز هم دست آخر اگر ميخواي سه بعدي بخري بهتره پلاسما بگيري نه ال سي دي و ال اي دي
با وجود تكنولوژي هايي كه دائما به روز مي شوند، ساخت تلويزيوني كه "بهترين" باشد، غير ممكن است. زيرا همه روزه تكنولوژي جديدي وارد بازار مي شود و تلويزيوني كه تكنولوژي جديدتري داشته باشد، لقب بهترين را از آن خود مي كند. كنتراست ها هر روز بالاتر مي روند و رزولوشن و روشنايي تصوير همه روزه ارتقا مي یابند. در اين ميان كدام تكنولوژي براي مشاهده تصوير 3D مناسب تر است؟
يك تلويزيون، براي ارائه تصوير 3D خوب، چه ويژگي هايي بايد داشته باشد؟
دردسري كه براي كمپاني هاي سازنده تلويزيون 3D يا سه بعدي وجود دارد مبحث Crosstalk يا همان Image Ghosting است. هر چه Crosstalk كمتر باشد، تصوير سه بعدي كه در تلويزيون ايجاد مي شود، بهتر خواهد بود. در ادامه پديده Crosstalk يا تداخل تصاوير را تعريف و بررسي خواهيم كرد.
تصوير سه بعدي چگونه ساخته مي شود؟
براي ايجاد تصوير سه بعدي، بايد دو تصوير همزمان روي هم بيافتند، هر تصوير مخصوص يكي از چشم هاست. در حالي كه تلويزيون 3D در حال پخش دو تصوير جداگانه است، عينك مخصوص سه بعدي، دو تصوير جداگانه را مديريت مي كند. يعني باعث مي شود هر چشم در هر زمان فقط يكي از تصاوير را ببيند. وقتي كه تصوير مربوط به چشم چپ نمايش داده مي شود، ديافراگم عينك، جلوي تصوير مخصوص چشم راست را مي گيرد و براي چشم ديگر هم به همين ترتيب.عمل باز و بسته شدن ديافراگم عينك براي هر چشم چندين بار در ثانيه تكرار مي شود. به اين ترتيب شما قادريد تصوير را به شكل سه بعدي مشاهده كنيد.
Crosstalk، Time Ghosting يا تداخل تصاوير چگونه ايجاد مي شود؟
در قسمت بالا، چگونگي تشكيل تصوير سه بعدي را توضيح داديم. دو تصوير همزمان (با اختلاف زماني بسيار بسيار كم) در حال پخش هستند و عينك مخصوص نيز با توجه به اينكه هر تصوير بايد توسط كدام چشم ديده شود، ديافراگم عينك مخصوص آن چشم را باز گذاشته و ديافراگم ديگر را مي بندد. حال فرض كنيد تصاوير به خوبي تفكيك نشوند. قسمتي از تصويري كه قرار بوده توسط چشم راست ديده شوند براي چشم چپ نيز، قابل رويت است (و بالعكس). اتفاقي كه در اين حالت پديدار مي شود Crosstalk نام دارد و تاثير آن نيز ايجاد هاله اي تار، دور تصاوير در حال مشاهده در تلويزيون سه بعدي است.
چه زماني Crosstalk در تصاوير سه بعدي ايجاد مي شود؟
* Crosstalk زماني رخ مي دهد كه كريستال مايع در LCD نمي تواند به سرعت از تيره به روشن تغيير يابد يا درخشش سلول هاي فسفر در پنل هاي پلاسما بيش از حد، طولاني شود.
* عينك هاي 3D نيز اگر به خوبي با تلويزيون همگام نشده باشند و يا انحراف زاويه در عملكرد آنها تاثير زيادي داشته باشد، ممكن است موجب ايجاد Crosstalk شوند.
* به طور كل Crosstalk پديده ناخواسته ايست كه اگر اصلاح نشود، نمي توان تصاوير سه بعدي را به درستي مشاهده نمود. آنچه كه امروزه ذهن توليد كنندگان بزرگ تلويزيون را نيز مشغول كرده كاستن و محدود كردن Crosstalk است.
مقايسه LCD (و LED Backlite) با پلاسما در مشاهده 3D
كارشناسان طرفدار LCD و پلاسما دلايل برتري هر كدام را ذكر مي كنند و كارشناسان زوميت هم سعي كرده اند با دقت هرچه بيشتر اين اطلاعات را در اختيار شما قرار دهند.
دسته اول كه معتقدند تلويزيون پلاسما كيفيت بهتري نسبت به LCD داشته و براي ايجاد تصاوير سه بعدي نيز قابليت هاي بهتري دارند، اين چنين مي گويند.
همان طور كه مي دانيد در مقايسه كيفيت تصوير پلاسما و LCD در پخش دو بعدي، تلويزيون هاي پلاسما قابليت هاي بالاتري دارند و اين خود يكي از استدلال هاي برتري پخش سه بعدي در پلاسما است.
مي دانيم كه كيفيت تصوير 3D ، به سرعت تغيير تصوير از چشم راست به چشم و بالعكس بستگي دارد. هر چه اين سرعت بيشتر باشد، Crosstalk تصوير هم كمتر خواهد بود. بنابراين با توجه به تعريف Crosstalk، هر چه زمان پاسخ گويي يا Response Time تلويزيون كمتر باشد تصوير سه بعدي بهتري را مشاهده خواهيد كرد. (زين پس به جاي Response Time مختصرا از RT استفاده مي كنيم). از آنجايي كه RT پلاسما حدود 0.001 ميلي ثانيه است عملا زمان پاسخ گويي وجود ندارد و اين يكي ديگر از دلايل برتري پلاسما نسبت به LCD در پخش سه بعدي است. تغيير پيكسل از سياه به سفيد زمان بيشتري مي برد تا تغيير از سفيد به سياه. اين تغيير رنگ براي LCD ها به دليل وجود كريستال ال سي دي، دشوارتر نيز مي شود و اين يكي از دلايل ايجاد Crosstalk در تصاوير سه بعدي LCD هاست. در اين يك مورد Crosstalk پلاسما صفر است زيرا به سرعت از سياه به سفيد تغيير رنگ مي دهد (به دليل RT بسيار كم)
نقش گرما در ايجاد تصوير سه بعدي
يكي ديگر از دلايل ايجاد Crosstalk در ال سي دي ها، گرماست. وقتي يك تلويزيون ال سي دي گرم مي شود كريستال مايع موجود در پنل، خاصيت چسبندگي خود را از دست مي دهد و بنابراين بسيار سريع تر عمل مي كند. اين بدين معناست كه يك پنل LCD سرد به خوبي يك پنل داغ شده نمي تواند در نمايش تصوير سه بعدي موفق باشد! بنابراين پنل هاي ال سي دي سه بعدي بايد بين 60 تا 90 دقيقه روشن بمانند تا به حداكثر تواناشان در ايجاد تصوير سه بعدي برسند. درحاليكه كه به محض روشن شدن پلاسما، اين تلويزيون ها قادرند بهترين كيفيت تصوير سه بعدي را ارئه دهند.
آخرين گزينه بسيار مهم در ارتباط با Crosstalk تصاوير سه بعدي، عينك مخصوص اين تلويزيون هاست. نور LCD ها به صورت Polarized مي تابد. يعني همه امواج در يك زاويه. در حالي كه نور پلاسما ها Unpolarized هستند. يعني نور از تلويزيون در همه زوايا مي تابد. اگر زاويه شما از صفحه ال سي دي كه نور پلاريزه دارد تغيير كند، عينك مخصوص نمي تواند به خوبي تصاوير مربوط به چشم چپ و راست را از هم تفكيك كرده و ديافراگم عينك را به درستي ببندد. زيرا با تغيير زاويه، امواج نوري كه از ال سي دي به صورت مستقيم مي تابند، به عينك نرسيده و عمليات تشخيص تصوير و بستن ديافراگم دچار مشكل مي شود. در حاليكه نور پلاريزه نشده پلاسما، در تمام جهات مي تابد و تغيير زاويه از جلوي تلويزيون هم نمي تواند در عمليات بستن ديافراگم خللي ايجاد كند و Crosstalk ايجاد كند.
محدود كردن Crosstalk
يكي از بهترين راه هاي كاهش Crosstalk اين است كه در نقاطي كه تاري ديده مي شود، نور و روشنایی ( Brightness )تصوير كاهش می يابد. با كاهش روشنايي در اين نقاط، Crosstalk نيز كم نور شده و كمتر به نظر مي آيد. اگر به فكر خريد يك ال سي دي سه بعدي هستيد، هميشه در نظر داشته باشيد بايد 60 تا 80 دقيقه اين ال سي دي را گرم كنيد تا آماده نمايش تصوير 3D بهتري شود.
بقيه مطلب رو از سايت منبع بخونيد:
کد:www.zoomit.ir
-منظور اينه كه داخل پوشه اي در فلش نباشه توي همون صفحه اي كه باز ميكنيد فلش رو باشهنقل قول:
-باز هم صفحات اوليه رو بخون دوستان دقيقا همينطور اپديت رو انجام دادن مورد خاصي نداره
فايل اپديت رو كه دانلود كردي روي كامپيوتر unzip كنيد يك فولدر با نامي شبيه اين sony_dtv0FA00A00A0A0_00020201 ايجاد ميشه كه عينا فولدر را كپي ميكني توي فلش كه قبلا فرمت fat كردي و خالي هست بعد tv رو روشن ميكني وبالا كه اومد فلش رو وصل ميكني و پيغام هايي رو كه ميده ok ميكني.نقل قول:
من اپدیت کردم.کیفیت تصویرم کمتر شده.چه جوری میتونم برگردم به ورژن قبلی؟؟؟؟؟
واقعا با آپدیت TV كيفيت تصوير پايين مياد ؟؟؟ اگه اينطور باشه كه خيلي بده !! لطفآ دقيقتر بگيد رو تصوير تاثير گذاشت يامنو ها ؟؟نقل قول:
البته من کانالهای اچ دی م ا ه و ا ره چون میبینم احساس میکنم رو کانالهای اچ دی کیفیت پایین اومده.رو کانالهای معمولی و یا منوها تغیری نمیبینم.نقل قول:
اگرچه همچون چيزي غيرممكن نيست ولي خيلي بعيده!!!نقل قول:
من خودم اپديت كردم وچنين چيزي رو نديدم. به احتمال خيلي زياد setting هاي شما به هم خورده ويا شل شدن اتصال ها و كيفيت كابل ها شايد باعث اين مسئله باشند.
منم کاملا شوکه شدم.البته بازم میگم برا دیدین اچ دی.در مورد ستینگ من یه بار ریست فکتوری کردم و کابل هم همون کابله و اتصالات دقیق.نمیدونم میشه برگشت به ورژن قبلی.کسی فریمور قبل 68 رو داشته باشه ممنون میشم بده.:10::10::10:نقل قول:
توي سايت سوني نوشته كه بعد از اپديت نميشه به ورژن پايين تر برگشت ولي اگر بخواهي من ورژن 4.53 رو كه ماقبل اخر هست رو دانلود كردم و فايلش رو دارم.نقل قول:
-توي بعضي از مدل هاو در بعضي از برندها قابليت دانگريد وجود دارهنقل قول:
-ولي عموما اين قابليت رو ندارند
-اميدوارم مشكل اين دوستمون هم با اپديت مجدد حل بشه
قربونت بده که شاید درستش کنمنقل قول:
نقل قول:
چطور ميشه اين كار رو كرد؟
ضمنا يك جايي خوندم ورژن 4.077 هم اومده شايد اين بهتر باشه.ضمنا اگر يك توضيح مختصر هم راجع به اين افت كيفيت هم بدي ممنون ميشم يعني از چه جهاتي تصوير نقص داره...
ببخشيد تصحيح ميكنم الان tv خودم رو چك كردم و رسما به 4.077 اپديت شده!
با سلامنقل قول:
در صورت امکان بفرمائید با این آپدیت جدید چه تغییری را مشاهده کرده اید؟
ممنون
راستش هيچي!!
فقط وقتي منو رو نگاه كردم ديدم ورژنش 4.077 شده همين. البته هنوز توي سايت خود سوني هنوز ورژن 4.068 هست كه احتمالا چند روز ديگه اپديت ميشه و اون وقت ميشه فهميد كه چه باگ ها يا ايراداتي رو قراره رفع كنه.
نقل قول:
با سلام
یک سوال از خدمتتون داشتم این گزینه آیتو آپدیت در تلویزیون من فعال هست
حالا می خوام بدونم آیا باید نرم افزار وایلد مدیا سرور فعال باشه برای آپدیت شدن و یا اینکه فقط به اینترنت وصل بودن سیستم بصورت بیسیم کافیه و نیاز به نرم افزار نیست تلویزیون خودشو اتوماتیک آپدیت میکنه و یا اینکه باید از روی سایت دانلود بشه؟
در ضمن
اگه متوجه شدین این نرم افزار چه کاری میکنه ممنون میشم ما رو هم در جریان قرار بدین
با تشکر
اقا مهدي فقط كافيه به اينترنت وصل باشيد و نيازي به نرمافزار خاصي براي اتو آپديت نيست.نقل قول:
در مورد وايلد مديا سرور هم از اسمش معلومه ودر واقع كامپيوتر شما رو تبديل ب يك مديا سرور ميكنه كه از طريق dlna تي وي شما ميتونيد فايل هاي روي كاپيوتر يا ساير دستگاههايي كه توي شبكه خانگي تون هست رو روي تي وي اجرا كنيد.
نقل قول:
سلام
من هم متوجه شدم که نرم افزار تلویزیون آپدیت شده به 4.77 ولی هنوز متوجه امکانات جدید این نرم افزار نشدم .
در ضمن برای رفتم به منو ها و یا تعویض کانال ها یک مقدار این تلویزیون کند عمل می کنه شما هم این حالت رو تایید می کنید آیا این طبیعی هست؟
با تشکر
طبیعیه. حساس نباش.
به نظر من هم طبيعيه واز ابتدا هم همينطور بود.نقل قول: